EURO POOL

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : EURO POOL
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 875.941.177

Publication

02/07/2014 : ME. - JAARREKENING 31.12.2013, GGK 06.06.2014, NGL 27.06.2014 14226-0424-011
30/10/2014
ÿþ MOdWrd 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



_

1111!!11311111111111

1TEUR Ad ter griffie der rechtbank

/ 10 ty ii. :,-. , miel Antwerpen, afd. Tongeren

2014 17 -10- 2014

CH S il SIAM

grifileGriffie

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 30/10/2014 - Annexes du Moniteur belge

MON

2

BELGI

Ondernemingsnr : 0875.941.177

Benaming

(voluit) : VANALKEN PLEISTERWERKEN

(verkort);

Rechtsvorm: Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid

Zetel: 3690 Zutendaal, Sint-Jozefsstraat 2 bus 1

(volledig adres)

Onderwerp akte: BUITENGEWONE ALGEMENE VERGADERING  NAAMSWIJZIGING ZETELVERPLAATSING - DOELS WIJZIGING WIJZIGING BOEKJAAR EN DATUM JAARVERGADERING ONTSLAG EN KWIJTING ZAAKVOERDER  BENOEMING ZAAKVOERDER AANPASSING DER STATUTEN.

Er blijkt uit een akte verleden op veertien oktober tweeduizend en veertien om tien uur dertig, voor Meester Tom COLSON, geassocieerd notaris, vennoot van de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "COLSON & FAGARD, geassocieerde notarissen", niet zetel te Maasmechelen, dat de buitengewone algemene vergadering van boven vernoemde vennootschap, de volgende besluiten genomen heeft:

EERSTE BESLUIT: ONTSLAG ZAAKVOERDER EN KWLiTlNG

De vergadering besluit de zaakvoerder, zijnde de heer VANALKEN Libert, N.N. 580915 185-64, wonende te Zutendaal, Sint-Jozefsstraat 2 bus 1, te ontslaan als zaakvoerder per 30 september 2014, en verleent hem kwijting en décharge voor zijn bestuur sedert de laatste kwijting tot en met 30 september 2014, onder voorbehoud van de verklaringen en garanties verstrekt in de overeenkomst houdende overdracht van aandelen en met uitsluiting van bedrog of misdrijf.

TWEEDE BESLUIT: BENOEMING ZAAKVOERDER

De vergadering besluit tot nieuwe zaakvoerder van de vennootschap te benoemen en dit met ingang van 1 oktober 2014, de heer BAK Jan, wonend te 45144 Essen (Duitsland), Frohnhauserstrasse 239, die zijn mandaat aanvaardt en verklaart niet getroffen is door een besluit dat zich daartegen verzet,

DERDE BESLUIT: NAAMSWIJZIGING

De vergadering beslist de naam van de vennootschap te wijzigen in "EURO POOL".

VIERDE BESLUIT: ZETELVERPLAATSING

De vergadering besluit de zetel van de vennootschap te verplaatsen naar "3665 As, Schansdijkstraat 10". VIJFDE BESLUIT: ONTSLAG VOORLEZING VERSLAG.

De vergadering ontslaat de voorzitter van het voorlezen van het verslag van de zaakvoerder aangaande de" vervanging van het maatschappelijk doel, alsmede van de staat activa en passiva afgesloten per 30 september 2014.

De vennoot erkent een afschrift van dit verslag alsmede van de staat van activa en passiva afgesloten per 30 september 2014 te hebben ontvangen en er kennis van te hebben genomen..

Het verslag van de zaakvoerder alsmede de staat van activa en passive, worden samen met onderhavige akte neergelegd ter griffie van de bevoegde rechtbank van koophandel.

ZESDE BESLUIT: DOELSWIJZ1GING.

De vergadering beslist om het doel van de vennootschap te wijzigen door de tekst van artikel 3 van de statuten te vervangen door de volgende tekst

"De vennootschap heeft tot doel, zowel in België ais in het buitenland, voor eigen rekening, voor rekening van derden, of in deelneming met derden:

- het commercialiseren, het ontwikkelen en ontwerpen, de fabricatie en productie, de installatie, de plaatsing, het onderhoud en herstelling, het beheer, de in- en uitvoer, de groot- en kleinhandel van vlechtwerken, betonen bewapeningsstaalproducten, in al zijn vormen en aanverwante producten, in de ruimste betekenis;

- de studie van, het onderzoek naar en de ontwikkeling van allerhande toepassingen gerelateerd aan vlechtwerken, beton- en bewapeningsstaalproducten in al zijn vormen en aanverwante producten, in de ruimste betekenis;

- het coördineren van werken uitgevoerd door onderaannemers met betrekking tot vlechtwerken, beton- en bewapeningsstaalproducten en allerhande toepassingen.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden: Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso: Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 30/10/2014 - Annexes du Moniteur belge

- recupereren, vermalen, shredderen, extruderen, compounderen, wassen, drogen, persen, verkleinen en compacteren van ijzer, ijzerertsen, kunststoffen, papier, karton en andere recyclageproducten;

Projectontwikkeling:

Het leveren van diensten van projectmanagement, waaronder het uitvoeren van haalbaarheidsstudies, het opstellen of het laten opstellen van ontwerpen, plannen en beschrijvingen die in bestekken moten worden ingelast, het voorbereiden van documenten voor offerte aanvragen, met inbegrip van contraotvoorwaarden, het geven van adviezen op technisch vlak, het beheer van de uitvoering van werken, het waarmerken van betalingsaanvragen, het vaststellen van gebreken, het nemen van maatregelen indien er zich omstandigheden zouden voordoen die de stipte uitvoering van werken in het gedrang brengen, het uitvoeren van inspecties en keuringen, het verlenen van bijstand bij voorlopige en definitieve opleveringen.

Bouwonderneming

- Algemene bouwonderneming, omvattende de algemene coördinatie van de werkzaamheden op de bouwwerf. Het bouwrijp maken van terreinen, slopen van gebouwen en andere bouwwerken. Het ruimen van bouwterreinen, graven van sleuven en geulen, verwijderen van rotsen, grondverzet met behulp van explosieven.

- Net geschikt maken van terreinen voor mijnbouw: verwijderen van deklagen en overige werkzaamheden in verband met de ontsluiting van delfstoffen en de voorbereiding van de ontginning. De verlaging van het grondwaterpeil en de drainage van bouwterreinen. De drainage van land- en bosbouwgrond.

- Proefboren en boren. Het proefboren en het nemen van bodemmonsters ten behoeve van de bouw of voor geofysische, geologische of andere doeleinden.

- Het uitvoeren van horizontale boringen voor het leggen van kabels en kanalisaties. - Burgerlijke en utiliteitsbouw; weg- en waterbouw,

- Algemene bouwkundige en civieltechnische werken, inclusief het gieten van gewapend beton en het

uivoeren van metselwerken.

Bouwen van individuele huizen, ook volgens de formule "sleutel op de deur".

- Het optrekken van de ruwbouw van gebouwen met celstructuur appartementsgebouwen, kantoorgebouwen, industriële gebouwen, woonhuizen, enzovoorts.

- Het bouwen van appartementen en woningen volgens de formule "sleutel op de deur. Het cptrekken van gebouwen voor industrieel of commercieel gebruik, voor landbouwdoeleinden, enzovoorts, van stel- en stapelplaatsen, scholen, ziekenhuizen, van gebouwen voor de beoefening van erediensten, cultuur, sport, recreatie, enzovoorts.

- De montage van hangars, loodsen, schuren, silo's, enzovoorts voor landbouwdoeleinden.

- Bouwen van tunnels, bruggen, viaducten en dergelijke.

- De bouw van tunnels voor spoorweg- en autoverkeer en van overige ondergrondse doorgangen. Aanleg van pijpleidingen, telecommunicatieleidingen en hoogspanningsleidingen. De aanleg van waterdistributienetten en rioleringen. De aanleg van pijpleidingen voor het vervoer van gas, petroleumproducten, enzovoorts. De aanleg voor pijpleidingen voor het vervoer van distributie van elektrische energie. De aanleg van telecommunicatielijnen en  netten,

- Dakbedekking en bouw van dakconstructies: de bouw van daken, het plaatsen van dakbedekking van ongeacht welk materiaal, het plaatsen van dakgoten en regenafvoerbuizen, het waterdicht maken van daken en terrassen.

- Aanleg van spoorwegen, wegen, straten, vliegvelden en sportaccommodaties.

- De bouw van spoorwegen: aanleggen van bedding, plaatsen van de rails, uitvoeren en herstellingswerken. De bouw van autowegen, straten en andere wegen en paden voor voertuigen en voetgangers, inclusief het plaatsên van vangrails. De bouw van start- en landingsbanen. De bouw van speel- en sportterreinen, zwembaden, enzovoorts. Het schilderen van markeringen op wegen en parkeerplaatsen.

Waterbouw, baggerwerken, het ruimen van waterlopen en sloten. De aanleg van havens, inclusief jachthavens, en dokken. De aanleg van dammen en dijken. De aanleg van kanalen en waterwegen. De bouw van sluizen, zwaaikommen, enzovoorts. De bouw van bezinkbekkens en andere constructies ten behoeve van de waterzuivering. Het uitvoeren van diverse werkzaamheden onder water,

- Overige werkzaamheden in de boum onderneming voor het bouwen van funderingen, inclusief heien. Onderneming voor het boren en aanleggen van waterputten, graven en mijnschachten. Onderneming voor het vlechten van ijzer en aanbrengen van bekisting. Onderneming voor het uitvoeren van metselwerk. Onderneming voor het aanbrengen van chape. Onderneming voor het bouwen van schoorstenen en industriële ovens, open haarden, stookplaatsen, sierschouwen, enzovoorts. Onderneming voor het monteren van niet-zelfvervaardigde metalen constructiewerken. Onderneming voor het uitvoeren van hijs- en hefwerkzaamheden voor rekening van derden. Onderneming voor het optrekken van steigers en werkplatfomns. Onderneming voor het uitvoeren van voegwerken. Onderneming voor het bouwen van koelkamers, kluizen, enzovoorts,

Bouwinstallatie

- Elektrische installatie: onderneming voor de installatie van elektrische bedrading en toebehoren, van hulpvoedingssystemen (generatoraggregaten), van de bedrading voor telefooninstallaties en computersystemen, Onderneming voor de installatie van elektrische verwarmingsinstallaties.

Onderneming voor de installatie van liften en roltrappen. Onderneming voor de installatie van bewakingssystemen en alarminstallaties tegen diefstal

- Onderneming voor de installatie van antennes en bliksemafleiders.

Isolatiewerkzaamheden: het aanbrengen in gebouwen en andere bouwwerken van: thermisch isolatiemateriaal, isolatiemateriaal tegen geluid en trillingen. Isolatiewerkzaamheden aan verwarmingsleidingen en leidingen van koelsystemen.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 30/10/2014 - Annexes du Moniteur belge

De isolatie van koelkamers en  pakhuizen,

- Loodgieterswerk. De installatie van verwarming, klimaatregeling en ventilatie.

De installatie in gebouwen en andere bouwwerken van: apparatuur, inclusief regelapparatuur en leidingen voor verwarming, ventilatie, koeling en klimaatregeling. Overig loodgieterswerk: de Installatie in gebouwen en andere bouwwerken van', waterleidingen, artikelen en apparaten voor sanitair gebruik, sprinklerinstallaties, gasaansluitingen, leidingen voor diverse gassen (bijvoorbeeld voor zuurstof in hospitalen).

- Overige bouwinstallatie: de installatie van verlichtings- en signaleringssystemen voor wegen en spoorwegen, in havens en luchthavens (inclusief de installatie van verkeersborden). De installatie van stores en zonneschermen, van lichtreclames en ulthangborden. Overige installaties (inclusief accessoires), niet elders genoemd.

- Afwerking van gebouwen Stukadoorswerk. Het aanbrengen van pleister- en stukadoorswerk (inclusief het aanbrengen van een hechtgrond) aan de binnen- en buitenzijde van gebouwen en andere bouwwerken. Het plaatsen van tussenwanden en gipsplaten,

- Schrijnwerk. Schrijnwerk van hout of kunststof. De montage van buiten- en binnenschrijnwerk van hout of van kunststof: deuren, vensters, kozijnen, trappen, muurkasten, inbouwkeukens, winkelinrichtingen, enzovoorts. De installatie van al dan niet verplaatsbare tussenwanden, de bekleding van wanden, plafonds, enzovoorts in hout of kunststof. De installatie van garagepoorten, luiken, zonneblinden, traliewerk, hekken, enzovoorts, in hout en kunststof. De installatie van gebiindeerde deuren en brandwerende deuren in hout of kunststof. De montage van serres, veranda's, enzovoorts, in hout of kunststof.

- Metaalschrijnwerk, De montage van buiten- en binnenschrijnwerk in metaal,deuren, vensters, kozijnen, trappen, muurkasten, inbouwkeukens, winkelinrichtingen, enzovoorts.

De installatie van al dan niet verplaatsbare tussenwanden, de bekleding van wanden, plafonds, enzovoorts, in metaal.

- De installatie van garagepoorten, luiken, zonneblinden, traliewerk, hekken, enzovoorts in metaal. De installatie van geblindeerde deuren en brandwerende deuren in metaal. De montage van serres, veranda's, enzovoorts, in metaal.

- Vloerafwerking en wandbekleding. Plaatsen van vloer- en wandtegels. Het aanbrengen in gebouwen en andere bouwwerken van: vloer- en wandtegels van keramische stoffen, beton of gehouwen steen, vloerbedekking en wandbekleding van terrazzo marmer, graniet of lei. Plaatsen van vloerbedekking van hout of andere materialen. Het aanbrengen in gebouwen en andere bouwwerken van parket en andere vloerbedekking, tape en vloerbedekking van linoleum, rubber of kunststof.

Plaatsen van behang. Schilderen en glaszetten. Het schilderen van het binnen- en buitenwerk van gebouwen. Het behandelen van muren met vochtwerende en waterafstotende producten. Het schilderen van metalenconstructies. Het schilderen van schepen en boten door niet- gespecialiseerde eenheden.

- Glaszetten: het aanbrengen van glas, spiegels, enzovoorts. De installatie van binnendeuren, scheidingswanden, enzovoorts van glas.

Overige werkzaamheden in verband met de afwerking van gebouwen. De installatie van particuliere zwembaden. Geveireiniging door middel van zandstralen, met behulp van stoom, enzovoorts. Het reinigen van nieuwe gebouwen na beëindiging van de bouwwerkzaamheden. Overige werkzaamheden in verband met de afwerking van gebouwen, net elders genoemd.

- Verhuur van machines voor de bouwnijverheid met bedieningspersoneel.

- De uitoefening voor rekening van derden van de activiteit van vastgoedmakelaar zijnde de activiteiten van bemiddelaar met het oog op de verkoop, aankoop, ruil, verhuring of afstand van onroerende goederen, onroerende rechten of handelsfondsen, alsmede de activiteiten van beheerder van goederen die instaat voor ofwel het beheer van onroerende goederen of rechten, ofwel het syndicusschap van onroerende goederen In mede-eigendom.

- De vennootschap zef bij de uitoefening van haar activiteit de wet en de beginselen van waardigheid en discretie, inherent aan de uitoefening van het beroep van vastgoedmakelaar, zoals vastgelegd door de bevoegde instanties, eerbiedigen.

Voor eigen rekening:

Het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een onroerend vermogen, aile verrichtingen met betrekking tot onroerende goederen en onroerende zakelijke rechten zoals de huurfinanciering van onroerende goederen aan derden, het aankopen, verkopen, ruilen, bouwen, verbouwen, onderhouden, verhuren, huren, verkavelen, prospecteren en uitbaten van onroerende goederen; de aan- en verkoop, huur en verhuur van roerende goederen, alsmede alle handelingen die rechtstreeks of onrechtstreeks met dit doel in verband staan en die van aard zijn de opbrengst van de roerende en onroerende goederen te bevorderen, alsmede zich borg te stellen voor het goede verloop van verbintenissen door derde personen aangegaan die het genot zouden hebben van deze roerende en onroerende goederen.

Het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een roerend patrimonium, aile verrichtingen met betrekking tot roerende goederen en rechten, van welke aard ook, zoals van aandelen, obligaties, kasbons of andere roerende waarden, van welke vorm ook, van Belgische of buitenlandse bestaande of nog op te richten rechtspersonen en ondernemingen,.

Voor eigen rekening, voor rekening van derden, of in deelneming met derden:

A,Het verwerven van participaties in eender welke vorm in aile bestaande of op te richten rechtspersonen en vennootschappen, het stimuleren, de planning, de coördinatie, de ontwikkeling van en de investering in rechtspersonen en ondernemingen waarin zij al of niet een participatie aanhoudt;

B.Het toestaan van leningen en kredietopeningen aan rechtspersonen en ondernemingen of particulieren, onder om het even welke vorm; in dit kader kan zij zich borg stellen of haar aval verlenen, in de meest ruime

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 30/10/2014 - Annexes du Moniteur belge

zin, alle handels- en financiële operaties verrichten behalve die wettelijk voorbehouden zijn aan depositokassen, houders van deposito's op korte termijn, spaarkassen, hypotheekmaatschappijen en kapitalisatieondememingen.

C.Het verlenen van adviezen van financiële, technische, commerciële, juridische, fiscale, sociale, technische of administratieve aard; in de ruimste zin, met uitzondering van adviezen inzake beleggingen en geldplaatsingen; bijstand en diensten verlenen, rechtstreeks of onrechtstreeks op het vlak van administratie en financiën, verkoop, productie en algemeen bestuur;

D.Het waarnemen van aile bestuursopdrachten, het uitoefenen van opdrachten en functies

E.Het ontwikkelen, kopen, verkopen, in licentie nemen of geven van octrooien, know how en aanverwante immateriële duurzame activa.

F.Handelsbemiddeling op alle mogelijke vlakken en met alle mogelijke middelen tussen het aanbod van alle mogelijke materiële en immateriële goederen, producten en diensten enerzijds, en de vraag hiernaar anderzijds, inclusief de functie van tussenpersoon in de handel.

G.De commercialisering, de aan- en verkoop, de groot- en kleinhandel, de in- en uitvoer, de huur en verhuur en de distributie van aile soorten goederen en grondstoffen; kortom het voeren van nationale en internationale trading in de meest uitgebreide betekenis van het woord

H.Consultancy, publiciteit-, promotie- en marketingactiviteiten

Bijzondere bepalingen

De vennootschap mag alle verrichtingen stellen van commerciële, industriële, onroerende, roerende of financiële aard die rechtstreeks of onrechtstreeks met haar doel verwant of verknocht zijn of de verwezenlijking ervan kunnen bevorderen.

De vennootschap mag betrokken zijn bij wijze van inbreng, samensmelting, inschrijving of op elke andere wijze, in de ondernemingen, verenigingen of vennootschappen, die een gelijkaardig, soortgelijk of samenhangend doel hebben of die nuttig zijn voor de verwezenlijking van het geheel of een gedeelte van haar maatschappelijk doel.

Bovenvermelde opsomming is niet beperkend, zodat de vennootschap alle handelingen kan stellen, die op welke wijze ook kunnen bijdragen tot de verwezenlijking van haar maatschappelijk doel.

De vennootschap mag haar doel verwezenlijken zowel in België als in het buitenland, op aile wijzen en manieren, die zij het best geschikt zou achten.

De vennootschap mag geenszins aan vermogensbeheer of beleggingsadvies doen als bedoeld in de Wetten en Koninklijke Besluiten op de financiële transacties en de financiële markten en over het vermogensbeheer en het beleggingsadvies. De vennootschap zal zich dienen te onthouden van werkzaamheden die onderworpen zijn aan reglementaire bepalingen voor zover de vennootschap zelf niet aan deze bepalingen voldoet.

Zij kan binnen de perken van haar maatschappelijk doel, zowel in België als in het buitenland, aile roerende, onroerende, financiële, industriële, commerciële of burgerlijke verrichtingen doen. Zij kan ook functies van bestuurder of vereffenaar van andere vennootschappen uitoefenen."

ZEVENDE BESLUIT: WIJZIGING EN VERLENGING BOEKJAAR

De vergadering beslist om het huidig lopend boekjaar dat een aanvang heeft genomen op 1 januari 2014 te verlengen en af te sluiten op 30 september 2015.

Vervolgens beslist de vergadering om het boekjaar steeds te laten lopen van 1 oktober tot en met 30 september van het daaropvolgende jaar.

ACHTSTE BESLUIT: WIJZIGING DATUM JAARVERGADERING

Ingevolge voormelde beslissing beslist de vergadering de datum van de jaarvergadering te wijzigen en deze voortaan te houden op 10 maart van ieder jaar.

Gezien de verlenging van het boekjaar zal de eerst volgende jaarvergadering gehouden worden op 10 maart 2016.

NEGENDE BESLUIT: AANPASSING STATUTEN

Om de statuten in overeenstemming te brengen met de besluiten die voorafgaan, beslist de vergadering om artikel I, 2, 3, 17 en 21 van de statuten aan te passen aan voormelde besluiten, zodat deze artikels voortaan als volgt zullen luiden:

Artikel 1

De vennootschap heeft de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid en draagt de benaming "EURO POOL".

Artikel 2

De vennootschap is gevestigd te 3665 As, Schansdijkstraat 10.

De vennootschap mag naar een andere plaats in het Vlaamse gewest of het hoofdstedelijk gebied worden overgebracht door eenvoudige beslissing van de zaakvoerder, afgekondigd in het Belgisch Staatsblad.

De zaakvoerder mag ook bijhuizen, administratieve zetels, uitbatingen, agentschappen, kantoren en bewaarplaatsen oprichten in België en in het buitenland.

Artikel 3

De vennootschap heeft tot doel, zowel in België als in het buitenland, voor eigen rekening, voor rekening van derden, of in deelneming met derden:

het commercialiseren, het ontwikkelen en ontwerpen, de fabricatie en productie, de installatie, de plaatsing, het onderhoud en herstelling, het beheer, de in- en uitvoer, de groot- en kleinhandel van vlechtwerken, betonen bewapeningsstaalproducten, in al zijn vormen en aanverwante producten, in de ruimste betekenis;

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 30/10/2014 - Annexes du Moniteur belge

- de studie van, het onderzoek naar en de ontwikkeling van allerhande toepassingen gerelateerd aan vlechtwerken, beton- en bewapeningsstaalproducten in al zijn vormen en aanverwante producten, in de ruimste betekenis;

- het coördineren van werken uitgevoerd door onderaannemers met betrekking tot vlechtwerken, beton- en bewapeningsstaalproducten en allerhande toepassingen.

- recupereren, vermalen, shredderen, extruderen, compounderen, wassen, drogen, persen, verkleinen en compacteren van ijzer, ijzerertsen, kunststoffen, papier, karton en andere recyclageproclucten; Projectontwikkeling:

Het leveren van diensten van projectmanagement, waaronder het uitvoeren van haalbaarheidsstudies, het opstellen of het laten opstellen van ontwerpen, plannen en beschrijvingen die in bestekken moten worden ingelast, het voorbereiden van documenten voor offerte aanvragen, met inbegrip van contractvoorwaarden, het geven van adviezen op technisch vlak, het beheer van de uitvoering van werken, het waarmerken van betalingsaanvragen, het vaststellen van gebreken, het nemen van maatregelen indien er zich omstandigheden zouden voordoen die de stipte uitvoering van werken in het gedrang brengen, het uitvoeren van inspecties en keuringen, het verlenen van bijstand bij voorlopige en definitieve opleveringen,

Bouwonderneming

- Algemene bouwonderneming, omvattende de algemene coördinatie van de werkzaamheden op de bouwwerf. Het bouwrijp maken van terreinen, slopen van gebouwen en andere bouwwerken. Het ruimen van bouwterreinen, graven van sleuven en geulen, verwijderen van rotsen, grondverzet met behulp van explosieven,

- Het geschikt maken van terreinen voor mijnbouw: verwijderen van deklagen en overige werkzaamheden in verband met de ontsluiting van delfstoffen en de voorbereiding van de ontginning. De verlaging van het grondwaterpeil en de drainage van bouwterreinen. De drainage van land- en bosbouwgrond.

- Proefboren en boren. Het proefboren en het nemen van bodemmonsters ten behoeve van de bouw of voor geofysische, geologische of andere doeleinden.

- Het uitvoeren van horizontale boringen voor het leggen van kabels en kanalisaties,

- Burgerlijke en utiliteitsbouw; weg- en waterbouw,

- Algemene bouwkundige en civieltechnische werken, inclusief het gieten van gewapend beton en het uivoeren van metselwerken.

- Bouwen van individuele huizen, ook volgens de formule "sleutel op de deur".

- Het optrekken van de ruwbouw van gebouwen met celstructuur: appartementsgebouwen, kantoorgebouwen, industriële gebouwen, woonhuizen, enzovoorts.

- Het bouwen van appartementen en woningen volgens de formule "sleutel op de deur". Het optrekken van gebouwen voor industrieel of commercieel gebruik, voor landbouwdoeleinden, enzovoorts, van stel- en stapelplaatsen, scholen, ziekenhuizen, van gebouwen voor de beoefening van erediensten, cultuur, sport, recreatie, enzovoorts.

- De montage van hangars, loodsen, schuren, silo's, enzovoorts voor landbouwdoeleinden.

- Bouwen van tunnels, bruggen, viaducten en dergelijke.

- De bouw van tunnels voor spoorweg- en autoverkeer en van overige ondergrondse doorgangen. Aanleg van pijpleidingen, telecommunicatieleidingen en hoogspanningsleidingen. De aanleg van waterdistributienetten en rioleringen. De aanleg van pijpleidingen voor het vervoer van gas, petroleumproducten, enzovoorts. De aanleg voor pijpleidingen voor het vervoer van distributie van elektrische energie. De aanleg van telecommunicatielijnen en  netten.

- Dakbedekking en bouw van dakconstructies: de bouw van daken, het plaatsen van dakbedekking van ongeacht welk materiaal, het plaatsen van dakgoten en regenafvoerbuizen, het waterdicht maken van daken en terrassen.

- Aanleg van spoorwegen, wegen, straten, vliegvelden en sportaccommodaties.

- De bouw van spoorwegen: aanleggen van bedding, plaatsen van de rails, uitvoeren en herstellingswerken. De bouw van autowegen, straten en andere wegen en paden voor voertuigen en voetgangers, inclusief het plaatsen van vangrails. De bouw van start- en landingsbanen. De bouw van speel- en sportterreinen, zwembaden, enzovoorts. Het schilderen van markeringen op wegen en parkeerplaatsen.

- Waterbouw, baggerwerken, het ruimen van waterlopen en sloten. De aanleg van havens, inclusief jachthavens, en dokken. De aanleg van dammen en dijken. De aanleg van kanalen en waterwegen. De bouw van sluizen, zwaaikommen, enzovoorts. De bouw van bezinkbekkens en andere constructies ten behoeve van de waterzuivering. Het uitvoeren van diverse werkzaamheden onder water.

- Overige werkzaamheden in de bouw: onderneming voor het bouwen van funderingen, inclusief heien. Onderneming voor het boren en aanleggen van waterputten, graven en mijnschachten. Onderneming vcor het vlechten van ijzer en aanbrengen van bekisting. Onderneming voor het uitvoeren van metselwerk. Onderneming voor het aanbrengen van chape. Onderneming voor het bouwen van schoorstenen en industriële ovens, open haarden, stookplaatsen, sierschouwen, enzovoorts. Onderneming voor het monteren van niet-zelfvervaardigde metalen constructiewerken. Onderneming voor het uitvoeren van hijs- en hefwerkzaamheden voor rekening van derden. Onderneming voor het optrekken van steigers en werkplatforms. Onderneming voor het uitvoeren van voegwerken. Onderneming voor het bouwen van koelkamers, kluizen, enzovoorts.

- Bouwinstallatie.

- Elektrische installatie: onderneming voor de installatie van elektrische bedrading en toebehoren, van hulpvoedingssystemen (generatoraggregaten), van de bedrading voor telefooninstallaties en computersystemen. Onderneming voor de installatie van elektrische verwarmingsinstallaties.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 30/10/2014 - Annexes du Moniteur belge

- Onderneming voor de installatie van liften en roltrappen. Onderneming voor de installatie van bewakingssystemen en alarminstallaties tegen diefstal.

- Onderneming voor de installatie van antennes en bliksemafleiders.

Isolatiewerkzaamheden: het aanbrengen in gebouwen en andere bouwwerken van: thermisch isolatiemateriaal, isolatiemateriaal tegen geluid en trillingen. Isolatiewerkzaamheden aan verwarmingsleidingen en leidingen van koelsystemen.

De isolatie van koelkamers en  pakhuizen.

- Loodgieterswerk. De installatie van verwarming, klimaatregeling en ventilatie.

De installatie in gebouwen en andere bouwwerken van: apparatuur, inclusief regelapparatuur en leidingen voor verwarming, ventilatie, koeling en klimaatregeling. Overig loodgieterswerk: de installatie in gebouwen en andere bouwwerken van: waterleidingen, artikelen en apparaten voor sanitair gebruik, sprinklerinstallaties, gasaansluitingen, leidingen voor diverse gassen (bijvoorbeeld voor zuurstof in hospitalen).

- Overige bouwinstallatie: de installatie van verlichtings- en signaleringssystemen voor wegen en spoorwegen, in havens en luchthavens (inclusief de installatie van verkeersborden). De installatie van stores en zonneschermen, van lichtreclames en uithangborden. Overige installaties (inclusief accessoires), niet eiders genoemd.

- Afwerking van gebouwen, Stukadoorswerk. Het aanbrengen van pleister- en stukadoorswerk (inclusief het aanbrengen van een hechtgrond) aan de binnen- en buitenzijde van gebouwen en andere bouwwerken. Het plaatsen van tussenwanden en gipsplaten.

- Schrijnwerk. Schrijnwerk van hout of kunststof. De montage van buiten- en binnenschrijnwerk van hout of van kunststof: deuren, vensters, kozijnen, trappen, muurkasten, inbouwkeukens, winkelinrichtingen, enzovoorts. De installatie van al dan niet verplaatsbare tussenwanden, de bekleding van wanden, plafonds, enzovoorts in hout of kunststof. De installatie van garagepoorten, luiken, zonneblinden, traliewerk, hekken, enzovoorts, in hout en kunststof. De installatie van geblindeerde deuren en brandwerende deuren in hout of kunststof. De montage van serres, veranda's, enzovoorts, in hout of kunststof,

- Metaalschrijnwerk. De montage van buiten- en binnenschrijnwerk in metaal,deuren, vensters, kozijnen, trappen, muurkasten, inbouwkeukens, winkelinrichtingen, enzovoorts.

De installatie van al dan niet verplaatsbare tussenwanden, de bekleding van wanden, plafonds, enzovoorts, in metaal,

- De installatie van garagepoorten, luiken, zonneblinden, traliewerk, hekken, enzovoorts in metaal. De installatie van geblindeerde deuren en brandwerende deuren in metaal. De montage van serres, veranda's, enzovoorts, in metaal.

- Vloerafwerking en wandbekleding. Plaatsen van vloer- en wandtegels. Het aanbrengen in gebouwen en andere bouwwerken van: vloer- en wandtegels van keramische stoffen, beton of gehouwen steen, vloerbedekking en wandbekleding van terrazzo marmer, graniet of lei. Plaatsen van vloerbedekking van hout of andere materialen. Het aanbrengen in gebouwen en andere bouwwerken van parket en andere vloerbedekking, tapijt en vloerbedekking van linoleum, rubber of kunststof.

- Plaatsen van behang. Schilderen en glaszetten. Het schilderen van het binnen- en buitenwerk van gebouwen. Het behandelen van muren met vochtwerende en waterafstotende producten. Het schilderen van metarenconstructies. Het schilderen van schepen en boten door niet- gespecialiseerde eenheden.

- Glaszetten: het aanbrengen van glas, spiegels, enzovoorts. De installatie van binnendeuren, scheidingswanden, enzovoorts van glas.

- Overige werkzaamheden in verband met de afwerking van gebouwen. De installatie van particuliere zwembaden. Gevelreiniging door middel van zandstralen, met behulp van stoom, enzovoorts. Het reinigen van nieuwe gebouwen na beëindiging van de bouwwerkzaamheden. Overige werkzaamheden in verband met de afwerking van gebouwen, net eiders genoemd.

- Verhuur van machines voor de bouwnijverheid met bedieningspersoneel,

- De uitoefening voor rekening van derden van de activiteit van vastgoedmakelaar zijnde de activiteiten van bemiddelaar met het oog op de verkoop, aankoop, ruil, verhuring of afstand van onroerende goederen, onroerende rechten of handelsfondsen, alsmede de activiteiten van beheerder van goederen die instaat voor ofwel het beheer van onroerende goederen of rechten, ofwel het syndicusschap van onroerende goederen in mede-eigendom.

- De vennootschap zal bij de uitoefening van haar activiteit de wet en de beginselen van waardigheid en discretie, inherent aan de uitoefening van het beroep van vastgoedmakelaar, zoals vastgelegd door de bevoegde instanties, eerbiedigen.

Voor eigen rekening:

Het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een onroerend vermogen, alle verrichtingen met betrekking tot onroerende goederen en onroerende zakelijke rechten zoals de huurfinanciering van onroerende goederen aan derden, het aankopen, verkopen, ruilen, bouwen, verbouwen, onderhouden, verhuren, huren, verkavelen, prospecteren en uitbaten van onroerende goederen; de aan- en verkoop, huur en verhuur van roerende goederen, alsmede alle handelingen die rechtstreeks of onrechtstreeks met dit doel in verband staan en die van aard zijn de opbrengst van de roerende en onroerende goederen te bevorderen, alsmede zich borg te stellen voor het goede verloop van verbintenissen door derde personen aangegaan die het genot zouden hebben van deze roerende en onroerende goederen.

Het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een roerend patrimonium, alle verrichtingen met betrekking tot roerende goederen en rechten, van welke aard ook, zoals van aandelen, obligaties, kasbons of andere roerende waarden, van welke vorm ook, van Belgische of buitenlandse bestaande of nog op te richten rechtspersonen en ondernemingen.

e

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 30/10/2014 - Annexes du Moniteur belge

Voor eigen rekening, voor rekening van derden, of in deelneming met derden:

A.Het verwerven van participaties in eender welke vorm in alle bestaande of op te richten rechtspersonen en vennootschappen, het stimuleren, de planning, de coördinatie, de ontwikkeling van en de investering in rechtspersonen en ondernemingen waarin zij al of niet een participatie aanhoudt;

B.Het toestaan van leningen en kredietopeningen aan rechtspersonen en ondernemingen of particulieren, onder om het even welke vorm; in dit kader kan zij zich borg stellen of haar aval verlenen, in de meest ruime zin, alle handels- en financiële operaties verrichten behalve die wettelijk voorbehouden zijn aan depositokassen, houders van deposito's op korte termijn, spaarkassen, hypotheekmaatschappijen en kapitalisatieondernemingen.

C.Flet verlenen van adviezen van financiële, technische, commerciële, juridische, fiscale, sociale, technische of administratieve aard; in de ruimste zin, met uitzondering van adviezen inzake beleggingen en geldpiaatsingen; bijstand en diensten verlenen, rechtstreeks of onrechtstreeks op het vie van administratie en financiën, verkoop, productie en algemeen bestuur;

D.Het waarnemen van alle bestuursopdrachten, het uitoefenen van opdrachten en functies;

E.Het ontwikkelen, kopen, verkopen, in licentie nemen of geven van octrooien, knowhow en aanverwante immatedee duurzame activa..

F.Handelsbemiddeling op alle mogelijke vlakken en met aile mogelijke middelen tussen het aanbod van alle mogelijke materiële en immateriële goederen, producten en diensten enerzijds, en de vraag hiernaar anderzijds, inclusief de functie van tussenpersoon in de handel.

0.0e commercialisering, de aan- en verkoop, de groot- en kleinhandel, de in- en uitvoer, de huur en verhuur en de distributie van alle soorten goederen en grondstoffen; kortom het voeren van nationale en internationale trading in de meest uitgebreide betekenis van het woord

H.Consultancy, publiciteit-, promotie- en marketingactiviteiten

Bijzondere bepalingen

De vennootschap mag alle verrichtingen stellen van commerciële, industriële, onroerende, roerende of financiële aard die rechtstreeks of onrechtstreeks met haar doel verwant of verknocht zijn of de verwezenlijking ervan kunnen bevorderen.

De vennootschap mag betrokken zijn bij wijze van inbreng, samensmelting, inschrijving of op elke andere wijze, in de ondernemingen, verenigingen of vennootschappen, die een gelijkaardig, soortgelijk of samenhangend doel hebben of die nuttig zijn voor de verwezenlijking van het geheel of een gedeelte van haar maatschappelijk doel.

Bovenvermelde opsomming is niet beperkend, zodat de vennootschap alle handelingen kan stellen, die op welke wijze ook kunnen bijdragen tot de verwezenlijking van haar maatschappelijk doel.

De vennootschap mag haar doel verwezenlijken zowel in België als in het buitenland, op aile wijzen en manieren, die zij het best geschikt zou achten.

De vennootschap mag geenszins aan vermogensbeheer of beleggingsadvies doen als bedoeld in de Wetten en Koninklijke Besluiten op de financiële transacties en de financiële markten en over het vermogensbeheer en liet beleggingsadvies. De vennootschap zal zich dienen te onthouden van werkzaamheden die onderworpen zijn aan reglementaire bepalingen voor zover de vennootschap zelf niet aan deze bepalingen voldoet.

Zij kan binnen de perken van haar maatschappelijk doel, zowel in België als in het buitenland, alle roerende, onroerende, financiële, industriële, commerciële of burgerlijke verrichtingen doen. Zij kan ook functies van bestuurder of vereffenaar van andere vennootschappen uitoefenen..

Artikel '17

De jaarvergadering wordt gehouden op 10 maart van ieder jaar.

indien deze dag een wettelijke feestdag is, wordt de vergadering gehouden op de daarop volgende werkdag.

De zaakvoerders mogen Buitengewone Algemene Vergaderingen bijeenroepen, telkens het belang van de vennootschap dit vereist.

Artikel 21

Het maatschappelijk jaar begint op 1 oktober en eindigt op 30 september dan het daaropvolgende jaar. TIENDE BESLUIT: VOLMACHT FORMALITEITEN

De vergadering beslist de hierna genoemde persoon aan te stellen als bijzondere gevolmachtigde, aan wie de macht verleend wordt om de inschrijving, wijziging, doorhaling in de kruispuntbank der ondernemingen (KBO) te verrichten, alsmede alle formaliteiten te vervullen die ten gevolge van deze akte. zouden nuttig of noodzakelijk zijn bij aile private of publiekrechtelijke instellingen, onder meer met betrekking tot de BTW, de administratie der directe belastingen, de formaliteiten inzake douane en accijnzen, de aanvraag van vergunningen, registraties en erkenningen als aannemer en dergelijke en om aile noodzakelijke stukken te ondertekenen en de vennootschap te vertegenwoordigen bij de hierbij betrokken instanties, met name: Baat Accountants & Adviseurs, kantoorhoudende te 3630 Maasmechelen, Rijksweg 503 bus 4.

ELFDE: VOLMACHT COÖRDINATIE

De vergadering verleent aan ondergetekende notaris aile machten om de gecoördineerde tekst van de statuten van de vennootschap op te stellen, te ondertekenen en neer te leggen op de griffie van de bevoegde rechtbank van koophandel, overeenkomstig de wettelijke bepalingen ter zake.

VOOR EENSLUIDEND BEKNOPT UITI-REKSEL

NOTARIS TOM COLSON

Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 30/10/2014 - Annexes du Moniteur belge

Tegelijk hiermee neergelegd:

-Voor eensluidend afschrift afgeleverd voor registratie

-Verslag bestuursorgaan

-Gecoördineerde statuten

Op de laatste blz. van Luik B vermelden: Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n{en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

28/06/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 07.06.2013, NGL 25.06.2013 13216-0112-011
21/08/2012 : ME. - JAARREKENING 31.12.2011, GGK 01.06.2012, NGL 13.08.2012 12413-0021-011
30/08/2011 : ME. - JAARREKENING 31.12.2010, GGK 03.06.2011, NGL 23.08.2011 11434-0148-011
10/08/2010 : ME. - JAARREKENING 31.12.2009, GGK 04.06.2010, NGL 04.08.2010 10391-0357-012
05/08/2009 : ME. - JAARREKENING 31.12.2008, GGK 05.06.2009, NGL 30.07.2009 09529-0364-013
02/09/2008 : ME. - JAARREKENING 31.12.2007, GGK 06.06.2008, NGL 27.08.2008 08644-0248-015
06/08/2007 : ME. - JAARREKENING 31.12.2006, GGK 01.06.2007, NGL 31.07.2007 07521-0237-015
17/11/2016 : RUBRIEK EINDE (STOPZETTING, INTREKKING STOPZETTING, NIETIGHEID, GER. AK., GERECHTELIJKE REORGANISATIE, ENZ...
09/10/2017 : RUBRIEK EINDE (STOPZETTING, INTREKKING STOPZETTING, NIETIGHEID, GER. AK., GERECHTELIJKE REORGANISATIE, ENZ...

Coordonnées
EURO POOL

Adresse
SINT-JOZEFSSTRAAT 2, BUS 1 3690 ZUTENDAAL

Code postal : 3690
Localité : ZUTENDAAL
Commune : ZUTENDAAL
Province : Limbourg
Région : Région flamande