FRANSSEN ADVOCATEN

Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée


Dénomination : FRANSSEN ADVOCATEN
Forme juridique : Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 841.391.658

Publication

04/07/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 06.06.2013, NGL 28.06.2013 13247-0526-012
01/12/2011
ÿþMod 2.0

Luik B In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Voorbehouden

aan het

Belgisch Staatsblad

*11306997*

Neergelegd

29-11-2011



Griffie

Ondernemingsnr : Benaming:

(voluit): Franssen Advocaten

0841391658

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 01/12/2011 - Annexes du Moniteur belge

Rechtsvorm : Burgerlijke Vennootschap met de rechtsvorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid (BV BVBA)

Zetel: 3700 Tongeren, Albertwal 23

Onderwerp akte: Oprichting

Uit een akte, verleden voor meester Ghislain de Schaetzen, geassocieerd notaris te Tongeren, op achtentwintig november tweeduizend en elf, blijkt dat :

1. De heer FRANSSEN, Luc Alfred Marie Arthur, geboren te Tongeren op twaalf januari duizend negenhonderdtweeënzestig, nationaal nummer 62.01.12 035-41, ongehuwd en bevestigend geen verklaring van wettelijke samenwoning te hebben afgelegd, wonende te 3700 Tongeren, Sint-Laurensstraat 26.

2. De heer FRANSSEN, Pierre Luc Nelly Marie, geboren te Tongeren op zesentwintig mei duizend negenhonderdzesenzestig, nationaal nummer 66.05.26 049-10, echtgenoot van mevrouw VAEREWIJCK Karin, wonende te 4520 Wanze, Rue Foulia 4A.

Gehuwd onder het stelsel van scheiding van goederen, ingevolge akte verleden voor notaris Floris Hendricks te Wilrijk-Antwerpen op dertig oktober negentienhonderd tweeënnegentig, niet gewijzigd tot op heden.

Een burgerlijke vennootschap onder vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid hebben opgericht onder de naam  Franssen Advocaten .

Het kapitaal bedraagt achttienduizend zeshonderd euro (18.600 EUR), verdeeld in honderd (100) aandelen zonder aanduiding van een nominale waarde met een fractiewaarde van een honderdste (1/100ste) van het maatschappelijk kapitaal.

Comparanten verklaren dat op de honderd (100) aandelen onmiddellijk in geld werd ingetekend voor de prijs van honderd zesentachtig euro (¬ 186) per stuk, als volgt:

- De heer FRANSSEN Luc, voornoemd, vijftig (50) aandelen, hetzij voor negenduizend driehonderd euro (¬ 9.300,00);

- De heer FRANSSEN Pierre, voornoemd, vijftig (50) aandelen, hetzij voor negenduizend driehonderd euro (¬ 9.300,00).

Zij verklaren en erkennen dat door elke aandeelhouder werd ingetekend middels een volledige storting in speciën ten bedrage voornoemde bedragen en dat het totale bedrag van deze stortingen, hetzij achttienduizend zeshonderd euro (18.600,- EUR), is gedeponeerd op een bijzondere rekening namens de vennootschap in oprichting bij ING.

Ondergetekende Notaris bevestigt dat deze deponering heeft plaatsgevonden overeenkomstig de wet.

De vennootschap heeft bijgevolg vanaf heden de beschikking over een som van achttienduizend zeshonderd euro (18.600,- EUR).

ZETEL

De maatschappelijke zetel is gevestigd te Albertwal 23, 3700 Tongeren.

Hij kan worden overgebracht naar om het even welke plaats in het tweetalig gebied Brussel Hoofdstad of in het Nederlandse of Franse taalgebied, door eenvoudige beslissing van de zaakvoerder, die alle machten krijgt teneinde op authentieke wijze de statutenwijziging die eruit voortvloeit, te doen vaststellen.

De vennootschap kan, bij enkel besluit van de zaakvoerder(s), administratieve zetels, agentschappen, werkhuizen, stapelplaatsen en bijkantoren vestigen in België of in het buitenland.

DOEL

De vennootschap heeft tot doel :

De uitoefening van de activiteit van advocaat, middels haar venno(o)t(en), alsook alle aanverwante activiteiten die verenigbaar zijn met het statuut van Advocaat.

De vennootschap kan alle handelingen verrichten welke rechtstreeks of onrechtstreeks in verband staan met haar maatschappelijk doel en die van aard zijn het bereiken ervan geheel of gedeeltelijk te vergemakkelijken.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 01/12/2011 - Annexes du Moniteur belge

De vennootschap zal bij de uitoefening van haar activiteiten de déontologie en de regels eigen aan de uitoefening van het beroep van Advocaat, zoals vastgelegd door de bevoegde instanties, eerbiedigen.

Zij heeft in het algemeen de volle rechtsbekwaamheid om alle handelingen en verrichtingen te voltrekken die een rechtstreeks of onrechtstreeks verband houden met haar maatschappelijk doel of welke van die aard zouden zijn dat zij de verwezenlijking van dit doel, rechtstreeks of onrechtstreeks, geheel of ten dele vergemakkelijken.

Zij kan belangen nemen door associatie, inbreng, fusie, financiële tussenkomst of op gelijk welke andere wijze, in alle vennootschappen, verenigingen of ondernemingen met een identiek, gelijklopend of samenhangend doel met het hare, of die van aard kunnen zijn de ontwikkeling van haar onderneming te begunstigen of een bron van afzetten te vormen.

In het geval de verrichting van bepaalde handelingen zou onderworpen zijn aan voorafgaande voorwaarden inzake toegang tot het beroep, zal de vennootschap haar optreden, wat betreft de verrichting van deze handelingen, aan de vervulling van deze voorwaarden ondergeschikt maken.

DUUR

De vennootschap is opgericht voor onbepaalde duur.

BESTUUR

Zolang de vennootschap slechts één vennoot telt, wordt zij bestuurd hetzij door de enige vennoot, hetzij door een of meer personen, al dan niet vennoot, benoemd met of zonder beperking in de tijd, hetzij in de statuten hetzij door de enige vennoot handelend als algemene vergadering.

De zaakvoerders dienen alleszins de hoedanigheid van advocaat te hebben.

Telt de vennootschap meerdere vennoten, dan wordt zij bestuurd door één of meer zaakvoerders, natuurlijke personen of rechtspersonen, al dan niet vennoot, benoemd met of zonder beperking van duur en die, indien zij worden benoemd in de statuten, de hoedanigheid van statutair zaakvoerder kunnen hebben.

De algemene vergadering die de zaakvoerder(s) benoemt bepaalt hun aantal, de duur van hun opdracht en, indien er meerdere zaakvoerders zijn, hun bevoegdheid. Bij gebrek aan bepaling van de duurtijd, wordt hun mandaat geacht van onbepaalde duur te zijn.

De gewone zaakvoerders zijn herroepbaar ad nutum bij besluit van de algemene vergadering, zonder dat hun herroeping recht geeft op enige vergoeding.

ALGEMENE AANDEELHOUDERSVERGADERINGEN

De gewone algemene vergadering wordt jaarlijks gehouden op de eerste donderdag van de maand juni om negentien uur.

VERTEGENWOORDIGING

Iedere zaakvoerder is gemachtigd individueel de vennootschap te vertegenwoordigen in en buiten rechte. BOEKJAAR

Het boekjaar van de vennootschap gaat in op een januari en eindigt op eenendertig december van elk jaar. WINSTVERDELING

Van de jaarlijkse nettowinst, wordt minstens vijf ten honderd (5%) voorafgenomen voor de wettelijke reserve; deze voorafname houdt op verplicht te zijn wanneer het wettelijk reservefonds één tiende van het maatschappelijk kapitaal heeft bereikt, maar herleeft indien het reservefonds om enige reden aangetast is. De aanwending van het saldo der winsten wordt bepaald door de algemene vergadering, op voorstel van de zaakvoerder(s), waarbij elk aandeel recht geeft op een gelijk dividend.

VEREFFENING

Na aanzuivering van alle schulden, lasten en kosten van de vereffening of consignatie van de nodige sommen om die te voldoen en, indien er aandelen zijn die niet zijn volgestort, na herstelling van het evenwicht tussen de aandelen, hetzij door bijkomende volstorting te eisen lastens de niet voldoend volgestorte aandelen, hetzij door voorafgaandelijke terugbetalingen te doen in voordeel van die aandelen die in een grotere verhouding zijn volgestort, wordt het netto actief verdeeld onder alle vennoten naar verhouding van het aantal aandelen dat zij bezitten en worden de goederen die nog in natura voorhanden zijn op dezelfde wijze verdeeld. SLOTBEPALINGEN

BENOEMINGEN

a) De vergadering beslist het aantal niet-statutaire zaakvoerders te bepalen op twee (2).

Wordt tot niet-statutair zaakvoerder benoemd :

- De heer FRANSSEN Luc, voornoemd;

- De heer FRANSSEN Pierre, voornoemd.

Hun mandaat is bezoldigd.

b) Eerste boekjaar en jaarvergadering

Het eerste boekjaar gaat in de dag van de neerlegging ter griffie van een uittreksel van deze akte en wordt

afgesloten op eenendertig december tweeduizend en twaalf.

De eerste algemene vergadering heeft plaats op donderdag 6 juni van het jaar tweeduizend en dertien.

c) Overneming van de verbintenissen namens de vennootschap in oprichting

Alle verbintenissen en alle verplichtingen die eruit voortvloeien, en alle activiteiten ondernomen sinds een september tweeduizend en elf door de comparanten in naam en voor rekening van de vennootschap in oprichting worden overgenomen door de bij deze akte opgerichte vennootschap bij beslissing van de

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 01/12/2011 - Annexes du Moniteur belge

zaakvoerder(s) die uitwerking zal hebben vanaf de verwerving van de rechtspersoonlijkheid door de vennootschap.

d) Volmachten

Accountantskantoor Liesens BVBA is aangewezen als lasthebber ad hoc van de vennootschap, alle documenten te ondertekennen en alle nodige formaliteiten te vervullen bij de administratie van de B.T.W. en met het oog op de inschrijving bij de Kruispunt Bank van Ondernemingen.

Met het oog hierop, heeft de lasthebber ad hoc de bevoegdheid om alle verbintenissen in naam van de vennootschap aan te gaan, alle nuttige verklaringen af te leggen en alle documenten te ondertekenen en in het algemeen alles te doen wat nuttig en noodzakelijk is voor de uitvoering van het mandaat waarmee hij belast is. VOOR GELIJKVORMIG ONTLEDEND UITTREKSEL. Geassocieerd notaris Katharina Pragt.

Neergelegd: uitgifte van oprichtingsakte.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Coordonnées
FRANSSEN ADVOCATEN

Adresse
ALBERTWAL 23 3700 TONGEREN

Code postal : 3700
Localité : TONGEREN
Commune : TONGEREN
Province : Limbourg
Région : Région flamande