F. DE KEYSER BESTRATING EN SIERBESTRATING

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : F. DE KEYSER BESTRATING EN SIERBESTRATING
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 478.244.345

Publication

09/07/2014
ÿþ Mod2.0

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Il 11111,!141.1li 1212111 II

Neergelegd ter griffie der rechtbank V. koophandel Antwerpen, afd. Tongeren..

27 -06- 2014

_

De g flitréeje

Ondernemingsnr 0478.244.345

Benaming

vo F. De Keyser bestrating en sierbestrating

Rechtsvorm besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel 3631 Boorsem-Maasmechelen, Hegstraat 59

Onderwerp akte UITTREKSEL buitengewone algemene vergadering

Er blijkt uit een proces-verbaal opgemaakt voor notaris Véronique DELILLE, geassocieerd notaris te Lanaken, vennoot van de burgerlijke vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "MERLO & DELILLE, geassocieerde notarissen", met zetel te Rekem-Lanaken, Pater Verboislaan 13, ondernemingsnummer BTW BE 0838.588.952, op drieêntwintig juni tweeduizend veertien, ter registratie aangeboden; dat er een buitengewone algemene vergadering gehouden werd door de vennoten van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "F. De Keyser bestrating en sierbestrating", met maatschappelijke zetel te 3631 Boorsem-Maasmechelen, Hegstraat 59, ondernemingsnummer BIW BE 0478.244.345.

Dat deze vergadering ondermeer volgende beslissingen heeft genomen:

A. 1 - De vergadering verwijst in verband met de voorgenomen kapitaalsverhoging bij wijze van inbreng in GELD naar de notulen van het proces-verbaal van algemene vergadering der vennoten gehouden op dertig april tweeduizend veertien (30/04/2014) en meer bepaald naar de er gedane beraadslaging en naar de er met eenparigheid van stemmen genomen beslissingen en welke letterlijk als volgt luiden:

"Nadien bepreekt de vergadering de agenda en beslist eensgezind ¬ 50.000 brutodividenden toe te kennen aan de aandeelhouders in het kader van het nieuw artikel 537 WIB (BS 01.07.2013), Ingevolge deze wet zullen de toegekende netto dividenden, na inhouding van de toepasselijke roerende voorheffing (10%) geïncorporeerd worden in het kapitaal van bvba F. De Keyser Sierbestrating door middel van een kapitaalverhoging in speciën ad, ¬ 45.000. De dividenden worden betaalbaar gesteld vanaf 30 april 2014.

De vergadering beslist een volmacht te geven aan de zoekvoerder van de vennootschap om het toegekend dividend in naam en voor rekening van de aandeelhouders rechtstreeks over te schrijven op een geblokkeerde bankrekening.

De vergadering herbevestigt de voornoemde beslissingen en verklaart formeel dat de voorgenomen kapitaalverhoging, zoals uit te werken in de navolgende beslissingen, kadert in de toepassing van artikel 537 Wetboek van Inkomstenbelastingen zoals ingevoerd door de Programmawet van achtentwintig juni tweeduizend dertien.

De vergadering stelt dus vast dat voormelde algemene vergadering gehouden op dertig april tweeduizend veertien (30/04/2014), heeft beslist tot de uitkering van een netto-dividend ten beiope van VIJFENVEERTIG DUIZEND EURO 45.000,00 EUR; dit netto-dividend is onttrokken aan de per dertig september tweeduizend en twaalf (30/09/2012) aanwezige beschikbare reserves en welke door de algemene vergadering op veertien maart tweeduizend dertien (14/03/2013), met andere woorden voor één april tweeduizend dertien (01/04/2013), werden goedgekeurd; van die beschikbare reserves wordt een bedrag groot VIJFTIGDUIZEND EURO 50.000,00 EUR aangewend voor uitkering van het bruto-dividend en welke na aftrek van de roerende voorheffing of dus ten bedrage van netto VIJFENVEERTIG DUIZEND EURO - 45.000,00 EUR, onmiddellijk en volledig zal worden aangewend voor de volstorting van de kapitaalverhoging als bepaald in artikel 537 Wetboek van Inkomstenbelasting zoals ingevoerd door de Programmawet van achtenwintig juni tweeduizend dertien.

2. BESLISSING tot kapitaalsverhoging en wijze en verwezenlijking van de inbreng:

De vergadering beslist vervolgens een kapitaalverhoging door te voeren ten bedrage van VIJFENVEERTIG DUIZEND EURO  45.000,00 EUR om het kapitaal te brengen van ACHTTIENDUIZEND VIJFHONDERD VIJFTIG EURO  18.550,00 EUR op DRIEËNZESTIG DUIZEND VIJFHONDERD VIJFTIG EURO  63.550,00 EUR, en dit door middel van de hierna beschreven inbreng in geld.

Zijn hier tussengekomen, aile vennoten, met name:

1. De heer DE KEYSER Freddy Théophile Lucien, geboren te Watermaal-Bosvoorde op negentien augustus negentienhonderd vijfenvijftig, echtgenoot van mevrouw HAMERS Lelianne, hierna vermeld, wonende te 3631 Boorsem-Maasmechelen, Hegstraat 59;

2. Mevrouw HAMERS Lelianne Marie Thérèse, geboren te Boorsem (thans Maasmechelen) op zeventien februari negentienhonderd zevenenvijftig, echtgenoot van de heer DE KEYSER Freddy, voornoemd, wonende te 3631 Boorsem-Maasmechelen, Hegstraat 59;

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 09/07/2014 - Annexes du Moniteur belge

e-4.rjEiiMsle H2. VPT-1 Ullk 5 ,,e.rrnelo en Recto Naan en hoedeuighio

V2.11 dr nstruniertlererucic nolaris. v.in ie petbo(o-oXrci

re.chiweisnon ten F*.inzien van derde re

Verso Naam n harldtekeronr,,,

e Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 09/07/2014 - Annexes du Moniteur belge die verklaren dat de procedure van het voorkeurrecht zoals voorzien in de statuten gevolgd werd en als volgt INBRENGEN IN GELD te doen:

10 de heer DE KEYSER Freddy verklaart inbreng te doen van een geldsom voortkomende van het voormelde netto- dividend ten bedrage van VIERENVEERTIG DUIZEND VIJFHONDERD VIJFTIG EURO - 44.550,00 EUR;

20 mevrouw HAMERS Lelianne verklaart inbreng te doen van een geldsom voortkomende van het voormelde netto- dividend ten bedrage van VIERHONDERD VIJFTIG EURO  450,00 EUR;

In totaal dus VIJFENVEERTIG DUIZEND EURO  45.000,00 EUR.

De voornoemde inbrengers geven voor zoveel ais nodig te kennen dat de hoger omschreven dividenden voortkomen uit belaste reserves en zoals die uit de jaarrekening per dertig september tweeduizend en twaalf (30/09/2012) bleken en uiterlijk éenendertig maart tweeduizend dertien (31 maart 2013) door de algemene vergadering goedgekeurd.

De voornoemde inbrengers verklaren de voormelde inbrengen in de vennootschap te hebben verricht, nadat zij hebben verklaard volkomen op de hoogte te zijn zowel van de statuten als van de finandae toestand van de vennootschap en van de voorstellen die op de agenda van deze vergadering zijn ingeschreven.

De inbrengen in geld werden overeenkomstig het Wetboek van Vennootschappen gestort op een bijzondere rekening met nummer BE47 0882 6584 6780 op naam van de vennootschap bij de Naamloze Vennootschap Belfius Bank, te 1000 Brussel, Pachecolaan 44, zoals blijkt uit een attest afgeleverd door deze financiële instelling op zestien juni tweeduizend veertien.

Uit de voormelde inbrengen blijkt dat het bedrag van de kapitaalsverhoging geheel werd onderschreven en volstort voor in totaal VIJFENVEERTIG DUIZEND EURO - 45.000,00 EUR. De vergadering beslist om NIET over te gaan tot creatie van nieuwe aandelen doch om de verhoging te vertalen in een verhoging van de waarde van de bestaande aandelen.

3. GOEDKEURING door de algemene vergadering  KVV1JTING:

De vergadering verklaart uitdrukkelijk de inbreng goed te keuren en te aanvaarden en geeft aan de inbrenger volledig en onherroepelijk kwijting over de inbreng. Zoals gezegd uit de vergoeding voor de inbreng zich in een verhoging van de waarde van aile bestaande aandelen.

4. VASTSTELLING VERWEZENLIJKING van de KAPITAALSVERHOGING:

De vergadering stelt vast dat de kapitaalsverhoging is verwezenlijkt en dat dit thans DRIEËNZESTIG DUIZEND VIJFHONDERD VIJFTIG EURO  63.550,00 EUR bedraagt, vertegenwoordigd door HONDERD (100) aandelen.

5. De vergadering beslist als volgt het ARTIKEL 5 van de STATUTEN te VERVANGEN door volgende tekst om deze in overeenstemming te brengen met de huidige kapitaalsverhoging:

De eerste zin van artikel 5 wordt vervangen door de volgende tekst:

"Het geplaatste kapitaal is vastgesteld op DRIEËNZESTIG DUIZEND VIJFHONDERD VIJFTIG EURO - 63.55000 EUR, en is vertegenwoordigd door HONDERD (100) aandelen, hebbende elk een fractiewaarde van één/honderdste (1/100ste) deel van het kapitaal,"

C, De algemene vergadering beslist tot aanpassing van artikel 18 van de statuten inzake de oproeping van de algemene vergadering door toevoeging van volgende laatste alinea:

"Zoals gezegd geschieden de oproepingen bij aangetekend schrijven, tenzij de bestemmelingen individueel, uitdrukkelijk en schriftelijk hebben ingestemd om de oproeping via een ander communicatiemiddel te ontvangen."

Artikel 18 van de statuten luidt voortaan als volgt;

"De algemene vergaderingen zullen gehouden worden in de maatschappelijke zetel of in een andere plaats, vermeld in de ooroepingsberichten.

De oproeping tot de algemene vergadering geschiedt bij aangetekend schrijven, toegezonden aan elKe vennoot, zaakvoerder en eventuele commissaris ten minste vijftien, dagen voor de vergadering, met opgaaf van de agenda, naast uur en plaats van de vergadering, en vermelding van de verslagen. De bij wet bepaalde stukken worden samen met de oproepingsbdef toegezonden aan de vennoten, zaakvoerder (en eventueel commissaris) alsook aan de andere personen, die erom verzoeken.

Zoals gezegd geschieden de oproepingen bij aangetekend schrijven, tenzij de bestemmelingen individueel, uitdrukkelijk en schriftelijk hebben ingestemd om de oproeping via een ander communicatiemiddel te ontvangen."

D. Toevoeging van een nieuw artikel lgter aan de statuten inzake de mogelijkheid tot eenparige en schriftelijke besluitvorming van de algemene vergadering, zoals ingevoerd bij Wet van 2 augustus 2002.

Artikel 19ter luidt als volgt:

"Artikel lgter  Eenparig schriftelijke besluitvorming algemene vergadering.

Met uitzondering van de beslissingen welke bij authentieke akte moeten worden verleden, kunnen de vennoten eenparig en schriftelijk alle besluiten nemen die tot de bevoegdheid van de algemene vergadering behoren.

Daartoe zal door de zaakvoerder(s) een rondschrijven, hetzij per brief, fax, e-mail of enige andere informatiedrager, met vermelding van de agenda en de voorstellen van besluit worden verstuurd naar alle vennoten en naar de eventuele commissarissen, met de vraag aan de vennoten om de voorstellen van besluit goed te keuren en binnen de aangegeven termijn na ontvangst van het rondschrijven op een correcte manier getekend terug te sturen naar de zetel van de vennootschap of op enige andere plaats in het rondschrijven vermeld. Indien wordt geopteerd voor de procedure van de schriftelijke besluitvorming voor de jaarvergadering, dan dient de vennootschap het rondschrijven met vermelding van de agenda en de voorstellen van besluit,

getekend en goedgekeurd door aile vennoten, ten ;zeste te ontvangen twintig dagen voor de hiervoor bepaalde dag voor het houden van de jaarvergadering.

Is binnen de in het rondschrijven aangegeven termijn de goedkeuring van alle vennoten zowel met betrekking tot het principe van de schriftelijke procedure zelf als met betrekking tot de agendapunten en de voorstellen van besluit niet ontvangen, dan worden al de voorgestelde beslissingen geacht niet genomen te zijn. Hetzelfde geldt indien blijkt dat, weliswaar binnen de termijn, bepaalde voorstellen van besluit wel doch andere niet de eenparige goedkeuring hebben gekregen van de vennoten."

E. De vergadering machtigt de zaakvoerders om de genomen beslissingen uit te voeren en geeft opdracht aan ondergetekende notaris om, ingevolge huidige statutenwijziging, de gecoördineerde statuten op te stellen en te ondertekenen.

Onder de opschortende voorwaarde van de neerlegging van een uittreksel van onderhavig proces-verbaal ter bevoegde Griffie van de Rechtbank van Koophandel, wordt door de vergadering aan eenieder werkzaam bij de burgerlijke vennootschap onder de rechtsvorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "Derhaeg & Janssens Boekhouders- Fiscalisten", te 3500 Hasselt, Luikersteenweg 408, alle machten verleend om alle formaliteiten te vervullen en uit' te voeren en onder meer deze vereist voor de wijziging in de Kruispuntbank van Ondernemingen, bij de diensten 'van de Belasting over de Toegevoegde Waarde, en in het algemeen om alle nodige of nuttige formaliteiten te vervullen, en dit met macht tot indeplaatsstelling.

De voorzitter stelt vast dat alle punten van de agenda besproken zijn en hierover telkens een beslissing werd getroffen met eenparigheid van stemmen.

De vergadering wordt afgesloten,

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL, om te worden neergelegd op de Griffie van de Rechtbank van Koophandel

I behouden

é aan het Belgisch Staatsblad

Tegelijk hiermee neergelegd: - expeditie buitengewone algemene vergadering; -gecoördineerde statuten.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad

cip 1,:7;iste btz van Luik 8 ,,,arrnelden Roc» ilaarn bc,ecianir,MpA van âe nistruirenter¬ 2nde v;.-3ri dv porQ(o17-K,eri

b6v0e9d rie rechtspersoon iè eenzen vm derciun tevtfrterive_mrirclige.ri

Verso Nurim en hz-,,,,rrdiekelli.,;.9

19/03/2014 : TGA012856
15/04/2013 : TGA012856
16/04/2012 : TGA012856
17/03/2011 : TGA012856
20/04/2010 : TGA012856
09/04/2008 : TGA012856
30/03/2007 : TGA012856
31/03/2006 : TGA012856
02/05/2005 : TGA012856
13/05/2004 : TGA012856
09/09/2002 : TGA012856
20/03/2017 : TGA012856
16/07/2018 : TGA012856

Coordonnées
F. DE KEYSER BESTRATING EN SIERBESTRATING

Adresse
HEGSTRAAT 59 3631 BOORSEM

Code postal : 3631
Localité : Boorsem
Commune : MAASMECHELEN
Province : Limbourg
Région : Région flamande