FINHOUBEL

société coopérative à responsabilité à finalité sociale


Dénomination : FINHOUBEL
Forme juridique : société coopérative à responsabilité à finalité sociale
N° entreprise : 439.577.769

Publication

11/02/2014
ÿþmod 11.1

~~at~ ' In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie van de akte

iw i

819039916*

Neergelegd ter griffie der rechtbank v koophandel te TONGEREN

30-01-2014

De HoofdgRliº% 1e i

Ondememingsnr : 0439.577.769

Benaming (voluit) : FINHOUBEL

(verkort) :

Rechtsvorm : naamloze vennootschap

Zetel : Sint-Truidersteenweg 367

3700 Tongeren

Onderwerp akte : NV: kapitaalswijziging

Tekst : Uit een akte voor Meester Jean-Marie THIJS, notaris te Tongeren de dato 17 december 2013, te

registreren, blijkt dat de buitengewone algemene vergadering van de naamloze vennootschap « FINHOUBEL »

met zetel te 3700 Tongeren, Sint-Truidersteenweg 367, ondernemingsnummer 0439.577.769, werd gehouden.

De betreffende vergadering had nagemelde agenda en nam naar aanleiding daarvan de volgende besluiten :

" Agenda.

I, De vergadering van vandaag heeft de volgende agenda

1. Ontslag van formaliteiten tot bijeenroeping;

2, Wijziging van de statuten om het artikel 7 van de statuten integraal te vervangen door de volgende tekst ingevolge de voormelde algemene vergadering de dato 15 december 2011

"De aandelen zijn op naam. Ze vermelden een volgnummer. Ze zijn ingeschreven in het register van aandelen dat wordt bewaard op de maatschappelijke zetel; dit register omvat de nauwkeurige aanwijzing van elke vennoot, het aantal aandelen die hem toebehoren, alsook de gedane stortingen.

De aandeel- en obligatiehouders mogen kennis nemen van dit register betreffende hun effecten. Elke belanghebbende derde mag ook kennis nemen van dit register, zonder verplaatsing van het register en middels een schriftelijk verzoek gericht aan de bestuurder(s) die de modaliteiten van deze raadpleging zal (zullen) verduidelijken.

De overdracht of afstand van aandelen wordt ingeschreven in gezegd register, gedagtekend en getekend door de overdrager en de overnemer in geval van overdracht onder levenden, en door de zaakvoerder en de verkrijger in geval van overgang bij overlijden.

De overdrachten en overgangen hebben slechts uitwerking ten aanzien van de vennootschap en de derden vanaf hun inschrijving in het register der aandeelhouders. Aan de aandeel- en obligatiehouders worden certificaten afgegeven van deze inschrijvingen."

3, Kennisneming van de bijzondere algemene vergadering de dato 5 december 2013 tot uitkering van een dividend overeenkomstig artikel 537 WIB.

4, Kennisname van het verslag van de bedrijfsrevisor bevattende een beschrijving van de inbreng in natura, de toegepaste waarderingsmethoden en de als tegenprestatie verstrekte vergoeding.

5. Kennisname van het verslag van het bestuursorgaan over het belang voor de vennootschap van de voorgestelde inbreng in natura en de kapitaalverhoging.

6. Onder de voorwaarden en bepalingen van artikel 537 WIB, verhoging van het kapitaal met een bedrag van negentig procent (90%) van het tussentijds dividend, zijnde driehonderd negentienduizend vijfhonderd euro (¬ 319.500,00,-) om het van vijfenzeventigduizend euro (¬ 75.000,00,-) op driehonderd vierennegentigduizend vijfhonderd euro (¬ 394.500,00,-) te brengen, zonder uitgifte van nieuwe aandelen doch met een verhoging van de fractiewaarde.

7. Onderschrijving van de kapitaalverhoging - vergoeding

8. Vaststelling verwezenlijking kapitaalverhoging

9. Wijziging van artikel 5 van de statuten om het in overeenstemming te brengen met de nieuwe

kapitaaltoestand.

10, Volmacht voor de coördinatie van de statuten.

11. Machtiging aan het bestuursorgaan tot uitvoering van de te nemen beslissingen, waaronder de betaling van

de roerende voorheffing ten belope van tien procent (10%) van het tussentijdse dividend.

BERAADSLAGING

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -11/02/2014 - Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -11/02/2014 - Annexes du Moniteur belge

ric

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

w

mad 11.1

Nadat deze vaststellingen gedaan en juist bevonden werden, vat de vergadering de dagorde aan.

Eerste beslissing

De vennoten en de bestuurders - ieder afzonderlijk - verlenen afstand van de formaliteiten tot bijeenroeping, zoals hoger uiteengezet.

Tweede beslissing

De algemene vergadering beslist het artikel 7 van de statuten te schrappen en te vervangen door de tekst zoals aangegeven in de agenda.

Derde beslissing

De vergadering der aandeelhouders stelt vast dat bij beslissing van de bijzondere algemene vergadering van 10 december 2013 besloten werd tot uitkering van een bruto-dividend van driehonderd vijfenvijftigduizend euro (¬ 355.000,00,-).

Na inhouding van de roerende voorheffing blijft een netto dividend ter beschikking van driehonderd negentienduizend vijfhonderd euro (¬ 319.500,00,-). De algemene vergadering van 10 december 2013 heeft beslist dit netto-bedrag te boeken op rekening-courant in het voordeel van de huidige aandeelhouders.

De vergadering erkent volledig te zijn ingelicht over de draagwijdte van het regime zoals voorzien in artikel 537 WIB, en meer in het bijzonder de bepaling die voorziet in een bijzondere aanslag bij wijziging van de dividendpolitiek ten opzichte van de 5 voorbije boekjaren.

Vierde beslissing

De buitengewone algemene vergadering neemt kennis van het bijzonder verslag van het bestuursorgaan de dato 3 december 2013 met betrekking tot de voorgenomen dividenduitkering en kapitaalsverhoging en ontslaat de voorzitter de voorlezing ervan.

Vijfde beslissing

De buitengewone algemene vergadering neemt kennis van het revisoraal verslag van BDO Bedrijfsrevisoren Burg. Ven. CVBA, vertegenwoordigd door Stefan MOLENAERS de dato 10 december 2013 met betrekking tot de voorgenomen kapitaalsverhcging.

De besluiten luiden als volgt:

"De inbreng in natura bij de kapitaalverhoging in de NV FINHOUBEL, bestaat uit de inbreng van de dividendvordering die de aandeelhouders van de NV FINHOUBEL verkregen hebben, naar aanleiding van de beslissing van de algemene vergadering tot uitkering van een tussentijds dividend van netto 319.500,00 EUR, voor een inbrengwaarde van 319.500,00 EUR,

Bij het beëindigen van onze controlewerkzaamheden zijn wij, onder de opschortende voorwaarde van de opneming van het netto bedrag in het credit van een schuldrekening op naam van iedere aandeelhouder, van oordeel

a, dat de verrichting werd nagezien overeenkomstig de normen uitgevaardigd door het Instituut van de Bedrijfsrevisoren inzake inbreng in natura en dat het bestuursorgaan van de vennootschap verantwoordelijk is voor de waardering van de ingebrachte bestanddelen en voor de bepaling van het aantal door de vennootschap uit te geven aandelen ter vergoeding van de inbreng in natura;

b, dat de beschrijving van de inbreng in natura beantwoordt aan de normale vereisten van nauwkeurigheid en duidelijkheid;

c, dat de voor de inbreng in natura door de partijen weerhouden methoden van waardering bedrijfseconomisch verantwoord zijn en dat de waardebepalingen waartoe deze methoden van waardering leiden, tenminste overeenkomen met het aantal en de fractiewaarde van de tegen de inbreng uit te geven aandelen, zodat de inbreng in natura niet overgewaardeerd is.

De vergoeding van de inbreng in natura bestaat uit 9.543 aandelen van de NV FINHOUBEL, zonder vermelding van nominale waarde.

Dit verslag werd opgesteld overeenkomstig artikel 602 van het Wetboek van vennootschappen in het kader van de voorgenomen inbreng in natura bij de kapitaalverhoging in de NV FINHOUBEL en mag niet voor andere doeleinden worden gebruikt.".

De buitengewone algemene vergadering ontslaat de voorzitter van de voorlezing ervan,

Neerlegging

Het verslag van het bestuursorgaan en het verslag van de bedrijfsrevisor zullen met een uitgifte van bet onderhavig proces-verbaal worden neergelegd op de bevoegde griffie van de Rechtbank van Koophandel. Zesde beslissing

De vergadering der aandeelhouders heeft beslist het kapitaal te verhogen met driehonderd negentienduizend vijfhonderd euro (¬ 319.500,00,-) om het te brengen van vijfenzeventigduizend euro (¬ 75.000,00,-) op driehonderd vierennegentigduizend vijfhonderd euro (¬ 394.500,00,-) door inbreng in natura van één of meerdere rekening-couranten gecreëerd door uitkering van voormeld tussentijds bruto-dividend.

De kapitaalverhoging gaat gepaard met de creatie van negenduizend vijfhonderd drieënveertig (9.543,-) nieuwe aandelen van dezelfde aard, die dezelfde rechten en plichten bieden als de bestaande aandelen en die in de winsten zullen delen vanaf heden.

Op deze nieuwe aandelen zal worden ingeschreven tegen de prijs van drieëndertig komma achtenveertig euro (¬ 33,48,-) per aandeel, volledig te boeken als kapitaal. De aandeelhouders verzaken aan het vorderen van een eventuele uitgiftepremie en aan hun voorkeurrechten, nu de inbreng voor elk der aandeelhouders gelijk is en de nieuwe aandelen worden toegekend in dezelfde verhouding als de bestaande aandelen verhouding, zodat geen der aandeelhouders zich als benadeeld beschouwt.

De vergadering erkent volledig te zijn ingelicht over de draagwijdte van het regime zoals voorzien in artikel 537 WIB, en meer in het bijzonder de bepaling die voorziet in een bijzondere aanslag bij wijziging van de

dividendpolitiek _ten opzichte-van-de 5 voorbije boekjaren.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Pat T mod 11.1



Voorbehouden

aan het Belgisch Staatsblad



Zevende beslissing

De kapitaalverhoging wordt volledig onderschreven en volstort door volgende inbreng in natura, door de heer

HOUWAER Patrick en Mevrouw REWEGHS Kathleen, beiden voornoemd.

Beschrijving van de inbreng in natura.

De inbreng in natura betreft vorderingen in rekening-courant in totaal ten bedrage van driehonderd

negentienduizend vijfhonderd euro (¬ 319.500,00,-), hetzij:

- Voor driehonderd achttienduizend drieënzeventig komma zesenzestig euro (¬ 318.073,66,-) op naam van de

heer HOUWAER Patrick voornoemd

- Voor duizend vierhonderd zesentwintig komma vierendertig euro (¬ 1,426,34,-) op naam van Mevrouw

REWEGHS Kathleen voornoemd.

De ingebrachte vorderingen zijn uitvoerig beschreven in voormeld verslag van de bedrijfsrevisor.

De vergadering der aandeelhouders beslist dat er voor de kapitaalverhoging volgende nieuwe volledig volstorte

aandelen worden uitgegeven :

- negénduizend vijfhonderd (9.500,00,-) aandelen aan de heer HOUWAER Patrick;

- drieënveertig (43) aandelen aan Mevrouw REWEGHS Kathleen voornoemd.

Achtste beslissing

De vergadering der aandeelhouders stelt vast dat de kapitaalverhoging gerealiseerd werd en het kapitaal thans driehonderd vierennegentigduizend vijfhonderd euro (¬ 394,500,00,-) bedraagt en vertegenwoordigd wordt door elfduizend zevenhonderd drieëntachtig (11,783) aandelen.

Negende beslissing

De vergadering der aandeelhouders beslist met eenparigheid van stemmen artikel 5 van de statuten als volgt te vervangen: "Het kapitaal bedraagt driehonderd vierennegentigduizend vijfhonderd euro (¬ 394.500,00,-). Het is verdeeld in elfduizend zevenhonderd drieëntachtig (11.783) gelijke aandelen op naam zonder vermelding van de nominale waarde."

Tiende beslissing

De vergadering verleent aan ondergetekende notaris alle machten om de gecoördineerde tekst van de statuten van de Vennootschap op te stellen, te ondertekenen en neer te leggen op de griffie van de bevoegde rechtbank van koophandel, overeenkomstig de wettelijke bepalingen terzake.

Elfde beslissing

De vergadering verleent alle machten aan het bestuursorgaan tot uitvoering van de genomen beslissingen, waaronder en voor zover nodig de betaling van de roerende voorheffing ten belope tien procent (10%) van het tussentijdse dividend waarvan hiervoor sprake.

VOOR ANALYTISCH UITTREKSEL

Notaris Thijs Jean-Marie te Tongeren, getekend.



Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -11/02/2014 - Annexes du Moniteur belge

Wordt samen met dit uittreksel neergelegd

- een eensluidend afschrift van de betreffende akte

gecoördineerde statuten

- verslag van de raad van bestuur

- verslag van de bedrijfsrevisor



Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

10/07/2013
ÿþIIN i i IVI



Mod Word 11.1

weergelag f r griffe der

rechtbank v, koophendel te TONGEREN

28 -0 - 2813

De Hoofdgritrome

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

' Ondernemingsnr : 0439.577.769

Benaming

(voluit) : FINHOUBEL

(verkort) :

Rechtsvorm : naamloze vennootschap

Zetel : Sint Truidersteenweg 367, 3700 Tongeren

(volledig adres)

Onderwerp akte : herbenoeming bestuurders

Uit de notulen van de Gewone Algemene Vergadering der Aandeelhouders gehouden op 10 mei 2013 blijkt:

Er wordt beslist te herbenoemen als bestuurder voor een nieuwe periode van zes jaar met ingang vanaf

heden: "

- Dhr, Houwaer Patrick, wonende te 3700 Tongeren, Sint-Truidersteenweg 367;

- Mevr. Houwaer Rita, wonende te 3730 Hoeselt, Bronstraat 13;

- Mevr. Reweghs Kathleen, wonende te 3700 Tong eren, Sint Truidersteenweg 367.

De mandaten van Mevr. Houwaer Rita en Mevr, Reweghs Kathleen zijn onbezoldigd.

Uit de notulen van de Raad van Bestuur gehouden op 10 mei 2013 blijkt:

Er wordt beslist te herbenoemen als gedelegeerd bestuurder en voorzitter van de Raad van Bestuur voor

een nieuwe periode van zes jaar met ingang vanaf heden:

- Dhr. Houwaer Patrick, wonende te 3700 Tongeren, Sint-Truidersteenweg 367.

Houwaer Patrick,

Gedelegeerd bestuurder

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -10/07/2013 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

29/08/2012 : ME. - JAARREKENING 31.12.2011, GGK 10.05.2012, NGL 28.08.2012 12454-0527-012
01/09/2011 : ME. - JAARREKENING 31.12.2010, GGK 10.05.2011, NGL 30.08.2011 11458-0357-012
01/09/2010 : ME. - JAARREKENING 31.12.2009, GGK 10.05.2010, NGL 30.08.2010 10462-0294-013
14/12/2009 : TG067466
11/06/2009 : TG067466
16/05/2008 : TG067466
03/06/2015
ÿþ Mod Warti /1.1

Lek i ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie van de akte



ri,:,,,,."::t.,r nr.': , (1.F..r rí-~' ijriy,krl,

" l; .5i,., ., .5',.-.-, fi.- . çld T]r;,ci;Ti

9 # .cifi , ?ail

z_ _ . -- --GnfFié

ill., .Hrhài

li I UIll 111 I UI IlIUIVIlII

*15078228*

i

Ondernemingsnr : 0439.677.769

Benaming

(voluit) : FINHOUBEL

(verkort) :

Rechtsvorm : Naamloze vennootschap

Zetel : Sint-Truidersteenweg 367, 3700 Tongeren

(volledig adres)

Onderwerp akte : Benoeming bestuurder

Uit de notulen van de bijzondere algemene vergadering gehouden op 04/05/2015, blijkt het volgende:

De algemene vergadering beslist te benoemen als bestuurder voor een periode van 6 jaar en dit met ingang

vanaf heden:

- Dhr. Leeroy Houwaer, wonende Sint-Truidersteenweg 367, 3700 Tongeren.

Patrick Houwaer

Gedelegeerd bestuurder

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 03/06/2015 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

15/06/2007 : TG067466
11/06/2007 : TG067466
08/06/2005 : TG067466
17/05/2004 : TG067466
25/03/2004 : TG067466
22/05/2003 : TG067466
13/06/2002 : TG067466
20/11/1999 : TG067466
01/05/1993 : TG67466
05/05/1990 : TG67466

Coordonnées
FINHOUBEL

Adresse
SINT-TRUIDERSTEENWEG 367 3700 TONGEREN

Code postal : 3700
Localité : TONGEREN
Commune : TONGEREN
Province : Limbourg
Région : Région flamande