GALAXY INTERIOR PAINTINGS

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : GALAXY INTERIOR PAINTINGS
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 876.639.973

Publication

27/11/2014
ÿþ 31.

u i i







Mod Wcrd 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

RECHTBANK van KOOPHANDEL

te ANTWERPEN, afdeling HASSELT

i 8 NOV. 2014

Griffie

Ondernemingsnr : 0876639973

Benaming

(voluit) : GALAXY INTERIOR PAINTINGS

(verkort)

Rechtsvorm : BESLOTEN VENNOOTSCHAP MET BEPERKTE AANSPRAKELIJKHEID

Zetel : SACRAMENTSTRAAT 19 - 3560 LUMME`I

(volledig adres)

Onderwerp akte : VERPLAATSING ZETEL

Uit de verslag van de raad van bestuur dd 9 september 2014 blijkt de beslissing de zetel van de vennootschap met ingang van 20 september als volgt te verplaatsen :

van 3560 Lummen, Sacramentstraat 19

naar 3500 Hasselt, Guldensporenplein 8 bus 10

Volmacht wordt verleend, met mogelijkheid tot indeplaatsstelling aan Accountantskantoor B. Beckers BVBA, kantoorhoudend te 2230 Herselt, Dieperstraat 35A, evenals aan haar bedienden, aangestelden en lasthebbers, om namens en voor rekening van de vennootschap door bemiddeling van een erkend ondernemingsloket naar keuze, alle wettelijke administratieve formaliteiten te laten uitvoeren in de "Kruispuntbank van Ondernemingen" (aanvraag van een ondernemingsnummer en eventueel vestigingseenheidsnummer), alsook bij de diensten van de belasting over de toegevoegde waarde (aangifte van aanvang van activiteit) en tot coördinatie van de statuten.

Voor eensluidend verklaard afschrift

Willy Grieten

Zaakvoerder

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 27/11/2014 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso " Naam en handtekening.

08/10/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 07.06.2013, NGL 30.09.2013 13617-0288-009
03/10/2011 : ME. - JAARREKENING 31.12.2010, GGK 03.06.2011, NGL 30.09.2011 11560-0341-008
30/08/2011
ÿþ,

, f

MOA 2.0

_LM1L In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



Neergelegd ter griffie der

rechtbank v. koophandel te TOI'GEI1EN

Dr. Hoofdgriffier, Griffie

Voorbehouder

aan het

Belgisch Staatsblac

Ondernemingsnr : 0876.639.973 Benaming

(voluit) : HEX TRANS

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 30/08/2011- Annexes du Moniteur belge

Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid Zetel : 3730 Hoeselt, Romershovenstraat 164

Onderwerp akte : NAAMSWIJZIGING -ZETELVERPLAATSING - DOELSWIJZIGING STATUTENWIJZIGINGEN - ONTSLAG/BENOEMING

Uit een verslagschrift van de buitengewone algemene vergadering, opgemaakt door notaris Marc Jansen te Hasselt ter standplaats Kermt op 6 juli 2011, geregistreerd 4 bladen geen verzendingen te Hasselt op 14 juli 2011, boek 786 blad 04 vak 15. Ontvangen: vijfentwintig euro (25 EUR) De e.a. inspecteur a.i. (get.) Tessa Lichter.

Blijken de volgende beslissingen:

1/De vergadering beslist de naam "HEX TRANS" te vervangen door de nieuwe naam: "GALAXY INTERIOR PAINTINGS".

2/De vergadering beslist de zetel van de vennootschap over te brengen van 3730 Hoeselt, Romershovenstraat 164, naar 3560 Lummen, Sacramentstraat 19.

3/Het doel van de vennootschap wordt gewijzigd, zoals de tekst hiervan voorkomt als artikel drie van de, statuten, hierna vermeld.

4/De vergadering beslist de statuten aan te passen aan de wet van twee juni tweeduizend en zes tot: wijziging van het Wetboek van Vennootschappen inzake de procedure van vereffening van vennootschappen. 5/Diverse artikels van de statuten werden gewijzigd en onder meer:

-artikel één: de eerste zin wordt vervangen als volgt:

"De vennootschap is een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid onder de naam: "GALAXY INTERIOR PAINTINGS".

-artikel twee: de eerste zin wordt vervangen als volgt:

"De zetel van de vennootschap is gevestigd te 3560 Lummen, Sacramentstraat 19.

-artikel drie: wordt vervangen als volgt:

"De vennootschap stelt zich tot doel:

A)Projectontwikkeling omvattende de aankoop, de verkoop van alle onroerende goederen zowel

onbebouwde als gebouwen aller aard; de bemiddeling bij dergelijke operaties, de oprichting, aanpassing en herstelling voor eigen rekening of voor derden ten titel van aanneming van alle gebouwen of constructies; het; verkavelen, uitrusten en tot waarde brengen van alle onroerende goederen voor eigen rekening of voor; rekening van derden; het verrichten van alle studies, het uitmaken van alle ontwerpen, ook voor rekening van derden en het verlenen van alle adviezen in verband met bovengemelde activiteiten; het in eigendom behouden: en uitbaten van alle onroerende goederen, zowel onbebouwde als gebouwen, het verhuren, huren,, onderverhuren of onderhuren, beheren voor eigen rekening of voor rekening van derden van alle onroerende' goederen; het verrichten van geldleningen en het stellen van waarborgen voor derden; dit alles zowel voor' eigen rekening als voor rekening van derden, als hoofdhandelaar of als agent, in binnen- of buitenland; het in leasing nemen of geven van alle onroerende goederen; het optreden als beroepsoprichter en bouwpromotor.

B)De groot- en kleinhandel in, de aan- en verkoop, de uitvoer- en uitvoerhandel van alle welkdanige; materialen, bestemd of geschikt voor het bouwen of verbouwen van woningen, de verwerking van al deze. materialen bestemd of geschikt voor het bouwen of verbouwen en hun inlijving in gebouwen.

C)Algemene bouwwerkzaamheden omvattende het optrekken van gebouwen (ruwbouw en onder dak zetten) evenals de bekisting en het ijzervlechtwerk en de bedrijvigheden die bétrekking hebben op de gehele of, gedeeltelijke uitvoering van voltooiïngswerken of op de coördinatie van deze laatste wanneer zij door onderaannemers worden uitgevoerd, omvattende eveneens het optrekken van geprefabiceerde gebouwen.

D)Het restaureren, reinigen en wassen van geklasseerde en niet geklasseerde gebouwen en monumenten. .

E)De aanleg en het onderhoud van speelpleinen en sportvelden evenals van parken en tuinen, met inbegrip van aanplantingen, de plaatsing van afsluitingen en omheiningen.

F)Het ontwerpen en het aanleggen van tuinen, parken en recreatieterreinen, zoals siertuinen, minigolf,. tennisterreinen, speeltuinen, pretparken en dergelijke.

G)Het leggen van klinkers en kasseien voor wegen, terrassen en opritten.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

H)Het vervaardigen en aanbrengen van geprefabriceerde wanden en plafonds in alle constructies.

I)Het plaatsen van wand- en vloerbekleding.

J)Stukadoorswerken omvattende plafonneer-, cementeer- en alle andere pleisterwerken, berapingswerken, plaatsen van chapes en gips en staffwerken.

K)Het uitvoeren van timmer- en schrijnwerk aan gebouwen omvattende het plaatsen van sloten en ijzerwaren, het plaatsen van plastiekdeuren en plinten, het plaatsen van houten vensterluiken en in plastiek, het leggen van parketvloeren en alle andere houten bedekkingen van muren en vloeren, het plaatsen van schutsels en valse zolderingen, het plaatsen van ijzerwerk, metalen vensterluiken en metalen schrijnwerk evenals het plaatsen van roosters, intrekbare en rollende deuren en buitenrolluiken.

L)Onderneming voor onderhouds-, herstellings- en transformatiewerken met betrekking tot bovenvermelde activiteiten.

M) Het coördineren en laten uitvoeren van alle private en openbare bouwwerken van alle aard, zoals daar zijn: metsel- en betonwerken, schrijn- en timmerwerken, glaswerken, plafoneer-, cementeer- en andere pleisterwerken, plaatsen van wand- en vloerbekledingen, schilder- en behangwerken, dakwerken, grond- en afbraakwerken en andere, dit alles zover aan de vestigingsvoorwaarden kan worden voldaan.

N)Holdingmaatschappij: onder eender welke vorm participaties te verwerven en/of aan te houden in bestaande en nog op te richten vennootschappen.

Zij kan deze participaties beheren, te gelde maken en valoriseren, onder meer door deel te nemen aan het bestuur en het toezicht van ondernemingen waarin zij participeert en door ze technische, administratieve en financiële bijstand te verlenen, met inbegrip van de borgstelling, avalgeving, of inpandgeving van onroerende goederen.

De vennootschap kan overgaan tot alle handelsverrichtingen, nijverheidsverrichtingen, financiële en onroerende verrichtingen, zo voor eigen rekening als voor rekening van derden, die van aard zijn de verwezenlijking van haar doel rechtstreeks of onrechtstreeks te bevorderen, dit zowel in België als in het buitenland.

Zij kan ook functies van bestuurder of vereffenaar van andere vennootschappen uitoefenen."

6/ A)De algemene vergadering bevestigt het eerder gegeven ontslag door de volgende zaakvoerders vanaf zestien april tweeduizend en elf:

1)de heer HEX Daniël, wonend te 3730 Hoeselt, Romershovenstraat 164;

2)de heer HEX Frederik, wonend te 3730 Hoeselt, Romershovenstraat 164;

3)de heer POESEN Michel, wonend te 3740 Bilzen, Appelveldstraat 12.

De kwijting voor hun bestuur tijdens het lopende boekjaar zal gegeven worden op de eerstvolgende algemene vergadering.

B)De vergadering bevestigt het aantal zaakvoerders te brengen op één en bevestigt de benoeming tot niet-statutaire zaakvoerder vanaf zestien april tweeduizend en elf, voor een onbeperkte duur:

de heer GRIETEN Willy, wonende te 3560 Lummen, Sacramentstraat 19, die nogmaals bevestigt dit mandaat uitdrukkelijk te aanvaarden.

Dit mandaat is onbezoldigd, behoudens andersluidende beslissing genomen door de algemene vergadering.

7/De vergadering benoemt tot bijzondere lasthebber, gelast om onmiddellijk na de registratie van deze akte aile formaliteiten te vervullen die nodig of dienstig zijn met betrekking tot het bekomen van de inschrijving en eventuele latere wijzigingen in de Kruispuntbank voor Ondernemingen, bij alle private of publiekrechtelijke instellingen, onder meer met betrekking tot de B.T.W., de douane en accijnzen, de aanvraag van vergunningen, registraties en erkenningen als aannemer, met de macht van indeplaatsstelling: Accountantskantoor B. Beckers te 2230 Herselt, Dieperstraat 35A.





Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 30/08/2011- Annexes du Moniteur belge

Voor beknopt ontledend uittreksel.

De Notaris,

Marc JANSEN





Tegelijk hiermee neergelegd:

eensluidend afschrift;

- gecobrdineerde statuten.













Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

01/10/2009 : ME. - VERBETERDE JAARREKENING 31.12.2008, GGK 05.06.2009, NGL 28.09.2009 09779-0247-012
12/08/2009 : ME. - JAARREKENING 31.12.2008, GGK 05.06.2009, NGL 10.08.2009 09555-0059-012
04/07/2008 : ME. - JAARREKENING 31.12.2007, GGK 06.06.2008, NGL 30.06.2008 08332-0385-012
22/06/2007 : ME. - JAARREKENING 31.12.2006, GGK 01.06.2007, NGL 18.06.2007 07245-0198-011

Coordonnées
GALAXY INTERIOR PAINTINGS

Adresse
SACRAMENTSTRAAT 19 3560 LUMMEN

Code postal : 3560
Localité : LUMMEN
Commune : LUMMEN
Province : Limbourg
Région : Région flamande