ETALIAX

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : ETALIAX
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 834.275.224

Publication

19/06/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 01.06.2013, NGL 11.06.2013 13178-0018-011
09/07/2012 : ME. - JAARREKENING 31.12.2011, GGK 02.06.2012, NGL 04.07.2012 12258-0457-011
16/03/2011
ÿþ MOA 2.0

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad Ifl IH H Ifllll llllllll A

x11091339*

e-

ti;:CHTB;{Ni(1+Ah KiOkmArsiUrL

~ ,. ....

.. ~i

. t;"

" ~ " i'.,'u~nl ~

A 1

ELT

Ondernemingsnr: O $ 31,4 Ei Lid

Benaming

(voluit) : ETALIAX

Rechtsvorm : BESLOTEN VENNOOTSCHAP MET BEPERKTE AANSPRAKELIJKHEID Zetel : Walter Emsensstraat 4  Lommel (B-3920 Lommel)

Onderwerp akte : OPRICHTING

Er blijkt uit een akte verleden op 1 maart 2011 voor Meester Vincent VRONINKS, geassocieerd notaris' te Elsene, dat:

1. de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "COLL EARN", waarvan de zetel thans gevestigd; is te Ukkel (B-1180 Brussel), Hamoirlaan 59, met ondememingsnummer 0893.743.548 RPR Brussel;

2. de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "EMBILCO", waarvan de zetel gevestigd is te Sint-Pieters-Woluwe (B-1150 Brussel), Tervurenlaan, 252/1, met ondernemingsnummer 0893.743.053 RPR Brussel;

3. de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "VERRON BELGIUM", waarvan de zetel: gevestigd is te Sint-Pieters-Woluwe (B-1150 Brussel), Tervurenlaan, 252/1, met ondernemingsnummer; 0893.744.241 RPR Brussel; en

4. de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "EMSENS JACQUES", waarvan de zetel: gevestigd is te Wilrijk (B-2610 Antwerpen), Dennenlaan, 17, met ondernemingsnummer BTW BE: 00477.445.282 RPR Antwerpen;

een vennootschap hebben opgericht met volgende kenmerken:

Rechtsvorm: besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid.

Naam: ETALIAX.

Zetel: Lommel (B-3920 Lommel), Walter Emsensstraat, 4.

Doel: De vennootschap heeft tot doel:

1. Administratie, consultancy en managementactiviteiten, omvattende onder meer:

adviesbureau op het gebied van bedrijfsvoering en beheer waaronder onder meer maar niet uitsluitend; het verlenen van advies en praktische hulp aan bedrijven in verband met public relations en ° communicatie, het verlenen van adviezen en hulp aan het bedrijfsleven en de overheid op gebied van, bijvoorbeeld planning, organisatie, efficiëntie en toezicht, het verschaffen van informatie aan de bedrijfsleiding, het berekenen van de kosten en baten van de voorgestelde maatregelen op het gebied van planning, organisatie en efficiëntie, het verlenen van adviezen op het gebied van beheer in het algemeen;

het tussenkomen in het dagelijks bestuur en het vertegenwoordigen van bedrijven door onder meer hete, uitoefenen van mandaten van bestuurder, zaakvoerder, directeur of vereffenaar;

studie-, organisatie en raadgevend bureau inzake juridische, financiële, handels-, bedrijfseconomische of

sociale aangelegenheden met inbegrip van alle handelingen die verband houden met advies,

documentatie en publicatie over juridische, sociale, economische en financiële problemen;

het begeleiden van bedrijven op het gebied van handel, nijverheid en administratie, het verrichten van secretariaatswerkzaamheden, het domiciliëren van bedrijven, het ter beschikking stellen van kantoren, magazijnen en fabricageruimten, het verrichten van voorbereidende studies en adviezen op gebied van management, bedrijfsvoering, economische wetgeving, marketing, export en import, het drukken en uitgeven van studies, rapporten en het verlenen van hulp aan bedrijven in oprichting of bij overname van bestaande bedrijven, zenden en ontvangen van post en meer in het algemeen alles te doen wat de oprichting, de uitbating en het beheer van de bedrijven van nut kan zijn.

Lui< B vermelden : Recto : Naam en hoedan'.gheid van de instrumenterende notaris. hetzij van de persO(0)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 16/03/2011 - Annexes du Moniteur belge

Op pie laatste hz. van

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 16/03/2011 - Annexes du Moniteur belge

2. Het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een onroerend vermogen; alle verrichtingen met betrekking tot onroerende goederen en onroerende zakelijke rechten zoals onder meer erfpacht- en opstalrechten en de huurfinanciering van onroerende goederen aan derden, het aankopen en verkopen zowel in volle eigendom als in vruchtgebruik en/of blote eigendom, ruilen, doen bouwen, doen verbouwen, onderhouden, verhuren, huren, verkavelen, prospecteren en uitbaten van onroerende goederen, de aan- en verkoop, huur en verhuur van roerende goederen betreffende de inrichting en uitrusting van onroerende goederen, alsmede alle handelingen die rechtstreeks of onrechtstreeks met dit doel in verband staan en die van aard zijn de opbrengst van de roerende en onroerende goederen te bevorderen.

3. Het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een roerend patrimonium, alle verrichtingen met betrekking tot roerende goederen en rechten, van welke aard ook, zoals het verwerven door inschrijving of aankoop en het beheren van aandelen, obligaties, kasbons of andere roerende waarden, van welke vorm ook, van Belgische of buitenlandse, bestaande of nog op te richten rechtspersonen en ondernemingen.

4. Het verwerven van participaties in eender welke vorm in alle bestaande of nog op te richten rechtspersonen en vennootschappen, het stimuleren, de planning, de coördinatie van de ontwikkeling en investering in rechtspersonen en ondernemingen waarin zij al of niet een participatie aanhoudt.

5. Het toestaan van leningen en kredietopeningen aan rechtspersonen en ondernemingen of particulieren, onder om het even welke vorm; in dit kader kan zij alle handels- en financiële operaties verrichten behalve deze die wettelijk voorbehouden zijn aan depositobanken, houders van deposito's op korte termijn, spaarkassen, hypotheekmaatschappijen en kapitalisatieondernemingen.

Aangaande al het voorgaande handelt de vennootschap voor eigen rekening, in commissie, als tussenpersoon of als vertegenwoordiger.

Zij mag haar onroerende goederen in hypotheek stellen en al haar andere goederen, met inbegrip van het handelsfonds, in pand stellen, zij mag zich borgstellen en aval verlenen voor alle leningen, kredietopeningen en andere verbintenissen zowel voor haarzelf als voor alle derden op voorwaarde dat zij er zelf belang bij heeft. De vennootschap kan alle opdrachten waarnemen met betrekking tot het bestuur, het beheer, de directie, de controle en de vereffening van alle vennootschappen en ondernemingen.

De vennootschap mag bij wijze van inbreng in speciën of in natura, fusie, inschrijving, deelneming, financiële tussenkomst of anderszins, belangen nemen in andere bestaande of op te richten vennootschappen of ondernemingen, in België of in het buitenland, waarvan het doel gelijkaardig of analoog is met het hare of van aard is haar doel te bevorderen.

Zij mag ook alle leningen toestaan of leningen waarborgen die door derden zijn toegestaan, met dien verstande dat de vennootschap geen enkele activiteit zal uitoefenen die onderworpen is aan wettelijke of gereglementeerde bepalingen toepasselijk op de krediet- en/of financiële instellingen.

Zij mag alle commerciële, industriële, financiële, onroerende en roerende activiteiten verrichten, die rechtstreeks of onrechtstreeks verband houden met haar doel of die van aard zijn haar ontwikkeling te bevorderen, met uitzondering van de verrichtingen op roerende en onroerende waarden door de wet voorbehouden aan de banken en de beursvennootschappen.

Kapitaal,: bedraagt zeven miljoen zeshonderd veertienduizend zevenhonderd vijfentachtig euro (7.614.785,00 EUR), vertegenwoordigd door tienduizend (10.000) aandelen, zonder vermelding van nominale waarde.

Bestuur: de vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders ("het bestuur"), al dan niet vennoten.

Interne bestuursbevoegdheden

De zaakvoerder(s) kan(kunnen) alleen alle handelingen verrichten die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van het doel van de vennootschap, behoudens die waarvoor volgens het Wetboek van vennootschappen (of deze statuten) alleen de algemene vergadering bevoegd is.

De besluiten van de zaakvoerders worden met drie/vierde meerderheid van stemmen genomen.

Indien er meerdere zaakvoerders zijn, kunnen zij de bestuurstaken onder elkaar verdelen. Zodanige verdeling van taken kan aan derden niet worden tegengeworpen.

Externe vertegenwoordiging

De vennootschap is geldig vertegenwoordigd tegenover derden en in rechte door twee (2) zaakvoerders, samen optredend.

Bijzondere volmachten

Het bestuur kan gevolmachtigden van de vennootschap aanstellen.

Alleen bijzondere en beperkte volmachten voor bepaalde of een reeks bepaalde rechtshandelingen zijn geoorloofd.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 16/03/2011 - Annexes du Moniteur belge

De gevolmachtigden verbinden de vennootschap binnen de perken van de hun verleende volmacht, onverminderd de verantwoordelijkheid van het bestuur in geval van overdreven volmacht.

Jaarvergadering: op de eerste zaterdag van de maand juni, om tien uur. Indien deze dag een wettelijke feestdag is, heeft de vergadering de eerstvolgende werkdag plaats, op hetzelfde uur. De algemene vergaderingen worden gehouden op de zetel of op een andere plaats in België zoals aangeduid in de oproepingen.

Uitoefening van het stemrecht: elk aandeel geeft recht op één stem.

Wanneer de vennootschap slechts één vennoot telt, oefent hij de bevoegdheden uit die aan de algemene vergadering zijn toegekend. Hij kan die niet overdragen. Wanneer de vennootschap meerdere vennoten telt, kan elke vennoot zijn stem uitbrengen, hetzij persoonlijk, hetzij door een lasthebber, al dan niet vennoot en drager van een schriftelijk volmacht. De volmachten moeten worden voorgelegd aan de algemene vergadering om aangehecht te worden aan de notulen van de vergadering.

De vennoten kunnen eenparig en schriftelijk alle besluiten nemen die tot de bevoegdheid van de algemene vergadering behoren, met uitzondering van die welke bij authentieke akte moeten worden vastgesteld.

Behoudens afwijkende bepalingen in de statuten, mag het stemrecht, verbonden aan een aandeel in onverdeeldheid, slechts worden uitgeoefend door een persoon, aangeduid door alle mede-eigenaars. Is het aandeel met vruchtgebruik bezwaard, dan wordt het aan dat aandeel verbonden stemrecht uitgeoefend door de vruchtgebruiker.

Het stemrecht verbonden aan aandelen die in pand zijn gegeven, wordt door de eigenaar-pandgever uitgeoefend, tenzij anders bedongen in de overeenkomst tot inpandgeving en de vennootschap daarvan op de hoogte werd gebracht.

Iedere vennoot kan per brief stemmen, door middel van een formulier dat de volgende vermeldingen dient te bevatten :

de naam, voornamen en woonplaats (indien natuurlijke persoon) / naam, vorm en zetel (indien rechtspersoon) van de vennoot;

het aantal aandelen waarmee deze aan de stemming deelneemt;

de uitdrukkelijke wens om per brief te stemmen;

de naam en de zetel van de vennootschap;

de datum, uur en plaats van de algemene vergadering;

de agenda van de vergadering;

de vermelding na elk punt van de agenda van een van de volgende bepalingen: "goedgekeurd" / "verworpen" / "onthouding";

de plaats en datum van ondertekening van het formulier;

de handtekening.

De formulieren waarin één van bovenstaande vermeldingen ontbreekt zijn nietig.

Voor het berekenen van het quorum wordt slechts rekening gehouden met de formulieren die door de vennootschap werden ontvangen ten minste acht dagen voor de voorziene datum van de vergadering. Boeklaar: begint op één januari en eindigt op eenendertig december van elk jaar.

Winstverdeling: jaarlijks wordt van de nettowinst, zoals die blijkt uit de jaarrekening, ten minste vijf procent (5 %) voorafgenomen tot vorming van de wettelijke reserve. Deze voorafneming is niet meer verplicht wanneer deze reserve tien procent (10 %) van het maatschappelijk kapitaal bereikt. Het overschot wordt ter beschikking gesteld van de vergadering die, op voorstel van het bestuur, de bestemming ervan bepaalt, mits naleving van de wettelijke bepalingen ter zake.

Saldo na vereffening: na aanzuivering van alle schulden, lasten en kosten van de vereffening, wordt het netto-actief onder de vennoten verdeeld, in verhouding met het deel van het kapitaal door hun aandelen vertegenwoordigd. Indien niet alle aandelen in gelijke verhouding werden volgestort, zullen de vereffenaars, alvorens tot de verdeling over te gaan, het evenwicht herstellen door alle aandelen op volledig gelijke voet te plaatsen, hetzij door opvragingen van bijkomende stortingen ten laste van de aandelen die onvoldoende werden volgestort, hetzij door voorafgaande terugbetalingen in geld of effecten ten voordele van de aandelen die in een groter gedeelte werden volgestort. Het saldo wordt evenredig onder alle aandelen verdeeld.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 16/03/2011 - Annexes du Moniteur belge

DIVERSE BEPALINGEN

Volmachten: de oprichters sub 1, 2 en 3, voornoemd waren in de oprichtingsakte vertegenwoordigd door de heer EMSENS Jacques, wonende te Lommel (B-3920 Lommel), Stevensvennen, 101/392, ingevolge drie (3) onderhandse volmachten.

Inschrijving en volstorting van het kapitaal: op de aandelen werd door de oprichters ingeschreven door middel van een inbreng in natura. Als vergoeding voor deze inbreng, worden de tienduizend (10.000) nieuwe aandelen, volledig volgestort, aan de aan voormelde oprichtende vennootschappen verstrekt, te weten:

1. aan de vennootschap "COLL EARN', voornoemd, ten belope van tweeduizend

vijfhonderd aandelen 2.500

2. aan de vennootschap "EMBILCO", voornoemd, ten belope van tweeduizend

vijfhonderd aandelen 2.500

3. aan de vennootschap "VERRON BELGIUM', voornoemd, ten belope van

tweeduizend vijfhonderd aandelen 2.500

4. aan de vennootschap "EMSENS JACQUES', voornoemd, ten belope van

tweeduizend vijfhonderd aandelen 2.500

Samen: tienduizend aandelen 10.000

Het verslag van de bedrijfsrevisor, zoals vereist door artikel 219 van het Wetboek van vennootschappen, opgemaakt inzonderheid over de beschrijving van de inbreng in natura, bevat de hierna letterlijk overgenomen conclusies:

"IV. Besluiten

De inbreng in natura bestaat uit de inbreng van 454.614 certificaten uitgegeven door de stichting administratiekantoor naar Nederlands recht Jekbouw in ruil voor evenveel aandelen op naam van de naamloze vennootschap Etex Group, en uit de inbreng van 454.614 certificaten uitgegeven door de stichting administratiekantoor naar Nederlands recht Bravak in ruil voor evenveel aandelen op naam van de naamloze vennootschap Aliaxis.

De certificaten worden ingebracht aan een waarde van 7.614.785,00 EUR Eur.

Bij het beëindigen van onze controlewerkzaamheden, zijn wij van oordeel dat:

a) de verrichting werd nagezien overeenkomstig de nonnen uitgevaardigd door het Instituut der Bedrijfsrevisoren inzake inbreng in natura en dat de oprichters van de vennootschap verantwoordelijk zijn voor de waardering van de ingebrachte bestanddelen en voor de bepalingen van het aantal door de vennootschap uit te geven aandelen ter vergoeding van de inbreng in natura;

b) de beschrijving van elke inbreng in natura beantwoordt aan de normale vereisten van nauwkeurigheid en duidelijkheid;

c) de partijen weerhouden methode van waardering bedrijfseconomisch verantwoord is en dat de

waardebepalingen waartoe deze methode heeft geleid tenminste overeenkomt met het aantal en de

fractiewaarde van de tegen de inbreng uit te geven aandelen, zodat de inbreng in natura niet

overgewaardeerd is.

De vergoeding voor de inbreng in natura bestaat uit 10.000 aandelen van de Besloten Vennootschap met

Beperkte Aansprakelijkheid ETALIAX, zonder vermelding van nominale waarde.

Wij willen er tenslotte aan herinneren dat onze opdracht er niet in bestaat een uitspraak te doen betreffende de

rechtmatigheid en billijkheid van de verrichting.

Dit verslag werd opgesteld overeenkomstig artikel 219 van het Wetboek van Vennootschappen en mag niet

voor andere doeleinden worden aangewend.

Opgesteld te Stormbeek-Bever, op 1 maart 2011

Foqué & Partners

vertegenwoordigd door

L. Foqué

Bedrijfsrevisor"

Benoeminctvan de zaakvoerders:

Werden tot zaakvoerder benoemd, zonder beperking van duur:

De besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "COLL EARN", waarvan de zetel gevestigd is te

Ukkel (B-1180 Brussel), Hamoirlaan 59, met ondernemingsnummer 0893.743.548 RPR Brussel, dewelke

voor het waarnemen van haar opdracht zal vertegenwoordigd zijn door haar vaste vertegenwoordiger,

aangesteld conform artikel 61, § 2 van het Wetboek van vennootschappen, zijnde mevrouw EMSENS Anne

Marthe Marie Désirée Ghislaine, geboren te Ukkel, op 13 juni 1956, wonende te Ukkel (B-1180 Brussel), Hamoirlaan, 59.

De besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "EMBILCO", waarvan de zetel gevestigd is te Sint-Pieters-Woluwe (B-1150 Brussel), Tervurenlaan, 252/1, met ondernemingsnummer 0893.743.053 RPR Brussel, dewelke voor het waarnemen van haar opdracht zal vertegenwoordigd zijn door haar vaste vertegenwoordiger, aangesteld conform artikel 61, § 2 van het Wetboek van vennootschappen, zijnde mevrouw EMSENS Kathleen Philipine Marie Ghislaine, geboren te Lommel op 11 december 1964, wonende te Wezembeek-Oppem (B-1970 Wezembeek-Oppem), Domaine Fuji, 15.

De besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "VERRON BELGIUM", waarvan de zetel gevestigd is te Sint-Pieters-Woluwe (B-1150 Brussel), Tervurenlaan, 252/1, met ondernemingsnummer 0893.744.241 RPR Brussel, dewelke voor het waarnemen van haar opdracht zal vertegenwoordigd zijn door haar vaste vertegenwoordiger, aangesteld conform artikel 61, § 2 van het Wetboek van vennootschappen, zijnde mevrouw EMSENS Véronique Marie Viviane Jacqueline Ghislaine, geboren te Ukkel op 13 oktober 1957, wonende te Ukkel (B-1180 Brussel), Camille Lemonnierlaan, 137.

De besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "EMSENS JACQUES", waarvan dé zetel gevestigd is te Wilrijk (B-2610 Antwerpen), Dennenlaan, 17, met ondernemingsnummer BTW BE 00477.445.282 RPR Antwerpen, dewelke voor het waarnemen van haar opdracht zal vertegenwoordigd zijn door haar vaste vertegenwoordiger, aangesteld conform artikel 61, § 2 van het Wetboek van vennootschappen, zijnde de heer EMSENS Jacques Gaetan Sybille Marie Ghislain, geboren te Lommel op 8 augustus 1963, wonende te Lommel (B-3920 Lommel), Stevensvennen, 101/392.

Eerste boekiaar: vanaf de dag waarop de vennootschap rechtspersoonlijkheid verkrijgt tot 31 december

2011

Eerste jaarvergadering: in 2012.

VOOR GELIJKVORMIG ANALYTISCH UITTREKSEL (opgemaakt vóór registratie in toepassing van

artikel 173, 1°bis van het Wetboek der Registratierechten).

Vincent VRONINKS, geassocieerd notaris.

Tegelijk hiermee neergelegd: expeditie van de oprichtingsakte. 3 onderhandse volmachten, het verslag

van de oprichters en het verslag van de bedrijfsrevisor werden aan de oprichtingsakte gehecht.

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

o de laatste blz van t_i ik B vernielden - Recto " Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekeninu

14/07/2015 : ME. - JAARREKENING 31.12.2014, GGK 06.06.2015, NGL 02.07.2015 15283-0219-011
04/07/2016 : ME. - JAARREKENING 31.12.2015, GGK 04.06.2016, NGL 23.06.2016 16229-0305-011

Coordonnées
ETALIAX

Adresse
WALTER EMSENSSTRAAT 4 3920 LOMMEL

Code postal : 3920
Localité : LOMMEL
Commune : LOMMEL
Province : Limbourg
Région : Région flamande