ETNA CONSULTING

Vennootschap Onder Firma


Dénomination : ETNA CONSULTING
Forme juridique : Vennootschap Onder Firma
N° entreprise : 840.730.078

Publication

14/11/2011
ÿþuiv~

f.'s~~

Iu,

Mod 2.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

1

RECHTBANK VAN KOOPHANDEL

Fk ?.).eÛ:

uGpt§#éT

Ondememingsnr : uzz)tea . Benaming

(voluit) : ETNA Consulting Rechtsvorm : Vennootschap onder firma

Zetel : Begijnenwinning 32a - 3980 Tessenderlo

Onderwerp akte : Oprichting

De ondergetekenden :

-Laurence Bassani, Begijnenwinning 32a, 3980 Tessenderlo  België, ongehuwd, geboren te Bergen (Mons) op 26/01/1974, nationaal nummer 74.0126-016.86, nationaliteit Italiaanse, bediende

-Luc Knaeps, Steendriesen 53, 3980 Tessenderlo - België, gescheiden, geboren te Mol op 28/07/1965, nationaal nummer 65.07.28-243.40, nationaliteit Belgische, bediende

verklaren bij deze akte om met ingang vanaf heden een Vennootschap onder Firma, te willen oprichten,. waarvan de statuten als volgt worden vastgesteld :

TITEL 1 : BENAMING - ZETEL - DOEL - DUUR

Artikel 1 :

De Vennootschap onder Firma zal de benaming °ETNA Consulting" dragen.

Artikel 2 :

De zetel van de vennootschap is gevestigd te 3980 Tessenderlo, Begijnenwinning 32a. Hij mag bij: eenvoudige beslissing van de zaakvoerder worden overgebracht naar gelijk welke andere plaats in België.

Iedere verplaatsing van de zetel moet door toedoen van de zaakvoerder worden bekendgemaakt in de= Bijlagen tot het Belgisch Staatsblad.

De zaakvoerder is gemachtigd administratiezetels, filialen, kantoren of bedrijfszetels, zowel in België als in' het buitenland op te richten.

Artikel 3 :

De vennootschap heeft tot doel:

De vennootschap heeft tot doel "het uitvoeren van consultancy opdrachten in het domein van marketing en reclame, het geven van sales- en marketingtraining, het uitvoeren van vertaalwerken, het verlenen van advies, en het uitvoeren van aan- en verkoop in het domein van de media, de merchandising, en de immobiliën, het verlenen van advies in en het uitvoeren van aan- en verkoop van reclameruimtes, relatiegeschenken, het, organiseren van incentives en sport- en eventsponsoring.' In de nastreving van haar doel mag zij alle. rechtshandelingen of materiële handelingen in binnen- en buitenland verrichten die van aard zijn de gemeenschappelijke beroepsuitoefening te bevorderen, zo ondermeer het deelnemen aan elke vorm var! andere ondernemingen of vennootschappen.

De vennootschap heeft tot doel voor eigen rekening:

- Het verwerven, beheren en verkopen van onroerende goederen of zakelijke rechten daarop, in België of in het buitenland;

- Het huren, verhuren, in erfpacht of gebruik nemen van onroerende en/of roerende goederen en; onroerende leasing;

- Het vormen en beheren van een onroerend en/of roerend patrimonium bestaande uit lichamelijke of onlichamelijke onroerende en/of roerende goederen.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ion aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Voorbehouden aan het Belgisch _ Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 14/11/2011 - Annexes du Moniteur belge

De vennootschap kan tevens de functies van bestuurder of vereffenaar in andere vennootschappen uitoefenen.

De vennootschap mag haar onroerende goederen in hypotheek stellen en al haar andere goederen, met inbegrip van het handelsfonds, in pand stellen en mag aval verlenen voor alle leningen, kredietopeningen en andere verbintenissen zowel voor haarzelf als voor alle derden op voorwaarde dat zij er zelf belang bij heeft.

Artikel 4 :

De vennootschap is opgericht voor onbepaalde duur met ingang vanaf heden.

TITEL 2 : KAPITAAL - AANDELEN - VENNOTEN - VERANTWOORDELIJKHEID

Artikel 5 :

Het maatschappelijk kapitaal is onbeperkt. Het minimum bedrag ervan is vastgesteld op 500,00 EUR

en is bij oprichting volledig geplaatst en verdeeld in 100 aandelen zonder nominale waarde. Dit aantal

aandelen moet ten allen tijde gehandhaafd blijven.

Het voormeld minimumkapitaal is bij de oprichting gevormd door inbrengen in geld als volgt :

- Laurence Bassani - Luc Knaeps 99 aandelen of 495,00 EUR

zijnde een totaal van 1 aandeel of 5,00 EUR

100 aandelen of 500,00 EUR.

Artikel 6 :

Het kapitaal der vennootschap wordt gesplitst in aandelen zonder aanduiding van nominale waarde.

Er mag door de vennootschap geen enkel soort effecten worden uitgegeven, onder welke benaming ook, die geen stortingen in geld vertegenwoordigen.

Er zal steeds op een met het minimumkapitaal, bepaald in artikel 5 hiervoor, overeenkomend getal aandelen moeten onderschreven zijn. Behoudens de hierna ingeschreven aandelen zullen in de loop van het bestaan van de vennootschap andere aandelen mogen worden uitgegeven bij beslissing van de zaakvoerder, die de uitgifteprijs, het bij de inschrijving te storten bedrag en, in voorkomend geval, de tijdstippen van eisbaarheid van de nog te storten bedragen en de op deze bedragen verschuldigde rente, zal bepalen.

De vennoten die in gebreke blijven de betalingen te verrichten binnen de vastgestelde termijn, zullen van rechtswege en zonder enige ingebrekestelling, gehouden zijn aan de vennootschap een rente te vergoeden van 12 % vanaf de datum van eisbaarheid, onverminderd het recht voor de vennootschap, langs gerechtelijke weg de invordering van het ganse schuldig gebleven saldo of de ontbinding van de inschrijving te vervolgen, of het recht de vennoot die niet volstort uit te sluiten. Het stemrecht toekomende aan aandelen waarop de stortingen niet werden verricht, zal geschorst worden zolang deze stortingen behoorlijk opgeëist en invorderbaar, niet zullen gedaan zijn.

Artikel 7 :

De vennootschap mag, al of niet hypothecaire, obligaties uitgeven bij beslissing genomen bij gewone meerderheid van stemmen, door de algemene vergadering van vennoten die er de uitgiftemodaliteiten zal van bepalen, en de werkwijze der obligatiehouders zal regelen.

Artikel 8 :

Niet van toepassing.

Artikel 9 :

De aandelen zijn op naam; zij zijn ondeelbaar ten opzichte van de vennootschap die het recht heeft, ingeval van onverdeeldheid de aan de aandelen verbonden rechten te schorsen tot een der mede-eigenaars ten haren opzichte als eigenaar ervan zal zijn aangeduid.

Artikel 10:

N De overdracht van aandelen onder levenden is vrij ingeval van overdracht aan een medevennoot.

In aile andere gevallen is de overdracht onderworpen aan de uitoefening van een voorkooprecht dat als volgt in het voordeel der andere vennoten is geregeld :

1. De vennoot die het geheel of een gedeelte van zijn aandelen wil overdragen, moet de andere vennoten bij aangetekend schrijven hiervan in kennis stellen met de vermelding van het aantal aandelen waarvan de overdracht gevraagd wordt alsook de naam, voornaam, beroep en woonplaats van de voorgestelde overnemer. De medevennoten genieten een voorkooprecht tot het afkopen van de aandelen waarvan de overdracht is voorgesteld. Dit voorkooprecht is evenredig tot het aantal aandelen dat iedere vennoot bezit. Het in het geheel of ten dele niet uitoefenen van het voorkooprecht door één of meerdere vennoten, verhoogt het voorkooprecht van de andere vennoten. Indien het aantal af te stane aandelen niet nauwkeurig proportioneel is aan het aantal

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 14/11/2011 - Annexes du Moniteur belge

aandelen waarvoor het voorkooprecht wordt uitgeoefend, worden, bij gebrek aan akkoord, de overtollige aandelen toegewezen door het lot.

2. De vennoot die zijn voorkooprecht wenst uit te oefenen, moet, op straf van verval, de zaakvoerder hiervan binnen de negentig dagen inlichten, die de overdrager hiervan op zijn beurt binnen de dertig dagen in kennis stelt.

3. De prijs waaraan de vennoot, die van zijn voorkooprecht wenst gebruik te maken, de aandelen kan

overnemen, wordt berekend als de hoogste van de volgende twee berekeningen :

- ofwel de intrinsieke waarde van de aandelen overeenkomstig de laatst goedgekeurde jaarrekening door de

algemene vergadering;

- ofwel de nominale waarde, verhoogd met een cumulatieve intrest van tien percent per jaar.

4. De vereffening van de aldus overgenomen aandelen zal contant dienen te gebeuren, behoudens andersluidend akkoord.

5. Indien de vennoten geheel of ten dele hun voorkooprecht niet uitoefenen, mogen de aandelen niet overgedragen worden dan met de instemming van vennoten die tenminste drie/vierden van het kapitaal bezitten, na aftrek van de rechten waarvan de overdracht wordt voorgesteld.

De weigering tot toelating van een overdracht onder levenden kan aanleiding geven tot verhaal voor de bevoegde rechtbank van koophandel, in kortgeding.

Indien de weigering willekeurig wordt geoordeeld, hebben de vennoten zes maanden vanaf het bevelschrift, om kopers te vinden voor de prijs en op de voorwaarden bepaald door de betrokken partijen, of ingeval van betwisting, door een deskundige, aangesteld door de betrokken partijen, of zoniet, door de voorzitter van de rechtbank van koophandel waar de zetel gevestigd is.

BI De overgang van aandelen wegens overlijden van een vennoot is vrij ingeval van overgang aan een andere vennoot.

De erfgenamen en legatarissen van aandelen, die geen vennoot zijn of kunnen worden, hebben recht op de waarde van de overgelaten aandelen.

Zij mogen er de afkoop van vragen bij ter post aangetekend schrijven aan de zaakvoerder der vennootschap gericht en waarvan onmiddellijk door de zaakvoerder aan de verschillende vennoten bij aangetekend schrijven afschrift wordt gezonden.

De overgang of overdracht van aandelen zal geschieden zoals voorzien sub Af hierboven.

Indien de overlevende vennoten de aandelen niet wensen over te nemen, zullen voormelde erfgenamen of legatarissen als vennoot erkend worden.

TITEL 3 : VENNOTEN

Artikel 11 :

Zijn vennoten :

1) de ondertekenaars van deze akte;

2) de natuurlijke personen die als vennoten door de zaakvoerder worden toegelaten en die, onder de voorwaarden bepaald door de zaakvoerder in toepassing van artikel 6 van deze statuten en door de ondertekening van het register der vennoten op minstens één aandeel van de vennootschap zullen hebben ingeschreven, verstaan zijnde dat deze inschrijving toetreding impliceert tot de statuten en, in voorkomend geval, tot de behoorlijk goedgekeurde reglementen van inwendige orde.

De zaakvoerder is niet gehouden ingeval de toelating wordt geweigerd, zijn beslissing te rechtvaardigen. Door het nemen van een aandeel, bij de oprichting of later, gaat het lid of de vennoot de onvoorwaardelijke verbintenis aan om het bedrag ervan te storten of in te brengen.

Artikel 12 :

De vennoten houden op deel uit te maken van de vennootschap door :

a) ontslag;

b) uitsluiting;

c) overlijden;

d) onbekwaamverklaring, faillissement of kennelijk onvermogen.

Artikel 13 :

Een vennoot mag slechts ontslag nemen of een gedeeltelijke terugbetaling vragen van zijn aandelen gedurende de eerste zes maanden van het maatschappelijke jaar; deze uittreding of terugbetaling is alleen toegelaten in zover het kapitaal daardoor niet wordt teruggebracht op een bedrag dat minder is dan het statutair minimum of dat getal der vennoten niet wordt herleid tot minder dan het wettelijk minimum.

Geen enkele uittreding of terugbetaling zal kunnen gebeuren zonder de uitdrukkelijke goedkeuring van de voltallige zaakvoerder. De vennoten die uittreden of hun recht van terugtrekking uitoefenen, zijn gehouden het ontslag en de terugbetaling te ondertekenen in het register der vennoten.

Artikel 14 :

De uitsluiting wordt uitgesproken door de zaakvoerder die gehouden is zijn beslissing met redenen te omkleden. Deze beslissing wordt aan de betrokkene betekend bij aangetekend schrijven.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 14/11/2011 - Annexes du Moniteur belge

Artikel 15 :

De ontslagnemende, terugtrekkende of uitgesloten vennoot heeft recht op de waarde van zijn aandelen zoals deze waarde blijkt uit de cijfers van de door de algemene vergadering goedgekeurde balans van het lopende boekjaar. Bij de berekening van deze waarde zal evenwel geen rekening gehouden worden met eventuele latente reserves of meerwaarden.

De regelmatig goedgekeurde balans verbindt de vennoot, zelfs wat betreft de schattingen der activa, behoudens het geval van bedrog.

De ontslagnemende of uitgesloten vennoot kan geen enkel recht tegenover de vennootschap laten gelden. De betaling zal geschieden in speciën binnen de vijftien dagen na goedkeuring van de balans.

Artikel 16 :

Elke uittredende of uitgesloten vennoot blijft, overeenkomstig de wet, persoonlijk verbonden gedurende vijf jaar voor alle verbintenissen door de vennootschap aangegaan tot op het einde van het boekjaar gedurende hetwelk het ontslag plaatsvindt.

Artikel 17 :

In geval van overlijden, faillissement, kennelijk onvermogen of onbekwaamverklaring van een vennoot, ontvangen zijn erfgenamen, schuldeisers of vertegenwoordigers de waarde van zijn aandelen, zoals deze waarde is bepaald in artikel 15 hierboven. De betaling geschiedt volgens de modaliteiten in hetzelfde artikel voorzien. De erfgenamen van een overleden vennoot en de gefailleerde, onbekwaamverklaarde of in staat van kennelijk onvermogen verkerende vennoot blijven verbonden voor de verbintenissen van de vennootschap op dezelfde wijze als de ontslagnemende of uitgesloten vennoot.

Artikel 18 :

De vennoten en rechthebbenden of rechtverkrijgenden van een vennoot mogen de vereffening van de vennootschap niet vorderen noch de verzegeling laten verrichten op de goederen der vennootschap, noch om de boedelbeschrijving ervan te verzoeken. Zij moeten zich neerleggen, wat de uitoefening van hun rechten betreft, bij de boeken en geschriften van de vennootschap en bij de beslissingen van de algemene vergadering.

TITEL 4 : BESTUUR EN CONTROLE

Artikel 19 :

De vennootschap wordt bestuurd door tenminste één zaakvoerder; indien er meerdere zaakvoerders worden benoemd dan vormen zij de raad der zaakvoerders. De zaakvoerders kunnen al dan niet vennoten zijn.

De zaakvoerders en eventuele commissarissen, Indien deze dienen aangesteld te worden, worden benoemd door de algemene vergadering der vennoten, die hun aantal en hun mandaat vaststelt en die hen steeds kan afzetten zonder gehouden te zijn enige reden of vooropzegging te geven. De benoemingen en afzettingen geschieden bij gewone meerderheid van de aanwezige en vertegenwoordigde aandelen.

De uittredende zaakvoerders zijn herkiesbaar.

Artikel 20 :

Ingeval een plaats van zaakvoerder openvalt, zullen de overblijvende zaakvoerders voorlopig in de vacature kunnen voorzien. De benoeming zal ter bekrachtiging aan de eerstvolgende algemene vergadering worden voorgelegd.

Artikel 21:

Niet van toepassing.

Artikel 22 :

De zaakvoerder vergadert zo dikwijls als de belangen van de vennootschap dit vereisen.

De vergadering wordt gehouden in de zetel van de vennootschap of op iedere andere plaats in de oproepingsbrief bepaald. De oproepingen worden gedaan bij gewone brief en verstuurd, behoudens bij hoogdringendheid te motiveren in de notulen van de bijeenkomst, ten minste vijf voile dagen voor de vergadering en bevatten de agenda.

De zaakvoerder kan slechts geldig beraadslagen wanneer ten minste de helft van zijn leden aanwezig of vertegenwoordigd is. Indien er slechts twee zaakvoerders zijn, dienen zij beiden aanwezig te zijn om geldig te kunnen beraadslagen.

Een belet zaakvoerder mag bij brief, telegram of telex een ander zaakvoerder volmacht geven om hem te vertegenwoordigen in de raad en er te stemmen in zijn plaats.

De besluiten van de raad worden genomen bij gewone meerderheid van stemmen. In geval van staking van stemmen wordt het voorstel beschouwd als zijnde afgekeurd.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 14/11/2011 - Annexes du Moniteur belge

Artikel 23 :

De zaakvoerder heeft de meest uitgebreide bevoegdheden van beschikking en bestuur binnen het kader van het maatschappelijk doel. Al wat door de wet en onderhavige statuten niet uitdrukkelijk werd voorbehouden aan de algemene vergadering, valt onder de bevoegdheid van de zaakvoerder.

Artikel 24 :

De zaakvoerder kan het dagelijks bestuur toevertrouwen aan één of meerdere directeuren. Hij mag tevens welbepaalde bevoegdheden met betrekking tot het stellen van daden van dagelijks bestuur toevertrouwen aan één of meer derden, al dan niet zaakvoerders.

Artikel 25 :

Onverminderd de bepalingen met betrekking tot de uitvoering verbinden alle akten of handelingen de

vennootschap wanneer ze ondertekend zijn door één zaakvoerder.

Artikel 26 :

Het ambt van zaakvoerder kan recht geven op bezoldiging. Deze bezoldiging dient voorafgaandelijk

vastgesteld of achteraf bekrachtigd te worden door de algemene vergadering.

TITEL 5 : ALGEMENE VERGADERING

Artikel 27 :

De geldig samengestelde vergadering vertegenwoordigt alle vennoten. Haar beslissingen zijn bindend voor

allen, ook voor de afwezigen en de niet-instemmenden.

Zij heeft de machten haar toegekend door de wet en onderhavige statuten.

Artikel 28 :

De algemene vergadering wordt bijeengeroepen door de zaakvoerder bij gewone brief, toe te zenden aan de vennoten ten minste veertien dagen voor de datum van de vergadering. Deze brieven moeten de agenda bevatten.

De algemene vergadering moet minstens eens per jaar worden bijeengeroepen, teneinde te beraadslagen over de jaarrekening van vorig boekjaar en om de zaakvoerders décharge te verlenen en dit ieder jaar op 26 maart, ongeacht of dit een feestdag zou zijn, om 20 uur, op de zetel van de vennootschap of op een andere plaats aangeduid in de oproepingsbrief. Een buitengewone algemene vergadering moet worden bijeengeroepen wanneer de vennoten dien minstens één vijfde van de aandelen bezitten, of een commissaris zo er een benoemd werd, dit vragen. Die bijeenkomst moet binnen de maand na de vordering plaatsvinden.

Artikel 29 :

Elke algemene vergadering wordt voorgezeten door de oudste der aanwezige zaakvoerders. De voorzitter

duidt een secretaris aan en benoemt tevens een stemopnemer.

Artikel 30 :

Iedere aandeelhouder mag zich op de algemene vergadering laten vertegenwoordigen door een bijzonder

gevolmachtigde, die echter zelf stemgerechtigd aandeelhouder dient te zijn.

De rechtspersonen en onbekwaamverklaarden worden vertegenwoordigd door hun statutaire of wettelijke

vertegenwoordigers.

Artikel 31

De vergadering beslist behoudens de door onderhavige statuten voorziene uitzonderingen, bij gewone meerderheid van stemmen, welke ook het getal der aanwezige vennoten wezen.

Wanneer de algemene vergadering zich moet uitspreken over een wijziging der statuten, kan ze slechts geldig beraadslagen wanneer in de oproepingsbrieven in het bijzonder is bepaald welke wijzigingen zijn voorgesteld en wanneer zij die de algemene vergadering bijwonen ten minste de helft vertegenwoordigen van de aandelen die over stemrecht beschikken. Werd deze laatste voorwaarde niet vervuld, dan zal een nieuwe vergadering worden bijeengeroepen met dezelfde agenda, die geldig zal beraadslagen, ongeacht het getal der vertegenwoordigde aandelen. Een beslissing zal nochtans alleen geldig genomen zijn indien zij ten minste drie vierden der geldig uitgebrachte stemmen heeft bekomen.

Artikel 32 :

De notulen van de algemene vergadering worden ondertekend door alle aanwezige aandeelhouders. Deze

notulen worden bijgehouden in speciale registers.

Artikel 33 :

Ieder aandeel geeft recht op één stem.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 14/11/2011 - Annexes du Moniteur belge

TITEL 6 : BOEKJAAR - JAARREKENING - RESERVE - WINST

Artikel 34 :

Het maatschappelijke boekjaar begint op 1 januari en loopt elk jaar tot en met 31 december.

Artikel 35 :

Elk jaar, na de afsluiting van het boekjaar, maken de zaakvoerders een inventaris op met toepassing van de

waarderingsregels die door de zaakvoerder zijn vastgesteld.

Nadat de rekeningen in overeenstemming zijn gebracht met de gegevens van de inventaris maken de

zaakvoerders desgevallend de jaarrekening op.

Artikel 36 :

Het batig saldo van de balans, na aftrek van de algemene en uitbatingskosten en van de noodzakelijke

provisies en afschrijvingen, vormt de zuivere winst van de vennootschap.

Deze winst zal worden toegekend op de wijze beslist door de algemene vergadering op voorstel door de

zaakvoerder.

Na de goedkeuring van de jaarrekening doet de algemene vergadering uitspraak bij afzonderlijke stemming,

over de te geven décharge aan de zaakvoerders en aan de in voorkomend geval aangestelde commissarissen.

TITEL 7 : ONTBINDING - VEREFFENING

Artikel 37 :

De vennootschap kan vroegtijdig worden ontbonden door een beslissing van de algemene vergadering,

genomen overeenkomstig de regels bepaald voor wijziging der statuten.

Artikel 36 :

Bij ontbinding van de vennootschap, om welke reden ook, geschiedt de vereffening door de zaakvoerders in functie, tenzij de algemene vergadering beslist daartoe een of meerdere vereffenaars aan te stellen, waarvan ze de bevoegdheden en de bezoldigingen vaststelt.

Artikel 39 :

Na aanzuivering van alle schulden en lasten van de vennootschap zal het saldo eerst aangewend worden om de stortingen die werden gedaan als afbetaling der aandelen terug te betalen.

Indien niet alle aandelen in dezelfde mate werden afbetaald, zullen de vereffenaars het evenwicht herstellen tussen de aandelen, hetzij door bijkomende opvragingen van stortingen, hetzij door gedeeltelijke terugbetalingen.

Het overschot van het actief wordt tussen de aandelen verdeeld bij gelijke delen, voor zover ze allen dezelfde nominale waarde hebben.

TITEL 8 : DIVERSE BEPALINGEN

Artikel 40 :

Elke vennoot die in het buitenland woont en die in België geen woonplaats heeft gekozen, wordt vermoed met het oog op de toepassing van onderhavige statuten, woonplaats te hebben gekozen in de zetel van de vennootschap waar hem geldig alle betekeningen, kennisgevingen en aanmaningen kunnen worden gedaan.

Artikel 41 :

In de zetel van de vennootschap wordt een register bijgehouden dat op de eerste bladzijden de akte van

oprichting van de vennootschap bevat en vervolgens de vermelding van :

1) naam, beroep en woonplaats van de vennoten;

2) datum van toetreding, uittreding of uitsluiting:

3) bedragen door ieder gestort, ingebracht of teruggenomen.

Artikel 42 :

De rechten van elke vennoot blijken uit hogervermeld aandelenregister.

Artikel 43 :

Voor al wat niet voorzien is in deze statuten, wordt verwezen naar de bepalingen van het wetboek van

vennootschappen.

TITEL 9 : OVERGANGSBEPALINGEN

Het eerste boekjaar vangt aan vanaf heden en eindigt op 31 december 2012, met dien te verstaande dat de vennootschap rechtspersoonlijkheid verkrijgt vanaf de neerlegging van een uittreksel uit onderhavige oprichtingsakte op de bevoegde griffie van de rechtbank van koophandel te Hasselt.

" De vennootschap neemt alle verbintenissen in haar naam aangegaan over sinds 1 oktober 2011.

De eerste gewone algemene vergadering der vennoten zal plaatshebben op 26 maart 2013.

De verschijnende partijen verklaren dat de kosten, uitgaven, vergoedingen en lasten onder welke vorm ook,

die ten laste zijn van de vennootschap tengevolge van haar oprichting ongeveer 800 euro bedragen.

De verschijnende partijen verklaren dat er thans, bij de oprichting van de vennootschap, geen aanleiding

bestaat om over te gaan tot de benoeming van een commissaris overeenkomstig de bepalingen van het

wetboek van vennootschappen.

De vennoten in vergadering bijeengekomen benoemen met eenparigheid van stemmen tot zaakvoerder ;

voor onbepaalde duur :

Mevr. Laurence Bassani , voornoemd. Haar mandaat is bezoldigd behoudens andersluidende toekomstige

i beslissing door een algemene vergadering.

De zaakvoerder, zo-even benoemd verklaart haar mandaat te aanvaarden.

Aldus opgemaakt in vijf originelen te Tessenderlo op 12 oktober 2011.

Een origineel zal worden neergelegd op de griffie van de Rechtbank van Koophandel te Hasselt. Een ander zal worden bewaard op de zetel der vennootschap, en ieder van de vennoten-ondergetekenden heeft een origineel ontvangen.

Voor gelezen en goedgekeurd, Voor gelezen en goedgekeurd,

Laurence Bassani Luc Knaeps

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recta : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Voor-

behouden

aan het

Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 14/11/2011 - Annexes du Moniteur belge

Coordonnées
ETNA CONSULTING

Adresse
BEGIJNENWINNING 32A 3980 TESSENDERLO

Code postal : 3980
Localité : TESSENDERLO
Commune : TESSENDERLO
Province : Limbourg
Région : Région flamande