FACABOUW

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : FACABOUW
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 835.562.354

Publication

28/08/2014 : ME. - JAARREKENING 31.12.2013, GGK 27.06.2014, NGL 24.08.2014 14463-0564-010
12/11/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 29.06.2013, NGL 31.10.2013 13656-0075-010
19/04/2011
ÿþMod 2.0

Luik B In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie van de akte

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Voorbehouden

aan het

Belgisch Staatsblad

*11302730*

Neergelegd

15-04-2011



Griffie

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 19/04/2011 - Annexes du Moniteur belge

Ondernemingsnr : Benaming

(voluit) : De Rauwse Broodjesbar

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid starter

Zetel: 2400 Mol, Kiezelweg 51

Onderwerp akte: Oprichting  aanstelling zaakvoerder

Het blijkt uit een akte verleden voor notaris Paul Van Roosbroeck te Mol op 14 april 2011, dat er door de heer SLEGERS Paul, geboren te Lommel op 5 oktober 1973, houder van identiteitskaart met nummer 590.8524963.47, gekend onder rijksregisternummer 73.10.05-007.88, ongehuwd, en mevrouw KORTHOUT Vanessa, geboren te Herentals op 27 november 1972, houder van identiteitskaart met nummer 590.9508911.27, gekend onder rijksregisternummer 72.11.27-040.60, ongehuwd, beiden wonende te 2400 Mol, Kiezelweg 51 een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid STARTER werd opgericht waarvan de statuten bij uittreksel luiden als volgt.

De comparanten bevestigen dat de notaris hen voor het verlijden van de akte heeft gewezen op de voorwaarden waaraan zij moeten voldoen om een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid starter te kunnen oprichten, zoals voorzien in artikel 211bis van het Wetboek van Vennootschappen (onder meer: alleen natuurlijk personen, geen effecten bezitten in een andere vennootschap met beperkte aansprakelijkheid met 5% of meer van de stemrechten, geen voltijdse werknemers tewerkstellen).

Het kapitaal werd volgestort tot beloop van duizend euro (¬ 1.000,00). Alle aandelen werden voor volledig volstort. Overeenkomstig de bepalingen van artikel 69,14° van het Wetboek van Vennootschappen, werd het volledig bedrag van de volstorting in contanten gedeponeerd op rekeningnummer 652-8172189-21 bij de vennootschap Record Bank geopend op naam van de vennootschap in oprichting. Hieruit blijkt dat vanaf heden het volledig bedrag van het volgestorte kapitaal in contanten ter beschikking staat van de vennootschap.

Artikel 1.

De vennootschap wordt opgericht onder de juridische vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid starter en onder de naam  De Rauwse Broodjesbar .

Aan de rechtsvorm dienst steeds het woord  starter te worden toegevoegd. De afkorting van de rechtsvorm luidt  S-bvba .

Artikel 2.

De maatschappelijke zetel is gevestigd in het Vlaams Gewest, met name te 2400 Mol, Kiezelweg 51.

Hij mag bij eenvoudige beslissing van de zaakvoerder(s) naar om het even welke andere plaats binnen het Vlaams Gewest worden overgebracht, mits hiervan behoorlijke publiciteit wordt gemaakt volgens de wettelijke voorschriften.

De vennootschap mag administratieve zetels, bijhuizen, verkoopkantoren of agentschappen vestigen, waar ook in binnen- en buitenland.

Artikel 3.

De vennootschap wordt opgericht voor een onbeperkte duur, bij akte verleden voor notaris Paul Van Roosbroeck te Mol op veertien april tweeduizend elf.

Artikel 4.

De vennootschap heeft tot doel:

Het uitbaten van restaurants, snackbars, sandwichbars met bereiden en verkoop van belegde warme of koude broodjes, snacks, ijs, dranken en snoepgoed.

De verkoop en het leveren van voornoemde goederen en van voorverpakte maaltijden.

De vennootschap kan tevens alle andere doelstellingen aangaan om de exploitatie te bevorderen.

Zij kan deelnemen of zich op andere wijze interesseren in allerhande vennootschappen, ondernemingen, groeperingen of organisaties.

Zij mag haar onroerende goederen in hypotheek stellen en al haar andere goederen, met inbegrip van het handelsfonds, in pand stellen en zij mag aval verlenen voor alle leningen, kredietopeningen en alle andere verbintenissen, zowel voor haarzelf als voor alle derden. De vennootschap mag leningen verrichten aan derden en borg staan voor derden.

De vennootschap mag alle roerende en onroerende, industriële, commerciële of financiële verrichtingen doorvoeren die in verband staan met haar doel en alle handelingen stellen die rechtstreeks of onrechtstreeks de verwezenlijking ervan kunnen bevorderen, eveneens door deelneming in andere vennootschappen of bedrijvigheden onder alle mogelijke vormen.

0835562354

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 19/04/2011 - Annexes du Moniteur belge

Artikel 5.

Het maatschappelijk kapitaal is vastgesteld op duizend euro (1.000 EUR) vertegenwoordigd door honderd zesentachtig (186) aandelen, zonder nominale waarde, waarbij ieder aandeel één/honderd zesentachtigste van het vermogen van de vennootschap vertegenwoordigt.

Bij de oprichting werd het maatschappelijk kapitaal volstort voor duizend euro (¬ 1.000,00).

Eventuele aanvullende stortingen blijken uit het vennootschapsregister.

Artikel 11.

De vennootschap wordt bestuurd door een zaakvoerder, al dan niet vennoot, benoemd door de algemene vergadering die de duur van zijn mandaat bepaalt.

De algemene vergadering kan ten allen tijde een einde stellen aan het mandaat van niet-statutaire zaakvoerders.

De machten van een statutaire zaakvoerder kunnen slechts om ernstige redenen herroepen worden. Artikel 12.

Ieder zaakvoerder heeft de meest uitgebreide macht om alle handelingen te verrichten die nodig of dienstig zijn voor het bereiken van het maatschappelijk doel, met uitzondering van die handelingen waarvoor volgens de wet de algemene vergadering bevoegd is.

De vennootschap is gebonden door de rechtshandelingen welke door de zaakvoerders worden verricht, zelfs indien deze handelingen buiten het vennootschapsdoel vallen, tenzij zij aantoont dat de derde wist dat de handeling de grenzen van het doel overschreed of hiervan, gezien de omstandigheden, niet onkundig kon zijn; bekendmaking van de statuten alleen is hiertoe geen voldoende bewijs.

De algemene vergadering of het college van zaakvoerders indien dit voorhanden is, kunnen steeds een reglement van inwendige orde opstellen waarbij hun respectieve bevoegdheden worden vastgelegd. Dergelijk reglement heeft uitsluitend kracht binnen de vennootschap.

De zaakvoerder(s) moet(en) alle zorg besteden aan de bedrijvigheid en de belangen van de vennootschap.

In principe worden zij niet vergoed voor de uitoefening van hun mandaat, tenzij de algemene vergadering daartoe uitdrukkelijk anders beslist. Zij hebben uiteraard recht op vertegenwoordigings- , reis- en verblijfkosten. Artikel 16.

Een gewone algemene vergadering zal jaarlijks worden gehouden op de maatschappelijke zetel op de laatste vrijdag van de maand juni om 17.00 uur.

Indien deze dag een feestdag is wordt de vergadering uitgesteld tot de volgende werkdag op hetzelfde uur. Artikel 20.

Het maatschappelijk boekjaar neemt een aanvang de eerste januari en eindigt op eenendertig december van ieder jaar.

Op eenendertig december van ieder jaar wordt door de zaakvoerder een jaarrekening opgemaakt. Deze houdt onder meer in, een inventaris, een balans en een rekening van winst of verlies, alsmede een nota omtrent belangrijke gebeurtenissen die zich hebben voorgedaan tijdens het lopend boekjaar.

Artikel 21.

Jaarlijks houdt de algemene vergadering een bedrag in van ten minste één vierde van de nettowinst voor de vorming van een reservefonds. Deze verplichting tot afneming geldt tot op het ogenblik dat het reservefonds het bedrag heeft bereikt van het verschil tussen ¬ 18.550 en het geplaatst kapitaal.

De aanwending van het saldo van de winsten wordt bepaald door de algemene vergadering, op voorstel van de zaakvoerder(s), waarbij elk aandeel recht geeft op een gelijk dividend.

Zodra het geplaatst kapitaal het saldo van ¬ 18.550 heeft bereikt wordt op de winst vijf procent voorafgenomen worden voor de wettelijke reserve. Deze voorafneming is niet meer vereist wanneer het reservefonds tien procent van het maatschappelijk kapitaal bereikt.

De algemene vergadering kan op voorstel van de zaakvoerders het saldo geheel of ten dele aanwenden voor uitzonderlijke afschrijvingen, het overbrengen op een bijzondere reserve- of voorzieningsfonds of voor overdracht naar het volgend boekjaar.

Er wordt aan de vennoten geen enkele vergoeding gewaarborgd voor het door hen belegd kapitaal.

Het deel van de netto-winst dat eventueel door de algemene vergadering tot uitkering van de vennoten zal worden bestemd, zal onder hen verdeeld worden in verhouding tot hun aantal aandelen.

1. Eerste maatschappelijk boekjaar.

Het eerste maatschappelijk boekjaar zal lopen vanaf de neerlegging van de statuten ter griffie van de

Rechtbank van Koophandel tot eenendertig december tweeduizend twaalf.

De volgende boekjaren lopen samen met het burgerlijk jaar.

De eerste jaarlijkse algemene vergadering vindt plaats op de laatste vrijdag van de maand juni 2013 om

17.00 uur.

2. Aanstelling zaakvoerder.

Wordt tot zaakvoerder benoemd, voor de duur van de vennootschap :

- De heer Paul SLEGERS, gekend onder rijksregisternummer 731005-007-88, wonende te 2400 Mol, Kiezelweg 51.

Ingeval van overlijden of indien blijkt uit een medisch verslag dat de zaakvoerder niet in staat zijn mandaat te vervullen, wordt als zaakvoerder-opvolger benoemd, mevrouw Korthout Vanessa, gekend onder rijksregisternummer 72.11.27-040.60, wonende te 2400 Mol, Kiezelweg 51.

3. Vaststelling maatschappelijke zetel.

De zaakvoerders stellen het adres van de maatschappelijke zetel vast te 2400 Mol, Kiezelweg 51.

4. Bekrachtiging daden gesteld voor de vennootschap in oprichting.

De heer Slegers, voornoemd, handelend als zaakvoerder, verklaart alle daden die werden gesteld in naam

en voor rekening van de vennootschap in oprichting, te bekrachtigen.

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 19/04/2011 - Annexes du Moniteur belge

5. Volmacht.

Aan boekhoudkantoor Patrick Debie te Mol, Ezaart 85 wordt volmacht verleend om alle formaliteiten te

vervullen ten aanzien van de directe belastingen, BTW en de Kruispuntbank voor Ondernemingen, zowel

inschrijving, wijziging als doorhaling. Deze volmacht wordt verleend met recht van indeplaatsstelling voor wat betreft

de formaliteiten voor de Kruispuntbank voor Ondernemingen.

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL.

Get. notaris Paul Van Roosbroeck.

Wordt hiermede neergelegd:

- Afschrift van de akte ;

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

15/04/2015
ÿþ111

*isoeaeaa"

Motl 2,1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Ondernemingsnr : 0835.562.354

Benaming

(voluit) : DE RAUWSE BROODJESBAR Rechtsvorm : S-BVBA

Zetel : KIEZELWEG 51 2400 MOL

Onderwerp akte : ONTSLAG EN BENOEMINGEN-VERPLAATSING MAATSCHAPPELIJKE ZETEL

BIJZONDER VERSLAG VAN DE ALGEMENE VERGADERING RAUWSE BROODJESBAR KIEZELWEG 51 2400 MOL ONDERNEMINGSNUMMER 0835.562.354

Verslag van de bijzondere Algemene Vergadering gehouden op 26 FEBRUARI 2015 te 2400 mol Kiezelweg;

5,

De vergadering, die plaatsvindt in de maatschappelijke zetel wordt gehouden onder het voorzitterschap van: De Heer Slegers Paul.

De voorzitter stelt vast dat de meerderheid der vennoten aanwezig zijn zodat de vergadering rechtsgeldig kan samenkomen en aldus bindende beslissingen kan nemen.

De vergadering heeft volgende dagorde:

1.Ontslag en kwijting van de zaakvoerder Dhr. Slegers Paul Kiezelweg 51 2400 Mol

2.Benoeming nieuwe zaakvoerder Dhr, Ahmidouch Rachid, Edward Staintonstraat 109 3550 Heusden

Zolder

3 Verplaatsing maatschappelijke zetel naar Edward Staintonstraat 109 3550 Heusden Zolder

Er wordt in een aparte stemronde met unanimiteit beslist het ontslag en de kwijting te aanvaarden, van Dhr.: Stegers Paul, en als nieuwe zaakvoerder aan te stellen Dhr. Ahmidouch Rachid. Tevens word met unanimiteit; beslist de maatschappelijke zetel te verplaatsen naar Edward Saintonstraat 109 3550 Heusden zolder.

Aangezien er verder geen variapunten te behandelen zijn, sluit de vergadering na ondertekening van. onderhavig verslag.

Ahmidouch Rachid Zaakvoerder

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -15/04/2015 - Annexes du Moniteur belge

Neergelegd. ter grxffle va>a RECHTBANK VAN KOOPHANDEL

0 2 APR. 2015

ANTWERPEN afdeling TBRNHOüT Deta:ifte

r

UH

11/06/2015
ÿþ Mod Woed 11.4

fi;; In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie van de akte

HECHTBANK van KOOPHANDEL

te ANTWERPEN, afdeling HASSELT

2 JUNI 2015

Griffie

Voorbehouder liteMipt

aan het

Belgisch Staatsbrat

Ondernemingsnr : 0835562354

Benaming

(voluit) : DE RAUWSE BROODJESBAR

(verkort) :

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid starter

Zetel : 3550 Heusden - Zolder, Edward Staintonstraat 109

(volledig adres)

Onderwerp akte : Statutenwijziging

Met blijkt uit een akte verleden voor notaris Rudy Derdin te Mol op 30 april 2015, ter registratie aangeboden op het eerste registratiekantoor Turnhout 2 op 30 april 2015, dat de buitengewone algemene vergadering van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid starter "DE RAUWSE BROODJESBAR" met maatschappelijke zetel te 3550 Heusden - Zolder, Edward Staintonstraat 109, opgericht bij akte verleden voor Notaris Paul Van Roosbroeck te Mol op 14 april 2011, bij uittreksel bekendgemaakt in de bijlagen tot het Belgisch Staatsblad van 19 april 2011 onder nummer 2011-04-19/0302730, met eenparigheid van stemmen volgende besluiten genomen heeft:

EERSTE BESLUIT.

Vaststelling dat de vennootschap oorspronkelijk werd opgericht als starter vennootschap (S-BVBA) met een Kapitaal van duizend euro doch gezien het maatschappelijk kaptaal thans volstort is tot achttienduizend zeshonderd euro thans het statuut heeft van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid.

Aanpassing artikel 1 der statuten zoals hierna bepaald.

"De vennootschap neemt de juridische vorm aan van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid."

TWEEDE BESLUIT.

De vergadering besluit de maatschappelijk naam van de vennootschap te wijzigen in "FACABOUW" en te dien einde artikel 1, der statuten aan te passen door volgende tekst:

"De vennootschap neemt de juridische vorm aan van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid onder de naam "FACABOUW"

DERDE BESLUIT.

Na kennisname van het verslag van de zaakvoerder alsmede van een staat van actief en passief niet ouder dan drie maanden, uitbreiding van het maatschappelijk doel en te dien einde toevoeging aan artikel 4 alinea 3 der statuten van volgende tekst:

"De vennootschap heeft tot doel:

- vervaardiging van metalen constructiewerken of gebinten voor de bouw;

vervaardiging van geprefabriceerde gebouwen, overwegen van metaal: bouwketen, modulaire tentoonstellingselementen, telefooncellen, enzovoort;

- onderhouds en herstellingswerken van mechanische aard voor rekening van derden;

- bouw van autowegen, straten en andere wegen en paden voor voertuigen en voetgangers, inclusief het

plaatsen van vangrails;

- onderneming voor het boren en aanleggen van waterputten, graven van mijnschachten;

- aanleg van telecommunicatielijnen en -netten;

- grondverzet: graven, ophogen, egaliseren en nivelleren van bouwterreinen, graven van sleuven en geulen,

verwijderen van rotsen, grondverzet met behulp van explosieven;

- ruimen van bouwterreinen;

proefboren en boren;

onderneming voor de installatie van de bedrading voor telefooninstallaties en computersystemen;

- isolatiewerkzaamheden;

- aanbrengen in gebouwen en andere bouwwerken, van: thermische isolatiemateriaal, isolatiemateriaal

tegen geluid en trillingen;

- isolatiewerkzaamheden aan verwarmingsleidingen en leidingen van koelsystemen;

- isolatie van koelkamers en  pakhuizen;

- installatie van stores en zonneschermen;

op de laatste Luik B vermelden ; Recto " Naam en hoedtirugheid %fan de instrumenterende notaris hetzij van de jlerso(rdn(en)

bevciecd de rechtspersoon ten aanzien van dei den ie verlegen voordipen

Veren Naam en handiekorung.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -11/06/2015 - Annexes du Moniteur belge

Voorbehouden

aan het

Belgisch Staatsblad

- onderneming voor de installatie van antennes en bliksemafleiders;

- schilderen van schepen en boten door niet-gespecialiseerde eenheden;

- reinigen van nieuwe gebouwen na beëindiging van de bouwwerkzaamheden;

- overige werkzaamheden in verband met de afwerking van gebouwen;

- gevelreiniging;

- gevelreiniging door middel van zandstralen, met behulp van stoom;

- onderneming voor het uitvoeren van voegwerken;

- onderneming voor het bouwen van funderingen, inclusief heien;

- onderneming voor het monteren van niet zeifvervaardigde metalen constructiewerken;

- onderneming voor het uitvoeren van hijs- en hefwerkzaamheden voor rekening van derden;

- onderneming voor het optrekken en afbreken van steigers en werkplatforms;

- algemene reiniging van gebouwen;

- overige reiniging van gebouwen, industriële reiniging;

- reinigen van het interieur van allerlei gebouwen: kantoren, fabrieken, werkplaatsen, allerlei commerciële

gebouwen, appartementsgebouwen, enzovoort;

- lappen van ramen;

- schoorsteenvegen en het schoonmaken van vuurplaatsen, kachels, ovens, ketels van centrale verwarming,

ventilatiekanalen en uitlaatsystemen;

- landschapsverzorging;

- snoeien van bomen en heggen;

- aanleggen en onderhouden van tuinen, parken en het groene gedeelte van sportvelden;

- stukadoorswerk;

- in- en export van materialen en auto's;

- huren en verhuren, kopen en verkopen van woningen."

VIERDE BESLUIT

De vergadering besluit de laatste zin van artikel 9 der statuten luidende als volgt: "Aangezien er een S-bvba

wordt opgericht kunnen de aandelen niet overgedragen warden aan natuurlijke personen" te schrappen.

VIJFDE BESLUIT.

De vergadering besluit machtiging te verlenen aan notaris Rudy Derdin te Moi tot coördinatie der statuten

teneinde deze in overeenstemming te brengen met voorgaande besluiten.

-voor ontledend uittreksel











Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -11/06/2015 - Annexes du Moniteur belge

Tegelijk neergelegd; eensluidende uitgifte van de akte en de gecoördineerde statuten Notaris Rudy IERDIN







Op dF leotste Ibiz wart Lin Et \ errnelden Recto . Ninrn en hoedanigheid van de ínstrurnenterende netzus. hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanziet van derden te ' ertegen'Aoaidrgen

tifcrser . handiehenrno

30/05/2016 : RUBRIEK EINDE (STOPZETTING, INTREKKING STOPZETTING, NIETIGHEID, GER. AK., GERECHTELIJKE REORGANISATIE, ENZ...
08/02/2017 : RUBRIEK EINDE (STOPZETTING, INTREKKING STOPZETTING, NIETIGHEID, GER. AK., GERECHTELIJKE REORGANISATIE, ENZ...

Coordonnées
FACABOUW

Adresse
EDWARD STAINTONSTRAAT 109 3550 HEUSDEN-ZOLDER

Code postal : 3550
Localité : HEUSDEN-ZOLDER
Commune : HEUSDEN-ZOLDER
Province : Limbourg
Région : Région flamande