FINPARTNERS

Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée


Dénomination : FINPARTNERS
Forme juridique : Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 627.973.941

Publication

20/04/2015
ÿþà

a+- ?lied Word 11.1

ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

IIII!I11I11IIII~IINIIRU

Ondernemingsnr :

Benaming

RECHTBANK van KOOPHANDEL te ANTWERPEN, afdeling HASSELT

0 8 APR, 2015

Griffie

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 20/04/2015 - Annexes du Moniteur belge

(voluit) : Finpartners

(verkort) :

Rechtsvorm : cooperatieve vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : 3540 Herk-de-Stad  Steenweg 3

(volledig adres)

Onderwerp akte : OPRICHTING

Uit een akte verleden voor notaris Benoit LEVECQ, te Herk-de-Stad, op 1 april 2015, blijkt dat 1) de. besloten vennootschap niet beperkte aansprakelijkheid Profinpartners, met zetel te 3510 Kermt; (Hasselt), Oudestraat 154, ondernemingsnummer 0535.911.439, RPR Hasselt, 2) de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid Ycofin, met zetel te 9100 Sint-Niklaas, Berkenlaan 12, ondernemingsnummer 0508.091.756, RPR Dendermonde, 3) de heer ROOSE Peter Georges Nelly,, geboren te Brugge op 17 november 1969, wonende te 3510 Spalbeek (Hasselt), Oudestraat 154 en 4) de heer COLLEMAN Yves Hugo Tiny, geboren te Sint-Niklaas op 10 augustus 1974, wonende te' Sint-Niklaas, Berkenlaan 12, een vennootschap hebben opgericht met volgende kenmerken: Rechtsvorm: coöperatieve vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Naam: Finpartners

Zetel: 3540 Herk-de-Stad, Steenweg 3

Doel: De vennootschap heeft tot doel:

- Het verlenen van bijstand en advies aan vennootschappen op financieel, administratief, organisatorisch, bedrijfseconomisch en operationeel-technisch gebied.

- Adviesverlening op het gebied van algemeen beheer en management in financiële, juridische en personeelsaangelegenheden.

- Uitoefenen van de functies van bestuurder of vereffenaar van andere vennootschappen.

- Adviesverlening bij oprichting van vennootschappen, acquisities, fusies, splitsingen, reorganisaties, management buy-outs, vereffeningen en dergelijke meer in de meest brede zin.

- Adviesverlening, ondersteuning en coördinatie bij de organisatie of uitbating van seminaries of lesopdrachten in de academische sfeer of in het bedrijfsleven. Specifieke uitvoering van seminaries en lesopdrachten als lesgever / spreker. Onderneming in eigen beheer voor organiseren en uitvoeren van allerhande seminaries en lesopdrachten in de meest brede zin.

- Onderneming in onroerende goederen, welke onder meer omvat : de verwerving, de vervreemding, het beheer, de borgstelling, de uitbating, de valorisatie, de verkaveling, de ordening, de huur en verhuur, het doen bouwen en verbouwen, evenals alle onroerende verhandelingen in de meest brede zin, met inbegrip van onroerende leasing.

- Onderneming voor het beheer van eigen beleggingen en vermogens.

- De participatie, onder welke vorm dan ook, in de oprichting, ontwikkeling, omvorming en controle van alle ondernemingen, Belgische of buitenlandse, commerciële, financiële, industriële of andere. De verwerving voor eigen rekening van eender welke titels of rechten door middel van participatie, inbreng, onderschrijving, koop op vaste levering of aankoopoptie, verhandeling, of op iedere andere wijze.

- De verwerving en de uitbating van brevetten en licenties.

- Tussenpersoon in de handel.

- In het kader van en voor zover nuttig, dienstig of noodzakelijk voor de verwezenlijking van haar doel, kredieten of leningen aangaan, het verlenen van zakelijke of persoonlijke zekerheden, voor

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso ; Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 20/04/2015 - Annexes du Moniteur belge

eigen verbintenissen of voor verbintenissen van derden, het verstrekken van leningen aan verbonden ondernemingen of ondernemingen waarmee de vennootschap een samenwerkingsverband heeft aangegaan,

- In het algemeen, alle roerende, onroerende, financiële, operationele, commerciële en/of logistieke verrichtingen die rechtstreeks of onrechtstreeks met het doel van de vennootschap verband houden, en/of nodig of dienstig zijn tot de verwezenlijking van haar doel.

Duur: De vennootschap wordt voor een onbeperkte duur opgericht.

Kapitaal: Het maatschappelijke kapitaal is onbeperkt. Het aanvangskapitaal bij oprichting bedraagt achttienduizend zeshonderd euro (18.600,00 EUR). Het vaste gedeelte van het kapitaal is gelijk aan achttienduizend zeshonderd euro (18.600,00 EUR). Het maatschappelijke kapitaal is bij de oprichting verdeeld in honderd zesentachtig (186) aandelen categorie A met een nominale waarde van elk honderd euro (100,00 EUR).

Bestuur: De vennootschap wordt bestuurd door één of meer bestuurders, al dan niet vennoten, door de algemene vergadering van de vennoten benoemd. Zijn er meer dan twee bestuurders, dan vormen zij een Raad van Bestuur, beraadslagend en beslissend volgens de beginselen van de beraadslagende lichamen. De oprichters Ycofin en Yves Colleman gezamenlijk enerzijds, en Profinpartners en Peter Roose gezamenlijk anderzijds, hebben elk recht op één bestuursmandaat (dus twee in totaal) in het bestuursorgaan en zullen daartoe aan de algemene vergadering van vennoten kandidaten mogen voordragen. In geval van creatie van aandelen categorie B, zullen de vennoten houders van aandelen categorie B gezamenlijk recht hebben op één bestuursmandaat en zullen daartoe kandidaten voordragen aan de algemene vergadering van vennoten. In geval van creatie van aandelen categorie C, zullen de vennoten houders van aandelen categorie C geen recht hebben op een bestuursmandaat. Behoudens voor wat betreft de bepaling mbt onafhankelijke bestuurders, kunnen alleen vennoten een bestuursmandaat opnemen. De algemene vergadering kan één of meerdere onafhankelijke bestuurders benoemen.

Bevoegdheden van de bestuurders: Het bestuursorgaan bezit de meest uitgebreide bestuurs- en beschikkingsbevoegdheden die stroken met het doel van de vennootschap, met uitzondering van die bevoegdheden die door de wet of de statuten voorbehouden zijn aan de algemene vergadering.

Het bestuursorgaan mag, binnen de grenzen van zijn bevoegdheden, bijzondere volmachten geven aan de lasthebbers van zijn keuze.

Externe vertegenwoordiging; Afgezien van bijzondere delegaties wordt de vennootschap tegenover derden en in rechte geldig vertegenwoordigd als volgt:

a/ de vennootschap wordt bij de uitoefening van haar kernactiviteit, met name dienstverleningsmandaten in het kader van fusies en overnames en consulting aan ondernemingen (hierna de "Kernactiviteit") rechtsgeldig vertegenwoordigd door elke vennoot, afzonderlijk; evenwel, in afwijking daarvan geldt dat de acceptatie en ondertekening van mandaten door de vennootschap slechts geldig zal zijn mits ondertekend door twee bestuurders, waaronder minstens één bestuurder categorie A; b/ voor bestuurshandelingen en handelingen die vallen binnen het maatschappelijk doel van de vennootschap doch die niet strikt vallen binnen de Kernactiviteit, zal de vennootschap jegens derden rechtsgeldig vertegenwoordigd worden door twee bestuurders, waarvan minstens één bestuurder categorie A, behoudens indien de handeling de waarde van 1.000 euro niet overstijgt; in dat laatste geval zal de handtekening van één bestuurder volstaan.

Jaarvergadering: De gewone algemene vergadering moet eenmaal per jaar worden opgeroepen binnen de zes maanden na de afsluiting van het boekjaar, meer bepaald iedere laatste vrijdag van de maand mei om tien uur, om zich onder meer uit te spreken over de jaarrekening van het voorbije boekjaar en over de decharge aan de bestuurders en in voorkomend geval aan de commissaris(sen) of aan de vennoten belast met de controle, Als die dag een feestdag is, komt de vergadering bijeen op de eerstvolgende werkdag op hetzelfde uur. De algemene vergaderingen komen bijeen in de zetel van de vennootschap of in elke andere plaats opgegeven in het oproepingsbericht.

Uitoefening van het stemrecht: Voor de volgende beslissingen:

enige verhoging van het kapitaal van de vennootschap en/of de uitgifte van nieuwe aandelen door de vennootschap;

- de creatie en vaststelling van de voorwaarden van een op aandelen van de vennootschap gebaseerd bonus- of incentive plan ten voordele van de bestuurders, het personeel en/of de zelfstandige dienstverleners van de vennootschap;

enige kapitaalvermindering van de vennootschap;

- enige statutenwijziging van de vennootschap en/of omvorming van de vennootschap naar een

. 0 andere rechtsvorm;

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 20/04/2015 - Annexes du Moniteur belge enige beslissing omtrent de verwerving van, overdracht van of beschikking over eigen aandelen

van de Vennootschap;

enige fusie, splitsing, partiële splitsing, of inbreng van een bedrijfstak van de vennootschap;

enige beslissing omtrent de uitkering van dividenden (zowel gewone dividenden als tussentijdse

dividenden);

de overdracht van een algemeenheid door de vennootschap;

de ontbinding van de vennootschap;

- de benoeming van de commissaris van de vennootschap en de vaststelling van de vergoeding

van diens mandaat;

de opmaak en/of wijziging van het intern of huishoudelijk reglement

de benoeming van een (onafhankelijk) bestuurder;

de herroeping ad nutum van een bestuursmandaat;

- de bepaling van de bevoegdheden en vergoeding van de vereffenaar(s) van de vennootschap; en het treffen van voorbereidende stappen voor een exit of initieel openbaar aanbod.

- wijziging in de statuten of het opmaken of de wijziging van een huishoudelijk reglement

geldt een bijzonder aanwezigheidsquorum van twee derden van de vennoten, waaronder de vennoten houders van de aandelen categorie A, en een bijzondere meerderheid van drie vierden van de uitgebrachte stemzeen, waaronder de goedkeuring van de vennoten houders van de aandelen categorie A. Indien het aanwezigheidsquorum niet wordt bereikt, dient een nieuwe vergadering met dezelfde agenda te worden bijeengeroepen. Deze zal geldig beraadslagen ongeacht het aantal aanwezige vennoten. Een beslissing is pas geldig als ze met de vereiste meerderheid van de geldig uitgebrachte stemmen wordt goedgekeurd. De stemming geschiedt bij handopsteken of naamafroeping, tenzij de vergadering daarover anders beslist. De verkiezing van bestuurders en commissarissen geschiedt principieel bij geheime stemming. Ieder aandeel van categorie A en van categorie B geeft recht op één stem. De aandelen van categorie C bezitten geen stemrecht.

Boekjaar: Het boekjaar begint elk jaar op één januari en eindigt op ééndertig december.

Winstverdeling: Van de nettowinst van de vennootschap wordt elk jaar tenminste vijf ten honderd afgenomen voor de vorming van de wettelijke reserve. Deze afneming is niet langer verplicht van zodra de wettelijke reserve één/tiende van het vast gedeelte van het maatschappelijk kapitaal bedraagt.

Op voorstel van het bestuursorgaan beslist de algemene vergadering over de bestemming van het saldo van de nettowinst.

Saldo na vereffening: Na betaling van de schulden en kosten van de vennootschap zal het saldo in de eerste plaats worden aangewend voor de terugbetaling van de stortingen uitgevoerd voor de volstorting van de aandelen. Als op alle aandelen niet in eenzelfde mate stortingen werden uitgevoerd, zullen de vereffenaars het evenwicht onder de aandelen vanuit het standpunt van de volstorting herstellen hetzij door een opvraging, hetzij door gedeeltelijke terugbetalingen. De resterende activabestanddelen worden in gelijke mate onder de aandelen verdeeld.

DIVERSE BEPALINGEN

Inschrijving en volstorting van het kapitaal:

Op de kapitaalaandelen wordt als volgt in geld ingeschreven:

- door de bvba Profinpartners voornoemd sub 1), ten belope van tweeënnegentig (92) aandelen categorie A, door storting van een bedrag van negenduizend tweehonderd euro (9.200,00 EUR), - door de bvba Ycofin voornoemd sub 2), ten belope van tweeënnegentig (92) aandelen categorie A, door storting van een bedrag van negenduizend tweehonderd euro (9,200,00 EUR).

- door de heer ROOSE Peter voornoemd sub 3), ten belope van één (1) aandeel categorie A, door

storting van een bedrag van honderd euro (100,00 EUR).

- door de heer COLLEMAN Yves voornoemd sub 4), ten belope van één (1) aandeel categorie A,

door storting van een bedrag van honderd euro (100,00 EUR).

totaal: honderd zesentachtig (186) aandelen

De inschrijvers verklaren en erkennen dat ieder aandeel waarop door hen werd ingeschreven, volge-

stort is ten belope van honderd ten honderd (100,00 %).

De vennootschap beschikt bijgevolg over een bedrag van achttienduizend zeshonderd euro

(18.600,00 EUR). Het kapitaal is volledig volgestort.

Voce

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 20/04/2015 - Annexes du Moniteur belge

De instrumenterende notaris bevestigt dat het bedrag van volstorting, zijnde 15.600,00 EUR, gedeponeerd werd op een bijzondere rekening. Het door de financiële instelling verstrekt bewijs werd aan de notaris overhandigd en zal in zijn dossier worden bewaard.

Eerste boekjaar: vanaf de dag waarop de vennootschap rechtspersoonlijkheid verkrijgt en zal worden afgesloten op 31 december 2016.

Eerste jaarvergadering: De eerste jaarvergadering zal worden gehouden in 2017.

Benoeming van de eerste bestuurders:

De oprichters hebben besloten het aantal bestuurders vast te stellen op twee (2). Worden tot bestuurder van categorie A benoemd voor onbepaalde duur:

- voornoemde besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid Ycofin, alhier vertegenwoordigd door haar vaste vertegenwoordiger: de heer COLLEMAN Yves Hugo Tiny, wonende te Sint-Niklaas, Berkenlaan 12.

- voornoemde besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid Profinpartners, alhier vertegenwoordigd door haar vaste vertegenwoordiger: de heer ROOSE Peter Georges Nelly, wonende te 3510 Kermt (Hasselt), Oudestraat 154,

Alhier aanwezig hebben zij hun opdracht aanvaard en meegedeeld dat niets zich hiertegen verzet.

De bestuurders zullen hun mandaat onbezoldigd uitoefenen, behoudens andersluidende beslissing van de algemene vergadering. .

Vermits er voorlopig geen raad van bestuur is, wordt er geen gedelegeerd bestuurder of voorzitter van de raad van bestuur benoemd.

Overname van verbintenissen:

De oprichters verklaren dat de vennootschap, met toepassing van artikel 60 van het Wetboek van Vennootschappen, de verbintenissen overneemt die in naam van de vennootschap in oprichting zijn aangegaan, te weten sedert vijfentwintig maart tweeduizend vijftien, onder de opschortende voorwaarde van neerlegging van een uittreksel uit deze akte ter griffie van de bevoegde Rechtbank

van Koophandel. -

Bijzondere volmacht: De oprichters verlenen bijzondere volmacht aan de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "Accountantsbureel MANACC", met zetel te 2440 Geel, Molenberg 4, vertegenwoordigd door mevrouw Inge Peeters, teneinde de vervulling van de formaliteiten bij het " rechtspersonenregister en, desgevallend, bij de Administratie van de Belasting over de Toegevoegde Waarde, alsook bij een ondernemingsloket met het oog op de inschrijving van de gegevens in de Kruispuntbank van Ondernemingen, te verzekeren.

VOOR GELI3KVORMIG ANALYTISCH UITTREKSEL

notaris Benoit LEVECQ

Uittreksel opgemaakt váár registratie in toepassing van artikel 173, Mis van het Wetboek der Registratierechten, met als enig doel de neerlegging ter griffie van de rechtbank van koophandel. Tegelijk hiermee neergelegd : expeditie van de oprichtingsakte.

Op de laatste blz. van Lu1k B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Coordonnées
FINPARTNERS

Adresse
STEENWEG 3 3540 HERK-DE-STAD

Code postal : 3540
Localité : HERK-DE-STAD
Commune : HERK-DE-STAD
Province : Limbourg
Région : Région flamande