G.E.S.

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : G.E.S.
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 457.149.320

Publication

07/02/2014
ÿþOndernemingsnr : 0457.149.320 - RPR Hasselt Benaming (voluit) : G.E.S.

Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel Heggestraat 9

3900 Overpelt

Onderwerp akte :STATUTENWIJZIGING - KAPITAAL VERHOGING

Uit een akte verleden voor Meester Philippe Crolla, geassocieerde notaris, te Lommel op 31ii december 2013, geregistreerd, blijkt dat de buitengewone algemene vergadering van de! besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "G.E.S.", waarvan de zetel gevestigd is te 3900 Overpelt, Heggestraat 9, de volgende beslissingen heeft genomen:

Eerste beslissing :1

De vergadering beslist om de nominale waarde van de aandelen af te schaffen.

Tweede beslissing - Voorafgaande verslagen

Met algemeenheid van stemmen ontslaat de vergadering de voorzitter van het voorlezen van de in de agenda aangekondigde verslagen, waarvan de aandeelhouders verklaren eenë afschrift te hebben ontvangen en er kennis van te hebben genomen, met name:

;i a/ het verslag opgesteld door de CVBA "Foederer DFK Bedrijfsrevisoren" te 3500 Hasselt,:', Singelbeekstraat 12, vertegenwoordigd door de heer Vanbilsen Georges, overeenkomstig artikel 313 van het Wetboek van Vennootschappen door de zaakvoerder aangesteld.

De conclusies van het verslag van de bedrijfsrevisor met betrekking tot de inbreng ln naturai luiden als volgt:

"Besluit

Ondergetekende, de BV o.v.v.e. CVBA FoedererDFK Bedrijfsrevisoren, kantoor houdende te 3500 Hasselt, Singelbeekstraat 12, vertegenwoordigd door Georges Vanbilsen, bedrijfsrevisor, verklaart op grond van de uitgevoerde controles overeenkomstig de' toepasselijke normen van het instituut der Bedrijfsrevisoren en de gedane vaststellingen in verband met inbreng in natura bij kapitaalverhoging van de BVBA G.E.S. dat:

1. de verrichting werd nagezien overeenkomstig de toepasselijke normen uitgevaardigd door het instituut der Bedrijfsrevisoren inzake inbreng in natura en dat het bestuursorgaan verantwoordelijk is voor de waardering van de ingebrachte bestanddelen en voor de bepaling van het aantal door de vennootschap uit te geven aandelen ter vergoeding van de inbreng in: natura;

2. de beschrijving van de inbreng in natura beantwoordt aan de normale vereisten van nauwkeurigheid en duidelijkheid;

3. de voor de inbreng in natura door de partijen weerhouden methode van waardering bedrijfseconomisch verantwoord is en dat de waardebepaling waartoe deze methode van waardering leidt tenminste overeenkomt met het aantal en de fractiewaarde van de tegen de inbreng uit te geven aandelen, zodat de inbreng in natura niet overgewaardeerd is, onder: voorbehoud van de mogelijke impact van het resultaat van 2013 op de belaste reserves die deel uitmaken van de dividenduitkering;

4. de als tegenprestatie verstrekte vergoeding gebaseerd is op een akkoord tussen partijen; 1 5. wij ingevolge de gevolgde procedure niet in de mogelijkheid zijn om de wettelijke termijni

van terbeschikkingstelling van ons verslag te eerbiedigen hoewel onze controles hierdoor,

niet beïnvloed werden. ,"

De vergoeding voor de inbreng bestaat uit 1.892 aandelen zonder nominale waarde van dei BVBA G.E.S. toegekend aan de heer Gelenne Eddy.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen Verso : Naam en handtekening

m o d 11.1

îRM In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



11111111311%111111 11

RECHTBANK VAN K00PHAN0t:

2 9 -01- Mit

HASSELT

Griffie

(verkort) :

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 07/02/2014 - Annexes du Moniteur belge

4~

mod 11.1

Wij willen er ten slotte aan herinneren dat onze opdracht er niet in bestaat een uitspraak te

doen betreffende de rechtmatigheid en billijkheid van deze verrichting.

Hasselt, 20 december 2073

FoedererDFK Bedrijfsrevisoren

BV o.v.v.e. CVBA

Vertegenwoordigd door Georges Vanbilsen

Bedrijfsrevisor"

b/het verslag opgesteld door de zaakvoerder overeenkomstig artikel 313 van het genoemde

wetboek.

Deze verslagen zullen neergelegd worden ter griffe van de Rechtbank van Koophandel,

samen met de expeditie van onderhavig proces-verbaal.

Derde beslissing - Kapitaalverhogin_q

a) Overeenkomstig artikel 537, 7ste lid W1B92, heeft de bijzondere algemene vergadering van 12 december 2013 beslist een tussentijds bruto-dividend uit te keren, waarop roerende voorheffing verschuldigd is, en dit door onttrekking aan de beschikbare reserves. Deze dividenden werden betaalbaar gesteld door boeking op rekening-courant van de respectieve aandeelhouders.

Vervolgens beslist deze vergadering om het kapitaal te verhogen met tweehonderd tweeënvijftigduizend euro (252.000,00 EUR) om het van negentienduizend euro (19.000,00 EUR) op tweehonderd eenenzeventigduizend euro (279.000,00 EUR) te brengen door inbreng in natura van voormelde rekening-couranten.

De kapitaalverhoging gaat gepaard met de creatie van duizend achthonderd tweeënnegentig (1.892) aandelen van dezelfde aard, die dezelfde rechten en plichten bieden als de bestaande aandelen en die in de winsten zullen delen vanaf 31 december 2013. leder nieuw aandeel zal volledig worden volgestort.

b) Verwezenlijking van de inbreng

De aandeelhouder verklaart dat de inbreng verwezenlijkt is.

Als vergoeding voor voormelde inbreng verkrijgt de aandeelhouder duizend achthonderd tweeënnegentig (1.892) aandelen op naam zonder aanduiding van nominale waarde, die identiek zijn aan de bestaande aandelen en die vanaf de eerstvolgende gewone algemene vergadering in de uitgekeerde winst zullen deelnemen. Deze aandelen worden volledig

volgestort aan de inbrenger toegekend. '

c) Vaststelling van de verwezenlijking van dé inbreng

De vergadering stelt vast en verzoekt ondergetekende notaris te acteren dat ingevolge voornoemde besluiten en tussenkomsten, de kapitaalverhoging definitief is, waarbij het kapitaal daadwerkelijk op tweehonderd eenenzeventigduizend euro (271.000,00 EUR) wordt gebracht en is vertegenwoordigd door tweeduizend zeshonderd tweeënveertig (2.642) identieke en volledig volgestorte aandelen, zonder nominale waarde.

Vierde beslissing - Aanpassing van de statuten

Wijziging van de statuten om ze in overeenstemming te brengen met het genomen besluit. Aanneming van een nieuwe tekst van statuten aangepast aan de recente wetgeving.

Vijfde beslissing

De vergadering machtigt de zaakvoerder tot uitvoering van de genomen beslissingen en geeft opdracht aan ondergetekende notaris tot coördinatie van de statuten.

STA TUTEN

Benaming : De vennootschap heeft de rechtsvorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid Zij draagt de benaming «G.E.S.».

Zetel: De zetel van de vennootschap is gevestigd te 3900 Overpelt, Heggestraat 9.

Doel : De vennootschap heeft tot doel:

Het uitvoeren van gyproc-, schilder- en behangwerken;

Het plaatsen van vloer- en muurbekleding, parketvloeren, zonnewerking, jaloezieën

interieurtextiel;

Binnenhuisinrichting;

Groot- en kleinhandel, import en export van producten en benodigdheden voor het uitvoeren

van deze werkzaamheden.

Dit alles in de ruimste zin van het woord.

Zij mag tevens op het even welke gelijkaardige handelingen stellen die van aard zouden zijn

de verwezenlijking van haar doel te vergemakkelijken of uit te breiden.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

en ,

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 07/02/2014 - Annexes du Moniteur belge

Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

mad 11.1

Duur: De vennootschap bestaat voor onbepaalde duur.

Kapitaal: Het maatschappelijk kapitaal bedraagt tweehonderd eenenzeventigduizend euro (271.000,00 EUR).

Het wordt vertegenwoordigd door tweeduizend zeshonderd tweeënveertig (2.642) aandelen op naam, zonder nominale waarde.

Bestuursorgaan  Bestuursbevoegdheid Vertegenwoordigingsbe-voegdheid : De

vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, natuurlijke of rechtspersonen, al dan niet vennoten.

Wanneer een rechtspersoon tot zaakvoerder wordt benoemd, is deze verplicht onder zijn vennoten, zaakvoerders, bestuurders of werknemers een vast vertegenwoordiger, natuurlijke persoon, aan te duiden die belast wordt met de uitvoering van de opdracht van zaakvoerder in naam en voor rekening van de rechtspersoon.

Voor de benoeming en beëindiging van de opdracht van de vaste vertegenwoordiger gelden dezelfde regels van openbaarmaking alsof hij deze opdracht in eigen naam en voor eigen rekening zou vervullen.

De zaakvoerders worden benoemd door de vennoten voor de tijdsduur die door het wordt vastgesteld.

Werd tot statutair zaakvoerder benoemd voor onbepaalde duur:

De heer Gelenne Eddy Antoine Marie geboren te Hasselt op 5 juni 1960, wonende te 3900 overpelt, Heggestraat 9.

ledere zaakvoerder kan alle handelingen verrichten die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van het doel, behoudens die handelingen waarvoor volgens het Wetboek van Vennootschappen alleen de algemene vergadering bevoegd is.

Ingeval er twee zaakvoerders zijn, zullen zij gezamenlijk het bestuur voeren.

Indien er drie of meer zaakvoerders zijn, vormen deze een college, dat een voorzitter aanstelt en verder handelt zoals een raadsvergadering.

De zaakvoerders kunnen de uitoefening van een deel van hun bevoegdheid ten titel van bijzondere volmacht opdragen aan een derde aangestelde van de vennootschap. Indien er meerdere zaakvoerders zijn, dient deze volmacht gezamenlijk gegeven te worden.

De zaakvoerders regelen onder mekaar de uitoefening van de bevoegdheid.

ledere zaakvoerder afzonderlijk, ook wanneer er meerdere zijn, vertegenwoordigt de vennootschap jegens derden en in rechte als eiser of als verweerder.

De vennootschap wordt tevens rechtsgeldig verbonden door de bovengemelde bij bijzondere volmacht aangestelde vertegenwoordiger.

Winstverdeling: Van de nettowinst van de vennootschap wordt elk jaar ten minste vijf ten honderd afgenomen voor de vorming van de wettelijke reserve. Deze afneming is niet langer verplicht van zodra de wettelijke reserve één tiende van het maatschappelijk kapitaal bedraagt.

Op voorstel van het bestuursorgaan beslist de algemene vergadering over de bestemming van het saldo van de nettowinst.

Boekiaar: Het boekjaar begint op één januari en eindigt op eenendertig december van elk jaar.

Gewone algemene vergadering : De jaarvergadering zal gehouden worden op de eerste zaterdag van de maand juni om 20.00 uur.

Statutair Zaakvoerder: Werd tot statutair zaakvoerder benoemd voor onbepaalde duur:

De heer Gelenne Eddy Antoine Marie geboren te Hasselt op 5 juni 1960, wonende te 3900

Overpelt, Heggestraat 9.

Voor ontledend uittreksel.

Notaris Philippe Crolla.

Werden neergelegd : 1) afschrift van de akte; 2) uittreksel van de akte; 3) bijzonder verslag van het bestuursorgaan; 4) verslag bedrijfsrevisor en 5) coördinatie der statuten.

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 07/02/2014 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste biz. van Luik B vermelden La:Rec Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

31/10/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 03.06.2013, NGL 29.10.2013 13640-0548-014
16/01/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2011, GGK 01.06.2012, NGL 10.01.2013 13005-0477-013
13/01/2012 : ME. - JAARREKENING 31.12.2010, GGK 01.06.2011, NGL 03.01.2012 12001-0143-013
19/11/2010 : ME. - JAARREKENING 31.12.2009, GGK 04.06.2010, NGL 17.11.2010 10606-0274-013
29/09/2010 : ME. - JAARREKENING 31.12.2008, GGK 04.06.2009, NGL 28.09.2010 10552-0329-013
18/11/2008 : ME. - JAARREKENING 31.12.2007, GGK 04.06.2008, NGL 17.11.2008 08813-0261-013
03/06/2008 : HA091515
16/08/2007 : HA091515
13/03/2007 : HA091515
26/04/2006 : HA091515
14/12/2004 : HA091515
18/02/2004 : HA091515
06/12/2002 : HA091515
27/11/2002 : HA091515
01/10/2015 : ME. - JAARREKENING 31.12.2014, GGK 01.06.2015, NGL 29.09.2015 15604-0467-016
15/12/2001 : HA091515
24/10/2001 : HA091515
30/11/1996 : HA91515
20/02/1996 : HA91515
10/07/2017 : RUBRIEK EINDE (STOPZETTING, INTREKKING STOPZETTING, NIETIGHEID, GER. AK., GERECHTELIJKE REORGANISATIE, ENZ...

Coordonnées
G.E.S.

Adresse
HEGGESTRAAT 9 3900 OVERPELT

Code postal : 3900
Localité : OVERPELT
Commune : OVERPELT
Province : Limbourg
Région : Région flamande