FOOD CONCEPT

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : FOOD CONCEPT
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 533.913.041

Publication

16/05/2013
ÿþbel

ar Be Sta

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Benaming : FOOD CONCEPT

Rechtsvorm : Handelsvennootschap onder de vorm van een Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid

Zetel : 3630 Maasmechelen, Rijksweg 367

Ondernemingsnr :  33. ' /l . 04 A

Voorwerp akte : OPRICHTING

Uit een akte verleden voor Reginald HAGE GOETSBLOETS, notaris te Hasselt, op 02 mei 2013, blijkt dat

de

Neergelegd ter griffie der

rechtbank v. koophandel te TONGEREN

-s -oe 2013

Lirttfre

De ligofdgriffier,

1.Mevrouw GREWAL Harpreet Kaur, geboren te Mohie, Punjab (India) op 25 februari 1979 (Rijksregister 79.02.25/318-23, identi-teitskaart nr, 591-6497681-44 uitgereikt op 10 september 2012), echtgenote van SINGH Ranjit, wonende te 3500 Hasselt, Oude Kuringerbaan 148 ; gehuwd zonder huwelijkscontract.

2.Mevrouw RONDA Elisabeth Caroline, geboren te Maastricht (Nederland) op 02 september 1962 (Rijksregister 62.09.021336-96, identiteitskaart nr. 591-1272316-69 uitgereikt op 19 juli 2010), echtgenote van VANDERHALLEN Hubert, wonende te 3630 Maasmechelen, Heirstraat 410 : gehuwd onder het wettelijk stelsel (zonder huwelijkscontract).

3.Mevrouw MORAR Georgina Amalia, geboren te Ors Huedin-Cluj (Roemenië) op 23 september 1985 (Nat. nr. 85.09.23/484-92, identiteitskaart nr. B 1240658 28 uitgereikt op 30 maart 2012), van Roemeense' nationaliteit, ongehuwd; wonende te 3580 Beringen, Graaf van Loonstraat 29 (bus 5).

een handelsvennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid opgericht hebben onder de naam "FOOD CONCEPT', en met maatschappelijke zetel te 3630 Maasmechelen, Rijksweg 367,

Voormelde oprichtingsakte bevat ondermeer volgende bepalingen

Doel: Onderneming voor:

-De kleinhandel in algemene voedingswaren, alcoholische dranken, rookwaren en huishoudelijke artikelen, omvattende eveneens de kleinhandel in drogisterij, verf, onderhoudsproducten en  artikelen zowel onder het statuut van dagwinkel als van nachtwinkel en op openbare markten;

-Het uitbaten van drankgelegenheden, hotels, logements- en spijshuizen, restaurants, frituren, broodjesbars alsmede de organisatie van aile aanverwante horeca-activiteiten, zoals ondermeer het organiseren van feesten, vertoningen, optredens en happenings, dit zowel voor eigen rekening als voor rekening van derden;

-Het uitbaten van gelegenheden voor telecommunicatie, internet en copycenter;

-Het uitbaten van automatische wassalons en het houden van droogkuisdepots;

-De klein- en groothandel, zowel voor het verhuren van videotapes, geluidsbanden, CD's, DVD's, software' en aile betrekking hebbende apparatuur;

-De invoer, uitvoer, groot- en kleinhandel in producten van de visvangst, land- en tuinbouw, veeteelt en voedingsbedrijven, en van graniet, marmer en natuursteen, scheikundige nijverheid, papiernijverheid en drukkunst; ledernijverheid, textiel- en kledingnijverheid, keramische, glas- en bouwnijverheid, kunst, alsmede recuperatiegoederen, elektrische en elektronische apparatuur, huishoudartikelen, televisie, video en andere, juwelen, edele metalen en edelstenen (al dan niet verwerkt), meubelen en artikelen voor binnenhuisinrichting;

-De klein- en groothandel in schoonheidsproducten en toiletartikelen, en eventueel, bijkomstig de verkoop. van producten opgenomen in de andere rubrieken van de kleinhandel voor zover deze categorieën producten geen uitgebreide assortimenten vor-men;

-Het optreden als tussenpersoon in de handel;

-De verhuur van en handel in niet residentiële gebouwen zoals kantoorgebouwen, woningen, appartementen, handelspanden, tentoonstellingsruimtes, enzovoort;

-Verhuur van wagens.

Alle industriële, commerciële, financiële verrichtingen zowel betreffende roerende als onroerende goederen, die rechtstreeks of onrechtstreeks met het bovenstaande doel verband houden of de verwezenlijking ervan kunnen bevorderen. De vennootschap mag bovendien op gelijk welke wijze deelnemen in of samenwerken met vennootschappen of ondernemingen die een gelijkaardig of complementair doel hebben en meer algemeen telkens wanneer deze deelname of samenwerking het verwezenlijken van een doel kan bevorderen of veilig stellen. Eveneens kan zij een belang nemen in gelijk welke andere binnenlandse of buitenlandse onderneming. Zij mag zich voor andere ondernemingen of personen bcrg stellen of aval verfenen, voorschotten en kredieten toestaan, hypothecaire of andere waarborgen verstrekken..

Zij mag de opdracht van bestuurder uitoefenen in andere vennootschappen.

Op de laatste biz. van Luik B vermelden ; Recto ° Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -16/05/2013 - Annexes du Moniteur belge

Luik B - Vervolg

Duur : onbepaald

Kapitaal : 18.600 euro, verdeeld in 186 aandelen zonder aanduiding van nominale waarde.

Inschrijving : Op deze 186 aandelen wordt als volgt a pari in geld ingeschreven tegen de prijs van 100 euro per aandeel.

1.door voornoemde GREWAL Harpreet Kaur (sub 1) ten belope van 111 aandelen

2.door voornoemde RONDA Elisabeth (sub 2) ten belope van 38 aandelen

3.door voornoemde MORAR Georgina Amalia (sub 3) ten belope van 37 aandelen

Samen honderd zesentachtig aandelen

Volstorting : alle aandelen waarop aldus werd ingeschreven, werden volstort ten belope van 113e zodat de vennootschap thans uit dien hoofde over een bedrag van zesduizend tweehonderd (6.200,00) euro beschikt. Het bedrag van het in geld volgestorte kapitaal werd neergelegd op een bijzondere rekening geopend bij ING België (bewijs deponering afgeleverd door voormelde bank op 02 mei 2013).

Bestuur : Art 10 De vennootschap wordt bestuurd door een of meerdere zaakvoerders, al dan niet vennoot, benoemd door de algemene vergadering. De algemene vergadering bepaalt de duur van hun opdracht.

Artikel 11 : ledere zaakvoerder is bevoegd om alle handelingen te verrichten die noodzakelijk of nuttig zijn voor de verwezenlijking van het doel van de vennootschap, met uitzondering van die handelingen die door de wet of door deze statuten aan de algemene vergadering voorbehouden zijn,

Iedere zaakvoerder mag, voor een door hem bepaalde termijn, bepaalde bevoegdheden opdragen aan bijzondere lasthebbers, al dan niet vennoten.

Artikel 12 : Vergoedingen. De opdracht van de zaakvoerder(s) is onbezoldigd, behoudens uitdrukkelijk andersluidend besluit van de algemene vergadering.

Artikel 14 : (Externe) vertegenwoordigingsbevoegdheid. De vennootschap wordt rechtsgeldig vertegenwoordigd jegens derden en in rechte (als eiser en als verweerder), alsook bij akten waaraan een openbaar of ministerieel ambtenaar zijn medewerking verleent, door één zaakvoerder, die in geen geval ten aanzien van derden blijk moet geven van een voorafgaand besluit of een voorafgaande goedkeuring van de algemene vergadering of van de andere zaakvoerder, noch, in voorkomend geval, van het college van zaakvoerders, Lasthebbers verbinden de vennootschap slechts binnen de grenzen van hun mandaat.

Jaarvergadering : De jaarvergadering wordt gehouden op de maatschappelijke zetel op de laatste zaterdag van mei om 14 uur. Indien deze dag een wettelijke feestdag is, wordt de vergadering op de eerstvolgende ' werkdag gehouden.

Elk aandeel geeft recht op één stem, onder voorbehoud van de wettelijke beperkingen terzake.

Boekjaar : het boekjaar vangt aan op 1 januari en eindigt op 31 december van hetzelfde jaar. Het eerste boekjaar zal afgesloten worden op 31 december 2014.

Reserves, verdeling winst en vereffeningssaldo. Art 24 : Jaarlijks wordt van de nettowinst vijf procent voorafgenomen tot vorming van de wettelijke reserve. Deze voorafneming is niet meer verplicht, wanneer dit reservefonds één tiende van het maatschappelijk kapitaal bereikt. Het saldo wordt ter beschikking gesteld van de algemene vergadering die, op voorstel van de zaakvoerder, de bestemming ervan bepaalt, rekening houdend met de wettelijke beperkingen terzake. De uitbetaling van dividenden geschiedt op de plaats en op het tijdstip, vastgesteld door de zaakvoerder, Art 27 : Na aanzuivering van alle schulden, lasten en kosten van de ° vereffening, wordt het netto-aktief bij voorkeur aangewend om het volgestorte, niet afgeloste bedrag van de aandelen in geld of in aandelen terug te betalen. Indien alle aandelen niet in gelijke mate volgestort werden, moeten de vereffenaars, alvorens tot de verdeling over te gaan, dit evenwicht herstellen door alle aandelen op een volstrekte voet van gelijkheid te stellen, hetzij door opvraging van bijkomende stortingen op de aandelen die niet in voldoende mate volgestort werden, hetzij door voorafgaande terugbetaling ten bate van de in een hogere mate volgestorte aandelen. Het gebeurlijk saldo wordt gelijkelijk over alle aandelen verdeeld.

Zaakvoerder : worden voor onbepaalde duur tot (niet-statutaire) zaakvoerders benoemd : Grewal Harpreet Kaur en Ronds. Elisabeth Carolina, voornoemd

Commissaris : nihil.

Voor eensluidend UITTREKSEL

Samen neergelegd : uitgifte van de oprichtingsakte

Getekend notaris Reginald Hage Goetsbloets, te Hasselt

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -16/05/2013 - Annexes du Moniteur belge

Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

22/10/2015 : ME. - JAARREKENING 31.12.2014, GGK 30.05.2015, NGL 16.10.2015 15650-0178-010

Coordonnées
FOOD CONCEPT

Adresse
RIJKSWEG 367 3630 MAASMECHELEN

Code postal : 3630
Localité : MAASMECHELEN
Commune : MAASMECHELEN
Province : Limbourg
Région : Région flamande