FLY ON DOG TRAINING

Association sans but lucratif


Dénomination : FLY ON DOG TRAINING
Forme juridique : Association sans but lucratif
N° entreprise : 598.915.513

Publication

06/03/2015
ÿþMOD 2.2

~~" ~ ~~ In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging van de akte ter griffie

~

L

1111111

*15036082*

ekoophandel Anlegd ter twerpen, aid. Tongeren

r

D

é g^'"=e-C>

vie der rechtbank .

2 4 -02- 2015

IT ie

Ondernemingsnr : 59Y .51Ç 5I Benaming

(voluit) : Fly on Dog Training

(verkort)

Rechtsvorm : Vereninging zonder Winstoogmerk

Zetel : Grootstraat 60, 3570 Alken

Onderwerp akte : Oprichting vzw

STATUTEN

De hierna genoemde personen

- Tamara Cuypers, wonende te 3806 Sint-Truiden, R. Schijversstraat 23

- Ivo Franciscus Thijssen, wonende te 3806 Sint-Truiden, R. Schrijversstraat 23

- Catharina Maria P, wonende te 3620 Lanaken, Bessemerstraat 476

Allen van belgische nationaliteit zijn op 1 december 2014 overeengekomen een vereniging zonder winstoogmerk te stichten overeenkomstig de wet van 27 juni 1921 onder de volgende voorwaarden:

Titel I: Benaming, maatschappelijke zetel

De vereniging zonder winstoogmerk draagt de naam Fly On Dog Training.

Artikel 2: De zetel van de vereniging is gevestigd te Alken, Grootstraat 60 en ressorteert onder het gerechtelijk arrondissement Tongeren.

De zetel enkel verplaatst worden door de Algemene Vergadering mits deze bovenstaande regels in acht neemt zoals vereist voor een statuutwijziging en beschreven in deze statuten.

Titel I!: Doel

Artikel 3: De vereniging heeft als doel de begeleiding van hondenbezitters van alle rassen en niet-rassen bij; het socialiseren, opvoeden en leren gehoorzamen van hun hond, het sporten en betwisten van wedstrijden met: hun hond. De vereniging tracht dit doel te bereiken door het geven van praktische en theoretische lessen.

Zij mag eveneens andere activiteiten ondernemen die dit doet kunnen bevorderen. Zij kan in die zin ook,' doch slechts op bijkomstige wijze, handelsdaden stellen, enkel voor zover de opbrengst hiervan besteedt wordt aan het doel waar zij voor werd opgericht.

Artikel 4: De vereniging is opgericht voor onbepaalde duur,

Titel III: Vennoten

Artikel 5: De vereniging telt actieve en toegetredende leden.

Het aantal leden is onbeperkt, maar moet ten minste 3 bedragen.

De actieve leden zijn diegenen die bij oprichting deze statuten ondertekenen, enkel zij hebben stemrecht op

de Algemene vergadering.

Artikel 6: Als lid kan tot de vereniging toetreden: iedere natuurlijke persoon of rechtspersoon die door de Algemene Vergadering als dusdanig wordt aanvaard, en dit op voorstel van de raad van bestuur. Het verzoek om toelating van een kandidaat-lid moet schriftelijk worden ingediend bij de Voorzitter van de raad van bestuur.

Toegetreden leden hebben alleen de rechten en verplichtingen die worden bepaald in het huishoudelijk reglement. Bijzondere voorwaarden kunnen aan het lidmaatschap worden gesteld. De volheid van het

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de vereniging, stichting of organisme ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 06/03/2015 - Annexes du Moniteur belge

MOD 2.2

Luik B - Vervolg

lidmaatschap, met inbegrip van het stemrecht op de Algemene Vergadering, komt uitsluitend toe aan de actieve leden.

Het lidmaatschap van de actieve leden neemt van rechtswege een einde door het overlijden van het lid. Tot uitsluiting van een actief lid kan alleen door de Algemene Vergadering worden besloten met twee/derden meerderheid der aanwezige en vertegenwoordigde stemmen en nadat de belanghebbende werd gehoord en de nodige inlichtingen heeft verstrekt. Deze laatste zal per aangetekend schrijven hiervoor worden uitgenodigd.

Artikel 8: Elk lid kan ten allen tijde uit de vereniging treden. Het ontslag moet schriftelijk aan de raad van bestuur ter kennis worden gebracht.

Worden beschouwd als ontslagnemend, elk lid dat zijn lidgeld niet heeft voldaan. Het onslagnemend of uitgesloten lid, en de rechthebbenden van een ontslagnemend, uitgesloten of overleden lid kunnen geen enkel recht doen gelden op het maatschappelijk bezit.

Titel IV: Bijdragen

Artikel 9: De Raad van Bestuur stelt jaarlijks het lidgeld vast. De leden zijn in geen geval persoonlijk

aansprakelijk voor de verbintenissen van de vereniging.

Titel V: Raad van bestuur

Artikel 10: De vereniging wordt bestuurd door een raad van bestuur van minstens 3 leden. Zij warden benoemd door de Algemene Vergadering voor onbepaalde duur, zijn ten allen tijde door haar afzetbaar, en worden gekozen door de leden van de Algemene Vergadering. Benoeming, ontslag en hernieuwing van het mandaat van een bestuurder wordt binnen een maand in de bijlagen van het Belgisch Staatsblad openbaar gemaakt. De aangestelde Raad van bestuur bestaat uit de oorspronkelijk oprichtende leden :

- Tamara Cuypers, wonende te 3806 Sint-Truiden, R. Schijversstraat 23, voorzitter

- Ivo Franciscus Thijssen, wonende te 3806 Sint-Truiden, R. Schrijversstraat 23

- Catharina Maria P, wonende te 3620 Lanaken, Bessemerstraat 476

Een bestuurder kan zich door een andere bestuurder laten vertegenwoordigen door een gedateerde schriftelijke volmacht, maar niemand mag meer dan één volmacht dragen.

De notulen worden gehouden in een daartoe-horend register en ondertekend door de secretaris of de voorzitter van de vergadering. Bij ontstentenis kunnen 2 andere beheerders deze documenten ondertekenen.

Artikel 11: De Raad van Bestuur heeft de meest uitgestrekte machten om de vereniging te beheren en te besturen, Hij is bevoegd voor alle aangelegenheden, met uitzondering van degene die uitdrukkelijk aan de Algemene Vergadering zijn voorbehouden. De Raad van bestuur kan zijn bevoegdheden geheel of gedeeltelijk overdragen aan een of meer van zijn leden of zelfs aan derden, De bestuurders nemen, in de uitvoering van hun verplichting, geen enkel persoonlijke verplichting op zich en zijn slechts verantwoordelijk voor de uitoefening van hun mandaat.

Titel VI: De Algemene Vergadering

Artikel 12: De algemene vergadering is de soevereine macht der vereniging en samengesteld uit alle actieve leden die aan statutaire verplichtingen voldaan hebben, Zij moet worden samengeroepen door een schriftelijke ; uitnodiging

Titel VII: Diverse bepalingen

Artikel 13: Een eventueel huishoudelijk reglement kan door de Raad van Bestuur warden vastgesteld.

Artikel 14: Het boekjaar van de vereniging loopt van 1 januari tot 31 december. Het eerste boekjaar loopt vanaf 1 december 2014 tot en met 31 december 2015.

Artikel 15: Voor alles wat niet werd voorzien in onderhavige statuten, wordt verwezen naar de wet van 27 juni 1921.

Aldus opgetekend te Alken op 1/12/2014

En ondertekend door de stichtende leden.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden " Recto " Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de vereniging, stichting of organisme ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Voor

behnuL^n

aan het

Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 06/03/2015 - Annexes du Moniteur belge

Coordonnées
FLY ON DOG TRAINING

Adresse
GROTTSTRAAT 60 3570 ALKEN

Code postal : 3570
Localité : ALKEN
Commune : ALKEN
Province : Limbourg
Région : Région flamande