FACTA MEDIA

Association sans but lucratif


Dénomination : FACTA MEDIA
Forme juridique : Association sans but lucratif
N° entreprise : 450.050.702

Publication

20/09/2013
ÿþ}

(a. i

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging van de akte ter griffie

MOD 2.2

u

i

(verkort) :

Rechtsvorm :

Zetel :

vereniging zonder winstoogmerk Brelaarstraat 32 - 3530 Houthalen

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de Instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de vereniging, stichting of organisme ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

e

1

*13144 70*

III

Rechtbank van koophandel

1 1 SEP, 2013

te HASSELT Griffie

Ondernemingsnr : 0450.050.702 Benaming

(voluit) : Facta Media

Onderwerp akte : Ontbinding en vereffening

Uittreksel uit de notulen van de Buitengewone Algemene Vergadering der Leden van 24 april 2013.

Besluiten

1.De vereniging werd opgericht met als doelstelling het verzorgen van radioprogramma's. De VZW had van de Vlaamse overheid een erkenning als provinciale radio en dito uitzendvergunning verkregen voor de provincie Limburg.

In 2010 is de VZW toegetreden tot het exploitatieverband Vlaanderen Eén, dat als doel had de exploitatie van alle provinciale radio's in Vlaanderen te verenigen. Eens dit doel bereikt, werd vanuit Vlaanderen Eén, een nationale radiolicentie aangevraagd. Deze werd bekomen in 2012. De provinciale radiolicenties kwamen als gevolg daarvan te vervallen. Facta Media heeft bijgevolg geen reden van bestaan meer,

Als gevolg hiervan wordt aan de vergadering voorgesteld om de vereniging vroegtijdig te ontbinden en gelijktijdig te vereffenen, De gelijktijdige vereffening dringt zich op door het feit dat de vereniging geen activa en ook geen passiva meer heeft,

De algemene vergadering neemt hiervan akte.

Gelet op de afwezigheid van enige activa of passiva, heeft het bijgevolg geen zin om een vereffenaar aan te stellen.

De buitengewone algemene vergadering beslist op basis van het voorgaande, en met unanimiteit van stemmen, om de VZW met onmiddellijke ingang te ontbinden, en gelijktijdig te vereffenen. De vereffening wordt afgesloten met een nul saldo.

Door de beslissing tot ontbinding en gelijktijdige vereffening, wordt het mandaat van de leden van de Raad van Bestuur, met name dhr. Jespers en dhr. Boffé, geacht beëindigd te zijn. De vergadering verleent hun kwijting voor de uitoefening van hun mandaat.

2.De Vergadering beslist met unanimiteit van stemmen om mevrouw Pascale Neuts, volmacht te geven om de voorliggende beslissing neer te leggen op de griffie van de rechtbank van koophandel, deze beslissing te laten publiceren in de bijlagen tot het Belgisch Staatsblad, het ondernemingsnummer te laten schrappen, aangifte van stopzetting van activiteit te doen bij het bevoegde BTW-kantoor, alsmede om alle verdere formaliteiten te verrichten aangaande de ontbinding en de vereffening van de vereniging.

Alle officiële stukken, alsmede alle bestaande correspondentie aangaande de vereniging zal gedurende 10 jaar bewaard worden op Herkenrodesingel 10, 3500 Hasselt.

De Vergadering stelt vast dat hiermee de vereffening van vereniging gesloten is.

Pascale Neuts,

Bijzonder gevolmachtigde.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 20/09/2013 - Annexes du Moniteur belge

Coordonnées
FACTA MEDIA

Adresse
BRELAARSTRAAT 32 3530 HOUTHALEN

Code postal : 3530
Localité : Houthalen
Commune : HOUTHALEN-HELCHTEREN
Province : Limbourg
Région : Région flamande