FASTGOED

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : FASTGOED
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 628.981.850

Publication

12/05/2015
ÿþBijlagen bij het Belgisch Staatsblad -12/05/2015 - Annexes du Moniteur belge

Itll i

Mod 2.0

tJt. _: In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Neergelegd ter griffie der rechtbank

v. koophandel Antwerpen, afd, Tongeren

2 9 -04- 2015

115iuuu0fi75~i~u7i~1a~~wid~

*

De griffier,Griffie

Ondernemingsar Benaming

(voluit) : FASTGOED

Rechtsvorm : Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid

Zetel : 3700 Tongeren, Industrieweg 10

Onderwerp akte : OPRICHTING & STATUTEN

BENOEMING ZAAKVOERDER

I. OPRICHTING

Uit een akte, verleden voor mij, Meester Georges Hougaerts, Notaris met standplaats te Tongeren, op vijfentwintig maart tweeduizend vijftien, blijkt dat : 1. De heer FASTRE Lode Rudi Maria Herman, geboren te Bilzen op 3 mei 1982, rijksregistemummer 82.05.03 125-87, echtgenoot van mevrouw PONET Leen Andrée Vera Maria, wonende te 3700 Tongeren, Sint-Truidersteenweg 410.

Gehuwd te Tongeren op 11 april 2009 onder het wettelijk stelsel blijkens huwelijkscontract verleden voor notaris Georges HOUGAERTS te Tongeren op 30 maart 2009, niet gewijzigd tot op heden.

2. Mevrouw PONET Leen Andrée Vera Maria, geboren te Sint-Truiden op 20 mei 1980, rijksregistemummer 80.05.20 110-35, echtgenote van de heer FASTRE Lode Rudi Maria Herman, wonende te 3700 Tongeren, Sint-Truidersteenweg 410.

Gehuwd te Tongeren op 11 april 2009 onder het wettelijk stelsel blijkens huwelijkscontract verleden voor notaris Georges HOUGAERTS te Tongeren op 30 maart 2009, niet gewijzigd tot op heden.; een Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid hebben opgericht onder de naam "FASTNET".

Het kapitaal bedraagt TWINTIGDUIZEND ZEVENHONDERD VIJF EURO TWEEENZESTIG CENT (¬ 20.705,62) vertegenwoordigd door honderd zesentachtig (186) aandelen zonder aanduiding van nominale waarde, die elk één/honderd zesentachtigste van het kapitaal vertegenwoordigen.

Alle aandelen zijn door de oprichters ingeschreven a pari in speciën. De honderd zesentachtig (186) aandelen werden als volgt onderschreven:

1. De heer FASTRE Lode, wonende te 3700 Tongeren, Sint-Truidersteenweg 410, titularis van drieënnegentig (93) aandelen

2. Mevrouw PONET Leen, wonende te 3700 Tongeren, Sint-Truidersteenweg 410, titularis van drieënnegentig

(93) aandelen

Totaal honderd zesentachtig (186) aandelen.

De oprichters verklaren en erkennen dat elk der aandelen volgestort zijn ten betope van minstens een derde.

De vennootschap beschikt bijgevolg over een bedrag van ACHTTIENDUIZEND HONDERD NEGEN EURO

ZEVENENTACHTIG CENT (¬ 18.109,87)

Op het kapitaal van de vennootschap wordt door de verschijners ingeschreven door inbreng in natura,

meerbepaald van het hierna beschreven onroerend goed:

STAD TONGEREN, achtste afdeling

Een industriegebouw op en met grond en aanhorigheden gelegen Industrieweg nummer 10, gekadastreerd ot het

geweest, volgens kadaster sectie B, nummer 0672L, met een oppervlakte volgens kadaster van vierenveertig are

drieënnegentig centiare (44 a 93 ca).

Voormelde inbreng in natura is nader beschreven in het vermelde revisoraal verslag van de heer Jurgen Jackers,

bedrijfsrevisor, vertegenwoordigend de BV BVBA "FINVISION BEDRIJFSREVISOREN HASSELT" met zetel te

3500 Hasselt, Kuringersteenweg 172.

De besluiten van dit verslag luiden als volgt:

"De inbreng in natura tot oprichting van de vennootschap Fastgoed bvba, bestaat uit het gedeelte van de activa en passiva van Fastnet bvba, voor een bedrag van 60.880,13 EUR.

De verrichting werd nagezien overeenkomstig de normen uitgevaardigd door het Instituut der Bedrijfsrevisoren inzake inbreng in natura, Het bestuursorgaan van de vennootschap is verantwoordelijk

voor de waardering van de ingebrachte bestanddelen en voor de bepaling van het aantal door de vennootschap uit te geven aandelen ter vergoeding van de inbreng in natura.

oE2g-q5-f.850

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Luik B - vervolg

Bij het beëindigen van onze controlewerkzaamheden, zijn wij van oordeel dat:

a. de beschrijving van elke inbreng in natura beantwoordt aan de normale vereisten van nauwkeurigheid en duidelijkheid;

b. een voorbehoud wordt geformuleerd voor:

i. De eigendom van de materiële vaste activa gezien we enkel de aankoopbewijzen mochten ontvangen, en geen betalingsbewijzen hebben bekomen en we geen fysische controle hebben kunnen uitvoeren zodat de effectieve eigendom niet gegarandeerd

ii. De volledigheid van de zakelijke zekerheden gezien het onduidelijk is of er nog andere zakelijke zekerheden werden gevestigd als waarborg voor schulden van derden dan deze waarover wij beschikken.

iii. De continuiteit van de onderneming daar het financieel plan een kastekort voor de komende jaren vertoont waardoor er beroep op de financiële middelen van de aandeelhouders dient te gebeuren.

c. Onder voorbehoud van de onder punt b vermelde elementen, dat de voor de inbreng in natura door de partijen weerhouden methoden van waardering bedrijfseconomisch verantwoord zijn en dat de waardebepalingen waartoe deze methoden van waardering leiden ten minste overeenkomen met het aantal en de fractiewaarde, zodat de inbreng in natura niet overgewaardeerd is.

De vergoeding van de inbreng in natura bestaat uit 186 aandelen van de vennootschap Fastgoed BVBA, zonder vermelding van nominale waarde.

Wij willen er ten slotte aan herinneren dat onze opdracht er niet in bestaat een uitspraak te doen betreffende de rechtmatigheid en billijkheid van de verrichting.

Aldus opgesteld en beëindigd te Hasselt op 16 maart 2015."

II. STATUTEN (uittreksel)

TITEL I  AARD  NAAM  ZETEL  DOEL

Artikel 1  Naam

De vennootschap is opgericht onder de rechtsvorm van een Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid. Haar naam luidt FASTGOED.

De naam moet in alle akten, facturen, aankondigingen, bekendmakingen, brieven, orders en andere stukken uitgaande van de vennootschap, onmiddellijk voorafgegaan of gevolgd worden door de woorden "besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid" of door de afkorting "bvba", leesbaar weergegeven.

Zij moet bovendien vergezeld worden van de nauwkeurige aanwijzing van de zetel van de vennootschap, van het woord "rechtspersonenregister" of de afkorting "RPR", gevolgd door de vermelding van de zetel(s) van de rechtbank van het rechtsgebied waarbinnen de vennootschap haar zetel heeft en de exploitatiezetel(s), alsook van haar ondernemingsnummer.

Artikel 2 - Zetel

De zetel is gevestigd te 3700 Tongeren, Industrieweg 10.

De zetel kan zonder statutenwijziging overgebracht worden in elk ander deel van het Nederlandstalig taalgebied en het tweetalig gebied Brussel door eenvoudige beslissing van de zaakvoerder(s), te publiceren in de Bijtagen tot het Belgisch Staatsblad. De vennootschap kan tevens bij eenvoudige beslissing van de zaakvoerder(s) administratieve-, uitbatingszetels, bijkantoren, agentschappen, filialen, uitbatingen, agentschappen, kantoren, of depots, overal waar zij het noodzakelijk oordeelt, zowel in België als in het buitenland vestigen, ze overdragen of ontbinden en vereffenen.

De overbrenging van de zetel naar het buitenland of naar een ander taalgebied maakt echter een statutenwijziging uit waartoe enkel kan worden beslist door de Algemene Vergadering volgens de daartoe vereiste meerderheden.

Artikel 3 - Doel

De vennootschap heeft tot doel, zowel in België ais in het buitenland, voor eigen rekening of voor rekening van derden, of door deelname van dezen:

Het beheer van een onroerend en roerend vermogen en de huurfinanciering van onroerende goederen aan derden, alsmede alle handelingen die rechtstreeks of onrechtstreeks met dit doel in verband staan en die van aard zijn de opbrengst van de onroerende goederen te bevorderen, zoals het onderhoud, de ontwikkeling, de verfraaiing en de verhuring van deze goederen, alsmede zich borg stellen voor het goede verloop van verbintenissen door derde personen aangegaan die het genot zouden hebben van deze onroerende goederen;

Het bevorderen van de oprichting van vennootschappen door inbreng, participaties of investering;

"

Voorbehouden aan het

Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -12/05/2015 - Annexes du Moniteur belge

Luik B - vervolg

Het verlenen van adviezen van financiële, technische, commerciële of administratieve aard;

Het ondernemen in onroerende goederen waarbij inbegrepen het kopen, verkopen, ruilen, beheren, huren, verhuren, onderverhuren, valoriseren, bouwen en verbouwen, verkavelen en verwezenlijken van alle onroerende goederen, het nemen en afstaan van optierechten voor het kopen van onroerende goederen of immobiliënvennootschappen, de expertise en agentschapsdiensten inzake onroerende goederen, de uitgifte van vastgoedcertificaten, het bouwen en verbouwen van woningen, het ondernemen van alle afbraak-, gronden bouwwerken en werken van burgerlijk genie en in het bijzonder het oprichten van gebouwen onder het statuut van de wet van 8 juli 1924, op de mede-eigendom, alsmede het afsluiten van leasingscontracten Het uitvoeren van expertises betreffende alle onroerende goederen, het ontwikkelen en promoten van projecten;

Het beheren van onroerende goederen (syndicus);

Het oprichten van gebouwen met het oog op verkopen.

Het nemen van participaties onder eender welke vorm, in alle bestaande of nog op te richten vennootschappen en ondernemingen, evenals het verlenen van alle managementbijstand, het waarnemen van mandaten als bestuurder of vereffenaar en het ter beschikking stellen van personen gespecialiseerd in het adviseren en/of besturen van ondernemingen, dit alles in de meest ruime zin.

Advies, bijstand en know-how verlenen in alle domeinen waarin zij competent is, zoals marketing, promotie, ontwikkeling, research, design handel en productie, secretariaat, bedrijfs-en financieel beheer, en al wat daarmede rechtstreeks of onrechtstreeks verband houdt.

Advies, bijstand en tussenkomst bij het tot stand brengen en afsluiten, als makelaar of agent van

verzekeringscontracten en heiverzekeringscontracten, rechtstreeks of onrechtstreeks, zoals in binnen-en buitenland;

Alle verrichtingen die rechtstreeks of onrechtstreeks betrekking hebben op het oordeelkundige beheer, uitbreiding, verfraaiing en transformatie van een eigen roerend en onroerend patrimonium, zoals:

Onroerende goederen aanwerven, laten bouwen en verbouwen, laten opschikken, laten uitrusten,

ombouwen, verfraaien, in huur geven of nemen, verkavelen, onderhouden, ontwikkelen en uitbaten, urbaniseren, vervreemden en ruilen met het oog op beheer, wederbelegging en opbrengst;

De vennootschap zal alle burgerlijke, industriële, commerciële, financiële, roerende en onroerende handelingen mogen verrichten in rechtstreeks of onrechtstreeks verband met haar doel, die van aard zijn de verwezenlijking ervan te vergemakkelijken of uit te breiden, en die daartoe noodzakelijk, nuttig of zelfs alleen maar bevorderend zijn.

De vennootschap mag daarenboven belangen nemen, hetzij dcor deelneming, inbreng, of elke andere wijze in alle vennootschappen, ondernemingen, economische samenwerkingsverbanden, beroepsverenigingen of groeperingen, bestaande of op te richten, zo in België als in het buitenland, die een gelijkluidend, aanvullend of soortgelijk doel nastreven, of die van aard zijn de ontwikkeling van haar onderneming te bevorderen.

De vennootschap is bevoegd deel te nemen, onder gelijk welke vorm, aan de oprichting, uitbreiding, omzetting, fusie, opslorping, het bestuur en de controle van ondernemingen met gelijkaardige, aanverwante of aanvullende activiteiten, ze kan verder alle hulp verlenen aan ondernemingen waarin ze belang stelt onder meer in de vorm van leningen, voorschotten of borgstellingen, alsook bij wijze van bijstand inzake bestuur en/of administratie. De vennootschap mag ten voordele van derden tevens alle waarborgen toestaan, alle roerende goederen verpanden, alle onroerende goederen met hypotheek bezwaren,

De vennootschap mag optreden als bestuurder, volmachtdrager, mandataris of vereffenaar in andere vennootschappen, zich borg stellen voor derden, bestuurders en aandeelhouders, evenals hun leningen, voerschotten en kredieten toestaan, behoudens de wettelijke beperkingen terzake,

De algemene vergadering van de aandeelhouders kan het doel van de vennootschap uitleggen, verklaren en uitbreiden, mits zich te schikken naar de wettelijke regels terzake.

Zij kan binnen de perken van haar maatschappelijk doen, zowel in België als In het buitenland, alle roerende, onroerende, financiële, industriële, commerciële of burgerlijke verrichtingen doen. Zij kan ook functies van bestuurder of vereffenaar van andere vennootschappen uitoefenen.

De vennootschap is verbonden door de rechtshandelingen van de zaakvoerder(s) zelfs indien die handelingen buiten haar doel liggen, tenzij zij bewijst dat de derde daarvan op de hoogte was of er, gezien de omstandigheden, niet onkundig van kon zijn; openbaarmaking van de statuten alleen is echter geen voldoende bewijs.

De vennootschap mag alle handels-, nijverheids-, financiële, roerende en onroerende zaken verrichten die rechtstreeks of onrechtstreeks in verband staan met haar doel.

Voor-

behouden

aan het

Belgisch"

Staatsblad

Luik B - vervolg

Het doel kan gewijzigd worden bij een besluit van de buitengewone algemene vergadering overeenkomstig de

bepalingen van het Wetboek van Vennootschappen.

Artikel 4  Duur

De vennootschap is opgericht voor onbepaalde tijd vanaf het verkrijgen van de rechtspersoonlijkheid,

TITEL II  KAPITAAL

Artikel 5  Kapitaal

Het kapitaal bedraagt TWINTIGDUIZEND ZEVENHONDERD EN VIJF EURO TWEEËNZESTIG EUROCENT (¬

20.705,60, hetgeen volstort is ten belope van ACHTTIENDUIZEND HONDERD EN NEGEN EURO

ZEVENENTACHTIG EUROCENT (¬ 18.109,87).

Het is vertegenwoordigd door honderd zesentachtig (186) aandelen op naam zonder aanduiding van nominale

waarde, die elk één/honderd zesentachtigste van het kapitaal vertegenwoordigen.

Artikel 13  Bevoegdheden

De zaakvoerders hebben de meest uitgebreide macht om te handelen in naam der vennootschap, in alle

omstandigheden en om al de daden te stellen of toe te laten, die betrekking hebben op het doel der

vennootschap, zoals dit bepaald werd in artikel 3 van deze statuten.

De zaakvoerders, alleen optredend indien er meerdere zijn, vertegenwoordigen de vennootschap in en buiten

rechte.

De zaakvoerders samen handelend kunnen een deel van hun bevoegdheden ten titel van bijzondere volmacht

aan een derde persoon van hun keuze overdragen.

Onverminderd de algemene vertegenwoordigingsmacht toegekend aan de zaakvoerder kan het dagelijks bestuur

van de zaken van de vennootschap, alsook de vertegenwoordiging betreffende het bestuur, aan één of meerdere

personen opgedragen worden.

Artikel 14  Toezicht

Het toezicht over de werkzaamheden van de vennootschap wordt uitgeoefend door de vennoten of indien de wet

het vereist door één of meer commissarissen die bedrijfsrevisoren dienen te zijn.

De algemene vergadering benoemt de commissarissen volgens de regels bepaald in het wetboek van

vennootschappen.

De algemene vergadering bepaalt eveneens hun aantal en hun bezoldiging.

De benoeming van de commissaris kan steeds hernieuwd worden voor een periode van drie jaar.

De commissarissen kunnen enkel om wettige redenen worden afgezet door de algemene vergadering en dit

volgens de regels bepaald het wetboek van vennootschappen.

De commissaris kan gedurende zijn opdracht op gelijk welk ogenblik ontslag nemen om ernstige, persoonlijke

redenen ofwel op een algemene vergadering, na schriftelijk de vergadering te hebben ingelicht over de redenen

van zijn ontslag.

TITEL V ALGEMENE VERGADERING

Artikel 15  Algemene vergadering

De jaarlijKse algemene vergadering der vennoten zal gehouden worden op de tweede mei van ieder jaar.

De zaakvoerders mogen buitengewone algemene vergaderingen bijeenroepen, telkens het belang van de

vennootschap dit vereist.

De jaarlijkse algemene vergadering wordt gehouden in de zetel of in een andere plaats aangewezen in de

oproepingsberichten.

De bijeenroeping geschiedt door middel van een aangetekend schrijven, dat de agenda bevat, vijftien dagen voor

de algemene vergadering, aan de vennoten, de houders van certificaten die met medewerking van de

vennootschap werden uitgegeven, de obligatiehouders, de zaakvoerders en eventueel de commissarissen.

Samen met de oproepingsbrief voor de algemene vergadering wordt aan de vennoten, de zaakvoerders en

eventueel de commissarissen, een afschrift verzonden van de stukken die hen krachtens het wetboek van

vennootschappen ter beschikking moeten worden gesteld en aan de andere opgeroepen personen wordt

eveneens een afschrift van deze stukken gezonden als zij erom verzoeken.

De handtekening van allen van het proces-verbaal van algemene vergadering geldt eveneens als bijeenroeping

voor een nieuwe vergadering, waarmee de datum in het proces-verbaal al vastgelegd wordt, althans in de mate

dat alle vennoten aanwezig zijn.

Buitengewone algemene vergaderingen mogen gehouden worden op de plaats zoals aangeduid in de

oproepingsberichten.

De vennoten kunnen eenparig en schriftelijk alle besluiten nemen die tot de bevoegdheid van de algemene

vergadering behoren, met uitzondering van die welke bij authentieke akte moeten worden verleden.

e

" Voorbehouden Luik B - vervolg

aan het TrégIFEE Staatsblad

l Artikel 16 -- Beraadslaging

De vennoten mogen zich doen vertegenwoordigen door een volmachtdrager, die zelf stemrecht heeft.

Elk maatschappelijk aandeel geeft recht op één stem, binnen de door de wet bepaalde perken.

Wanneer één of meer aandelen toebehoren aan verscheidene personen, dan kunnen de daaraan verbonden rechten ten aanzien van de vennootschap slechts uitgeoefend worden door één enkele persoon die daartoe schriftelijk is aangewezen door alle gerechtigden,

Is een aandeel bezwaard met vruchtgebruik, dan wordt de uitoefening van het aan dat .aandeel verbonden stemrecht toegekend aan de vruchtgebruiker. De blote eigenaar kan zich verzetten, bij aangetekende brief aan de vennootschap gericht alsmede aan de vruchtgebruiker, tegen de deelneming door de vruchtgebruiker aan de beraadslaging over de door hem aangewezen agendapunten. ln dat geval wordt over die punten twee maal gestemd achtereenvolgens door de vruchtgebruiker en de blote eigenaar. Bij betwisting wordt de zaak aanhangig gemaakt bij de bevoegde rechter door de meest gerede partij.

Welke ook de op de algemene vergadering vertegenwoordigde aandelen wezen, de besluiten worden genomen bij volstrekte meerderheid van stemmen behoudens toepassing der wetsbepalingen inzake wijziging aan de statuten.

Over niet in de agenda begrepen punten kan slechts beraadslaagd worden in een vergadering waarin alle aandelen aanwezig zijn en mits daartoe met eenparige stemmen besloten wordt. De vereiste instemming staat vast, indien geen verzet is aangetekend in de notulen van de vergadering, Het stemrecht verbonden aan aandelen ingeschreven op naam van één echtgenoot, gehuwd onder het stelsel der gemeenschap van goederen, komt uitsluitend toe aan deze echtgenoot op wiens naam de aandelen staan ingeschreven, ongeacht of deze aandelen toebehoren aan zijn persoonlijk vermogen dan wel aan het gemeenschappelijk vermogen dat tussen beide echtgenoten bestaat,

TITEL V  BOEKJAAR  VERDELING

Artikel 17 -- Boekjaar

Het boekjaar begint op één januari en eindigt op éénendertig december.

Bij het einde van elk boekjaar, wordt door de zaakvoerder(s) de inventaris opgemaakt van alle activa en passiva bestanddelen, alsmede de jaarrekening. De jaarrekening bestaat uit de balans, de resultatenrekening en de toelichting, en vormt één geheel.

Indien wettelijk vereist, stellen de zaakvoerders bovendien een jaarverslag op overeenkomstig het Wetboek van Vennootschappen. In het verslag geven zij rekenschap van het gevoerde beleid. Het omvat tevens een commentaar op de jaarrekening, waarbij een trouw overzicht wordt gegeven van de gang van zaken, en van de positie van de vennootschap. Tenslotte wordt in het jaarverslag de informatie opgenomen die verplicht moet worden ter kennis gebracht overeenkomstig het Wetboek van Vennootschappen, in verband met ondermeer de belangrijke gebeurtenissen die hebben plaatsgevonden na het einde van het boekjaar, de werkzaamheden op het gebied van onderzoek en ontwikkeling.

Vijftien dagen voor de jaarvergadering leggen de zaakvoerders de documenten, waarvan in dit artikel sprake, ter beschikking van de vennoten op de zetel van de vennootschap.

Artikel 18 -- Wettelijke reserve  Verdeling

Jaarlijks wordt op de zuivere winst van de vennootschap een bedrag van ten minste éénitwintigste afgehouden voor de samenstelling van het wettelijk reservefonds. Deze voorafname houdt op verplicht te zijn wanneer het reservefonds ééntiende van het maatschappelijk kapitaal heeft bereikt.

De bestemming van het resultaat wordt volledig overgelaten aan de beslissing van de algemene vergadering. Onder geen beding mag er winstuitkering geschieden indien op datum van de afsluiting van het laatste boekjaar het netto-actief van de vennootschap, zoals blijkt uit de jaarrekening, ingevolge de uitkering gedaald is of zou dalen beneden het bedrag van het gestort kapitaal, vermeerderd met alle reserves die volgens de wet of de statuten niet mogen worden uitgekeerd,

Artikel 20  Vereffening

Ingeval van ontbinding zal de vereffening van de vennootschap plaats hebben op de wijze door de algemene vergadering aangeduid. Deze zal de vereffenaars aanstellen, alsmede hun vergoedingen bepalen zo nodig. Bij gebreke van zodanig benoeming zijn de zaakvoerders die op het tijdstip van de ontbinding in functie zijn, van rechtswege vereffenaars.

De vereffenaars treden pas in functie nadat de bevoegde rechtbank van koophandel is overgegaan tot bevestiging of homologatie van de benoeming door de algemene vergadering.

Het batig saldo der vereffening zal tussen al de vennoten verdeeld worden volgens het aantal aandelen dat zij ieder zullen bezitten, met dien verstande dat ieder aandeel hetzelfde recht geniet. Nochtans zo aile aandelen niet

12/05/2015 - Annexes du Moniteur belge



Luik B - vervolg

in gelijke verhouding afbetaald zijn, zullen de vereffenaars, alvorens tot hoger voorziene verdeling over te gaan, met de verscheidenheid van deze toestand moeten rekening houden en het evenwicht herstellen door alle aandelen op een volstrekte voet van gelijkheid te stellen, hetzij door geldoproepingen ten laste van de in minder mate afbetaalde aandelen, hetzij door voorafgaande terugbetalingen van de in grote mate afbetaalde aandelen, Artikel 29  Zaakvoerder -- Benoeming  Ontslag

Indien geen zaakvoerder benoemd is, heeft de enige vennoot van rechtswege alle bevoegdheden en verplichtingen van een zaakvoerder, Zowel de enige vennoot als een derde kunnen tot zaakvoerder van de vennootschap warden benoemd.

Indien een derde tot zaakvoerder is benoemd, zelfs in de statuten zonder beperking van duur, kan deze ten alle tijde door de enige vennoot ontslagen worden tenzij hij benoemd is voor een bepaalde duur of voor onbepaalde duur mits opzegging.

Zelfs wanneer de zaakvoerder de enige vennoot is, kan hem kwijting worden gegeven volgens de bepalingen van het wetboek van vennootschappen en volgens onderhavige statuten.

Artikel 32  Algemene vergadering

De enige vennoot oefent al de bevoegdheden uit die aan de algemene vergadering toekomen. Hij kan de bevoegdheden niet overdragen.

Van de besluiten van de enige vennoot worden notulen opgemaakt die door hem warden ondertekend. Is de enige vennoot tevens zaakvoerder, dient er enkel een bijzonder verslag te worden opgemaakt dat in voorkomend geval, openbaar dient gemaakt te worden overeenkomstig de bepalingen van de vennootschappenwet. Is er een externe zaakvoerder, dan neemt hij deel aan de algemene vergadering. De enige vennoot is verplicht hem per aangetekende brief op te roepen met opgaaf van de agenda. Laatstgenoemde formaliteit moet niet vervuld worden wanneer de zaakvoerder bereid is aan de vergadering deel te nemen. Dit moet in de notulen vermeld worden. De enige vennoot is steeds de voorzitter.

U. OVERGANGS- EN SLOTBEPALINGEN

1. Eerste boekjaar:

Bij uitzondering gaat het eerste boekjaar in op de datum dat de vennootschap de rechtspersoonlijkheid verkrijgt,

en eindigt het op 31 december 2015.

De zaakvoerders zullen alsdan voor de eerste maal de inventaris opstellen van alle activa en passiva

bestanddelen; de jaarrekening zal dan ook voor de eerste maal afgesloten worden.

2. Eerste jaarvergadering:

De eerste jaarvergadering wordt gehouden in 2016, overeenkomstig de statuten.

3. Overname van verbintenissen:

De algemene vergadering verklaart dat de vennootschap bij toepassing van artikel 60 van het Wetboek van vennootschappen de verbintenissen overneemt die voor rekening en ten laste van de vennootschap in oprichting zijn aangegaan, te rekenen van 1 oktober 2014. Deze overneming zal maar effect sorteren van zodra de vennootschap rechtspersoonlijkheid heeft verkregen. De verbintenissen, aangegaan in de tussenperiode, zijn eveneens onderworpen aan artikel 60 van het Wetboek van vennootschappen, en dienen, eens de vennootschap rechtspersoonlijkheid heeft, te worden bekrachtigd.

4. Benoemingen

Nadat de statuten zijn vastgelegd en de vennootschap is opgericht, rekening houdende met het feit dat zij haar rechtspersoonlijkheid zal bekomen bij de neerlegging van het dossier op de rechtbank van koophandel, komen de comparanten meteen samen in buitengewone algemene vergadering en beslissen éénparig:

a. het aantal niet-statutaire zaakvoerders vast te stellen op twee.

b te benoemen tot deze functie: De heer FASTRÉ Lode en Mevrouw PONET Leen, beiden voornoemd, die verklaren te aanvaarden en bevestigen dat zij niet getroffen zijn door een besluit dat zich daartegen verzet.

c. het mandaat van de zaakvoerder vast te stellen voor onbepaalde duur,

d. het mandaat van de zaakvoerder niet te vergoeden,

e. geen commissaris te benoemen,

VOOR ANALYTISCH UITTREKSEL

Meester Georges Hougaerts

Notaris met standplaats te Tongeren

Tefflkertid neergelegd :

á

Voor-

behouden

aan het

Belgta-h

Staatsblad

i

1 l L

Luik B - vervolg

een afschrift van de oprichtingsakte;

-- het verslag van de bedrijfsrevisor omtrent de inbreng in natura;

-- het verslag van de oprichters omtrent de inbreng in natura;

-- het formulier 1 voor publicatie in het B.S. / het analytisch uittreksel.

d

Voor-

; behouden

+ à aan het

wÉreTgrécFr . Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -12/05/2015 - Annexes du Moniteur belge

Coordonnées
FASTGOED

Adresse
INDUSTRIEWEG 10 3700 TONGEREN

Code postal : 3700
Localité : TONGEREN
Commune : TONGEREN
Province : Limbourg
Région : Région flamande