FASTNET

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : FASTNET
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 890.789.008

Publication

12/11/2014
ÿþMod Word 11.1

x.t L. ; In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie van de akte

"

Neorr.lnd ter grlPilo dor week V. konpl7teed Afllwe~ltrl, ai~ Y41iq~P~+i1

3 1 -10- 2014

De gri(iCkiffie

Ondernemingsnr : 0890789008

Benaming

(voluit) : Fastnet

(verkort):

Rechtsvorm : bvba

Zetel : Industrieweg 10, 3700 Tongeren

(volledig adres)

Onderwerp akte : Voorstel tot partiële splitsing

Uittreksel uit het voorstel tot een met splitsing gelijkgestelde verrichting d.d. 30/10/2014:

De zaakvoerders van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid Fastnet (hierna Fastnet)', zijn overeengekomen een splitsingsvoorstel op te stellen overeenkomstig de bepalingen van de artikelen 677 juncto 743 van het Wetboek van Vennootschappen (hierna W. Venn. genoemd).

De vennootschap overweegt om een partiële splitsing te verwezenlijken overeenkomstig de artikelen 677 juncto 743 W. Venn. waarbij Fastnet haar onroerende activiteiten zal overdragen aan de nieuw op te richten patrimoniumvennootschap Fastgoed, zonder dat de overdragende vennootschap Fastnet, ophoudt te bestaan.

In het kader van de verdere rationalisering van de huidige groepsstructuur en de verdere ontwikkelingen van de groep is het wenselijk om de onroerende activiteiten van de groep in één aparte vennootschap onder te brengen.

De partiële splitsing zal gebeuren op basis van een staat van activa en passiva per 30 september 2014.

De handelingen van de partieel te splitsen vennootschap met betrekking tot de afgesplitste vermogensbestanddelen zullen boekhoudkundig retroactief terugwerken en worden geacht te zijn verricht voor rekening van Fastgoed vanaf 1 oktober 2014.

Samen met het besluit tot partiële splitsing, zal het kapitaal van Fastnet gewijzigd worden ingevolge de vermindering van het maatschappelijk kapitaal in het kader van de partiële splitsing.

Aangezien de partiële splitsing boekhoudkundig retroactief zal terugwerken en worden geacht te zijn verricht voor rekening van de nieuwe vennootschap Fastgoed, vanaf 1 oktober 2014 zal de vermindering van het maatschappelijk kapitaal van Fastnet bepaald worden op basis van de staat van actief en passief zoals deze zal vastgesteld worden op datum van 30 september 2014.

Onderhavig voorstel tot partiële splitsing moet uiterlijk op 31 oktober 2014 ter griffie van de Rechtbank van Koophandel te Antwerpen afdeling Tongeren, waaronder de nieuwe en de partieel te splitsen vennootschap ressorteren, worden neergelegd.

Onderhavig voorstel tot partiële splitsing zal ter goedkeuring worden voorgelegd aan de buitengewone algemene vergadering van de partieel te splitsen vennootschap.

Onderhavig voorstel tot partiële splitsing is opgesteld in vier originelen, waarvan elk exemplaar evenwaardig is, met name één voor het bestuursorgaan van de partieel te splitsen vennootschap, één ter neerlegging ter griffie, één voor het bestuursorgaan van de nieuw op te richten vennootschap, en één voor de instrumenterende notaris.

Opgesteld te Tongeren op 30 oktober 2014

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -12/11/2014 - Annexes du Moniteur belge

IN

Voor.

behouder aan het Belgisch

Staatsblac

Fastnet bvba Fastnet bvba

Mevrouw Ponet Leen De heer Fastré Lode

Zaakvoerder Zaakvoerder

Op de laatste brz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

05/12/2013
ÿþ" 3 ,

kf(f' In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



i







irenuditi}]R ier gr+llie Ouf

recitlbprik v, koaphandol le TpNQPR>:N

z 5 wil. 2013

De Hoofdgrifflernriffie

Ondernemingsnr : 0890.789.008

Benaming (voluit) : Fastnet

(verkort)

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : industrieweg 10 - 3700 Tongeren

(volledig adres)

Onderwerp(en) akte : Ontslag zaakvoerder

Tekst :

Uittreksel uit de notulen van de buitengewone algemene vergadering van 06/11/2013

De vergadering beslist om de heer Axel Barrett, wonende Stationlaan 21/12 te 3700 Tongeren, te ontslaan ais zaakvoerder vanaf heden.

Fastré Lode

Zaakvoerder

Op de laatste blz. vanIulk l vermelden : "Recto ; Na'am erilioedânighëid`váii cië instrümëriiérëndë náláris;~hëtefiií3rï its piàisë(á)n(èn)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

13/09/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 30.06.2013, NGL 06.09.2013 13577-0427-011
20/08/2013
ÿþ Mod POF 11.1

L_rllfr [ In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

1

Voor- 111111IIMUll

behouder

aan het

Belgisch

Staatsblac





Ndarpelegd ter griiife der raii~ibttnk v, itioophaltdrái la l~ONOI:NUN

0 g "08- 2013

De Hoofdgriffier, Griffie

Bijlagen bij hetlielgiseh_Staatsblad __2.O/OS/2ü t Ânnexes_du Moniteurbelge

Onderneniingsnr : 0890.789.008

Benaming (voluit) : Fastnet

(verkort) :

Rechtsvorm ; Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Industrieweg 10.3700 Tongeren

(volledig adres)

Oncderwerp(en) akte : Benoeming zaakvoerder

Tekst :

Uittreksel uit de notulen van de buitengewone algemene vergadering van 01/06/2013

De vergadering beslist om de heer Axel Barrett. wonende Stationlaan 21/12, 3740 Bilzen te benoemen alS. aèkvoerder vanaf heden voor onbepaalde duur.

Lode Fastré

Zaakvoerder

Op de laatste blz. van Link f3 vermelden : -Recto : Naam 3ë fnsfnirrién"té.ëndi: riótáns;.lièizfj vsíï ïlë përsá(ójn(sn)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

05/01/2015
ÿþvoorbehouder aan het Belgisch staatsbla

Mod W ard 11.t

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

1

i

J

Ondernemingsnr : 0890789008

Benaming

(voluit) : Fastnet

(verkort) :

y

v. ltoopbsndal Atillwaíp6n, aid. l'nnyeten

UMM

De grilligl.iffie

Rechtsvorm : bvba

Zetel : Industrieweg 10, 3700 Tongeren

(volledig adres)

Onderwerp akte : Voorstel tot partiële splitsing

Uittreksel uit het voorstel tot een met splitsing gelijkgestelde verrichting d.d.1711212014:

De zaakvoerders van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid Fastnet (hierna Fastnet oud) zijn overeengekomen een splitsingsvoorstel op te stellen overeenkomstig de bepalingen van de artikelen 677 juncto 743 van het Wetboek van Vennootschappen (hierna W. Venn. genoemd).

De vennootschap overweegt om een partiële splitsing te verwezenlijken overeenkomstig de artikelen 677 juncto 743 W. Venn. waarbij Fastnet oud haar operationele activiteiten zal overdragen aan de nieuw op te richten vennootschap Fastnet (hierna Fastnet nieuw), zonder dat de overdragende vennootschap Fastnet oud, ophoudt te bestaan.ln het kader van de verdere rationalisering van de huidige groepsstructuur en de verdere ontwikkelingen van de groep is het wenselijk om de operationele activiteiten van de groep in één aparte vennootschap onder te brengen. Meer bepaald worden met deze verrichting aile activiteiten, uitgezonderd deze die betrekking hebben op onroerend goed activiteiten (m.n. onroerend goed en verbouwingswerken evenals de kredieten die betrekking hebben op het verwerven van deze materiële vaste activa bestanddelen), overgedragen naar de nieuw op te richten vennootschap.

De partiële splitsing zal gebeuren op basis van een staat van activa en passiva per 30 september 2014.

Aangezien vennootschap Fastnet nieuw wordt opgericht naar aanleiding van de splitsing hceft hiervoor geen ruilverhouding bepaald te worden. De aandeelhouders van vennootschap Fastnet oud krijgen alle aandelen van de vennootschap Fastnet nieuw. Als ruilverhouding wordt voorgesteld aan de huidige aandeelhouders in Fastnet oud, aandelen in Fastnet nieuw toe te kennen in overeenstemming met hun huidige aandelenverhouding in Fastnet oud. Op deze wijze worden geen aandeelhouders benadeeld.

De handelingen van de partieel te splitsen vennootschap met betrekking tot de afgesplitste vermogensbestanddelen zullen boekhoudkundig retroactief terugwerken en worden geacht te zijn verricht voor rekening van Fastnet nieuw vanaf 1 oktober 2014. Aangezien de partiële splitsing boekhoudkundig retroactief zal terugwerken en worden geacht te zijn verricht voor rekening van de nieuwe vennootschap vanaf 1 oktober 2014, zullen de partieel af te splitsen activa en passiva ingebracht worden tegen de waarden zoals deze blijken uit de staat van actief en passief op datum van 30 september 2014.

Samen met het besluit tot partiële splitsing, zal het kapitaal van Fastnet oud gewijzigd worden ingevolge de vermindering van het maatschappelijk kapitaal in het kader van de partiële splitsing.

1)Onderhavig voorstel tot partiële splitsing moet uiterlijk op 31 december 2014 ter griffie van de Rechtbank van Koophandel te Antwerpen afdeling Tongeren, waaronder de nieuwe en de partieel te splitsen vennootschap ressorteren, worden neergelegd.

2)Onderhavig voorstel tot partiële splitsing zal ter goedkeuring worden voorgelegd aan de buitengewone algemene vergadering van de partieel te splitsen vennootschap.

3)Onderhavig voorstel tot partiële splitsing is opgesteld in vier originelen, waarvan elk exemplaar evenwaardig is, met name één voor het bestuursorgaan van de partieel te splitsen vennootschap, één ter neerlegging ter griffie, één voor het bestuursorgaan van de nieuw op te richten vennootschap, en één voor de instrumenterende notaris.

Opgesteld te Tongeren op 17 december 2014

Fastnet bvba Fastnet bvba

Mevrouw Ponet Leen De heer Fastré Lode

Zaakvoerder Zaakvoerder

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

05/09/2012
ÿþOp de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Mod 2.0

' Áel In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie van de akte

1

Neergelegd ter griffie der

1111 111111 II

1111111

rechtbank v, koophandel te TONGEIREN

*12150719*

2 7 08- 2012

De HoofdgrlfflePriffie

Ondernemingsnr : BE 0890.789.008

Benaming

(voluit) : FASTNET

Rechtsvorm ; Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid Zetel 3700 Tongeren (Piringen), Sint-Truidersteenweg 410 Onderwerp akte : STATUTENWIJZIGING

Uit een akte verleden voor ondergetekende notaris Georges Hougaerts te Tongeren op éénentwintig augustus tweeduizend en twaalf, blijkt dat de buitengewone algemene vergadering van cie Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid FASTNET werd gehouden op het kantoor van notaris Georges Hougaerts te Tongeren.

De vergadering heeft geldig de volgende besluiten genomen

EERSTE~ BESLUIT  ZETELVERPLAATSING

De vergadering besluit eenparig om de maatschappelijke zetel van de vennootschap te verplaatsen naar 3700

Tongeren, Industrieweg, 10.

Het artikel 2 wordt aangepast aan de nieuwe zetel.

TWEEDE BESLUIT VERSLAG OMTRENT DOELWIJZIGING

De vergadering ontslaat de voorzitter van het voorlezen van het verslag van de zaakvoerder aangaande de wijziging van het maatschappelijk doel, alsmede van de staat van activa en passiva afgesloten per 31 mei 2012. De aanwezige vennoten erkennen een afschrift van dit verslag alsmede een staat van activa en passiva afgesloten per 31 mei 2012 te hebben ontvangen en er kennis van te hebben genomen.

Het verslag van de zaakvoerder alsmede van de staat van activa en passiva blijven aan deze akte gehecht.

DERDE BESLUIT -- DOELWIJZIGING

De vergadering besluit het doel van de vennootschap te wijzigen door toevoeging van onderstaande tekst aan

artikel 3 van de statuten

-NACE-BEL-code 47,740: detailhandel in medische en orthopedische artikelen in gespecialiseerde winkels;

- NACE BEL-code 46.450: groothandel in parfumerieën en cosmetica;

NACE BEL-code 46.190: handelsbemiddeling in goederen, algemeen assortiment;

NACE BEL-code 47.910: detailhandel via postorderbedrijven of via internet."

VIERDE BESLUIT  MACHTIGINGEN

De vergadering verleent eenparig de machtiging aan de zaakvoerders om het nodige te doen voor de uitvoering van de beslissingen die heden werden genomen en geeft opdracht aan notaris Georges Hougaerts te Tongeren om de statuten aan te passen aan de hiervoor genomen beslissingen en over te gaan tot de coördinatie ervan.

VOOR ANALYTISCH UITTREKSEL

Meester Georges Hougaerts ~ , ,.b.41~;;<,"

Notaris met standplaats te Tongeren* .

1-1-4

Tegelijkertijd neergelegd : o veil, ryF

-- een afschrift van de akte; .,

--het verslag van de zaakvoerder met de staat van activa en passiva per 31/0512012; is

E

 de gecoördineerde statuten; te TO>

-- de formulieren 1 (A-1-B) en 2 voor publicatteisch Staatsblad I het analytisch uittreksel.

20/08/2012 : ME. - JAARREKENING 31.12.2011, GGK 06.06.2012, NGL 13.08.2012 12409-0310-010
01/08/2011 : ME. - JAARREKENING 31.12.2010, GGK 27.06.2011, NGL 25.07.2011 11334-0045-013
10/08/2010 : ME. - JAARREKENING 31.12.2009, GGK 30.06.2010, NGL 04.08.2010 10390-0174-011
15/04/2015
ÿþ Mod 2.0

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Neergelegd ter grif-tin dr,ir rnr,i~tbank

V. koophendel brttv.vporz, T ongAren

 --~ ~-~--

0 2 -01w 2015

griffieriffie

i 11.1(1,111111110.11

Ondernemingsnr Benaming BE 0890.789.008

(voluit) : FASTNET

Rechtsvorm : Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid

Zetel : 3700 Tongeren, Industrieweg 10

Onderwerp akte : BUITENGEWONE ALGEMENE VERGADERING

STATUTENWIJZIGING

PARTIËLE SPLITSING DOOR OPRICHTING NIEUWE VENNOOTSCHAP



Uit een akte verleden voor ondergetekende notaris Georges Hougaerts te Tongeren op 25 maart 2015 blijkt dat de buitengewone algemene vergadering van de Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid FASTNET werd gehouden op het kantoor van notaris Georges Hougaerts te Tongeren.

De vergadering heeft geldig de volgende besluiten genomen :

EERSTE BESLISSING -- VERSLAGEN

Met eenparigheid beslist de vergadering de voorzitter te ontslaan van de voorlezing van de documenten en verslagen bedoeld onder punten 1 en 2 op de agenda.

De vergadering verklaart met eenparigheid kennis genomen te hebben van de inhoud van deze documenten. De vergadering beslist vervolgens met eenparigheid een afschrift van het splitsingsvoorstel met stempel van de griffie van de rechtbank van koophandel toe te vertrouwen aan ondergetekende notaris.

TWEEDE BESLISSING  VERRICHTING MET SPLITSING GELIJKGESTELD

A. GOEDKEURING VAN DE SPLITSING ZONDER VEREFFENING

De vergadering beslist met eenparigheid tot partiële splitsing van de vennootschap door overgang van de bedrijfstak bestaande uit de onroerende activiteiten van de vennootschap in een nieuw op te richten vennootschap.

De hiervoor genoemde bedrijfstak zal overgaan naar de nieuwe vennootschap volgens de opdeling en de modaliteiten voorzien in het splitsingsvoorstel.

B. BESCHRIJVING VAN HET OVERGEDRAGEN VERMOGEN

Voor wat de beschrijving betreft van de toe te bedelen vermogensbestanddelen aan de nieuwe vennootschap wordt verwezen naar voorgeschreven verslagen waarin de activa en passiva van de onroerende activiteiten uitvoerig worden beschrijven.

Wat de informatieplicht aangaande de overdracht van onroerende goederen sensu late betreft, wordt verwezen naar hetgeen vermeld onder: Derde beslissing  Oprichting van BVBA "FASTGOED".

Kosten

De vergadering beslist met eenparigheid van stemmen dat alle kosten betreffende de met splitsing gelijkgestelde verrichting ten laste zijn van de vennootschap.

Niet-toegekende bestanddelen

De algemene vergadering beslist met eenparigheid dat alle activa en passiva waarvan niet met zekerheid kan worden vastgesteld dat ze werden toebedeeld aan de nieuwe vennootschap of binnen de vennootschap zijn gebleven, in de vennootschap blijven, middels algemene kwijting ten gunste van de nieuwe vennootschap.

C. TOEKENNING VAN NIEUWE AANDELEN IN DE OP TE RICHTEN VENNOOTSCHAP  RUILVERHOUDING De vergadering beslist met eenparigheid dat elk aandeel van de vennootschap recht geeft op een

Op de laatste biz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening,

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -15/04/2015 - Annexes du Moniteur belge

r

Luik B - vervolg

nieuw aandeel in de op te richten vennootschap.

Deelname in de winst

De vergadering beslist met eenparigheid dat de aandelen van de op te richten vennootschap onmiddellijk in de winst deelnemen, met inbegrip van de winst uit verrichtingen die de vennootschap verondersteld wordt te hebben gedaan, op boekhoudkundig vlak, vanaf 1 oktober 2014 voor rekening van de op te richten vennootschap.

Boekhoudkundige datum

Alle verrichtingen vanaf 1 oktober 2014 uitgevoerd door de vennootschap voor wat betreft het afgesplitste vermogen zoals hierboven beschreven, worden vanuit boekhoudkundig oogpunt geacht te zijn verricht voor rekening van de op te richten vennootschap.

DERDE BESLISSING  OPRICHTING VAN BVBA "FASTGOED"

A. VASTESTELLING EIGEN VERMOGEN VAN DE VENNOOTSCHAP DIE WORDT OPGERICHT ALS GEVOLG VAN DE

PARTIËLE SPLITSING

De vergadering stelt vast dat het eigen vermogen van de vennootschap die wordt opgericht als gevolg van de partiële splitsing  zoals blijkt uit het vermeld revisoraal verslag  als volgt is samengesteld:

Kapitaal: ¬ 18.109,87

Geplaatst: ¬ 20.705,62

Niet opgevraagd: ¬ - 2.595,75

Reserves: ¬ 11.995,95

Resultaat van de periode: ¬ 30.774,31

TOTAAL NETTO-ACTIEF: ¬ 60.880,13

B. GOEDKEURING VAN DE OPRICHTINGSAKTE EN DE STATUTEN VAN DE OP TE RICHTEN VENNOOTSCHAP EN

VASTSTELLING VAN DE AFSLUITINGSDATUM VAN HET EERSTE BOEKJAAR EN DE DATUM VAN DE EERSTE ALGEMENE VERGADERING

§1. Beslissing tot oprichting

De vergadering beslist met eenparigheid de BVBA "FASTGOED", met maatschappelijke zetel te 3700

Tongeren, Industrieweg 10, op te richten en de statuten ervan artikelsgewijs vast te leggen met

inbegrip van de afsluitingsdatum van het eerste boekjaar en van de datum van de eerste gewone

algemene vergadering, zoals verder bepaald.

,$2. lnbrenq in natura

Ingevolge de partiële splitsing van de BVBA "FASTNET" wordt in de nieuw op te richten BVBA

"FASTGOED" inbreng gedaan van het hierna beschreven onroerende goed.

Beschriivinq van het goed:

STAD TONGEREN, achtste afdeling

Een industriegebouw op en met grond en aanhorigheden gelegen Industrieweg nummer 10, gekadastreerd of het geweest, volgens kadaster sectie B, nummer 0672L, met een oppervlakte volgens kadaster van vierenveertig are drieënnegentig centiare (44 a 93 ca).

Oorsprong van eigendom:

Voormeld goed hoort toe aan de BVBA "FASTNET" ingevolge akte houdende verkoop verleden voor minuuthoudende notaris Georges Hougaerts te Tongeren en notaris Dirk Vanderstraeten te Opglabbeek, op 13 september 2012, overgeschreven op het Eerste Hypotheekkantoor te Tongeren op 26 september 2012 onder formaliteit 74-T-26/09/2012-06335, om het verkregen te hebben de NV "FIN AUTOTRANSPORT" (KBO 0434-965-420).

A. Verslagen bij elke inbreng in natura

Voormelde inbreng in natura is nader beschreven in het vermelde revisoraal verslag van de heer Jurgen Jackers, bedrijfsrevisor, vertegenwoordigend de BV BVBA "FINVISION BEDRIJFSREVISOREN HASSELT" met zetel te 3500 Hasselt, Kuringersteenweg 172.

De besluiten van dit verslag luiden als volgt:

"De inbreng in natura lot oprichting van de vennootschap Fastgoed bvba, bestaat uit het gedeelte van de activa en passiva van Fastnet bvba, voor een bedrag van 60.880,13 EUR.

De verrichting werd nagezien overeenkomstig de normen uitgevaardigd door het Instituut der Bedrijfsrevisoren inzake inbreng in natura. Het bestuursorgaan van de vennootschap is verantwoordelijk voor de waardering van de ingebrachte bestanddelen en voor de bepaling van het aantal door de vennootschap uit te geven aandelen ter vergoeding van de inbreng in natura. Bij het beëindigen van onze controlewerkzaamheden, zijn wij van oordeel dat:

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -15/04/2015 - Annexes du Moniteur belge

Voor-

" behouden aan het

Belgisch

Staatsblad



r Voorbehouden aan het Belgieeh Staatsblad Luik B - vervolg





a. de beschrijving van elke inbreng in natura beantwoordt aan de normale vereisten van nauwkeurigheid en duidelijkheid;

b, een voorbehoud wordt geformuleerd voor:

i. De eigendom van de materiële vaste activa gezien we enkel de aankoopbewijzen mochten ontvangen, en geen betalingsbewijzen hebben bekomen en we geen fysische controle hebben kunnen uitvoeren zodat de effectieve eigendom niet gegarandeerd is.

iL De volledigheid van de zakelijke zekerheden gezien het onduidelijk is of er nog andere zakelijke zekerheden werden gevestigd als waarborg voor schulden van derden dan deze waarover wij beschikken.

iii. De continuiteit van de onderneming daar het financieel plan een kastekort voor de komende jaren vertoont waardoor er beroep op de financiële middelen van de aandeelhouders dient te gebeuren.

c. Onder voorbehoud van de onder punt b vermelde elementen, dat de voor de inbreng in natura door de partijen weerhouden methoden van waardering bedrijfseconomisch verantwoord zijn en dat de waardebepalingen waartoe deze methoden van waardering leiden ten minste overeenkomen met het aantal en de fractiewaarde, zodat de inbreng in natura niet overgewaardeerd is.

De vergoeding van de inbreng in natura bestaat uit 186 aandelen van de vennootschap Fastgoed BVBA, zonder vermelding van nominale waarde.

Wij willen er ten slotte aan herinneren dat onze opdracht er niet in bestaat een uitspraak te doen betreffende de rechtmatigheid en billijkheid van de verrichting.

Aldus opgesteld en beëindigd te Hasselt op 16 maart 2015."

Een exemplaar van het verslag van de bedrijfsrevisor zal ter griffie van de bevoegde rechtbank van koophandel neergelegd worden samen met een expeditie van de akte.

B. Hypothecaire staat

Voormelde goederen zijn vrij en onbelast van elke bezwarende hypothecaire in- of overschrijving, met uitzondering van de inschrijving genomen in het voordeel van de NV "ING BELGIË" met zetel te 1000 Brussel, Marnixlaan 24, ingevolge akte houdende kredietopening verleden voor ondergetekende notaris te Tongeren op 13 september 2012, ingeschreven op het Eerste Hypotheekkantoor te Tongeren op 29 september 2012, onder formaliteit 74-1-26/09/2012-06349, initieel voor een bedrag in hoofdsom van vijfentwintigduizend euro (¬ 25.000,00) en in bijhorigheden van tweeduizend vijfhonderd euro (¬ 2.500,00).

De NV "ING BELGIË" heeft in haar brief van 23 januari 2015 bevestigd dat voormelde inschrijving behouden mag blijven, mits voldaan wordt aan volgende overige in de toekomst te vervullen voorwaarden, door:

FASTNET BVBA

" De verderzetting van de verrichtingen op afbetaling nummers:

03065631-43 (huidig obligo van 303.430,53 EUR, eindvervaldag 31/12/2023),

" 05165590-49 (huidig obligo van 71.375,86 EUR, eindvervaldag 17/12/2018), 05238165-68 (huidig obligo van 14.384,62 EUR, eindvervaldag 2610312019) 05329672-07 (huidig obligo van 122.046,62 EUR, eindvervaldag 1510512019)

" Ondertekening door de nieuw op te richten patrimoniumvennootschap FASTGOED BVBA van een solidaire borgstelling ten belope van 500.000,00 EUR in hoofdsom, ondersteund door een verbintenis inzake onroerende goederen,

" Na vestiging nieuw notarieel mandaat door FASTGOED BVBA, en ondertekening onderhandse akte van hypotheekoverdracht, waarvan hierna sprake, vrijgave notariële lastgevingen tot hypothekeren van 13/09/2012 en 12/12/2013, van respectievelijk 725.000,00 EUR en 120.000,00 EUR in hoofdsom.

FASTGOED BVBA

" De verderzetting van de verrichtingen op afbetaling oorspronkelijk toegekend aan FASTNET BVBA, nummers 04685529-41 (huidig obligo van 523.381,75 EUR, eindvervaldag 1310912027) en 05165720-82 (huidig oblige van 103.003,17 EUR, eindvervaldag 13/12/2020),

" Overdracht van de hypotheek, verleend door FASTNET BVBA, ad 25.000,00 EUR in hoofdsom, krachtens akte verleden voor notaris Georges Hougaerts te Tongeren (d.d. 13/09/2012), op de gebouwen, op en met grond, gelegen te 3700 Tongeren, Industrieweg 10,

" Nieuw te vestigen notarieel mandaat, op voormelde gebouwen, ten belope van 845.000,00 EUR in hooidsom.

C. Algemene voorwaarden van eigendomsovergang met betrekking tot voormelde onroerende

goederen

1. Eigendom  genot  gebruik

De verkrijgende vennootschap bekomt de volle eigendom van hoger beschreven goederen vanaf

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -15/04/2015 - Annexes du Moniteur belge





Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad Luik B - vervolg

heden.

De inbrenger verklaart dat het goed niet verhuurd is en de verkrijgende vennootschap zal het genot en gebruik van de ingebrachte goederen hebben vanaf heden, door persoonlijke ingebruikname. Bovendien verklaart de inbrenger dat het onroerend goed niet het voorwerp uitmaakt van enig gebruiksrecht in het voordeel van derden.

2. Erfdienstbaarheden

Het goed wordt overgedragen met alle erfdienstbaarheden waarmee het goed zou kunnen bevoor- of benadeeld zijn, zonder verhaal tegen de inbrenger, tenzij bewezen wordt dat de inbrenger kennis had van een bezwarende erfdienstbaarheid en die niet meegedeeld zou hebben aan de verkrijgende vennootschap. De inbrenger verklaart dat hij zelf geen erfdienstbaarheden heeft toegestaan en dat hij geen weet heeft van enige andere erfdienstbaarheden.

3. Belastingen

De verkrijgende vennootschap is verplicht de onroerende voorheffing die met betrekking tot de ingebrachte goederen geheven wordt, alsmede alle andere belastingen en vergoedingen die jaarlijks door de overheid worden gevorderd voor het goed, te betalen vanaf de ingenottreding.

De onroerende voorheffing voor het lopende jaar werd tussen partijen afgerekend, waarvan kwijting. Eventueel gevestigde verhaalbelastingen wegens vroeger uitgevoerde werken en waar thans nog op afbetaald wordt, blijven ten faste van de inbrenger.

4. Brandverzekering

De inbrenger verklaart dat het ingebrachte goed verzekerd is tegen brandgevaar en verbindt er zich toe zijn huidige overeenkomst niet op te zeggen binnen de 8 dagen na de ondertekening van deze akte. De verkrijgende vennootschap verklaart onmiddellijk zelf het nodige te doen indien zij het ingebrachte goed tegen brand en andere risico's verzekerd wil zien.

4. Staat van de goederen

De goederen worden ingebracht in de toestand waarin ze zich thans bevinden.

Ze worden bovendien ingebracht met alle zichtbare gebreken en met alle verborgen gebreken waarvan de inbrenger zelf geen kennis had. De inbrenger verklaart zelf geen kennis te hebben van ernstige verborgen gebreken en verklaart te weten dat hij blijft instaan voor deze verborgen gebreken indien hij deze toch zou kennen maar zou verzwegen hebben voor de verkrijgende vennootschap. De verkrijgende vennootschap verklaart formeel de bij deze ingebrachte goederen aandachtig bezocht te hebben.

Het goed wordt ingebracht met alle rechten en verplichtingen inzake boven- en/of ondergrondse leidingen en eventuele gemene muren, hagen of andere afsluitingen, die de scheiding uitmaken tussen het goed en i de aanpalende eigendommen.

Verder wordt het goed ingebracht zonder waarborg van voormelde oppervlakte, zelfs al verschilde die met meer dan één/twintigste van de werkelijke oppervlakte.

5. Bijzondere bepalingen

In de akte houdende verkoop verleden voor minuuthoudende notaris Georges Hougaerts te Tongeren en notaris Dirk Vanderstraeten te Opglabbeek, op 13 september 2012, overgeschreven op het Eerste Hypotheekkantoor te Tongeren op 26 september 2012 onder formaliteit 74-T-26/09/2012-06335, werd melding gemaakt van bijzondere voorwaarden dewelke eerder werden opgenomen in een akte houdende verkoop verleden door notaris Clement Wouters, vervangende zijn ambtgenoot notaris Ghislain de Schaetzen, te Tongeren op 15 februari 1993.

Krachtens deze bijzondere voorwaarden werd notaris Hougaerts, na diens schrijven, in kennis gesteld van hetgeen volgt

- Bericht dd. 20 februari 2015 uitgaande van de heer Luc Houbrechts, in zijn hoedanigheid van

Voorzitter van het Directiecomité te Tongeren, waarin het volgende gesteld wordt:

7..] Uw e-mail berucht van 16 februari jl. betreffende de splitsing van vennootschap FASTNET

voor het gebouw gelegen Industrieweg nummer 10 hebben wij in goede orde ontvangen.

Wij delen u hierbij mede dat het Autonoom Gemeentebedrijf Stadsontwikkeling Tongeren

principieel akkoord gaat met deze splitsing. [...1"

- Bericht dd. 24 februari 2015 uitgaande van de heren Eric Christiaens en Marc Vandeput,

respectievelijk in hun hoedanigheid van Algemeen directeur en Voorzitter van de POM Limburg, waarin het volgende gesteld wordt:

7..] Hierbij hebben wij de eer u mee te delen dat POM Limburg akkoord gaat met de voorgenomen transactie.

[. " .] Wij benadrukken dat het noodzakelijk is dat de vennootschap ten voordele van wie het vermeld onroerend goed wordt ingebracht zich schriftelijk ertoe verbindt alle verplichtingen die volgen uit de oorspronkelijke akte dd. 15.02.1993 over te nemen en na te leven. Alle bijzondere voorwaarden uit deze oorspronkelijke akte moeten in extenso worden overgenomen.

j...] Wij verzoeken uitdrukkelijk om ons een kopie van de definitieve akte van overdracht te laten geworden, om ons toe te laten toezicht uit te oefenen op de correcte toepassing van de elementen van ons advies. [..1"



Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -15/04/2015 - Annexes du Moniteur belge

Voor-

behouden

aan het

Staatsblad

Luik B - vervolg

Dienaangaande warden in onderhavige akte de vermelde bijzondere voorwaarden in extenso overgenomen als kettingbeding, dit zoals volgt:

"6) De verkoop heeft plaats onder de voorwaarden vervat in de verkoopsovereenkomst de dato tweeëntwintig oktober negentienhonderd tweeënnegentig, opgesteld door de gemeentebestuur van Tongeren, en ondertekend door de kopers en de verkopende gemeente, welke voorwaarden aan deze akte zullen gehecht blijven en tegelijkertijd geregistreerd worden.'

Ingevolge deze voorwaarden dienen de volgende voorwaarden expliciet opgenomen te worden in onderhavige akte, te weten:

Artikel 6. - Bestemming

De koper zal op het terrein alleen gebouwen oprichten die direct of indirect verband houden met de industriële doeleinden van het bedrijf, te weten het oprichten van een industriele bakkerij met magazijn en burelen, zoals deze vermeld zijn in de milieuvergunning of de melding aan het stadsbestuur. Op de terreinen of in de gebouwen mogen slechts andere aktiviteiten plaatsvinden na schriftelijke en voorafgaandelijke toestemming van de stad Tongeren.

Deze wijziging dient eveneens ter kennis worden gebracht van de G.O.M.-Limburg.

Artikel 7. - Tewerkstelling

De koper zal binnen de termijn van 3 jaar na aanvang van de aktiviteit 15 personen effectief en blijvend tewerkstellen, behoudens overmacht, of dwingende omstandigheden van ekonomische of technische aard, waarvan de verkoper en de G.O.M.-Limburg tijdig dienen ingelicht te worden. De koper is ertoe verplicht, indien het stadsbestuur en/of de G.O.M.-Limburg hierom vraagt, waarheidsgetrouwe gegevens te verstrekken over het aantal personeelsleden in dienst en hun activiteiten.

Artikel 8. - Bouwverplichting

De koper verbindt er zich toe binnen de twaalf maanden na het verlijden van de verkoopakte op de aangekochte nijverheidsgebouwen opgericht te hebben met een minimale oppervlakte van 1300 m2.

Binnen de vierentwintig maanden na het verlijden van de ver-koopakte moet het bedrijf in werking zijn.

Binnen de 3 jaar na het verlijden van de verkoopakte zal de bebouwde oppervlakte, inclusief parkeer- en opslagruimte minstens 60% van de bebouwbare oppervlakte bedragen.

De koper zal ten dien einde de nodige bouwvergunning en milieuvergunningen aanvragen bij de bevoegde overheid binnen drie maanden na het verlijden van de verkoopakte. Bepaalde ongezonde gevaarlijke of onesthetische materialen, zoal asbest-cementen, golfplaten, ijzeren golfplaten, betonblokken die niet als paramentwerk kunnen gebruikt worden, en dergelijke, worden niet toegelaten voor de buitenwanden der, gebouwen. Evenmin zijn ijzeren golfplaten toegelaten als dakbedekking. De koper zal geen boogloods of gelijkaardige konstruktie oprichten, indien aan deze verplichting tot bouwen of inwerkingstelling van het bedrijf niet wordt voldaan, of indien vermelde verboden materialen toch gebruikt worden, kan de verkoop worden ontbonden na ingebrekestelling bij deurwaardersexploot door de verkoper of de G.O.M.-Limburg.

In dat geval zal de huidige verkoopprijs, aangepast aan de schommelingen van het indexcijfer der consumptiegoederen en verminderd met de kosten van terugname, worden terugbetaald. Artikel 9. - Vergunningen

De koper verbindt er zich toe de stedebouwkundige voorschriften na te leven. Hij zal niet met de oprichting van gebouwen beginnen dan nadat hij de nodige vergunningen en goedkeuringen heeft bekomen.

De koper verbindt er zich toe voor het aanvatten van enige activiteit in verband met een hinderlijke inrichting, de nodige meldingen te doen en aanvragen in te dienen overeenkomstig de wettelijke bepalingen van de overheden in verband met de bescherming van de omgeving tegen schadelijke invloeden van inrichtingen.

Hij verbindt zich ertoe de vergunningsvoorwaarden opgelegd in de milieuvergunning na te leven. Indien de koper binnen de termijn van 12 maanden na de ondertekening van deze overeenkomst, geen milieuvergunning kan verkrijgen, zal de verkoopsovereenkomst van rechtswege en zonder ingebrekestelling ontbonden worden, zonder dat één der partijen hierdoor een recht op schadevergoeding kan doen gelden.

De koper verbindt er zich uitdrukkelijk toe tijdens de procedure voor het bekomen van vermelde vergunningen de gevraagde medewerking te verlenen aan de bestuurlijke overheden, dit wil zeggen niet stil te zitten en de nodige goodwill te tonen.

Artikel 10. - Bouwvoorwaarden en groenvoorziening

Minstens 20 % van de perceelsoppervlakte zal als groenvoorziening aangelegd en onderhouden worden als een goed huisvader. De volgens de stedebouwkundige voorschriften niet bebouwbare zones met inbegrip van de niet door gebouwen, toegangswegen en uitgeruste parkeer-terreinen ingenomen oppervlakten, dienen beschouwd te worden als groenzones.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -15/04/2015 - Annexes du Moniteur belge

Voor- Luik B - vervolg

behouden

aan het



Belgisch Staatsblad Ze zullen overwegend als gazon met heesters, bloemen, laag- en hoogstammige bomen worden aangelegd en onderhouden, zonder dat hierdoor de doortocht van brandbestrijdingswagens kan worden verhinderd.

De koper zal er zorg voor dragen. dat vanaf de grenzen van het perceel elke onestetische aanblik aan het oog onttrokken wordt door een aangepaste architectuur en beplanting. Afsluitingen, zowel op de perceelsgrenzen als op de rooilijn moeten uitgevoerd worden in natuur hagen, al dan niet versterkt met draad, of beplantingsstroken. !n ieder geval dient onestetische afsluiting door een aangepaste beplanting aan het zicht onttrokken te worden.

De aanleg van de oprit over de strook der nutsvoorzieningen mag enkel uitgevoerd worden met uitneembare monolietblokken. Ter hoogte van de inritten zal de koper met navolging van de door de overheid gegeven richtlijnen de aangelegde of nog aan te leggen riolering op eigen kosten afdoende te verstevigen teneinde beschadiging door zwaar transport te vermijden. De koper is verplicht op het door haar aangekochte perceel één of meer parkeerruimten te voorzien, die ruimte bieden vooral de voertuigen van het bedrijf, het personeel en de bezoekers. Ook het laden en lossen dient op het terrein te gebeuren. Drie maanden na het verlijden van de akte, legt de koper de plannen terzake voor aan de verkoper met het oog op de goedkeuring ervan.

indien dit plan niet is ingediend binnen de gestelde termijn, of indien 24 maanden na de aanvang van de werken, de op het plan voorziene beplanting niet aanwezig is, heeft de verkoper recht op een schadevergoeding van 500 fr/Ha en per dag vertraging die de afwerking van deze groenzones za! ondergaan. Deze som wordt aangepast aan de schommelingen van het indexcijfer der consumptieprijzen.

De schadevergoeding is verschuldigd indien de koper zich niet in regel gesteld heeft, vanaf de 150ste dag na de ingebrekestelling.

Artikel 11. - Conciërgewoning

Op de gronden mogen geen vaste of verplaatsbare inrichtingen opgesteld worden die dienstig zijn voor bewoning.

Evenwel is het kopers toegestaan één in het hoofdgebouw geintegreerde woning voor bewakings- en/of onderhoudspersoneel op de aangekochte grond op te richten.

De totale vloeroppervlakte van de woning mag niet meer bedragen dan 200m2 in geen geval mag de woning meer in beslag nemen dan 1/4 van de totale vloeroppervlakte van het gebouwencomplex.

De woning moet stedebouwkundig één geheel vormen met het bedrijfsgebouw en moet er materieel en constructief in geïntegreerd zijn.

De kopers erkennen uitdrukkelijk dat de bedrijfsgebouwen en de woning één geheel uitmaken en nooit afzonderlijk voor uitbating of bewoning kunnen verkocht, verhuurd of in gebruik gegeven worden.

Indien niet aan deze voorwaarden voldaan wordt, is de koper een schadevergoeding verschuldigd van 20.000,-Fr per overschrijdende m2 en per jaar.

Deze som wordt aangepast aan de schommelingen van het indexcijfer der consumptieprijzen.

De schadevergoeding is verschuldigd indien de koper zich niet in regel gesteit heeft, vanaf de 3lste dag na de ingebrekestelling.

Artikel 12. - Detailhandel

Detailhandel en het met dat doel inrichten van een toonzaal toegankelijk voor het publiek zijn niet toegestaan.

Indien deze bepaling niet wordt nageleefd is de koper een boete verschuldigd van 15.000,-Fr per dag.

Deze som wordt aangepast aan de schommelingen van het indexcijfer der consumptiegoederen. De schadevergoeding is verschuldigd indien de koper zich niet in regel gesteld heeft, vanaf de 3lste dag na de ingebrekestelling.

Artikel 13. - Vervreemding

De koper, bedingend voor zichzelf als voor zijn rechthebbende en rechtverkrijgende, ontzegt zich het recht om zonder voorafgaandelljke en schriftelijke toestemming van de verkoper, het hierbij verkregen onroerend goed en de erop aangebrachte gebouwen en installaties, geheel of gedeeltelijk aan een derde in eigendom over te dragen, te verhuren of er aan een derde enig gebruiksrecht of zakelijk recht op te verlenen.

Het vestigen van een hypotheek of de belofte tot hypotheekvestiging, wordt voor de interpretatie van deze overeenkomst, niet beschouwd als een vervreemding.

ln ieder geval verplicht de koper zich, bedingend voor zichzelf, zijn rechthebbende en zijn rechtverkrijgende, om aan die derde kennis te geven van de algemene en bijzondere verkoopsvoorwaarden, in ieder geval van de art. 6 tot en met art. 19, deze in de akte van verkoop, verhuur, gebruik ,.., in extenso in te lassen en die derde, die zich zal moeten verbinden voor zichzelf zijn rechthebbende en zijn rechtverkrijgende, de verbintenis te doen aangaan alle

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -15/04/2015 - Annexes du Moniteur belge





Luik B - vervolg

verplichtingen die hierin vervat zijn na te komen.

Afwijkingen van deze paragraaf zijn enkel mogelijk na een uitdrukkelijke en schriftelijke goedkeuring van de huidige verkoper.

Artikel 14. - Terugkoop

Indien de koper zijn bedrijvigheid, zoals deze in de akte verkoop vermeld staat, staakt hetgeen voldoende blijkt uit de afdanking van het personeel of uit een door de bedrijfsleiding veroorzaakte staking van de activiteiten gedurende een periode van meer dan 6 maanden, of bij niet naleving van de bepalingen vervat in onderhavige overeenkomst, kunnen de huidige verkoper, het Vlaams Gewest of de G.D.M.-Limburg de grond en de er opgerichte gebouwen en infrastructuur terugkopen overeenkomstig artikel 32 par. 1 van de wet van 30 december 1970

De terugkoop zal geschieden tegen de in de akte bepaalde prijs, aangepast overeenkomstig de schommelingen van het door de regering bekendgemaakte indexcijfer van de consumptieprijzen. Artikel 15. - Verplichtingen van de verkoper ten opzichte van de hypothecaire kredietverlener

Indien de verkoper het recht tot terugkoop wil uitoefenen verbindt hij zich ertoe, mits naleving van de hieronder vermelde voorwaarden, de hypothecaire kredietverlener tijdig hierover in te lichten. Deze mededeling zal de kredietverlener in staat stellen, op basis van de kredietovereenkomst, het krediet op te zeggen, de schuldvordering onmiddellijk en volledig opeisbaar te stellen en tot executie van de hypotheek over te gaan, ongeacht het bepaalde in artikel 13.

De verkoper gaat deze verbintenis enkel aan mits de kredietgever bij het aangaan van de kredietovereenkomst, de verkoper en de G.O.M.-Limburg schriftelijk hiervan in kennis stelt en zich verbindt tot het bepaalde in artikel 17.

Artikel 16. - Faling

In geval van faling, gerechtelijk akkoord of onroerend beslag vervalt het verbod tot verkopen vermeld in artikel 13, mits de beslaglegger en de curator zich verbinden om het in artikel 17 bepaalde na te leven.

Artikel 17. - voorwaarden te vervullen- door de hypothecaire kredietverlener ten opzichte van de verkoper

indien de hypothecaire kredietverlener ertoe zou gebracht worden het krediet op te zeggen, de schuldvordering opeisbaar te stellen om welke reden dan ook, of indien om reden van faling of onroerend beslag, overgegaan wordt tot de verkoop van het onroerend, goed en de erop aangebrachte gebouwen, za! zowel de kredietverlener als de curator als de beslaglegger zich ertoe verbinden de verkoper en de G.O.M.-Limburg tijdig hierover in te lichten, opdat deze van hun recht tot terugkoop kunnen gebruik maken. Indien deze binnen de 3 maanden geen gebruik maken van hun recht, wordt geacht dat zij eraan verzaken.

Indien overgegaan wordt tot de verkoop van het onroerend goed, verplicht zowel de kredietverlener, als de curator of de beslaglegger zich er toe, bedingend voor zichzelf, zijn rechthebbende en zijn rechtverkrijgende, om aan die derde kennis te geven van de algemene en bijzondere verkoopsvoorwaarden, in ieder geval van de art 6 tot en met art. 19, deze in de akte van verkoop, verhuur, gebruik, ... in extenso in te lassen en die derde, die zich zal moeten verbinden voor zichzelf zijn rechthebbende en zijn rechtverkrijgende, de verbintenis te doen aangaan alle verplichtingen die hierin vervat zijn na te komen. Afwijkingen van deze paragraaf zijn enkel mogelijk na een uitdrukkelijke en schriftelijke goedkeuring van de huidige verkoper. Deze verplichtingen blijven eveneens bestaan in het geval van een openbare verkoop.

Evenwel vervalt dan de verplichting vermeld in art. 7 op voorwaarde dat de nieuwe eigenaar een minimum tewerkstelling verwezenlijkt van 80 % van de gemiddelde tewerkstelling/Ha in Limburg, zoals dit door de G.O.M. vastgesteld wordt op 1 januari van het jaar waarin de grond verkocht wordt.

Artikel 18 - Onteigening

in geval van onteigening door de overheid van een strook van het verkochte perceel ten behoeve van de aanleg, verbetering of aanpassing van de infrastruktuur of nutsvoorzieningen van het industriegebied zal de koper deze strook, voor zover ze onbebouwd is en niet onmisbaar is voor de goede werking van het bedrijf, afstaan aan een verkoopprijs per m2, bepaald op basis van een actueel schattingsverslag, verhoogd pro rata met de door de koper gedragen kosten van huidige aankoop, onafgezien van de door de onteigende macht verschuldigde schadevergoeding voor de minderwaarde en gedane investeringen van beplanting, groen,....

Artikel 19. - Nutsvoorzieningen

De koper verbindt zich geen enkele aanspraak te maken wegens het niet tijdig aanwezig zijn van infrastruktuur en nutsvoorzieningen. De aansluitingskosten en alle andere lasten vallen ten laste van de koper.

De koper verbindt zich toelating te verlenen om op het verkochte perceel werkzaamheden te laten plaatsvinden die noodzakelijk zijn ingevolge de aanleg of aanpassing van de infrastruktuur of

Voorbehouden

aan het

Belgisc

Staatsbiad

Luik B - vervolg

nutsvoorzieningen van het industriegebied. Hij verzaakt aan het recht om schadevergoeding te vragen voor de eventuele veroorzaakte hinder.

De werken mogen in geen enkel opzicht gehinderd of vertraagd worden door de koper.

Voor het onderhoud van de infrastruktuur en de nutsvoorzieningen verleent de koper ten aile tijde toegang op zijn perceel.

Indien de koper met de bouw wenst te beginnen vooraleer de infrastruktuurwerken op het industrieterrein beëindigd zijn, zal hij de schriftelijke toestemming van de betrokken overheid vragen en zich verbinden op het perceel een bouwpeil aan te houden dat overeenstemt met het desbetreffende ontwerp van infrastruktuur.

De koper is ten opzichte van het gemeentebestuur aansprakelijk voor de schade die door zijn aangestelden, aannemers of onderaannemers wordt aangericht op het gedeelte van de weg en nutsvoorzieningen voor zijn perceel. Behoudens indien hij voor het begin van het werk de toestand van de weg tegensprekelijk doet vaststellen, erkent de koper dat het bedoelde weggedeelte of nutsvoorziening, in goede staat verkeert. Bij het beëindigen van het bouwwerk zullen de mogelijke herstellingskosten aan de koper in rekening worden gebracht.

De kopende partij wordt zuiver en eenvoudig in de rechten en verplichtingen gesteld van de gefailleerde vennootschap betreffende gezegde bepalingen, voor zover deze nog van toepassing zijn"

Voor zoveel als nodig wordt erop gewezen dat in de hiervoor aangehaalde voorwaarden met "verkopende partij" de Stad Tongeren bedoeld wordt.

D. Administratieve voorschriften

1. POSTINTERVENTIEDOSSIER

Op vraag van ondergetekende notaris of er voor het hoger beschreven goed reeds een postinterventiedossier werd opgesteld, antwoordt de inbrenger bevestigend. Beide partijen verklaren dat dit dossier aan de verkrijgende vennootschap werd overhandigd.

2. BESCHERMINGSMAATREGELEN

Mede verwijzend naar de door de Stad Tongeren verleende informatie verklaart de inbrenger:

- dat voor de ingebrachte goederen bij zijn weten geen voorlopige noch definitieve bescherming geldt als monument, landschap, stads- of dorpsgezicht, of als archeologisch patrimonium en dat het geen voorwerp uitmaakt van een geplande onteigening;

- dat hij geen kennisgeving ontvangen heeft dat de ingebrachte goederen ongeschikt voor bewoning zijn verklaard, opgenomen werden op een lijst van leegstaande en/of verwaarloosde woningen en gebouwen,

3. STEDENBOUWKUNDIGE BEPALINGEN

1. Algemene bepalingen

1 Voor alle wijzigingen aan de gebouwen en aan de bestemming ervan zal de verkrijgende vennootschap

de toelating moeten vragen aan de bevoegde diensten van stedenbouw. Verder zal hij in het algemeen

1 alle reglementen inzake stedenbouw moeten naleven.

Instrumenterende notaris heeft de verkrijgende vennootschap doen opmerken dat geen bouwwerk I noch enige vaste of verplaatsbare inrichting, die voor bewoning kan worden gebruikt mag worden I opgericht op het goed, noch enige verbouwing mag geschieden, zolang een stedenbouwkundige 1 vergunning niet is verkregen.

12. Ruimtelijke Ordeninq_(Vlaamse Codex Ruimtelijke Ordening, afgekort Vlaamse Codex R.O.)

I a) Ondergetekende notaris vermeldt en informeert met toepassing van de artikelen 5.2.1 en 15.2.3 van de Vlaamse Codex R.O.:

- dat de Stad Tongeren reeds beschikt over een goedgekeurd plannenregister en vergunningenregister;

dat voor het onroerend goed volgens het vergunningenregister volgende stedenbouwkundige vergunningen zijn uitgereikt:

" stedenbouwkundige vergunning aangaande het bouwen van een bakkerij verleend door de Stad Tongeren dd. 1 juni 1993;

" stedenbouwkundige vergunning aangaande de uitbreiding van de bestaande bakkerij verleend door de Stad Tongeren dd. 29 november 1994;

" stedenbouwkundige vergunning met voorwaarden aangaande het bouwen van een verdieping op een bestaand gelijkvloers kantoorgebouw verleend door de Stad Tongeren dd. 24 mei 2013;

dat, volgens het plannenregister het onroerend goed gelegen is binnen de grenzen van het gewestplan Sint-Truiden  Tongeren dd. 5 april 1977;

dat, volgens het plannenregister de meest recente stedenbouwkundige bestemming van het goed industriegebied is;

- dat uit het hypothecair getuigschrift blijkt dat er voor de overgedragen goederen geen dagvaarding werd uitgebracht overeenkomstig artikel 6.1.1 of 6.1,41 tot en met 6.1.43 van de





















Voor- Luik B - vervolg

behouden

aan het

e gist

Staatsblad

Vlaamse Codex R.Q.;

dat de goederen niet zijn gelegen in een zone die in een definitief vastgesteld uitvoeringsplan zou zijn aangeduid ais een zone met voorkooprecht;

dat er geen verkavelingsveraunninq van toepassing is op de onroerend goederen; dat het krachtens artikel 4.2,12, §2, 2° Vlaamse Codex R.O. voor deze overdracht verplichte as builtattest niet is uitgereikt en gevalideerd vermits deze bepaling nog niet in werking is getreden.

Het stedenbouwkundig uittreksel werd afgeleverd door de Stad Tongeren op 19 februari 2015. De

verkrijgende vennootschap erkent op heden het origineel te hebben ontvangen.

b) De notaris verwijst partijen naar artikel 4.2.1 Vlaamse Codex R.Q. Deze bepaling omschrijft de vergunningsplichtige handelingen.

Partijen verklaren dat ondergetekende notaris hen gewezen heeft op de inhoud van artikel 4.2.1 VCRO.

c) Planbatenheffing

De inbrenger verklaart geen kennis te hebben van enige planbatenheffing.

4. BODEMGESTELDHEID

Decreet inzake de bodemsanering en de bodembescherming (niet-risicogrond)

a) De inbrenger verklaart dat er op de grond, voorwerp van onderhavige akte, bij zijn weten geen risico-inrichting gevestigd is of was, zoals bedoeld in artikel 2 van het Decreet betreffende de bodemsanering en de bodembescherming.

b) De inbrenger legt het bodemattest voor dat betrekking heeft op het hierbij ingebrachte goed en dat werd uitgereikt door OVAM op 29 juni 2012.

De inhoud van deze bodemattesten luidt als volgt:

"Deze grond is opgenomen in het grondeninformatieregister. Volgens het Bodemdecreet moet er geen beschrijvend bodemonderzoek uitgevoerd worden op deze grond. De OVAM baseert zich voor deze uitspraak op het oriënterend bodemonderzoek van 23.08.2002.

f " " j

Opmerkingen:

1. Risicogronden kunnen slechts overgedragen worden als er vooraf een oriënterend bodemonderzoek aan de OVAM is bezorgd met melding van de overdracht;

2. Bijkomende informatie over de overdrachtsregeling: www.overdracht.ovam.be;

3. Als er bodem wordt uitgegraven, afgevoerd of ontvangen, gelden de regels van grondverzet. Meer in formatie: www.ovam.be/grondverzet.

4. OVAM staat niet in voor de juistheid van de aan haar verstrekte gegevens."

Het oriënterend bodemonderzoek waarvan sprake werd uitgevoerd door "Gedas Bouw En Infrastructuur

NV"

c) De inbrenger verklaart met betrekking tot het ingebrachte goed geen weet te hebben van bodemverontreiniging die schade kan berokkenen aan de verkrijgende vennootschap of aan derden, of die aanleiding kan geven tot een saneringsverplichting, tot gebruiksbeperkingen of tot andere maatregelen die de overheid in dit verband kan opleggen.

d) Voor zover voorgaande verklaring door de inbrenger te goeder trouw afgelegd werd, neemt de verkrijgende vennootschap de risico's voor eventuele bodemverontreiniging en de schade zowel als de kosten die daaruit kunnen voortvloeien op zich, en verklaart hij dat de inbrenger hiervoor tot geen vrijwaring zal zijn gehouden.

e) Ondergetekende notaris bevestigt dat alle bepalingen van "Hoofdstuk VIII: overdrachten" van het decreet op bodemsanering en bodembescherming werden toegepast. De feitelijke toestand met betrekking tot het ingebrachte goed is sedert 29 juni 2012 niet gewijzigd. Daar op vermeld goed sedert het oriënterend bodemonderzoek dd. 23 augustus 2002 geen risico-activiteit meer werd uitgeoefend, dient overeenkomstig artikel 65 VLAREBO geen nieuw oriënterend bodemonderzoek te worden uitgevoerd.

Opstellen van de nieuwe statuten

De statuten luiden als volgt:



L STATUTEN

TITEL i  AARD  NAAM  ZETEL  DOEL

Artikel 1  Naam

De vennootschap is opgericht onder de rechtsvorm van een Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid. Haar naam luidt FASTGOED.

De naam moet in alle akten, facturen, aankondigingen, bekendmakingen, brieven, orders en andere stukken uitgaande van de vennootschap, onmiddellijk voorafgegaan of gevolgd worden door de woorden "besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid" of door de afkorting "bvba", leesbaar weergegeven.

Zij moet bovendien vergezeld worden van de nauwkeurige aanwijzing van de zetel van de , vennootschap, van het woord "rechtspersonenregister" of de afkorting "RPR", gevolgd door de ,

Luik B - vervolg

vermelding van de zetel(s) van de rechtbank van het rechtsgebied waarbinnen de vennootschap haar zetel heeft en de exploitatiezetel(s), alsook van haar ondernemingsnummer.

Artikel 2 - Zetel

De zetel is gevestigd te 3700 Tongeren, industrieweg 10.

De zetel kan zonder statutenwijziging overgebracht worden in elk ander deel van het Nederlandstalig taalgebied en het tweetalig gebied Brussel door eenvoudige beslissing van de zaakvoerder(s), te publiceren in de Bijlagen tot het Belgisch Staatsblad. De vennootschap kan tevens bij eenvoudige beslissing van de zaakvoerder(s) administratieve-, uitbatingszetels, bijkantoren, agentschappen, filialen, uitbatingen, agentschappen, kantoren, of depots, overal waar zij het noodzakelijk oordeelt, zowel in België als in het buitenland vestigen, ze overdragen of ontbinden en vereffenen.

De overbrenging van de zetel naar het buitenland of naar een ander taalgebied maakt echter een statutenwijziging uit waartoe enkel kan worden beslist door de Algemene Vergadering volgens de daartoe vereiste meerderheden.

Artikel 3 - Doel

De vennootschap heeft tot doel, zowel in België als in het buitenland, voor eigen rekening of voor rekening van derden, of door deelname van dezen:

Het beheer van een onroerend en roerend vermogen en de huurfinanciering van onroerende goederen aan derden, alsmede alle handelingen die rechtstreeks of onrechtstreeks met dit doel in verband staan en die van aard zijn de opbrengst van de onroerende goederen te bevorderen, zoals het onderhoud, de ontwikkeling, de verfraaiing en de verhuring van deze goederen, alsmede zich borg stellen voor het goede verloop van verbintenissen door derde personen aangegaan die het genot zouden hebben van deze onroerende goederen;

Het bevorderen van de oprichting van vennootschappen door inbreng, participaties of investering;

- Het verlenen van adviezen van financiële, technische, commerciële of administratieve aard;

- Het ondernemen in onroerende goederen waarbij inbegrepen het kopen, verkopen, ruilen, beheren, huren, verhuren, onderverhuren, valoriseren, bouwen en verbouwen, verkavelen en verwezenlijken van alle onroerende goederen, het nemen en afstaan van optierechten voor het kopen van onroerende goederen of immobiliënvennootschappen, de expertise en agentschapsdiensten inzake onroerende goederen, de uitgifte van vastgoedcertificaten, het bouwen en verbouwen van woningen, het ondernemen van alle afbraak-, grond- en bouwwerken en werken van burgerlijk genie en in het bijzonder het oprichten van gebouwen onder het statuut van de wet van 8 juli 1924, op de mede-eigendom, alsmede het afsluiten van leasingscontracten Het uitvoeren van expertises betreffende alle onroerende goederen, het ontwikkelen en promoten van projecten;

Het beheren van onroerende goederen (syndicus);

Het oprichten van gebouwen met het oog op verkopen.

Het nemen van participaties onder eender welke vorm, in alle bestaande of nog op te richten vennootschappen en ondernemingen, evenals het verlenen van alle managementbijstand, het waarnemen van mandaten als bestuurder of vereffenaar en het ter beschikking stellen van personen gespecialiseerd in het adviseren en/of besturen van ondernemingen, dit alles in de meest ruime zin.

Advies, bijstand en know-how verlenen in alle domeinen waarin zij competent is, zoals marketing, promotie, ontwikkeling, research, design handel en productie, secretariaat, bedrijfs-en financieel beheer, en al wat daarmede rechtstreeks of onrechtstreeks verband houdt.

Advies, bijstand en tussenkomst bij het tot stand brengen en afsluiten, als makelaar of agent van verzekeringscontracten en herverzekeringscontracten, rechtstreeks of onrechtstreeks, zoals in binnen-en buitenland;

Alle verrichtingen die rechtstreeks of onrechtstreeks betrekking hebben op het oordeelkundige beheer, uitbreiding, verfraaiing en transformatie van een eigen roerend en onroerend patrimonium, zoals:

Onroerende goederen aanwerven, laten bouwen en verbouwen, laten opschikken, laten uitrusten, ombouwen, verfraaien, in huur geven of nemen, verkavelen, onderhouden, ontwikkelen en uitbaten, urbaniseren, vervreemden en ruilen met het oog op beheer, wederbelegging en opbrengst;

De vennootschap zal alle burgerlijke, industriële, commerciële, financiële, roerende en onroerende handelingen mogen verrichten in rechtstreeks of onrechtstreeks verband met haar doel, die van aard zijn de verwezenlijking ervan te vergemakkelijken of uit te breiden, en die daartoe noodzakelijk, nuttig of zelfs alleen maar bevorderend zijn.

De vennootschap mag daarenboven belangen nemen, hetzij door deelneming, inbreng, of elke andere wijze in alle vennootschappen, ondernemingen, economische samenwerkingsverbanden, beroepsverenigingen of groeperingen, bestaande of op te richten, zo in België als in het buitenland, die een gefkluidend, aanvullend of soortgelijk doel nastreven, of die van aard zijn de ontwikkelin" van

Voor-

behouden

aan het

'-~èlgiscF~-

Staatsblad

Luik B - vervolg

haar onderneming te bevorderen.

De vennootschap is bevoegd deel te nemen, onder gelijk welke vorm, aan de oprichting, uitbreiding, omzetting, fusie, opslorping, het bestuur en de controle van ondernemingen met gelijkaardige, aanverwante of aanvullende activiteiten, ze kan verder alle hulp verlenen aan ondernemingen waarin ze belang stelt onder meer in de vorm van leningen, voorschotten of borgstellingen, alsook bij wijze van bijstand inzake bestuur en/of administratie.

De vennootschap mag ten voordele van derden tevens aile waarborgen toestaan, alle roerende goederen verpanden, alle onroerende goederen met hypotheek bezwaren.

De vennootschap mag optreden als bestuurder, volmachtdrager, mandataris of vereffenaar in andere vennootschappen, zich borg stellen voor derden, bestuurders en aandeelhouders, evenals hun leningen, voorschotten en kredieten toestaan, behoudens de wettelijke beperkingen terzake.

De algemene vergadering van de aandeelhouders kan het doel van de vennootschap uitleggen, verklaren en uitbreiden, mits zich te schikken naar de wettelijke regels terzake.

Zij kan binnen de perken van haar maatschappelijk doen, zowel in België als in het buitenland, alle roerende, onroerende, financiële, industriële, commerciële of burgerlijke verrichtingen doen. Zij kan ook functies van bestuurder of vereffenaar van andere vennootschappen uitoefenen.

De vennootschap is verbonden door de rechtshandelingen van de zaakvoerder(s) zelfs indien die handelingen buiten haar doel liggen, tenzij zij bewijst dat de derde daarvan op de hoogte was of er, gezien de omstandigheden, niet onkundig van kort zijn; openbaarmaking van de statuten alleen is echter geen voldoende bewijs.

De vennootschap mag alle handels-, nijverheids-, financiële, roerende en onroerende zaken verrichten die rechtstreeks of onrechtstreeks in verband staan met haar doel.

Het doel kan gewijzigd worden bij een besluit van de buitengewone algemene vergadering overeenkomstig de bepalingen van het Wetboek van Vennootschappen.

Artikel 4  Duur

De vennootschap is opgericht voor onbepaalde tijd vanaf het verkrijgen van de rechtspersoonlijkheid.

TITEL ll  KAPITAAL

Artikel 5  Kapitaal

Het kapitaal bedraagt TWINTIGDUIZEND ZEVENHONDERD EN VIJF EURO TWEEËNZESTIG

EUROCENT (¬ 20.705,62), hetgeen volstort is ten belope van ACHTTIENDUIZEND HONDERD EN

NEGEN EURO ZEVENENTACHTIG EUROCENT (¬ 18.109,87).

Het is vertegenwoordigd door honderd zesentachtig (186) aandelen op naam zonder aanduiding van

nominale waarde, die elk één/honderd zesentachtigste van het kapitaal vertegenwoordigen.

Artikel 6  Aandelenregister

In de zetel van de vennootschap wordt een register van de aandelen op naam gehouden, waarin

wordt aangetekend:

1. de nauwkeurige gegevens betreffende de persoon van elke vennoot, alsmede het getal van de hem toebehorende aandelen;

2. de gedane stortingen;

3. de overdrachten en de overgangen van aandelen met hun datum, gedagtekend en ondertekend door de overdrager en de overnemer in geval van overdracht onder levenden, door de zaakvoerder en de rechtverkrijgenden in geval van overgang wegens overlijden.

De eigendom van een aandeel wordt bewezen door inschrijving in het voormeld register. Van die inschrijving worden certificaten afgegeven aan de houders van de effecten. Overdrachten en overgangen gelden ten aanzien van de vennootschap en ten aanzien van derden eerst vanaf de datum van inschrijving in het register van de aandelen. Elke vennoot of belanghebbende derde kan van dat register inzage nemen.

Overeenkomstig het wetboek van vennootschappen kan het bestuursorgaan besluiten tot splitsing van het aandelenregister in twee delen.

Artikel 7  Kapitaalverhoging -- Voorkeurrecht

Bij elke kapitaalverhoging worden de aandelen waarop in geld werd ingeschreven het eerst aangeboden aan de vennoten naar evenredigheid van het gedeelte van het kapitaal dat hun aandelen vertegenwoordigen op de wijze en met de uitzonderingen voorzien in het wetboek van vennootschappen.

Is een aandeel met vruchtgebruik bezwaard, dan komt het recht van voorkeur toe aan de blote eigenaar. De vruchtgebruiker verwerft het vruchtgebruik op de zo verworven aandelen. Laat de blote eigenaar het recht van voorkeur onbenut dan kan de vruchtgebruiker het uitoefenen. De aandelen die deze alleen verkrijgt, komen hem toe in de volle eigendom.

Artikel 8  Opvraging van storting

De zaakvoerder(s) beslissen soeverein over het opvragen van de stortingen voor de aandelen waarop in " eschreven werd, doch welke niet volledi volstort zi'n.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -15/04/2015 - Annexes du Moniteur belge

Voorbehouden aan het_ ` Fe?g eccFi Staatsblad

Voor-

behouden

aan het

e-êIgisc i

Staatsblad

Luik B - vervolg

Van deze beslissing wordt aan de betrokken vennoten kennis gegeven bij aangetekende brief, waarbij de wijze en het tijdstip van betaling wordt opgegeven.

Elke opgevraagde storting wordt aangerekend op het globale aandelenpakket van de vennoten. De vennoot die nalaat binnen de maand de opgevraagde storting te verrichten is een nalatigheidintrest verschuldigd gelijk aan de wettelijke intrest vanaf de betaalbaarstelling tot de effectieve betaling. Zolang de opgevraagde eisbare stortingen op een aandeel niet gedaan zijn, is de uitoefening van de daaraan verbonden rechten geschorst,

TITEL lII  AANDELEN

Artikel 9  Overdracht en overgang van aandelen

Behoudens hetgeen hierna bepaald is wanneer de vennootschap slechts één vennoot telt, gelden volgende regels:

Zowel ten gevolge van overdracht van aandelen onder levenden, als ten gevolge van intekening (bij kapitaalverhoging in speciën) op aandelen waarop het voorkeurrecht niet werd uitgeoefend, als tenslotte ten gevolge van erfrechtelijke overgang, mogen de aandelen van een vennoot, op straffe van nietigheid, enkel toekomen aan personen die de instemming krijgen van ten minste de helft van de vennoten die ten minste drie/vierden van het kapitaal vertegenwoordigen, na aftrek van de rechten waarvan de overdracht is voorgesteld. Die instemming is eveneens vereist als de aandelen overgedragen worden aan medevennoten, of aan de echtgenoot of de bloedverwanten in rechte lijn van de oorspronkelijke eigenaar der aandelen.

Een verzoek tot instemming wordt aan de zaakvoerder(s) gericht en moet de volledige identiteit, beroep en adres van de eventuele nieuwe venno(o)t(en) vermelden, evenals het aantal aandelen dat deze zou(den) verwerven. Binnen de veertien dagen maakt de zaakvoerder dit verzoek over aan alle vennoten.

Vennoten die in gebreke blijven binnen één maand hierop te antwoorden zullen geacht worden in te stemmen.

Tegen de weigering van instemming staat geen beroep open. Nochtans kunnen de weigerende vennoten door de belanghebbende verplicht worden binnen de drie maanden hetzij een koper te vinden voor de betreffende aandelen, hetzij ze zelf te kopen.

Bij gebrek aan overeenstemming zal dergelijke verkoop dan gebeuren aan de werkelijke waarde van de aandelen op de dag van overgang, vast te stellen door een deskundige, aan te stellen door de betrokken partijen of, zoniet, door de voorzitter van de rechtbank van koophandel waar de maatschappelijke zetel gevestigd is.

De afkoop van de aandelen zal in elk geval tot stand moeten komen binnen zes maanden na de dag waarop de waarde, op de hierboven bepaalde wijze, definitief zal vastgesteld zijn. Na het verstrijken van die termijn kunnen de rechthebbenden de weigerende vennoten tot betaling dwingen door alle rechtsmiddelen.

Artikel 10  Zegels -- Inventaris

De erfgenamen of legatarissen en de schuldeisers van een vennoot zullen de zegels op de goederen en waarden van de vennootschap niet mogen leggen, noch hiervan de inventaris eisen, noch zich mengen in haar bestuur.

Voor de uitoefening van hun rechten zullen zij zich moeten gedragen naar de balans, rekeningen en geschriften, de statuten van de vennootschap en de wettelijke bepalingen ter zake.

TITEL IV -- BESTUUR EN TOEZICHT

Artikel 11  Bestuur

De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders door de vennoten benoemd en gekozen uit hun midden of daarbuiten,

De statutaire zaakvoerders warden benoemd zonder beperking van duur of voor een beperkte duur, indien uitdrukkelijk bepaald. Hun bevoegdheid kan slechts worden herroepen om reden van ernstige nalatigheid in het bestuur of wanneer zij niet meer in staat zijn dit op een degelijke wijze uit te oefenen, hetzij uit reden van onbekwaamheid, van ziekte of om welke reden van ernstige aard. De benoeming van een statutaire zaakvoerder maakt steeds een statutenwijziging uit en dient te gebeuren volgens de hiervoor vereiste procedure.

De gewone zaakvoerders warden benoemd bij gewone meerderheid, voor een welbepaalde termijn of voor onbepaalde duur en hun mandaat is steeds herroepbaar. Het mandaat van een zaakvoerder die voor een welbepaalde termijn is benoemd, kan steeds worden hernieuwd. De beslissing daartoe te nemen door de algemene vergadering gebeurt bij de vereiste meerderheden en procedure naargelang het een statutair zaakvoerder of een gewoon zaakvoerder betreft.

De aftredende zaakvoerder is verplicht zijn opdracht verder te vervullen totdat redelijkerwijze in zijn vervanging kan worden voorzien.

Wanneer een rechtspersoon tot zaakvoerder wordt aangesteld, benoemt deze onder haar vennoten, zaakvoerders, bestuurders of werknemers een vaste vertegenwoordiger die belast wordt met de

Luik B - vervolg

uitvoering van de opdracht in naam en voor rekening van de rechtspersoon.

Artikel 12  Tegenstrijdig belang

De zaakvoerders zijn verplicht hun beste zorgen te besteden aan de belangen van de vennootschap. In geval een zaakvoerder of een lid van een college van zaakvoerders, rechtstreeks of onrechtstreeks, een belang heeft van vermogensrechtelijke aard dat strijdig is met een beslissing of een verrichting die tot zijn of haar bevoegdheid behoort, moet er gehandeld worden volgens de voorschriften bepaald in het wetboek van vennootschappen.

Artikel 13  Bevoegdheden

De zaakvoerders hebben de meest uitgebreide macht om te handelen in naam der vennootschap, in alle omstandigheden en om al de daden te stellen of toe te laten, die betrekking hebben op het doel der vennootschap, zoals dit bepaald werd in artikel 3 van deze statuten,

De zaakvoerders, alleen optredend indien er meerdere zijn, vertegenwoordigen de vennootschap in en buiten rechte.

De zaakvoerders samen handelend kunnen een deel van hun bevoegdheden ten titel van bijzondere volmacht aan een derde persoon van hun keuze overdragen.

Onverminderd de algemene vertegenwoordigingsmacht toegekend aan de zaakvoerder kan het dagelijks bestuur van de zaken van de vennootschap, alsook de vertegenwoordiging betreffende het bestuur, aan één of meerdere personen opgedragen worden.

Artikel 14  Toezicht

Het toezicht over de werkzaamheden van de vennootschap wordt uitgeoefend door de vennoten of indien de wet het vereist door één of meer commissarissen die bedrijfsrevisoren dienen te zijn. De algemene vergadering benoemt de commissarissen volgens de regels bepaald in het wetboek van vennootschappen.

De algemene vergadering bepaalt eveneens hun aantal en hun bezoldiging,

De benoeming van de commissaris kan steeds hernieuwd worden voor een periode van drie jaar.

De commissarissen kunnen enkel om wettige redenen warden afgezet door de algemene vergadering en dit volgens de regels bepaald het wetboek van vennootschappen.

De commissaris kan gedurende zijn opdracht op gelijk welk ogenblik ontslag nemen om ernstige, persoonlijke redenen ofwel op een algemene vergadering, na schriftelijk de vergadering te hebben ingelicht over de redenen van zijn ontslag.

TITEL V  ALGEMENE VERGADERING

Artikel 15  Algemene vergadering

De jaarlijkse algemene vergadering der vennoten zal gehouden worden op de tweede mei van ieder jaar.

De zaakvoerders mogen buitengewone algemene vergaderingen bijeenroepen, telkens het belang van de vennootschap dit vereist.

De jaarlijkse algemene vergadering wordt gehouden in de zetel of in een andere plaats aangewezen in de oproepingsberichten,

De bijeenroeping geschiedt door middel van een aangetekend schrijven, dat de agenda bevat, vijftien dagen voor de algemene vergadering, aan de vennoten, de houders van certificaten die met medewerking van de vennootschap werden uitgegeven, de obligatiehouders, de zaakvoerders en eventueel de commissarissen. Samen met de oproepingsbrief voor de algemene vergadering wordt aan de vennoten, de zaakvoerders en eventueel de commissarissen, een afschrift verzonden van de stukken die hen krachtens het wetboek van vennootschappen ter beschikking moeten worden gesteld en aan de andere opgeroepen personen wordt eveneens een afschrift van deze stukken gezonden als zij erom verzoeken.

De handtekening van allen van het proces-verbaal van algemene vergadering geldt eveneens als bijeenroeping voor een nieuwe vergadering, waarmee de datum in het proces-verbaal al vastgelegd wordt, althans in de mate dat alle vennoten aanwezig zijn.

Buitengewone algemene vergaderingen mogen gehouden worden op de plaats zoals aangeduid in de oproepingsberichten.

De vennoten kunnen eenparig en schriftelijk alle besluiten nemen die tot de bevoegdheid van de algemene vergadering behoren, met uitzondering van die welke bij authentieke akte moeten worden verleden.

Artikel 16 Beraadslaging

De vennoten mogen zich doen vertegenwoordigen door een volmachtdrager, die zelf stemrecht heeft. Elk maatschappelijk aandeel geeft recht op één stem, binnen de door de wet bepaalde perken. Wanneer één of meer aandelen toebehoren aan verscheidene personen, dan kunnen de daaraan verbonden rechten ten aanzien van de vennootschap slechts uitgeoefend worden door één enkele persoon die daartoe schriftelijk is aangewezen door alle gerechtigden.

Is een aandeel bezwaard met vruchtgebruik, dan wordt de uitoefening van het aan dat aandeel

Voor-

behouden

aan het

Belgiso` íi

Staatsblad

Luik B - vervolg

verbonden stemrecht toegekend aan de vruchtgebruiker. De blote eigenaar kan zich verzetten, bij aangetekende brief aan de vennootschap gericht alsmede aan de vruchtgebruiker, tegen de deelneming door de vruchtgebruiker aan de beraadslaging over de door hem aangewezen agendapunten. In dat geval wordt over die punten twee maal gestemd achtereenvolgens door de vruchtgebruiker en de blote eigenaar. Bij betwisting wordt de zaak aanhangig gemaakt bij de

bevoegde rechter door de meest gerede partij.

Welke ook de op de algemene vergadering vertegenwoordigde aandelen wezen, de besluiten worden genomen bij volstrekte meerderheid van stemmen behoudens toepassing der wetsbepalingen inzake wijziging aan de statuten.

Over niet in de agenda begrepen punten kan slechts beraadslaagd worden in een vergadering waarin alle aandelen aanwezig zijn en mits daartoe met eenparige stemmen besloten wordt. De vereiste instemming staat vast, indien geen verzet is aangetekend in de notulen van de vergadering. Het stemrecht verbonden aan aandelen ingeschreven op naam van één echtgenoot, gehuwd onder het stelsel der gemeenschap van goederen, komt uitsluitend toe aan deze echtgenoot op wiens naam de aandelen staan ingeschreven, ongeacht of deze aandelen toebehoren aan zijn persoonlijk vermogen dan wel aan het gemeenschappelijk vermogen dat tussen beide echtgenoten bestaat.

TITEL V  BOEKJAAR  VERDELING

Artikel 17  Boekjaar

Het boekjaar begint op één januari en eindigt op eenendertig december.

Bij het einde van elk boekjaar, wordt door de zaakvoerder(s) de inventaris opgemaakt van alle activa en passiva bestanddelen, alsmede de jaarrekening. De jaarrekening bestaat uit de balans, de resultatenrekening en de toelichting, en vormt één geheel.

Indien wettelijk vereist, stellen de zaakvoerders bovendien een jaarverslag op overeenkomstig het Wetboek van Vennootschappen. ln het verslag geven zij rekenschap van het gevoerde beleid. Het omvat tevens een commentaar op de jaarrekening, waarbij een trouw overzicht wordt gegeven van de gang van zaken, en van de positie van de vennootschap. Tenslotte wordt in het jaarverslag de informatie opgenomen die verplicht moet worden ter kennis gebracht overeenkomstig het Wetboek van Vennootschappen, in verband met ondermeer de belangrijke gebeurtenissen die hebben plaatsgevonden na het einde van het boekjaar, de werkzaamheden op het gebied van onderzoek en ontwikkeling.

Vijftien dagen voor de jaarvergadering leggen de zaakvoerders de documenten, waarvan in dit artikel sprake, ter beschikking van de vennoten op de zetel van de vennootschap.

Artikel 18  Wettelijke reserve -- Verdeling

Jaarlijks wordt op de zuivere winst van de vennootschap een bedrag van ten minste één/twintigste afgehouden voor de samenstelling van het wettelijk reservefonds. Deze voorafname houdt op verplicht te zijn wanneer het reservefonds één/tiende van het maatschappelijk kapitaal heeft bereikt.

De bestemming van het resultaat wordt volledig overgelaten aan de beslissing van de algemene vergadering.

Onder geen beding mag er winstuitkering geschieden indien op datum van de afsluiting van het laatste boekjaar het netto-actief van de vennootschap, zoals blijkt uit de jaarrekening, ingevolge de uitkering gedaald is of zou dalen beneden het bedrag van het gestort kapitaal, vermeerderd met alle reserves die volgens de wet of de statuten niet mogen worden uitgekeerd.

TITEL VI  ONTBINDING  VEREFFENING  KEUZE VAN WOONPLAATS

Artikel 19  Ontbinding

De vennootschap kan vervroegd ontbonden worden bij beslissing van de algemene vergadering die beraadslaagt zoals bij een wijziging van de statuten, tenzij het netto-actief van de vennootschap gedaald is beneden één/vierde van het kapitaal, in welk geval de vergadering tot ontbinding kan besluiten als het voorstel terzake goedgekeurd wordt door één/vierde gedeelte van de op die vergadering uitgebrachte stemmen. Wanneer het netto-actief van de vennootschap gedaald is beneden het bedrag zoals bepaald in het wetboek van vennootschappen, kan de vennootschap ontbonden worden op vordering van iedere belanghebbende voor de rechtbank. In voorkomend geval kan de rechtbank aan de vennootschap een regularisatietermijn toestaan.

Artikel 20  Vereffening

Ingeval van ontbinding zal de vereffening van de vennootschap plaats hebben op de wijze door de algemene vergadering aangeduid. Deze zal de vereffenaars aanstellen, alsmede hun vergoedingen bepalen zo nodig. Bij gebreke van zodanig benoeming zijn de zaakvoerders die op het tijdstip van de ontbinding in functie zijn, van rechtswege vereffenaars.

De vereffenaars treden pas in functie nadat de bevoegde rechtbank van koophandel is overgegaan tot bevestiging of homologatie van de benoeming door de algemene vergadering.

Het batig saldo der vereffening zal tussen al de vennoten verdeeld worden volgens het aantal aandelen dat zij ieder zullen bezitten, met dien verstande dat ieder aandeel hetzelfde recht geniet.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -15/04/2015 - Annexes du Moniteur belge

Voor-

behouden

aan het

13elgiscF"i 5taatsbiad

Luik B - vervolg

Nochtans zo alle aandelen niet in gelijke verhouding afbetaald zijn, zullen de vereffenaars, alvorens tot hoger voorziene verdeling over te gaan, met de verscheidenheid van deze toestand moeten rekening houden en het evenwicht herstellen door alle aandelen op een volstrekte voet van gelijkheid te stellen, hetzij door geldoproepingen ten laste van de in minder mate afbetaalde aandelen, hetzij door voorafgaande terugbetalingen van de in grote mate afbetaalde aandelen.

Artikel 21  Keuze van woonplaats

Ieder buiten België gehuisveste vennoot, zaakvoerder, commissaris en vereffenaar, is gehouden ter uitvoering van deze statuten in België woonplaats te kiezen. Bij gebreke zal hij aanzien worden als hebbende woonst gekozen op de zetel.

Op deze woonplaats kunnen hen geldig aile betekeningen, kennisgevingen en dagvaardingen gedaan worden betreffende de zaken van de vennootschap.

Ingeval van verandering van woonplaats, moet de vennoot zijn nieuwe woonplaats per brief mededelen aan de vennootschap. Zoniet wordt hij geacht woonplaats gekozen te hebben in de oorspronkelijke woonplaats.

Deze bepaling is van overeenkomstige toepassing bij het overlijden van een vennoot of bij een zetelverplaatsing van een rechtspersoon-vennoot.

Artikel 22  Gemeen recht

Voor al hetgeen niet in huidige statuten is voorzien, wordt verwezen naar de bepalingen van het Wetboek der Vennootschappen.

TITEL VII -- BIJZONDERE BEPALINGEN VAN TOEPASSING WANNEER DE VENNOOTSCHAP SLECHTS EEN VENNOOT TELT

Artikel 23  Algemene bepaling

Alle bepalingen van onderhavige statuten zijn toepasselijk wanneer de vennootschap slechts één vennoot telt, zowel bij de oprichting ais bij de vereniging van alle aandelen in één hand, in zoverre ze niet strijdig zijn met de hierna gestelde regels betreffende de éénhoofdigheid.

Artikel 24 -- Vereniging van alle aandelen in één hand

De vereniging van alle aandelen in de hand van één persoon heeft niet voor gevolg dat de vennootschap wordt ontbonden. De enige vennoot blijft slechts aansprakelijk voor de verbintenissen van de vennootschap ten belope van zijn inbreng.

Wanneer de enige vennoot een rechtspersoon is en indien binnen een jaar geen nieuwe vennoot in de vennootschap is opgenomen of deze niet is ontbonden, wordt de enige vennoot geacht hoofdelijk borg te staan voor alle verbintenissen van de vennootschap ontstaan na de vereniging van alle aandelen in zijn hand, tot een nieuwe vennoot in de vennootschap wordt opgenomen of tot aan de bekendmaking van haar ontbinding.

Artikel 25  Overdracht van aandelen onder levenden

Tot de overdracht van aandelen onder levenden van een gedeelte of van het geheel van zijn aandelen wordt door de enige vennoot alleen beslist.

Artikel 26 -- Overlijden van de vennoot zonder overgang van aandelen

Indien de enige vennoot overlijdt en zijn aandelen op geen enkele gerechtigde overgaan, is de vennootschap van rechtswege ontbonden en zijn voor het overige de bijzondere bepalingen zoals voorzien in het wetboek van vennootschappen.

Artikel 27  Overgang van aandelen wegens overlijden

Het overlijden van de enige vennoot heeft niet voor gevolg dat de vennootschap wordt ontbonden. Indien de enige vennoot erfgenamen of legatarissen nalaat zijn de beperkingen van de overgang van aandelen in eigendom bepaald of toegestaan in het wetboek van vennootschappen of in deze statuten niet van toepassing.

Komen er meerdere erfgenamen of legatarissen op, onverminderd hetgeen hiervoor is bepaald met betrekking tot de rechten van de vruchtgebruiker, worden de aan de onverdeelde aandelen verbonden rechten geschorst totdat er één enkele persoon schriftelijk is aangewezen als eigenaar van het aandeel ten aanzien van de vennootschap. Kan er tussen de gerechtigden geen overeenstemming bereikt worden, dan kan de rechter, op verzoek van de meeste gerede partij een voorlopig bewindvoerder benoemen om de betrokken rechten uit te oefenen in het belang van de gezamenlijke gerechtigden. Artikel 28  Kapitaalverhoging  Voorkeurrecht

Indien de enige vennoot besluit over te gaan tot een kapitaalverhoging in geld zijn de bepalingen van artikel 7 van de statuten niet van toepassing.

Artikel 29  Zaakvoerder  Benoeming -- Ontslag

Indien geen zaakvoerder benoemd is, heeft de enige vennoot van rechtswege aile bevoegdheden en verplichtingen van een zaakvoerder. Zowel de enige vennoot als een derde kunnen tot zaakvoerder van de vennootschap worden benoemd.

Indien een derde tot zaakvoerder is benoemd, zelfs in de statuten zonder beperking van duur, kan deze ten alle tijde door de enige vennoot ontslagen worden tenzij hij benoemd is voor een b epaalde

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -15/04/2015 - Annexes du Moniteur belge

voor-

behouden

aan het

Beigïsc íE

Staatsblad

' r

Voorbehouden aan het

Staatsbiad

15/04/2015 - Annexes du Moniteur belge

Luik B - vervolg

duur of voor onbepaalde duur mits opzegging.

l Zelfs wanneer de zaakvoerder de enige vennoot is, kan hem kwijting worden gegeven volgens de bepalingen van het wetboek van vennootschappen en volgens onderhavige statuten.

I Artikel 30  Tegenstrijdig belang

Is de enige vennoot ook de enige zaakvoerder, dan kan hij de verrichting doen waarbij hij een tegenstrijdig belang heeft, doch hij moet hierover een bijzonder verslag uitbrengen in een stuk dat tegelijk met de jaarrekening wordt neergelegd. Hij is gehouden, zowel ten aanzien van de vennootschap als ten aanzien van derden, tot de betaling van een vergoeding van schade die voortvloeit uit een voordeel dat hij zich ten koste van de vennootschap zou hebben bezorgd.

Artikel 31  Controle

Zolang de vennootschap geen commissaris heeft en een derde zaakvoerder is, oefent de enige vennoot alle bevoegdheden van de commissaris uit zoals hiervoor is bepaald in de statuten.

Zolang de enige vennoot ook de enige zaakvoerder is en er geen commissaris werd benoemd, bestaat er geen controle in de vennootschap.

Artikel 32  Algemene vergadering

De enige vennoot oefent al de bevoegdheden uit die aan de algemene vergadering toekomen. Hij kan de bevoegdheden niet overdragen.

Van de besluiten van de enige vennoot worden notulen opgemaakt die door hem worden ondertekend. Is de enige vennoot tevens zaakvoerder, dient er enkel een bijzonder verslag te worden opgemaakt dat in voorkomend geval, openbaar dient gemaakt te worden overeenkomstig de bepalingen van de vennootschappenwet. Is er een externe zaakvoerder, dan neemt hij deel aan de algemene vergadering. De enige vennoot is verplicht hem per aangetekende brief op te roepen met opgaaf van de agenda. Laatstgenoemde formaliteit moet niet vervuld worden wanneer de zaakvoerder bereid is aan de vergadering deel te nemen. Dit moet in de notulen vermeld worden. De enige vennoot is steeds de voorzitter.

II. OVERGANGS- EN SLOTBEPALINGEN

1. Eerste boekjaar:

Bij uitzondering gaat het eerste boekjaar in op de datum dat de vennootschap de rechtspersoonlijkheid

verkrijgt, en eindigt het op 31 december 2015.

De zaakvoerders zullen alsdan voor de eerste maal de inventaris opstellen van alle activa en passiva

bestanddelen; de jaarrekening zal dan ook voor de eerste maal afgesloten worden.

2. Eerste jaarvergadering:

De eerste jaarvergadering wordt gehouden in 2016, overeenkomstig de statuten.

`~ 3. Overname van verbintenissen:

I De algemene vergadering verklaart dat de vennootschap bij toepassing van artikel 60 van het Wetboek Ivan vennootschappen de verbintenissen overneemt die voor rekening en ten laste van de vennootschap in oprichting zijn aangegaan, te rekenen van 1 oktober 2014. Deze overneming zal maar effect sorteren van zodra de vennootschap rechtspersoonlijkheid heeft verkregen. De verbintenissen, aangegaan in de tussenperiode, zijn eveneens onderworpen aan artikel 60 van het Wetboek van vennootschappen, en dienen, eens de vennootschap rechtspersoonlijkheid heeft, te worden bekrachtigd.

4. Benoemingen

Nadat de statuten zijn vastgelegd en de vennootschap is opgericht, rekening houdende met het feit dat zij haar rechtspersoonlijkheid zal bekomen bij de neerlegging van het dossier op de rechtbank van koophandel, komen de comparanten meteen samen in buitengewone algemene vergadering en beslissen éénparig:

a. het aantal niet-statutaire zaakvoerders vast te stellen op twee.

b. te benoemen tot deze functie: De heer FASTRÉ Lode en Mevrouw PONET Leen, beiden voornoemd, die verklaren te aanvaarden en bevestigen dat zij niet getroffen zijn door een besluit dat zich daartegen verzet.

1c. het mandaat van de zaakvoerder vast te stellen voor onbepaalde duur.

1d. het mandaat van de zaakvoerder niet te vergoeden. 1 e. geen commissaris te benoemen.

VIERDE BESLISSING  BENOEMING VAN DE EERSTE ZAAKVOERDER VAN DE OPGERICHTE

VENNOOTSCHAP

De vergadering beslist met eenparigheid te benoemen in hoedanigheid van eerste zaakvoerder van de BVBA "FASTGOED":

De heer FASTRÉ Lode Rudi Maria Herman, geboren te Bilzen op 3 mei 1982, rijksregisternummer 82.05.03125-87, wonende te 3700 Tongeren, Sint-Truidersteenweg 410. Mevrouw PONET Leen Andrée Vera Maria, eboren te Sint-Truiden o. 20 mei 1980,

"

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -15/04/2015 - Annexes du Moniteur belge

Voor-

behouden

aan het

Belgisch Staatsblad

Luik B - vervolg

rijksregisternummer 80.05.20110-35, wonende te 3700 Tongeren, Sint-Truidersteenweg 410, Beide benoemde zaakvoerders komen in dit PV tussen en verklaren uitdrukkelijk hun mandaat van zaakvoerder te aanvaarden.

De zaakvoerders worden voor onbepaalde duur benoemd en hun mandaat is onbezoldigd.

ViJFDE BESLISSING  STATUTENWIJZIGING  VASTSTELLING VERMINDERING VAN HET

KAPITAAL VAN DE VENNOOTSCHAP

Uit het splitsingsvoorstel blijkt dat de boekhoudkundige verwerking van de splitsing zich aan de passiefzijde als volgt voordoet:

FASTNET vóár de splitsing FASTNET na de splitsing

Kapitaal: ¬ 60.000,00 ¬ 41.890,13

Geplaatst: ¬ 68.600,00 ¬ 47.894,38

Niet opgevraagd: ¬ - 8.600, 00 ¬ - 6.004,25

Reserves: ¬ 39.743,92 ¬ 27.747,97

Resultaat van de periode: ¬ 101.958,67 ¬ 71.184,36

Schulden > één jaar: ¬ 1.318.136,24 ¬ 687.595,16

Schulden < één jaar: ¬ 601.281,59 ¬ 588.875,05

TOTAAL PASSIEF: £ 2.121.120,42 £ 1.417.292,67

De algemene vergadering beslist met eenparigheid dat, ingevolge de overdracht van de onroerende activiteiten, het kapitaal van de vennootschap verminderd is met achttien duizend honderd en negen euro zevenentachtig eurocent (¬ 18.109,87) en dat het thans éénenveertig duizend achthonderd negentig euro dertien eurocent (¬ 41.890,13) bedraagt, hetgeen nog steeds meer is dan het wettelijk minimum.

Financieel plan

De zaakvoerder van de vennootschap overhandigt aan de ondergetekende notaris een financieel plan waarin zij optreedt ais oprichter en in dewelke zij het kapitaal van de nieuwe vennootschap ontstaan uit de partiële splitsing rechtvaardigt. Na ondertekening ne varietur wordt dit financieel plan door ondergetekende notaris in ontvangst genomen en bewaard in de archieven, overeenkomstig het Wetboek der Vennootschappen.

Verwezenlijking van de partiële splitsing

Gelet op het voorgaande, is de partiële splitsing verwezenlijkt en is de nieuwe vennootschap ontstaan uit de partiële splitsing opgericht overeenkomstig artikel 754 van het Wetboek der Vennootschappen. Notariële verklaring

Na onderzoek bevestigt ondergetekende notaris dat alle wettelijke formaliteiten werden nageleefd. Hij bevestigt eveneens zowel de interne als de externe wettigheid van de rechtshandelingen en formaliteiten waartoe de vennootschap overeenkomstig artikel 752, derde alinea van het Wetboek der Vennootschappen gehouden is.

Verklaring pro fisco

Met het oog op de heffing der registratierechten bevestigt de vergadering dat de verrichting beantwoordt aan de vereisten gesteld door artikel 117 van het Registratiewetboek en artikel 2.9.1.0.3 van de Vlaamse Codex Fiscaliteit om te warden vrijgesteld van de heffing van het evenredig registratierecht op inbrengen.

De vergadering verklaart dat de splitsing beantwoordt aan de vereisten gesteld in artikel 211 van het Wetboek op de Inkomstenbelastingen.

ZESDE BESLISSING  MACHTIGINGEN

Coördinatie van de statuten

De vergadering verleent aan ondergetekende notaris alle machten om de gecoördineerde tekst van de statuten van de vennootschap op te stellen, te ondertekenen en neer te leggen ter griffie van de bevoegde rechtbank van koophandel, overeenkomstig de wettelijke bepalingen terzake.

Administratieve formaliteiten

De vergadering verleent bijzondere volmacht aan mevrouw RASKIN Karien, evenals aan haar bedienden, aangestelden en lasthebbers, om met mogelijkheid tot indeplaatsstelling, aile nuttige of noodzakelijke administratieve formaliteiten te vervullen, met inbegrip van de aanvraag bij de BTW, Ondernemingsloket met het oog op de inschrijving of aanpassing van de gegeven in de Kruispuntbank van Ondernemingen, Sociale Verzekeringskas en de directe belastinnc en.

Luik B - vervolg

VOOR ANALYTISCH UITTREKSEL

Meester Georges Hougaerts

Notaris met standplaats te Tongeren

Tegelijkertijd neergelegd :

-- een afschrift van de akte;

-- het splitsingsvoorstel;

-- het verslag van de bedrijfsrevisor;

-- de gecoördineerde statuten;

-- de formulieren 1 (A+B) en 2 voor publicatie in het Belgisch Staatsblad + het analytisch uittreksel.

Voor-

behouden

aan het

BeI}csch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -15/04/2015 - Annexes du Moniteur belge

23/06/2009 : ME. - JAARREKENING 31.12.2008, GGK 23.05.2009, NGL 17.06.2009 09251-0076-010
07/10/2015 : ME. - JAARREKENING 31.12.2014, GGK 02.05.2015, NGL 30.09.2015 15629-0089-017

Coordonnées
FASTNET

Adresse
INDUSTRIEWEG 10 3700 TONGEREN

Code postal : 3700
Localité : TONGEREN
Commune : TONGEREN
Province : Limbourg
Région : Région flamande