FAIRPLAY

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : FAIRPLAY
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 866.794.671

Publication

25/02/2013
ÿþ_1. Mod Wald 11.1

F-:eï+")] In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

I1I III 1li 1111 llI II I I I II I1

*13032950*

RECHTBANK VAN KOOPHANGEL

13 -02- 2013 çeke_-r

Ondernemingsnr : 866.794.671

Benaming

(voluit) : FAIRPLAY

(verkort) :

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : 3940 Hechtel-Eksel, In Den Brand 4

(volledig adres)

Onderwerp akte Fusie

Uit de akte houdende notulen van de buitengewone algemene vergadering gehouden en verleden voor notaris Guy Verlinden te Heusden-Zolder (Heusden) op 30 januari 2013, dewelke tijdig zal neergelegd worden ter registratie, blijkt dat volgende beslissingen genomen werden met eenparigheid van stemmen:

1) Na kennisname van de overeenkomstig artikel 694 en 695 van het Wetboek van Vennootschappen opgestelde verslagen, namelijk: a) het verslag van de zaakvoerder over het voorgelegde fusievoorstel opgesteld op 28 september 2012; aan dit verslag werd een staat van actief en passief gehecht afgesloten op 30 juni 2012; en b)het controleverslag van de bedrijfsrevisor, de heer Georges Vanbilsen optredende voor B.V. ovv C.V.B.A. Foederer DFK Bedrijfsrevisoren, over het fusievoorstel opgesteld op 22 december 2012, waarvan de besluiten als volgt luiden:

;"Tot besluit van ons onderzoek, verricht overeenkomstig de toepasselijke normen van het Instituut der Bedrijfsrevisoren inzake de controle van fusie-en splitsingsverrichtingen van handelsvennootschappen, ter gelegenheid van de voorgenomen fusie van de B.V.B.A Alpharent en B.V.B.A.Fairplay, kunnen wij besluiten dat:

1.de waarde van één aandeel B.V.B.A.Alpharent 487,14 euro bedraagt en de waarde van één aandeel B.V,B.A. Fairplay 68,21 euro bedraagt;

de voorgestelde ruilverhouding van 0.14 op redelijke wijze is vastgesteld op basis van de enige passende waarderingsmethode beschreven in de respectievelijke fusieverslagen en die in onderhavig verslag werden samengevat."

Besluit tot fusie van de vennootschap door middel van de overdracht van haar gehele vermogen ( rechten en verplichtingen ) aan de overnemende vennootschap, de BVBA Alpharent en dit overeenkomstig de in het fusievoorstel opgenomen voorwaarden, nader gepreciseerd als volgt:

a) de overdracht gebeurt op basis van de op 30 juni 2012 afgesloten boekhoudkundige staat van de over te nemen vennootschap: de activa en passiva en de bestanddelen van het eigen vermogen zullen worden; overgenomen in de boekhouding van de overnemende vennootschap, tegen de waarde die blijkt uit de voormelde staat;

b) vanuit boekhoudkundig oogpunt worden alle verrichtingen van de over te nemen vennootschap vanaf 1; juli 2012 beschouwd als zijnde voltrokken voor rekening van de overnemende vennootschap, zodat alle; verrichtingen na deze datum ten voordele en op risico van de overnemende vennootschap zullen gebeurd zijn;

c) de overdracht gebeurt door middel van toekenning van zesentwintig (26) volledig volgestorte nieuwe' aandelen in de overnemende vennootschap.

De toegekende aandelen in de overnemende vennootschap zullen door het bestuursorgaan van de overgenomen vennootschap toegekend warden aan de enige aandeelhouder.

De uit te geven nieuwe aandelen zullen identiek zijn aan de bestaande aandelen en zullen deelnemen in het resultaat van de overnemende vennootschap vanaf 1 juli 2012.

De vergadering preciseert dat dit besluit aangenomen is onder de opschortende voorwaarde van de aanvaarding van de fusie door de overnemende vennootschap, de BVBA Alpharent.

2) De vergadering stelde vast dat, onder de opschortende voorwaarde van stemming door de algemene vergadering van de overnemende vennootschap en van de goedkeuring van de hieruit voortvloeiende statutenwijziging, overeenkomstig het artikel 682 van het Wetboek van Vennootschappen , de fusie van rechtswege en gelijktijdig volgende uitwerking met zich brengt:

1. de ontbinding zonder vereffening van de over te nemen vennootschap, die ophoudt te bestaan;

2.de aandeelhouders van de over te nemen vennootschap worden aandeelhouders van de overnemende: vennootschap;

Op de laatste biz, van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 25/02/2013 - Annexes du Moniteur belge

Voorbehouden 3.de overdracht aan de overnemende vennootschap van het gehele vermogen, rechten en verplichtingen van de over te nemen vennootschap.

aan het Belgisch Staatsblad 3) Ter gelegenheid van de goedkeuring door de algemene vergadering van aandeelhouders van de overnemende vennootschap van de eerste na de fusie opgemaakte jaarrekening zal worden beslist over de kwijting te verlenen aan de zaakvoerder van de overgenomen vennootschap.

4) Voor zover als nodig, worden alle voor de uitvoering van voorafgaande besluiten noodzakelijke

bevoegdheden (met mogelijkheid tot subdelegatie) verleend aan de zaakvoerder van de overnemende

vennootschap, en meer specifiek de bevoegdheid:

a)om alle formaliteiten van overdracht te verrichten bij aile bevoegde autoriteiten;

b)als vergoeding voor de overdracht het voorziene aantal volledig volgestorte nieuwe aandelen in de

overnemende vennootschap te aanvaarden;

c)deze nieuwe aandelen te verdelen onder en toe te kennen aan de aandeelhouders van de overgenomen

vennootschap, en de bijwerking van de registers van de aandelen op naam te verzekeren, waarbij de kosten

van deze verrichtingen worden gedragen door de overnemende vennootschap.

VOOR ANALYTISCH UITTREKSEL,

Guy Verlinden, notaris,

Tegelijk hiermee neergelegd:

Uitgifte van het proces-verbaal de dato 30 januari 2013



Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 25/02/2013 = Annexes du Moniteur belge





Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)nten) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

19/12/2012
ÿþV

1n de bijiagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Mod Word 14.1

Ondernemingsnr : 0866.794.671 Benaming

(voluit) : FAIRPLAY (verkort) :

Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : In Den Brand 4, 3940 Hechtel-Eksel

(volledig adres)

Onderwerp akte : Neerlegging fusievoorstel

Fusievoorstel dd. 28/0912012 in het kader van de fusie van Alpharent BVBA door overneming van Fairplay BVBA, zoals opgesteld door de respectievelijke bestuursorganen van beide vennootschappen:

1. INLEIDING

ALPHARENT, besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid met maatschappelijke zetel te 3550 Heusden-Zolder, Lochtemanweg 122, ingeschreven in de Kruispuntbank van Ondernemingen onder het nummer 0465.958.108, hier vertegenwoordigd door haar zaakvoerder, de heer Dirk Koopmans, wonende te 3940 Hechtel-Eksel, In Den Brand 4.

Optredend als de "Overnemende Vennootschap".

EN

FAIRPLAY, besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid met maatschappelijke zetel te 3940 Hechtel-Eksel, In Den Brand 4, ingeschreven in de Kruispuntbank van Ondernemingen onder het nummer 0866.794.671, hier vertegenwoordigd door haar zaakvoerder, de heer Dirk Koopmans, wonende te 3940 Hechtel-Eksel, In Den Brand 4.

Optredend als de "Over te nemen Vennootschap".

VERKLAREN

Dat aan de buitengewone algemene vergadering van aandeelhouders van de beide vennootschappen ter goedkeuring zal worden voorgelegd, een voorstel tot fusie door overneming in de zin van artikel 671 van het Wetboek van Vennootschappen, waarbij de BVBA ALPHARENT de BVBA FAIRPLAY overneemt.

Dat, overeenkomstig de bepalingen van artikel 693 van het Wetboek van vennootschappen, door de bestuursorganen van de betrokken vennootschappen een fusievoorstel moet opgemaakt worden, dat ten minste de vermeldingen voorgeschreven door datzelfde artikel dient te bevatten.

Dat dit fusievoorstel dient te worden neergelegd in het vennootschapsdossier van elke bij de fusie betrokken vennootschap op de griffie van Rechtbank van Koophandel te Hasselt uiterlijk 6 weken voor de algemene vergaderingen die over de fusie moeten besluiten en binnen de 15 dagen na neerlegging moet bekendgemaakt worden in de Bijlage tot het Belgisch Staatsblad.

Dat, in uitvoering van bovenstaande wetsbepalingen, hierbij het fusievoorstel wordt voorgelegd als volgt.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -19/12/2012 - Annexes du Moniteur belge

d

loti

i

flECHT5ANK VAN KOOPHANDEL

1Q-I2-2012

F-leeeELT

2. RECHTSVORM - NAAM  DOEL  ZETEL VAN DE TE FUSEREN VENNOOTSCHAP-PEN

I. DE OVERNEMENDE VENNOOTSCHAP

Naam: ALPHARENT

Rechtsvorm: BESLOTEN VENNOOTSCHAP MET BEPERKTE AANSPRAKELIJKHEID

Zetel: 3550 Heusden-Zolder, Lochtemanweg 122

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -19/12/2012 - Annexes du Moniteur belge

De besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid ALPHARENT, waarvan de zetel gevestigd Is te 3550 Neusden-Zolder, Lochtemanweg 122, ingeschreven in het register der rechtspersonen te Hasselt onder nummer 0465.958.106 werd opgericht bij akte verleden voor notaris Eduard Jansen te Sin-Lieven-Houtem op 16 april 1999, bekendgemaakt in de bijlagen tot het Belgisch Staatsblad van 7 mei daarna, onder nummer 990507-323 onder de naam "Deko Sports & Fashion". De statuten werden op 9 september 2005 gewijzigd, ingevolge akte verleden voor notaris Jan Cloet te Peer. Deze statutenwijziging is verschenen in de Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad op 26 september daarna, onder nummer 05133564,

De vennootschap stelt zich tot doel:

De vennootschap heeft tot doel zowel in België ais in het buitenland zo voor eigen rekening, als voor rekening van derden, in België en/of in het buitenland, alleen of in samenwerking met derden om het even welke industriële, commerciële, financiële, rcerende en onroerende handelingen te stellen die rechtstreeks of onrechtstreeks betrekking hebben op:

Cl de aan- en verkoop, groot- en kleinhandel, import en export van roerende goederen in het algemeen;

D de stockage, het opslaan, het verpakken, het transporteren zowel voor eigen rekening als voor rekening van derden, het distribueren, het inzamelen en verspreiden van roerende goederen in het algemeen;

Q' immo-activiteiten;

D tussenpersoon in de handel in aile mogelijke goederen;

D de verhuring van sanitaire units, koel- en tapwagens;

D en in het algemeen het verhuren van feest- en evenementartikelen en -benodigdheden in de meest ruime

betekenis.

De vennootschap heeft verder tot doel haar patrimonium te beheren, ten dien einde te verhuren, verkopen,

ruilen, verkavelen en bouwen. Voor eigen rekening of voor rekening van derden, bij deelneming of anderszins

aile onroerende verrichtingen, onder meer het beheren, huren, verhuren, aankopen, verkopen, ruiten en

verkavelen van onroerende goederen alsook het oprichten van gebouwen.

Dit in de meest uitgebreide betekenis.

Zij mag alle welkdanige verrichtingen stellen die rechtstreeks of onrechtstreeks in verband staan met haar

doel.

Zij mag, op elke wijze deelnemen in aile zaken, ondernemingen of vennootschappen die een gelijksoortig,

gelijkaardig of aanverwant doel hebben aan het hare of die van aard zijn de uitbreiding van haar onderneming

te bevorderen.

Zij kan ook dienstprestaties en advies verlenen.

Ii.DE OVER TE NEMEN VENNOOTSCHAP

Naam: FAIRPLAY

Rechtsvorm: BESLOTEN VENNOOTSCHAP MET BEPERKTE AANSPRAKELIJKHEID

Zetel: 3940 Heohtel-Eksef, In Den Brand 4

De besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid FAIRPLAY, waarvan de zetel geves-tigd is te 3940 Hechtel-Eksel, In Den Brand 4, inge-schreven in het register der rechtspersonen te Hasselt onder nummer 0866.794.671, werd opgericht voor notaris Jan Homans te Peer op 9 augustus 2004, bekend-gemaakt in de bijlagen tot het Belgisch Staatsblad op 24 augustus daarna, onder nummer 04123399. De statuten zijn niet meer gewijzigd sedertdien.

De vennootschap heeft tot doel:

De vennootschap heeft tot doet zowel in België als in het buitenland, voor eigen rekening, voor rekening van derden of in samenwerking met derden bij te dragen tot de vestiging en de ontwikkeling van ondernemingen. Zij mag zowel in België als in het buitenland aile verrichtingen doen met betrekking tot het bepaalde maatschappelijk doel en op alle wijzen die zij het best geschikt acht, inzonderheid:

D het verwerven door inschrijving of aankoop, voor eigen rekening of voor rekening van derden van aandelen, obligaties, kasbons of andere roerende waarden, van welke vorm ook, van Belgische of buitenlandse, bestaande of nog op te richten vennootschappen;

O het bevorderen van de oprichting van vennootschappen door inbreng, participatie of investering;

O het toestaan van leningen en kredietopeningen aan vennootschappen en particulieren, onder om het even welke vorm; in dit kader kan zij zich ook borg stellen of haar aval verlenen, in de meest ruime zin, alle handels-en financiële operaties verrichten behalve die welke wettelijk voorbehouden zijn aan depositobanken, houders van deposito's op korte termijn, spaarbanken, hypotheekmaatschappijen en kapitalisatieondememingen.

D het verlenen van adviezen van financiële, technische, commerciële of administratieve aard. Het in de ruimste zin van het woord verfenen van bijstand en diensten, rechtstreeks of onrechtstreeks, op het vlak van administratie en financiën, verkoop, productie en algemeen bestuur;

D het optreden als tussenpersoon bij onderhandelingen door gehele of gedeeltelijke overname van aandelen. ln de ruimste zin van het woord, het deelnemen aan emissieverrichtingen van aandelen en vastrentende waarden door intekening, waarborg, plaatsing, verhandeling of anderszins, alsmede het verwezenlijken van om het even welke verrichtingen inzake portefeuille of kapitaalsbestuur;

D het organiseren van cursussen en opleidingen, en van administraties en secretariaten;

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -19/12/2012 - Annexes du Moniteur belge

De vennootschap mag in België en in het buitenland alle commerciële, industriële, financiële, roerende en onroerende verrichtingen doen die rechtstreeks of onrechtstreeks in verband staan met haar maatschappelijk doel.

Zij mag eveneens belangen hebben bij wijze van inbreng, inschrijving of anderszins, in alle ondernemingen, verenigingen of vennootschappen, die een gelijkaardig, analoog of aanverwant doel nastreven, of waarvan het doel van aard is dat van de vennootschap te bevorderen.

Zij mag zich borg stellen of aval verlenen, voorschotten en krediet toestaan, hypothecaire of andere waarborgen verstrekken,

De vennootschap kan ook de functie van bestuurder of vereffenaar van een andere vennootschap uitoefenen.

3. VERANTWOORDING VAN DE VOORGESTELDE VERRICHTING

De voorgestelde fusie door overneming is ingegeven door de volgende zakelijke overwegingen:

1. De aandelen van zowel de overnemende als de over te nemen vennootschap zijn rechtstreeks volledig eigendom van dezelfde natuurlijk persoon.

2. Door de fusie zal de groepsstructuur vereenvoudigd en bijgevolg ook transparanter worden.

3. Door de fusie verdwijnt een rechtspersoon, wat kostenbesparend zal werken, De fusie zal niet alleen kostenbesparend werken en belemmerende onderlinge verrichtingen tussen beide vennootschappen wegwerken, maar het Is bovendien en vooral de bedoeling om door de fusie één centrale, sterke en solvabele vennootschap te vormen om met gebundelde slagkracht en op een administratief en juridisch eenvoudigere manier de in de toekomst geplande investeringen te ondernemen en de verdere uitbouw van de activiteiten te bevorderen.

RUILVERHOUDING VAN DE AANDELEN EN BEDRAG VAN DE OPLEG

I. AANDELENVERDELING

Het maatschappelijk kapitaal van de Overnemende Vennootschap bedraagt 43.592,01 EUR. Het kapitaal is

vertegenwoordigd door 100 aandelen zonder melding van nominale waarde.

Er werden geen andere effecten uitgegeven.

Het maatschappelijk kapitaal van de over te nemen Vennootschap bedraagt 18.600,00 EUR. Het kapitaal is

vertegenwoordigd door 186 aandelen zonder melding van nominale waarde.

Er werden geen andere effecten uitgegeven,

li. RUILVERHOUDING

Het boekhoudkundig eigen vermogen van de overnemende vennootschap bedraagt 48.713,62 euro per 30 juni 2012, als volgt samengesteld:

Kapitaal 43.592,01 ¬

Wettelijke reserve 3.491,57 ¬

Beschikbare reserves 6.977,88 ¬

Resultaat boekjaar 30.06.2012 -5.347,84 ¬

Eigen vermogen 48.713,62 ¬

Op basis van dit eigen vermogen wordt de waarde per aandeel aldus bepaald op 48.713,62 euro / 100 aandelen _ afgerond 487,14 euro.

Het boekhoudkundig eigen vermogen van de overgenomen vennootschap bedraagt 12.686,69 euro per 30 juni 2012, als volgt samengesteld:

Kapitaal 18.600,00 ¬

Wettelijke reserve 33,53 ¬

Overgedragen resultaat 13.675,41 ¬

Winst boekjaar 30.06.2012 7.728,57 ¬

Eigen vermogen 12.686,69 ¬

Op basis van dit eigen vermogen wordt de waarde per aandeel aldus bepaald op 12.686,69 euro / 186 aandelen = afgerond 68,21 euro.

De ruilverhouding is dan ars volgt samengesteld: 68,21 euro 1487,14 euro 0,14 aandelen, met andere woorden één aandeel van de BVBA FAIRPLAY geeft recht op 0,14 aandelen van de BVBA ALPHARENT.

Op basis van de vastgestelde ruilverhouding worden er ardus 26 nieuwe aandelen van de BVBA ALPHA RENT gecreëerd.

III. OPLEG IN GELD

Er wordt geen opleg in geld voorzien.

4. WIJZE WAAROP DE AANDELEN IN DE OVERNEMENDE VENNOOTSCHAP WOR-DEN UITGEREIKT

De 26 nieuw uit te geven aandelen van de overnemende vennootschap worden toebedeeld aan de aandeelhouders van de over te nemen vennootschap BVBA FAIRPLAY a rato van 0,14 aandelen van de overnemende BVBA ALPHARENT, voor 1 aandeel van de over te nemen BVBA FAIRPLAY.

De toebedeling evenals de inschrijving ervan In het aandelenregister van de overnemende vennootschap zal gebeuren door toedoen van het bestuursorgaan van de overnemende vennootschap,

5. DATUM VANAF WELKE DE NIEUWE AANDELEN RECHT GEVEN TE DELEN IN DE WINST ALSMEDE ELKE BIJZONDERE REGELING BETREFFENDE DIT RECHT

De datum vanaf welke de nieuwe aandelen uitgegeven door de overnemende vennootschap recht geven te delen in de winst is vastgesteld op 1 juli 2012.

Er worden geen bijzondere regelingen betreffende dat recht getroffen.

6. DATUM VANAF WELKE DE HANDELINGEN VAN DE OVER TE NEMEN VENNOOTSCHAP BOEKHOUDKUNDIG GEACHT WORDEN TE ZIJN VERRICHT VOOR REKENING VAN DE OVERNEMENDE VENNOOTSCHAP

De datum vanaf welke de handelingen van de over te nemen vennootschap boekhoudkundig geacht worden te zijn verricht voor rekening van de overnemende vennootschap is vastgesteld op 1 juli 2012.

7. DE RECHTEN DIE DE OVERNEMENDE VENNOOTSCHAP TOEKENT AAN DE AAN-DEELHOUDERS OF VENNOTEN VAN DE OVER TE NEMEN VENNOOTSCHAP, DIE BIJZONDERE RECHTEN HEBBEN ALSOOK AAN DE HOUDERS VAN ANDERE EFFECTEN DAN AANDELEN, OF DE JEGENS HEN VOORGESTELDE MAATREGELEN

Alle aandelen die het kapitaal van de overgenomen vennootschap vormen zijn identiek en kennen dezelfde rechten en voordelen toe aan de houders ervan, zodat er binnen de overnemende vennootschap geen aandelen die bijzondere rechten toekennen, zullen worden gecreëerd.

Er bestaan geen andere effecten binnen de over te nemen vennootschap.

Bijgevolg moet dienaangaande geen bijzondere regeling worden uitgewerkt.

8. BIJZONDERE BEZOLDIGING VOOR DE COMMISSARIS  BEDRIJFSREVISOR

Aan CVBA FoedererDFK Bedrijfsrevisoren, met zetel te 1000 Brussel, Clovislaan 82, vertegenwoordigd door de heer Georges Vanbilsen, bedrijfsrevisor, wordt de opdracht gegeven om het verslag voorgeschreven door artikel 695 van het Wetboek van vennootschappen op te maken,

De bijzondere bezoldiging zal worden toegekend aan de gebruikelijke tarieven van de bedrijfsrevisor voor dergelijke opdracht.

9. BIJZONDERE VOORDELEN TOEGEKEND AAN DE LEDEN VAN DE BESTUURSOR-GANEN VAN DE TE FUSEREN VENNOOTSCHAPPEN

Aan de leden van het bestuursorganen van de te fuseren vennootschappen worden geen bijzondere voordelen toegekend.

Koopmans Dirk

Zaakvoerder

Samen hiermee neergelegd: fusievoorstel

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -19/12/2012 - Annexes du Moniteur belge

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

Op de laatste blz. van Luik B vermeiden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

25/08/2011 : ME. - JAARREKENING 31.12.2010, GGK 06.05.2011, NGL 23.08.2011 11419-0047-013
01/09/2010 : ME. - JAARREKENING 31.12.2009, GGK 07.05.2010, NGL 30.08.2010 10463-0101-011
03/12/2009 : ME. - JAARREKENING 31.12.2008, GGK 02.05.2009, NGL 01.12.2009 09866-0141-012
24/06/2008 : ME. - JAARREKENING 31.12.2007, GGK 02.05.2008, NGL 23.06.2008 08256-0320-011
04/09/2007 : ME. - JAARREKENING 31.12.2006, GGK 04.05.2007, NGL 30.08.2007 07644-0292-011
03/11/2006 : ME. - JAARREKENING 31.12.2005, GGK 06.06.2006, NGL 31.10.2006 06855-4740-013

Coordonnées
FAIRPLAY

Adresse
IN DEN BRAND 4 3940 HECHTEL

Code postal : 3940
Localité : Hechtel
Commune : HECHTEL-EKSEL
Province : Limbourg
Région : Région flamande