EUROPEBIKES

société coopérative à responsabilité à finalité sociale


Dénomination : EUROPEBIKES
Forme juridique : société coopérative à responsabilité à finalité sociale
N° entreprise : 882.322.490

Publication

24/06/2014
ÿþaie

ModWord 11,1

(Me In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



 INeergelegel ter grille der rnollbarik . v. koophandel Antwerpan, Eit,zL Tongeren

13 -06- 2014

De grlirefie

bi

E

SI

II 11 II



*14122326*

Onciernemingsnr : 0882.322.490

Benaming

(voluit) : EUROPEBIKES

(verkort) :

Rechtsvorm: Naamloze vennootschap

Zetei: 3600 Genk, Vennestraat 32

(volledig adres)

Onderwerp akte: Ontslag en benoeming bestuurder

UITTREKSEL UIT DE NOTULEN VAN DE BIJZONDERE ALGEMENE VERGADERING GEHOUDEN OP DE ZETEL VAN DE VENNOOTSCHAP OP 9/06/2014

De enige aandeelhouder stelt het ontslag vast aangeboden door de naamloze vennootschap "Innnnanis", waarvan de zetel gevestigd is te 3600 Genk, Vennestraat 32, ingeschreven in het rechtspersonenregister onder nummer 0442.696.826, gekend bij de B.T.W.-administratie onder nummer BE 0442.695.825, gerechtelijk arrondissement Antwerpen, afdeling Tongeren, vertegenwoordigd door haar vaste vertegenwoordiger, de heer Danny Baerts, wonende te 3680 Maaseik, Houwstraat 43, en dit met ingang van 13 december 2013.

De enige aandeelhouder dankt de ontslag nemende bestuurder voor de diensten die zij ten behoeve van de vennootschap heeft bewezen.

Onmiddellijk na de goedkeuring van de jaarrekening over het lopende boekjaar, zal de jaarvergadering , oordelen over het verlenen van kwijting voor de uitoefening van haar mandaat..

De enige aandeelhouder stelt vervolgens de benoeming tot nieuwe bestuurder vast van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "FUEL SERVICE", waarvan de zetel gevestigd is te 1050 Brussel, Louizalaan 283 bus 26, ingeschreven in het rechtspersonenregister onder nummer 0452.015.446 en met BTVV-nummer BE 0462.016.446, gerechtelijk arrondissement Brussel, vertegenwoordigd door haar vaste vertegenwoordiger, de heer Danny Baerts, voornoemd, voor een periode ingaand op 13 december 2013 en eindigend onmiddellijk na de jaarvergadering van 2019.

Het mandaat van de bestuurder is onbezoldigd.

De aldus benoemde bestuurder verklaart haar mandaat te aanvaarden en niet getroffen te zijn door enige verbodsbepaling voor het uitoefenen van haar mandaat.

De enige aandeelhouder bekrachtigt uitdrukkelijk alle handelingen gesteld door de bestuurder sedert 13 december 2013 tot op heden.

Voor ontledend uittreksel

De heer Danny Baerts

Gedelegeerd bestuurder

Op de laatste blz. van ki]B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

13/08/2014
ÿþ mot:111A

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

1111111111M11111J11111101

AON1TEUR

06 -08-

13-a-GISCH STA

3ELGE ,

2014

Neergelegd ter grIffle der rechtbank y. koophandel Antwerpen, aid. Tongeren

28 -07- 2014

De Griffie

grimer,

Ondernerningsnr : 0882.322.490

Benaming (voluit) EUROPEBIKES

(verkort) :

Rechtsvorm naamloze vennootschap

Zetel Vennestraat 32

3600 Genk

Onderwerp akte :STATUTENWIJZIGING - ONTBINDING EN VEREFFENNG IN EEN AKTE

Uit een proces-verbaal van buitengewone algemene vergadering der aandeelhouders van de naamloze vennootschap Europebikes te 3600 Genk, Vennestraat 32, opgemaakt door notaris Natalie Cabes te Houthalen-Helchteren op 18 juli 2014 blijkt het volgende.

1) De enige aandeelhouder heeft besloten, gelet op de bijzondere omstandigheden eigen aan de vennootschap en de eenvoud van de vereffening, toepassing te willen maken van de mogelijkheid geboden door artikel 184 §5 van het Wetboek van vennootschappen, zoals gewijzigd door de wet van 19 maart 2012 tot wijziging van het Wetboek van vennootschappen wat de vereffe-ningsprocedure betreft, tot ontbinding en vereffening in één akte.

Na vastgesteld te hebben dat er geen schulden ten aanzien van derden zijn, heeft de enige aandeelhouder besloten tot de ontbinding van de vennootschap met dadelijke invereffeningstelling zonder benoeming van een vereffenaar.

Pe enige aandeelhouder heeft eveneens besloten dat het resterend actief door hem zal worden teruggenomen.

2) De besluiten van het verslag van de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "BB&B Bedrijfsrevisoren", met zetel te 3020 Herent, Residentie Edelweiss, Half Daghmael 11 bus 1, ingeschreven in het rechtspersorienregister Leuven onder nummer 0867.710.728, gekend bij de BTW-administratie onder het nummer BE 0867.710.728, vertegenwoordigd door de heer Frank Bloemen, kantoorhoudende te 3020 Herent, Residentie Edelweiss, Half Daghmael 11 bus 1, bedrijfsrevisor,luiden als volgt:

'Uit de controiewerkzaamheden die wij hebben uitgevoerd overeenkomstig de toepasselijke professionele normen met betrekking tot de staat van activa en passive afgesloten per 31 mei 2014, opgesteld door het bestuursorgaan in het kader van de procedure tot vroegtijdige ontbinding en sluiting zonder vereffening van de Naamloze vennootschap "EUROPEBIKES', verklaart de ondergetekende, de heer Frank Bloemen, bedriffsrevisor, optredend als permanent vertegenwoordiger van het bedresrevisorenkantoor "BB&B Bedrijfsrevisoren", met maatschappelijke zetel te 3020 Herent, Residentie Edelweiss, Half Daghmael 11 bus 1, dat:

De staat van activa en passiva per 31 mei 2014, op basis waarvan de ontbinding wordt voorgesteld, en die een balanstotaal opgeeft van 178,24 EUR en afsluit met een netto-passief van (-) 202.747,83 EUR, de toestand van de vennootschap op volledige, getrouwe en juiste wijze weergeeft, in zoverre de vooruitzichten van het bestuursorgaan gerealiseerd zullen worden door het bestuursorgaan of een vereffenaar.

- Er geen schulden ten aanzien van derden blijken uit deze staat van activa en passive opgemaakt per 31 mei 2014;

- ln deze staat geen rekening wordt gehouden met de latente verplichtingen inzake fiscale en sociale wetgeving (bv. Eventuele navorderingen ingevolge controle BTW, RSZ, vennootschapsbelasting, e.d.). Bijgevolg dienen wij voor deze elementen een voorbehoud te maken.

- Deze staat is opgesteld conform de waarderingsregels vastgesteld ter uitvoering van de wet van 17 juli 1975 met betrekking tot de boekhouding en de jaarrekening van de onderneming, inzonderheid wat

Op de laatste 'DL._ van Luik B vernielden Recto Naam en hoedanigheid van de instiurnenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 13/08/2014 - Annexes du Moniteur belge

mod 11.1

betreft het niet verder zetten van de activiteit van de onderneming, zoals verder omschreven in artikel

28, e van het Koninklijk Besluit van 30 januari 2001 tot uitvoering van de het Wetboek van ven-

nootschappen.

Dit verslag werd opgesteld door ondergetekende bedrijfsrevisor en is bestemd voor de Buitengewone

Algemene Vergadering van de NV "EUROPEBIKES" en kan enkel gebruikt worden voor de doeleinden

van de geplande vereffening die het voorwerp uitmaakt van dit verslag.

Opgemaakt ter goeder trouw.

Herent, 10juli2014

(Getekend)

BB&B bedresrevisoren

Burg. Venn. 0.v.v.e. BVBA

Vertegenwoordigd door Frank BLOEMEN".

3) De enige aandeelhouder heeft besloten, gezien het voorgaande, de vereffening onmiddellijk te sluiten.

Vervolgens heeft de enige aandeelhouder vastgesteld dat de vennootschap definitief opgehouden heeft te bestaan.

De enige aandeelhouder heeft daarenboven besloten dat de boeken en bescheiden van de vennootschap zullen worden neergelegd en bewaard gedurende de bij de wet verplichte termijn op het adres van enige aandeelhouder: de heer Baerts Danny, wonende te 3680 Maaseik, Houwstraat 43.

De enige aandeelhouder heeft vastgesteld dat er geen maatregelen moeten worden genomen voor de consignatie van gelden en waarden die toekomen aan schuldeisers en die hen niet konden worden afgegeven.

De enige aandeelhouder heeft volmacht verleend op de bankrekening(en) van de vennootschap aan de heer Baerts Danny, voornoemd, teneinde het vereffeningssaido uit te keren aan de enige ' aandeelhouder.

4) Ingevolge de ontbinding en sluiting van de vereffening heeft de enige aandeelhouder besloten volgende bestuurders te ontslaan met ingang van 18 juli 2014;

1/ De heer Baerts Danny Ludo Chris, wonende te 3680 Maaseik, Houwstraat 43.

2/ De naamloze vennootschap "Immanis", waarvan de zetel gevestigd is te 3600 Genk, Vennestraat 32, ingeschreven in het rechtspersonenregister onder nummer 0442.695.825 en met BTW-nummer BE 0442.695.825, gerechtelijk arrondissement Tongeren, vertegenwoordigd door haar vaste vertegenwoordiger, de heer Danny Baerts, voornoemd

De enige aandeelhouder heeft besloten om de bestuurders voor de uitoefening van hun mandaat gedurende het lopende boekjaar tot op heden volledige kwijting zonder voorbehoud noch reserve te verlenen.

5) De enige aandeelhouder heeft de hierna genoemde personen aangesteld tot bijzondere gemachtigden, die elk afzonderlijk kunnen optreden en met de mogelijkheid tot in de plaats stelling, aan wie de macht verleend wordt om aile formaliteiten inzake inschrijving, wijziging of stopzetting bij het ondernemingsloket en de Kruispuntbank van Ondernemingen alsmede bij de administratie voor de Belasting over de Toegevoegde Waarde te vervullen en te dien einde ook aile stukken en akten te tekenen, inclusief alle benodigde documenten en formulieren jegens de bevoegde instanties en de rechtbank van koophandel, met name de hierna volgende medewerkers van Deloitte. die woonstkeuze doen op het kantoor te 3500 Hasselt, Gouverneur Roppesingel 13:

- Mejuffrouw Leen Petré;

- Mejuffrouw Julie Schaerlaken.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 13/08/2014 - Annexes du Moniteur belge

: Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL, OPGEMAAKT VOOR REGISTRATIE, UITSLUITEND MET HET 00G OP NEERLEGGING IN HET VENNOOTSCHAPSDOSSIER

Notaris Natalie Cabas

Houthalen-lielehteren

Tegelijk hiemiee neergelegd:

° een expeditie van het proces-verbaal van la juli 2014, houdende ontbinding en vereffening in één akte;

° het verslag van de raad van bestuur;

e een exemplaar van het verslag van de bedrijfsrevisor.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden Recto Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de Persoto)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso Naam en handtekening

02/08/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 30.06.2013, NGL 26.07.2013 13364-0341-017
23/07/2012
ÿþ Mod word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

luilil u iiiuiiu iii u iiu i

" izsass9a"

b

I:

SI

Neergelegd ter griffie der

rechtbank v.koophandel te TONGEREN

1 2 -07- 2012

De Hoofdgriffler, Griffie

Bijlagen bii-het-Belgisch-Staa:tsblact =-i3f(1`ff2012 _ Alrnrexes ttQ 1Vlnnlettrüélge

Ondernemingsnr : 0882.322.490

Benaming

(voluit) : EUROPEBIKES

{verkort) '

Rechtsvorm : Naamloze vennootschap

Zetel : 3600 Genk, Vennestraat 32

(volledig adres)

Onderwerp akte : Herbenoeming bestuurder-gedelegeerd bestuurder UITTREKSEL UIT DE NOTULEN VAN DE JAARVERGADERING DD 2 JUNI 2012

De vergadering besluit, met eenparigheid van stemmen, een einde te stellen aan het mandaat van de

bestuurder, met ingang van heden, te weten:

Cde heer Danny Baerts, Houwstraat 43, 3680 Maaseik

De vergadering besluit vervolgens, met eenparigheid van stemmen, te herbenoemen tot bestuurder voor

een periode eindigend onmiddellijk na de jaarvergadering van 2017:

Cde heer Danny Baerts, Houwstraat 43, 3680 Maaseik

De voornoemde bestuurder verklaart zijn mandaat te aanvaarden en verklaart niet getroffen te zijn door

enige verbodsbepaling voor de uitoefening van een bestuursmandaat.

UITTREKSEL UIT DE NOTULEN VAN DE RAAD VAN BESTUUR DD 2 JUNI 2012

De raad van bestuur besluit, met eenparigheid van stemmen, te herbenoemen voor een periode ingaand op. heden en eindigend onmiddellijk na de jaarvergadering van 2017:

We heer Danny Baerts, Houwstraat 43, 3680 Maaselk, tot gedelegeerd bestuurder.

In deze hoedanigheid zal de gedelegeerd bestuurder de vennootschap in en buiten rechte vertegenwoordigen, zoals bepaald in artikel 17 van de statuten.

De gedelegeerd bestuurder zal In deze hoedanigheid eveneens beschikken over alle machten van en over, de maatschappelijke handtekening voor alle bewerkingen van het dagelijks bestuur, zonder beperking van, bedrag.

Naar bankinstellingen en bedrijven toe, die een openbare nutsvoorziening aanbieden, betekent dit ondermeer dat de gedelegeerd bestuurder alle rekeneningen kart openen bij de banken of bij het bestuur der postcheques, op de geopende of te openen rekeningen aile verrichtingen doen en goedkeuren, de rekeningen opzeggen of afsluiten en het saldo innen, ongeacht het bedrag. Hij zal eveneens de vennootschap vertegenwoordigen voor alle verrichtingen bij de bedrijven die een openbare nutsvoorziening aanbieden, zoals spoorwegen, post, telefoon, elektriciteit, water en andere.

De heer Danny Baerts, voornoemd, verklaart het hem toegekende mandaat te aanvaarden,

Voor ontledend uittreksel

De heer Danny Baerts

Gedelegeerd bestuurder

Op de laatste blz van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso ; Naam en handtekening.

26/06/2012 : ME. - JAARREKENING 31.12.2011, GGK 02.06.2012, NGL 21.06.2012 12197-0316-018
22/06/2012
ÿþMad Word 11.1

ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Altitlrga tnr jrl tltr

rechtbank y. koophandal TONGEfIEI" f

13 -436- 2012

De Hoofdgriffier, Griffie

" iaiiosas*

Ondernemingsnr : 0882.322.490

Benaming

(voluit) : Europebikes

(verkort) :

Rechtsvoren : Naamloze vennootschap

Zetel : Vennestraat 32, 3600 Genk

(volledig adres)

Onderwerp akte : Ontslag & benoeming bestuurder

UITTREKSEL UIT DE NOTULEN VAN DE BIJZONDERE ALGEMENE VERGADERING DD. 09/12/2011

De vergadering neemt kennis van het aangeboden ontslag als bestuurder met ingang van heden van: - De heer Marc Muysers, wonende te 3600 Genk, Kuilenstraat 39.

De vergadering dankt de ontslagnemende bestuurder voor de diensten die hij ten behoeve van de vennootschap heeft bewezen.

Onmiddellijk na de goedkeuring van de jaarrekening, zal de jaarvergadering oordelen over het verlenen van kwijting voor de uitoefening van zijn mandaat.

De vergadering besluit vervolgens voor een periode ingaand op heden en eindigend onmiddellijk na jaarvergadering van 2017 te benoemen tot nieuwe bestuurder:

-De naamloze vennootschap Immanis, met zetel te 3600 Genk, Vennestraat 32, ingeschreven in het rechtspersonenregister onder nummer 0442.695.825, gekend bij de BTW-administratie onder nummer BE 0442.695.825, gerechtelijk arrondissement Tongeren, vertegenwoordigd door haar vaste vertegenwoordiger, de heer Danny Baerts, voornoemd, overeenkomstig de ons gedane kennisgeving.

De eventuele bezoldiging van de bestuurder zal vastgelegd worden bij afzonderlijk besluit van de algemene vergadering.

De aldus benoemde bestuurder, verklaart zijn mandaat te aanvaarden en niet getroffen te zijn door enige verbodsbepaling voor het uitoefenen van zijn mandaat.

Voor eensluidend uittreksel

Danny Baerts

Gedelegeerd bestuurder

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

07/07/2011 : ME. - JAARREKENING 31.12.2010, GGK 04.06.2011, NGL 01.07.2011 11252-0229-017
06/07/2010 : ME. - JAARREKENING 31.12.2009, GGK 05.06.2010, NGL 28.06.2010 10243-0570-017
02/07/2009 : ME. - JAARREKENING 31.12.2008, GGK 06.06.2009, NGL 23.06.2009 09312-0336-017
05/08/2008 : ME. - JAARREKENING 31.12.2007, GGK 30.06.2008, NGL 30.07.2008 08506-0294-017

Coordonnées
EUROPEBIKES

Adresse
VENNESTRAAT 32 3600 GENK

Code postal : 3600
Localité : GENK
Commune : GENK
Province : Limbourg
Région : Région flamande