EVERS CONSULTING

Société en commandite simple


Dénomination : EVERS CONSULTING
Forme juridique : Société en commandite simple
N° entreprise : 829.121.950

Publication

29/07/2014
ÿþ MM 2.1

r-rEiÏE":: In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Ii RECI-ItGANK van KOOPHANDEL te ANTWERPEN

17 JULI 21

afelmGriffeEL-f

H



*14145671*



Ondememingsnr : 0829'121950

Benaming

(voluit) : EVERS CONSULTING

Rechtsvorm Gewone commanditaire vennootschap

Zetel: Sint-Servatiusstraat 26, 3590 Diepenbeek

Onderwerp akte: Ontbinding en vereffening Sluiting

Uit het proces-verbaal van de bijzondere algemene vergadering van de gewone commanditaire vennootschap "EVERS CONSULTING", met zetel te 3590 Diepenbeek, Sint-Servatiusstraat 26, de data 13 juni: 2014, blijkt dat de algemene vergadering:

- na kennisname, onderzoek en goedkeuring van het verslag van de zaakvoerder, houdende een; omstandige verantwoording van de voorgestelde ontbinding, en aan welk verslag een samenvattende staat is gehecht van de actieve en passieve toestand van de vennootschap afgesloten per 13 juni 2014 besloten heeft tot de vervroegde ontbinding van de vennootschap en haar liquidatie uitsprak te rekenen vanaf 13 juni 2014. De vergadering besloot uitdrukkelijk om geen vereffenaar aan te stellen bij toepassing van de bepalingen van artikel 184 §5 van het Wetboek van vennootschappen.

- goedkeuring heeft gegeven aan de voorgelegde jaarrekeningen per 31 december 2013 en per 13 juni, 2014,

- ingevolgde ontbinding nam de algemene vergadering kennis van het ontslag vanaf 13 juni 2014 van de zaakvoerder, de heer Evers Serge, aan wie algehele en onvoorwaardelijke kwijting werd verleend voor dei uitoefening van zijn opdracht.

- nadat uit het verrichte onderzoek bleek dat de kosten van de vereffening en de verschuldigde liquidatiebelasting en verschuldigde venootschapsbelasting reeds werden betaald, stelde de vergadering vast dat er volgens voormelde staat van actief en passief geen passiva meer ziji-L

- de afrekening gesloten te verklaren en besloot tot sluiting van de vereffening, na overeenkomstig artikel 184 §5 van het Wetboek van vennootschappen te hebben vastgesteld er geen vereffenaar is benoemd; alle schulden t.a.v. derden zijn terugbetaald of de nodige gelden om die te voldoen werden geconsigneerd; de twee vennoten aanwezig waren en hiertoe met eenparigheid van stemmen hebben beslist.

Bijgevolg brengt deze beslissing van rechtswege overdracht mee van het maatschappelijk vermogen aan de twee vennoten.

De vergadering stelde vast dat de vereffening hierdoor gestoten is en dat de gewone commanditaire vennootschap "EVERS CONSULTING", gevestigd te Sint-Servatiusstraat 26, 3590 Diepenbeek definitief; opgehouden heeft te bestaan.

- dat de boeken en bescheiden van de vennootschap neergelegd en bewaard worden gedurende de bij wet verplichte termijn van vijf jaar op volgend adres Sint-Servatiusstraat 26, 3590 Diepenbeek.

- dat er geen maatregelen moeten worden genomen voor de consignatie van gelden en/of waarden die

toekomen aan schuldeisers of vennoten en die hen niet konden worden afgegeven, waarbij volmacht op de

bankrekening(en) van de vennootschap aan de heer Evers Serge wordt verleend teneinde na sluiting van de

vereffening

# het vereffeningssaldo uit te keren aan de vennoten;

# de eventueel thans nog niet gekende schulden te betalen;

# de eventueel thans nog niet gekende schuldvorderingen te innen.

- volmacht te geven aan BVBA Boekhoudkantoor C. Vanbockrijck, met maatschappelijke zetel gevestigd te: Hoge Valweg 52, 3520 Zonhoven teneinde de schrapping van de vennootschap in de Kruispuntenbank voor, Ondernemingen via de vervulling van de daartoe vereiste formaliteiten via een ondernemingsloket te bewerkstelligen, evenals om de kennisgeving te doen aan de diverse administraties waaronder de administratie van de belastingen en deze van de belasting op de toegevoegde waarde, van de stopzetting van de activiteiten van de vennootschap.

VOOR ANALYTISCH UITTREKSEL

Samen neergelegd: Expeditie van de notulen, bijzonder verslag van de zaakvoerder met aangehechte staat

. per 13 juni 2014

...  .

Op de laatste blz. van Luik B vermelden: Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 29/07/2014 - Annexes du Moniteur belge

1 Voor-'-' beiouden

aan het

Belgisch

Staatsbiad

 Serge Evers, zaakvoerder

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 29/07/2014 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden: Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso: Naam en handtekening

Coordonnées
EVERS CONSULTING

Adresse
SINT-SERVATIUSSTRAAT 26 3590 DIEPENBEEK

Code postal : 3590
Localité : DIEPENBEEK
Commune : DIEPENBEEK
Province : Limbourg
Région : Région flamande