FILIUS MEUS DILECTUS

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : FILIUS MEUS DILECTUS
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 589.974.982

Publication

04/02/2015
ÿþMod PDF 11.1

Luik B In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



Neergelegd

02-02-2015

Griffie

*15302119*

Voor-

behouden

aan het

Belgisch Staatsblad

0589974982

Ondernemingsnummer :

(voluit) :

Benaming

FILIUS MEUS DILECTUS

(verkort) :

Rechtsvorm :

Zetel :

(volledig adres)

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 04/02/2015 - Annexes du Moniteur belge

~~Er blijkt uit een akte verleden voor notaris Ivo VRANCKEN te Genk op 29 januari 2015, dewelke binnen de wettelijk termijn ter registratie zal worden neergelegd, dat er een vennootschap werd opgericht als volgt:

OPRICHTER:

De heer vAN dER AA Christiaan Reinier Ewald Godefridus, van Nederlandse nationaliteit, geboren te Tilburg (Nederland) op 22 oktober 1960, (Rbis nummer 60.50.22 155-19), ongehuwd, wonende te 5707PS Helmond (Nederland), Beethovenlaan 75.

ARTIKEL 1: RECHTSVORM  NAAM: De vennootschap heeft de rechtsvorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid, met als benaming: FILIUS MEUS DILECTUS. ARTIKEL 2: ZETEL: De zetel van de vennootschap is gevestigd te 3740 Bilzen, Wijsstraat 1. ARTIKEL 3: DOEL: De vennootschap heeft tot doel:

Voor eigen rekening, voor rekening van derden, of in deelneming met derden, in België als in het buitenland:

- Het uitoefenen van alle commerciële en andere activiteiten in de sector van hernieuwbare, duurzame en innovatieve energiebronnen, brandstoffen en afgeleide producten, waaronder alle toepassingen van zonne-energie met het oog op de levering van energie aan derden. Dit omvat onder andere de exploitatie, de studie, het onderzoek, het ontwerp en de ontwikkeling, de projectontwikkeling, de financiering, de installatie, de bouw voor eigen rekening, de productie, de uitbating, de aankoop en verkoop, de promotie en het onderhoud van deze energiebronnen, brandstof-fen, installaties en afgeleide producten en activiteiten.

- Het ontwerp en technisch advies in het bijzonder van alternatieve energiëen (windmolens,

zonneparken ).

- Het ontwerp en technisch advies in verband met elektrische laadstations voor het produceren van deze installaties.

- Managing van deze diensten.

- Het aanleggen, het uitbouwen en beheren van roerend en onroerend vermogen, alle studies, coördinatie en operaties met betrekking tot alle onroerende goederen en rechten; daaruit vloeien voort onder andere de aankoop, de bouw, de verbouwing, de aanpassing, de huur en onderhuur, de rechtstreekse exploitatie of in de regie, de ruiling, de verkoop, de verkaveling, de ontwikkeling en in het algemeen alle opera-ties die rechtstreeks te maken hebben met het beheer of het productief maken van alle bebouwde of onbebouwde onroerende eigendommen, voor zichzelf of voor derden. - De aankoop, verkoop en ruiling, het beheer en de valorisatie van alle verhandel-bare waardepapieren, certificaten, groene stroom certificaten, aandelen, effecten, obligaties, fondsen en alle roerende goederen en rechten.

- Het verwerven en aanhouden van participaties in eender welke vorm, en alle bestaande of op te richten ondernemingen of vennootschappen.

- Het managen, besturen, beheren en stimuleren, de planning, de coördinatie en ontwikkeling van vennootschappen en ondernemingen; het deelnemen aan hun operationele werking, beheer, bestuur

Onderwerp akte :

Wijsstraat 1 3740 Bilzen

Oprichting

Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen Verso : Naam en handtekening.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Luik B - vervolg

Mod PDF 11.1

Voorbehouden

aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 04/02/2015 - Annexes du Moniteur belge

en toezicht, alsmede het verlenen van tech-nische, commerciële, logistieke, administratieve en financiële bijstand aan onderne-mingen en vennootschappen.

- Alle verbintenissen van aval, borgtocht of eender welke garantie.

- Het management en bestuur van en voor handelspersonen, bedrijven en vereni-gingen, waaronder de studie, het advies, het beheer, de controle, het organiseren, het leiden en verbeteren van bedrijfsprocessen, de dagelijkse leiding van activiteiten van derden, en alle noodzakelijke activiteiten in het kader van het management en bestuur.

- Alle verrichtingen van agentuur, mandaat of commissie in verband met de hoger omschreven operaties.

- Met betrekking tot al het voorgaande handelt de vennootschap in eigen naam en voor eigen rekening dan wel in commissie, als tussenpersoon, agent of vertegen-woordiger.

- Onderneming in onroerende goederen, welke onder meer omvat voor eigen rekening: het kopen, verkopen, ruilen, huren, verhuren, onderverhuren, valoriseren, verbouwen, verkavelen, beheren, borgstellen, uitbaten en verwezenlijken, evenals alle onroeren-de verhandelingen in de meest brede zin voor eigen rekeining, met inbegrip van onroerende leasing, het nemen en afstaan van optierechten voor het kopen van onroerende goederen, het beheren van onroerende goederen of immobiliën maat-schappijen en expertises.

-Het verlenen aan de ondernemingen waarin zij deelneemt en aan derde, al dan niet bezoldigd, van alle bijstand, hetzij technisch, industrieel, commercieel of admini-stratief, hetzij financieel, met inbegrip van de borgstelling, avalgeving, of inpand geving van onroerende goederen.

- Consulting op het gebied van beheer en management.

- Consulting op het gebied van sales- en marketingmanagement.

- Het beheren van beleggingen, vermogens en van participaties in dochtervennoot-schappen, het waarnemen van bestuursfuncties, het verlenen van advies, manage-ment en andere diensten aan of in overeenstemming met de activiteiten die de vennootschap zelf voert.

Deze diensten kunnen worden geleverd krachtens contractuele of statutaire benoemin-gen en in de hoedanigheid van externe raadgever of orgaan van de cliënt.

- Het beleggen, het intekenen op, vast overnemen, plaatsen, kopen, verkopen en ver-handelen van aandelen, deelbewijzen, obligaties, warrants, certificaten, schuldvorde-ringen, gelden en andere roerende waarden, uitgegeven door Belgische of buiten-landse ondernemingen al dan niet onder de vorm van handelsvennootschappen, administratiekantoren, instellingen en verenigingen al dan niet onder de vorm van handelsvennootschappen, administratiekantoren, instellingen en verenigingen al dan niet met een (semi)-publiekrechterlijk statuut.

- Het verstrekken van leningen en voorschotten onder eender welke vorm of duur, aan alle verbonden ondernemingen of ondernemingen waarin ze een participatie bezit, evenals het waarborgen van alle verbintenissen van zelfde ondernemingen. Deze opsomming is niet limitatief en de termen vermogensbeheer of advies in deze statuten vermeld zijn activiteiten andere dan deze bedoeld door de wet van zes april negentienhonderd vijfennegentig inzake de secundaire markten, het statuut van en het toezicht op de beleggingsondernemingen, de bemiddelaars en de beleggingsadviseurs.

- De verwerving en de uitbating van brevetten en licenties.

- De verhuring van installaties, uitrusting en materieel.

- Zij kan eveneens bestuurder of vereffenaar van andere vennootschappen zijn.

- Dit alles in de meest uitgebreide betekenis van de termen. Zij mag tevens om het even welke gelijkaardige handelingen stellen die van aard zouden zijn de verwezen-lijking van haar doel te vergemakkelijken of uit te breiden.

ARTIKEL 4: DUUR: De vennootschap wordt opgericht vanaf heden voor een onbepaalde duur. ARTIKEL 5: KAPITAAL  AANDELEN: Het maatschappelijk kapitaal van de vennootschap bedraagt honderdduizend euro (100.000,00 EUR).

Het is vertegenwoordigd door honderd (100) aandelen zonder vermelding van nominale waarde. INSCHRIJVING  INBRENG IN SPECIEN

Op het maatschappelijk kapitaal werd in speciën ingeschreven voor honderd (100) aandelen à rato van duizend euro (1.000,00 EUR) per aandeel, hetzij in totaal honderdduizend euro (100.000,00 EUR).

AFBETALING :

Elk van deze aandelen werd volledig onderschreven en volstort, zodat een bedrag van honderdduizend euro (100.000,00 EUR) vanaf heden ter beschikking van de vennootschap is op een bijzondere rekening nummer BE95 3631 4357 1558, op naam van de vennootschap.

De instrumenterende notaris bevestigt dat het voormelde gestort kapitaal voorafgaandelijk aan de oprichting overeenkomstig artikel 224 van het Wetboek van vennootschappen, gedeponeerd werd op een bijzondere rekening bij de ING Bank te Genk zoals blijkt uit een attest van voormelde instelling, afgeleverd op 27 januari 2015 dat aan de notaris werd overhandigd en in diens dossier bewaard zal blijven.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Luik B - vervolg

Mod PDF 11.1

Voorbehouden

aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 04/02/2015 - Annexes du Moniteur belge

ARTIKEL 10: BESTUUR: De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, al dan niet vennoot, benoemd met of zonder beperking van duur en die, indien zij worden benoemd in de statuten, de hoedanigheid van statutair zaakvoerder kunnen hebben.

D e algemene vergadering die de zaakvoerder(s) benoemt bepaalt hun aantal, de duur van hun opdracht en, indien er meerdere zaakvoerders zijn, eventueel hun bevoegdheden. Bij gebrek aan bepaling van de duurtijd, wordt hun mandaat geacht van onbepaalde duur te zijn.

Een niet-statutair zaakvoerder kan te allen tijde worden ontslagen bij besluit van de algemene vergadering, met eenvoudige meerderheid van stemmen van de aanwezige vennoten.

Het ongevraagde ontslag van een niet-statutair zaakvoerder heeft gevolg vanaf het besluit van de algemene vergadering.

De zaakvoerders kunnen bijzondere volmachtdragers aanstellen, al dan niet vennoten, waarvan de volmachten beperkt zijn tot één of meer rechtshandelingen of tot een reeks rechtshandelingen. Indien een rechtspersoon wordt benoemd als zaakvoerder, dient deze conform het Wetboek van Vennootschappen onder zijn vennoten, zaakvoerders of werknemers een natuurlijke persoon als  vaste vertegenwoordiger te benoemen, die belast wordt met de uitvoering van de opdracht van zaakvoerder in naam en voor rekening van de rechtspersoon. Voor de benoeming en beëindiging van de opdracht van vaste vertegenwoordiger gelden dezelfde regels van openbaarmaking alsof hij deze opdracht in eigen naam en voor eigen rekening zou vervullen. Indien de vennootschap zelf tot bestuurder/zaakvoerder wordt benoemd in een vennootschap, komt de bevoegdheid om een vaste vertegenwoordiger te benoemen toe aan het bestuursorgaan.

ARTIKEL 11: ZAAKVOERDERS: Als er slechts één zaakvoerder is, is het geheel van de bevoegdheden van de zaakvoerders aan hem toegekend, met de mogelijkheid een deel van deze bevoegdheden te delegeren.

Indien de vennootschap door meer dan één zaakvoerder wordt bestuurd, en behoudens inrichting door de algemene vergadering van een college van zaakvoerders, mag iedere zaakvoerder, alleen optredend, alle handelingen stellen die nodig of nuttig zijn voor de verwezenlijking van het doel van de vennootschap, behalve deze die de wet of de statuten aan de algemene vergadering voorbehouden.

Iedere zaakvoerder afzonderlijk, ook wanneer er meerdere zijn, vertegenwoordigt de vennootschap jegens derden en in rechte als eiser of als verweerder.

Hij kan bijzondere machten toekennen aan elke mandataris.

ARTIKEL 15: TOEZICHT: Het toezicht van de vennootschap wordt uitgeoefend door de vennoten. Iedere vennoot bezit het recht van onderzoek en toezicht op de maatschappelijke verrichtingen. Hij mag zonder verplaatsing inzage nemen van al de boeken, briefwisseling, de processen-verbaal en over het algemeen van al de geschriften van de vennootschap; eventueel mag hij zich laten bijstaan door een accountant, zoals wettelijk voorzien.

Indien de wet daartoe verplicht of bij gebreke aan wettelijke verplichting, indien de algemene vergadering ertoe beslist, wordt de controle over de verrichtingen der vennootschap opgedragen aan één of meer commissarissen, benoemd voor een hernieuwbare termijn van drie jaren en wordt hun vergoeding vastgesteld door de algemene vergadering.

ARTIKEL 17: ALGEMENE VERGADERING: Een gewone algemene vergadering zal jaarlijks gehouden worden op de zetel van de vennootschap of een andere plaats aangeduid in de oproepingsberichten op de laatste donderdag van de maand mei om 15u.

Indien die dag een wettelijke feestdag is, zal de vergadering de eerstvolgende werkdag gehouden worden.

De eerste jaarvergadering zal worden gehouden in 2016.

ARTIKEL 19: STEMUITOEFENING:

a) Elk aandeel geeft recht op één stem, onder voorbehoud van de wettelijke en statutaire bepalingen betreffende de aandelen zonder stemrecht.

b) De vennoot die niet persoonlijk op de algemene vergadering zal kunnen aanwezig zijn, mag zijn stem vooraf schriftelijk uitbrengen of zich door een lasthebber laten vertegenwoordigen. Onverminderd de regels betreffende de wettelijke vertegenwoordiging, kan elke aandeelhouder op de algemene vergadering vertegenwoordigd worden door een gevolmachtigde, en drager van een schriftelijke volmacht, die ook kan worden gegeven bij wettelijk toegestaan elektronisch bericht, telefax of elk ander fototelegrafisch communicatiemiddel.

ARTIKEL 21: BOEKJAAR: Het maatschappelijke boekjaar begint op 1 januari en eindigt op 31 december van hetzelfde kalanderjaar.

Het eerste boekjaar gaat in op de dag van de neerlegging ter griffie van een uittreksel van deze akte, doch omvat de verrichtingen gesteld voor rekening van de vennootschap in oprichting sedert 1 oktober 2014 en wordt afgesloten op 31 december 2015.

ARTIKEL 23: RESERVES  WINSTVERDELING: Jaarlijks wordt op de zuivere winsten een bedrag van tenminste één/twintigste voorafgenomen voor de vorming van een reservefonds; deze voorafneming houdt op verplicht te zijn wanneer het reservefonds één/tiende van het

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Luik B - vervolg

Mod PDF 11.1

Voorbehouden

aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 04/02/2015 - Annexes du Moniteur belge

maatschappelijk kapitaal heeft bereikt.

De aanwending van het saldo wordt volledig overgelaten aan de beslissing van de algemene vergadering.

ARTIKEL 24: ONTBINDING: De algemene vergadering die uitspraak dient te doen over de ontbinding van de vennootschap, dient zich te schikken naar de bepalingen van het Wetboek van Vennootschappen en dient alle voorafgaande formaliteiten te vervullen.

Behoudens indien aan de voorwaarden voor een ontbinding, vereffening en sluiting in één akte is voldaan gelden, benevens de wettelijke regels ter zake, volgende regels voor de ontbinding en vereffening:

Ingeval van ontbinding van de vennootschap, om welke reden ook, geschiedt de vereffening door de in functie zijnde zaakvoerder(s), tenzij de algemene vergadering daartoe één of meerdere vereffenaars aanstelt, waarvan ze de bevoegdheden en bezoldigingen vaststelt.

De benoeming van de vereffenaars moet aan de voorzitter van de rechtbank van koophandel ter bevestiging worden voorgelegd. Zo de rechtbank weigert over te gaan tot bevestiging van hun benoeming, wijst ze zelf een vereffenaar aan, eventueel op voorstel van de algemene vergadering. De handelingen gesteld door de vereffenaar sedert zijn benoeming zijn principieel geldig en verbinden de vennootschap. De voorzitter van de rechtbank van koophandel kan deze handelingen evenwel nietig verklaren indien ze kennelijk in strijd zijn met de rechten van derden. De algemene vergadering bepaalt de modaliteiten van de vereffening bij eenvoudige meerderheid van stemmen. Het liquidatiesaldo wordt in gelijke delen verdeeld onder al de aandelen.

Indien de netto-opbrengst niet volstaat om alle aandelen terug te betalen, betalen de vereffenaars bij voorrang de aandelen uit die in meerdere mate zijn volgestort totdat ze op gelijke voet staan met de aandelen die in mindere mate werden volgestort of doen ze ten laste van deze laatste een aanvullende opvraging van stortingen.

Indien bewijzen van deelgerechtigheid bestaan komen deze in aanmerking voor hun deel in de te verdelen massa samen met de aandelen doch slechts nadat deze laatste hun inbreng kregen terugbetaald.

De vereffenaar(s) moet(en) in de zevende en de dertiende maand na de invereffeningstelling een omstandige staat van de toestand van de vereffening, opgesteld aan het einde van de zesde en twaalfde maand van het eerste verefffeningsjaar, overzenden aan de griffie van de rechtbank van Koophandel. Vanaf het tweede vereffeningsjaar moet deze omstandige staat nog slechts jaarlijks aan de griffie worden overgezonden.

Vooraleer de vereffening wordt afgesloten, leggen de vereffenaars of de vereffenaar het plan van verdeling van de activa onder de verschillende schuldeisers voor akkoord voor aan de bevoegde rechtbank van koophandel.

ARTIKEL 31: CONTROLE: Zolang de vennootschap geen commissaris heeft en een derde zaakvoerder is, oefent de enige vennoot alle bevoegdheden van de commissaris uit zoals bepaald in artikel 15 van deze statuten.

ARTIKEL 32: ALGEMENE VERGADERING: De enige vennoot oefent alle bevoegdheden uit die aan de algemene vergadering toekomen. Hij kan die bevoegdheden niet overdragen. Van de besluiten van de enige vennoot worden notulen gemaakt die door hem worden ondertekend en nadien opgenomen worden in een register dat op de zetel van de vennootschap wordt bewaard. De formaliteiten van bijeenroeping en bekendmaking dienen door de algemene vergadering niet te worden nageleefd, onverminderd de verplichting een bijzonder verslag op te maken en in voorkomend geval openbaar te maken volgens de voorschriften van de wet.

BUITENGEWONE ALGEMENE VERGADERING - ZAAKVOERDER:

En na de vennootschap aldus te hebben opgericht, heeft de oprichter, hier aanwezig, in zijn hoedanigheid van algemene vergadering besloten het aantal zaakvoerders voor de eerste maal vast te stellen op één, en vooralsnog geen commissaris aan te stellen.

Onder de opschortende voorwaarde van de verkrijging van rechtspersoonlijkheid door de thans opgerichte vennootschap, wordt tot niet-statutaire zaakvoerder benoemd:

- de heer vAN dER AA Christiaan, voornoemde oprichter.

Het mandaat wordt onbezoldigd uitgeoefend totdat de algemene vergadering hierover een andere beslissing zal nemen.

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL

Tegelijk hiermee neergelegd:

- expeditie van de oprichtingsakte.

06/09/2016 : ME. - JAARREKENING 31.12.2015, GGK 30.06.2016, NGL 31.08.2016 16555-0417-009

Coordonnées
FILIUS MEUS DILECTUS

Adresse
WIJSSTRAAT 1 3740 BILZEN

Code postal : 3740
Localité : BILZEN
Commune : BILZEN
Province : Limbourg
Région : Région flamande