FREPAT

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : FREPAT
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 844.663.627

Publication

08/07/2014 : ME. - JAARREKENING 31.12.2013, GGK 31.05.2014, NGL 28.06.2014 14263-0079-011
04/04/2012
ÿþMar Word 11.1

IllfflitS I ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie van de akte

1.1112111161

A

1 bel

ai

Be Sta

RECHTBANK VAN KOOPHANDEL

2 3 -03- 2012

HASSELT

ri ie

Ondernemingsnr

Benaming

(voluit) : FREPAT

(verkort)

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Te 3512 Hasselt (Stevoort), Alkenstraat 8

(volledig adres)

Onderwerp akte : Oprichting

Tekst

Uittreksel uit een akte verleden voor notaris Hans Derache te Tessenderlo op 21 maart 2012

NAAM

FREPAT

RECHTSVORM

besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

ZETEL

te 3512 Hasselt (Stevoort), Alkenstraat 8

VENNOTEN

1. De heer BRUYNINX Guido Jules Jozef, geboren te Hasselt op 05 augustus 1952, wonende te 3512 Hasselt (Stevoort), Alkenstraat 8,

2. Mevrouw HERMANS Arlette Marie-Thérèse Florentine, geboren te Hasselt op 29 december 1954, wonende te 3512 Hasselt (Stevoort), Alkenstraat 8.

KAPITAAL - AANDELEN

driehonderdduizend euro (300.000,00 EUR), vertegenwoordigd door driehonderd (300) aandelen zonder vermelding van waarde, als volgt onderschreven :

- de heer BRUYNINX Guida, voornoemd onder 1, onderschreef honderd vijftig (150) aandelen in speciën en volstortte deze volledig, zijnde ten belope van honderd vijftigduizend euro (150.000,00 EUR).

- Mevrouw HERMANS Arlette, voornoemd onder 2, onderschreef honderd vijftig (150) aandelen in speciën en volstortte deze volledig, zijnde ten belope van honderd vijftigduizend euro (150.000,00 EUR),

DOEL

- ontwikkeling van residentiële bouwprojecten

- projectontwikkeling voor de nieuwbouw van individuele woningen of voor renovatiewerken

- projectontwikkeling voor nieuwbouw

- ontwikkeling van niet-residentiële bouwprojecten

- handel in eigen onroerend goed

- verhuur en exploitatie van eigen of geleased onroerend goed

- verhuur en exploitatie van terreinen

- schatten en evalueren van onroerende goederen

- management activiteiten

- adviesbureau

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 04/04/2012 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de Instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

" ;. Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

i>~ttaq 13 - vervolg

Mod ADF 11.1

- de groot- en kleinhandel in levend vee en levende dieren met inzonderheid paarden, spring- en renpaarden, sperma van levende dieren alsmede alle hiermede verband houdende artikelen, dit in de meest ruime zin alsmede het vervoer ervan, zowel te land, ter zee als in de lucht.

- de groot- en kleinhandel in akkerbouwproducten, veevoeders, granen, zaden, voedingsmiddelen voor levende dieren, alsmede alle gespecialiseerde artikelen voor levende dieren inzonderheid voor paarden.

- het beheer en de exploitatie van sportcentra en accommodaties.

- de verwerving voor eigen rekening van participatie, onder welke vorm het ook zij, in de oprichting, ontwikkeling, omvorming en controle van het om het even welke ondernemingen, Belgische of buitenlandse, commerciële, industriële of andere vennootschappen.

- de verwerving voor eigen rekening van eender welke titels of rechten door middel van participatie, inbreng, onderschrijving, intekening, plaatsing, waarborg, koop, aankoopoptie, verhandeling of op iedere andere wijze.

- onderneming in onroerende goederen, welke onder meer omvat: de verwerving, de vervreemding, het beheer, de uitbating, de valorisatie, de verkaveling, de ordening, de huur en de verhuur, het doen bouwen en het verbouwen, de procuratie. Tussenhandelaar, de makelarij evenals welk danige onroerende verhandeling in de meest ruime zin, met inbegrip van onroerende leasing.

- het verlenen aan de ondernemingen waarin zij deelneemt, al dan niet bezoldigd, van aile bijstand, hetzij technisch, commercieel, administratief of op het vlak van algemeen beheer, hetzij financieel, met inbegrip van de borgstelling, hypotheek verlenen, avalgeving en inpandgeving van onroerende goederen,

- de agentuur bij het afsluiten van verzekeringen, financieringen en projectontwikkeling. - tussenpersoon in de handel, zoals makelarij in goederen, de zelfstandige handelsvertegenwoordiging en commissionair.

- het verlenen van technische, administratieve, financiële en commerciële bijstand, in de meest ruime zin genomen, aan derden of aanverwante bedrijven.

DUUR

onbepaalde duur

BESTUUR

De vennootschap wordt bestuurd en vertegenwoordigd door één of meer deelhebbende of niet deelhebbende zaakvoerders.

In geval van overlijden, of indien hij aan zijn ambt wenst te verzaken, zal de betrokken zaakvoerder door de algemene vergadering worden vervangen.

Iedere zaakvoerder heeft de meest uitgebreide bevoegdheid om alle handelingen te verrichten die nodig of dienstig zijn voor het bereiken van het maatschappelijk doel, met uitzondering van die handelingen waarvoor volgens de wet de algemene vergadering bevoegd is.

ledere zaakvoerder vertegenwoordigt alleen de vennootschap jegens derden en in rechte als eiser of als verweerder.

De vennootschap is gebonden door de rechtshandelingen welke door de zaakvoerder worden verricht, zelfs indien deze handelingen buiten het vennootschapsdoel vallen, tenzij zij aantoont dat de derde wist dat de handeling de grenzen van dit doel overschreed of hiervan, gezien de omstandigheden, niet onkundig kon zijn; bekendmaking van de statuten alleen is hiertoe geen voldoende bewijs.

De zaakvoerder kan aan één of meerdere directeurs of gevolmachtigden een bepaald gedeelte van zijn bevoegdheden inzake het dagelijks bestuur beperkt in materie en tijd afstaan. De zaakvoerder bepaalt in dit geval de bijzondere vergoedingen die met deze functie

gepaard gaan. TOEZICHT

Het toezicht over de werkzaamheden wordt uitgeoefend door de vennoten.

Op de laatste blz. van luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris,betzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

" .~ }

Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

L(Lttt 13 - vervolg

Mnd PDF 11.1

JAARVERGADERING

De jaarvergadering zal plaats hebben op de maatschappelijke zetel op 31 mei om 10.00 uur.

Indien deze dag een wettelijke feestdag is, zal de jaarvergadering van rechtswege gehouden

worden de eerstvolgende werkdag.

De eerste jaarvergadering zal gehouden worden in het jaar 2014.

Indien het aandeel gescheiden is in vruchtgebruik en in blote eigendom, en behoudens afwijkende overeenkomst tussen partijen, zal de blote eigenaar alleen optreden bij stemmingen in verband met statutenwijzigingen, kapitaalsverhogingen of ontbinding van de vennootschap; in alle andere gevallen zal de vruchtgebruiker alleen alle rechten uitoefenen. Elke eigenaar van aandelen mag zich op de algemene vergadering door een bijzondere gevolmachtigde laten vertegenwoordigen op voorwaarde dat deze zelf een vennoot is, en zelf recht heeft de vergadering bij te wonen.

MAATSCHAPPELIJK JAAR

Het maatschappelijk jaar neemt een aanvang op 1 januari en eindigt op 31 december van ieder jaar.

Evenwel begint het eerste boekjaar op 21 maart 2012 en eindigt op 31 december 2013. JAARREKENING - RESERVE - WINSTVERDELING

Het batig overschot van de resultatenrekening, na aftrek van de algemene kosten, lasten, en afschrijvingen zoals blijkt uit de goedgekeurde jaarrekeningen, maakt de netto-winst uit. Deze netto-winst wordt verdeeld als volgt

- vijf ten honderd wordt voorafgenomen voor het aanleggen van de wettelijke reserves; deze voorafneming is niet meer verplichtend zodra de wettelijke reserve tien ten honderd van het maatschappelijk kapitaal bedraagt;

- het overschot wordt verdeeld volgens de beslissing van de algemene vergadering.

Generlei verdeling van de winst heeft plaats over enig jaar zolang de eventuele verliezen van vorige jaren, welke niet uit de reserve gedekt kunnen worden, niet zijn ingehaald.

De algemene vergadering beslist tevens of er inkomsten worden toegekend aan het belegd kapitaal.

ONTBINDING - VEREFFENING

De vennootschap kan steeds worden ontbonden bij beslissing van de algemene vergadering die tevens de vereffenaars benoemt, hun machten en vergoeding vaststelt.

Ingeval van verlies van de helft van het kapitaal dient de zaakvoerder de kwestie voor te leggen aan de algemene vergadering, die beslist in de vorm voorzien voor wijziging aan de statuten.

Wanneer het verlies drie/vierden bereikt zal de ontbinding kunnen worden geëist door de vennoten die één/vierde van de aandelen bezitten.

HERNEMING VERBINTENISSEN ONDERSCHREVEN DOOR DE VENNOOTSCHAP IN

OPRICHTING

De vennootschap heeft op zich genomen alle verbintenissen in haar naam onderschreven zolang zij in oprichting was, en dit vanaf 1 februari 2012.

BENOEM1NG ZAAKVOERDERS

Worden aangesteld als zaakvoerders der vennootschap : de heer BRUYN1NX Guido, voornoemd onder 1, en Mevrouw HERMANS Arlette, voornoemd onder 2,

Hun opdracht is onbezoldigd, tenzij de algemene vergadering er anders over beslist.

Voor eensluidend uittreksel

Tegelijk hiermee neergelegd :

- eensluidend afschrift der akte

- bankattest

Notaris Hans Derache

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

10/03/2015
ÿþr sod Word 11.1

In de bijsagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

RECHTBANK van KOOPHANDEL

te ANTWERPEN, afdeling HASSELT

2 5 FER. 2015

Griffie

*15037358*

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -10/03/2015 - Annexes du Moniteur belge

Ondernemingsar : 0844.663.627

Benaming

(voluit) : FREPAT

(verkort) :

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : te 3512 Hasselt (Stevoort), Alkenstraat 8

(volledig adres)

Onderwerp akte : Kapitaalverhoging - statutenwijziging

Tekst

Blijkens proces-verbaal gesloten door het ambt van notaris Hans Derache te Tessenderlo op 23 februari 2015 heeft de buitengewone algemene vergadering van de vennoten van de BVBA "FREPAT", gevestigd te 3512 Hasselt (Stevoort), Alkenstraat 8, ingeschreven in het rechtspersonenregister te Hasselt, ondernemingsnummer 0844,663.627, BTW-nummer BE 0844.663.627, besloten het kapitaal te verhogen met zevenhonderdduizend euro

(700.000,00 EUR), om het te brengen van driehonderdduizend euro (300.000,00 EUR) op een miljoen euro (1.000.000,00 EUR) door de creatie van zevenhonderd (700) nieuwe aandelen zonder vermelding van nominale waarde en die dezelfde rechten en voordelen zullen genieten als de bestaande aandelen, doch die zullen delen in de resultaten van de vennootschap vanaf 23 februari 2015.

op de kapitaalverhoging werd als volgt ingeschreven

- de heer BRUYNINX Guido Jules Jozef, wonende te 3512 Hasselt (Stevoort), Alkenstraat 8, onderschreef driehonderdvijftig (350) aandelen in speciën, en volstortte deze volledig, zijnde ten belope van driehonderdvijftigduizend euro (350.000,00 EUR).

- Mevrouw HERMANS Arlette Marie-Thérèse Florentine, wonende te 3512 Hasselt (Stevoort), AlKenstraat 8, onderschreef driehonderdvijftig (350) aandelen in speciën, en volstortte deze volledig, zijnde ten belope van driehonderdvijftigduizend euro (350.000,00 EUR).

Tengevolge van deze kapitaalverhoging dient artikel vijf der statuten vervangen te worden door volgende tekst : "Het maatschappelijk kapitaal is bepaald op een miljoen euro

(1.000.000,00 EUR), vertegenwoordigd door duizend (1.000) maatschappelijke aandelen zonder vermelding van nominale waarde, die elk een/duizendste (1/1.000) van het maatschappelijk kapitaal vertegenwoordigen."

Voor eensluidend uittreksel, afgeleverd voor registratie in toepassing van artikel 3.12.3.0.5 § 2, 2° VCF

Tegelijk hiermee neergelegd :

- eensluidend afschrift der akte

- bankattest

- gecoördineerde tekst der statuten

Notaris Hans Derache te Tessenderlo

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Coordonnées
FREPAT

Adresse
ALKENSTRAAT 8 3512 STEVOORT

Code postal : 3512
Localité : Stevoort
Commune : HASSELT
Province : Limbourg
Région : Région flamande