ESSENTIAL SERVICE GROUP

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : ESSENTIAL SERVICE GROUP
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 550.736.801

Publication

22/04/2014
ÿþMod PDF 11.1

Luik B In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

*14303822*

Neergelegd

17-04-2014

Griffie

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Ondernemingsnr : 0550736801

Benaming (voluit): Essential Service Group

(verkort):

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : 3930 Hamont-Achel, Koleneind 56

(volledig adres)

Onderwerp(en) akte: Oprichting

Er blijkt uit een akte verleden voor notaris Karen Sabbe te Achel op zeventien april tweeduizend veertien, nog ter registratie aan te bieden, dat door de hierna vermelde personen, een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid werd opgericht als volgt:

Oprichters: 1. De heer KIGGEN Robby, geboren te Hamont op één maart duizend

negenhonderdvijfenzeventig, wonende te 3930 Hamont-Achel Koleneind 56.

2. Mevrouw DOLDERS Yelle, geboren te Bree op twee oktober duizend negenhonderdeenentachtig, wonende te 3930 Hamont-Achel Koleneind 56.

3. De heer KIGGEN Yannick, geboren te Neerpelt op dertien april duizend negenhonderdnegenentachtig, wonende te 3930 Hamont-Achel Rode Kruisstraat 35.

4. De heer DOLDERS Dimitri, geboren te Bree op eenendertig juli duizend negenhonderdvijfentachtig, wonende te 3930 Hamont-Achel Budelpoort 2 bus 3.

Inschrijving-volstorting kapitaal

De comparanten verklaren en erkennen, dat het gehele kapitaal is geplaatst, dat op de honderd aandelen werd ingeschreven door comparanten, als volgt:

- door de heer Kiggen Robby, voormeld, voor zevenduizend vierhonderd veertig euro (¬ 7.440,00), waarvoor hem veertig (40) aandelen worden toegekend;

- door mevrouw Dolders Yelle, voormeld, voor zevenduizend vierhonderd veertig euro (¬ 7.440,00), waarvoor haar veertig (40) aandelen worden toegekend;

- door de heer Kiggen Yannick, voormeld, voor duizend achthonderd zestig euro (¬ 1860,00), waarvoor hem tien (10) aandelen worden toegekend;

- door de heer Dolders Dimitri, voormeld, voor duizend achthonderd zestig euro (¬ 1860,00), waarvoor hem tien (10) aandelen worden toegekend;

Op voormelde aandelen hebben de oprichters een storting gedaan ten bedrage van achttienduizend zeshonderd euro, volledig volstort zijn geworden. De oprichters verklaren dat de volstorting door hen werd uitgevoerd in verhouding tot hun inschrijving op de aandelen.

Overeenkomstig artikel 224 Wetboek van Vennootschappen werd het totaal van de inbrengen in geld vóór de oprichting van de vennootschap gedeponeerd op een bijzondere rekening op naam van de vennootschap in oprichting bij BNP Paribas Fortis.

Dit blijkt uit een bewijs van deponering dat aan ondergetekende notaris is overhandigd en in diens dossier bewaard blijft

Naam-rechtsvorm: De vennootschap, die een handelsvennootschap is, is opgericht als Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid onder de naam :  Essential Service Group .

Duur : De vennootschap bestaat voor onbepaalde duur. De vennootschap treedt in werking en verkrijgt rechtspersoonlijkheid met ingang van de neerlegging van het uittreksel van de oprichtingsakte op de griffie van de rechtbank van koophandel.

Zetel: De maatschappelijke zetel is gevestigd te 3930 Hamont-Achel, Koleneind 56

Doel: De vennootschap heeft tot doel, zowel voor eigen rekening als voor rekening van derden, als op commissie:

-ITconsultancy-activiteiten uitoefenen;

Waaronder ontwerpen en programmeren van computerprogramma s, verlenen van gebruikersadvies, het opstellen en beheren van computernetwerken, webhosting, het uitgeven van software, reparaties van computers en randapparatuur, de handel in computers, randapparatuur en software, alle overige, niet-specifiek vernoemde activiteiten die aan informatica raken. (Essential IT)

-Co-working, terbeschikkingstellen van ingerichte, flexibele werkplekken, vergaderzalen, accomodaties voor overige activiteiten met/zonder bijkomende dienstverlening;

-Het uitbaten van een kantine, koffieshop, café, eetgelegenheden, restaurant.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 22/04/2014 - Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 22/04/2014 - Annexes du Moniteur belge

-Het beheer van computerfaciliteiten (Essential Office)

-Grafisch design & ontwerp, in de ruime zin van het woord

-Fotografie & het verwerken van divers fotografisch materiaal

-Het ontwerpen van huisstijlen en logo s, ...

-Het ontwerpen van publiciteit, reclame voor alle vormen van media

-Het ontwerpen, uitwerken en aankleden van websites en ander vormen van media (Essential Design)

-Het organiseren en verzorgen van workshops op bovenstaande en andere vakgebieden. (Essential Learning)

-Het inrichten van algemene diensten en een secretariaat, die nuttig of nodig zijn voor de uitoefening van voornoemde activiteit;

- Het verwerven en/of huren van alle apparatuur en begeleidende accommodaties die nuttig of nodig zijn voor de uitoefening van voornoemde activiteit.

De vennootschap mag alle roerende of onroerende goederen, materialen en benodigdheden verwerven, huren of verhuren, vervaardigen, overdragen of ruilen, en in het algemeen, alle commerciële, industriële of financiële handelingen verrichten, die rechtstreeks of onrechtstreeks in verband staan met haar maatschappelijk doel, met inbegrip van de onderaanneming in het algemeen en de uitbating van alle intellectuele rechten en industriële of commerciële eigendommen die er betrekking op hebben. Zij mag alle roerende en onroerende goederen als investering verwerven, zelfs als deze noch rechtstreeks, noch onrechtstreeks verband houden met het maatschappelijk doel van de vennootschap.

De vennootschap mag zich voor haar bestuurders, aandeelhouders en derden borg stellen of aval verlenen, voorschotten of kredieten toestaan, hypothecaire en andere waarborgen verstrekken

Zij kan de functies van bestuurder, commissaris of vereffenaar van andere vennootschappen uitoefenen. Kapitaal : Het geheel geplaatste maatschappelijk kapitaal van de vennootschap bedraagt achttienduizend

zeshonderd euro (18.600 EUR) vertegenwoordigd door honderd gelijke aandelen, zonder nominale waarde. Bestuur en vertegenwoordiging:

De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, al dan niet vennoot.

De zaakvoerder zal overeenkomstig artikel 257 Wetboek van Vennootschappen, alle handelingen van bestuur verrichten die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van het doel van de vennootschap, en dit in de meest brede zin van het woord, met uitzondering uiteraard van die handelingen waarvoor volgens de wet alleen de algemene vergadering bevoegd is.

De zaakvoerder vertegenwoordigt de vennootschap jegens derden en in rechte als eiser of als verweerder.

Indien er verschillende zaakvoerders zijn aangesteld, zijn zij ieder afzonderlijk bevoegd, behoudens eventuele beperkingen opgelegd bij hun benoeming. Zodanige beperkingen kunnen niet aan derden worden tegengeworpen, ook al zijn ze openbaar gemaakt en hebben enkel een interne werking in de vennootschap.

Een statutaire zaakvoerder kan slechts worden ontslagen met eenparig akkoord van de vennoten, met inbegrip van de zaakvoerder zelf, indien hij vennoot is.

De opdracht van een statutaire zaakvoerder kan, om gewichtige redenen, geheel of gedeeltelijk worden herroepen, door een besluit van de algemene vergadering, met inachtneming van de vereisten voor statutenwijzi¬ging.

Als statutaire zaakvoerder wordt aangesteld, de heer KIGGEN Robby, geboren te Hamont op één maart duizend negenhonderdvijfenzeventig, wonende te 3930 Hamont-Achel Koleneind 56, die dit aanvaardt.

De zaakvoerder kan gevolmachtigden van de vennootschap, al of niet vennoten, aanstellen. Alleen bijzondere en beperkte volmachten voor bepaalde of voor een reeks bepaalde rechtshandelingen zijn geoorloofd. De gevolmachtigden verbinden de vennootschap binnen de perken van de hun verleende volmachten, onverminderd de verantwoordelijkheid van zaakvoerder, ingeval van overdreven volmacht.

Boekjaar en jaarvergadering: Het boekjaar van de vennootschap gaat in op één januari en eindigt op eenendertig december van elk jaar.

Elk jaar wordt een algemene vergadering gehouden op de maatschappelijke zetel of op een andere in de bijeenroepingen aangeduide plaats.

Deze jaarvergadering vindt plaats op de laatste vrijdag van de maand mei om achhtien uur. Indien die dag een feestdag is, wordt de jaarvergadering verschoven naar de eerstvolgende werkdag.

Stemrecht: Elk aandeel geeft recht op één stem.

Winstverdeling: De  te bestemmen winst zoals deze wordt bepaald door het geldend boekhoudrecht, wordt verdeeld door de algemene vergadering, doch steeds met in achtname van het geldend vennootschapsrecht en boekhoudrecht.

Vereffening :

De wijze van vereffening wordt bepaald door de algemene vergadering. De vereffenaars treden pas in functie nadat de rechtbank van koophandel is overgegaan tot de bevestiging van hun benoeming ingevolge de beslissing van de algemene vergadering, overeenkomstig artikel 184 Wetboek van Vennootschappen.

De vereffenaars zijn bevoegd tot alle verrichtingen vermeld in de artikelen 186, 187 en 188 Wetboek van Vennootschappen, tenzij de algemene vergadering bij gewone meerderheid van stemmen anders besluit, onverminderd de verplichtingen opgenomen in artikel 189 en volgende van het Wetboek van Vennootschappen.

OVERGANGSBEPALINGEN

De oprichters nemen volgende beslissingen .

1. Eerste algemene vergadering - eerste boekjaar.

Het eerste boekjaar loopt vanaf de neerlegging op de griffie van de Rechtbank van Koophandel van een uittreksel van de oprichtings-akte en zal eindigen op 31 december 2015.

Luik B - Vervolg

De eerste algemene vergadering zal gehouden worden in het jaar tweeduizend zestien op 27 mei om achttien uur.

2. Bekrachtiging verbintenissen.

Onder de opschortende voorwaarde van het bekomen van rechtspersoonlijkheid, bekrachtigen de comparanten namens de vennootschap hierbij uitdrukkelijk alle opdrachten en verbintenissen die door hen of één van hen zouden aangegaan of aanvaard zijn voor rekening van de vennootschap in oprichting sedert één februari tweeduizend veertien.

3. Benoeming zaakvoerder.

a) De heer KIGGEN Robby werd in voorgaande statuten benoemd tot statutaire zaakvoerder voor

onbepaald duur, die deze benoeming aanvaardt.

4. Commissaris-revisor: De vergadering stelt vast dat de vennootschap niet onderworpen is aan de verplichting één of meer commissarissen aan te stellen.

5. Volmacht

De oprichter geeft bij deze bijzondere volmacht aan Boekhoudkantoor

Thirion & partners BVBA, Budelpoort 50, 3930 Hamont-Achel, BE 0881.332.595, evenals aan haar

bedienden, aangestelden en lasthebbers, om, met mogelijkheid tot indeplaatsstelling, de vervulling van alle

administratieve formaliteiten te verzekeren.

VOOR ANALYTISCH UITTREKSEL

Getekend Notaris Karen Sabbe

Tevens neergelegd:

- afschrift van de oprichtingsakte

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 22/04/2014 - Annexes du Moniteur belge

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

11/09/2014
ÿþMod Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

RECHTBAN K van KOOPHANDEL te ANTWERPEN, afdeling HASSELT

02 SEP. 2014

Griffie

111111111111i111111111IIIIIII

Ondememingsnr : 0550.736.801

Benaming

(voluit) Essentiel Service Group

(verkort)

Rechtsvorm: besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel: Koleneind 66, 3930 Hamont-Achel

(volledig adres)

Onderwerp akte: quasi-inbreng

Weerlegging van volgende stukken overeenkomstig artikel 220 ev Wetboek Vennootschappen:

- proces-verbaal buitengewone algemene vergadering de dato 21 augustus 2014 met daaraan gehecht::

verslag bestuursorgaan en verslag bedriFrevisor

Getekend:

Notaris Karen Sabbe

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 11/09/2014 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz van Luik vermelden Recto Naam en hoedneigheld van de instrumenierende notaris, tzij van de peso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso , Naam en handtekening.

05/09/2016 : ME. - JAARREKENING 31.12.2015, GGK 27.05.2016, NGL 25.08.2016 16499-0013-012

Coordonnées
ESSENTIAL SERVICE GROUP

Adresse
STEENSTRAAT 16 3930 HAMONT-ACHEL

Code postal : 3930
Localité : Achel
Commune : HAMONT-ACHEL
Province : Limbourg
Région : Région flamande