FUTURUM BEHEER

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : FUTURUM BEHEER
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 500.465.065

Publication

25/06/2014 : ME. - JAARREKENING 31.12.2013, GGK 12.06.2014, NGL 18.06.2014 14194-0292-010
05/11/2012
ÿþMod PDF 11.1

Luik B In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

*12305699*

Neergelegd

30-10-2012

Griffie

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Ondernemingsnr : 0500465065

Benaming (voluit): Futurum Beheer

(verkort):

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : 3730 Hoeselt, Catsbeekstraat 25

(volledig adres)

Onderwerp(en) akte: Oprichting

Uit een akte verleden voor Meester Yves Tuerlinckx, notaris te Bilzen, op 29 oktober 2012, nog ter registratie over te leggen, blijkt dat een vennootschap werd opgericht als volgt:

IDENTITEIT VAN DE OPRICHTERS

1) De heer NIJS Patrick Jean Marie, geboren te Genk op 27 september 1963, echtgenoot van mevrouw JAMIN Elly, sub 2, wonende te 3730 Hoeselt, Catsbeekstraat 25.

2) Mevrouw JAMIN Elly Martine Helena, geboren te Tongeren op 29 september 1966, echtgenote van de heer NIJS Patrick, sub 1, wonende te 3730 Hoeselt, Catsbeekstraat 25.

Met een na oprichting nog te volstorten inbreng van 13.095,00 euro wat de heer Nijs Patrick betreft, en van 405,00 euro wat mevrouw Jamin Elly betreft.

RECHTSVORM - BENAMING

De vennootschap neemt de vorm aan van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid. Zij verkrijgt de naam «FUTURUM BEHEER».

ZETEL

De maatschappelijke zetel is gevestigd te 3730 Hoeselt, Catsbeekstraat 25.

DOEL

De vennootschap heeft tot doel, zowel in België als in het buitenland, voor eigen rekening, voor rekening van derden of in samenwerking met derden:

A. De productie van onderdelen voor de automobiel-, vervoersmiddelen- en transportsector, dit alles in de meest ruime zin van het woord;

B. De handel, aan- en verkoop, in- en uitvoer van metalen, onderdelen voor de automobiel-, vervoersmiddelen-en transportsector;

C. De handel in financiële producten, omvattende onder meer, doch niet limitatief opgesomd valuta's, obligaties, aandelen en als afgeleide financiële producten;

D. Het verzekeren van pensioenen en lijfrentes;

E. Alle verrichtingen die, algemeen genomen, op een of andere wijze verband houden met :

 alle mogelijke advies en/of dienstenfuncties, onder meer doch niet exclusief, op het vlak van de metaalhandel en de productie van en handel in onderdelen voor de automobiel-, vervoersmiddelen- en transportsector;

 consultancy, opleiding, technische expertise en bijstand op voornoemde gebieden;

 het geven van advies en verstrekken van diensten met betrekking tot de organisatie en het beheer van bedrijven die op die domeinen actief zijn, de vertegenwoordiging en het optreden als commercieel tussenpersoon.

F. Het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een onroerend vermogen; alle verrichtingen met betrekking tot onroerende goederen en onroerende zakelijke rechten, zoals de aan en verkoop, de bouw, de verbouwing, de binnenshuisinrichting en decoratie, de huur en verhuur, de ruil, de verkaveling en, in het algemeen, alle verrichtingen die rechtstreeks of onrechtstreeks betrekking hebben op het beheer of op het productief maken, van onroerende goederen of onroerende zakelijke rechten;

G. Het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een roerend vermogen; alle verrichtingen met betrekking tot roerende goederen en rechten, van welke aard ook, zoals de aan en verkoop, de huur en verhuur, de ruil; in het bijzonder het beheer en de valorisatie van alle verhandelbare waardepapieren, aandelen, obligaties, staatsfondsen;

H. Het verwerven en aanhouden van participaties, in eender welke vorm, in alle bestaande of op te richten, industriële, commerciele, financiële, landbouw of immobiliënvennootschappen of ondernemingen; het stimuleren, de planning en coördinatie van de ontwikkeling van de vennootschappen en ondernemingen,

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 05/11/2012 - Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 05/11/2012 - Annexes du Moniteur belge

waarin ze een participatie aanhoudt; het deelnemen aan hun beheer, bestuur, vereffening en toezicht alsmede het verlenen van technische, administratieve en financiële bijstand aan deze vennootschappen en ondernemingen.

Voormelde opsomming is niet op beperkende wijze aangegeven.

Daartoe kan de vennootschap samenwerken met, deelnemen in, of op gelijk welke wijze, rechtstreeks of onrechtstreeks, belangen nemen in andere ondernemingen.

De vennootschap kan zowel tot waarborg van eigen verbintenissen als tot waarborg van verbintenissen van derden borg stellen, onder meer door haar goederen in hypotheek of in pand te geven, inclusief de eigen handelszaak.

De vennootschap kan eveneens optreden als bestuurder, volmachtdrager, mandataris of vereffenaar in andere vennootschappen of ondernemingen.

De vennootschap kan in het algemeen alle commerciële, industriële, financiële, roerende of onroerende handelingen verrichten in rechtstreeks of onrechtstreeks verband met haar maatschappelijk doel of welke van aard zouden zijn de verwezenlijking ervan geheel of ten dele te vergemakkelijken.

GEPLAATST EN GESTORT KAPITAAL

Het maatschappelijk kapitaal bedraagt twintigduizend euro (20.000 EUR).

Het wordt vertegenwoordigd door honderd (100) aandelen, zonder nominale waarde, die elk het honderdste

(100e) vertegenwoordigen van het vermogen van de vennootschap.

Op het kapitaal is gestort ten belope van zesduizend vijfhonderd euro (¬ 6.500,00).

Ondergetekende notaris bevestigt dat het gestorte gedeelte van het kapitaal gedeponeerd werd bij de KBC

Bank, zoals blijkt uit het bewijs van deponering, afgegeven door voornoemde instelling.

SAMENSTELLING VAN HET KAPITAAL Het kapitaal is samengesteld uit inbrengen in geld.

WINST en RESERVERINGEN

Winstverdeling:

Het batig overschot der resultatenrekening na aftrek van de algemene kosten, lasten en afschrijvingen, zoals blijkt uit de goedgekeurde jaarrekening, maakt de nettowinst uit.

Op deze winst wordt jaarlijks vijf ten honderd voorafgenomen voor de vorming van een wettelijke reserve. Deze voorafname is niet meer verplichtend wanneer de reserve één/tiende heeft bereikt van het kapitaal. Ze wordt opnieuw verplichtend indien om gelijk welke reden, de reserve aangetast is.

Het overblijvend saldo krijgt de bestemming die de algemene vergadering geeft, gebaseerd op de voorstellen van de zaakvoerder(s) in de geest van wat hieromtrent voorzien wordt in het Wetboek van Vennootschappen. De uitbetaling van de dividenden zal gebeuren op plaats en datum door de zaakvoerder(s) te bepalen. Vereffening-verdeling:

Na aanzuivering van alle kosten, schulden en lasten der vereffening of consignatie van de nodige sommen hiertoe, wordt het netto actief verdeeld onder de vennoten.

Zijn alle maatschappelijke aandelen niet in gelijke mate volgestort dan zullen de vereffenaars, vooraleer de bewerkingen der uitkeringen te beginnen, het evenwicht herstellen hetzij door bijkomende volstorting te eisen lastens de niet voldoende volgestorte aandelen hetzij door voorafgaandelijk terugbetaling in speciën te doen in voordeel van die aandelen die voordien zijn volgestort in een grotere verhouding.

Het netto actief wordt onder de vennoten verdeeld in verhouding tot de aandelen die zij bezitten. Elk aandeel geeft recht op een gelijk deel.

BOEKJAAR

Het maatschappelijk boekjaar begint op één januari en eindigt op eenendertig december van ieder jaar.

Het eerste boekjaar vangt aan op negenentwintig oktober tweeduizend twaalf en zal eindigen op eenendertig

december tweeduizend dertien.

JAARVERGADERING

De gewone algemene vergadering der vennoten wordt elk jaar gehouden op de eerste vrijdag van de maand maart om vijftien uur, ten maatschappelijke zetel of in elke andere plaats in het bericht van de bijeenroeping vermeld. Valt de hierboven bepaalde datum op een wettelijke feestdag, dan wordt de algemene vergadering verschoven naar de eerstvolgende werkdag, anders dan een zaterdag.

De eerste jaarvergadering wordt gehouden in tweeduizend veertien.

OMVANG EN WIJZE VAN UITOEFENING VAN BESTUUR

Artikel 17. Bevoegdheid der zaakvoerder(s)

Iedere zaakvoerder kan alle handelingen verrichten die nodig of dienstig zijn voor het bereiken van het doel van

de vennootschap, behalve deze die de wet aan de algemene vergadering voorbehoudt.

Iedere zaakvoerder vertegenwoordigt de vennootschap jegens derden en in rechte als eiser of als verweerder.

Hij kan bijzondere machten toekennen aan elke mandataris.

BENOEMINGEN

De vergadering heeft met eenparigheid van stemmen beslist het aantal zaakvoerders op twee te bepalen, en

als niet-statutair zaakvoerder te benoemen voor onbepaalde duur:

 De heer NIJS Patrick Jean Marie, oprichter voornoemd.

 Mevrouw JAMIN Elly Martine Helena, oprichter voornoemd.

Zij hebben verklaard te aanvaarden, na bevestigd te hebben niet getroffen te zijn door enige maatregel die zich

tegen deze benoeming verzet.

Luik B - Vervolg

Behoudens andersluidende beslissing van de algemene vergadering is het mandaat van mevrouw Elly Jamin als zaakvoerder kosteloos, en het mandaat van de heer Patrick Nijs bezoldigd.

OVERNAME VAN VERBINTENISSEN DIE ZIJN AANGEGAAN IN NAAM VAN DE VENNOOTSCHAP IN OPRICHTING

De vennootschap die thans is opgericht neemt alle verbintenissen over die zijn aangegaan in naam en voor rekening van de vennootschap in oprichting sinds 1 september 2012.

De voorafgaande beslissingen treden slechts in werking op het ogenblik dat de vennootschap rechtspersoonlijkheid verwerft, namelijk op de dag van neerlegging van een uittreksel van de onderhavige akte op de griffie van de territoriaal bevoegde rechtbank van koophandel.

VOLMACHT

Volmacht werd verleend aan CVBA Van Havermaet Groenweghe BV, met zetel te 3500 Hasselt, Diepenbekerweg 65, vertegenwoordigd door mevrouw Marie-Jeanne Vrijsen, wonende te 3940 Hechtel-Eksel, Gerard Jehoelstraat 42 of mevrouw Ann Termote, wonende te 3511 Hasselt (Kuringen), Gebrandestraat 34, met de mogelijkheid tot in de plaats stelling, om alle formaliteiten inzake inschrijving, wijziging of stopzetting bij het Ondernemingsloket en de Kruispuntbank der Ondernemingen alsmede bij de Administratie voor de Belastingen over de Toegevoegde Waarde te vervullen en te dien einde ook alle stukken en akten te tekenen, inclusief alle benodigde documenten en formulieren jegens de bevoegde instanties en de Rechtbank van Koophandel, en tevens alle formaliteiten te vervullen (met name ondertekening van formulieren) met betrekking tot de aansluiting bij het sociaal verzekeringsfonds zowel voor de vennootschap als de vennootschapsmandatarissen, eventueel met verzoek om vrijstelling.

Voor analytisch uittreksel uitsluitend bestemd voor neerlegging ter Griffie van de Rechtbank van Koophandel. (get.) Yves Tuerlinckx, notaris

Tegelijk hiermee neergelegd:

- voor eensluidend afschrift van de oprichtingsakte;

- uittreksel van de oprichtingsakte.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 05/11/2012 - Annexes du Moniteur belge

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

01/10/2015 : ME. - JAARREKENING 31.12.2014, GGK 21.09.2015, NGL 29.09.2015 15605-0008-010

Coordonnées
FUTURUM BEHEER

Adresse
CATSBEEKSTRAAT 25 3730 HOESELT

Code postal : 3730
Localité : HOESELT
Commune : HOESELT
Province : Limbourg
Région : Région flamande