FLO

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : FLO
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 502.380.816

Publication

13/08/2014 : ME. - JAARREKENING 31.12.2013, GGK 20.06.2014, NGL 11.08.2014 14409-0524-010
24/01/2013
ÿþ j rr Mod 2.1

1J~ ~~ ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

_~

1111EI

9*

'lu

l I

' Ondernemingsnr : 504,2, 380 . &--16

Benaming

(voluit) : PLO

Rechtsvorm : Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid

Zetel : Velmerlaan 203, 3806 Sint-Truiden (Velm)

Onderwerp akte : Oprichting

Uit een akte verleden voor notaris-plaatsvervanger Alexandra Snyers te Sint Trulden op 7 januari 2013 neergelegd op de griffie vóór registratie blijkt dat er een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid werd op gericht door

1) mevrouw Brugmans Nicole Josephine Marie, geboren te Borio, op 6 oktober 1944, wonende te 3806 Sint-Truiden (Velen), Velmerlaan 162/101;

2) Mevrouw Trimpeneers Ine, geboren te Sint-Truiden op 26 november 1980, wonende te 3806 Sint-Truiden (velm), Velmerlaan 162/101

- met maatschappelijk benaming : FLO

- met maatschappelijke zetel te 3806 Sint-Truiden (Velm), Velmerlaan 203

- met als doel : De vennootschap heeft tot doel:

- detailhandel in schoeisel in gespecialiseerde winkels

- detailhandel in lederwaren en reisartikelen in gespecialiseerde winkels

- de kleinhandel in sieraden en edelsmeedwerk

- de kleinhandel in imitatiesieraden, gadgets ....

- de kleinhandel in reinigingsproducten

- detailhandel in kledingaccessoires

- detailhandel in onderkleding, lingerie en strand- en badkleding

- overige diensten niet eerder genoemd

- Handelsbemiddeling in textiel, kleding, schoeisel en artikelen van leer

- Detailhandel in kledingaccessoires in gespecialiseerde winkels

Kleinhandel in baby- en kinderkleding

- Ontwerpen van textielpatronen, kleding, juwelen, meubels en decoratieartikelen

- Verhuur van textiel, kleding en schoeisel

- reparatie en kleine veranderingen aan kleding en ander textiel, indien dit tegelijk met het reinigen gebeurt

- Kleinhandel in artikelen, andere dan voedingsmiddelen, niet eerder genoemd, de kleinhandel in artikelen,;

andere dan voedingswaren

ll. Algemene activiteiten.

Al Het verwerven van participaties in eender welke vorm in alle bestaande of op te richten rechtspersonen

en vennootschappen, het stimuleren, de planning, de coördinatie, de ontwikkeling van en de investering in

rechtspersonen en ondernemingen waarin zij al of niet een participatie aanhoudt.

B/ Het toestaan van leningen en kredietopeningen aan rechtspersonen en ondernemingen of particulieren,

onder om het even welke vorm; in dit kader kan zij zich ook borg stellen of haar aval verlenen, in de meest

ruime zin, alle handels- en financiële operaties verrichten behalve die wettelijk voorbehouden zijn aan,

kredietinstellingen.

CI Het verlenen van adviezen van financiële, technische, commerciële of administratieve aard; in de ruimste

zin, met uitzondering van adviezen inzake beleggingen en geldplaatsingen; bijstand en diensten verlenen,'

rechtstreeks of onrechtstreeks op het vlak van administratieve en financiën, verkoop, productie en algemeen

bestuur,

D/ Het waarnemen van alle bestuursopdrachten en opdrachten van vereffenaars, het uitoefenen van

opdrachten en functies.

E/ Het ontwikkelen, kopen, verkopen, in licentie nemen of geven van octrooien, knowhow en aanverwante

immateriële duurzame activa.

FI Het verlenen van administratieve prestaties en computerservices,

G/ De aan- en verkoop, in- en uitvoer, commissiehandel en vertegenwoordiging van om het even welke

goederen, in het kort tussenpersoon in de handel.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 24/01/2013 - Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 24/01/2013 - Annexes du Moniteur belge

HI Het onderzoek, de ontwikkeling, de vervaardiging of commercialisering van nieuwe producten, nieuwe vormen van technologie en hun toepassingen.

III. Beheer van een eigen roerend en onroerend vermogen,

Af Het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een onroerend vermogen; alle verrichtingen met betrekking tot onroerende goederen en onroerende zakelijke rechten zoals de huurfinanciering van onroerende goederen aan derden, het aankopen, verkopen, ruilen, bouwen, verbouwen, onderhouden, verhuren, huren, verkavelen, prospecteren en uitbaten van onroerende goederen; de aan- en verkoop, huur en verhuur van roerende goederen, alsmede alle handelingen die rechtstreeks of onrechtstreeks met dit doel in verband staan en die van aard zijn de opbrengst van de roerende en onroerende goederen te bevorderen, alsmede zich borg te stellen voor het goede verloop van verbintenissen door derde personen aangegaan die het genot zouden hebben van deze roerende en onroerende goederen,

BI Het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een roerend patrimonium, alle verrichtingen met betrekking tot roerende goederen en rechten, van welke aard ook, zoals het verwerven door inschrijving of aankoop en het beheren van aandelen, obligaties, kasbons of andere roerende waarden, van welke vorm ook, van Belgische of buitenlandse, bestaande of nog op te richten rechtspersonen en ondernemingen.

Deze opsomming is niet beperkend.

De vennootschap mag alle beheers-, commerciële, productieve, financiële, industriële, burgerlijke, roerende en onroerende verrichtingen doen, die zich rechtstreeks of onrechtstreeks met voormelde doelstellingen aansluiten of die van aard zouden zijn de verwezenlijking ervan te vergemakkelijken, te bevorderen of te beveiligen, dit zowel in België als in het buitenland. Zij mag alle zaken verrichten die rechtstreeks of onrechtstreeks in verband staan met haar doel.

De vennootschap mag, zowel in België als in het buitenland, op welke wijze ook betrokken zijn in zaken, ondernemingen of vennootschappen die hetzelfde, een soortgelijk of een samenhangend doel hebben, of die de ontwikkeling van haar onderneming kunnen bevorderen. Zij mag eveneens zich borg stellen voor zulke ondernemingen, voor zover dit in haar voordeel is.

Zij kan eveneens bestuurder of vereffenaar van andere vennootschappen zijn,

- met een onbepaalde duur

- met een kapitaal van 18.600 euro, hetwelk verdeeld is in honderd (100) aandelen bij wijze van inbreng in geld door mevrouw Brugmans Nicole ten bedrage van 372 euro, waarvan 124 euro volgestort werd, waarvan nog 248 euro dient volstort te worden, en door mevrouw Trimpeneers Ine ten bedrage van 18.228 euro, waarvan 6.076 euro volgestort werd, waar nog 12.152 euro dient volstort te worden.

- met jaarlijkse algemene vergadering op de derde vrijdag van juni om 20 uur, eerste jaarvergadering op 20 juni 2014 om 20 uur.

- met boekjaar ; van 01 januari tot 31 december, eerste boekjaar van heden tot 31 december 2013

- bestuur: De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, al dan niet vennoten en al dan niet bezoldigd, Zij worden benoemd door de algemene vergadering voor een bepaalde tijd of zonder beperking van duur, Werd aangesteld als niet statutair zaakvoerder voor een onbepaalde duur: Ine Trimpeneers, wonende te 3806 Sint-Truiden (Velm), velmerlaan 1621101. Bevoegd om alle handelingen te verrichten die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van het doel van de vennootschap, ten overstaan van derden zal de vennootschap verbonden zijn door de enkele handtekening van één zaakvoerder.

- bestemming van de winst: Het batig slot dat de jaarrekening aanwijst nadat alle lasten, de algemene kosten, de nodige provisies en afschrijvingen zijn afgetrokken, maakt de zuivere winst van de vennootschap uit. Van deze winst wordt ten minste een/twintigste voorafgenomen om de wettelijke reserve te vormen totdat deze een/tiende van het maatschappelijk kapitaal bedraagt. Over de reservering of uitkering van het saldo beslist de algemene vergadering.

- De oproepingen voor de algemene vergadering worden vijftien dagen op voorhand bij een ter post aangetekende brief toegezonden aan de vennoten, de houders van certificaten die met medewerking van de vennoctschap werden uitgegeven, de obligatiehouders, de zaakvoerders en eventueel aangestelde commissarissen, tenzij de bestemmelingen individueel, uitdrukkelijk en schriftelijk hebben ingestemd om de oproeping via een ander communicatiemiddel te ontvangen.

De oproeping bevat de agenda van de vergadering en de krachtens de wet aan voormelde personen mee te delen documenten (jaarrekening, eventueel jaarverslag en verslag commissaris) en geschiedt door middel van een ter post aangetekende brief, tenzij de bestemmelingen individueel, uitdrukkelijk en schriftelijk hebben ingestemd om de oproeping via een ander communicatiemiddel te ontvangen,

De vennoten, die aan de vergadering wensen dee! te nemen, moeten vijf dagen voor de vergadering hun voornemen met gewone brief, aan de zetel van de vennootschap gericht, bekend maken. De zaakvoerders en commissarissen zijn vrijgesteld van deze formaliteit,

Vervulling van de formaliteiten voor de bijeenroeping van de vergadering en voor de toelating tot de vergadering is evenwel niet vereist, wanneer alle vennoten aanwezig zijn en met éénparigheid van stemmen de agenda vaststellen waarover zij ter vergadering zullen beraadslagen en hierover met de vereiste meerderheid besluiten

- verdeling van het na vereffening overblijvend saldo: Na aanzuivering van alle kosten, lasten en schulden der vereffening of consignatie van de nodige sommen hiertoe, wordt het netto-actief onder de vennoten verdeeld. Hierbij wordt in voorkomend geval rekening gehouden met de verschillende mate van volstorting van de verschillende aandelen.

Voor gelijkvormig uittreksel, met het oog op de neerlegging ter griffie van de rechtbank van koophandel,

De notaris, Alexandra Snyers

R

s

Tegelijk neergelegd:

- uitgifte van voormelde oprichtingsakte

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 24/01/2013 - Annexes du Moniteur belge

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

01/09/2015 : ME. - JAARREKENING 31.12.2014, GGK 19.06.2015, NGL 28.08.2015 15501-0105-010

Coordonnées
FLO

Adresse
VELMERLAAN 203 3806 VELM

Code postal : 3806
Localité : Velm
Commune : SINT-TRUIDEN
Province : Limbourg
Région : Région flamande