G. DILISSEN & ZONEN INTERNATIONALE TRANSPORTEN

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : G. DILISSEN & ZONEN INTERNATIONALE TRANSPORTEN
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 455.210.805

Publication

02/05/2014 : Ontslag zaakvoerder en wijziging maatschappelijke zetel Tijdens de buitengewone algemene vergadering d.d. 14 maart 2014 werd beslist:
De algemene vergadering neemt akte van het ontslag uit de functie van zaakvoerder dat werd ingediend door dhr. Marc Dilissen. Dit ontslag gaat in op 31/12/2013. De algemene vergadering verleent kwijting aan de zaakvoerder voor de uitoefening van zjjn mandaat.

De maatschappelijke zetel wordt verplaatst naar Léo Baekelandlaan 15,3900 Overpelt vanaf 1 januari 2014

Zaakvoerder Dilissen Carlo

Op de laatste blz van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening
30/05/2014
ÿþ mod 11.1



In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

RECHTBANK van KOOPHANDEL

te ANTWERPEN, afdeling HASSELT

20 MEI 2014

Griffie

amen

Voorbehouden

aan het

Belgisch Staatsblad

Ondernemingsnr : 0465.210.805

Benaming (voluit) :G. DILISSEN & ZONEN INTERNATIONALE TRANSPORTEN

I! (verkort) :

Rechtsvorm besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

11



: .

ii Meester Silvie Lopez-Hemandez, geassocieerd notaris, met zetel te Neerpelt, Boseind 23, opgesteld! !! voor registratie naar analogie van artikel 173 van het wetboek der registratierechten, met als enig 1

, Zetel: Leo Baekelandlaan 15, Nolimpark 5241

. '

, Uit het proces-verbaal van de buitengewone algemene vergadering verleden op 30 april 2014 voor! Onderwerp akte :Statutenwijziging

3900 Overpelt , ,

doel neergelegd te worden op de greffe van de bevoegde rechtbank van koophandel, blijkt: .

, Dat de buitengewone algemene vergadering van de besloten vennootschap met beperkte! .,

i: aansprakelijkheid "G. DIUSSEN & ZONEN INTERNATIONALE TRANSPORTEN", met maatschappelijke zetel te 3900 Overpelt, Leo Baekelandlaan 15, Notimpark 5241, volgendei,

beslissingen genomen heeft ,

Eerste beslissing  naamswijziging ,

I! De vergadering beslist de naam van de vennootschap te wijziging in "Dilissen Logistics" eni dienovereenkomstig artikel 1 van de statuten aan te passen zoals hierna bepaald bij de aanneming van

., ,

de nieuwe statuten. ,

i Tweede beslissing  aanpassing statuten aan zeteiverplaatsing "

De vergadering stelt vast dat de zetel werd verplaatst naar 3900 Overpelt, Leo Baekelandlaan 15, il Nolimpark 5241 bij beslissing van de buitengewone algemene vergadering van 14 maart 2014 en beslist dienovereenkomstig artikel 3 van de statuten aan te passen zoals hierna bepaald bij de aanneming vanij

!i de nieuwe statuten. , ,

!! Derde beslissing - Kapitaalvermindering ;

i De vergadering beslist het maatschappelijk kapitaal te verminderen met een bedrag ' vari

i negentienduizend achthonderdvierentwintig euro (¬ 19.824,00), teneinde het te brengen van  negenennegentigduizend honderdzevenenvijftig euro veertig cent (¬ 99.157,40 /4.000.000 BEF) ol:' I! negenenzeventigduizend driehonderddrieëndertig euro veertig cent (¬ 79.333,40) met vernietiging van! I! 800 aandelen, !! De vergadering beslist dat deze kapitaalvermindering zal aangerekend worden op het werkelijk gestorti ! kapitaal en ertoe strekt het kapitaal van de vennootschap in overeenstemming te brengen met de!

!! huidige en toekomstige noden van de vennootschap. .

De vergadering beslist vervolgens dat deze kapitaalvermindering zal geschieden door terugbetaling in!  specién van een bedrag gelijk aan het bedrag van de kapitaalvermindering aan de aandeelhouders

.. i wiens aandelen worden vernietigd overeenkomstig hun aandelenbezit, zijnde: ,

- de heer DILISSEN Carlo, met betrekking tot 400 aandelen, oftewel een bedrag van: negenduizend'

: :1 negenhonderdentwaaif euro (¬ 9,912,00) (400 x ¬ 24,78); :

!: - mevrouw SYMONS Monique, met betrekking tot 400 aandelen, oftewel een bedrag van: negenduizend

q negenhonderdentwaalf euro (¬ 9.912,00) (400 x ¬ 24,78), .

ii De vergadering stelt vast en verzoekt mij, notaris, akte te nemen van het feit dat de voormelde: i kapitaalvermindering van negentienduizend achthonderdvierentwintig euro (¬ 19.824,00) daadwerkelijk verwezenlijkt werd en dat het kapitaal aldus daadwerkelijk gebracht werd op negenenzeventigduizend!

! driehonderddrieëndertig euro veertig cent (¬ 79.333,40). . ,

i Toelichting van de instrumenterende notaris :

, ,

i De aandeelhouders verklaren door ondergetekende notaris ingelicht te zijn omtrent de inhoud van de ! artikelen 317 van net Wetboek van Vennootschappen, dat inzake reële kapitaalvermindering voorziet!

Op de laatste blz. van Luik B vermelden: Recto: Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 30/05/2014 - Annexes du Moniteur belge

Mod 11.1

'Obor-

behouden

aan het

BeIgisch Staatsblad

e "

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 30/05/2014 - Annexes du Moniteur belge

dat de schuldeisers, wier vordering ontstaan is voor de bekendmaking in de Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad van de bij dit proces-verbaal besliste kapitaalvermindering, het recht hebben om binnen de twee maanden na gezegde bekendmaking een zekerheid te eisen voor de vorderingen die op het tijdstip van die bekendmaking nog niet zijn vervallen. De vennootschap kan deze vordering afweren door de schuldvordering te betalen tegen haar waarde, na aftrek van het disconto. Aan de aandeelhouders mag bijgevolg geen terugbetaling in het kader van de hierboven besliste kapitaalvermindering gebeuren zolang de schuldeisers die binnen de hierboven bedoelde termijn van twee maanden hun recht hebben doen gelden, geen voldoening hebben gekregen.

In overeenstemming met het hierboven geakteerde besluit beslist de vergadering om artikel 5 van de statuten aan te passen zoals hierna bepaald bij de aanneming van de nieuwe statuten.

Vierde beslissing: afschaffing nominale waarde van de aandelen

De vergadering beslist de nominale waarde van de aandelen af te schaffen zodat het kapitaal voortaan verdeeld is in 3.200 aandelen zijn zonder aanduiding van een nominale waarde en elk aandeel 1/3,200ste deel van het maatschappelijk kapitaal vertegenwoordigt

Vijfde beslissing: aanneming nieuwe statuten

De vergadering beslist nieuwe statuten aan te nemen teneinde deze in overeenstemming te brengen met de genomen besluiten, de taalwetgeving, de invoering van de euro op 1 januari 2002, de codificatie van de vennootschappenwet en de Wet Corporate Governance de dato 2 augustus 2002.

De duur en het doel blijven ongewijzigd.

De vergadering beslist vervolgens dat de statuten van de vennootschap "Dilissen Logistics" luiden als volgt

STATUTEN:

A. Rechtsvorm - Naam - Duur - Zetel - Doel

Artikel 1 - Rechtsvorm - Naam

De vennootschap is een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid met de naam "Dilissen Logistics".

Artikel 2 - Duur

De vennootschap bestaat voor onbepaalde duur.

Artikel 3 - Zetel

De vennootschap heeft haar zetel te 3900 Overpelt, Leo Baekeiandlaan 15, Nolimpark 5241.

De zetel kan zonder statutenwijziging verplaatst worden in België binnen het Nederlandstalig gebied en/of het tweetalig gebied Brussel Hoofdstad, bij besluit van de zaakvoerder(s).

De vennootschap kan, bij eenvoudig besluit van de zaakvoerder(s), in België of in het buitenland bijkomende administratieve zetels en bedrijfszetels vestigen, alsmede kantoren en bijkantoren oprichten.

Artikel 4 - Doel

De vennootschap heeft tot doel

Het uitbaten van een onderneming in vervoer, zowel nationaal als internationaal, waarbij zij kan optreden zowel als vervoerondernemer als tussenpersoon op het gebied van goederenvervoer ; het verrichten van alle bevrachtingen, verzendingen ; het opstapelen en behandelen van aile goederen ; aile makelaars- en verzekeringsverrichtingen ; het in huur geven van aile bereidings-, verpakkings-, opslag-of verzendingsmateriaal ; de aankoop en verkoop van alle vervoermiddelen, materialen, onderdelen, brandstoffen en aile andere voor het maatschappelijk doel benodigde bijhorigheden ; het verrichten van alle intern en extern, nationaal en internationaal vervoer van personen en zaken en het in huur geven van alle vervoermateriaal, zowel voor eigen rekening ais voor rekening van derden.

Dit alles in de meest uitgebreide betekenis van de termen. Zij mag tevens om het even welke gelijkaardige handelingen stellen die van aard zouden zijn de verwezenlijking van haar doel te vergemakkelijken of uit te breiden.

De vennootschap mag, rechtstreeks of onrechtstreeks belangen nemen door inbreng, afstand, fusie, inschrijving op of aankoop van effekten, financiële tussenkomst of op welke andere wijze ook, in zaken, ondernemingen, verenigingen of vennootschappen, die een zelfde, gelijkaardig of samenhangend doel nastreven of eenvoudig nuttig zouden zijn tot de verwezenlijking van haar doel.

De vennootschap kan alle roerende en onroerende verrichtingen uitvoeren die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van haar doel.

B. Kapitaal- aandelen.

Artikel 5 - Kapitaal

Het kapitaal van de vennootschap bedraagt negenenzeventigduizend driehonderddrieëndertig euro

veertig cent (¬ 79.333,40).

Het is verdeeld in drieduizend tweehonderd (3.200) aandelen, zonder aanduiding van een nominale

waarde; elk aandeel vertegenwoordigt I/3.200° deel van het maatschappelijk kapitaal,

Artikel 6 - Volstorting van de aandelen.

De zaakvoerder doet opvraging van de stortingen op de aandelen die bij hun intekening niet volledig

afbetaald werden; hij bepaalt de tijdstippen van de stortingen en stelt het bedrag ervan vast in een

Op de laatste blz. van Lulk B vermelden: Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Versa : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 30/05/2014 - Annexes du Moniteur belge

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsbrad

bericht dat minstens dertig dagen voor het tijdstip, vastgesteld voor de storting, per aangetekend schrijven verzonden wordt.

De aandeelhouder die, na het verstrijken van deze opzegging, nalaat elke op de aandelen opgevraagde storting te doen, moet aan de vennootschap intresten vergoeden die, vanaf de dag van de opeisbaarheid van de storting, berekend worden tegen de tarieven die door de Nationale Bank worden toegepast voor het disconto der aanvaarde wissels, vermeerderd met twee ten honderd.

Daarenboven mag de zaakvoerder, nadat een tweede bericht gedurende een maand zonder resultaat is gebleven, de aandeelhouder vervallen verklaren en zijn effecten doen verkopen, onverminderd het recht het verschuldigd gebleven bedrag en elke schadevergoeding en gebeurlijke intresten van hem te vorderen.

De zaakvoerder mag de aandeelhouders toelating geven hun aandelen vervroegd te volstorten. In dit geval bepalen zij de voorwaarden onder dewelke de vervroegde stortingen toegelaten zijn.

Het uitoefenen van de rechten, verbonden aan de aandelen waarop de stortingen niet werden verricht, wordt opgeschort zolang deze stortingen, regelmatig opgevraagd en opeisbaar, niet gedaan werden. Artikel 7 - Bijzondere regels voor kapitaalverhoging door inbreng in geld.

Bij elke kapitaalverhoging worden de aandelen, waarop in geld wordt ingeschreven, het eerst aangeboden aan de aandeelhouders, naar evenredigheid van het gedeelte van het kapitaal dat hun aandelen vertegenwoordigen, op de wijze en met de uitzonderingen bepaald in de artikelen 309 en 310 van het Wetboek van Vennootschappen.

Artikel 8 - Bijzondere regels voor kapitaalverhoging door inbreng in natura

De inbreng in nature wordt slechts in aanmerking genomen indien hij bestaat uit verrnogensbestanddelen die naar economische maatstaven waardeerbaar zijn.

Artikel 9 - Register van aandelen.

De aandelen en de overdrachten ervan worden aangetekend in een register van aandelen, welk in de zetel der vennootschap wordt bewaard. Naar aanleiding van de inschrijving in het register, wordt aan de vennoten een certificaat tot bewijs hiervan overhandigd. Aan de aandelen wordt een volgnummer toegekend.

Artikel 10.- Overdracht van aandelen onder de levenden - meerhoofdigheid

a) De aandelen van een vennoot mogen, op straffe van nietigheid, niet worden overgedragen onder de levenden dan met instemming van ten minste de helft van de vennoten die ten minste drie/vierde van het kapitaal bezitten, na aftrek van de rechten waarvan de overdracht is voorgesteld.

Deze instemming is evenwel niet vereist wanneer de aandelen overgedragen worden aan een vennoot, aan de echtgenoot van de overdrager of aan bloedverwanten in de rechte lijn van de overdrager.

b) De vennoot die een of meer aandelen wil overdragen moet van zijn voornemen aan de vennoten kennis geven bij aangetekende brief, waarin hij de naam, de voornaam, het beroep en de woonplaats van de voorgestelde overnemer meedeelt, alsook het aantal aandelen dat hij wenst over te dragen, en de daarvoor geboden prijs.

Indien de vennoten in gebreke blijven binnen een maand te antwoorden op het verzoek tot goedkeuring van de overdracht, hun bij aangetekende brief toegezonden, zullen zij geacht worden zich niet te verzetten tegen de overdracht.

c) De weigerende vennoten zijn ertoe gehouden aan de overdrager binnen drie maanden te rekenen vanaf de weigering mee te delen of zijzelf de aandelen inkopen, dan wel of zij er een koper voor hebben gevonden. Is hun antwoord bevestigend, dan wordt de afkoop geacht te zijn totstandgekomen.

Indien de afkoop niet binnen de drie maanden is totstandgekomen, kan de overdrager de ontbinding van de vennootschap vorderen, doch moet hij dit recht uitoefenen binnen veertig dagen na het verstrijken van die termijn.

d) Bij afkoop zal de verkoopprijs gelijk zijn aan de werkelijke waarde op de dag van de overdracht. Bij gebrek aan overeenstemming tussen partijen zal de werkelijke waarde worden vastgesteld door twee deskundigen, waarvan een door elk partijen te benoemen. De deskundigen zullen rekening houden met alle gegevens die de waarde van aandelen kunnen beïnvloeden, en met de bestaansmogelijkheden van de vennootschap. Over meningsverschillen tussen de twee deskundigen zal worden beslist door een derde deskundige die, op hun verzoek of op verzoek van een der partijen, zal worden aangewezen door de voorzitter van de rechtbank van koophandel van de plaats waar de vennootschap gevestigd is. Tegen de beslissing van de derde deskundige staat geen rechtsmiddel open.

Indien uitstel van betaling wordt toegekend, mag de afbetalingstermijn niet meer dan vijf (5) jaar bedragen te rekenen vanaf het besluit tot inkoop. Zolang de aandelen niet zijn afbetaald, zijn zij niet vatbaar voor overdracht.

Na het verstrijken van de betalingstermijn kunnen de rechthebbenden de weigerende vennoten tot betaling dwingen door aile rechtsmiddelen.

De bepalingen inzake overdracht onder levenden zijn van toepassing bij de overdracht door of ten voordele van een rechtspersoon.

Artikel 10bis: overgang van aandelen bu i overlijden - meerhoofdigheid

a) De aandelen van een vennoot mogen niet overgaan wegens overlijden dan met instemming van ten

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

mad 11.1

minste de helft van de vennoten, die ten minste drie/vierde van het kapitaal bezitten, na aftrek van de rechten waarvan de overgang is voorgesteld.

Deze instemming is evenwel niet vereist, wanneer de aandelen overgaan aan een vennoot, de echtgenoot van de erflater, aan bloedverwanten in rechte lijn van de ertlater.

b) De erfgenamen, legatarissen of rechtverkrijgenden moeten bij aangetekend schrijven binnen een maand te rekenen vanaf het overlijden van de vennoot aan de zaakvoerders nauwkeurig opgeven hoe de nalatenschap is vererfd. Zij moeten tevens de naam, de voornamen, het beroep en de woonplaats van de rechtverkrijgenden en hun respectievelijke erfrechten opgeven en meedelen hoe de aandelen tussen hen zullen worden verdeeld. De zaakvoerder aan wie de kennisgeving wordt gedaan, is verplicht binnen de zeven dagen de andere vennoten daarvan op de hoogte te brengen.

Indien de vennoten in gebreke blijven binnen een maand vanaf de kennisgeving door de zaakvoerder te antwoorden op het verzoek tot goedkeuring van de overdracht, zullen zij geacht worden zich niet te verzetten tegen de overdracht,

c) De weigerende vennoten zijn ertoe gehouden aan de overdrager binnen drie maanden mee te delen, of zijzelf de aandelen inkopen, dan wel of zij er een koper voor hebben gevonden. De termijn gaat in vanaf de kennisgeving van de weigering. Is hun antwoord bevestigend, dan wordt de afkoop geacht te zijn totstandgekomen.

Indien de afkoop niet binnen de drie maanden is totstandgekomen, kunnen de erfgenamen de ontbinding van de vennootschap vorderen, doch moeten zij dit recht uitoefenen binnen de veertig dagen na het verstrijken van die termijn.

De erfgenamen en legatarissen of rechtverkrijgenden, die geen vennoot kunnen worden, omdat zij niet als vennoot zijn toegelaten, hebben recht op de waarde van de overgegane aandelen; deze waarde wordt vastgesteld en uitbetaald zoals in artikel 10 van deze statuten is bepaald en zonder rekening te houden met de schatting in het testament.

Indien uitstel van betaling wordt toegekend, mag de afbetalingstermijn niet meer dan vijf jaar bedragen te rekenen vanaf het besluit tot inkoop. Zolang de aandelen niet zijn afbetaald, zijn zij niet vatbaar voor overdracht.

Na het verstrijken van de betalingstermijn kunnen de rechthebbenden de weigerende vennoten tot betaling dwingen door alle rechtsmiddelen.

Artikel lOter- Overgang van aandelen onder de levenden en bij overlijden Eenhoofdigheid

Tot overdracht van een geheel of gedeelte van zijn aandelen wordt door de enige vennoot alleen beslist. Indien de enige vennoot overlijdt en erfgenamen of legatarissen nalaat, zijn de beperkingen voormeld in artikel 10bis niet van toepassing.

C. Bestuur en vertegenwoordiging

Artikel 11. Bestuur

Zolang de vennootschap slechts één vennoot telt, wordt zij bestuurd hetzij door de enige vennoot, hetzij door een of meer personen, al dan niet vennoot, benoemd met of zonder beperking in de tijd, hetzij in de statuten hetzij door de enige vennoot handelend als algemene vergadering.

Telt de vennootschap meerdere vennoten, dan wordt zij bestuurd door één of meer zaakvoerders, natuurlijke personen of rechtspersonen, al dan niet vennoot, benoemd met of zonder beperking van duur en die, indien zij worden benoemd in de statuten, de hoedanigheid van statutair zaakvoerder kunnen hebben.

Wanneer een rechtspersoon tot bestuurder wordt benoemd, is deze verplicht onder zijn vennoten, zaakvoerders, bestuurders of werknemers een vast vertegenwoordiger, natuurlijk persoon, aan te duiden die belast wordt met de uitvoering van de opdracht van bestuurder in naam en voor rekening van de rechtspersoon.

Voor de benoeming en de beëindiging van de opdracht van de vaste vertegenwoordiger gelden dezelfde regels van openbaarmaking alsof hij deze opdracht in eigen naam en voor eigen rekening zou vervullen.

De algemene vergadering die de zaakvoerder(s) benoemt bepaalt hun aantal, de duur van hun opdracht en, indien er meerdere zaakvoerders zijn, hun bevoegdheid. Bij gebrek aan bepaling van de duurtijd, wordt hun mandaat geacht van onbepaalde duur te zijn.

De gewone zaakvoerders zijn herroepbaar ad nutum bij besluit van de algemene vergadering, zonder dat hun herroeping recht geeft op enige vergoeding.

Artikel 12. Bevoegdheden

Als er slechts één zaakvoerder is, is het geheel van de bestuursbevoegdheden aan hem toegekend, met de mogelijkheid een deel van deze bevoegdheden te delegeren.

Indien de vennootschap door meer dan één zaakvoerder wordt bestuurd, en behoudens inrichting door de algemene vergadering van een college van zaakvoerders, mag iedere zaakvoerder, alleen optredend, aile handelingen stellen die nodig of nuttig zijn voor de verwezenlijking van het doel van de vennootschap, behalve deze die de wet of de statuten aan de algemene vergadering voorbehouden. Iedere zaakvoerder vertegenwoordigt de vennootschap jegens derden en in rechte als eiser of als verweerder.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : .L o: Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 30/05/2014 - Annexes du Moniteur belge

mod 11.1

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad



Hij kan bijzondere machten toekennen aan elke mandataris.

Artikel 13. Vergoeding

De algemene vergadering beslist of het mandaat van de zaakvoerder al dan niet ten kosteloze titel

wordt uitgeoefend.

Indien het mandaat van de zaakvoerder bezoldigd is, dan bepaalt de algemene vergadering, beslissend

met absolute meerderheid van stemmen, of de enige vennoot, het bedrag van deze vaste of evenredige

vergoeding.

Deze wordt geboekt op de algemene kosten, los van aile eventuele representatie-, reis- en

verplaatsingskosten.

D. Toezicht

Artikel 14. Controle van de vennootschap

Wanneer het door de wet vereist is en binnen de wettelijke grenzen, wordt het toezicht op de

vennootschap toevertrouwd aan één of meerdere commissarissen, benoemd voor een hernieuwbare

termijn van drie jaar.

E. Algemene vergadering

Artikel 15 - Gewone, bijzondere en buitengewone algemene vergadering

De gewone algemene vergadering van de vennoten, jaarvergadering genoemd, moet ieder jaar worden

bijeengeroepen op laatste vrijdag van mei.

Indien die dag een wettelijke feestdag is wordt de vergadering op de eerstvolgende werkdag gehouden.

Indien wordt geopteerd voor de procedure van schriftelijke besluitvorming zoals uiteengezet in artikel

drieëntwintig van de statuten, dan moet het rondschrijven waarvan in dat artikel sprake minstens twintig

dagen voor de datum van de jaarvergadering worden verstuurd.

Ten allen tijde kan een bijzondere algemene vergadering worden bijeengeroepen om te beraadslagen

en te besluiten over enige aangelegenheid die tot haar bevoegdheid behoort en die geen wijziging van

de statuten inhoudt.

Ten allen tijde kan ook een buitengewone algemene vergadering worden bijeengeroepen om over enige

wijziging van de statuten te beraadslagen en te besluiten.

Artikel 16 - Plaats van de vergadering.

De gewone, de bijzondere en de buitengewone algemene vergaderingen worden gehouden in de zetel

van de vennootschap of in een andere plaats, aangewezen in de oproeping.

Artikel 17 - Bijeenroeping.

De zaakvoerder kan zowel een gewone algemene vergadering als een bijzondere of een buitengewone

algemene vergadering bijeen roepen.

Hij moet de jaarvergadering bijeenroepen op de bij deze statuten bepaalde dag.

Artikel 18 Oproeping Toezenden van stukken

De oproepingen tot een algemene vergadering vermelden de agenda met de te behandelen

agendapunten.

Zij worden gedaan overeenkomstig de bepalingen van het Wetboek van vennootschappen.

Samen met de oproepingsbrief, wordt aan de vennoten, aan de zaakvoerders en aan de

commissarissen een afschrift toegezonden van de stukken, die hen krachtens de wet moeten worden

ter beschikking gesteld.

Er wordt ook onverwijld en kosteloos een afschrift gezonden aan de andere opgeroepen personen die

erom verzoeken.

Artikel 19 . Voorzitterschap - Bureau - Aanwezigheid.

Elke algemene vergadering wordt voorgezeten door de oudste aanwezige zaakvoerder of, bij diens

afwezigheid, door de oudste aanwezige of vertegenwoordigde vennoot.

De voorzitter wijst een secretaris en een stemopnemer aan, die geen aandeelhouder behoeven te zijn.

Op elke algemene vergadering wordt een aanwezigheidslijst bijgehouden.

Artikel 20 Stemrecht.

Elk aandeel geeft recht op één stem.

Artikel 21 Aandelen en andere effecten in onverdeeldheid.

Wanneer aandelen en andere effecten in onverdeeldheid toebehoren aan verscheidene personen, dan

kunnen de daaraan verbonden rechten ten aanzien van de vennootschap slechts uitgeoefend worden

door één enkele persoon die daartoe schriftelijk is aangewezen door alle gerechtigden.

Zolang zodanige aanwijzing niet gedaan is, blijven alle aan de aandelen en andere effecten verbonden

rechten geschorst. Kan tussen de gerechtigden geen overeenstemming bereikt worden, dan kan de

burgerlijke rechter, en in geval van hoogdringendheid, haar voorzitter, op verzoek van de meest gerede

partij een voorlopige bewindvoerder benoemen om de betrokken rechten uit te oefenen in het belang

van de gezamenlijke gerechtigden.

Wanneer één of meer aandelen en andere effecten tot het gemeenschappelijk vermogen van

echtgenoten behoren en er tussen de echtgenoten geen overeenstemming bereikt wordt, dan kan de

vrederechter overeenkomstig artikel 1421 van het burgerlijk wetboek één van beide echtgenoten op

diens verzoek machtigen om de bedoelde rechten alleen uit te oefenen.



Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 30/05/2014 - Annexes du Moniteur belge



Op de laatste blz. van Luik 13 vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso: Naam en handtekening

f o mod 11.1

Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

Artikel 22 - Vruchtgebruik op aandelen.

Is het aandeel met vruchtgebruik bezwaard, dan wordt de uitoefening van het aan dat aandeel verbonden stemrecht uitgeoefend door de vruchtgebruiker.

Artikel 23 - Besluitvorming in de gewone en de bijzondere algennene vergadering

In de gewone en in de bijzondere algemene vergadering worden de besluiten genomen bij absolute meerderheid van stemmen, behoudens strengere statutaire en wettelijke voorschriften terzake.

De onthoudingen of blancostemmen en de nietige stemmen worden in de gewone en in de bijzondere algemene vergadering bij de berekening van de meerderheid verwaarloosd.

Bij staking van stemmen is het voorstel verworpen.

Artikel 24 - Notulen.

Van elke algemene vergadering worden tijdens de vergadering notulen opgemaakt.

De notulen van de gewone en van cie bijzondere algemene vergadering worden door de secretaris onder leiding van de vcorzitter opgetekend in een daartoe bestemd register en worden aan het eind van de vergadering ondertekend door de leden van het bureau en door de aandeelhouders die het vragen. Artikel 25 - Schrifteliike besluitvorming

Met uitzondering van de beslissingen, die bij authentieke akte moeten worden verleden, kunnen de vennoten éénparig en schriftelijk aile besluiten nemen die tot de bevoegdheid van de algemene vergadering behoren.

Daartoe zal door een zaakvoerder/de zaakvoerders/het college van zaakvoerders, een rondschrijven, hetzij per brief, fax, e-mail of enige andere informatiedrager, met vermelding van de agenda en de voorstellen van besluit worden verstuurd naar alle vennoten, zaakvoerders, commissarissen, obligatie-of certificaathouders, met de vraag aan de vennoten de voorstellen van besluit goed te keuren en binnen een termijn van twintig dagen na ontvangst van het rondschrijven op correcte manier getekend terug te sturen naar de zetel van de vennootschap of op enige andere plaats in het rondschrijven vermeld.

Is binnen deze periode de goedkeuring van alle vennoten niet ontvangen, dan wordt de beslissing geacht niet genomen te zijn.

F. Boekiaar - Jaarrekening - Winstverdeling

Artikel 26 - Boekjaar.

Het boekjaar van de vennootschap gaat telkens in op 1 januari en eindigt op 31 december van hetzelfde

jaar.

Op het einde van het boekjaar worden de boeken en bescheiden afgesloten en maken de zaakvoerders

de inventaris op, alsmede de jaarrekening.

De jaarrekening bestaat uit de balans, de resultatenrekening en de toelichting en vormt één geheel.

Artikel 2.7- Winstverdeling.

Jaarlijks wordt van de netto-winst een bedrag van tenminste één/twintigste voorafgenomen om de

wettelijke reserve te vormen totdat deze één/tiende van het kapitaal bedraagt.

Het saldo van de winst wordt aangewend volgens de beslissing van de algemene vergadering.

Artikel 28 - Dividenden.

De zaakvoerder bepaalt het tijdstip en de wijze waarop de dividenden zullen worden uitbetaald. De

uitbetaling moet geschieden binnen een jaar na de algemene vergadering waarop het bedrag is

vastgesteld.

Dividenden die niet geïnd zijn, verjaren na verloop van vijf jaar.

Artikel 29 - Uitkeringen.

Geen uitkering mag geschieden indien op de datum van afsluiting van het laatste boekjaar het netto-

actief, zoals dat blijkt uit de jaarrekening, is gedaald of ingevolge de uitkering zou dalen beneden het

bedrag van het gestorte, of indien dit hoger is, van het opgevraagde kapitaal, vermeerderd met alle

reserves die volgens de wet of de statuten niet mogen worden uitgekeerd en verder dient gehandeld

naar het voorschrift van artikel 320 van het Wetboek van Vennootschappen.

Elke uitkering die in strijd is met deze bepaling moet door de begunstigden worden terugbetaald indien

de vennootschap bewijst dat zij wisten dat de uitkering in strijd was met de voorschriften of daarvan niet

onkundig konden zijn.

G. Ontbinding Vereffening.

Artikel 30 - Ontbinding.

De vennootschap kan op elk moment worden ontbonden door beslissing van de algemene vergadering

(of: van de enige vennoot) beslissende in de vormen vereist voor de statutenwijziging.

De vennootschap blijft na ontbinding, ongeacht of deze door een uitspraak van de rechter, dan wel bij

een besluit van de algemene vergadering plaats heeft, als rechtspersoon voortbestaan voor haar

vereffening tot aan de sluiting ervan.

Artikel 31 - Vereffenaars.

Bij ontbinding van de vennootschap, om welke reden en op welk ogenblik het ook zij, wordt de

vereffening verzorgd door de zaakvoerder(s) in functie, onder voorbehoud van het recht van de

algemene vergadering om één of meerdere vereffenaars aan te duiden, hun bevoegdheden te omlijnen











Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 30/05/2014 - Annexes du Moniteur belge



Op de leatste blz. van Luik B vermelden Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso: Naam en handtekening

mod 11.1

" Voorbehouden

aan het Belgisch Staatsblad





en hun vergoeding te bepalen.

De aangeduide vereffenaar(s) kunnen pas in, functie treden nadat hun benoeming door de bevoegde Rechtbank van Koopfwidel is bevestigd. ;

Artikel 32 - Wijze van vereffening.

Na aanzuivering van aile schulden, lasten en kosten van de vereffening of consignatie van de nodige sommen om die te voldoen en, indien er aandelen zijn die niet zijn volgestort, na herstelling van het evenwicht tussen de aandelen, hetzij door bijkomende volstorting te eisen lastens de niet voldoende volgestorte aandelen, hetzij door voorafgaandelijke terugbetalingen te doen in voordeel van die aandelen die in een grotere verhouding zijn volgestort, wordt het netto actief verdeeld onder aile vennoten naar verhouding van het aantal aandelen dat zij bezitten en worden de goederen die nog in natura voorhanden zijn op dezelfde wijze verdeeld.

H. Keuze van woonplaats.

De vennoten, zaakvoerder en vereffenaar, die hun woonplaats in den vreemde hebben, worden geacht woonplaats te kiezen in de zetel van de vennootschap, waar aile dagvaardingen, betekeningen en kennisgevingen kunnen worden gedaan betreffende de zaken van de vennootschap."

Zesde beslissing: Toekenning van bevoegdheden aan de zaakvoerder

De vergadering verleent de zaakvoerder aile bevoegdheden om de hierboven geakteerde besluiten uit te voeren, inzonderheid de bevoegdheden om de terugbetaling waartoe de vergadering heeft besloten, na afloop van de wettelijke termijn onder de wettelijke voorwaarden te verrichten.

Zevende beslissing

De vergadering verleent aan ondergetekende notaris aile machten om de gecoördineerde tekst van de statuten van de vennootschap op te stellen, te ondertekenen en neer te leggen op de griffie van de bevoegde rechtbank van koophandel, overeenkomstig de wettelijke bepalingen ter zake..

Achtste beslissing

De vergadering verleent bijzondere volmacht aan Finvision te 3500 Hasselt, Kempische Kaai 69/02, evenals aan haar bedienden, aangestelden en lasthebbers, om, met mogelijkheid tot indeplaatsstelling, de vervulling van alle administratieve formaliteiten te verzekeren.



Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 30/05/2014 - Annexes du Moniteur belge

VOOR ANALYTISCH UITTREKSEL

Notaris Silvie LOPEZ-HERNANDEZ,

geassocieerd notaris te Neerpelt.

Tegelijk hiermee neergelegd

- volledige uitgifte.

gecoördineerde tekst der statuten.



Op de laatste blz. van Luik B vermelden: Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

07/07/2014 : HA089595
13/06/2013 : HA089595
24/08/2012 : HA089595
27/07/2011 : HA089595
06/08/2010 : HA089595
20/07/2009 : HA089595
01/08/2008 : HA089595
06/08/2007 : HA089595
27/07/2006 : HA089595
02/08/2005 : HA089595
15/10/2004 : HA089595
06/10/2003 : HA089595
03/10/2002 : HA089595
23/07/1999 : HA089595
02/06/1995 : HA89595

Coordonnées
G. DILISSEN & ZONEN INTERNATIONALE TRANSPORT…

Adresse
LEO BAEKELANDLAAN 15 3900 OVERPELT

Code postal : 3900
Localité : OVERPELT
Commune : OVERPELT
Province : Limbourg
Région : Région flamande