GAFSI

Vennootschap Onder Firma


Dénomination : GAFSI
Forme juridique : Vennootschap Onder Firma
N° entreprise : 849.866.290

Publication

06/03/2013
ÿþMOD 11.1

b

s

1111111111 iAii~i~unu9 8*038

na neerlegging ter griffie van d

i

Neergelegd ter griffie der

re. lttLank v, koolhandel te TONGEREN

2 5 -02- 2013

Griffie

De Hoofdgrittier,

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

Ondernemingsnr.: 0849866290

Benaming (voluit) : Gafsi

(verkort)

Rechtsvorm : Vennootschap onder firma

Zetel ; Luikersteenweg 101/4 te 3700 Tongeren

(volledig adres)

Onderwerts(en) akte : Stopzetting

Uit de notulen van een buitengewone algemene vergadering gehouden op 31/12/2012 om 19u00 ten maatschappelijke zetel blijken volgende besluiten unaniem genomen te zijn:

1. De vennoten stellen unaniem voor de vennootschap te ontbinden, zonder aanstelling van vereffenaar, aangezien al de aandeelhouders zich akkoord verklaarden met de stopzetting, De algemene vergadering neemt deze ontbinding aan en besluit Gafsi VOF te ontbinden op 31/12/2012.

2. De hoofdelijk aansprakelijke vennoten nemen de schulden over en betalen deze privé af.

3. De algemene vergadering geeft zonder uitzondering noch voorbehoud kwijting aan Meyers Peter, Comhair Michaël en Hammouda Malek voor het bestuur in de hoedanigheid van zaakvoerders van de vennootschap.

4. De algemene vergadering verklaart unaniem de afrekening voor gesloten en stelt unaniem vast dat Gafsi VOF definitief opgehouden heeft te bestaan op 31/12/2012.

5, De algemene vergadering besluit nog dat de boeken en de bescheiden van de vennootschap zullen worden neergelegd en gedurende ten minste 5 jaar bewaard zullen blijven bij Comhair Michaël.

Alle aandeelhouders en zaakvoerders zijn op de vergadering aanwezig, zodat alle beslissingen

werden genomen met éénparigheid van stemmen.

De vergadering wordt geheven om 20u00.

Meyers Peter Comhair Michaël Hammouda Malek

Op de laatste blz. van Lrjlk F3 vermelden " Hectu " ;daa..m en naedan" ctlreid van de instrumente:onde notaris, hetzij van de persa(o)n(on)

bevoegd de recht ,persoen ten aanzien van darden te vertegonwoordigen

Lierso " Naam en handtek;ning

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad-- 06/03/2013 - Annexes-du Moniteur belge

06/11/2012
ÿþ~

UhII 1!I!I I~ll1111ill11 JJff

~ ~~Ili JJ 11 ~~~ff

*12180952*

De Hoofdgriffier,

~

Ondernemingsnr. ; 0849.866.290

Benaming (voluit) : Gafsi

&[eL

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Neergelegd ter griffie der rechtbank y. koophandel te TONGEREN

Z ~ -Vriffp12

MOD i r.i

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 06/11/2012 - Annexes du Moniteur belge

(verkorf)

Rechtsvorm : Vennootschap onder firma

Zetei : Luikersteenweg 10114 te 3700 Tongeren

(volledig adres)

Onderwerpen) akte ; Oprichting

Tussen de comparanten Comhair Michaël Guillaume, NN 87.03.04-201.72, geboren te Tongeren op 4 maart 1987, wonende te Luikersteenweg 101/4, 3700 Tongeren en Hammouda Malek ben A, NN 78.08.26-423.06 geboren te Gafsa Tunesië op 26 augustus 1978, wonende te Verhenis 4, 3700 Tongeren, wordt bij deze een vennootschap onder firma opgericht (VOF) op 22/10/2012.

De vennootschapsovereenkomst wordt aangegaan onder de volgende voorwaarden die als statuten van de vennootschap gelden.

Artikel i: Naam

De maatschappelijke benaming van de vennootsohap luidt als volgt: Gafsi onmiddellijk voorafgegaan

of gevolgd door de aanduiding "Vennootschap onder Firma" of de letters "VOF".

Artikel 2: Zetel

De maatschappelijke zetel van de vennootschap is gevestigd te 3700 Tongeren, Luikersteenweg 101/4. De overbrenging van de zetel naar een andere plaats kan door de algemene vergadering beslist worden met meerderheid van stemmen.

Artikel 3: Doel

De vennootschap heeft tot doel:

1) Frituur, broodjesbar, pizzeria, afhaal, pasta

2) Verkoop aan toog of via telefoon, fax, Internet van eetwaren en dranken

3) Frietkramen, hotdogstalletjes enz.

4) Beheer eigen onroerend goed

De vennootschap kan zowel in België als in het buitenland, alle roerende en onroerende, handels- en nijverheids- en financiële zaken verrichten die van aard zijn om haar maatschappelijk doel te verwezenlijken, uit te breiden of te vergemakkelijken, en in rechtstreeks of onrechtstreeks verband staan met alle gelijkaardige of verband houdende doelen. Zij zal door alle middelen mogen samenwerken of deelnemen aan alle ondernemingen of vennootschappen die eenzelfde gelijkaardige doel nastreven. Deze deelneming kan op eender welke manier gebeuren.

Artikel 4: Duur en opzegging

De vennootschap wordt aangegaan voor onbepaalde duur. ledere vennoot kan te allen tijde een einde stellen aan zijn vennootschapsverbintenis mits inachtneming van een opzeggingstermijn van 3 ' maanden en niet anders dan tegen het einde van het boekjaar, De opzegging dient per aangetekende brief meegedeeld te worden. In geval van overlijden van één van de vennoten of opzegging door één van de vennoten blijft de vennootschap bestaan, tenzij met meerderheid tot de ' ontbinding van de vennootschap wordt besloten.

Een vennoot kan uitgesloten worden wegens tekortkoming aan de verplichtingen die uit de statuten voortvloeien of indien hij andere daden verricht die strijdig zijn met de belangen van de

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen Verso : Naam en handtekening

J

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 06/11/2012 - Annexes du Moniteur belge

Luik B MOD 11.1

r



vennootschap.

i eze uitsluiting kan enkel uitgesproken worden door een geldig samengeroepen algemene vergadering die dat onderwerp op de agenda plaatst bij de uitnodiging en nadat de beschuldigde gehoord is of afziet van dit reoht. De uitsluiting dient uitgesproken te worden door 80% van de resterende stemgerechtigde aandelen. Als de resterende aandelen stemgerechtigde aandelen in één hand verzameld zijn, dient de voorzitter van de rechtbank van koophandel van het rechtsgebied van de maatschappelijke zetel uitspraak te doen zoals in kortgeding.

Artikel 5: Maatschappelijk kapitaal

Het maatschappelijk kapitaal is onbeperkt. Het gehele maatschappelijke kapitaal bedraagt bij de oprichting ¬ 500,00 en is verdeeld in 100 aandelen met een nominale waarde van ¬ 5,00. Dit minimum aantal aandelen moet te allen tijde gehandhaafd blijven.

Het maatschappelijk kapitaal is volledig onderschreven en volstort door Comhair Michaël voor ¬ 250,00 (50 aandelen) en door Hammouda Malek voor ¬ 250,00 (50 aandelen).

Artikel 8: Inbreng

Er wordt geen inbreng in natura gedaan.

Artikel 7: Verantwoordelijkheid

De vennootschap onder firma is een vennootschap die wordt aangegaan tussen hoofdelijk aansprakelijke vennoten en die tot doel heeft, onder een gemeenschappelijke naam, een burgerrechterlijke activiteit of handelsactiviteit uit te oefenen. De vennoten onder firma zijn hoofdelijk aansprakelijk voor alle verbintenissen van de vennootschap, ook al heeft slechts één enkele vennoot getekend, mits dit met de firma is geschiéd. Daarom.tekent iedere vennoot het aandelenregister met "goed voor onbeperkte en hoofdelijke verbintenis".

Artikel 8: Algemene vergadering

De algemene vergadering van de vennoten komt minstens éénmaal per jaar bijeen op de maatschappelijke zetei. Ze wordt bijeengeroepen door de oudste der vennoten die eveneens het voorzitterschap waarneemt of door één van de vennoten die er om verzoekt.

De bijeenroeping geschiedt bij aangetekende brief, deurwaardersexploot of ontvangstbewijs, verstuurd tenminste 8 dagen voor de vergadering, Bij de oproeping wordt eveneens de dagorde meegedeeld. De bijeenroeping bij aangetekende brief moet niet gebeuren mits akkoord van aile vennoten of als blijkt dat alle vennoten op de algemene vergadering aanwezig of vertegenwoordigd zijn,

ieder aandeel heeft recht op één stem. De beslissingen worden bij eenvoudige meerderheid genomen. Indien op de eerste vergadering de meerderheid van de vennoten niet aanwezig of vertegenwoordigd is, zal een tweede vergadering moeten bijeengeroepen worden, die, mits de juiste oproepprocedure, rechtsgeldig mag beraadslagen welke ook het aantal van de aanwezige vennoten is.

De vennoten mogen zich bij onderhandse volmacht op de algemene vergadering laten

vertegenwoordigen door een andere vennoot. Niemand mag evenwel drager zijn van meer dan één volmacht,

De jaarlijkse algemene vergadering wordt gehouden op de tweede vrijdag van de maand juni om twintig uur op de maatschappelijke zetei. Indien deze dag een wettelijke feestdag is, wordt de vergadering gehouden op de eerstvolgende werkdag.

Artikel 9: Bestuur

De vennootschap wordt bestuurd door:

1) Meyers Peter Jean, wonende te 3700 Tongeren, Binnenveldstraat 3

2) Comhair Michaël Guillaume, wonende te 3700 Tongeren, Luikersteenweg 101/4

3) Hammouda Malek ben, wonende te 3700 Tongeren, Verhenis 4 vanaf 29/10/2012

Zij aanvaarden hun mandaat. De duur van hun mandaat is onbeperkt. De algemene vergadering kan over het mandaat beslissen bij eenvoudige meerderheid. De zaakvoerders worden belast met het dagelijkse bestuur van de vennootschap.

Artikel 10: Bevoegdheid

Iedere vennoot is bevoegd voor de vennootschap te handelen en te tekenen, gelden voor haar uit te

geven en te ontvangen, tenzij dit niet met het doel van de vennootschap in verband staat.

De medewerking van beide vennoten wordt echter gevorderd voor:

1) het verlenen van zakelijke rechten en het overdragen tot zekerheid van roerende zaken;

2) het in dienst nemen en het ontslaan van personeel, anders dan wegens een dringende reden in de zin der wet;

3) het aangaan van geldleningen ten laste van de vennootschap;

4- Voor-s behouden aan het Belgrsch' Staatsh

Op de laatste biz van Lu& B vermeiden Roco Naarm en hoedanigheid van de instiilmenterande notaris hetzri van de perso(o n(,--n)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenvioordigen

Veeco , Naam en handtekening

Luik - verti,ai(4

4) het ter leen verstrekken van gelden van de vennootschap;

5) het aangaan van borgtochten ten laste van de vennootschap of ten laste van het privé-vermogen;

6) het deelnemen in andere ondernemingen, het vestigen en opheffen van filialen;

7) het aangaan van verplichtingen die strekken tot de aankoop van activa, waaronder auto's en inventaris;

8) het voeren van rechtsgedingen, het berusten in rechtsvorderingen, het aangaan van dadingen, compromissen of akkoorden;

9) het aangaan van rechtshandelingen, anders dan hiervoor genoemd, waarvan het belang of de waarde een bedrag van ¬ 2.000,00 te boven gaat.

Artikel 11: Jaarrekening

De zaakvoerder legt jaarlijks aan de algemene vergadering de jaarrekening (balans,

resultatenrekening en toelichting) van de vennootschap ter goedkeuring voor.

Het boekjaar van de vennootschap gaat telkens in op 1 januari en eindigt op 31 december,

Het eerste boekjaar loopt vanaf 22/10/2012 tot 31 december 2013.

Artikel 12: Berekening winst en verdeling

Ter berekening van de nettowinst worden van de bruto-inkomsten afgetrokken alle verliezen,

bedrijfskosten en afschrijvingen.

De afschrijvingen op bedrijfsmiddelen worden voor zover mogelijk bepaald op tenminste het bedrag

dat fiscaal toelaatbaar en bedrijfseconomisch wenselijk is.

Geen winst zal geacht worden te zijn gemaakt, indien enig verlies over vorige jaren niet zal zijn

ingehaald.

in de winsten, respectievelijk de verliezen, berekend op grond van hetgeen eerder in dit artikel is

bepaald, zullen de vennoten ieder voor hun aandeelpercentage delen,

Artikel 13: Uittreding en overladen

De uittredende vennoten en de erfgenamen van de overleden vennoot kunnen enkel in speciën hun aandeel in de vennootschap opeisen (scheldingsaandeel) dat als volgt wordt berekend:

De waarde van het scheidingsaandeel omvat het bedrag dat door de betrokken vennoot op zijn aandelen gestort was, vermeerderd met een aan zijn aandelen evenredig recht in de beschikbare reserves.

De rechthebbende kan noch de ontbinding noch de vereffening en evenmin de verzegeling vorderen of beslag leggen op de goederen van de vennootschap.

Een uitgesloten vennoot heeft geen recht op enig scheidingsaandeel.

De uittredende vennoot, uitgesloten vennoot of de erfgenamen van de overleden vennoot zijn aansprakelijk voor de schulden van de vennootschap aangegaan respectievelijk voor de uittreding, uitsluiting of het overlijden.

Artikel 14: Overdracht van aandelen

De oomparanten komen uitdrukkelijk overeen zich te houden aan de verkoopvoorwaarden van aandelen zoals die bedongen zijn in de statuten. Zij zullen steeds onderling een recht op voorverkoop respecteren. Concreet houdt dit in dat zij hun collega aandeelhouder(s) steeds een recht op aankoop voor derden toekennen, binnen de regels gesteld in de statuten.

Voor de eerste 3 jaren, volgend op de datum van ondertekening van deze overeenkomst, bedingen ze uitdrukkelijk enkel aan elkaar te verkopen tegen aankoopwaarde van de aandelen. Ze zien af van ieder ander recht in deze.

De wil tot verkoop wordt schriftelijk aan de andere comparant(en) bekend gemaakt via deurwaardersexploot, aangetekende zending of ontvangstbewijs.

Die andere comparant(en) heeft (hebben) 1 maand na afgifte recht om af te zien van zijn (hun) recht tot afkoop. Géén reactie binnen de gestelde termijn betekent dat ieder van de resterende

comparanten zijn recht van afkoop wil laten gelden.

Als één van die comparanten schriftelijk (via deurwaardersexploot, aangetekende zending of ontvangstbewijs ) binnen de maand volgend op de kennisgeving van overdracht, laat weten aan de andere comparant(en) dat hij afziet van deze overname, dan mag de resterende comparant het recht op afkoop tegen de hogervernoemde voorwaarden alleen uitoefenen. Hij krijgt hiervoor 15 dagen supplementair tijd om zijn voornemen verzaking aan deze supplementaire lichting van die optie over te maken aan zijn andere comparant(en). Géén reactie binnen de gestelde termijn betekent het uitoefenen van dit recht.

De overnemende comparant(en) krijgt (krijgen) een betaalfaciliteit van 6 maanden volgende op de le maand of volgend op de supplementaire 15 dagen.

° Als aile overige comparanten afzien van hun recht tot afkoop, hetzij volledig hetzij gedeeltelijk, dan heeft de comparant die wil verkopen 6 maanden (startend vanaf de uitputting van hogergenoemde

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(a)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden le vertegenwoordigen

Verso ; Naam en handtekening

Voorbehouden aart t'ièt Belgisch Staatsblad

MOD 111

Luik n vervolg

procedure) het recht om de aandelen die hij wil verkopen (en die géén van zijn medecomparanten volgens de voorgaande procedure wil kopen) aan te bieden aan iedere derde die hetzij hetzelfde, hetzij een hoger bedrag wil bieden, zonder dat één van de andere comparanten hiertegen bezwaar kan laten gelden,

MOD 11.1

Voorbehouden aárrhéi ' Belgisch Staatsblad

Artikel 15: Liquidatie

Bij het eindigen der vennootschap is ieder van de vennoten in het vermogen van de vennootschap gerechtigd, voor de bedragen waarvoor hij in de boeken der vennootschap is gecrediteerd, Het vermogen onder de vennoten zal worden verdeeld in verhouding tot hun aandelen.

Het eventuele nettoverlies zal volgens dezelfde verhouding verdeeld worden onder de vennoten. Op de na het eindigen van de vennootschap op te maken balans zullen, tenzij schriftelijk anders wordt overeengekomen, de activa worden gewaardeerd tegen de werkelijke waarde (of: de door de vennoten geschatte waarde).

Artikel 16: Overneming en verbintenissen

De oprichters verklaren dat de vennootschap de rechten en/of verbintenissen overneemt die in naam

van de vennootschap in oprichting zijn aangegaan vanaf 22/10/2012.

Artikel 17; Geschillen

Alle geschillen inzake deze vennootschap worden definitief beslist door de voorzitter van de Rechtbank van Koophandel van het rechtsgebied waarin de zetel van de vennootschap gelegen is. Opgemaakt te Tongeren op 22/10/2012 in minstens zoveel exemplaren als er betrokkenen zijn. Iedere comparant verklaart minsten één origineel exemplaar ontvangen te hebben, na registratie.

Meyers Peter Comhair Michaël Hammouda Malek

Zaakvoerder Zaakvoerder Zaakvoerder

Op de laatste blz. van Luik B vermeiden Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Coordonnées
GAFSI

Adresse
LUIKERSTEENWEG 101, BUS 4 3700 TONGEREN

Code postal : 3700
Localité : TONGEREN
Commune : TONGEREN
Province : Limbourg
Région : Région flamande