FORSCHELEN CONSTRUCTIES

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : FORSCHELEN CONSTRUCTIES
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 635.576.860

Publication

26/08/2015
ÿþ Maf Wols! 11,1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



IN11WW11

rleerefeldgd tar 01i~f3l~ v, kafl~+h©ndel AIN~rgrpel~, iafii)~ T9FlQ~`~A

1 7 ,te 2(115

De gtitt9at,iffie

Ondernemingsnr : Benaming

(voluit) : FORSCHELEN CONSTRUCTIES

(verkort) :

Rechtsvorm : Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprekelijkheid

Zetel : Geistingen 52, 3640 Kinrooi (Ophoven)

(volledig adres)

Onderwerp akte : Oprichting

Uit een akte verleden voor ANITA INDEKEU, notaris met standplaats Neeroeteren (Maaseik), op 14 augustus 2015, blijkt dat:

1) De besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "JERFORS BEHEER'; met zetel te 3640 Kinrooi (Ophoven), Geistingen 52, en met ondememingsnummer BTW BE 0633.902.819.

Opgericht bij akte verleden voor ondergetekende notaris, Anita indekeu, op veertien juli tweeduizend vijftien, bekendgemaakt in de Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad van achtentwintig juli tweeduizend vijftien, onder nummer 15108688.

Vertegenwoordigd overeenkomstig haar statuten door haar niet-statutaire zaakvoerder, navemoemde heer FORSCHELEN Jeroen Johannes Gertruda.

2) De heer FORSCHELEN Jeroen Johannes Gertruda, geboren te Weert (Nederland), op negentien januari negentienhonderd achtenzeventig, nationaal nummer 78.01.19-495.95, ongehuwd, wonende te 3640 Kinrooi (Ophoven), Geistingen 52.

Een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid hebben OPGERICHT onder de NAAM « FORSCHELEN CONSTRUCTIES', met maatschappelijke ZETEL te 3640 Kinrooi (Ophoven), Geistingen 52. De vennootschap is opgericht voor onbepaalde DUUR te rekenen vanaf de oprichtingsakte.

De vennootschap heeft tot DOEL, en dit zowel in België als in het buitenland, voor eigen rekening of voor rekening van derden of in deelneming met derden, prestaties te verrichten die rechtstreeks of onrechtstreeks betrekking hebben op:

1. Bouwonderneming:

- Algemene bouwonderneming, omvattende de algemene coordinatie van de werkzaamheden op de bouwwerf. Het bouwrijp maken van terreinen, slopen van gebouwen en andere bouwwerken. Het ruimen van bouwterreinen, graven van sleuven en geulen, verwijderen van rotsen, grondverzet met behulp van explosieven.

- De vervaardiging en de montage van metalen constructiewerken en gebinten voor de bouw.

- De vervaardiging en de montage van metalen constructiewerken voor industriële uitrusting.

- De vervaardiging van geprefabriceerde gebouwen, overwegend van metaal: bouwketen, modulaire tentoonstellingselementen,enz. Onderneming voor het monteren van niet-zelfvervaardigde metalen constructiewerken. - Metaalschrijnwerk. De montage van buiten- en binnenschrijnwerk in metaal,deuren, vensters, kozijnen, trappen, muurkasten, inbouwkeukens, winkelinrichtingen, enzovoorts.De installatie van al dan niet verplaatsbare tussenwanden, de bekleding van wanden, plafonds, enzovoorts, in metaal.

- het commercialiseren, ontwikkelen en ontwerpen, fabricatie en productie, assemblage, montage en installatie, plaatsing en aansluiting, onderhoud en herstelling, beheer, huur en verhuur, im- en export, groot- en kleinhandel van: metaalconstructies, metalen schrijnwerk, metalen tuinmeubelen, kunstwerken, leidingen, ijzeren smeedwerk, deuren, vensters en kozijnen, trappen en leuningen, hekwerk en omheiningen, garagepoorten, gebinten, containers, bouwketens, machines, aanhangwagens en opleggers, meubilair, lasapparatuur, warmtepompen, zonnecollectoren, zonneboilers, zonnecellen, zonnepanelen, evenals allerhande toepassingen van zonne-energie, milieutechnologie en aanverwante systemen in de ruimste betekenis

- Dakbedekking en bouw van dakconstructies: de bouw van daken, het plaatsen van dakbedekking van ongeacht welk materiaal, het plaatsen van dakgoten en regenafvoerbuizen, het waterdicht maken van daken en terrassen

- De vervaardiging van metalen ramen, deuren, wanden enz.

-De verlaging van het grondwaterpeil en de drainage van bouwterreinen.

Proefboren en boren, Het proefboren en het nemen van bodemmonsters ten behoeve van de bouw of voor

geofysische,.geologische_of.andere ddoeleinden.

Op de laatste biz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

25: 7 . O(o

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 26/08/2015 - Annexes du Moniteur belge

e - Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 26/08/2015 - Annexes du Moniteur belge - Het uitvoeren van horizontale boringen voor het leggen van kabels en kanalisaties.

- Burgerlijke en utiliteitsbouw; weg- en waterbouw.

- Algemene bouwkundige en civieltechnische werken, inclusief het gieten van gewapend beton en het

uivoeren van metselwerken.

- Bouwen van individuele huizen, ook volgens de formule "sleutel op de deur".

- Het optrekken van de ruwbouw van gebouwen met celstructuur: appartementsgebouwen, kantoorgebouwen, industriële gebouwen, woonhuizen, enzovoorts.

- Het bouwen van appartementen en woningen volgens de formule "sleutel op de deur". Het optrekken van gebouwen voor industrieel of commercieel gebruik, voor landbouwdoeleinden, enzovoorts, van stel- en stapelplaatsen, scholen, ziekenhuizen, van gebouwen voor de beoefening van erediensten, cultuur, sport, recreatie, enzovoorts.

- De montage van hangars, loodsen, schuren, silo's, enzovoorts voor landbouwdoeleinden,

- Bouwen van tunnels, bruggen, viaducten en dergelijke.

-Aanleg van pijpleidingen, telecommunicatieleidingen en hoogspanningsleidingen. De aanleg van waterdistributienetten en rioleringen. De aanleg van pijpleidingen voor het vervoer van gas, petroleumproducten, enzovoorts. De aanleg voor pijpleidingen voor het vervoer van distributie van elektrische energie. De aanleg van telecommunicatielijnen en  netten.

De bouw van speel- en sportterreinen, zwembaden, enzovoorts. Het schilderen van markeringen op wegen en parkeerplaatsen.

- Overige werkzaamheden in de bouw: onderneming voor het bouwen van funderingen, inclusief helen. Onderneming voor het boren en aanleggen van waterputten, Onderneming voor het vlechten van ijzer en aanbrengen van bekisting. Onderneming voor het uitvoeren van metselwerk. Onderneming voor het aanbrengen van chape. Onderneming voor het bouwen van schoorstenen en industriële ovens, open haarden, stookplaatsen, sierschouwen, enzovoorts.. Onderneming voor het uitvoeren van hijs- en hefwerkzaamheden voor rekening van derden. Onderneming voor het optrekken van steigers en werkplatforms. Onderneming voor het uitvoeren van voegwerken. Onderneming voor het bouwen van koelkamers, kluizen, enzovoorts.

- Bouwinstallatie.

- Elektrische installatie: onderneming voor de installatie van elektrische bedrading en toebehoren, van hulpvoedingssystemen (generatoraggregaten), van de bedrading voor telefooninstallaties en computersystemen. Onderneming voor de installatie van elektrische verwarmingsinstallaties

- Onderneming voor de installatie van liften en roltrappen. Onderneming voor de installatie van bewakingssystemen en alarminstallaties tegen diefstal.

Isolatiewerkzaamheden: het aanbrengen in gebouwen en andere bouwwerken van: thermisch isolatiemateriaal, isolatiemateriaal tegen geluid en trillingen. Isolatiewerkzaamheden aan verwarmingsleidingen en leidingen van koelsystemen.

- Loodgieterswerk. De installatie van verwarming, klimaatregeling en ventilatie.

De installatie in gebouwen en andere bouwwerken van: apparatuur, inclusief regelapparatuur en leidingen voor verwarming, ventilatie, koeling en klimaatregeling. Overig loodgieterswerk: de installatie in gebouwen en andere bouwwerken van: waterleidingen, artikelen en apparaten voor sanitair gebruik, sprinklerinstallaties, gasaansluitingen, leidingen voor diverse gassen (bijvoorbeeld voor zuurstof in hospitalen).

De installatie van stores en zonneschermen, van lichtreclames en uithangborden. Overige installaties (inclusief accessoires), niet elders genoemd.

- Afwerking van gebouwen. Stukadoorswerk. Het aanbrengen van pleister- en stukadoorswerk (inclusief het aanbrengen van een hechtgrond) aan de binnen- en buitenzijde van gebouwen en andere bouwwerken. Het plaatsen van tussenwanden en gipsplaten.

- Schrijnwerk. Schrijnwerk van hout of kunststof. De montage van buiten- en binnenschrijnwerk van hout of van kunststof: deuren, vensters, kozijnen, trappen, muurkasten, inbouwkeukens, winkelinrichtingen, enzovoorts. De installatie van al dan niet verplaatsbare tussenwanden, de bekleding van wanden, plafonds, enzovoorts in hout of kunststof. De installatie van garagepoorten, luiken, zonneblinden, traliewerk, hekken, enzovoorts, in hout en kunststof. De installatie van geblindeerde deuren en brandwerende deuren in hout of kunststof. De montage van serres, veranda's, enzovoorts, in hout of kunststof.

- De installatie van garagepoorten, luiken, zonneblinden, traliewerk, hekken, enzovoorts in metaal. De installatie van geblindeerde deuren en brandwerende deuren in metaal. De montage van serres, veranda's, enzovoorts, in metaal.

- Vloerafwerking en wandbekleding. Plaatsen van vloer- en wandtegels. Het aanbrengen in gebouwen en andere bouwwerken van: vloer- en wandtegels van keramische stoffen, beton of gehouwen steen, vloerbedekking en wanbekleding van terrazzo marmer, graniet of lei. Plaatsen van vloerbedekking van hout of andere materialen, Het aanbrengen in gebouwen en andere bouwwerken van parket en andere vloerbedekking, tapijt en vloerbedekking van linoleum, rubber of kunststof.

- Plaatsen van behang. Schilderen en glaszetten. Het schilderen van het binnen- en buitenwerk van gebouwen. Het behandelen van muren met vochtwerende en waterafstotende producten. Het schilderen van metalenconstructies. Het schilderen van schepen en boten door niet- gespecialiseerde eenheden.

- Glaszetten: het aanbrengen van glas, spiegels, enzovoorts. De Installatie van binnendeuren, scheidingswanden, enzovoorts van glas.

- Overige werkzaamheden in verband met de afwerking van gebouwen. Gevelreiniging door middel van zandstralen, met behulp van stoom, enzovoorts. Het reinigen van nieuwe gebouwen na beëindiging van de bouwwerkzaamheden. Overige werkzaamheden in verband met de afwerking van gebouwen, net elders genoemd.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 26/08/2015 - Annexes du Moniteur belge

- Verhuur van machines voor de bouwnijverheid met bedieningspersoneel.

2. Timmer- & schrijnwerk:

- onderneming voor interieurinrichting en -design, algemeen timmer- & schrijnwerk

- het ontwerpen, fabriceren, onderhouden en herstellen, plaatsen en monteren van binnen- en buitenschrijnwerk (zowel in hout, PVC als aluminium), ijzerwerk, trappen, deuren en poorten, plinten, vensters en ramen, vloer- en wandbekleding, (tussen)wanden, zolderingen, (inbouw)keukens, muurkasten, dressings, zonnewering, brandwerende deuren, houtskeletbouw, meubilair, horeca-, winkel- keuken- en kantoorinrichtingen, enz

- het uitwerken van projecten, het coördineren van werken uitgevoerd door onderaannemers, het verstrekken van opleidingen en adviezen, de studie van, onderzoek naar en ontwikkeling van allerhande toepassingen, evenals commercialiseren, ontwikkelen en ontwerpen, fabricatie en productie, distributie, assemblage, montage en installatie, plaatsing en aansluiting, onderhoud en herstelling, dienst na verkoop, beheer, aan- en verkoop, huur en verhuur, im- en export, groot- en kleinhandel van: meubilair en meubileringsartikelen, decoratie en designobjecten, parket, beursstanden en allerhande uitrusting die in verband staan met de inrichting en binnenhuisinrichting van winkels, kantoren, horecazaken, openbare gebouwen, woningen en appartementen

- aanneming van schilderwerken, decoratiewerken, interieur- en binnenhuisarchitectuur

- de coördinatie van alle aannemingen en onderaannemingen, de in- en uitvoer, aan- en verkoop, groot- en kleinhandel, vervoer van alle houtsoorten, kunststoffen, glas en metalen, bouwmaterialen, verven en onderhoudsproducten, behangpapier, stoffen en gordijnen, wand- en vloerbekleding

- algemeen klusbedrijf.

3. Projectontwikkeling:

- Het leveren van diensten van project-management, waaronder het uitvoeren van haalbaarheidsstudies, het opstellen of het laten opstellen van ontwerpen, plannen en beschrijvingen die in bestekken moten worden ingelast, het voorbereiden van documenten voor offerte aanvragen, met inbegrip van contractvoorwaarden, het geven van adviezen op technisch vlak, het beheer van de uitvoering van werken, het waarmerken van betalingsaanvragen, het vaststellen van gebreken, het nemen van maatregelen indien er zich omstandigheden zouden voordoen die de stipte uitvoering van werken in het gedrang brengen, het uitvoeren van inspecties en keuringen, het verlenen van bijstand bij voorlopige en definitieve opleveringen.

4. Voor eigen rekening:

Het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een onroerend vermogen, alle verrichtingen met betrekking tot onroerende goederen en onroerende zakelijke rechten zoals de huurfinanciering van onroerende goederen aan derden, het aankopen, verkopen, ruilen, bouwen, verbouwen, onderhouden, verhuren, huren, verkavelen, prospecteren en uitbaten van onroerende goederen; de aan- en verkoop, huur en verhuur van roerende goederen, alsmede alle handelingen die rechtstreeks of onrechtstreeks met dit doel in verband staan en die van aard zijn de opbrengst van de roerende en onroerende goederen te bevorderen, alsmede zich borg te stellen voor het goede verloop van verbintenissen door derde personen aangegaan die het genot zouden hebben van deze roerende en onroerende goederen.

Het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een roerend patrimonium, alle verrichtingen met betrekking tot roerende goederen en rechten, van welke aard ook, zoals van aandelen, obligaties, kasbons of andere roerende waarden, van welke vorm ook, van Belgische of buitenlandse bestaande of nog op te richten rechtspersonen en ondernemingen.

5. Voor eigen rekening, voor rekening van derden, of in deelneming met derden:

A.Het verwerven van participaties in eender welke vorm in alle bestaande of op te richten rechtspersonen en vennootschappen, het stimuleren, de planning, de coördinatie, de ontwikkeling van en de investering in rechtspersonen en ondernemingen waarin zij al of niet een participatie aanhoudt;

B.Het toestaan van leningen en kredietopeningen aan rechtspersonen en ondernemingen of particulieren, onder om het even welke vorm; in dit kader kan zij zich borg stellen of haar aval verlenen, in de meest ruime zin, alle handels- en financiële operaties verrichten behalve die wettelijk voorbehouden zijn aan depositokassen, houders van deposito's op korte termijn, spaarkassen, hypotheekmaatschappijen en kapitalisatleondememingen.

C.Het verlenen van adviezen van financiële, technische, commerciële, juridische, fiscale, sociale, technische of administratieve aard; in de ruimste zin, met uitzondering van adviezen inzake beleggingen en geldplaatsingen; bijstand en diensten verlenen, rechtstreeks of onrechtstreeks op het vlak van administratie en financiën, verkoop, productie en algemeen bestuur;

D.Het waarnemen van alle bestuursopdrachten, het uitoefenen van opdrachten en functies;

E.Het ontwikkelen, kopen, verkopen, in licentie nemen of geven van octrooien, know how en aanverwante immateriële duurzame activa.

F.Handelsbemiddeling op alle mogelijke vlakken en met aile mogelijke middelen tussen het aanbod van alle mogelijke materiële en immateriële goederen, producten en diensten enerzijds, en de vraag hiernaar anderzijds, inclusief de functie van tussenpersoon in de handel.

G.De commercialisering, de aan- en verkoop, de groot- en kleinhandel, de in- en uitvoer, de huur en verhuur en de distributie van alle soorten goederen en grondstoffen; kortom het voeren van nationale en internationale trading in de meest uitgebreide betekenis van het woord

H.Consultancy, publiciteit-, promotie- en marketingactiviteiten

6. Bijzondere bepalingen

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 26/08/2015 - Annexes du Moniteur belge

De vennootschap mag alle verrichtingen stellen van commerciële, industriële, onroerende, roerende of financiële aard die rechtstreeks of onrechtstreeks met haar doel verwant of verknocht zijn of de verwezenlijking ervan kunnen bevorderen.

De vennootschap mag betrokken zijn bij wijze van inbreng, samensmelting, inschrijving of op elke andere wijze, in de ondernemingen, verenigingen of vennootschappen, die een gelijkaardig, soortgelijk of samenhangend doel hebben of die nuttig zijn voor de verwezenlijking van het geheel of een gedeelte van haar maatschappelijk doel.

Bovenvermelde opsomming is niet beperkend, zodat de vennootschap alle handelingen kan stellen, die op welke wijze ook kunnen bijdragen tot de verwezenlijking van haar maatschappelijk doel.

De vennootschap mag haar doel verwezenlijken zowel in België ais in het buitenland, op alle wijzen en manieren, die zij het best geschikt zou achten.

De vennootschap mag geenszins aan vermogensbeheer of beleggingsadvies doen als bedoeld In de Wetten en koninklijke Besluiten op de financiële transacties en de financiële markten en over het vermogensbeheer en het beleggingsadvies. De vennootschap zal zich dienen te onthouden van werkzaamheden die onderworpen zijn aan reglementaire bepalingen voor zover de vennootschap zelf niet aan deze bepalingen voldoet.

Zij kan binnen de perken van haar maatschappelijk doel, zowel in België als in het buitenland, alle roerende, onroerende, financiële, industriële, commerciële of burgerlijke verrichtingen doen. Zij kan ook functies van bestuurder of vereffenaar van andere vennootschappen uitoefenen,

Het geplaatst maatschappelijk kapitaal bedraagt VEERTIGDUIZEND EURO (40.000,00 EUR). Het is verdeeld in vierhonderd (400) aandelen zonder vermelding van de nominale waarde en die elk één vierhonderdste (1/400ste) van het kapitaal vertegenwoordigen.

INSCHRIJVING

Op het geheel der vierhonderd (400) aandelen werd tegen pari in geld ingeschreven, als volgt:

I door voornoemde besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "JERFORS BEHEER" voor negenendertigduizend negenhonderd euro (39.900,00 EUR);

/ door voornoemde heer FORSCHELEN Jeroen voor honderd euro (100,00 EUR);

Elk aandeel werd volledig volgestort.

TOEKENNING VAN AANDELEN

Als vergoeding voor zijn inbreng in speciën werden er toegekend aan voornoemde besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "JERFORS BEHEER", die vertegenwoordigd als gezegd verklaarde te aanvaarden, driehonderd negenennegentig (399) aandelen, elk volledig volgestort.

Ais vergoeding voor zijn inbreng in speciën werden er toegekend aan voornoemde heer FORSCHELEN Jeroen, die verklaarde te aanvaarden, één (1) aandeel, volledig volgestort.

INTERN BESTUUR

ledere zaakvoerder kan alle handelingen van intern bestuur verrichten die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van het doel van de vennootschap, behoudens die handelingen waarvoor volgens het Wetboek van Vennootschappen alleen de algemene vergadering bevoegd is.

Indien er verscheidene zaakvoerders zijn, kunnen zij de bestuurszaken onder elkaar verdelen. Zodanige verdeling van taken kan aan derden niet worden tegengeworpen.

EXTERNE VERTEGENWOORDIGINGSMACHT

Iedere zaakvoerder is bevoegd om alle rechtshandelingen te verrichten, behoudens die handelingen waarvoor volgens het wetboek van vennootschappen alleen de algemene vergadering bevoegd is. De onbevoegdheid van de zaakvoer(d)(st)er(s) die uit deze bepaling voortvloeit kan door de vennootschap aan derden worden tegengeworpen.

De vennootschap is verbonden door de handelingen van de zaakvoer(d)(st)er(s), zelfs indien die handelingen buiten haar doel vallen, tenzij zij bewijst dat de derde daarvan op de hoogte was of er, gezien de omstandigheden, niet onkundig van kon zijn; bekendmaking van de statuten alleen is echter geen voldoende bewijs.

De vennootschap wordt slechts geldig vertegenwoordigd jegens derden en in rechte als eiser of verweerder door het gezamenlijke optreden van alle zaakvoerders.

ALGEMENE VERGADERING

De gewone algemene vergadering van de vennoten, jaarvergadering genoemd, moet ieder jaar worden bijeengeroepen op de derde donderdag van de maand juni om twintig uur (20u00). Indien dit een wettelijke feestdag is, wordt de vergadering gehouden op de eerstvolgende werkdag.

Inzake de gewone, bijzondere en buitengewone algemene vergadering dienen de voorschriften van artikels 266 tot en met 288 van het Wetboek van Vennootschappen te worden nageleefd.

BOEKJAAR

Het boekjaar begint op één januari en eindigt op eenendertig december van ieder jaar.

ANLEG RESERVES - VERDELING WINST - VERDELING VAN HET NA VEREFFENING OVERBLIJVENDE SALDO

De netto-winst wordt als volgt verdeeld, respectievelijk gereserveerd:

1) tenminste vijf ten honderd wordt voorafgenomen tot vorming van de wettelijke reserve, totdat die één tiende (1/10) van het maatschappelijk kapitaal bedraagt;

2) over de bestemming van het saldo wordt door de jaarvergadering op voorstel van de zaakvoer(d)(st)er(s)

beslist met inachtneming van artikel 320 van het wetboek van vennootschappen.

ONTBINDING

Wanneer ten gevolge van geleden verlies het netto-actief gedaald is tot minder dan de helft van het' maatschappelijk kapitaal, moet de algemene vergadering bijeenkomen binnen een termijn van ten hoogste twee maanden nadat het verlies is vastgesteld of krachtens wettelijke bepalingen had moeten worden vastgesteld om, in voorkomend geval, volgens de regels die voor een statutenwijziging zijn gesteld, te beraadslagen en te besluiten over de ontbinding van de vennootschap en eventueel over andere in de agenda aangekondigde maatregelen. De zaakvoer(d)(st)er(s) verantwoord(t)(en) zijn (haar) (hun) voorstellen in een bijzonder verslag dat vijftien dagen voor de algemene vergadering ter beschikking van de vennoten wordt gesteld op de zetel van de vennootschap.

Wanneer het netto-actief tengevolge van geleden verlies gedaald is tot minder dan een vierde van het maatschappelijk kapitaal, kan de ontbinding van de vennootschap uitgesproken worden wanneer zij wordt goedgekeurd door een vierde gedeelte van de ter vergadering uitgebrachte stemmen.

Wanneer het netto-actief gedaald is tot beneden het bedrag van zesduizend tweehonderd Euro (¬ 6 200), kan iedere belanghebbende de ontbinding van de vennootschap voor de rechtbank vorderen.

ingeval van ontbinding bij beslissing van een buitengewone algemene vergadering, worden er één of meer vereffenaars benoemd. Is daaromtrent niets beslist, dan word(t)(en) de zaakvoer(d)(st)er(s) van rechtswege als vereffenaar(s) beschouwd. De benoeming van de vereffenaar(s) moet aan de voorzitter van de rechtbank ter bevestiging worden voorgelegd.

De algemene vergadering van de ontbonden vennootschap kan te allen tijde en bij gewone meerderheid van stemmen één of meer vereffenaars benoemen of ontslaan. De benoeming van de vereffenaar(s) moet aan de voorzitter van de rechtbank ter bevestiging worden voorgelegd.

VEREFFENING

De vereffenaar(s) is (zijn) bevoegd tot alle verrichtingen door het Wetboek van Vennootschappen voorzien, tenzij de algemene vergadering bij gewone meerderheid van stemmen anders besluit.

De vereffenaar(s) moet(en) in de zesde en de twaalfde maand van het eerste vereffeningsjaar een omstandige staat van de toestand van de vereffening overzenden aan de griffie van de bevoegde Rechtbank van Koophandel. Vanaf het tweede jaar van de vereffening dient deze omstandige staat slechts eens per jaar aan de griffie te worden overgemaakt.

Vooraleer de vereffening wordt afgesloten, leg(t)(gen) de vereffenaar(s) het pian voor de verdeling van de activa onder de verschillende schuldeisers voor akkoord voor aan de bevoegde rechtbank van koophandel.

Na betaling van de schulden of consignatie van de nodige gelden om die te voldoen, verdelen de vereffenaars onder de vennoten de gelden of waarden die gelijk verdeeld kunnen worden; zij overhandigen hun de goederen die zij voor nadere verdeling hebben moeten overhouden.

1. Eerste algemene vergadering - BENOEMING ZAAKVOERDER

Als niet-statutaire zaakvoerder werd voor onbepaalde tijd benoemd :

De besloten vennootschap JERFORS HEHEER B.V., kantoorhoudend te 6014CG lttervoort, Afrikastraat 3, ingeschreven in het handelsregister van de Kamer van Koophandel onder nummer 13037010.

Vertegenwoordigd door de heer FORSCHELEN Jeroen Johannes Gertruda, geboren te Weert (Nederland), op negentien januari negentienhonderd achtenzeventig, nationaal nummer 78.01.19-495.95, ongehuwd, wonende te 3640 Kinrooi (Ophoven), Geistingen 52, handelend in zijn hoedanigheid van enig en zelfstandig bevoegd bestuurder,

Zijn mandaat is onbezoldigd.

2. Eerste boekjaar

Het eerste boekjaar begint vanaf de neerlegging van het uittreksel van de oprichtingsakte ter Griffie van de Rechtbank van Koophandel te Tongeren, en eindigt op eenendertig december tweeduizend zestien.

De comparanten verklaren dat de vennootschap bij toepassing van artikel 60 van het Wetboek van Vennootschappen alle verrichtingen en verbintenissen overneemt die voor rekening en ten name van de vennootschap in oprichting zijn aangegaan sedert elf augustus tweeduizend vijftien.

Deze overneming zal maar effect sorteren zodra de vennootschap rechtspersoonlijkheid heeft verkregen.

De verbintenissen, aangegaan in de tussenperiode, zijn eveneens onderworpen aan artikel 60 van het Wetboek van Vennootschappen, en dienen, eens de vennootschap rechtspersoonlijkheid heeft, te worden bekrachtigd.

3. Eerste jaarvergadering

De eerste jaarvergadering wordt gehouden in het jaar tweeduizend zeventien.

4. Bijzondere volmacht

De oprichters verklaren te benoemen tot bijzondere gevolmachtigde: Baat Accountants & Adviseurs, te 3630 Maasmechelen, Rijksweg 503, om alle formaliteiten naar aanleiding van onderhavige oprichting te vervullen en uit te voeren en ondermeer deze vereist voor de inschrijving van de vennootschap in de kruispuntbank van Ondernemingen, bij de diensten van de Belastingen over de Toegevoegde Waarde, en in het algemeen om aile nodige of nuttige formaliteiten te vervuilen die de vennootschap zullen toelaten haar activiteiten aan te vangen, en dit met macht tot indeplaatsstelling.

Voor ontledend uittreksel:

(Get.) Anita lndekeu, notaris.

Tegelijk hiermee neergelegd: afschrift der oprichtingsakte

"  Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad







Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 26/08/2015 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Coordonnées
FORSCHELEN CONSTRUCTIES

Adresse
GEISTINGEN 52 3640 OPHOVEN

Code postal : 3640
Localité : Ophoven
Commune : KINROOI
Province : Limbourg
Région : Région flamande