G & T BELGIUM

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : G & T BELGIUM
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 560.860.730

Publication

10/09/2014
ÿþ Mad Ward11.1

1.4 ""1 I In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

4! 1.19ij II

ber ae Be Sta

fiECHTBANK van KOOPHANDe.

to AleWeeEti

G LEP. 2014

t.

Ondernemingsnr : Q9 60- W60. -1-30

Benaming

(voluip : G&T BELGIUM

(verkort);

Rechtsvorm: Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel: Brukskensweg 39, 3800 Sint-Truiden

(volledig adres)

Onderwerp akte: Oprichting

Uit een akte verleden voor notaris Frank De Wilde te Gingelom op 26 augustus 2014, neergelegd op de griffie v(56r registratie blijkt dat er een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid werd opgericht door:

1. De heer BAETEN Cederique Leopold Alfons Ghislain, geboren te Sint-Truiden op 22 juli 1987, NN 87.07.22 343-97, IK 591-5276460-53, ongehuwd en bevestigend geen verklaring van wettelijke samenwoning te hebben afgelegd, wonende te 3800 Sint-Truiden, Naamsevest 80.

2. De heer WILLEKENS Jordi, geboren te Sint-Truiden op 22 december 1986, rijksregistemummer 86.12.22 213-47, IK 591-5643249-85, ongehuwd en bevestigend geen verklaring van wettelijke samenwoning te hebben afgelegd, wonende te 3800 Sint-Truiden, Brukskensweg 39.

- met maatschappelijke benaming: G&T BELGIUM,

- met maatschappelijke zetel te 3800 Sint-Truiden, Brukskensweg 39, - met ais doel:

- De aan- en verkoop, in groot- en kleinhandel, van handelsgoederen zoals voeding, kledij, textiel, meubilair, sierraden, e.d. onder vorm van traditionele handel evenals op digitale wijze, zoals webshop en verkoop via internet,

- Het uitvoeren van alle activiteiten en werkzaamheden met betrekking tot het inrichten en organiseren en begeleiden van evenementen, recreatieve en/of didactische activiteiten, party's, concerten, beurzen, congressen, modeshows, castings, foto- en videosessies.

- Optreden als uitvoerend artiest inzake muziekbegeleiding en DJ-prestaties,

- Het verstrekken van adviezen, studie en begeleiding inzake financiën, vermogensplanning, marketingactiviteiten en IT-consultancy.

- Het organiseren en begeleiding van feesten, evenementen, ontspanning en recreatie, seminaries cultuurevenementen, incentives, licht- en geluidshows.

Het uitvoeren van aile werkzaamheden die verband houden met de uitbating, de aan- en verkoop, de verhuring en in huurneming van aile inrichtingen en materialen voor de ontwikkeling van hoger vermeld activiteiten.

Daartoe kan de vennootschap samenwerken met, deelnemen in, of op gelijk welke wijze, rechtstreeks o onrechtstreeks, belangen nemen in andere ondernemingen.

De vennootschap kan zowel tot waarborg van eigen verbintenissen als tot waarborg van verbintenissen van derden borg stelten, onder meer haar goederen in hypotheek of in pand te geven, inclusief de eigen handelszaak.

De vennootschap kan in het algemeen aile commerciële, industriële, financiële, roerende of onroerende handelingen verrichten in rechtstreeks of onrechtstreeks verband met haar maatschappelijk doel of welke van aard zouden zijn de verwezenlijking ervan geheel of ten dele te vergemakkelijken of te bevorderen.

- met een onbepaalde duur,

- met een kapitaal van 20.000,00 euro, dat verdeeld is in twintig (20) aandelen zonder nominale waarde, bij wijze van inbreng in geld door de heer BAETEN Cederique ten bedrage van 10.000,00 euro waarvoor hij 10 aandelen verkreeg en waarvan 4.000,00 euro volstort werd en door de heer WILLEKENS Jordi ten bedrage van 10.000,00 euro waarvoor hij 10 aandelen verkreeg en waarvan 4.000,00 euro volstort werd.

De gelden zijn overeenkomstig de bepalingen van het wetboek van vennootschappen bij storting of overschrijving gedeponeerd op een bijzondere bankrekening bij Record Bank op 21 augustus 2014 met nummer 652-8374252-33, geopend op de naam van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid in oprichting, .zoals blijkt uit het bewijs van deponering, afgegeven door voornoemde instelling.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden BQ: Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 10/09/2014 - Annexes du Moniteur belge

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

Deze aandelen zijn bef ope van meer dan één/derde volgestort

- met jaarlijkse algemene vergadering op de derde vrijdag van de maand juni om twintig uur (20.00 uur), ' eerste jaarvergadering in 2016.

- Voorwaarden tot toelating en uitoefening van stemrecht op de jaarvergadering.

De oproepingen voor de algemene vergadering worden vijftien dagen op voorhand bij een ter post aangetekende brief toegezonden aan de vennoten, de houders van certificaten die met medewerking van de vennootschap werden uitgegeven, de obligatiehouders, de zaakvoerders en eventueel aangestelde commissarissen, tenzij de bestemmelingen individueel, uitdrukkelijk en schriftelijk hebben ingestemd om de oproeping via een ander conimunicatiemiddel te ontvangen.

De oproeping bevat de agenda van de vergadering en de krachtens de wet aan voormelde personen mee te delen documenten (jaarrekening, eventueel jaarverslag en verslag commissaris) en geschiedt door middel van een ter post aangetekende brief, tenzij de bestemmelingen individueel, uitdrukkelijk en schriftelijk hebben ingestemd om de oproeping via een ander communicatiemiddel te ontvangen.

De vennoten, die aan de vergadering wensen deel te nemen, moeten vijf dagen voor de vergadering hun voornemen met gewone brief, aan de zetel van de vennootschap gericht, bekend maken. De zaakvoerders en commissarissen zijn vrijgesteld van deze formaliteit.

Vervuiling van de formaliteiten voor de bijeenroeping van de vergadering en voor de toelating tot de vergadering is evenwel niet vereist, wanneer aile vennoten aanwezig zijn en met éénparigheid van stemmen de agenda vaststellen waarover zij ter vergadering zullen beraadslagen en hierover met de vereiste meerderheid besluiten.

Vertegenwoordiging

De vennoten mogen zich op de algemene vergadering laten vertegenwoordigen door een volmachtdrager, al dan niet vennoot, en drager van een schriftelijke volmacht waarvan de vorm door de zaakvoerders bepaald wordt Minderjarigen en rechtspersonen worden door hun voogden of wettelijke vertegenwoordigers vertegenwoordigd,

- met boekjaar van 01/01 tot 31/12, eerste boekjaar tot 31/12/2015,

bestuur: De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, al dan niet vennoten en al dan niet bezoldigd. Zij worden benoemd door de algemene vergadering voor een bepaalde tijd of zonder beperking van duur.

Worden als eerste niet-statutaire zaakvoerders benoemd voor onbepaalde duur

De heer BAETEN Cederique en de heer WILLEKENS Jordi, beiden voornoemd.

Hier aanwezig en zij verklaren allen hun opdracht te aanvaarden onder de bevestiging niet getroffen te zijn door maatregelen die een aanstelling als zaakvoerder verhinderen.

Behoudens uitdrukkelijk andersluidende beslissing van de algemene vergadering is het mandaat van de zaakvoerder onbezoldigd,

Bevoegd om aile handelingen te verrichten die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van het doel van de vennootschap, met uitzondering van die handelingen waarvoor volgens de wet alleen de algemene vergadering bevoegd is.

. -

Ten overstaan van derden zal de vennootschap verbonden zijn door de enkele' handtekening van één zaakvoerder.

- bestemming van de winst: Het batig slot dat de jaarrekening aanwijst nadat alle lasten, de algemene kosten, de nodige provisies en afschrijvingen zijn afgetrokken, maakt de zuivere winst van de vennootschap uit. Van deze winst wordt ten minste een/twintigste voorafgenomen om de wettelijke reserve te vormen totdat deze een/tiende van het maatschappelijk kapitaal bedraagt. Over de reservering of uitkering van het saldo beslist de algemene vergadering.

- verdeling netto-actief na ontbinding: Na aanzuivering van alle kosten, lasten en schulden der vereffening of consignatie van de nodige sommen hiertoe, wordt het netto-actief onder de vennoten verdeeld. Hierbij wordt in voorkomend geval rekening gehouden met de verschillende mate van volstorting van de verschillende aandelen

- Volmacht voor administratieve handelingen na de oprichting.

De comparanten stellen de hierna genoemde personen aan als bijzondere gevolmachtigden, die elk afzonderlijk kunnen optreden en met de mogelijkheid tot indeplaatsstelling, aan wie de macht verleend wordt om de inschrijving, wijziging, doorhaling in de Kruispuntbank der Ondernemingen (KBO) te verrichten, alsmede alle formaliteiten te vervullen die ten gevolge van deze akte zouden nuttig of noodzakelijk zijn bij aile private of publiek-irechtelijke instehlingen, onder meer met betrekking tot de B.T.W., de formaliteiten inzake douane en accijnzen, de aanvraag van vergunningen, de aanvraag registraties en dergelijke en om aile noodzakelijke stukken te ondertekenen en de vennootschap te vertegenwoordigen bij de hierbij betrokken instanties, met name: BREPOELS ACCOUNTANTS Bvba, Zeepstraat 4 te 3740 BILZEN, vertegenwoordigd door Ludo Brepoels, accountant,





Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 10/09/2014 - Annexes du Moniteur belge

Voor gelijkvormig uittreksel, met het oog op de neerlegging ter griffie van de rechtbank van koophandel,

Notaris Frank DE WILDE

Tegelijk hiermee neergelegd:

- uitgifte van voormelde oprichtingsakte



Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso: Naam en handtekening

Coordonnées
G & T BELGIUM

Adresse
BRUKSKENSWEG 39 3800 SINT-TRUIDEN

Code postal : 3800
Localité : SINT-TRUIDEN
Commune : SINT-TRUIDEN
Province : Limbourg
Région : Région flamande