F. GIELEN

Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée


Dénomination : F. GIELEN
Forme juridique : Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 447.824.452

Publication

10/02/2014
ÿþVoorbehouder aan het Belgisch Staatsbla'

MadlNart} 14.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

c

~

Neergetegü ter griffie der

rechtskoophandel te TONGEREN

2 7 -01- 2014

De Hooice%e

i

Ondememingsnr : 0447824452

Benaming

(voluit): F. Gielen

(verkort) :

Rechtsvorm : de burgerlijke vennootschap welke de rechtsvorm heeft aangenomen van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : 3700 Tongeren, Stationslaan 36

(volledig adres)

Onderwerp akte : SLUITING VEREFFENING  VERSLAGGEVING  ONTSLAG en KWIJTING VEREFFENAAR  TOEBEDELING VERMOGEN en ONROEREND GOED

Er blijkt Uit een akte verleden voor notaris Bénédicte van Parijs te Borgloon op 31/12/2014 dat de buitengewone algemene vergadering van de vennoten de volgende beslissingen met éénparigheid van stemmen heeft genomen:

EERSTE BESLUIT

De vergadering neemt kennis van de verslaggeving, verantwoording en toelichting vanwege de vereffenaar, de stavingsstukken die hierop betrekking hebben en de vereffeningsrekeningen en -staat afgesloten per 30 september 2013.

De vereffenaar deelt aan de algemene vergadering mee dat:

a) er zich geen relevante wijzigingen hebben voorgedaan tussen de datum van afsluiting van de vereffeningsbalans per 30 september laatst en heden.

b) er geen latente verplichtingen zijn of redelijkerwijze te verwachten zijn inzake eventuele (directe of indirecte) fiscale, para-fiscale of sociale verplichtingen;

c) er verder geen thans onbekende en zodoende ook niet vereffende activa of passiva zijn;

d) er, gelet op de éénhoofdigheid van de vennootschap, zich geen enkel materieel probleem stelt om alle nog beschikbare activa te verrekenen of te verdelen en dat er zodoende geen enkel beletsel meer is voor de sluiting van de vereffening,

e) er geen hangende geschillen of rechtsgedingen zijn noch redelijkerwijze te verwachten zijn.

f) er geen aanleiding is tot consignatie van gelden en/of waarden toekomende aan vennoten en/of schuldeisers en waarvan aan laatstgenoemden de afgifte niet kon worden gedaan.

TWEEDE BESLUIT

De vergadering beslist de door de vereffenaar voorgelegde vereffeningsrekeningen en  staat alsmede de voorgestelde vereffeningswijze goed te keuren zoals eveneens weergegeven in het goedgekeurde verdelingplan waar niet van afgeweken wordt.

Voor zoveel als nodig erkent de vergadering:

- de nodige aanvullende informatie gevraagd en bekomen te hebben vanwege de vereffenaar;

- verkozen te hebben de vereffeningsrekeningen zelf na te zien en daarmee verzaakt te hebben aan het recht, haar toegekend krachtens artikel 194 van het Wetboek van Vennootschappen, om zich te dien einde te laten bijstaan door een bedrijfsrevisor of extern accountant;

DERDE BESLUIT

De vergadering neemt kennis van de beschikking van de Rechtbank van Koophandel van Tongeren dd. 20 november 2013 houdende goedkeuring van het voorgestelde plan van verdeling van activa conform artikel 190 § 1 derde en vierde lid van het Wetboek van vennootschappen.

VIERDE BESLUIT

Vervolgens wordt in het kader van de sluiting van de vereffening, de uitvoering van het verdelingsplan en de overdracht van het volledige resterende vennootschapsvermogen aan de enige vennoot, het hierna beschreven onroerend goed overdragen en toebedeeld aan zelfde enige vennoot: de heer François Gielen, voornoemd.

STAD TONGEREN-ZEVENDE AFDELING

Een woonhuis met aanhorigheden, op en met grond, gelegen Stationslaan 36, gekadastreerd volgens titel en recent kadastraal uittreksel sectie A nummer 333/A/4, groot drie aren tweeënzeventig centiaren (3a72ca). eigendomsoorsprong

Op de laatste blz. van Luik 8 vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -10/02/2014 - Annexes du Moniteur belge

Voormeld goed hoort toe aan de vennootschap in vereffening ingevolge aankoop van de naamloze vennootschap JOSTI met zetel te Hasselt bij akte verleden voor notaris Leonard Delwaide destijds te Rekem-Lanaken en notaris Chistian Colla destijds te Borgloon op 1 augustus 1996, overgeschreven op het eerste hypotheekkantoor te Tongeren op 12 augustus nadien boek 3203 nummer 7.

ALGEMENE OVERDRACHTSVOORWAARDEN

Verder wordt deze overdracht gesloten onder volgende voorwaarden;

1) Eigendom: De heer Gielen bekomt de eigendom van het goed vanaf heden.

2) Gebruik; Het verkochte goed is voor eigen gebruik beschikbaar. De Heer Gielen treedt in het genot vanaf heden.

3) Belastingen: De heer Gielen draagt, vanaf het volgend fiscaal dienstjaar de onroerende voorheffing, alsook de bestaande of nog gebeurlijk te vestigen gemeentebelastingen. Ondergetekende notaris heeft de Heer Gielen ingelicht aangaande mogelijke verminderingen op onroerende voorheffing. De vennootschap in vereffening, bij monde van de vereffenaar, verklaart geen achterstallige gemeentebelastingen te hebben. Aangaande de voorliggende straat of eventueel voetpad verklaart hij verder dat er geen verhaalbelastingen verschuldigd zijn.

4) Brandverzekering: Ondergetekende notaris wijst de Heer Gielen erop dat de brandverzekeringspolis van rechtswege vervalt drie maanden na de datum waarop de notariële akte is verleden, tenzij de verzekeringsovereenkomst eerder werd beëindigd. De heer Gielen verklaart de risico's hiervan te kennen en zal zelf het nodige doen om een nieuwe polis aan te gaan.

5) Water - gas - elektriciteit: De heer Gielen is verplicht alle eventueel bestaande contracten betreffende water-, gas- of elektriciteitsvoorziening over te nemen. Hij stelt deze diensten op de hoogte van zijn aankoop.

6) Erfdienstbaarheden: Het goed wordt overgedragen in zijn huidige toestand, met al zijn erfdienstbaarheden. De vennootschap , bij monde van zijn vereffenaar, verklaart geen erfdienstbaarheden te hebben toegestaan en dat er ook geen ontstaan zijn door bestemming van de huisvader, behoudens eventueel bomen staande te dicht bij de grenslijn. Het goed wordt overgedragen met alle rechten en verplichtingen die voortvloeien uit het bestaan van boven- en ondergrondse leidingen.

7) Oppervlakte: Het goed wordt overgedragen zonder waarborg over de uitgedrukte oppervlakte, ook al is het verschil meer dan één/twintigste met de werkelijke grootte.

8) Staat - gebreken: Het goed wordt overgedragen in de staat waarin het zich bevindt . Het goed wordt verder overgedragen met al zijn zichtbare en verborgen gebreken, zonder dat de vennootschap tot vrijwaring zou gehouden zijn wegens toestand van de bodem en van de gebouwen, en de mogelijke burenhinder. De heer Gielen treedt evenwel in de rechten van devennootschap voor mogelijke vorderingen bij productenaansprakelijkheid of vorderingen tegen architect en aannemers.

9) Gemene muur - afsluitingen; Het goed wordt overgedragen met alle rechten en verplichtingen omtrent eventuele gemene muren, hagen of andere afsluitingen, die de scheiding uitmaken tussen het overgedragen goed en de aanpalende eigendommen.

10) Hypothecaire toestand: De vennootschap draagt het goed over voor vrij en onbelast van alle in- en overschrijvingen. Na ondervraging door de notaris bevestigt hlj dat bij zijn weten het goed recent aan geen enkele in- of overschrijving werd onderworpen, en geen kennis heeft van enige procedure die het vrijgeven van het goed zou belasten (zoals faillissement of collectieve schuldenregeling).

11) Stedenbouw - klassering

De vereffenaar verklaart dat;

a- het voormelde onroerend goed volgens de meest recente stedenbouwkundige bestemming gelegen is in woongebied.

b- voor het goed geen stedenbouwkundige vergunning is uitgereikt aangezien de woning dateert van voor de Stedenbouwet.

c- er volgens de hypothecaire staat en verklaring van de overdrager geen dagvaarding wegens een stedenbouwkundige inbreuk (art. 6.1.1 Vl. Codex R.O.) of tot uitvoering van een herstelmaatregel (art. 6.1.1 VI, Codex R.O.) werd uitgebracht.

d- er geen voorkooprecht op het goed rust ingevolge een definitief ruimtelijk uitvoeringsplan, overeenkomstig het hierna vermeld schrijven van de gemeente,

e- het goed geen deel uitmaakt van een goedgekeurde en niet vervallen verkaveling,

f- er geen door art. 4.2.12 Vl. Codex R.a verplichte 'as-built' attest voor het voormelde goed voorhanden is, omdat de wetgeving ertoe nog niet van kracht is. De overdrager verklaart dat hij evenmin beschikt over een, buiten enige overdracht om, gevalideerd as-built attest uitgereikt voor het goed.

De overdrager verklaart dat het goed geen geklasseerd gebouw is en bij zijn weten niet gelegen is in een geklasseerde wijk of beschermd landschap/stads- of dorpsgezicht.

De overdrager verklaart aan het voormelde onroerend goed geen werken, handelingen of wijzigingen te hebben uitgevoerd waarvoor een stedenbouwkundige vergunning vereist was. Hij verklaart zelf geen bouwovertredingen te hebben begaan en verklaart tevens geen kennis te hebben van bouwovertredingen die dagtekenen van vóór zijn verwerving van het voormelde onroerend goed.

Hij verklaart dat het goed bij zijn weten op heden geenszins het voorwerp uitmaakt van een geplande onteigening.

Hij bevestigt dat de gebouwen niet ongeschikt voor bewoning zijn verklaard en het goed niet onderworpen is aan een taks op leegstand.

De overnemer moet zich overigens, voor al wat door de hogere overheid toegelaten bouwwerken en beplantingen betreft, derwijze schikken naar alle geldende reglementen, verordeningen en vergunningen, zodat de overdrager hieromtrent nooit verontrust noch aangesproken kan worden.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -10/02/2014 - Annexes du Moniteur belge

Verder worden partijen gewezen op de inhoud van artikel 4.2.1. van de Vlaamse Codex Ruimtelijke Ordening dat voor een hele reeks werken aan een onroerend goed een voorafgaande stedenbouwkundige vergunning vereist. Het betreft hoofdzakelijk bouw- of verbouwingswerken, reliëfveranderingen, kappingen van bomen, bestemmingsveranderingen, parkeerplaatsen aanleggen, splitsingen van gebouwen en het aanleggen van recreatieve terreinen.

12) Milieu - Bodemsanering: De Heer Gieten verklaart voor het ondertekenen van onderhavige akte op de hoogte te zijn gebracht van de inhoud van het bodemattest afgeleverd door de OVAM op 18 december 2013 overeenkomstig artikel 101 van het bodemdecreet. Dit bodemattest bepaalt:

"De OVAM beschikt voor deze grond niet over relevante gegevens met betrekking tot de bodemkwaliteit. Dit bodemattest vervangt alle vorige bodemattesten.

Opmerkingen:

1) Risicogronden kunnen slechts overgedragen wcrden als er vooraf een oriënterend bodemonderzoek aan de OVAM is bezorgd met melding van de overdracht.

2) Bijkomende informatie over de overdrachtsregeling: www.overdracht.ovam.be.

3) Als er bodem wordt uitgegraven, afgevoerd of ontvangen, gelden de regels van grondverzet. Meer informatie: www.ovam.be/grondverzet.

4) De OVAM staat niet in voor de juistheid van de aan haar verstrekte gegevens."

Telkens hiervoor sprake is van 'het bodemattest' wordt 'de bodemattesten' bedoeld in geval er meerdere kadastrale percelen in onderhavige akte worden vermeld.

De vennootschap, bij wijze van haar vereffenaar, verklaart wat betreft het goed geen weet te hebben van bodemverontreiniging die schade kan berokkenen aan de koper of aan derden, of die aanleiding kan geven tot een saneringsverplichting, tot gebruiksbeperkingen of tot andere maatregelen die de overheid in dit verband kan opleggen. Hij verklaart verder dat op de grond, voorwerp van deze overeenkomst, geen inrichting gevestigd is of was, noch een activiteit wordt of werd uitgevoerd, die opgenomen is op de lijst van de inrichtingen en activiteiten die bodemverontreiniging kunnen veroorzaken, zoals bedoeld in art. 6 van het bodemdecreet.

Op grond van bovenstaande verklaringen bevestigt de notaris dat de bepalingen van het bodemdecreet werden nageleefd.

13) Archeologisch patrimonium: Ondergetekende notaris heeft de Heer Gieten ingelicht omtrent het Vlaams decreet inzake archeologisch patrimonium. De vennootschap bij monde van zijn vereffenaar verklaart over geen enkele aanduiding te beschikken dat het goed onder de toepassing van dit decreet zou kunnen vallen.

14) Postinterventiedossier: Op vraag van ondergetekende notaris of er voor het verkochte goed reeds een postinterventiedossier werd opgesteld, antwoordt de vennootschap bij monde van zijn vereffenaar ontkennend, en bevestigt hij dat er aan dit goed sinds één mei tweeduizend en één geen werken werden uitgevoerd door één of meerdere aannemers waarvoor een postinterventiedossier diende te worden opgesteld,

15) Risicozone overstromingsgebied:

In navolging van artikel 68-7 § 4 van de wet van vijfentwintig juni negentienhonderd tweeënnegentig op de

landverzekeringsovereenkomst deelt de instrumenterende notaris de Heer Gielen mede dat het goed niet

gelegen is in een risicozone voor overstroming zoals bepaald in het Koninklijk Besluit van achtentwintig februari

tweeduizend en zeven tot afbakening van de risicozones.

Waterparagraaf

Overeenkomstig artikel 17bis van het decreet van achttien Juli tweeduizend en drie betreffende het integraal

waterbeleid, zoals ingevoerd ingevolge artikel 10 van het decreet van negentien juli tweeduizend dertien,

verklaart ondergetekende notaris, op basis van de raadpleging van de door de overheid ter beschikking

gestelde digitale kaarten, dat het goed:

- niet gelegen is in een in mogelijk of effectief overstromingsgevoelig gebied zoals vastgesteld door de

Vlaamse regering;

- niet gelegen is in een afgebakend overstromingsgebied of afgebakende oeverzone zoals vastgesteld door

de Vlaamse regering.

Dit laatste wordt door de verkoper bevestigd.

De vergadering stelt vervolgens vast dat:

- de vereffening als definitief afgesloten kan worden beschouwd;

- er geen aanleiding is tot consignatie van gelden en/of waarden toekomende aan de vennoten en/of

schuldeisers en waarvan aan laatstgenoemden de afgifte niet kon worden gedaan.

De vergadering besluit dan ook tot de sluiting van de vereffening en stelt vast dat de vennootschap definitief

ophoudt te bestaan zelfs voor de noodwendigheden van haar vereffening (onder voorbehoud evenwei van het 

passief  behoud van haar rechtspersoonlijkheid gedurende een termijn van 5 jaar).

VIJFDE BESLUIT

De vergadering:

- stelt vast dat het mandaat van de vereffenaar aldus een einde genomen heeft, en;

- beslist om volledige en onvoorwaardelijke kwijting, zonder voorbehoud noch beperking, te verlenen aan de

vereffenaar voor de uitoefening van zijn mandaat in het kader van de vereffening van de vennootschap.

De vergadering bevestigt dat de vereffenaar zijn mandaat op onbezoldigde wijze heeft uitgeoefend.

ZESDE BESLUIT

De vergadering beslist dat de maatschappelijke boeken en bescheiden gedurende ten minste vijf jaar zullen

bewaard worden op het privé-adres van de gewezen vereffenaar en enige vennoot, te weten: 3840 Borgloon,

Tongersesteenweg 344.

ZEVENDE BESLUIT

Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -10/02/2014 - Annexes du Moniteur belge

De vergadering verleent volmacht met recht van in de plaatsstelling aan: de heer François GIELEN,' voornoemd, teneinde:

a) aile formaliteiten met betrekking tot de sluiting van de vereffening te vervullen, in het bijzonder voor de publicatie van de beslissing tot sluiting van de vereffening overeenkomstig artikel 195 § 1 van het Wetboek van vennootschappen; voor de doorhaling van de inschrijving van de Vennootschap bij het Rechtspersonenregister van de Kruispuntbank van Ondernemingen en desgevallend bij de BTW-administratie alsmede aile eventuele andere vergunnings-nummers te laten schrappen, en;

b) het register van aandelen buiten gebruik te stellen binnen de acht dagen te rekenen vanaf heden door op alle gebruikte bladzijden op duidelijk en niet verwijderbare wijze de melding "geannuleerd" aan te brengen.

c) al het nodige te doen met het oog op de indiening van de belastingaangifte en de afhandeling van enige aangelegenheid inzake directe en/of indirecte belastingen.

Onverminderd de rechten van derden lastens de vereffenaar zoals bepaald in artikel 196 van het Wetboek van Vennootschappen, verklaart de algemene vergadering bovendien aan te stellen als bijzondere lasthebber met recht van in de plaatsstelling: de heer François GIELEN, voornoemd, teneinde in haar naam en voor haar

rekening: '

a) zich aile thans nog in België beschikbare activa te doen overhandigen en daarover te beschikken in het kader van de verdeling;

b) met betrekking tot alle eventuele activa of passiva toebehorende aan de ontbonden vennootschap op heden, dag van afsluiting van de vereffening, en die, om welke reden ook, op heden niet (voldoende) bekend zijn:

- aile om het even welke maatregelen te nemen tot vrijwaring van haar rechten en eventuele verplichtingen evenals van deze van haar rechthebbenden;

- op te treden als eiser of verweerder in rechte.

Voor eensluidende ontledend uittreksel

Notaris Bénédicte VAN PARIJS

Tegelijk hiermee neergelegd: expeditie van de akte dd. 31/12/2013

Op de Laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

19/08/2013 : TGT000259
04/10/2012 : TGT000259
01/02/2012 : TGT000259
06/09/2011 : TGT000259
07/09/2010 : TGT000259
01/09/2009 : TGT000259
28/08/2008 : TGT000259
02/08/2007 : TGT000259
08/09/2006 : TGT000259
20/12/2005 : TGT000259
05/10/2005 : TGT000259
11/10/2004 : TGT000259
05/12/2003 : TGT000259
09/12/2002 : TGT000259
22/11/2000 : TGT000259

Coordonnées
F. GIELEN

Adresse
STATIONSLAAN 36 3700 TONGEREN

Code postal : 3700
Localité : TONGEREN
Commune : TONGEREN
Province : Limbourg
Région : Région flamande