EURAMEDICS HOSPITAL PRODUCT SERVICES

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : EURAMEDICS HOSPITAL PRODUCT SERVICES
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 474.058.202

Publication

29/10/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 25.06.2013, NGL 21.10.2013 13637-0527-011
28/02/2013
ÿþMod Wor911,1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

11 11111iu~iiuuu~ii~nu

*13039 1

uhI

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 28/02/2013 - Annexes du Moniteur belge

Ondernemingsnr : 0474058202

Benaming

(voluit) : EURAMEDICS HOSPITAL PRODUCT SERVICES

(verkort) : EURAMEDICS

Rechtsvorm : BESLOTEN VENNOOTSCHAP MET BEPERKTE AANSPRAKELIJKHEID

Zetel : Burgemeester Bollenstraat 10 bus 5, 3500 Hasselt

(volledig adres)

Onderwerp akte : Wijziging maatschappelijke zetel

Bij beslisisng van de zaakvoerder wordt de maatschappelijke zetel per 18 januari 2013 overgebracht naar

Agoralaan  Building A bis (Bioville), 3590 Diepenbeek.

Waarvan akte,

SEGERS Dirk

zaakvoerder

RECHTBANK VAN KOOPHANDEL

18 -02` 208

~SELT

t

28/09/2012 : ME. - JAARREKENING 31.12.2011, GGK 25.06.2012, NGL 25.09.2012 12576-0172-015
05/09/2012
ÿþ" Mod Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Voor- ui !IM1 1I5 0III! 6

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

IZ£CMT8PiR VAN KOOP+ZN7EL

2 7 AUG, 2012

Ondernemingsnr : 0474.058.202

Benaming

(voluit) : EURAMEDICS HOSPITAL PRODUCT SERVICES (verkort) :

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Burgemeester Bollenstraat 10 - 3500 HASSELT

(volledig adres)

Onderwerp akte : FUSIES DOOR OVERNAME VAN DE BVBA "PHARMAGENOMA" -

WIJZIGINGEN DER STATUTEN  BIJZONDERE VOLMACHT

Het blijkt uit een akte verleden voor notaris Eric Gilissen te Hasselt op zestien juli tweeduizend en twaalf, váár registratie, dat de buitengewone algemene vergadering van de vennoten van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "EURAMEDICS HOSPITAL PRODUCT SERVICES" met zetel te 3500 Hasselt, Burgemeester Bollenstraat 10, is bijeengekomen en dat zij volgende beslissingen heeft genomen

(bij uittreksel)

EEERSTE BESLUIT-- FUSIEVOORSTEL

De vergadering onderzoekt het fusievoorstel tot een met fusie door overneming gelijkgestelde verrichting, opgesteld door de bestuursorganen van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid EURAMEDICS HOSPITAL PRODUCT SERVICES en de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid PHARMAGENOMA op 28 april 2012 en neergelegd ter griffie van de rechtbank van koophandel te Hasselt overeenkomstig artikel 719 van het Wetboek van Vennootschap en waarvan de vennoten kosteloos een afschrift konden bekomen.

De voorzitter verklaart, namens de zaakvoerder, dat er zich geen belangrijke wijzigingen hebben voorgedaan in de activa en passiva van de vennootschap "PHARMAGENOMA" en van de vennootschap "EURAMEDICS HOSPITAL PRODUCT SERVICE", sinds de opstelling van het fusievoorstel.

TWEEDE BESLUIT. - FUSIE DOOR OVERNEMING VAN DE BESLOTEN VENNOOTSCHAP MET BEPERKTE AANSPRAKELIJKHEID "PHARMAGENOMA"

De vergadering beslist de onderhavige vennootschap te fuseren door overneming, in overeenstemming met artikel 676 van het Wetboek van Vennootschappen, van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "PHARMAGENOMA", met maatschappelijke zetel te 3590 Diepenbeek, Agoralaan Building A, bis - Bioville Campus, ingeschreven in het handelsregister van Hasselt, waarvan de besloten vennootschap niet beperkte aansprakelijkheid (BVBA) EURAMEDICS HOSPITAL PRODUCT SERVICES al de aandelen bezit en met overdracht van heel haar vermogen de dato van de huidige fusie, op basis van de jaarrekeningen per 31 december 2011, zodat al de verrichtingen gedaan door de overgenomen vennootschap sinds 1 januari 2012f vanaf nul uur tot op de dag van de verwezenlijking van de fusie gedaan zullen zijn voor rekening van de overnemende vennootschap, op voorwaarde dat deze laatste gans het passief van overgenomen vennootschap betaalt, al de kosten van haar ontbinding zonder vereffening draagt en haar waarborgt tegen elke" vordering.

TUSSENKOMST

En terstond is hier tussengekomen : de heer SEGERS Dirk, nationaal nummer 65.09.09-017.74, geboren te Genk op 9 september 1965, wonende te 3600 Genk, André Dumontlaan 166,

Handelend overeenkomstig de door de algemene vergadering van de vennoten van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "PHARMAGENOMA", van heden, toegekende machten.

Welke tussenkomende, na voorlezing te hebben aanhoord van al wat voorafgaat, ons verzocht heeft vast te, stellen dat ingevolge de aanvaarding van de fusie door de onderhavige vergadering, de ontbinding zonder: vereffening van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "PHARMAGENOMA" en dei overdracht van heel haar vermogen nu werkelijkheid geworden is, en al de andere besluiten genomen onder. opschortende voorwaarde, na die aanvaarding, nu definitief zijn geworden.

ALGEMENE VOORWAARDEN VAN DE OVERDRACHTEN

1. De onderhavige vennootschap verklaart voldoende kennis te hebben van de overdrachten die vooraf-'gaan en er geen meer uitgebreide beschrijving van te vergen.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)ri(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naaai en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 05/09/2012 - Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 05/09/2012 - Annexes du Moniteur belge

2. Boekhoudkundig worden de overdrachten geacht te zijn verricht op 1 januari 2012 vanaf nul uur, waarmee de vennoten zich uitdrukkelijk akkoord verklaren.

3. De onderhavige vennootschap vervangt en wordt van rechtswege in de plaats gesteld in aire rechten en verplich-1ingen van de overgenomen vennootschap.

4. De onderhavige fusie wordt gedaan op voorwaarde dat de onderhavige vennootschap al het passief van de overgenomen vennootschap overneemt, al haar verbinte-nissen uitvoert, al de kosten van de ontbinding zonder vereffening draagt en ze waarborgt tegen elke vorde-ring

5. De goedkeuring van het lopende boekjaar door de algemene vergadering van de vennoten van de vennootschap "EURAMEDICS HOSPITAL PRODUCT SERVICES", gelden als kwijting voor de bestuurders en de commissaris van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid " PHARMAGENOMA", voor de uitoefening van hun mandaat tussen 1 januari 2012 en de dag van de fusie.

6. De boeken en de documenten van de overgenomen vennootschap op de zetel van de huidige vennootschap zullen bewaard worden gedurende de door de wet bepaalde termijnen.

VOORWAARDEN MET BETREKKING TOT DE E1GENDOMSOVERDRACHT VAN DE ONROERENDE GOEDEREN {HIERNA GENOEMD HET "GOED}

1.- BESCHRIJVING GOED

Stad Hasselt, eerste afdeling

In een appartementsgebouw gelegen Lombaardstraat 26-28, gelegen op een perceel grond volgens titel en thans kadaster sectie H nummer 1171/C, groot 3a13ca, het vruchtgebruik van:

- het appartement gelegen op de derde verdieping, omvattende:

° in privatieve en uitsluitende eigendom: alle ruimten op de derde verdieping evenals de kelder 5 in de kelderverdieping, niet uitzondering van de traphal, lift en liftkoker op de derde verdieping;

- in mede-eigendom en gedwongen onverdeeldheid: 22311.000sten in de gemeenschappelijke delen van het gebouw, waaronder de grond.

- de autostandplaats genummerd 4 gelegen op de binnenplaats, en omvattende:

° in privatieve en uitsluitende eigendom; de parkeerruimte tussen de lijnen

° in mede-eigendom en gedwongen onverdeeldheid: 27/1.000sten in de gemeenschappelijke delen van het gebouw, waaronder de grond.

Alles zoals omschreven in de basisakte verleden voor notaris Ernst Van Soest te Hasselt op 6 augustus 2008.

2; EIGENDOMSAANHALING

De overgenomen vennootschap is eigenaar een vruchtgebruik gevestigd op voornoemde onroerend goed gevestigd bij aankoopakte door de heer SEGERS Dirk van mevrouw STEFANIAK Katarzyna verleden voor ondergetekende notaris verleden op 28 januari 2011, overgeschreven op het eerste hypotheekkantoor te Hasselt op 2 februari 2011 onder referte 070-T-08/02/2011-01866.

Mevrouw STEFANIAK Katarzyna was eigenaar van voormeld goed ingevolge akte van aankoop vanwege de heer Rutten Pascal verleden voor ondergetekende notaris en notaris Philip Odeurs te Sint-Truiden op heden vóór deze akte, welke nog ter overschrijving dient aangeboden te worden op het eerste hypotheekkantoor te Hasselt,

De heer Rutten Pascal voornoemd was eigenaar van voormeld goed ingevolge akte van aankoop verleden voor notaris Ernst van Soest te Hasselt en notaris Philip Odeurs te Sint-Truiden op 6 augustus 2008, vanwege mevrouw de Frésart Ghislaine Marie Thérèse Marcelle Josephe Huberte Raphaëlle, weduwe van de heer Moulaert Jean Marie Joseph André Benoit Antoine Corneille te Luik en de heer Thonon Ghislain André Marie, echtgenoot van mevrouw Diercxsens Beatrice Anne Guy Marie te Sint-Lambrechts-Woluwe, overgeschreven op het eerste hypotheekkantoor te Hasselt op 1 september daarna onder nummer 70-T-0110912008-10776.

De overnemende vennootschap stelt zich met deze oorsprong van eigendom tevreden en vraagt van de overgenomen vennootschap geen andere titel dan een uitgifte van deze aktes.

ALGEMENE VOORWAARDEN VAN DE OVERGANG

1/ EIGENDOM: De overnemende vennootschap EURAMEDICS bekomt het vruchtgebruik van het goed gevestigd bij aankoopakte door de heer SEGERS Dirk van mevrouw STEFANJAK Katarzyna verleden voor ondergetekende notaris verleden op 28 januari 2011, overgeschreven op het eerste hypotheekkantoor te Hasselt op 2 februari 2011 onder referte 070-T-08/0212011-01866,

De heer Segers bekwam de naakte eigendom van het goed vanaf 28 januari 2011 (en de volle eigendom na verloop van een termijn van 15 jaar voor het vruchtgebruik door aangroei van het vruchtgebruik bij de blote eigendom.

2/ STAAT - GEBREKEN: De goederen worden overgedragen in de staat waarin ze zich thans bevinden, met al hun zichtbare en verborgen gebreken, zonder dat de overgenomen vennootschap tot vrijwaring zouden gehouden zijn wegens toestand van de grond, ondergrond, gebouwen, installaties en de mogelijke burenhinder.

3/ OPPERVLAKTE: De goederen worden overgedragen zonder waarborg over de uitgedrukte oppervlakte, ook al is het verschil meer dan één/twintigste met de werkelijke grootte.

4/ ERFDIENSTBAARHEDEN: De overnemende vennootschap moet alle lijdende, zichtbare en onzichtbare, voortdurende en niet-voortdurende erfdienstbaarheden, welke het goed mochten bezwaren, gedogen en heeft zij het genot van de heersende erfdienstbaarheden die mochten bestaan, dit alles op eigen risico en zonder dat deze bepaling aan wie ook, meer rechten kan verlenen dan deze gegrond op regelmatige titels of op de wet.

5/ BIJZONDERE VOORWAARDEN; De overnemende vennootschap treedt in alle rechten en verplichtingen van de overgenomen vennootschap met betrekking tot eventuele bijzondere voorwaarden,

6/ KOSTEN: Alle kosten, rechten en erelonen van onderhavige akte, zijn ten laste van de overnemende vennootschap.

il

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 05/09/2012 - Annexes du Moniteur belge

71 BELASTINGEN: De overnemende vennootschap verklaart de onroerende voorheffing en aile andere [asten met inbegrip van de nog niet gevestigde verhaalbelastingen, vanaf heden te betalen, pro-rata temporis. Hypothecaire toestand -- ontslag ambtshalve inschrijving  rechtsbekwaamheid

Hierover ondervraagd door de instrumenterende notaris, heeft de overgenomen vennootschap verklaard dat er bij haar weten geen juridische procedures hangende zijn betreffende de over te dragen onroerende goederen, dat er geen stedenbouwkundige inbreuken bestaan, dat er ook geen juridische procedures tegen haar hangende zijn en dat zij geen documenten getekend heeft zoals hypothecaire volmachten en dergelijke, waardoor een hypothecaire inschrijving of een overschrijving zou kunnen genomen worden op het huidig overgedragen onroerend goed.

De overgenomen vennootschap verklaart volledig rechtsbekwaam te zijn en niet in staat van faillissement of onbekwaamheid te verkeren, noch een gerechtelijk akkoord aangevraagd te hebben en niet te vallen onder toepassing van de collectieve schuldenregeling.

De bevoegde hypotheekbewaarder wordt ontslagen enige ambtshalve inschrijving te nemen bij de overschrijving van deze akte.

BASISAKTE - REGLEMENT VAN MEDE-EIGENDOM.

1. Basisakte.

Het gebouw wordt beheerst door de basisakte met het reglement van mede-eigendom verleden voor notaris Ernst van Soest te Hasselt op 6 augustus 2008, overgeschreven op het eerste hypotheekkantoor te Hasselt op 1 september daarna onder referentie 70-T-01/09/2008-10775.

Voormelde basisakte verleden voor notaris Ernst van Soest te Hasselt bevat ondermeer:

- het reglement van mede-eigendom bevattende het onroerend statuut;

- de opdeling van de verschillende privatieve appartementen, kelders en autostaanplaatsen;

het reglement van inwendige orde.

De overnemende vennootschap verklaart uitdrukkelijk een exemplaar van voormelde statuten van het gebouw met aangehechte stukken te hebben ontvangen alsmede van het reglement van mede-eigendom en het reglement van inwendige orde.

De overnemende vennootschap zal zich volledig moeten gedragen naar de bepalingen van deze statuten en haar bijlagen, zonder enige uitzondering of verweer, derwijze dat de overgenomen vennootschap gevrijwaard wordt van elke vordering tegen hem.

In alle overdragende of verklarende akte van eigendom, genot of andere, met inbegrip van de huurovereenkomsten, moet uitdrukkelijk vermeld worden dat de nieuwe belanghebbenden de bepalingen van de statuten en hun bijlagen waarvan hierboven sprake is, uitstekend kennen en dat zij zich verbinden deze zonder enige uitzondering na te leven, evenals de regelmatig genomen of nog te nemen beslissingen van de algemene vergadering van mede-eigenaars.

2. Syndicus.

De overgenomen vennootschap heeft verklaard dat voor het gebouw waarvan de bij deze overgedragen kavels deel uitmaken, de heer Dirk Segers, werd aangesteld als syndicus.

De ondergetekende notaris heeft bij aangetekende brief van 28 juni 2012 overeenkomstig artikel 577-11 §2 van het Burgerlijk Wetboek, een kostenstaat opgevraagd bij de gemelde syndicus.

Deze heeft daarop geantwoord bij brief van #, De overnemende vennootschap verklaart voor heden een kopie van deze brief ontvangen te hebben.

Aangezien deze brief geen kostenstaat bevat, verklaren partijen dientengevolge af te zien van elk optreden tegen ondergetekende notarissen bij een eventuele schade tengevolge van het niet voorleggen van de kostenstaat vermeld in artikel 577-11 §2, lid 1 van het Burgerlijk Wetboek.

Bij zelfde schrijven van 28 juni 2012 heeft de instrumenterende notaris de inlichtingen en documenten opgevraagd overeenkomstig artikel 577-11 §1, vermits de overnemende vennootschap deze niet heeft ontvangen voor de datum van het fusievoorstel.

Deze heeft Niet geantwoord aangezien de Heer Segers zelf syndicus is.

3, Werkkapitaal - reservekapitaal.

A. De partijen zijn ervan op de hoogte dat, overeenkomstig artikel 577-11 §2, lid 1 van het Burgerlijk Wetboek, de overnemende vennootschap, ten aanzien van de vereniging van mede-eigenaars, slechts gehouden is tot het betalen van de volgende kosten:

1° het bedrag van de uitgaven voor behoud, onderhoud, herstelling en vernieuwing waartoe de algemene vergadering of de syndicus vôôr heden heeft besloten, maar waarvan de syndicus pas na heden om betaling zal verzoeken;

2° een staat van de oproepen tot kapitaalinbreng die door de algemene vergadering van de mede-eigenaars zijn goedgekeurd vóór heden, alsook de kostprijs van de dringende werkzaamheden waarvan de syndicus pas na heden om betaling zal verzoeken;

3° een staat van de kosten verbonden aan het verkrijgen van gemeenschappelijke delen, waartoe de algemene vergadering vóór heden heeft besloten, maar waarvan de syndicus pas na heden zal verzoeken;

4° een staat van de door de vereniging van mede-eigenaars vaststaande verschuldigde bedragen, ten gevolge van geschillen ontstaan vóór heden, maar waarvan de syndicus pas na heden om betaling zal verzoeken,

De kosten die de overnemende vennootschap, ten aanzien van de vereniging van mede-eigenaars, overeenkomstig artikel 577-11 § 2, van het Burgerlijk Wetboek, gehouden is te betalen:

Zijn bij de overnemende vennootschap tot op heden nog onbekend. Maar de partijen hebben besloten van de wettelijke gehouden tot het betalen van die kosten in hun onderlinge verhouding alleszins niet af te wijken.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 05/09/2012 - Annexes du Moniteur belge

B, De partijen zijn er bovendien van op de hoogte dat:

- overeenkomstig art. 577-11 §2, lid 5, van het Burgerlijk Wetboek, de overnemende vennootschap ten aanzien van de vereniging van mede-eigenaars, gehouden is tot het betalen van de periodieke kosten, vanaf de dag waarop hij effectief gebruik heeft gemaakt van de gemeenschappelijke delen;

- overeenkomstig art. 577-11 §5, 1° van het Burgerlijk Wetboek, de overgenomen vennootschap, met betrekking tot het werkkapitaal van de vereniging van mede-eigenaars, recht heeft op de terugbetaling van het gedeelte van zijn aandeel daarin overeenstemmend met de periode tijdens dewelke hij juridisch geen gebruik meer kon maken van de gemeenschappelijke delen.

C. De partijen zijn er bovendien van op de hoogte dat overeenkomstig art. 577-11 §5, 2° van het Burgerlijk Wetboek, het aandeel in het reservekapitaal van de vereniging van mede-eigenaars, wordt beschouwd ais bijzaak van de kavel, onafscheidelijk daarmee overgedragen op de overnemende vennootschap, zodat de overgenomen vennootschap daarop geen enkel recht kan doen gelden, noch ten aanzien van de vereniging van mede-eigenaars, noch ten aanzien van de overnemende vennootschap.

D. De overgenomen vennootschap heeft geen weet van enige kost, die de syndicus nog dient op te vragen aan de mede-eigenaars, verschuldigd te zijn aan de vereniging van mede-eigenaars. De overgenomen vennootschap dient de overnemende vennootschap alleszins te vrijwaren voor de kosten, ontstaan voor heden, waarop de vereniging van mede-eigenaars alsnog aanspraak zou maken.

RUIMTELIJKE ORDENING

A. De notaris vermeldt en informeert, met toepassing van artikel 5.2.1. Vlaamse Codex RO:

1° dat voor het onroerend goed geen stedenbouwkundige vergunning is afgegeven; dat het pand dateert van vóór de wet op de ruimtelijke ordening van 19 maart 1962;

2° dat het verkochte goed volgens de meest recente stedenbouwkundige bestemming gelegen is in een woongebied met culturele, historische en/of esthetische waarde.

3° dat, zoals blijkt uit het hypothecair getuigschrift (en de verklaring van de overdragende vennootschap), voor het goed geen dagvaarding werd uitgebracht overeenkomstig artikel 6.1.1 of 6.1.41 tot en met 6.1.43;

4° dat het goed niet is gelegen in een zone die in een definitief vastgesteld uitvoeringsplan zou zijn aangeduid als een zone met voorkooprecht.

5° dat voor de onroerende goederen geen verkavelingsvergunning van toepassing is.

6° dat het krachtens artikel 4.2.12, §2, 2° Vlaamse Codex RO voor de overdracht verplichte as built-attest niet is uitgereikt en gevalideerd vermits deze bepaling nog niet in werking is getreden.

De overnemende vennootschap verklaart dat zij een stedenbouwkundig uittreksel afgeleverd de dato 5 april 2012 betreffende de goederen heeft ontvangen.

De notaris verwijst partijen naar artikel 4.2.1 Vlaamse Codex RO. Deze bepaling omschrijft de vergunningsplichtige handelingen.

De overnemende vennootschap moet zich overigens, voor al wat door de hogere overheid toegelaten bouwwerken en beplantingen betreft, derwijze schikken naar alle geldende reglementen, verordeningen en vergunningen, dat de overdragende vennootschap hieromtrent nooit verontrust noch aangesproken kunnen warden.

De overdragende vennootschap verklaart dat zij voor alle door hen verrichte stedenbouwkundige handelingen de vereiste vergunning hebben bekomen.

WATERTOETS

De bij onderhavige akte ingebrachte goederen zijn niet gelegen in een mogelijk effectief overstromings-gevoelig gebied, overeenkomstig de raadpleging door ondergetekende notaris van de overstromingskaarten. BEPALINGEN IN VERBAND MET HET BODEMDECREET

a) De overgenomen vennootschap verklaart dat de overnemende vennootschap vóór het ondertekenen van onderhavige akte op de hoogte is gebracht van de inhoud van het bodemattest afgeleverd door de OVAM op zeven maart tweeduizend en twaalf overeenkomstig artikel 101 van het bodemdecreet.

Dit bodemattest bepaalt: "De OVAM beschikt voor deze grond niet over informatie met betrekking tot de bodemkwaliteit."

b) De overnemende vennootschap verklaart onherroepelijk te verzaken aan alle vorderingen tot nietigheid die zij zou kunnen laten gelden op grond van artikel 116, § 1 van genoemd Decreet met betrekking tot onderhavige verkoop.

c) De overgenomen vennootschap verklaart wat betreft het overgedragen goed geen weet te hebben van bodemverontreiniging die schade kan berokkenen aan de overnemende vennootschap of aan derden, of die aanleiding kan geven tot een saneringsverplichting, tot gebruiksbeperkingen of tot andere maatregelen die de overheid in dit verband kan opleggen.

d) De overgenomen vennootschap verklaart verder dat op de grond, voorwerp van deze overeenkomst, geen inrichting gevestigd is of was, noch een activiteit wordt of werd uitgevoerd, die opgenomen is op de lijst van de inrichtingen en activiteiten die bodemverontreiniging kunnen veroorzaken, zoals bedoeld in art. 6 van het Decreet.

e) Ondergetekende notaris bevestigt dat alle bepalingen van "Hoofdstuk ViII: Overdrachten" van het decreet- op bodemsanering en bodembescherming werden toegepast.

DIVERSE VERKLARINGEN

De overgenomen vennootschap verklaart dat de ingebrachte goederen niet zijn opgenomen op een ontwerp van lijst van noch definitief is beschermd als archeologisch patrimonium.

De overgenomen vennootschap verklaart dat de ingebrachte goederen geen geklasseerd gebouw of monument zijn en bij hun weten niet gelegen zijn in een geklasseerde wijk of beschermd landschap/stads- of dorpsgezicht.

c

~ 4

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 05/09/2012 - Annexes du Moniteur belge

De overgenomen vennootschap verklaart dat noch de Vlaamse Huisvestingsmaatschappij, noch een sociale huisvestingsmaatschappij, noch de gemeente of het OCMW, op de onderhavig ingebrachte goederen een zakelijk of een huurrecht bezitten of het sociaal beheersrecht hebben verkregen, noch dat de woning opgenomen is in de inventaris voor leegstand, en dat zij nooit een leegstands- of krotbelasting hebben moeten betalen, noch dat de woning ongeschikt of onbewoonbaar werd verklaard en dat het conformiteitsattest nooit geweigerd werd.

De overdragende vennootschap verklaart dat er aan dit eigendom sinds één mei tweeduizend en één, geen werken werden uitgevoerd door één of meerdere aannemers waarvoor een postinterventiedossier diende te worden opgesteld.

ELECTRICITEITSINSTALLATIE

Overeenkomstig het EPB-decreet van tweeëntwintig december tweeduizend en zes hebben de beide vennootschappen een controlebezoek laten uitvoeren betreffende de energieprestatie van het overgedragen gebouw door een erkend deskundige. De overnemende vennootschap is bij gevolg in het bezit van minstens een kopij van het verslag.

De overnemende vennootschap bevestigt te weten dat het energieprestatiecertificaat een louter informatief document is.

ENERGIEPRESTATIECERTIFICAAT

De overgenomen vennootschap verklaart dat het voorwerp van deze overdracht een wooneenheid is in de zin van artikel 276 bis van het Algemeen Reglement op de Elektrische Installaties van 10 maart 1981, waarvan de elektrische installatie het voorwerp is geweest van een volledig controleonderzoek in de zin van het reglement voorafgaandelijk de ingebruikname van de installatie.

De overnemende vennootschap verklaart in het bezit te zijn van een exemplaar van het proces-verbaal.

De aandacht van de overnemende vennootschap wordt erop gevestigd dat de installatie binnen vijfentwintig (25) jaar na de keuring terug dient gekeurd te worden door een erkend organisme overeenkomstig artikel 271 van het Algemeen Reglement.

VERGOEDING VAN DE OVERDRACHT.

Overeenkomstig de bepalingen van artikel 726 paragraaf 2 van het Wetboek van Vennootschappen vindt er geen omwisseling plaats van aandelen van de overnemende vennootschap tegen aandelen van de overgenomen vennootschap die worden aangehouden door de overnemende vennootschap zelf. Er worden met andere woorden geen aandelen uitgereikt voor de honderd zesentachtig (186) aandelen, dewelke worden aangehouden door de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "EURAMEDICS HOSPITAL PRODUCT SERVICES".

DERDE BESLUIT DOELWIJZIGING

De vergadering van de overnemende vennootschap besluit in toepassing van artikel 701 van het Wetboek van vennootschappen, het doel van de overnemende vennootschap uit te breiden met de activiteiten van de overgenomen vennootschap die nog niet voorzien zijn in het doel van de ovememende vennootschap, en dit zoals nader uitgewerkt besluit tot wijziging van de statuten hierna.

De vergadering beslist de statuten te wijzigen ten einde deze aan te passen aan de nieuwe toestand van de vennootschap en aan het Wetboek van Vennootschappen, als volgt ; "De vennootschap heeft tot doel:

- het verdelen, op de markt brengen en vervaardigen van moleculaire dermatologische producten

- groothandel in voertuigen

- alle vormen van horeca-uitbating

- handel in alcoholische en niet-alcoholische dranken en voedingswaren

- het commercialiseren, onder alle mogelijke vormen, en met name onder andere de aankoop, de verkoop, de groot-en kleinhandel, de in-en uitvoer, de makelaardij en de commissie m.b.L door anderen geproduceerde producten en artikelen;

- alle mogelijke advies- en/of dienstenfuncties op het vlak van algemene bedrijfsbeheer, organisatie en planning, prijsbepaling, budgettaire en financiële aangelegenheden, commerciële en promotionele activiteiten en marketing;

- de controle op of het participeren in het bestuur van vennootschappen of ondernemingen door het opnemen van alle mogelijke mandaten binnen vennootschappen of ondernemingen;

- de rechtstreekse of onrechtstreekse participatie in alle mogelijke commerciële, industriële, financiële, roerende en onroerende vennootschappen en ondernemingen;

- consultancy, opleiding, technische expertise en bijstand op voornoemde gebieden;

- het geven van advies en het verstrekken van diensten met betrekking tot de organisatie en het beheer van bedrijven die op die domeinen actief zijn, de vertegenwoordiging en het optreden als commercieel tussenpersoon;

- de aankoop, het beheer en de verkoop van alle mogelijke roerende en onroerende waarden, van alle mogelijke maatschappelijke rechten en, meer algemeen, alle mogelijke verrichtingen met betrekking tot het beheer van de aldus gevormde portefeuille;

het verwerven, vervreemden, beheren, uitbaten, valoriseren, verkavelen, ordenen, huren en verhuren, het doen bouwen of doen verbouwen, evenals alle welkdanige onroerende verrichtingen in de meest brede zin. De vennootschap mag tevens de bedrijvigheden coördineren die betrekking hebben op de gehele en gedeeltelijke uitvoering van voltooiingswerken door onderaannemer;

Bovenvermelde opsomming is niet beperkend, zodat de vennootschap alle handelingen kan stellen die op welke wijze ook kunnen bijdragen tot de verwezenlijking van haar maatschappelijk doel. De vennootschap mag

haar doel verwezenlijken, zowel in België als in het buitenland, op alle wijzen en manieren die zij het best geschikt had.

De vennootschap kan overgaan tot alle handels-, nijverheids-, financiële- en onroerende verrichtingen, zo voor eigen rekening als voor rekening van derden, die van aard zijn de verwezenlijking van haar doel rechtstreeks of onrechtstreeks te bevorderen, dit zowel in België ais in het buitenland.

Zij zal door alle middelen mogen samenwerken met of deelnemen aan aile ondernemingen of vennootschappen, die eenzelfde, gelijkaardig of aanverwant doel nastreven of die van aard zijn grondstoffen te verschaffen of de afzet van haar produkten te vergemakkelijken.

Deze deelneming kan geschieden door overname van aandelen, inbreng, fusie, opslorping, splitsing of op welke wijze ook.

De vennootschap kan ook functies van beheerder of vereffenaar van andere vennootschappen uitoefenen, De vennootschap kan eveneens overgaan tot het oprichten van filialen en bijhuizen."

ViERDE BESLUIT -- MACHTIGING

De vergadering geeft opdracht en volmacht aan de zaakvoerder tot uitvoering van de genomen besluiten.

ViJFDE BESLUIT BIJZONDERE VOLMACHT

De vergadering beslist aan Meester Gert Cauwenbergh, Olivier Deweerdt en Barbara Buydens van het advocatenkantoor K Law, met maatschappelijke zetel te Bourgetlaan 40, 1130 Brussel, individueel handelend alle machten te verlenen, met bevoegdheid deze machten te delegeren, teneinde de administratieve formaliteiten ten gevolge van de fusie te verwezenlijken en elke inschrijving, wijziging of doorhaling van de inschrijving van de vennootschap in de Ondernemingen Kruispuntbank en in alle administratie uit te voeren.

ZESDE BESLUIT - VOLMACHT

De vergadering geeft volmacht aan de optredende notaris om over te gaan tot het opmaken, ondertekenen

en neerleggen op de griffie van de Rechtbank van Koophandel van de gecoördineerde tekst der statuten.

VOOR EENSLUIDEND ONTLEDEND AFSCHRIFT

Notaris Eric G1LISSEN

Tegelijk hierbij neergelegd:

-een expeditie van de nog niet geregistreerde akte

-gecoordineerde statuten

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 05/09/2012 - Annexes du Moniteur belge

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

Op de laatste blz. van Luik B vermelden " Recto " Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

29/05/2012
ÿþMod Wafd 77.7

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Itifil§q111111

Ondernemingsnr : 0474.058.202

Benaming

(voluit) : EURAMEDICS HOSPITAL PRODUCT SERVICES (verkort) :

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Burgemeester Bollenstraat 10, bus 5, 3500 Hasselt

(volledig adres)

Onderwerp akte : Neerlegging fusievoorstel

Uit het gemeenschappelijk fusievoorstel dd. 28 april 2012 tussen de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid EURAMEDICS HOSPITAL PRODUCT SERVICES, met maatschappelijke zetel te Burgemeester Bollenstraat 10, bus 5, 3500 Hasselt, ingeschreven in het rechtspersonenregister (Hasselt) onder het nummer 0474.058.202 (hierna genoemd Ovememende vennootschap), en de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid PharmaGenoma, met maatschappelijke zetel te Bioville Campus, Agoralaan Building A Bis, 3590 Diepenbeek, ingeschreven in het rechtspersonenregister (Hasselt) onder het nummer 0812.035,302, (hierna genoemd Over te nemen vennootschap) blijkt het volgende:

1. Voorafgaande uiteenzetting

De besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid EURAMEDICS HOSPITAL PRODUCT SERVICES en de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid PharmaGenoma hebben de intentie om een met fusie door overneming gelijkgestelde verrichting door te voeren, waarbij het gehele vermogen (zowel de rechten als de verplichtingen) van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid PharmaGenoma door ontbinding zonder vereffening zal overgaan op de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid EURAMED1CS HOSPITAL PRODUCT SERVICES, die reeds houdster is van alle honderdzesentachtig (186) aandelen in het kapitaal van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid PharmaGenoma, overeenkomstig artikel 676, 1° van het Wetboek van vennootschappen (hierna °W. Venn."),

Op 26 april 2012 wordt, overeenkomstig artikel 719 W. Venn., door de enige zaakvoerder van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid EURAMEDICS HOSPITAL PRODUCT SERVICES en de enige zaakvoerder van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid PharmaGenoma, in gemeenschappelijk overleg, het hierna geformuleerde voorstel tot met fusie door overneming gelijkgestelde verrichting opgesteld.

De bestuursorganen van de te fuseren vennootschappen verbinden zich jegens elkaar om alles te doen wat in hun macht ligt om een fusie tot stand te brengen tegen de hierna vermelde voorwaarden en leggen bij deze het fusievoorstel vast dat ter goedkeuring zal worden voorgelegd aan de buitengewone algemene vergadering van vennoten van de bij de fusie betrokken vennootschappen.

De bestuursorganen van de betrokken vennootschappen verklaren kennis te hebben genomen van de wettelijke verplichting om voor iedere vennootschap die aan de fusie deelneemt, minstens 6 weken vôôr de algemene vergadering die zich over de fusie moet uitspreken, het fusievoorstel ter griffie van de bevoegde Rechtbank van Koophandel neer te leggen en bekend te maken bij uittreksel overeenkomstig artikel 74 W. Venn, (artikel 719, laatste lid W, Venn.).

2, Identificatie van de betrokken vennootschappen (artikel 719,1° W. Venn.)

De aan de voorgestelde met fusie door overneming gelijkgestelde verrichting deelnemende vennootschappen zijn:

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

RECHTBANK VAN KOOPHANDEL

15 -05- 2012

HASSELT

Griffie

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 29/05/2012 - Annexes du Moniteur belge

2.1, De Overnemende Vennootschap :

EURAMEDICS HOSPITAL PRODUCT SERVICES, besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid met huidige maatschappelijke zetel te 3500 Hasselt, Burgemeester Bollenstraat 10, bus 5.

De vennootschap is ingeschreven in het rechtspersonenregister (Hasselt) onder het ondememingsnummer 0474.058.202;

Deze vennootschap heeft overeenkomstig artikel 4 van haar statuten de volgende doelomschrijving

"De vennootschap heeft tot doel:

- groothandel in voertuigen

- alle vormen van horeca-uitbating

- handel in alcoholische en niet-alcoholische dranken en voedingswaren

- het ccmmercialiseren, onder alle mogelijke vormen, en met name onder andere de aankoop, de verkoop, de groot-en kleinhandel, de in-en uitvoer, de makelaardij en de commissie m.b.t. door anderen geproduceerde producten en artikelen;

- alle mogelijke advies- en/of dienstenfuncties op het vlak van algemene bedrijfsbeheer, organisatie en planning, prijsbepaling, budgettaire en financiële aangelegenheden, commerciële en promotionele activiteiten en marketing;

- de controle op of het participeren in het bestuur van vennootschappen of ondernemingen door het opnemen van alle mogelijke mandaten binnen vennootschappen of ondernemingen;

- de rechtstreekse of onrechtstreekse participatie in alle mogelijke commerciële, industriële, financiële, roerende en onroerende vennootschappen en ondernemingen;

- consultancy, opleiding, technische expertise en bijstand op voornoemde gebieden;

- het geven van advies en het verstrekken van diensten met betrekking tot de organisatie en het beheer van bedrijven die op die domeinen actief zijn, de vertegenwocrdiging en het optreden als commercieel tussenpersoon;

- de aankoop, het beheer en de verkoop van alle mogelijke roerende en onroerende waarden, van alle mogelijke maatschappelijke rechten en, meer algemeen, aile mogelijke verrichtingen met betrekking tot het beheer van de aldus gevormde portefeuille;

- het verwerven, vervreemden, beheren, uitbaten, valoriseren, verkavelen, ordenen, huren en verhuren, het doen bouwen of doen verbouwen, evenals alle welkdanige onroerende verrichtingen in de meest brede zin. De vennootschap mag tevens de bedrijvigheden oodrdineren die betrekking hebben op de gehele en gedeeltelijke uitvoering van voltooiingswerken door onderaannemer;

Bovenvermelde opsomming is niet beperkend, zodat de venncotschap alle handelingen kan stellen die op welke wijze ook kunnen bijdragen tot de verwezenlijking van haar maatschappelijk doel, De vennootschap mag haar doel verwezenlijken, zowel in België als in het buitenland, op alle wijzen en manieren die zij het best geschikt had.

De vennootschap kan overgaan tot alle handels-, nijverheids-, financiële- en onroerende verrichtingen, zo voor eigen rekening als vocr rekening van derden, die van aard zijn de verwezenlijking van haar doel rechtstreeks of onrechtstreeks te bevorderen, dit zowel in België als in het buitenland,.

Zij zal door alle middelen mogen samenwerken met of deelnemen aan alle ondernemingen of vennootschappen, die eenzelfde, gelijkaardig of aanverwant doel nastreven of die van aard zijn grondstoffen te verschaffen of de afzet van haar produkten te vergemakkelijken.

Deze deelneming kan geschieden door overname van aandelen, inbreng, fusie, opslorping, splitsing of op welke wijze ook.

De vennootschap kan ook functies van beheerder of vereffenaar van andere vennootschappen uitoefenen. De vennootschap kan eveneens overgaan tot het oprichten van filialen en bijhuizen?

De enige zaakvoerder van deze vennootschap is op heden de heer Dirk Segers,

Zij wordt hierna 'EURAMEDICS HOSPITAL PRODUCT SERVICES', of de `Overnemende Vennootschap' genoemd,

2.2, De Over te Nemen Vennootschap

PharmaGenoma, besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid, met huidige maatschappelijke zetel te 3590 Diepenbeek, Bioville campus, Agoralaan-building A-bis.

De vennootschap is ingeschreven in het rechtspersonenregister (Hasselt) ónder het ondernemingsnummer 0812.035.302.

Deze vennootschap heeft overeenkomstig artikel 3 van haar statuten de volgende doelomschrijving;

"De vennootschap zal, zowel in België als in het buitenland, moleculaire dermatologische producten verdelen, op de markt brengen en vervaardigen.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 29/05/2012 - Annexes du Moniteur belge

De vennootschap kan, zowel in België als in het buitenland, alle commerciële, industriële, financiële, onroerend en roerend goed verrichtingen uitvoeren die rechtstreeks of onrechtstreeks verbonden zijn met haar maatschappelijk doel.

De vennootschap mag eender welk onroerend goed, roerend goed, materiaal of eender welke uitrusting aankopen en huren en de verkoop daarvan en/of het gebruik daarvan door derden, in welke vorm ook, vergemakkelijken.

De vennootschap mag tevens rechtstreeks of onrechtstreeks deelnemen aan het bestuur, de directie, de controle en de vereffening van vennootschappen, ondernemingen, bedrijvigheden en verenigingen waarin zij al dan niet een belang of deelneming heeft.

Teneinde haar doel te verwezenlijken kan de vennootschap samenwerken met, deelnemen in op gelijk welke wijze, rechtstreeks of zijdelings, belangen nemen in ondernemingen van allerlei aard, alle verbintenissen aangaan, kredieten en leningen toestaan, zich voor derden borg stellen door haar goederen in hypotheek of in pand te geven, inclusief de eigen handelszaak.

Kortom zij mag alles doen wat verband houdt met bovengenoemd doel of wat van aard is de verwezenlijking ervan te bevorderen."

De enige zaakvoerder van deze vennootschap is op heden EURAMEDICS HOSPITAL PRODUCT SERVICES BVBA, vertegenwoordigd door haar vaste vertegenwoordiger de heer Dirk Segers.

Zij wordt hierna 'PharmaGenoma' of `Over te Nemen Vennootschap' genoemd.

EURAMED1CS HOSPITAL PRODUCT SERVICES zal als Overnemende Vennootschap, het gehele vermogen verkrijgen van PharmaGenoma, Over te Nemen Vennootschap.

3. Datum vanaf welke de handelingen van de Over te Nemen Vennootschap boekhoudkundig geacht worden te zijn verricht voor rekening van de Overnemende Vennootschap (artikel 719,2° W. Venn.)

De verrichtingen gesteld door de Over te Nemen Vennootschap zullen boekhoudkundig (en vanuit het oogpunt van directe belastingen) geacht worden te zijn uitgevoerd voor rekening van de Overnemende Vennootschap vanaf Sanuari 2612.

4. Rechten die de Overnemende Vennootschap toekent aan de vennoten van de Over te Nemen Vennootschap, die bijzondere rechten hebben, alsook aan de houders van andere effecten dan aandelen, of de jegens hen voorgestelde maatregelen (artikel 719, 3° W. Venn.)

Er zijn in de Over te Nemen Vennootschap geen vennoten die bijzondere rechten hebben, dan wel houders van andere effecten dan aandelen, zodat de Overnemende Vennootschap geen bijzondere rechten toekent aan de houders van effecten en/of aandelen in de Over te nemen Vennootschap.

5. Ieder bijzonder voordeel toegekend aan de leden van de bestuursorganen van de te fuseren vennootschappen (artikel 719, 4° W. Venn.)

Aan de enige zaakvoerder van de Overnemende Vennootschap en de enige zaakvoerder van de Over te Nemen Vennootschap worden geen bijzondere voordelen toegekend.

6. Statutenwijzigingen (artikel 724 W. Venn.)

De enige zaakvoerder van de Overnemende Vennootschap stelt vast dat het doel van de Over te Nemen Vennootschap verschillend is van dat van de Overnemende Vennootschap en stelt vervolgens voor om het doel van de Overnemende Vennootschap uit te breiden zodat de vennootschap zowel in België als in het buitenland, moleculaire dermatologische producten kan verdelen, op de markt kan brengen en vervaardigen.

Het doel van de Overnemende Vennootschap zal na deze wijziging luiden als volgt:

"De vennootschap heeft tot doel:

- het verdelen, op de markt brengen en vervaardigen van moleculaire dermatologische producten

- groothandel in voertuigen

- alle vormen van horeca-uitbating

- handel in alcoholische en niet-alcoholische dranken en voedingswaren

- het commercialiseren, onder aile mogelijke vormen, en met name onder andere de aankoop, de verkoop, de groot-en kleinhandel, de in-en uitvoer, de makelaardij en de commissie m.b.t., door anderen geproduceerde producten en artikelen;

- alle mogelijke advies- en/of dienstenfuncties op het vlak van algemene bedrijfsbeheer, organisatie en planning, prijsbepaling, budgettaire en financiële aangelegenheden, commerciële en promotionele activiteiten en marketing;



Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 29/05/2012 - Annexes du Moniteur belge - de controle op of het participeren in het bestuur van vennootschappen of ondernemingen door het opnemen van alle mogelijke mandaten binnen vennootschappen of ondernemingen;

- de rechtstreekse of onrechtstreekse participatie in alle mogelijke commerciële, industriële, financiële, roerende en onroerende vennootschappen en ondernemingen;

- consultancy, opleiding, technische expertise en bijstand op voornoemde gebieden;

- het geven van advies en het verstrekken van diensten met betrekking tot de organisatie en het beheer van bedrijven die op die domeinen actief zijn, de vertegenwoordiging en het optreden als commercieel tussenpersoon;

- de aankoop, het beheer en de verkoop van alle mogelijke roerende en onroerende waarden, van alle mogelijke maatschappelijke rechten en, meer algemeen, alle mogelijke verrichtingen met betrekking tot het beheer van de aldus gevormde portefeuille;

- het verwerven, vervreemden, beheren, uitbaten, valoriseren, verkavelen, ordenen, huren en verhuren, het doen bouwen of doen verbouwen, evenals alle welkdanige onroerende verrichtingen in de meest brede zin, De vennootschap mag tevens de bedrijvigheden coördineren die betrekking hebben op de gehele en gedeeltelijke uitvoering van voltooiingswerken door onderaannemer;

Bovenvermelde opsomming is niet beperkend, zodat de vennootschap alle handelingen kan stellen die op welke wijze ook kunnen bijdragen tot de verwezenlijking van haar maatschappelijk doel. De vennootschap mag haar doel verwezenlijken, zowel in België als in het buitenland, op aile wijzen en manieren die zij het best geschikt had.

De vennootschap Kan overgaan tot alle handels-, nijverheids-, financiële- en onroerende verrichtingen, zo voor eigen rekening als voor rekening van derden, die van aard zijn de verwezenlijking van haar doel rechtstreeks of onrechtstreeks te bevorderen, dit zowel in België als in het buitenland.

Zij zal door alle middelen mogen samenwerken met of deelnemen aan alle ondernemingen of vennootschappen, die eenzelfde, gelijkaardig of aanverwant doel nastreven of die van aard zijn grondstoffen te verschaffen of de afzet van haar produkten te vergemakkelijken.

Deze deelneming kan geschieden door overname van aandelen, inbreng, fusie, opslorping, splitsing of op welke wijze ook.

De vennootschap kan ook functies van beheerder of vereffenaar van andere vennootschappen uitoefenen. De vennootschap kan eveneens overgaan tot het oprichten van filialen en bijhuizen."

7. Bodemsanering

Ingevolge de fusie zal het vruchtgebruik met betrekking tot een appartement gelegen te Lombaardstraat 2628, 3500 Hasselt van de Over te Nemen Vennootschap overgaan op Overnemende vennootschap.

Het betreft meer in het bijzonder volgend onroerend goed in een appartementsgebouw gelegen Lombaardstraat 26-28, 3500 Hasselt gelegen op een perceel grond volgens titel en thans kadaster eerste afdeling, sectie H nummer 1171/C, groot 3a13ca:

-Het appartement gelegen op de derde verdieping, omvattende:

oln privatieve en uitsluitende eigendom: alle ruimten op de derde verdieping evenals de kelder 5 in de kelderverdieping, met uitzondering van de traphal, lift en liftkoker op de derde verdieping;

-In mede-eigendom en gedwongen onverdeeldheid: 223/1.000sten in de gemeenschappelijke delen van het gebouw, waaronder de grond.

-De autostandplaats genummerd 4 gelegen op de binnenplaats, en omvattende: o1n privatieve en uitsluitende eigendom; de parkeerruimte tussen de lijnen

oln mede-eigendom en gedwongen onverdeeldheid: 27/1.000sten in de gemeenschappelijke delen van het

gebouw, waaronder de grond.

Bovenstaande overdracht van vruchtgebruik kwalificeert als een overdracht van grond in de zin van artikel 2,18° en 101 van het Decreet van 27 oktober 2006 betreffende de bodemsanering en de bodembescherming (het 'Bodemdecreet').

Overeenkomstig de artikelen 2, 19° en 101 van het Bodemdecreet werd een bodemattest met betrekking tot het hierboven beschreven perceel op 7 maart 2012 afgeleverd en bekend gemaakt aan de Overnemende Vennootschap. De inhoud van het bodemattest luidt ais volgt:

De OVAM beschikt voor deze grond niet over relevante gegevens met betrekking tot de bodemkwaliteit. Dit bodemattest vervangt aile vorige bodemattesten.

Opmerkingen:

1 Risicogronden kunnen slechts overgedragen worden als er vooraf een oriënterend bodemonderzoek aan de OVAM is bezorgd met melding van de overdracht

2 Bijkomende informatie over de overdrachtsregeling; www.overdracht.ovam,be

3 Als er bodem wordt uitgegraven, afgevoerd of ontvangen, gelden de regels van grondverzet. Meer informatie: www.ovam.be/grondverzet

4 De OVAM staat niet in voor de juistheid van de aan haar verstrekte gegevens.

$. Algemene vergaderingen

L e streefdatum voor de goedkeuring van het onderhavig fusievoorstel door de onderscheiden algemene vergaderingen is 16 juli 2012.

Indien het fusievoorstel niet wordt goedgekeurd, worden alle origineel overgemaakte bescheiden die de bij de fusie betrokken vennootschappen aanbelangen door de andere vennootschap aan de respectieve vennootschap terugbezorgd, zodat elke vennootschap haar eigen bescheiden terugkrijgt en worden alle kosten verband houdende met de verrichting gedragen door de aan de fusie deelnemende vennootschappen, ieder voor een gelijk deel.

Indien het fusievoorstel wordt goedgekeurd zijn de kosten hieraan verbonden ten laste van de Overnemende Vennootschap.

9. Neerlegging

Het bovenstaande fusievoorstel wordt door de zorgen van de daartoe door de enige zaakvoerder van de Overnemende Vennootschap en de enige zaakvoerder van de Over te Nemen Vennootschap aangestelde gevolmachtigde neergelegd ter griffie van de rechtbank van koophandel van Hasselt en bekendgemaakt bij uittreksel overeenkomstig artikel 74 W. Venn., en dit uiterlijk zes weken voor de geplande fusieakte,

10, Fiscale verklaringen

Í)e ondergetekenden verklaren dat deze met fusie door overneming gelijkgestelde verrichting zal beantwoorden aan de vereisten gesteld door de artikelen 117 en 120 van het Registratiewetboek en de artikelen 211 en 212 van het Wetboek Inkomstenbelasting 1992, evenals de artikelen 11 en 18 § 3 van het B,T,W.-Wetboek.

Voor eensluidend uittreksel

Gert Cauwenbergh

Bijzondere gevolmachtigde

Hiermee neergelegd: gemeenschappelijk fusievoorstel dd. 28 april 2012

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 29/05/2012 - Annexes du Moniteur belge

x . !

t

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

06/10/2011 : ME. - JAARREKENING 31.12.2010, GGK 25.06.2011, NGL 30.09.2011 11568-0391-015
04/10/2010 : ME. - JAARREKENING 31.12.2009, GGK 28.05.2010, NGL 28.09.2010 10559-0409-015
24/08/2009 : ME. - JAARREKENING 31.12.2008, GGK 29.05.2009, NGL 21.08.2009 09598-0072-015
05/08/2008 : ME. - JAARREKENING 31.12.2007, GGK 30.05.2008, NGL 04.08.2008 08521-0357-016
31/05/2007 : ME. - JAARREKENING 31.12.2006, GGK 25.05.2007, NGL 29.05.2007 07157-0334-016
08/07/2005 : ME. - JAARREKENING 31.12.2004, GGK 20.06.2005, NGL 07.07.2005 05430-1442-016
13/04/2005 : HA105445
20/09/2004 : HA105445
13/09/2004 : HA105445
26/08/2003 : HA105445
28/10/2002 : HA105445
05/10/2015 : ME. - JAARREKENING 31.12.2014, GGK 25.06.2015, NGL 25.09.2015 15619-0124-011
02/10/2001 : HA105445
05/09/2016 : ME. - JAARREKENING 31.12.2015, GGK 25.06.2016, NGL 31.08.2016 16536-0383-014

Coordonnées
EURAMEDICS HOSPITAL PRODUCT SERVICES

Adresse
AGORALAAN - BUILDING A BIS ((BIOVILLE) 3590 DIEPENBEEK

Code postal : 3590
Localité : DIEPENBEEK
Commune : DIEPENBEEK
Province : Limbourg
Région : Région flamande