EXPERT TRANSPORT

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : EXPERT TRANSPORT
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 837.705.757

Publication

18/07/2012 : RUBRIEK EINDE (STOPZETTING, INTREKKING STOPZETTING, NIETIGHEID, GER. AK., GERECHTELIJKE REORGANISATIE, ENZ...
20/07/2011
ÿþ ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

b~

E

St *11111769

RECHTBANK VAN KOOPHANDEL

0 8 -Ol- 2011

GrPFfié T

Ondernemingsar : ó -~~ - S"

Benaming

(voluit) : EXPERT TRANSPORT

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid Zetel : Schootstraat 113 te 3550 Heusden-Zolder

Onderwerp akte OPRICHTING BESLOTEN VENNOOTSCHAP MET BEPERKTE AANSPRAKELIJKHEID - BENOEMING.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 20/07/2011- Annexes du Moniteur belge

Op de laatste

Uit een akte, verleden voor Marij Hendrickx, geassocieerd notaris, vennoot van de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "Marij Hendrickx & Leen Van'. Breedam, geassocieerde notarissen", met zetel te Heusden-Zolder (Zolder), Koeltorenlaan 11, op 6 juli 2011, blijkt onder meer wat volgt:

1) Er is een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid onder de benaming

"EXPERT TRANSPORT" opgericht voor onbepaalde duur, waarvan de maatschappelijke zetel gevestigd is

te 3550 Heusden-Zolder, Schootstraat 113.

2) Als oprichter is opgetreden: de heer AYDIN Sam', geboren te Adana (Turkije) op 1 mei 1970, echtgenoot" ', van mevrouw Ozkul Ecehan, geboren te Nigde (Turkije) op 25 april 1972, wonende te 3550 Heusden-Zolder, Schootstraat 113; gehuwd te Adana (Turkije) op 28 december 1990, zonder bedongen huwelijksvoorwaarden: naar Belgisch recht.

3) De vennootschap heeft tot doel voor eigen rekening of voor rekening van derden, zowel in België als in" ,

het buitenland:

Onderneming voor:

- het vervoer van goederen, zowel op de weg als op gesloten terreinen;

- verhuring van divers materieel;

- organisatie van het vrachtvervoer;

- handel in en onderhoud en reparatie van motorrijwielen en onderdelen en toebehoren van motorrijwielen;

- verhuur van vrachtwagens met bestuurder;

- het laden, overladen en lossen van goederen en van bagage die vervoerd worden over de weg, per spoor,

door de lucht of over binnenwateren; .

- de activiteiten van vervoermakelaars;

- de activiteiten van commissionair-expediteurs enzovoort;

- het verrichten van alle bevrachtingen, verzendingen, tolagentschappen, het opstapelen en behandelen van:

alle goederen, alle verzekeringsverrichtingen als agent en als makelaar, het in huur geven van alle bereidings-,:

verpakkings-, opslag, of verzendingsmateriaal, het verrichten van alle intern en extern, nationaal en;

internationaal vervoer van personen en goederen langs de openbare weg;

- de verhuizing van het meubilair van particulieren, kantoren, werkplaatsen of fabrieken;

- de groot- en kleinhandel import- en export in verse groenten (inclusief aardappelen) en fruit;

- de groothandel, import en export in een verscheidenheid van goederen zonder nadere specialisatie;

- het verlenen van advies en bemiddeling inzake technische en bedrijfseconomische aangelegenheden.

Tussenpersoon in de handel.

De onderneming in onroerende goederen, welke ondermeer omvat:

- de verwerving, de vervreemding, het beheer, de uitbating, de valorisatie, het huren en verhuren, de

ordening, de verkaveling, het doen bouwen of verbouwen, de procuratie;

tussenhandelaar, de makelarij en/of handelen in onroerende goederen, dit in de ruimste zin van het

woord, met inbegrip van de onroerende leasing;

- het optreden als tussenpersoon bij onderhandelingen bij gehele of gedeeltelijke overname van aandelen,

dit in de ruimste zin van het woord;

- het verwezenlijken van om het even welke verrichting inzake portefeuille en kapitaalbeheer;

- het bevorderen van de oprichting van vennootschappen door inbreng, participatie of

investeringen;

- het oprichtingen, besturen, begeleiden, deelnemen, adviseren en directie voeren over andere ondernemingen en vennootschappen. Het toestaan van leningen, zich borgstellen en onroerende goederen in, blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

t"

Luik B - Vervolg

pand geven of hypothekeren voor verbintenissen door derde personen of vennootschappen en ondernemingen aangegaan;

- het verstrekken van inlichtingen en adviezen verband houdende met belegging, het beheer, de mobil'ien en immobilien van vermogens, voor rekening van derden, dit in de ruimste zin van het woord;

- alle handelingen stellen met het oog op de belegging van vermogens, zowel roerende als onroerende; Voorgaande verrichtingen betreffen enkel eigen vermogens en in geen enkel opzicht het beheer in de ruime zin van het woord van vermogens toebehorende aan derden en/of het beleggingsadvies aan derden;

Voorgaande verrichtingen betreffen evenmin handelingen welke vallen onder de beroepswerkzaamheden , van vastgoedmakelaar zoals bepaald in het Koninklijk Besluit van zes september negentienhonderd drieënnegentig, tot bescherming van de beroepstitel en van de uitoefening van vastgoedmakelaar;

- het toestaan van leningen en kredietopeningen aan vennootschappen of particulieren. In dit kader mag de vennootschap zich tevens borgstellen en onroerende goederen in pand geven of hypothekeren voor verbintenissen door derde personen en ondernemingen aangegaan. Zij mag eveneens al haar goederen, met inbegrip van het handelsfonds, in pand geven en aval verlenen in het voordeel van derden; alsmede mag zij alle financiële operaties verrichten, behalve die wettelijk voorbehouden zijn aan depositobanken, houders van deposito's op korte termijn, spaarkassen, hypotheekmaatschappijen en kapitalisatieondememingen;

- het verlenen aan de ondernemingen waarin zij deelneemt en aan derden, al dan niet bezoldigd, van alle . bijstand, hetzij technisch, industrieel, commercieel of administratief, hetzij op vlak van algemeen beheer of ' financieel.

Het voeren van het dagelijks management van vennootschappen, hieronder wordt ondermeer vervat: organisatie en planning van het productieproces, de logistieke afhandeling en de kwaliteitscontrole; - het bepalen van het aankoopbeleid, het verkoopbeleid, onderhandelen met leveranciers en klanten; - het verbeteren en op punt stellen van de administratieve en financiële organisatie;

Het waarnemen van alle bestuursopdrachten, het uitoefenen van alle mandaten en functies welke rechtstreeks of onrechtstreeks met haat maatschappelijk doel verband houden.

Zij kan alle verrichtingen uitvoeren die nodig of dienstig zijn ter verwezenlijking van haar maatschappelijk doel.

4) Het geplaatste maatschappelijk kapitaal van de vennootschap bedraagt achttienduizend zeshonderd euro, volledig afbetaald door voormelde oprichter, waarvoor honderd zesentachtig aandelen zonder vermelding van waarde, met elk een fractiewaarde van één/honderd zesentachtigste van het geplaatst kapitaal zijn uitgegeven.

5) De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, al of niet vennoten; zij worden benoemd door de algemene vergadering, die hun aantal en de duur van hun mandaat bepaalt.

" Iedere zaakvoerder is bevoegd om alle handelingen van beheer en beschikking te verrichten die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van het doel van de vennootschap, met uitzondering van de handelingen waarvoor volgens de wet alleen de algemene vergadering bevoegd is. Indien er meer dan één zaakvoerder is, kunnen zij de bestuurstaken onder elkaar verdelen. Zodanige verdeling van taken kan aan of door derden niet worden tegengeworpen.

Iedere zaakvoerder vertegenwoordigt de vennootschap jegens derden en in rechte als eiser of als verweerder.

6) Het boekjaar van de vennootschap gaat in op 1 januari en eindigt op 31 december van elk jaar. Het eerste maatschappelijk boekjaar eindigt op 31 december 2012.

7) De jaarvergadering heeft plaats op de laatste vrijdag der maand juni om 18 uur en voor de eerste maal op de laatste vrijdag der maand juni 2013, in de zetel van de vennootschap of in een andere plaats van het Vlaams ' of Brussels gewest waar de vennootschap gevestigd is, aangeduid in de oproeping.

8) Het batig overschot der resultatenrekening na aftrek van de algemene kosten, lasten en afschrijvingen, zoals blijkt uit de goedgekeurde jaarrekeningen, maakt de nettowinst uit.

Van deze winst wordt tenminste één/twintigste voorafgenomen om de wettelijke reserve te vormen totdat deze één/tiende van het maatschappelijk kapitaal bedraagt.

Het saldo wordt als dividend onder de vennoten verdeeld naar verhouding van ieders aantal aandelen en de daarop verrichte stortingen. Nochtans kan de algemene vergadering besluiten, dat de winst of een deel ervan, ' zal worden gereserveerd.

9) Er werd één zaakvoerder aangesteld voor de duur van de vennootschap, te weten: de heer AYDIN Sami, geboren te Adana (Turkije) op 1 mei 1970, echtgenoot van mevrouw Ôzkul Ecehan, geboren te Nigde (Turkije) op 25 april 1972, wonende te 3550 Heusden-Zolder, Schootstraat 113; die aanvaard heeft.

10) Er werd geen commissaris benoemd.

11) Als bijzondere gevolmachtigde werd aangesteld: de cooperatieve vennootschap Z.I.Consultants, met maatschappelijke zetel te 3550 Heusden-Zolder, Zandstraat 95, vertegenwoordigd door de heer Zeelmaekers Erik, aan wie alle machten warden verleend om:

- alle formaliteiten te vervullen inzake de inschrijvingen, de wijzigingen (voorgaande, huidige en ' toekomstige) en schrappingen van handels- en ambachtenondememingen bij de ondememingsloketten of andere administratieve diensten;

- alle formaliteiten te vervullen bij de Kruispuntbank middels tussenkomst van een Ondememingsloket;

- alle formaliteiten te vervullen bij de griffies van de Rechtbank van Koophandel, niet name de neerlegging en ondertekening van de nodige formulieren;

- te dien einde ook alle hoegenaamde stukken en akten te tekenen, met mogelijkheid van subdelegatie.

12) De heer Aydin Sami, zaakvoerder van de vennootschap, heeft aan mevrouw Coopmans Christiane :

-Antonie, wonende te 3870 Opheers,-Opheersstraat-65, houder-van getuigschrift nummer-15896 van-- -- - ---

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

' Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 20/07/2011- Annexes du Moniteur belge

vakbekwaamheid voor nationaal en internationaal goederenvervoer over de weg, afgeleverd door het Ministerie van Verkeer en Infrastructuur op 8 mei 2002, alle machten toevertrouwd om de vervoerwerkzaamheden van de vennootschap permanent en daadwerkelijk te leiden.

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL, afgeleverd vôôr registratie, om in de bijlagen van het Belgisch Staatsblad te worden bekendgemaakt.

Tegelijk hiermee neergelegd:

-fotografisch afschrift van de oprichtingsakte.

Voor-

behouden

aan het

Belgisch Staatsblad

..

Getekend door geassocieerd notaris Leen Van Breedam te Zolder

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 20/07/2011- Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

06/05/2015 : RUBRIEK EINDE (STOPZETTING, INTREKKING STOPZETTING, NIETIGHEID, GER. AK., GERECHTELIJKE REORGANISATIE, ENZ...

Coordonnées
EXPERT TRANSPORT

Adresse
SCHOOLSTRAAT 113 3550 HEUSDEN-ZOLDER

Code postal : 3550
Localité : HEUSDEN-ZOLDER
Commune : HEUSDEN-ZOLDER
Province : Limbourg
Région : Région flamande