FINANCIELE BELEGGINGS- EN DIENSTVERLENINGSCOMPAGNIE, AFGEKORT : FIBELCO


Dénomination : FINANCIELE BELEGGINGS- EN DIENSTVERLENINGSCOMPAGNIE, AFGEKORT : FIBELCO
Forme juridique :
N° entreprise : 426.979.449

Publication

27/05/2014
ÿþ MQdWOId 11.1



Derries In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



11J111i11-060 II

Neergelegd ter griffie der rechtbank y. koophandel Antwern, afd,. Tongeren

1 _6 -05- 2014

De griffrepriffie

Ondernemingsnr: 0426.979.949

Benaming

(voluit) : F1NANCIELE BELEGGINGS- EN

DIENSTVERLENINGSCOMPAGNIE

(verkort): Fibeico

Rechtsvorm: Commanditaire Vennootschap op Aandelen

Zetel: 3721 Kortessem (Vliermaalroct), Herestraat 1

(volledig adres)

Onderwerp akte NAAMSWIJZIGING - OMVORMING IN BVBA ONTSLAG EN BENOEMING

Uit een proces-verbaal, gesloten door notaris Mia Knapen te Lanaken op dertig april tweeduizend veertien, blijkt dat de buitengewone algemene vergadering der aandeelhouders van de Commanditaire Vennootschap op Aandelen "FINANCIELE BELEGG1NGS- EN DIENSTVERLENINGSCOMPAGNIE", afgekort "Fibelco", met zetel te 3721 Kortessem (Vliermaalroot), Herestraat 1, ondernemingsnummer BTW BE 0426.979.449 - RPR Tongeren, volgende besluiten, met eenparigheid van stemmen, heeft genomen:

EERSTE BESLUIT

De vergadering beslist de maatschappelijke benaming "FINANCIELE BELEGGINGS- EN DIENSTVERLENINGSCOMPAGNIE" te wijzigen in "Fibelco"

Artikel 1 van de nieuw aan te nemen statuten wordt hierna hieraan aangepast.

TWEEDE BESLUIT - VERSLAGEN

De vergadering ontslaat de voorzitter van het voorlezen van het verslag van de zaakvoerders ter rechtvaardiging van de omzetting van de vennootschap, van de eraan aangehechte staat van activa en passive afgesloten per éénendertig december tweeduizend dertien, evenals van het verslag van de burgerlijke vennootschap onder vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "D & D Accountants", met zetel te 3540 Herk-de-Stad, Diestsestraat 10 bus 1, ondememingsnummer 0476,544.766, RPR Hasselt, vertegenwoordigd door de heer Christophe Duyckaerts, accountant, aangeduid door de zaakvoerders, over de voormelde staat van activa en passive der vennootschap«

Elke aandeelhouder en beherende vennoot erkent bovendien een kopie ontvangen te hebben van deze documenten en ervan kennis te hebben genomen.

Het verslag van de voornoemde accountant besluit met de volgende woorden:

"Onze werkzaamheden zijn er enkel op gericht na te gaan of er enige overwaardering van het netto-actief, zoals dat blijkt uit de staat van activa en passive per 31 december 2013 die het bestuursorgaan van de Comm. VA Financiële Beleggings- en Dienstverieningscompagnie heeft opgesteld, heeft plaatsgehad. Uit onze werkzaamheden, uitgevoerd overeenkomstig de normen inzake het verslag op te stellen bij de omzetting van een vennootschap, is niet gebleken dat er enige overwaardering van het netto-actief heeft plaatsgehad. Het netto-actief volgens deze staat na correcties van 655.271,30 EUR is 25.770,35 EUR kleiner dan het maatschappelijk kapitaal van 681.041,65 EUR, Het netto-actief is echter niet kleiner dan het minimum maatschappelijk kapitaal voor een Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid van 18.550 EUR.

Er zijn geen andere inlichtingen die ik ter voorlichting van de vennoten of derden onontbeerlijk acht.

Het besluit van het verslag dient overgenomen te worden in de authentieke akte die de beslissing van de omvorming vaststelt.

Herk-de-Stad, 12 maart 2014"

Een exemplaar van deze verslagen en van de staat van activa en passiva zal worden neergelegd op de griffie van de rechtbank van koophandel van Tongeren tegelijkertijd met een uitgifte van onderhavige akte.

DERDE BESLUIT  OMZETTING IN EEN BESLOTEN VENNOOTSCHAP MET BEPERKTE AANSPRAKELIJKHEID

De vergadering beslist de vorm van de vennootschap te wijzigen, zonder wijziging van haar rechtspersoonlijkheid, en om de vorm aan te nemen van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid; de bedrijvigheid en het doel blijven ongewijzigd.

Het kapitaal en de reserves blijven dezelfde, zo ook aile activa en passive, de afschrijvingen, de waardeverminderingen en -vermeerderingen, en de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid za

Op de laatste blz. van Luik B vermelden Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso: Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 27/05/2014 - Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 27/05/2014 - Annexes du Moniteur belge

de boeken en de boekhouding die door de commanditaire vennootschap op aandelen werden gehouden, voortzetten.

De besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid behoudt het ondernemingsnummer 0426.979.449 waaronder de vennootschap is gekend.

De omzetting geschiedt op basis van de staat van activa en passiva van de vennootschap afgesloten per éénendertig december tweeduizend dertien.

Alle verrichtingen die sedert deze datum werden gedaan door de commanditaire vennootschap op aandelen worden verondersteld verricht te zijn voor de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid, inzonderheid voor wat het opmaken van de maatschappelijke rekeningen betreft.

De tweehonderd duizend (200.000) aandelen die het maatschappelijk kapitaal vertegenwoordigen worden verdeeld onder de vennoten van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid, overeenkomstig hun aandeel in het kapitaal,

VIERDE BESLUIT  GOEDKEURING STATUTEN VAN DE BESLOTEN VENNOOTSCHAP MET BEPERKTE AANSPRAKELIJKHEID

De vergadering besluit een volledig nieuwe tekst van statuten van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid aan te nemen, rekening houdend met de hiervoor genomen besluiten en waarvan de tekst als volgt luidt (uittreksel):

"RECHTSVORM EN BENAMING: besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "Fibelco". ZETEL: 3721 Kortessem (Vliermaalroot), Herestraat 1,

DOEL: De vennootschap heeft tot doel, in België en in het buitenland, zo voor eigen rekening als voor reKening van derden:

-de aankoop, de verkoop, de overdracht, de ruiling en het beheer van alle roerende waarden, aandelen, deelbewijzen van vennootschappen, obligaties, staatsfondsen, van aile roerende en onroerende goederen en rechten,

-de deelneming onder gelijk welke vorm, in alle industriële, commerciële, landbouw, financiële, onroerende vennootschappen en ondernemingen en in andere ondernemingen, bestaande of op te richten alsmede aile investeringen en financiële verrichtingen met uitzondering van deze door de wet voorbehouden aan de depositobanken;

-aile soorten makelaarsverrichtingen;

-aile materiaal, machines, uitrustingen of vervoermiddelen aanwerven en in huur geven en het gebruik of de aanwerving ervan door derden vergemakkelijken onder welke vorm ook;

-bij middel van aankoop, ruiling, inbreng, intekening, vaste opname, aankoopoptie of op gelijk welke andere wijze aile titels, waarden, schuldvorderingen en onlichamelijke rechten verkrijgen; deelnemen aan alle verenigingen en fusies; haar aandelen- en participatieportefeuille beheren en in waarde stellen, onder meer bij middel van beheer, toezicht, controle, documentatie, financiële of andere bijstand aan de vennootschappen en ondernemingen waarin zij belangen heeft; deze waarden verwezenlijken of vereffenen bij middel van overdracht, verkoop, of op een andere wijze;

-leningen en kredietopeningen toestaan, alsmede alle borgstellingen aan derden verlenen, zelfs in aile zaken die het maatschappelijk doel of de hierboven vermelde opsomming te buiten gaan;

-aile welkdanige studiën, dienstverleningen en technische bijstand op financieel commercieel en industrieel gebied of op het gebied van beheer van bedrijven.

De vennootschap mag op gelijk welke wijze aile financiële, commerciële, industriële en onroerende verrichtingen doen die rechtstreeks of onrechtstreeks of haar maatschappelijk doel aanbelangen of van aard zijn tot de verwezenlijking ervan bij te dragen.

DUUR: onbepaalde duur.

GEPLAATST KAPITAAL; het maatschappelijk kapitaal is vastgesteld op achthonderdenéénduizend éérienveertig euro vijfenzestig cent (801.041,65 EUR). Het kapitaal wordt vertegenwoordigd door tweehonderdduizend (200.000) aandelen met stemrecht, zonder vermelding van nominale waarde, met een fractiewaarde van één/tweehonderdduizendste (1/200.000ste) van het maatschappelijk kapitaal.

BESTUUR - VERTEGENWOORDIGING; Zolang de vennootschap slechts één vennoot telt, wordt zij bestuurd hetzij door de enige vennoot, hetzij door een of meer personen, al dan niet vennoot, benoemd met of zonder beperking in de tijd, hetzij in de statuten hetzij door de enige vennoot handelend als algemene vergadering.

Telt de vennootschap meerdere vennoten, dan wordt zij bestuurd door één of meer zaakvoerders, natuurlijke personen of rechtspersonen, al dan niet vennoot, benoemd met of zonder beperking van duur en die, indien zij worden benoemd in de statuten, de hoedanigheid van statutair zaakvoerder kunnen hebben.

De algemene vergadering die de zaakvoerder(s) benoemt bepaalt hun aantal, de duur van hun opdracht en, indien er meerdere zaakvoerders zijn, hun bevoegdheid. Bij gebrek aan bepaling van de duurtijd, wordt hun mandaat geacht van onbepaalde duur te zijn.

De gewone zaakvoerders zijn herroepbaar ad nutum bij besluit van de algemene vergadering, zonder dat hun herroeping recht geeft op enige vergoeding.

Ale er slechts één zaakvoerder is, is het geheet van de bevoegdheden van de zaakvoerders aan hem toegekend, met de mogelijkheid een deel van deze bevoegdheden te delegeren.

Indien de vennootschap door meer dan één zaakvoerder wordt bestuurd, en behoudens inrichting door de algemene vergadering van een college van zaakvoerders, mag iedere zaakvoerder, alleen optredend, alle handelingen stellen die nodig of nuttig zijn voor de verwezenlijking van het doel van de vennootschap, behalve deze die de wet of de statuten aan de algemene vergadering voorbehouden.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 27/05/2014 - Annexes du Moniteur belge

Iedere zaakvoerder vertegenwoordigt de vennootschap jegens derden en in rechte als eiser of als verweerder.

Hij kan bijzondere machten toekennen aan elke mandataris.

De algemene vergadering beslist of het mandaat van de zaakvoerder al dan niet ten kosteloze titel wordt uitgeoefend

Indien het mandaat van de zaakvoerder bezoldigd is, dan bepaalt de algemene vergadering, beslissend met absolute meerderheid van stemmen, of de enige vennoot, het bedrag van deze vaste of evenredige vergoeding. Deze wordt geboekt op de algemene kosten, los van alle eventuele representatie-, reis- en verplaatsingskosten.

JAARVERGADERING: leder jaar wordt een gewone algemene vergadering van aandeelhouders gehouden op de maatschappelijke zetel of op elke andere plaats aangeduid in de oproeping, de derde vrijdag van de maand april, om vijftien uur. Valt de hierboven bepaalde datum op een wettelijke feestdag dan wordt de algemene vergadering verschoven naar de eerstvolgende werkdag. Indien er slechts één vennoot is, dan zal hij op deze datum de jaarrekeningen voor goedkeuring ondertekenen.

Bovendien moet(en) de zaakvoerder(s) een buitengewone algemene vergadering bijeenroepen telkenmale het belang van de vennootschap het vereist of op aanvraag der vennoten die minstens één vijfde van het kapitaal vertegenwoordigen. In dit laatste geval, zullen de vennoten hun verzoek en de agendapunten aangeven. De zaakvoerders zullen de algemene vergadering bijeenroepen ten minste vijftien dagen na de aanvraag.

De oproepingen tot een algemene vergadering vermelden de agenda. Ze worden ten minste vijftien dagen voor de algemene vergadering verstuurd per aangetekend schrijven gericht aan de vennoten, aan de zaakvoerder(s) en, in voorkomend geval, aan de titularissen van certificaten of obligaties en aan de commissariesen,

ledere persoon kan verzaken aan de oproeping en zal in ieder geval als regelmatig opgeroepen worden beschouwd als hij aanwezig of vertegenwoordigd is op de vergadering,

BOEKJAAR: Het boekjaar van de vennootschap gaat in op één januari en eindigt op éénendertig december van ieder jaar.

RESERVES - VERDELING VAN DE WINST EN VAN HET NA VEREFFENING OVERBLIJVEND SALDO: Van de jaarlijkse nettowinst, wordt minstens vijf ten honderd (5%) voorafgenomen voor de wettelijke reserve; deze vaarafname houdt op verplicht te zijn wanneer het wettelijk reservefonds één tiende van het maatschappelijk kapitaal heeft bereikt, maar herleeft indien het reservefonds om enige reden aangetast is.

De aanwending van het saldo der winsten wordt bepaald door de algemene vergadering, op voorstel van de zaakvoerder(s), waarbij elk aandeel recht geeft op een gelijk dividend:

VIJFDE BESLUIT  ONTSLAG EN DECHARGE ZAAKVOERDERS

De vergadering beslist het ontslag te aanvaarden van aile zaakvoerders, te weten:

- de heer GIELEN Maurice, voornoemd, en

- de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "W & K Projects", te 3680 Maaseik, Oude Ophoverbaan 41, met ondernemingsnummer 0830.908.334, RPR Tongeren, voornoemd.

De vergadering beslist eveneens de zaakvoerder-opvolger van de heer GlELEN Maurice, te weten mevrouw P1PELEER$ Maria Rosina Ghislaine, geboren te Diepenbeek op één mei negentienhonderd negenenveertig, nationaal nummer 49.05.01-366.96, wonende te 8300 Knokke-Heist, Elizabetlaan 69 bus 131 te ontslaan.

Deze ontslagen gaan in op heden, dertig april tweeduizend veertien.

Er wordt hen décharge verleend voor alle handelingen gesteld in uitvoering van hun functie.

De goedkeuring door de algemene vergadering van de jaarrekening van het lopend boekjaar geldt als kwijting voor de uitoefening van hun mandaat tijdens het boekjaar aangevangen op één januari tweeduizend veertien tot op heden.

ZESDE BESLUIT  BENOEMING NIET-STATUTAIRE ZAAKVOERDERS

De vergadering beslist het aantal zaakvoerders te bepalen op drie.

Worden benoemd tot niet-statutaire zaakvoerders voor een onbepaalde duur:

1) de heer G1ELEN Maurice, voornoemd,

2) mevrouw PIPELEERS Maria Rosina Ghislaine, geboren te Diepenbeek op één mei negentienhonderd negenenveertig, nationaal nummer 49,05.01-356.96, wonende te 8300 Knokke-Heist, Elizabetlaan 69 bus 13,

en

3) de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "W & K Projects", te 3680 Maaseik, Oude Ophoverbaan 41, met ondernemingsnummer 0830.908.334, RPR Tongeren, met als vaste vertegenwoordiger, mevrouw GIELEN Katrien, voomoemd,

allen hier aanwezig of geldig vertegenwoordigd, en die allen uitdrukkelijk verklaren hun mandaat te aanvaarden.

Hun mandaat is onbezoldigd, behoudens andersluidende beslissing van de algemene vergadering.

De vergadering beslist geen commissaris te benoemen, omdat de vennootschap er niet toe gehouden is.

De vergadering neemt er nota van dat mevrouw GIELEN Katrien, voornoemd, optreedt als vaste

vertegenwoordiger voor voornoemde besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "W & K Projects". Benoeming vaste vertegenwoordiger

Overeenkomstig artikel 61 § 2 van het Wetboek van Vennootschappen, wanneer onderhavige vennootschap aangewezen wordt tot bestuurder, zaakvoerder of lid van het directiecomité, van de directieraad of van de raad van toezicht, wordt benoemd tot vaste vertegenwoordiger: mevrouw GlELEN Katrien, voornoemd,

ZEVENDE BESLUIT  MACHTIGING ZAAKVOERDERS

UI

il

Voorbehouden

aan het Belgisch Staatsblad

De vergadering verleent bijzondere machtiging aan de zopas benoemde zaakvoerders om de voorgaande besluiten uit te voeren.

ACHTSTE BESLUIT  VERZOEK TOT NEERLEGGING STATUTEN

De vergadering geeft de instrumenterende notaris opdracht de statuten te coördineren en de gecoördineerde tekst neer te leggen op de griffie van de rechtbank van koophandel te Tongeren.

NEGENDE BESLUIT  VOLMACHT

De vergadering verleent bijzondere volmacht aan mevrouw Elza Derwael van Groep Schoofs te 3500 Hasselt, Slachthuiskaai 24, om, met de mogelijkheid van indeplaatsstelling, de vervulling van de administratieve formaliteiten te verzekeren, zo ondermeer bij het ondernemingsloket, de kruispuntbank voor ondernemingen en andere administraties, ingevolge onderhavige statutenwijziging,

VOOR EENSLUIDEND UITTREKSEL, afgeleverd %tee registratie met als enig doel te worden neergelegd op de Griffie van de Rechtbank van Koophandel.

Tegelijk hiermede neergelegd: uitgifte van het proces-verbaal van 30 april 2014, het verslag van de zaakvoerders, het accountantsverslag en de staat van activa en passiva dd. 31/12/2013 en de gecoördineerde statuten.





Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 27/05/2014 - Annexes du Moniteur belge





Op de laatste blz. van Luik B vermelden Recto: Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso Naam en handtekening

30/08/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 19.04.2013, NGL 26.08.2013 13473-0151-013
28/08/2012 : ME. - JAARREKENING 31.12.2011, GGK 20.04.2012, NGL 23.08.2012 12439-0089-013
13/07/2011 : ME. - JAARREKENING 31.12.2010, GGK 15.04.2011, NGL 11.07.2011 11278-0253-013
22/04/2011
ÿþ Mord 2.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



Voorbehouder 1111111,11H111111j111lIfil

aan het

Belgisch Staatsbla.

Neergelegd ter griffie der

rechtbank v. koophandel te TONGEREN

De HoofdgriffierGriffie

Ondernemingsnr : 0426.979.449

Benaming

(voluit) : FINANCIELE BELEGGINGS- EN

DIENSTVERLENINGSCOMPAGNIE

Rechtsvorm : Commanditaire Vennootschap op Aandelen

Zetel : 3721 Kortessem (Vliermaalroot), Herestraat 1

Onderwerp akte : Statutenwijziging

Uit een proces-verbaal gesloten door notaris Mia Knapen te Lanaken op één april tweeduizend en elf, blijkt dat de buitengewone algemene vergadering van de commanditaire vennootschap op aandelen "FINANCIELE BELEGGINGS- EN DIENSTVERLENINGSCOMPAGNIE", afgekort "Fibelco", waarvan de zetel gevestigd is te 3721 Kortessem (Vliermaalroot), Herestraat 1, volgende beslissingen met eenparigheid van stemmen heeft genomen:

1. benoeming tot bijkomend zaakvoerder en beherend vennoot met ingang vanaf één januari tweeduizend en elf en voor de duur van de vennootschap:

de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "W & K Projects", met zetel te 3650 Maaseik, Koning Albertlaan 4, met ondernemingsnummer 0830.908.334, RPR Tongeren; opgericht bij akte verleden voor ondergetekende notaris, Mia Knapen, op vijfentwintig oktober tweeduizend en tien, bekendgemaakt in de Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad op achttien november tweeduizend en tien, onder nummer 10167737;

voor wie optreedt haar vaste vertegenwoordiger, mevrouw GIELEN Katrien Liesbet Ann, wonende te 8300 Knokke-Heist, Elizabetlaan 69 bus 13;

de vennootschap, vertegenwoordigd door haar vaste vertegenwoordiger, heeft uitdrukkelijk haar mandaat aanvaard.

2. aanpassing artikel 12 b) en 12 c) van de statuten aan de genomen beslissing, ais volgt:

"b) aanwijzing van de zaakvoerders.

Zijn aangesteld als zaakvoerders voor de duur van de vennootschap:

-de heer GIELEN Maurice Marcel Ghislain, wonende te 8300 Knokke-Heist, Elizabetlaan 69 bus 13,

-de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijk W & K Projects te 3650 Maaseik, Koning Albertlaan

4, met ondernemingsnummer 0830.908.334, RPR Tongeren,

die beiden hebben aanvaard en verklaard dat niets zich hiertegen verzet.

De zaakvoerders dienen beiden akkoord te gaan om een besluit te kunnen treffen.

c) aanwijzing van de opvolger-zaakvoerder.

Tot zaakvoerder opvolger van de heer Gielen Maurice wordt benoemd: mevrouw PIPELEERS Maria Rosina

Ghislaine, wonende te 8300 Knokke-Heist, Elizabetlaan 69 bus 13. Deze zal van rechtswege zaakvoerder

Gielen Maurice opvolgen, bij de beëindiging van diens mandaat om welke reden ook."

3. aanpassing artikel 15 van de statuten, inzake de vergoeding van de zaakvoerders, als volgt:

"Aan de zaakvoerders wordt in principe geen bezoldiging verleend.

Er kan hen evenwel, onverminderd de vergoeding voor hun kosten, een zaakvoerdersvergoeding worden toegekend, waarvan het bedrag door de algemene vergadering elk jaar wordt vastgesteld en dat ten laste komt; van de algemene kosten van de vennootschap. Bovendien kan de algemene vergadering tantièmes toekennen, te nemen uit de beschikbare winst van het boekjaar. De algemene vergadering kan aan de zaakvoerders'' toestaan om tijdens het lopende boekjaar voorschotten op te nemen op hun eventuele bestuurdersvergoedingen en tantièmes."

4. Opdracht aan de notaris de statuten te coordineren en neer te leggen op de griffie van de rechtbank van

koophandel te Tongeren.

VOOR EENSLUIDEND UITTREKSEL, afgeleverd vôôr registratie met als enig doel te worden neergelegd

op de Griffie van de Rechtbank van Koophandel.

Tegelijk hiermede neergelegd: uitgifte van het proces-verbaal van één april tweeduizend en elf en de

gecoordineerde statuten.

Notaris Mia Knapen, Lanaken.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 22/04/2011- Annexes du Moniteur belge

23/07/2010 : ME. - JAARREKENING 31.12.2009, GGK 16.04.2010, NGL 20.07.2010 10316-0476-011
01/07/2009 : ME. - JAARREKENING 31.12.2008, GGK 17.04.2009, NGL 25.06.2009 09289-0029-012
18/08/2008 : ME. - JAARREKENING 31.12.2007, GGK 18.04.2008, NGL 14.08.2008 08562-0021-012
06/08/2007 : ME. - JAARREKENING 31.12.2006, GGK 20.04.2007, NGL 02.08.2007 07523-0337-011
30/03/2007 : HA468230
08/06/2005 : BL468230
16/05/2005 : BL468230
17/05/2004 : BL468230
26/05/2003 : BL468230
16/08/2002 : BL468230
24/10/2001 : BL468230
12/08/1999 : BL468230
01/01/1997 : BL468230
01/01/1995 : BL468230
28/09/1993 : BL468230
01/01/1993 : BL468230
28/11/1992 : BL468230
01/01/1992 : BL468230
14/05/1991 : BL468230
01/01/1989 : BL468230
14/04/1988 : BL468230
01/01/1988 : BL468230
01/01/1986 : BL468230
09/03/1985 : BL468230
09/03/1985 : BL468230

Coordonnées
FINANCIELE BELEGGINGS- EN DIENSTVERLENINGSCO…

Adresse
HERESTRAAT 1 3721 VLIERMAALROOT

Code postal : 3721
Localité : Vliermaalroot
Commune : KORTESSEM
Province : Limbourg
Région : Région flamande