FRITUUR BENELUX

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : FRITUUR BENELUX
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 832.229.415

Publication

24/12/2012 : RUBRIEK EINDE (STOPZETTING, INTREKKING STOPZETTING, NIETIGHEID, GER. AK., GERECHTELIJKE REORGANISATIE, ENZ...
13/03/2012 : RUBRIEK EINDE (STOPZETTING, INTREKKING STOPZETTING, NIETIGHEID, GER. AK., GERECHTELIJKE REORGANISATIE, ENZ...
05/01/2011
ÿþMal 2.1

rte In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



Ondernemingsnr : 2 2 8. 1 S

Benaming

(voluit) : FRITUUR BENELUX

Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad







" iiooaoss~





Neergelegd ter griffie der

rechtbank v. koophandel te TONGEREN

2 7 -12- 2010

fd9ri#iar,



Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid Zetel : 3650 Dilsen-Stokkem, Burgemeester Henrylaan 83 Onderwerp akte : Oprichting

Uit een akte verleden voor geassocieerd notaris Nele Schotsmans te Dilsen-Stokkem op 20 december 2010, geregistreerd te Maaseik op 22 december 2010 blijkt dat :

1) De heer ZWAKHALEN Jan Willem, geboren te Sittard (Nederland) op vierentwintig februari negentienhonderd achtenvijftig, wonende te 6163 TL Geleen (Nederland), Losvloerstraat 5;

2) De heer PARDOEL Hubertus Maria Antonius, geboren te Heerlen (Nederland) op dertien februari negentienhonderd zesenzestig, wonende te 6162 ET Geleen (Nederland), Groenstraal 166;

een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid hebben opgericht met als naam FRITUUR BENELUX en zetel te 3650 Dilsen-Stokkem, Burgemeester Henrylaan 83.

Uit het bankattest blijkt dat van het kapitaal, groot achttienduizend zeshonderd euro (18.600,-¬ ), zesduizend tweehonderd euro (6.200,-¬ ) volstort werd, waarvan :

1) door de heer Jan Zwakhalen voornoemd : een bedrag van negenduizend driehonderd euro (9.300,-¬ ) waarvan drieduizend honderd euro (3.100,-¬ ) volgestort en waarvoor hem vijftig (50) aandelen werden toegekend zonder vermelding van nominale waarde.

2) door de heer Hubertus Pardoel voornoemd : een bedrag van negenduizend driehonderd euro (9.300,x)

waarvan drieduizend honderd euro (3.100,-¬ ) volgestort en waarvoor hem vijftig (50) aandelen werden

toegekend zonder vermelding van nominale waarde.

STATUTEN (bij uittreksel)

Artikel 1.

Er wordt bij deze een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid opgericht met de naam :

FRITUUR BENELUX.

Artikel 2.

De zetel van de vennootschap is gevestigd te 3650 Dilsen-Stokkem, Burgemeester Henrylaan 83.

Deze mag worden overgebracht naar iedere andere plaats in België binnen het nederlandstalige gebied of

het twee-talige gebied Brussel-hoofdstad bij eenvoudige beslissing van de zaakvoerder.

Zij mag andere bedrijfszetels, bijkantoren, filialen, dochtervennootschappen en agentschappen in België of

in het buitenland oprichten, mits inachtneming van de taalwetgeving betreffende exploitatiezetels.

Artikel 3.

De vennootschap heeft tot doel :

Frituuruitbating : frieten met vlees- en visbereidingen, belegde broodjes, snacks en bijhorende sauzen,

verkopen van dranken met een alcoholpercentage van minder dan tweeëntwintig procent. Deze opsomming is

niet limitatief doch enkel an aanwijzende aard.

De vennootschap kan overgaan tot alle handelsactiviteiten, nijverheidsverrichtingen, financiële en onroerende verrichtingen, zo voor eigen rekening als voor rekening van derden, die van aard zijn de verwezenlijking van haar doel rechtstreeks of onrechtstreeks te bevorderen, dit zowel in België als in het buitenland.

Zij zal door alle middelen mogen samenwerken met of deelnemen aan alle ondernemingen of vennootschappen, die eenzelfde, gelijkaardig of aanverwant doel nastreven, of die van aard zijn grondstoffen te verschaffen of de afzet van haar produkten te vergemakkelijken.

Artikel 4.

De vennootschap is opgericht voor een onbepaalde duur te rekenen vanaf het ogenblik van het bekomen van rechtspersoonlijkheid. De opgerichte vennootschap verkrijgt rechtspersoonlijkheid vanaf de neerlegging van de oprichtingsakte op de griffie van de rechtbank van koophandel.

Artikel 5.

Het geplaatste kapitaal van de vennootschap is vastgesteld op achttienduizend zeshonderd euro (18.600,-¬ )

en_is.vertegenwoordigd.door_honderd_(_100).aandelenzondervermelding_van.een.nominale_waarde. Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 05/01/2011- Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 05/01/2011- Annexes du Moniteur belge

Artikel 6.

In de zetel van de vennootschap wordt een register van vennoten gehouden, overeenkomstig het Wetboek van Vennootschappen.

De vennoten zijn slechts verantwoordelijk tot het bedrag van hun inbreng, zelfs ten overstaan van derden. Artikel 11.

Het bestuur van de vennootschap wordt toevertrouwd aan één of meerdere zaakvoerders, aangesteld door de algemene vergadering die zijn mandaat kan herroepen en hemieuwen. De duurtijd van het mandaat is onbeperkt, tenzij de algemene vergadering er een einde aan maakt.

Aan de zaakvoerders kan, onverminderd de vergoeding van hun onkosten, een vaste wedde worden toegekend, waarvan het bedrag elk jaar door de algemene vergadering wordt vastgesteld en die ten laste komt van de algemene kosten van de vennootschap. Aan de zaakvoerders kan door de algemene vergadering een aandeel in de winst worden toegekend.

Artikel 12.

De zaakvoerder of enige door hem aangestelde bijzondere gevolmachtigde persoon - al dan niet vennoot -, heeft de meest uitgebreide machten om in alle omstandigheden alleen en eigenmachtig te handelen in naam van de vennootschap. Tot de bevoegdheid van de zaakvoerder behoren alle handelingen die niet door de wet of de onderhavige statuten aan de algemene vergadering zijn voorbehouden.

Twee vennoten samen, of de zaakvoerder alleen, of de bijzondere gevolmachtigde binnen de perken van zijn mandaat, hebben het recht alle contracten af te sluiten, alle roerende en onroerende waarden te huren, te verhuren, en pand te vestigen, te verkopen, handlichting te geven van hypotheken mits betaling, te dien einde alle akten te tekenen, dadingen en vergelijken aan te gaan betreffende alle betwistingen; zij voeren namens de vennootschap de rechterlijke bedingen als aanlegger en verweerder. Voorafgaande opsomming is niet limitatief.

Samen handelend kunnen zij eveneens bijzondere machten toekennen aan alle mandatarissen van de vennootschap, al dan niet in dienstverband.

Artikel 13.

De algemene vergadering van vennoten, jaarvergadering genoemd, wordt gehouden op de laatste donderdag van de maand juni om achttien uur en zo deze een wettelijke feestdag is, op de eerstvolgende werkdag daarna, in de zetel van de vennootschap of in gelijk welke andere plaats in de oproepingsberichten vermeld.

Artikel 18.

Tenminste veertien dagen voor de jaarvergadering of de bijzondere algemene vergadering mogen de vennoten kennis nemen op de zetel van de vennootschap van alle stukken, balans en jaarrekening die op de vergadering eventueel ter sprake zullen komen.

Artikel 19.

Elk aandeel geeft recht op één stem.

Artikel 20.

Het boekjaar begint op één januari van elk jaar en eindigt op eenendertig december van hetzelfde jaar. Artikel 21.

Jaarlijks maakt de zaakvoerder een volledige staat van activa en passiva en jaarrekening op. Deze jaarrekening bestaat uit de balans, de resultatenrekening en een staat van toelichting en vormt een geheel. De zaakvoerder stelt daarenboven een verslag op waarin hij rekenschap geeft van zijn beleid.

Artikel 22.

Jaarlijks wordt van de netto-winst een bedrag van tenminste vijf procent afgenomen voor de vorming van een reservefonds. Deze verplichting houdt op te bestaan wanneer deze wettelijke reserve een tiende bereikt van het kapitaal van de vennootschap.

Het saldo zal worden aangewend volgens de beslissingen van de algemene vergadering, en geheel of gedeeltelijk worden aangewend voor het afschrijven van vorige verliezen, het vormen van bijzondere reserves of het uitkeren van dividenden aan de vennoten of tot overdracht op de verlies-en winstrekeningen van het volgende boekjaar of nog tot enige andere beslissing van de algemene vergadering.

Artikel 23.

Ingeval van ontbinding om welke reden dan ook, heeft de algemene vergadering de meest uitgebreide machten teneinde de vereffenaar(s) aan te duiden, hun bevoegdheden en vergoedingen te bepalen alsmede de wijze van vereffening.

OVERGANGSBEPALINGEN.

1. Eerste jaarvergadering :

De eerste jaarvergadering heeft plaats op de laatste donderdag van de maand juni om achttien uur in het

jaar tweeduizend en twaalf.

2. Eerste boekjaar :

Het eerste boekjaar begint op één januari tweeduizend en elf en eindigt op eenendertig december tweeduizend en elf.

Alle in naam van de in oprichting zijnde vennootschap aangegane verbintenissen worden thans door de vennootschap, onder de opschortende voorwaarde van bekomen van rechtspersoonlijkheid in toepassing van de bepalingen hieromtrent voorzien in het Wetboek van Vennootschappen, uitdrukkelijk overgenomen en bekrachtigd.

EERSTE ALGEMENE VERGADERING EN BENOEMINGEN

Onmiddellijk na de oprichting van de onderhavige vennootschap en het vastleggen van statuten en overgangsbepalingen, zijn de komparanten in buitengewone algemene vergadering bijeen om te beraadslagen en te beslissen. Er wordt met eenparigheid van stemmen aangenomen :

a) het aantal zaakvoerders tot enige volgende beslissing van de algemene vergadering vast te stellen op

twee (2).

Hun vergoeding wordt jaarlijks in een afzonderlijk proces-verbaal vastgesteld.

b) te benoemen als zaakvoerders : de heren Jan Zwakhalen en Hubertus Pardoel voornoemd, die aanvaarden, onder de bevestiging niet te zijn getroffen door enige maatregel die zich tegen de benoeming verzet en in het bezit te zijn van de vereiste vergunning(en) en/of vestigingsgetuigschrift(en).

Hun mandaat zal ingaan van zodra de vennootschap rechtspersoonlijkheid heeft verkregen, zoals hoger gezegd.

Afzonderlijk optredend kan elke zaakvoerder alle handelingen stellen voor het dagelijks beheer van de vennootschap, voor zover de waarde van iedere handeling, afzonderlijk beschouwd vijfduizend euro (5.000,-¬ ) niet overtreft. Wanneer de verrichting dit bedrag overtreft, dienen zij gezamenlijk te handelen.

c) Indien binnen twee jaar te rekenen van heden, de vennootschap overweegt een vermogensbestanddeel te verkrijgen van een oprichter, een zaakvoerder of een vennoot, tegen een vergoeding van tenminste één/tiende gedeelte van het geplaatste kapitaal, zal rekening gehouden worden met de bepalingen van het Wetboek van Vennootschappen.

d) Op grond van de bepalingen terzake in het Wetboek van Vennootschappen, acht de vergadering zich vrijgesteld van de benoeming van één of meer commissarissen.

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL

NELE SCHOTS MANS, geassocieerd notaris.

Tegelijk hiermee neergelegd een voor eensluidend verklaard afschrift van de oprichtingsakte.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 05/01/2011- Annexes du Moniteur belge

Coordonnées
FRITUUR BENELUX

Adresse
BURGEMEESTER HENRYLAAN 83 3650 DILSEN-STOKKEM

Code postal : 3650
Localité : DILSEN-STOKKEM
Commune : DILSEN-STOKKEM
Province : Limbourg
Région : Région flamande