EXPOLINE SPORTLINES GROUP

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : EXPOLINE SPORTLINES GROUP
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 841.467.476

Publication

02/04/2014
ÿþ~

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 02/04/2014 - Annexes du Moniteur belge

Moawosd 11.1

ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie van de akte

IjIIIII~IGI BEI

*190 36

RECHTBANK VAN>KOOPHANDEL

21-03-2014

HASSELT

Griffie

w

Ondernemingsnr : 0841.467.476

Benaming

(voluit) : Expoline Sports Group

(verkort) :

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Havenlaan 9, 3980 Tessenderlo

(volledig adres)

Onderwerp akte : Statutenwijziging

Uit een proces-verbaal opgesteld door notaris Bart Vankrunkelsven te Leopoldsburg op elf maart tweeduizend veertien, blijkt dat de buitengewone algemene vergadering van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "Expoline Sports Group", met zetel te 3980 Tessenderlo, Havenlaan 9 en ondernemingsnummer 0841.467.476 RPR Hasselt, volgende beslissingen heeft genomen:

Eerste Besluit  Voorkooprecht bij overdracht

De vergadering beslist eenparig een voorkooprecht in te voeren bij overdracht van aandelen onder levenden en de vorige regeling te schrappen.

Tweede Besluit Aanpassing Statuten Aan Genomen Beslissingen

Eenparig beslist de vergadering het betreffende artikel van de statuten aan de genomen beslissingen aan te passen:

Artikel 8 van de statuten zal voortaan luiden:

Alle overdrachten van aandelen onder de levenden zijn onderworpen aan een voorkooprecht in het voordeel van de an-idere aandeelhouders, in verhouding van hun aantal aandelen.

Onder overdracht van aandelen onder de levenden wordt verstaan elke eigendoms-overdracht ten bezwarende of ten kosteloze titel en elke vestiging van een zakelijk recht op aandelen, zoals een vruchtgebruik of pand.

Met de overgang van aandelen ingevolge overlijden wordt een overgang ingevolge wettelijke erfopvolging, testamentaire erfopvolging enfof contractuele erfstelling be-doeld.

Onder aandelen wordt verstaan : alle aandelen op naam of aan toonder, warrants en alle titels die recht geven op de verkrijging van aandelen, met inbegrip van converteerbare obligaties, obligaties met voorkeurrecht of in aandelen terugbetaalbare obligaties, winstbewijzen en gedematerialiseerde effecten.

Aandeelhouder is degene die titularis is van effecten zoals hierboven vermeld.

De uitoefening van dit voorkooprecht wordt geregeld als volgt

1.De aandeelhouder die zijn aandelen of een deel ervan wenst over te dragen onder de levenden, brengt alle zaakvoerders hiervan per aangetekend schrijven op de hoogte.

In dit aangetekend schrijven vermeldt de overdrager onder de levenden het aantal betrokken aandelen, de prijs en de aankoopvoorwaarden per aandeel.

Dit schrijven geldt gedurende de hierna beschreven procedure als onherroepelijke verbintenis tot verkoop.

2.Na ontvangst van dit aanbod, wordt dit door alle zaakvoerders gezamenlijk per aangetekend schrijven aangezegd aan alle aandeelhouders die zich het recht hebben voorbe-ihouden tot uitoefening van het voorkeurrecht.

3.De aandeelhouders aan wie het aanbod aldus werd aangezegd beschikken over een termijn van twee maanden vanaf de datum van verzending van het aangete-kend schrijven vermeld onder punt 1, in wat volgt "de aanboddatum" genoemd, om alle zaakvoerders gezamenlijk per aangetekend schrijven mee te delen dat zij hun voorkooprecht wensen uit te oefenen; zij vermelden daarbij of zij het door de aanbieden geformuleerde prijsvoorstel aanvaarden.

De uitoefening van het voorkooprecht heeft noodzakelijkerwijze betrekking op het geheel van de aangeboden aandelen.

Meerdere aandeelhouders kunnen daartoe gezamenlijk optreden.

Gebeurt geen dergelijke mededeling binnen de gestelde termijn, dan worden de betrokken aandeelhouders geacht te hebben afgezien van hun voorkooprecht.

Na het verstrijken van de gestelde termijn brengen alle zaakvoerders gezamenlijk de aanbieders per aangetekend schrijven op de hoogte.

Op de laatste blz. van Luik B vermeiden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso ; Naam en handtekening.

4

Vior-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

4.indien na het verstrijken van de termijn vermeld onder punt 3 eerste lid blijkt dat verscheidene' aandeelhouders of groepen van aandeelhouders zich aanmelden als kandidaat-ovememers, delen aile zaakvoerders gezamenlijk dit onverwijld per aangetekend schrijven mee aan de betrokken partijen met opgave van de identiteit van de kandidaat-overnemers,

De betrokken aandeelhouders of groepen aandeelhouders beschikken over een termijn van veertien dagen vanaf de datum van verzending van deze mededeling om, in onderling overleg, te bepalen in welke verhouding zij cie te koop aangeboden aandelen onder elkaar zullen verdelen en om alle zaakvoerders gezamenlijk van deze beslissing op de hoogte te brengen, eveneens per aangetekend schrijven. Bij gebrek aan deze kennisgeving worden de aandeelhouders, kandidaat-ovememers, geacht hun voorkooprecht uit te oefenen in verhouding tot hun participatie in het kapitaal, bewezen door een depot van hun aandelen.

5.Na het verstrijken van de termijn van veertien dagen vermeld onder punt 4 brengen alle zaakvoerders gezamenlijk de aanbieders onverwijld per aangetekend schrijven op de hoogte van de verhouding waarin de kandidaat-ovememers de aandelen verwerven, alsmede van het feit of zij de voorgestelde prijs en voorwaarden aanvaarden of niet.

Indien geen aandeelhouders van hun voorkooprecht gebruik willen maken, delen alle zaakvoerders gezamenlijk dit mee aan de aanbieder, waarna de aanbieder de betrokken aandelen vrij kan overdragen gedurende zes maanden te rekenen vanaf de aanboddatum aan dezelfde prijs en voorwaarden.

6.Indien in de melding voorzien onder punt 5 geen betwisting vermeld is omtrent de prijs van de aandelen, komt de verkoop tot stand op de datum van de ontvangst door de aanbieder van het aangetekend schrijven. Behoudens andersluidende overeenkomst tussen partijen moet de betaling van de prijs uiterlijk zes maanden na de aanboddatum plaatsvinden.

Is er daarentegen in de hiervoor aangehaalde melding betwisting omtrent de prijs van de aandelen, hetzij omdat omtrent de voorgestelde prijs onenigheid bestaat, hetzij omdat de beoogde overdracht onder kosteloze titel moet geschieden, dan blijven deze aandelen voorlopig eigendom van de aanbieder, die alle eraan verbon-'den rechten kan blijven uitoefenen, doch de aandelen niet mag vervreemden noch met enig recht mag bezwaren tot zes maanden na de aanboddatum.

7.Ingeval één of meerdere ovememers bij de uitoefening van hun voorkooprecht het prijsvoorstel van de aanbieder niet hebben aanvaard, beschikken de aanbieder en de betrokken ovememers over een termijn van veertien dagen te rekenen vanaf de ontvangst van het aangetekend schrijven, zoals uiteengezet in punt 5 hierboven, om onder elkaar de prijs van de aandelenoverdracht te bepalen.

indien binnen deze periode geen overeenkomst wordt bereikt hieromtrent, wordt deze taak opgedragen aan een deskundige. Deze wordt aangesteld in gezamenlijk oveneg tussen partijen of, indien er geen overeenstemming bestaat, op verzoek van de meest gerede partij door de voorzitter van de rechtbank van koophandel van het arrondissement waar de vennootschap haar zetel heeft die uitspraak doet als in kort geding.

De deskundige moet zijn prijsbepaling per aangetekend schrijven meedelen aan alle belanghebbende partijen, en dit uiterlijk veertien dagen voor het verstrijken van de termijn van zes maanden te rekenen vanaf de aanboddatum.

Deze prijsbepaling is bindend voor alle partijen en de verkoop komt tot stand op het ogenblik van de verzending van de prijsbepaling door de deskundige.

De aldus bepaalde prijs moet betaald worden binnen de termijn van zes maanden te rekenen vanaf de aanboddatum. Op het ogenblik van de betaling van de prijs worden de aandelen overgedragen aan de kopers.

Aanbieder en ovememers dragen de kosten van de deskundige, met inbegrip van de kosten gemaakt voor zijn aanstelling, elk voor de helft op voorwaarde dat de door de deskundige bepaalde prijs geen afwijking vertoont van twintig procent of meer van de door de aanbieder voorgestelde prijs. Is de prijs van de deskundige minstens twintig procent lager dan de door de aanbieder vastgestelde prijs, dan vallen gemelde kosten volledig ten laste van de aanbieder. Is de vastgestelde prijs minstens twintig procent hoger, dan vallen voormelde kosten ten laste van de ovememers.

8.Overdrachten of overgangen die tot stand komen zonder inachtname van voormeld voorkooprecht zijn nietig. Het stemrecht verbonden aan deze aandelen wordt ge-'schorst tot op het ogenblik dat voormelde voorkoopprocedure volledig werd nageleefd.

Derde Besluit-- Machtiging Coördinatie

De zaakvoerders worden gemachtigd de genomen beslissingen uit te voeren en de instrumenterende notaris om de statuten te coördineren.



Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 02/04/2014 - Annexes du Moniteur belge

Tegelijk hiermee neergelegd: expeditie proces-verbaal, ontledend uittreksel, gecoördineerde statuten.

Notaris Bart Vankrunkelsven te Leopoldsburg



Op de laatste blz. van Luik B vermelden ; Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

20/08/2014 : ME. - JAARREKENING 31.12.2013, GGK 05.06.2014, NGL 18.08.2014 14423-0483-017
08/08/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 06.06.2013, NGL 06.08.2013 13395-0157-018
13/12/2011
ÿþ Maa WQN 11,1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

I111111i1!1H1111j1Ï11111!111111

Ondernerningsnr : Benaming

(voluil) : Expoline Sports Group

(verkort) :

Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : 3980 Tessenderlo, Havenlaan 9

(volledig adres)

Onderwerp akte : oprichting

Uit een oprichtingsakte verleden voor notaris Bart Vankrunkelsven te Leopoldsburg op zestien november tweeduizend en elf geregistreerd te Beringen 1 op tweeëntwintig november tweeduizend en elf, zes bladen; geen verzending boek 426 blad 11 vak 20. Ontvangen vijfentwintig euro. De ea. inspecteur (getekend) Els: Theunissen blijkt dat een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid werd opgericht ais volgt:

Vennoten.

1. De besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid SLE BVBA, met maatschappelijke zetel te. Beringen (Beverlo), Wittevennestraat 4/1, RPR Hasselt 0820.858.342, opgericht bij akte verleden voor ondergetekende notaris op twintig november tweeduizend en negen, gepubliceerd in de bijlagen tot het Belgisch Staatsblad van drie december tweeduizend en negen onder nummer 0170713.

2. De besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid BOGAERTS RAF, met maatschappelijke zetel te Beringen, Kasteletsingel 1, RPR Hasselt 0472.261.029, opgericht bij notaris Guido Bax te Houthalen-Helchteren op negentien juni tweeduizend, gepubliceerd in de bijlagen tot het Belgisch Staatsblad van twaalf juli tweeduizend onder nummer 20000712-583.

3. De naamloze vennootschap EURO-COAT, met maatschappelijke zetel te Tessenderlo, I.Z. Ravenshout 4-Havenlaan 9, RPR Hasselt 0457.280.467, opgericht als besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid onder de naam Linja Tint, ingevolge akte verleden voor notaris Guido Bax te Helchteren op' éénentwintig februari negentienhonderd zesennegentig, gepubliceerd in de bijlagen tot het Belgisch Staatsblad van negen maart negentienhonderd zesennegentig onder nummer 960309-270, waarvan de naam en de vorm gewijzigd zijn in de huidige ingevolge akte verleden voor dezelfde notaris Sax op negenentwintig maart, negentienhonderd negenennegentig, gepubliceerd in de bijlagen tot het Belgisch Staatsblad van vierentwintig: april daarna onder nummer 990424-261, de statuten werden daarna verschillende malen gewijzigd en voor het; laatst ingevolge akte verleden voor notaris Herbert Houben te Genk op drie mei tweeduizend en tien,' gepubliceerd in de bijlagen tot het Belgisch Staatsblad van eenendertig mei daarna onder nummer 1077638.

Benaming.De besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid draagt de naam Expoline Sports Group.

Maatschappelijke zetel.De maatschappelijke zetel van de ven-'noot-'schap is geves-'tigd te 3980 Tessenderlo, Havenlaan 9.

Maatschappelijk doel

De vennootschap heeft tot doel, en dit zowel in België als in het buitenland, voor eigen rekening of voor; rekening van derden, in de meest uitgebreide zin:

- De productie, de groot- en kleinhandel, de im- en export van verven, grastinten en dergelijken, alsook van.

alle toestellen, machines en toebehoren om de vermelde producten aan te maken en aan te brengen.

- Het vervaardigen van belijningssystemen.

- Onderneming voor het ontwikkelen, het geschikt maken voor exploitatie en het beheren van procédés,' modellen, octrooien, merknamen, patenten en alle andere immateriële actiefbestanddelen.

- De import, export en distributie van sportartikelen.

De vennootschap mag alle industriële en financiële, roerende of onroerende verrichtingen doen, die kunnen bijdragen tot het verwezenlijken van het maatschappelijk doel, met inbegrip van: het deelnemen in alle ondernemingen die een gelijkaardig doel nastreven of waarvan het doel in nauw verband staat met het hare,: kredieten en leningen aangaan en toestaan, zich voor derden borg stellen door haar goederen in hypotheek of°

© .841 1-4 CI- 4-1-G

RECHTBANK VAN KOOPHANDEL

01 .12- Mn

HeirllaT

in pand te geven, inclusief de eigen handelszaak.

Deze opsomming is van aanwijzende en niet van beperkende aard en dient in de breedste zin uitgelegd te:

worden.

Duur. De vennootschap bestaat voor onbepaalde duur.

Op de laatste blz. van Luik B vermeiden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

LOr-

behouden aan het Belgisch Staatsblad

Kapitaal. Het geplaatst maatschappelijk kapitaal van de vennootschap bedraagt achttienduizend zeshonderd (18.600,-) euro. Het is verdeeld in honderd zesentachtig (186) aandelen zonder nominale waarde en met een fractiewaarde van één/honderdzesentachtigste elk.

Bestuur. De vennootschap wordt bestuurd door een of meer zaakvoerders, al of niet vennoten, zij worden benoemd door de algemene vergadering, die hun aantal en de duur van hun mandaat bepaalt. Een niet-statutaire zaakvoerder kan ten alle tijde worden ontslagen bij besluit van de algemene vergadering, met gewone meerderheid van stemmen van de aanwezige vennoten. Het ongevraagd ontslag van een niet-statutaire', zaakvoerder heeft gevolg vanaf het besluit van de algemene vergadering.

Het vrijwillig aftreden van de enige zaakvoerder kan niet eerder effect sorteren dan nadat de algemene vergadering van het ontslag kennis heeft genomen en een nieuwe zaakvoerder heeft benoemd. Maatschappelijk boekjaar. Het boekjaar van de vennootschap gaat in op één januari en eindigt op éénendertig december. Gewone algemene vergadering-Ieder jaar op de eerste donderdag van juni om achttien uur. Bestem-'ming van de winst. Het batig saldo dat de balans aanwijst nadat alle lasten, de algemene onkosten, de nodige provisies en afschrijvingen zijn afgetrokken, maakt de zuivere winst van de vennootschap uit. Van deze winst wordt tenminste een/twintigste voorafgenomen om de wettelijke reserve te vormen totdat deze een/tiende van het maatschappelijk kapitaal bedraagt.Het saldo wordt als dividend onder de vennoten verdeeld naar verhouding van ieders aantal aandelen en de daarop verrichte stortingen. Nochtans kan de algemene vergadering beslissen dat de winst of een deel ervan, zal worden gereserveerd.

Overgangsbepalingen:

1. De maatschappelijke zetel van de vennootschap is gevestigd te Tessenderlo, Havenlaan 9.

2. Het eerste maatschappelijke boekjaar begint op heden en eindigt op éénendertig december tweeduizend en twaalf. De comparanten verklaren overeenkomstig het wetboek van vennootschappen dat de vennootschap alle verbintenissen overneemt die door de oprichters werden aangegaan voor rekening en ten name van de vennootschap in oprichting.

3. De eerste gewone algemene vergadering zal gehouden worden op de bij de statuten voorgeschreven datum van het jaar tweeduizend en dertien.

4. Er worden drie niet-statutaire zaakvoerders benoemd te weten voormelde heer SPOOR Guy Robert Vera, geboren te Soest (Duitsland) op twaalf februari negentienhonderd vierenzestig, wonende te Beringen (Beverlo), Heilig Hartstraat 16, voormelde heer BOGAERTS Raf Maria, geboren te Mortsel op eenendertig oktober; negentienhonderd eenenzeventig, wonende te Beringen, Kasteletsingel len voormelde mevrouw VANDERHEYDEN Vanessa Martha Armands, geboren te Hasselt op één april negentienhonderd tweeënzeventig, wonende te Beringen, Kaaistraat 27, die uitdrukkelijk aanvaarden, onder opschortende voorwaarde van neerlegging van een expeditie van de huidige akte ter griffie van de Rechtbank van Koophandel. De aldus benoemde zaakvoerders zijn onbezoldigd, tot de algemene vergadering anders zou beslissen.

" 5. Volmacht wordt verleend aan Zandecki accountants-berastingsconsulenten te 3550 Heusden-Zolder, Guido Gezellelaan 113, met macht van indeplaatsstelling, teneinde namens de vennootschap de nodige formaliteiten te vervullen voor de aanvraag van de inschrijving in het de kruispuntbank van ondernemingen en een BTW-nummer, alsmede latere wijzigingen en schrappingen.

" Tegelijkertijd hiermee neergelegd:- uitgifte oprichtingsakte, eensluidend ontledend uittreksel, Notaris Bart Vankrunkelsven te Leopoldsburg

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 13/12/2011 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste biz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

09/08/2016 : ME. - JAARREKENING 31.12.2015, GGK 02.06.2016, NGL 08.08.2016 16404-0312-017

Coordonnées
EXPOLINE SPORTLINES GROUP

Adresse
HAVENLAAN 9 3980 TESSENDERLO

Code postal : 3980
Localité : TESSENDERLO
Commune : TESSENDERLO
Province : Limbourg
Région : Région flamande