GABRIELS SALES & SUPPORT

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : GABRIELS SALES & SUPPORT
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 843.668.881

Publication

21/02/2014 : ME. - JAARREKENING 30.06.2013, GGK 09.12.2013, NGL 14.02.2014 14041-0350-009
27/02/2012
ÿþ"

Mod Word 11.1

[1.ye io " In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Ondernemingsnr : 843_a, ge4

Benaming

(voluit) : Gabriels Sales & Support

(verkort) :

Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Weg naar Bree 33 B, 3660 Opglabbeek

(volledig adres)

Onderwerp akte : oprichting

Uit een akte verleden voor het ambt van notaris Dirk Vanderstraeten, te Opglabbeek, op 13 februari 2012, blijkt dat door

1.de heer GABRIELS Bart, geboren te Genk op 25 september 1972, wonende te 3660 Opglabbeek, Weg naar Bree 33 B, echtgenoot van nagenoemde mevrouw KERKHOFS Nancy;

2.mevrouw KERKHOFS Nancy, geboren te Bree op 28 augustus 1975, wonende te 3660 Opglabbeek, Weg naar Bree 33 B, echtgenote van voornoemde heer GABRIELS Bart,

een handelsvennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid werd opgericht, met als maatschappelijke benaming "Gabriels Sales & Support", met zetel te 3660 Opglabbeek, Weg naar Zwartberg 33 B, en waarvan het kapitaal achttienduizend zeshonderd euro (¬ 18.600,00) bedraagt, verdeeld in honderd (100) gelijke aandelen, zonder vermelding van nominale waarde.

* Voornoemde heer GABRIELS Bart, oprichter genoemd onder 1), verklaart in te schrijven op negentig (90) aandelen, tegen de prijs van honderd zesentachtig euro (¬ 186,00) per aandeel en doet een inbreng in geldspeciën van zestienduizend zevenhonderd veertig euro nul cent (¬ 16.740,00).

* Voomoemde mevrouw KERKHOFS Nancy, oprichtster genoemd onder 2), verklaart in te schrijven op tien (10) aandelen, tegen de prijs van honderd zesentachtig euro (¬ 186,00) per aandeel en doet een inbreng in geldspeciën van duizend achthonderd zestig euro nul cent (¬ 1.860,00).

* Als vergoeding voor zijn inbreng in geldspeciën worden aan de heer GABRIELS Bart, oprichter genoemd onder 1), die verklaart te aanvaarden, de negentig (90) aandelen, waarop hij heeft ingeschreven, toegekend.

* Als vergoeding voor haar inbreng in geldspeciën wordt aan mevrouw KERKHOFS Nancy, oprichtster genoemd onder 2), die verklaart te aanvaarden, de tien (10) aandelen, waarop zij heeft ingeschreven, toegekend.

De oprichters stellen vast en verklaren dat

-de aandelen, waarop door voornoemde heer GABRIELS Bart, oprichter genoemd onder 1), werd ingeschreven, volstort werden ten belope van één derde, hetzij voor een bedrag van vijfduizend vijfhonderd tachtig euro nul cent (¬ 5.580,00),

-de aandelen, waarop door voornoemde mevrouw KERKHOFS Nancy, oprichtster genoemd onder 2), werd ingeschreven, volstort werden ten belope van één derde, hetzij voor een bedrag van zeshonderd twintig euro nul cent (¬ 620,00).

De gemelde bedragen zijn bij storting of overschrijving gedeponeerd op een bijzondere rekening, geopend bij Dexia Bank NV, op naam van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid in oprichting. Het "bankattest", afgeleverd door voornoemde financiële instelling op 30 december 2011, wordt door de oprichters aan ondergetekende notaris Dirk Vanderstraeten overhandigd die het zal bewaren.

Voomoemde heer GABRIELS Bart dient nog elfduizend honderd zestig euro nul cent (¬ 11.160,00) te volstorten.

Voornoemde mevrouw KERKHOFS Nancy dient nog duizend tweehonderd veertig euro nul cent (¬ 1.240,00) te volstorten,

De oprichter stelt de statuten van de vennootschap vast zoals hierna volgt. (uittreksel)

 De vennootschap heeft de rechtsvorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid en draagt de naam "Gabriels Sales & Support".

--De zetel van de vennootschap is gevestigd te 3660 Opglabbeek, Weg naar Bree 33 B.

 Doel : Vertegenwoordiging

De in- en uitvoer, de aan- en verkoop, de groot- en kleinhandel, het beheer, het onderricht, de verkoop, de uitbating, de vertegenwoordiging, het uitvoeren of laten uitvoeren, de vervaardiging, de montage, de verhuur en

Op de laatste bie. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Voor behouden

aan het Belgisch Staatsblad

*1204587fi*

Neegeleycf ter griffe aer

rechtbank v, koophandel te TONGEREN

1 11 -02- 2012

De Hooidgriflie~riffíe

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 27/02/2012 - Annexes du Moniteur belge

lease, de aanleg en onderhoud, de herstelling, de activiteiten, de organisatie, het verzorgen, het ontwerp, de werkzaamheden, de promotie, de bemiddeling en de handelsbemiddeling, het verwerken, het uitgeven en uitzenden, het zoeken, het creëren, het programmeren, de productie, het adviseren en consultancy, het bouwen, het slepen, de regie, de eindredactie, de vormgeving, de analyse, het management.

Algemene activiteiten

A/ Het verwerven van participaties in eender welke vorm, in aile bestaande of op te richten rechtspersonen en vennootschappen, het stimuleren, de planning, de coördinatie, de ontwikkeling van en de investering in rechtspersonen en ondernemingen waarin zij al of niet een participatie aanhoudt.

BI Het toestaan van leningen en kredietopeningen aan rechtspersonen en ondernemingen of particulieren, onder om het even welke vorm; in dit kader kan zij zich ook borg stellen of haar aval verlenen, in de meest ruime zin, alle handels- en financiële operaties verrichten behalve die wettelijk voorbehouden zijn aan kredietinstellingen.

Cl Het verlenen van adviezen van financiële, technische, commerciële of administratieve aard; in de ruimste zin, met uitzondering van adviezen inzake beleggingen en geldplaatsingen; bijstand en diensten verlenen, rechtstreeks of onrechtstreeks op het vlak van administratie en financiën, verkoop, productie en algemeen

bestuur.

DI Het waarnemen van alle bestuursopdrachten en opdrachten van vereffenaars, het uitoefenen van opdrachten en functies.

EI Het ontwikkelen, kopen, verkopen, in licentie nemen of geven van octrooien, knowhow en aanverwante immateriële duurzame activa.

F/ Het verlenen van administratieve prestaties en computerservices.

GI De aan- en verkoop, in- en uitvoer, commissiehandel en vertegenwoordiging van om het even welke goederen, in 't kort tussenpersoon in de handel.

HI Het onderzoek, de ontwikkeling, de vervaardiging of commercialisering van nieuwe producten, nieuwe vormen van technologie en hun toepassingen.

l/Elektriciteitswerken, in de meest ruime zin van het woord, inbegrepen de plaatsing, herstelling en levering ervan, "

.i/Het herstellen, vervaardigen, verhandelen en installeren van sanitair, elektrische, verwarmings- en waterleidingsartikelen, lood- en zinkmaterialen en waterverzachters; warmte- en geluidsisolering; het plaatsen van ventilatie-, verluchting en verwarming met warme lucht, van luchtregeling en van industriële pijpleidingen; het plaatsen, onderhouden en herstellen van alle soorten branders.

Beheer van een eigen roerend en onroerend vermogen

AI Het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een onroerend vermogen; aile verrichtingen met betrekking tot onroerende goederen en onroerende zakelijke rechten zoals de huurfinanciering van onroerende goederen aan derden, het aankopen, verkopen, ruilen, bouwen, verbouwen, onderhouden, verhuren, huren, verkavelen, prospecteren en uitbaten van onroerende goederen; de aan- en verkoop, huur en verhuur van roerende goederen, alsmede alle handelingen die rechtstreeks of onrechtstreeks met dit doel in verband staan en die van aard zijn de opbrengst van de roerende en onroerende goederen te bevorderen, alsmede zich borg te stellen voor het goede verloop van verbintenissen door derde personen aangegaan die het genot zouden hebben van deze roerende en onroerende goederen.

BI Het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een roerend patrimonium, alle verrichtingen met betrekking tot roerende goederen en rechten, van welke aard ook, zoals het verwerven door inschrijving of aankoop en het beheren van aandelen, obligaties, kasbons of andere roerende waarden, van welke vorm ook, van Belgische of buitenlandse, bestaande of nog op te richten rechtspersonen en ondernemingen.

Managementactiviteiten van holdings

A/ Het op lange termijn aanhouden van aandelen die afkomstig zijn van verschillende andere bedrijven die in meerderheid tot de financiële sector behoren.

BI Via het stemrecht verbonden aan de aandelen in hun bezit oefenen de holdings controle uit op de beslissingen van de dochtermaatschappijen teneinde de opbrengsten uit hun portefeuille te maximaliseren. Zelf brengen zij geen goederen of diensten voort en de door hen gecontroleerde bedrijven werken bedrijfseconomisch in belangrijke mate autonoom.

CI Activiteiten van portefeuillemaatschappijen.

Bijzondere bepalingen

De vennootschap mag alle verrichtingen stellen van commerciële, industriële, onroerende, roerende of financiële aard die rechtstreeks of onrechtstreeks met haar doel verwant of verknocht zijn of de verwezenlijking ervan kunnen bevorderen.

De vennootschap mag betrokken zijn bij wijze van inbreng, samensmelting, inschrijving of op elke andere wijze, in de ondernemingen, verenigingen of vennootschappen, die een gelijkaardig, soortgelijk of samenhangend doel hebben of die nuttig zijn voor de verwezenlijking van het geheel of een gedeelte van haar maatschappelijk doel.

Bovenvermelde opsomming is niet beperkend, zodat de vennootschap aile handelingen kan stellen, die op welke wijze ook kunnen bijdragen tot de verwezenlijking van haar maatschappelijk doel.

De vennootschap mag haar doel verwezenlijken zowel in België als in het buitenland, op alle wijzen en manieren, die zij het best geschikt zou achten.

De vennootschap mag geenszins aan vermogensbeheer of beleggingsadvies doen als bedoeld in de Wetten en Koninklijke Besluiten terzake.

De vennootschap zal zich dienen te onthouden van werkzaamheden die onderworpen zijn aan reglementaire bepalingen voor zover de vennootschap zelf niet aan deze bepalingen voldoet.

Het bovengenoemde is niet beperkend doch in de breedste zin van het woord te interpreteren.

 De vennootschap is opgericht voor onbepaalde duur.

 Het kapitaal van de vennootschap bedraagt achttienduizend zeshonderd euro (¬ 13.600,00) en Is volledig

geplaatst.

Het is vertegenwoordigd door honderd (100) gelijke aandelen zonder vermelding van waarde.

---De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, al dan niet vennoot.

De zaakvoerder(s) is/zijn bevoegd om alle handelingen van intern bestuur te verrichten die nodig of dienstig

zijn tot verwezenlijking van het doel van de vennootschap, met uitzondering van die handelingen waarvoor

volgens het Wetboek van Vennootschappen alleen de algemene vergadering bevoegd is.

Indien er meer dan één zaakvoerder is, kunnen zij de bestuurstaken onder elkaar verdelen. Zodanige

verdeling van taken kan aan of door derden niet worden tegengeworpen,

Zijn er twee of meer dan twee zaakvoerders in functie dan vormen zij samen de zaakvoerdersraad. De

besluiten van deze zaakvoerdersraad worden genomen met de gewone meerderheid der geldig uitgebrachte

stemmen en dit ongeacht het aantal aanwezige of vertegenwoordigde zaakvoerders.

iedere zaakvoerder kan de vennootschap in en buiten rechte vertegenwoordigen.

 De gewone algemene vergadering van de vennoten, jaarvergadering genoemd, moet ieder jaar worden

bijeengeroepen op de tweede maandag van december om 20.00 uur. Indien die dag een wettelijke feestdag is,

wordt de vergadering op de eerstvolgende werkdag gehouden.

 Het boekjaar van de vennootschap gaat in op 01 juli van ieder jaar en eindigt op 30 juni van het daarop

volgende jaar,

--Jaarlijks wordt van de nettowinst van de vennootschap ten minste één/twintigste voorafgenomen om de

wettelijke reserve te vormen totdat deze één/tiende van het kapitaal bedraagt.

De aanwending van het saldo van de nettowinst wordt volledig overgelaten aan de beslissing van de

algemene vergadering.

De oprichters verklaren

1. dat bij wijze van overgang, het eerste boekjaar begint op heden, 13 februari 2012 en eindigt op 30 Juni 2013, met dien met dien verstande dat het alle verrichtingen zal omvatten die sedert 01 januari 2012 voor rekening van de vennootschap in oprichting werden gedaan en dit bij toepassing van het artikel 60 van het Wetboek van Vennootschappen en dat alle in naam van de in oprichting zijnde vennootschap aangegane verbintenissen worden thans door de vennootschap uitdrukkelijk overgenomen en bekrachtigd;

2. dat de eerste jaarvergadering zal gehouden worden op dinsdag 09 december 2013;

BENOEMING EERSTE ZAAKVOERDER

De oprichters verklaren als niet-statutaire zaakvoerder te benoemen voor een onbepaalde duur, te rekenen vanaf heden, 13 februari 2012: voornoemde heer GABRIELS Bart, geboren te Genk op 25 september 1972, thans wonende te 3660 Opglabbeek, Weg naar Bree 33 B, die hier aanwezig is en verklaart zijn mandaat te aanvaarden.

Voor eensluidend verklaard uittreksel.

Tegelijk hiermee neergelegd

* uitgifte akte

Getekend, notaris Dirk Vanderstraeten

a Voorbehouden

aan het

Belgisch Staatsblad







Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

24/02/2015 : ME. - JAARREKENING 30.06.2014, GGK 08.12.2014, NGL 13.02.2015 15043-0335-009

Coordonnées
GABRIELS SALES & SUPPORT

Adresse
WEG NAAR BREE 33B 3660 OPGLABBEEK

Code postal : 3660
Localité : OPGLABBEEK
Commune : OPGLABBEEK
Province : Limbourg
Région : Région flamande