G.D.M.J.

société coopérative à responsabilité à finalité sociale


Dénomination : G.D.M.J.
Forme juridique : société coopérative à responsabilité à finalité sociale
N° entreprise : 508.539.722

Publication

20/08/2014 : ME. - JAARREKENING 31.12.2013, GGK 27.06.2014, NGL 13.08.2014 14421-0462-012
31/12/2012
ÿþOndernemingsnr : 0 5 0 8. 5 3 9, 7 2 2

Benaming

(voluit) : G.D.M.J.

Rechtsvorm : Naamloze Vennootschap

Zetel : 3680 Maaseik, Gremelsloweg 1044

Onderwerp akte : Oprichting

Uit een akte verleden voor ANITA INDEKEU, notaris met standplaats Neeroeteren (Maaseik), op 4 december 2012, geregistreerd te Maaseik op 6 december 2012, boek 545, blad 67, vak 9, negen bladen geen verzendingen, ontvangen vijfentwintig euro, de Ea. Inspecteur J.Haeldermans, blijkt dat:

1.- De heer DETERS Joseph Maurice Theo René Ghislain, geboren te Neeroeteren op drie februari negentienhonderd zesenvijftig, nationaal nummer 650203 139-88, ongehuwd, wonende te 3960 Bree, Groenstraat 118.

2.- Mevrouw MOLENBERGHS Magda Coleta François, geboren te Balen op drieëntwintig april negentienhonderd drieënzestig, nationaal nummer 630423 056-23, ongehuwd, wonende te 3960 Bree, Groenstraat 118.

3.- De heer DETERS Don, geboren te Hasselt op zes november negentienhonderd achtentachtig, nationaal nummer 881106 223-67, ongehuwd, wonende te 3960 Bree, Groenstraat 118.

4.- De heer DETERS Geoffrey, geboren te Hasselt op vijfentwintig februari negentienhonderd negentig,

nationaal nummer 900225 251-30, ongehuwd, wonende te 3960 Bree, Groenstraat 118.

Een naamloze vennootschap hebben OPGERICHT onder de NAAM "G.D.M.J.", met maatschappelijke

ZETEL te 3680 Maaseik, Gremelsloweg 1044.

De vennootschap is opgericht voor onbepaalde DUUR te rekenen vanaf de oprichtingsakte.

De vennootschap heeft tot DOEL:

- verwerking en conservering van vlees en vervaardiging van vleesproducten,

- verwerking en conservering van vis en van schaal- en weekdieren;

- verwerking en conservering van groenten en fruit;

- vervaardiging van plantaardige en dierlijke oliën en vetten;

- vervaardiging van veevoeders;

- vervaardiging van voeders voor huisdieren;

- groot- en detailhandel van vlees en vleesproducten;

- groot- en detailhandel van schaal- en weekdieren;

- groot- en detailhandel van groenten en fruit;

- groot- en detailhandel van plantaardige en dierlijke oliën en vetten;

- groot- en detailhandel van veevoeders;

- groot- en detailhandel van voeders voor huisdieren;

- holding;

- beheer van financiële markten;

- beheer van eigen vermogens;

- handel in onroerend goed;

- verhuur en exploitatie van eigen of geleasd onroerend goed;

- bemiddeling in en beheer van onroerend goed voor een vast bedrag of op contractbasis;

- adviesbureau op het gebied van bedrijfsbeheer.

De vennootschap kan overgaan tot alle handelsverrichtingen, nijverheidsverrichtingen, financiële en

onroerende verrichtingen, zo voor eigen rekening als voor rekening van derden, die van aard zijn de

verwezenlijking van haar doel rechtstreeks of onrechtstreeks te bevorderen, dit zowel in België als in het

buitenland.

Zij zal door alle middelen mogen samenwerken met of deelnemen aan alle ondernemingen of

vennootschappen, die eenzelfde, gelijkaardig of aanverwant doel nastreven, of die van aard zijn grondstoffen te

verschaffen of de afzet van haar producten te vergemakkelijken.

Deze deelneming kan geschieden door inschrijving op of overname van aandelen, inbreng, fusie,

opslorping, splisting of op welke wijze ook.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Mod 2,0

k1B~

In de bïjlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

11

u

Mh1i

Nuurgr]kgd hur gritfla der rechtbank y. koophandel ta TONGEREN

17 -12- 2012

Dc Hoofdgriffier, Griffie

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 31/12/2012 - Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 31/12/2012 - Annexes du Moniteur belge

Zij kan ook functies van bestuurder of vereffenaar van andere vennootschappen uitoefenen.

Het geplaatst maatschappelijk kapitaal bedraagt TWEEËNZESTIGDUIZEND VIJFHONDERD EURO (62.500,00 EUR). Het is verdeeld in tweehonderd vijftig (250) gelijke ondeelbare aandelen op naam zonder vermelding van waarde en die elk één tweehonderd vijftigste (1/250ste) van het kapitaal vertegenwoordigen.

Het gehele maatschappelijk kapitaal wordt volledig onderschreven door inbreng in geld door de comparanten en werd volledig volgestort.

Voornoemde heren DETERS Joseph, comparant sub 1.-, DETERS Don, comparant sub 3.-, en DETERS Geoffrey, comparant sub 4.- , die tenminste voor één/derde van het kapitaal hebben Ingeschreven, dienen, overeenkomstig artikel 450 van het wetboek van vennootschappen, ais oprichters beschouwd te worden en nemen de volledige oprichtersverantwoordelijkheid te hunnen laste en mevrouw MOLENBERGHS Magda, comparante sub 2.-, die alleen in geld heeft ingeschreven zonder rechtsreeks of zijdelings enig voordeel te genieten dient enkel als gewone inschrijfster beschouwd te worden.

Ais vergoeding voor zijn inbreng in speciën worden er honderd twintig (120) volledig volgestorte aandelen toegekend aan voornoemde heer DETERS Joseph, die verklaart te aanvaarden.

Als vergoeding voor haar inbreng in speciën worden er honderd twintig (120) volledig volgestorte aandelen toegekend aan voornoemde mevrouw MOLENBERGHS Magda, die verklaart te aanvaarden.

Ais vergoeding voor zijn inbreng in speciën worden er vijf (5) volledig volgestorte aandelen toegekend aan voornoemde heer DETERS Don, die verklaart te aanvaarden.

Ais vergoeding voor zijn inbreng in speciën worden er vijf (5) volledig volgestorte aandelen toegekend aan voomoemde heer DETERS Geoffrey, die verklaart te aanvaarden.

Alle aandelen hebben stemrecht.

INTERN BESTUUR

De raad van bestuur is bekleed met de meest uitgebreide macht om alle handelingen, zowel daden van beschikking als van bestuur, te verrichten die nodig of dienstig zijn voor het bereiken van het maatschappelijk doel, met uitzondering van die handelingen aan de algemene vergadering voorbehouden door de wet.

EXTERNE VERTEGENWOORDIGINGSMACHT

Onverminderd de vertegenwoordigingsbevoegdheid toegekend aan de bestuurders voor daden van dagelijks bestuur, krachtens de hiernavolgende statutaire bepalingen, zal de vennootschap geldig verbonden zijn, voor alle contractuele of gerechtelijke handelingen door het optreden van twee bestuurders, gezamenlijk handelend, alsook door het afzonderlijk optreden van de gedelegeerde bestuurders.

ledere zaakvoerder is bevoegd om alle rechtshandelingen te verrichten, behoudens die handelingen waarvoor volgens het Wetboek van Vennootschappen alleen de algemene vergadering bevoegd is. De onbevoegdheid van de zaakvoer(d)(st)er(s) die uit deze bepaling voortvloeit kan door de vennootschap aan derden worden tegengeworpen.

DAGELIJKS BESTUUR

Onverminderd de algemene vertegenwoordigingsbevoegdheid toegekend aan bepaalde leden van de raad van bestuur, zoals hiervoor bepaald, mag het dagelijks bestuur van de zaken van de vennootschap, alsook de vertegenwoordiging betreffende dat bestuur, opgedragen worden aan:

a) één of meer bestuurders, alsdan gedelegeerd-bestuurder genoemd, gekozen binnen de raad;

b) aan één of meer directeurs, gekozen buiten de raad;

c) aan een directiecomité bestaande uit al dan niet bestuurders en steeds collegiaal optredend.

De raad van bestuur en afgevaardigden tot het dagelijks bestuur, in het raam van dat bestuur, mogen ook aan lasthebbers bijzondere volmachten verlenen.

De raad van bestuur kan zijn bestuursbevoegdheden overdragen aan een directiecomité, zonder dat deze overdracht betrekking kan hebben op het algemeen beleid van de vennootschap of op alle handelingen die op grond van andere bepalingen van de wet aan de raad van bestuur zijn voorbehouden. Wanneer een directiecomité wordt ingesteld, is de raad van bestuur belast met het toezicht op dat comité,

Het directiecomité bestaat uit meerdere personen, die al dan niet bestuurders zijn. De voorwaarden voor de aanstelling van de leden van het directiecomité, hun ontslag, hun bezoldiging, de duur van hun opdracht en de werkwijze van het directiecomité worden bepaald door de raad van bestuur.

Wanneer een rechtspersoon aangewezen wordt tot lid van het directiecomité benoemt deze onder zijn aandeelhouders, zaakvoerders, bestuurders of werknemers een vaste vertegenwoordiger, natuurlijke persoon, die belast wordt met de uitvoering van de opdracht in naam en voor rekening van de rechtspersoon. Deze vertegenwoordiger is burgerrechtelijk aansprakelijk en strafrechtelijk verantwoordelijk alsof hij zelf de betrokken opdracht in eigen naam en voor eigen rekening zou volbrengen, onverminderd de hoofdelijke aansprakelijkheid van de rechtspersoon die hij vertegenwoordigt.

ALGEMENE VERGADERING

De gewone algemene vergadering van de vennoten, jaarvergadering genoemd, moet ieder jaar worden bijeengeroepen op de laatste vrijdag van de maand juni om twintig uur.

Inzake de gewone, bijzondere en buitengewone algemene vergadering dienen de voorschriften van artikels 531 tot en met 560 van het Wetboek van Vennootschappen te worden nageleefd.

BOEKJAAR

Het boekjaar begint op één januari en eindigt op éénendertig december van ieder jaar.

AANLEG RESERVES - VERDELING WINST - VERDELING VAN HET NA VEREFFENING OVERBLIJVENDE SALDO

De netto-winst wordt als volgt verdeeld, respectievelijk gereserveerd:

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 31/12/2012 - Annexes du Moniteur belge

1) tenminste vijf ten honderd wordt voorafgenomen tot vorming van de wettelijke reserve, totdat die één tiende (1/10) van het maatschappelijk kapitaal bedraagt;

2) over de bestemming van het saldo wordt door de jaarvergadering op voorste! van de raad van bestuur beslist met inachtneming van artikel 617 van het wetboek van vennootschappen.

ONTBINDING

Wanneer ten gevolge van geleden verlies het netto-actief gedaald is tot minder dan de helft van het maatschappelijk kapitaal, moet de algemene vergadering bijeenkomen binnen een termijn van ten hoogste twee maanden nadat het verlies is vastgesteld of krachtens wettelijke bepalingen had moeten worden vastgesteld om, in voorkomend geval, volgens de regels die voor een statutenwijziging zijn gesteld, te beraadslagen en te besluiten over de ontbinding van de vennootschap en eventueel over andere in de agenda aangekondigde maatregelen. De raad van bestuur verantwoordt zijn voorstellen in een bijzonder verslag dat vijftien dagen voor de algemene vergadering ter beschikking van de vennoten wordt gesteld op de zetel van de vennootschap. Indien de raad voorstelt de activiteit voort te zetten, geeft hij in het verslag een uiteenzetting van de maatregelen die hij overweegt te nemen tot herstel van de financiële toestand van de vennootschap. Dat verslag wordt in de agenda vermeld.

Is de algemene vergadering niet overeenkomstig dit artikel bijeengeroepen, dan wordt de door derden geleden schade, behoudens tegenbewijs, geacht uit het ontbreken van een bijeenroeping voort te vloeien. VEREFFENING

Na aanzuivering van alle schulden van de vennootschap of na consignatie van de nodige gelden om die schulden te voldoen, wordt het netto-provenu van de vereffening door de vereffenaar(s) onder de aandeelhouders verdeeld naar verhouding van het aantal aandelen dat zij bezitten, Indien niet alle aandelen in dezelfde mate werden volstort herstel(t)(len) de vereffenaar(s) het evenwicht, hetzij door bijkomende opvragingen te doen, hetzij door voorafgaandelijke betalingen te doen.

Bij ontbinding worden één of meer vereffenaars benoemd door de algemene vergadering. Is daaromtrent niets beslist, dan worden de bestuurders van rechtswege als vereffenaars beschouwd, niet alleen om kennisgevingen en betekeningen te ontvangen, maar ook om de vennootschap daadwerkelijk te vereffenen, en niet alleen ten overstaan van derden, maar ook ten overstaan van de vennoten. Hij (Zij) beschik(t)(ken) over alle machten gemeld in de artikels 186 en 187 van het wetboek van vennootschappen, zonder bijzondere machtiging van de algemene vergadering,

1. Eerste algemene vergadering

a) Bestuurders:

Het aantal bestuurders wordt vastgesteld op drie en tot deze functie worden benoemd voor een termijn van

zes jaren vanaf de datum van oprichting:

- de heer DETERS Joseph, comparant sub 1.-;

- de heer DETERS Don, comparant sub 3.-;

- de heer DETERS Geoffrey, comparant sub 4.-;

Het mandaat der aldus benoemde bestuurders is onbezoldigd zolang een algemene vergadering hen voor

het toekomende geen bezoldiging zal hebben toegekend.

b) Commissarissen;

Uit te goeder trouw verrichte schattingen blijkt dat de vennootschap minstens voor het eerste boekjaar zal voldoen aan de criteria vermeld in artikel twaalf, paragraaf twee, van de wet van zeventien juli negentienhonderd vijfenzeventig op de boekhouding en de jaarrekening van de ondernemingen zodat de vennootschap thans niet verplicht is één of meer commissarissen te benoemen en bijgevolg geen commissaris benoemd wordt.

2. Eerste boekjaar

Het eerste boekjaar begint vanaf de neerlegging van het uittreksel van de oprichtingsakte ter Griffie van de Rechtbank van Koophandel te Tongeren, en eindigt op eenendertig december tweeduizend dertien,

De comparanten verklaren dat de vennootschap bij toepassing van artikel 60 van het Wetboek van Vennootschappen alle verrichtingen en verbintenissen overneemt die voor rekening en ten name van de vennootschap in oprichting zijn aangegaan sedert één oktober tweeduizend en twaalf.

Deze overneming zal maar effect sorteren zodra de vennootschap rechtspersoonlijkheid heeft verkregen.

De verbintenissen, aangegaan in de tussenperiode, zijn eveneens onderworpen aan artikel 60 van het Wetboek van Vennootschappen, en dienen, eens de vennootschap rechtspersoonlijkheid heeft, te worden bekrachtigd.

3. Eerste jaarvergadering

De eerste jaarvergadering wordt gehouden in het jaar tweeduizend veertien.

4. Raad van Bestuur

a) Voorzitter van de Raad van Bestuur.

Tot voorzitter van de Raad van Bestuur wordt benoemd voor een termijn van zes jaar vanaf de datum van

oprichting, de heer Deters Joseph, comparant sub 1.-, die verklaart zijn opdracht te aanvaarden.

Het mandaat van de aldus benoemde voorzitter is onbezoldigd zolang een algemene vergadering hem voor

het toekomende geen bezoldiging zal hebben toegekend.

b) Gedelegeerd-bestuurder:

Het aantal gedelegeerd-bestuurders wordt vastgesteld op één en tot deze functie wordt benoemd voor een termijn van zes jaar vanaf de datum van oprichting, de heer Deters Joseph, comparant sub 1.-, die verklaart zijn opdracht te aanvaarden, gelast met het dagelijks bestuur van de vennootschap, met de macht afzonderlijk op te

J

0 1 1"

I. e , ^ 4

Voor-

behouden

aan het Belgisch Staatsblad



treden en de vennootschap rechtsgeldig te vertegenwoordigen en te verbinden in het kader van het dagelijks bestuur, krachtens artikelen 17, 18 en 19 van de statuten.

Het mandaat van de aldus benoemde gedelegeerd-bestuurder is onbezoldigd zolang een algemene vergadering hem voor het toekomende geen bezoldiging zal hebben toegekend.

Voor ontledend uittreksel:

(Get.) Anita lndekeu, notaris.





Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 31/12/2012 - Annexes du Moniteur belge Tegelijk hiermee neergelegd: afschrift der oprichtingsakte.



Op de laatste blz, van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

18/08/2015 : ME. - JAARREKENING 31.12.2014, GGK 26.06.2015, NGL 13.08.2015 15421-0154-012

Coordonnées
G.D.M.J.

Adresse
GREMSELSLOWEG 1044 3680 MAASEIK

Code postal : 3680
Localité : MAASEIK
Commune : MAASEIK
Province : Limbourg
Région : Région flamande