GALLETAS

NV


Dénomination : GALLETAS
Forme juridique : NV
N° entreprise : 838.605.283

Publication

02/07/2014 : ME. - JAARREKENING 31.12.2013, GGK 24.06.2014, NGL 27.06.2014 14226-0262-014
28/08/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 25.06.2013, NGL 23.08.2013 13459-0154-014
30/08/2011
ÿþMod 2.1



In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Voorbehouden

aan het

Belgisch Staatsblad

111111f 1/111 1111f 1/tIl 1/111 1/111/1111 1/1111/11 fl11

" iiisziaa*

RECHTBANK VAN KOOPHANDEL

8 m084 20U

HASSELT

t.irntle

Ondernemingsnr : © $ 3 g CD °S- 3

Benaming

(voluit): Galletas

Rechtsvorm : Naamloze Vennootschap

Zetel : Leopoldplein 38  3500 Hasselt

Onderwerp akte : OPRICHTING

Het blijkt uit een akte, verleden voor het ambt van Notaris Gilissen op 17 augustus 2011, voor registratie, dat

de volgende naamloze vennootschap opgericht:

(bij uittreksel)

(.OPRICHTERS

1) De besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid VAN LISHOUT, met zetel te 3500 Hasselt, Jan Van Helmontlaan 52A, opgericht bij akte verleden voor notaris Karl Smeets te Hasselt op 24 juli 2009, bekendgemaakt in de Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad van 13 augustus daarna onder nummer 09116405.

Ingeschreven in het rechtspersonenregister onder nummer 0817.523.225, rechtsgebied Hasselt.

Hier vertegenwoordigd door haar zaakvoerder, de heer VAN LISHOUT Johan Jos Bert Antoon, geboren te Hasselt op 15 april 1967,' nationaal nummer 67.04.15 309-94, ongehuwd, wonende 3500 Hasselt,' Jan van Helmontlaan 52A, benoemd tot zaakvoerder van de, vennootschap bij haar oprichting en bevoegd om de vennootschap te vertegenwoordigen.

2) De heer NARTUS Didier Werner Jozef Bruno, geboren te Hasselt op negenentwintig maart negentienhonderd achtenzestig, nationaal nummer 68.03.29 299-86, echtgenoot van mevrouw REUSEN Wendy, wonende te 3500 Hasselt, Hefveldstraat 60.

II.OPRICHTING

Die verklaren te zijn overeengekomen wat volgt en Ons, Notaris, verzoeken van deze overeenkomst de authentieke akte te verlijden:

De comparanten richten bij deze vanaf heden een naamloze vennootschap op genaamd "Galletas" met zetel te 3500 Hasselt, Leopoldplein 38 en waarvan zij de statuten hebben bepaald zoals hierna opgegeven wordt.

III. PLAATSING VAN HET MAATSCHAPPELIJK KAPITAAL

De oprichters verklaren dat het maatschappelijk kapitaal van honderdtwintigduizend euro (120.000,00 EUR) volledig door hun geplaatst is als volgt:

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 30/08/2011- Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 30/08/2011- Annexes du Moniteur belge

voornoemde BVBA VAN LISHOUT, vertegenwoordigd als gezegd: zeshonderd (600) aandelen, genummerd van 1 tot en met 600, of voor de prijs van zestigduizend euro (60.000,00 EUR);

- voornoemde heer NARTUS Didier: zeshonderd (60D) aandelen, genummerd van 601 tot en met 1200 of voor de prijs van zestigduizend euro (60.000,00 EUR).

Totaal: HONDERDTWINTIGDUIZEND EURO (120.000,00 EUR).

Het kapitaal is verdeeld in duizend tweehonderd (1.200) aandelen zonder aanduiding van nominale waarde, elk één/duizend tweehonderdste (1/1.200ste) van het kapitaal vertegenwoordigend en het kapitaal is door hen volledig volstort is ten belope van vijfenzeventigduizend euro (75.000,00 EUR) als volgt:

- voornoemde BVBA VAN LISHOUT, gedeeltelijk volstort ten bedrage van vijftienduizend euro (15.000,00 EUR). Bijgevolg zijn de aandelen van nummer 1 tot en met nummer 600 volstort ten belope van één vierde.

- voornoemde heer NARTUS Didier, volledig volstort ten bedrage van zestigduizend euro (60.000,00 EUR). Bijgevolg zijn de aandelen van nummer 601 tot en met nummer 1200 volledig volstort.

Deze som is gedeponeerd op een bijzondere rekening, bij de KBC Bank geopend ten name van de naamloze vennootschap "Galletas" in oprichting, zoals blijkt uit het bewijs van deponering, afgegeven door voornoemde instelling op 16-8-2011, dat mij is overhandigd om te worden bewaard overeenkomstig de wet.

IV.STATUTEN

HOOFDSTUK EEN - BENAMING - MAATSCHAPPELIJKE ZETEL - DOEL - DUUR ARTIKEL EEN - BENAMING.

De vennootschap heeft de vorm van een naamloze vennootschap. Haar benaming luidt: "Galletas".

Alle akten, fakturen, aankondigingen, bekendmakingen, brieven, bestelorders en andere stukken uitgaande van de vennootschap, zullen deze naam moeten bevatten, onmiddellijk voorafgegaan of gevolgd door de vermelding: "naamloze vennootschap" of de initialen "NV", leesbaar weergegeven.

ARTIKEL TWEE - ZETEL.

De zetel van de vennootschap is gevestigd te 3500 Hasselt, Leopoldplein 38.

Hij zal bij beslissing van de raad van bestuur kunnen overgebracht worden naar elke andere plaats in België binnen het Nederlandstalig taalgebied of het tweetalig taalgebied Brussel hoofdstad. Elke verplaatsing van de maatschappelijke zetel wordt bekendgemaakt in de Bijlagen tot het Belgisch Staatsblad door de zorgen van de raad van bestuur. Deze zal er tevens op waken dat de taalwetgeving nageleefd wordt, welke ingevolge de verplaatsing van de zetel van toepassing zou zijn.

De vennootschap mag, bij eenvoudige beslissing van de raad van bestuur, administratieve zetels, bijhuizen, agentschappen, bewaarplaatsen en handelskantoren oprichten in België en in het buitenland.

ARTIKEL 3 - DOEL.

De vennootschap heeft tot doel, zowel in België als in bet buitenland, zowel voor eigen rekening als voor rekening van derden:

- Het uitbaten van een restaurant, taverne, feestzaal, drankgelegenheid en discoteek.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 30/08/2011- Annexes du Moniteur belge

- Het uitbaten van een broodjesbar, snackbar, frituur en kantine en het verrichten van catering- en traiteurdiensten en diensten als uitzendkok.

- Het organiseren en verzorgen van evenementen, feesten, buffetten, bruiloften, banketten, cocktails, lunches, e.d.m.

- Het vervaardigen en eventueel serveren van bereide maaltijden, schotels, kant- en klaarmaaltijden.

- De aan- en verkoop, de groot- en kleinhandel, alsook de verhuur van materialen met betrekking tot catering- en traiteurdiensten.

- De aan- en verkoop, de groot- en kleinhandel van voedingsmiddelen, dranken en kant- en klaarmaaltijden.

- De participatie onder welke vorm het ook zij, in de oprichting, de ontwikkeling, commerciële, financiële, industriële of andere, alsook de verwerving van eender welke titels of rechten door middel van participatie, inbreng, onderschrijving, koop, aankoopoptie, verhandeling of op iedere andere wijze.

- Het verlenen van technische, administratieve, financiële en commerciële bijstand in de meest ruime zin genomen aan derden.

- Het waarnemen, bekleden en uitoefenen van mandaten en functies van bestuur en/of controle in en over vennootschappen of bedrijven.

- Managementactiviteiten van holdings, het tussenkomen in het dagelijks bestuur, het vertegenwoordigen van bedrijven op grond van het bezit of de controle over het maatschappelijk kapitaal en alle andere managementactiviteiten.

- Het vormen en beheren van een onroerend en/of roerend patrimonium bestaande uit lichamelijke of onlichamelijke onroerende en/of roerende goederen.

- Het huren, verhuren, in erfpacht of gebruik nemen van onroerende en/of roerende goederen en onroerende leasing.

- Het verwerven en beheren van onroerende goederen of zakelijke rechten daarop, in België of in het buitenland.

Alle voormelde omschrijvingen kunnen in de meest uitgebreide zin van de bewoordingen worden opgevat.

De vennootschap kan zowel in België als in het buitenland, alle roerende en onroerende, handels- en nijverheids- en financiële zaken verrichten die van aard zijn om haar maatschappelijk doel te verwezenlijken, uit te breiden of te vergemakkelijken, en in rechtstreeks of onrechtstreeks verband staan met alle gelijkaardige of verband houdende doelen. Ze zal door alle middelen mogen samenwerken of deelnemen aan alle ondernemingen of vennootschappen die eenzelfde gelijkaardig doel nastreven. Deze deelneming kan op eender welke manier gebeuren.

De vennootschap mag zich borg stellen en onroerende goederen in pand geven of hypothekeren voor verbintenissen door derde personen aangegaan. Zij mag eveneens al haar goederen, met inbegrip van het handelsfonds, in pand geven en aval verlenen in het voordeel van derden.

Deze opsomming is niet beperkend zodat de vennootschap alle handelingen kan stellen die op welke wijze ook kunnen bijdragen tot de verwezenlijking van haar maatschappelijk voorwerp. Ze zal door alle middelen mogen samenwerken of deelnemen aan alle ondernemingen of vennootschappen die eenzelfde gelijkaardig doel nastreven. Deze deelneming kan op eender welke manier gebeuren.

Deze opsomming is niet beperkend, enkel aanwijzend.

ARTIKEL 4 - DUUR.

De duur van de vennootschap is een onbeperkte duur.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 30/08/2011- Annexes du Moniteur belge

Onverminderd de wettelijke gronden van ontbinding, kan de vennootschap slechts ontbonden worden door een besluit van de algemene vergadering, welke genomen wordt met naleving van de vereisten voor een statutenwijziging, voor zover de wet geen andersluidende bepalingen bevat.

HOOFDSTUK TWEE - KAPITAAL - AANDELEN - OBLIGATIES

ARTIKEL VIJF - MAATSCHAPPELIJK KAPITAAL

Het maatschappelijk kapitaal bedraagt honderdtwintigduizend euro (120.000,00 EUR).

Het wordt vertegenwoordigd door duizend tweehonderd (1.200) aandelen, zonder aanduiding van nominale waarde, elk één/duizend tweehonderdste (1/1.200ste) van het kapitaal vertegenwoordigend.

Volstorting

Het kapitaal is volledig geplaatst. De nog niet volgestorte aandelen moeten op de door de raad van bestuur vastgestelde tijdstippen volgestort worden in functie van de behoeften van de vennootschap.

Zolang de behoorlijk opgevraagde en opeisbare stortingen niet gedaan zijn, wordt de uitoefening van het stemrecht verbonden aan de aandelen waarop die stortingen niet zijn geschied, geschorst.

De aandeelhouder die laattijdig is met het voldoen van deze volstortingsverplichting, zal een intrest, gelijk aan de wettelijke intrest, verschuldigd zijn aan de vennootschap, te rekenen vanaf de inbaarheid tot de dag van de werkelijke betaling.

ARTIKEL ZES - TOEGESTANE KAPITAAL

Overeenkomstig artikel 603 van het Wetboek van vennootschappen kan de algemene vergadering van de aandeelhouders, die beraadslaagt overeenkomstig artikels 558 en 560 van het Wetboek van vennootschappen, toestemming geven aan de raad van bestuur om het kapitaal in één of meerder malen tot een bepaald bedrag te verhogen, in één of meerdere keren. Deze bevoegdheid kan slechts uitgeoefend worden gedurende vijf jaar, te rekenen vanaf de dag die door de wet als vertrekpunt is vooropgesteld. Zij kan worden vernieuwd.

ARTIKEL ZEVEN - NIET VOLGESTORTE AANDELEN - STORTINGSPLICHT.

Elke inschrijver op aandelen is verbonden voor het totale bedrag van zijn aandelen, niettegenstaande elke hiermee strijdige bepaling.

Indien niet volgestorte aandelen aan verscheidene personen in onverdeeldheid toebehoren, staat ieder van hen in voor de betaling van het gehele bedrag van de opgevraagde opeisbare stortingen.

Bijstorting of volstorting worden door de raad van bestuur opgevraagd op een door hem te bepalen tijdstip. Aan de aandeelhouder wordt hiervan bij aangetekende brief kennis gegeven. De aandeelhouder komt in verzuim door het enkel verstrijken van de in de kennisgeving bepaalde termijn en er is rente verschuldigd tegen de op dat tijdstip vastgestelde wettelijke rentevoet vermeerderd met vijftig ten honderd.

Zolang de opgevraagde opeisbare stortingen op een aandeel niet zijn gedaan volgens deze bepaling, blijft de uitoefening van de daaraan verbonden rechten geschorst.

ARTIKEL ZEVEN BIS - OVERDRACHT EN OVERGANG VAN EFFECTEN: VOORKOOPRECHT.

De overdrachten en overgangen van effecten aan derden, al dan niet aandeelhouder, worden onderworpen aan de bepalingen van dit artikel.

Dit artikel is van toepassing op alle effecten: aandelen, winstbewijzen of van rechten tot verwerving van of inschrijving op

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 30/08/2011- Annexes du Moniteur belge

aandelen of winstbewijzen (daarin begrepen zijnde

inschrijvingsrechten, warrants, converteerbare obligaties of obligaties met warrants) of van zakelijke rechten over aandelen. Warranthouders worden gelijkgeschakeld met aandeelhouders en omgekeerd voor de toepassing van dit artikel. Het begrip aandeelhouder dient in dit artikel geïnterpreteerd te worden als effectenhouder.

Worden begrepen als overdracht van effecten zoals van toepassing in dit artikel: iedere transactie houdende enerzijds het afsluiten van overeenkomsten met derden of medeaandeelhouders en anderzijds verplichte overdrachten, die tot doel hebben

(exemplatief) de verkoop, aankoop, optieverlening of optieneming,

ruil, afstand, inbreng in een vennootschap, overdracht op gelijk

welke wijze, inbetalinggeving of inpandgeving, of

inbetalingaanvaarding of inpandaanvaarding, of in het algemeen elke overeenkomst die een onmiddellijke toekomstige, vaste of mogelijke overdracht van effecten van de vennootschap tot voorwerp heeft. De overgang van effecten ingevolge overlijden, valt eveneens onder het begrip "overdracht".

Wordt begrepen als kennisgeving zoals van toepassing in dit artikel: een schrijven verzonden aan de geadresseerde door middel van een aangetekende brief, waarbij de kennisgeving geacht te zijn gedaan op de ter post afgestempelde datum van de aangetekende brief.

Elke overdracht van effecten moet worden onderworpen aan een voorkooprecht en een volgrecht ten gunste van de overige aandeelhouders zoals hieronder bepaald.

12.1. Voorkooprecht.

Indien een aandeelhouder zijn effecten wil overdragen aan een derde (al dan niet houder van effecten), dient hij deze per kennisgeving (eerste kennisgeving) voor aankoop aan te bieden aan alle andere overige aandeelhouders (verder ook de begunstigde(n) van het voorkooprecht genoemd) met de mededeling van de identiteit van de voorgestelde koper en de voorwaarden (aantal, prijs, betalingsmodaliteiten en eventueel andere bedingen in de

voorgestelde overdracht) die hij onherroepelijk bekomen heeft. De overige aandeelhouders hebben dertig dagen de tijd, te rekenen vanaf de eerste kennisgeving, om hun voorkooprecht uit te oefenen. Aan de kandidaat-overdrager laten de begunstigden van het voorkooprecht, binnen de gestelde termijn van dertig dagen, bij wijze van kennisgeving (tweede kennisgeving), weten hoeveel effecten zij wensen over te nemen.

- hypothese 1

In het geval de begunstigden van het voorkooprecht die hun voorkooprecht wensen uit te oefenen gezamenlijk minder effecten wensen te kopen dan het aanbod behelst, zullen de effecten waarop het voorkooprecht niet uitgeoefend werd, in een tweede ronde aangeboden worden aan de aandeelhouders die hun voorkooprecht uitgeoefend hebben. Indien in dat geval nog steeds minder effecten worden aangekocht dan het aanbod behelst, is de overdracht van al de effecten vrij aan de derde-oorspronkelijke koper.

- hypothese 2

In het geval de begunstigden van het voorkooprecht die hun voorkooprecht wensen uit te oefenen gezamenlijk meer effecten wensen te kopen dan het aanbod behelst, zullen de te koop aangeboden effecten worden verdeeld in verhouding tot het aantal aandelen dat elke begunstigde bezit voor de uitoefening van het voorkooprecht;

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 30/08/2011- Annexes du Moniteur belge

- indien één of meer begunstigden van het voorkooprecht die zijn voorkooprecht wenst uit te oefenen minder effecten wenst over te nemen dan waarop hij krachtens het bovenstaande evenredigheidprincipe recht heeft, hebben de andere begunstigden van het voorkooprecht die hun voorkooprecht wensen uit te oefenen het recht de resterende effecten over te nemen naar evenredigheid mutatis mutandis.

Modaliteiten van het voorkooprecht.

De begunstigde van het voorkooprecht die zijn voorkooprecht wenst uit te oefenen, verbindt zich ertoe om de effecten die hem, in het kader van de uiteengezette procedure, worden toegewezen, aan te kopen vanwege de kandidaat-overdrager, en dit onder volgende modaliteiten:

- het voorkooprecht kan slechts uitgeoefend worden tegen dezelfde prijs en onder gelijke modaliteiten als uiteengezet in de eerste kennisgeving;

- de prijs van de overgedragen effecten moet voldaan worden binnen de vijfenveertig dagen te rekenen vanaf de tweede kennisgeving. De eigendomsoverdracht geschiedt op datum van de betaling van de prijs.

Bepalen van de prijs ingeval van overlijden van een partij.

Ingeval effecten ingevolge overlijden van een aandeelhouder overgaan op zijn erfopvolgers, is de procedure van het voorkooprecht onverkort van toepassing, met dien verstande dat de termijn van dertig dagen wordt verlengd tot vijfenzeventig dagen (welke termijn begint te lopen bij de aanstelling van nagemelde experts). De prijs voor de uitoefening van het voorkooprecht wordt in onderling overleg bepaald tussen de genoemde erfopvolgers en begunstigden van het voorkooprecht, die hun voorkooprecht wensen uit te oefenen. Bij gebreke van overeenstemming over de prijs, zal deze op een bindende en definitieve wijze worden bepaald door twee experts op basis van de gecorrigeerde (aan marktwaarde bepaalde) boekhoudkundige waarde.

De betrokken personen (erfopvolgers en begunstigden van het voorkooprecht) zullen in gemeen overleg twee experts (waarvan minstens één een bedrijfsrevisor is) aanstellen. Bij gebreke van akkoord tussen de betrokken personen zullen deze worden aangesteld door de Voorzitter van de rechtbank van koophandel van de plaats waar de maatschappelijke zetel van de vennootschap is.

12.2. Volgrecht.

Indien één of meerdere aandeelhouders zijn effecten wil overdragen aan een derde, beschikken de overige eigenaars van effecten (verder ook de begunstigde(n) van het volgrecht genoemd) over een individueel volgrecht zoals hierna uiteengezet, tegenover de kandidaat-overdrager.

In geval één of meerdere begunstigde van het volgrecht te kennen geeft zijn recht te willen uitoefenen, verbindt de kandidaat-overdrager er zich onherroepelijk toe om de effecten waarvan de overname wordt gevraagd ingevolge uitoefening van het volgrecht, samen met zijn eigen effecten over te dragen aan de kandidaat-overnemer en dit tegen dezelfde prijs en aan dezelfde voorwaarden.

De kandidaat-overdrager zal, in voorkomend geval, de betaling van de prijs garanderen en zal erop toezien dat hij over voldoende garanties beschikt alvorens hij het voornemen tot overdracht jegens de andere aandeelhouders zal bekend maken.

Procedure.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 30/08/2011- Annexes du Moniteur belge

De procedure van het volgrecht kan ten vroegste opgestart worden na het verstrijken van de procedure van het voorkooprecht (artikel 12.1.).

Vooraleer de betrokken effecten aan de kandidaat-overnemer over te dragen, zal de kandidaat-overdrager de begunstigden van het volgrecht bij wijze van kennisgeving uitnodigen om hun volgrecht uit te oefenen. In deze kennisgeving zal de kandidaat-overdrager de volgende elementen meedelen:

- de identiteit van de kandidaat-overnemer aan wie hij zijn effecten wenst over te dragen;

- de prijs en de overige voorwaarden, zoals onherroepelijk geboden door de kandidaat-overnemer;

- het aantal effecten dat hij wenst over te dragen.

Binnen de twintig dagen na ontvangst van deze kennisgeving stellen de begunstigden van het volgrecht de kandidaat-overdrager, bij wijze van kennisgeving, in kennis van het feit of zij al dan niet hun volgrecht wensen uit te oefenen. Ingeval zij hun volgrecht wensen uit te oefenen dienen zij in voornoemde kennisgeving te vermelden hoeveel effecten zij wensen over te dragen in het kader van hun volgrecht.

Het gebrek aan kennisgeving binnen de voormelde termijn van twintig werkdagen geldt als verzaking aan de uitoefening van het volgrecht.

Binnen de daaropvolgende tien werkdagen, deelt de kandidaat-overdrager bij wijze van kennisgeving de begunstigden van het volgrecht en de voorzitter van de raad van bestuur van de betrokken vennootschap mee in welke mate en door wie het volgrecht wordt uitgeoefend.

Sanctie.

Ingeval een overdracht van effecten gebeurt met miskenning van de bepalingen van artikel 12.2., zal de kandidaat-overdrager gehouden zijn om, op het eerste verzoek dienaangaande, de effecten van de begunstigden van het volgrecht waarvan het volgrecht werd miskend, aan te kopen tegen de prijs als bedoeld hierboven. Deze aankoop dient plaats te vinden binnen een termijn van één maand nadat de kandidaat-overdrager in gebreke werd gesteld.

De omschreven sanctie doet geen afbreuk aan het recht van iedere aandeelhouder om een hogere schadevergoeding te vorderen op grond van de werkelijk geleden schade.

HOOFDSTUK DRIE - DE TITELS

ARTIKEL ACHT - AARD EN REEKSEN VAN DE AANDELEN

De aandelen zijn op naam en worden ingeschreven in het register van aandelen.

Van die inschrijving kunnen certificaten worden afgegeven. De aandelen zijn voorzien van een volgnummer.

De overdracht van aandelen op naam wordt overgeschreven in het register van aandelen van de vennootschap.

De vorm van de overige effecten wordt bepaald bij de uitgifte ervan.

ARTIKEL NEGEN - ONDEELBAARHEID VAN DE TITELS

De titels zijn ondeelbaar ten opzichte van de vennootschap. De vennootschap kan alle rechten, met betrekking tot alle titels waarover er twijfel zou kunnen bestaan betreffende de eigendom, het vruchtgebruik of de naakte eigendom, opheffen.

De mede-eigenaars evenals de vruchtgebruikers en naakte eigenaars zijn gehouden zich respectievelijk te laten vertegenwoordigen door een gemeenschappelijke lasthebber en er mededeling van te doen aan de vennootschap.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 30/08/2011- Annexes du Moniteur belge

In geval er een vruchtgebruik bestaat, zal de naakte eigenaar van de titel, behoudens verzet, vertegenwoordigd worden ten overstaan van de vennootschap door de vruchtgebruiker.

ARTIKEL TIEN - RECHTHEBBENDEN.

De erfgenamen, rechthebbenden en schuldeisers van een aandeelhouder mogen, voor om het even welke reden, zegels laten leggen noch op de goederen, noch op de waarden van de vennootschap, en ze mogen noch de verdeling of veiling van de vennootschap vragen, noch bewarende maatregelen treffen, noch inventarissen vragen, noch zich op enigerlei wijze inmengen in het bestuur ervan.

Om hun rechten uit te oefenen, moeten zij zich op de inventarissen en maatschappelijke balansen en op de beslissingen van de raad van bestuur en van de algemene vergadering beroepen.

HOOFDSTUK VIER - BESTUUR EN CONTROLE

ARTIKEL ELF - SAMENSTELLING VAN DE RAAD VAN BESTUUR

De vennootschap wordt bestuurd door een raad van bestuur bestaande uit ten minste drie leden, al dan niet aandeelhouders. Wanneer echter op een algemene vergadering van aandeelhouders van de vennootschap is vastgesteld dat de vennootschap niet meer dan twee aandeelhouders heeft, kan de raad van bestuur uit slechts twee leden bestaan tot de dag van de gewone algemene vergadering die volgt op de vaststelling, door alle middelen, dat er meer dan twee aandeelhouders zijn.

De bestuurders kunnen zowel natuurlijke personen als rechtspersonen zijn. Wanneer een rechtspersoon aangewezen wordt tot bestuurder, benoemt deze onder zijn vennoten, zaakvoerders, bestuurders of werknemers een vaste vertegenwoordiger die belast wordt met de uitvoering van de opdracht in naam en voor rekening van de rechtspersoon. Deze laatste mag zijn vertegenwoordiger niet ontslaan zonder tegelijk een opvolger te benoemen. Voor de benoeming en beëindiging van de opdracht van de vaste vertegenwoordiger gelden dezelfde regels van openbaarmaking alsof hij deze opdracht in eigen naam en voor eigen rekening zou vervullen.

De vaststelling van het aantal bestuurders en hun benoeming geschiedt door de algemene vergadering bij gewone meerderheid van stemmen.

De duur van hun opdracht mag zes jaar niet te boven gaan. De opdrachten eindigen onmiddellijk na de jaarvergadering van het jaar waarin zij vervallen. Zij kunnen te allen tijde door de algemene vergadering worden ontslagen.

De bestuurders zijn bij het vervallen van hun opdracht herbenoembaar.

Bij het openvallen van een bestuursopdracht als gevolg van overlijden, ontslag of om het even welke andere reden ook, hebben de overblijvende bestuurders het recht om voorlopig in de vacature te voorzien. In dat geval zal de algemene vergadering in haar eerstvolgende bijeenkomst de definitieve benoeming doen.

De algemene vergadering mag aan de bestuurders vaste of veranderlijke bezoldigingen of vergoedingen toekennen, op de algemene kosten te verhalen. De vaststelling van deze bezoldigingen of vergoedingen zal ieder jaar gebeuren ter gelegenheid van de jaarvergadering.

ARTIKEL TWAALF - VOORZITTERSCHAP

De raad van bestuur kan onder zijn leden een voorzitter en een ondervoorzitter benoemen.

ARTIKEL DERTIEN - BIJEENROEPING

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 30/08/2011- Annexes du Moniteur belge

De raad van bestuur vergadert na bijeenroeping en onder het voorzitterschap van haar voorzitter, of ingeval van afwezigheid of verhindering, van een bestuurder aangeduid door zijn collega's, telkens het belang van de vennootschap het vereist of telkens twee bestuurders erom verzoeken.

De bijeenkomsten worden gehouden op de plaats aangeduid in de bijeenroepingen.

ARTIKEL VEERTIEN - BERAADSLAGING EN BESLUITVORMING

De Raad van Bestuur kan slechts geldig beraadslagen indien minstens drie bestuurders aanwezig of geldig vertegenwoordigd zijn.

Indien het aldus vereiste quorum niet wordt bereikt tijdens een eerste vergadering, zal de Raad van Bestuur tijdens een volgende vergadering met dezelfde agenda en die wordt bijeengeroepen binnen de veertien dagen bij aangetekend schrijven, kunnen beraadslagen ongeacht het aantal aanwezige of vertegenwoordigde bestuurders.

Bij staking van stemmen zal de stem van de voorzitter niet doorslaggevend zijn.

Een bestuurder mag zich, mits voorafgaande schriftelijke kennisgeving aan de voorzitter van de Raad van Bestuur of diens plaatsvervanger op de vergadering van de Raad van Bestuur laten bijstaan door een niet-stemgerechtigde raadgever of waarnemer.

In uitzonderlijke gevallen, wanneer de dringende

noodzakelijkheid en het belang van de vennootschap zulks vereisen, kunnen de besluiten van de Raad van Bestuur worden genomen bij eenparig schriftelijk akkoord van de bestuurders. Die procedure kan echter niet worden gevolgd voor de vaststelling van de jaarrekening.

De bestuurder die belet is, kan bij eenvoudige brief, telegram, telex, fax of email volmacht geven aan één van zijn collega's van de raad, maar slechts voor één vergadering. Nochtans kan een bestuurder slechts één medelid van de raad vertegenwoordigen.

De beslissingen van de Raad van Bestuur worden genomen bij gewone meerderheid van de uitgebrachte stemmen.

ARTIKEL VIJFTIEN - BESTUURSBEVOEGDHEID VAN DE RAAD VAN BESTUUR

De raad van bestuur is bekleed met de meest uitgebreide macht om alle handelingen te verrichten die nodig of dienstig zijn voor het bereiken van het maatschappelijk doel, met uitzondering van die handelingen aan de algemene vergadering voorbehouden door de wet.

De raad van bestuur mag het dagelijks bestuur van de vennootschap evenals de vertegenwoordiging aan één of meer volmachtdragers, al dan niet aandeelhouders, delegeren, dewelke afzonderlijk of gezamenlijk handelen, zoals bepaald door de raad van bestuur.

De raad van bestuur bepaalt eventueel hun bevoegdheden.

De raad mag, binnen het kader van dit bestuur, eveneens specifieke bevoegdheden aan één of meer volmachthebbers, die al dan niet aandeelhouder zijn, toekennen.

ARTIKEL ZESTIEN - VERTEGENWOORDIGINGSBEVOEGDHEID

16.1 algemene vertegenwoordiging.

De Raad van Bestuur vertegenwoordigt als college de vennootschap in alle handelingen in en buiten rechte. Hij handelt door de meerderheid van zijn leden.

Onverminderd de algemene vertegenwoordigings-bevoegdheid van de Raad van Bestuur als college, wordt de vennootschap in en buiten rechte vertegenwoordigd door twee bestuurders, gezamenlijk optredend, of door één gedelegeerd-bestuurder, alleen optredend.

16.2 vertegenwoordiging van dagelijks bestuur.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 30/08/2011- Annexes du Moniteur belge

De raad van bestuur kan de vertegenwoordiging, wat het dagelijks bestuur aangaat, opdragen aan één of meer personen die alleen optreden, en gedelegeerd-bestuurder worden genoemd.

Tot daden van dagelijks bestuur worden gerekend alle handelingen die dag aan dag moeten worden verricht om de normale gang van zaken van de vennootschap te verzekeren en die, hetzij wegens hun minder belang, hetzij wegens de noodzakelijkheid een onverwijlde beslissing te nemen, het optreden van de raad van bestuur niet vereisen of niet wenselijk maken.

ARTIKEL ZEVENTIEN - ONKOSTEN VAN DE BESTUURDERS

De algemene vergadering beslist of en in welke mate het ambt van bestuurder zal bezoldigd zijn met een vaste of variabele vergoeding, die op de algemene onkosten wordt geboekt

ARTIKEL ACHTTIEN - VACANTE BETREKKING

Ingeval een betrekking van bestuurder openvalt, hebben de overblijvende bestuurders het recht om voorlopig in zijn vervanging te voorzien. De algemene vergadering zal op de eerstvolgende bijeenkomst overgaan tot de definitieve benoeming.

ARTIKEL NEGENTIEN - CONTROLE

De controle op de vennootschap wordt uitgeoefend door ten minste één commissaris, zo de wettelijke bepalingen de benoeming van een commissaris vereisen of wanneer de algemene vergadering tot deze benoeming besluit.

De commissaris wordt benoemd door de algemene vergadering van

aandeelhouders voor een termijn van drie jaar. Zijn opdracht

eindigt onmiddellijk na de jaarvergadering van het jaar waarin zij vervalt.

De bezoldiging van de commissaris(sen) wordt vastgesteld door de algemene vergadering, rekening houdend met de controlenormen uitgevaardigd door het Instituut der Bedrijfsrevisoren. Deze bezoldiging bestaat in een vast bedrag, dat bij de aanvang en voor de duur van hun opdracht wordt vastgesteld. Zij kan worden gewijzigd met instemming van partijen.

Een commissaris kan tevens belast worden met uitzonderlijke werkzaamheden en bijzondere opdrachten zoals bedoeld in het Wetboek van vennootschappen, en daartoe bezoldigd worden.

Buiten deze bezoldigingen mogen de commissarissen geen enkel voordeel, in welke vorm ook, van de vennootschap ontvangen.

Wordt geen commissaris benoemd, dan heeft iedere aandeelhouder individueel de onderzoeks- en controlebevoegdheid van een commissaris. Hij kan zich laten vertegenwoordigen of bijstaan door een accountant.

ARTIKEL TWINTIG - BEZOLDIGINGEN

De bezoldigingen van de eventuele commissarissen bestaan uit een vaste som die bepaald werd bij het begin en voor de duur van het mandaat door de algemene vergadering, onverminderd artikel 134 van het Wetboek van vennootschappen.

Zij kunnen maar gewijzigd worden mits de toestemming van alle partijen.

De verwezenlijking van uitzonderlijke prestaties of van bijzondere opdrachten, mag maar vergoed worden met bijzondere bezoldigingen en voorzover er rekening mee gehouden wordt in het beleidsverslag.

De vennootschap mag hun geen leningen of voorschotten

toekennen, noch waarborgen geven of stellen in hun voordeel.

HOOFDSTUK VIJF - ALGEMENE AANDEELHOUDERSVERGADERINGEN ARTIKEL EENENTWINTIG - BIJEENKOMSTEN

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 30/08/2011- Annexes du Moniteur belge

De jaarvergadering zal elk jaar gehouden worden op de vierde dinsdag van de maand juni om zeventien uur (17.00u).

Indien die dag een wettelijke feestdag is, heeft de vergadering plaats op de eerstvolgende werkdag.

De jaarvergaderingen worden gehouden op de maatschappelijke zetel of op de plaats aangeduid in de bijeenroepingen.

ARTIKEL TWEEËNTWINTIG - BIJEENROEPING

De oproepingen tot de algemene jaarvergadering, die de agenda vermelden, worden opgesteld overeenkomstig artikel 533 van het Wetboek van vennootschappen.

Indien alle aandelen op naam zijn, moeten de bijeenroepingen per aangetekend schrijven verstuurd worden vijftien volle dagen vóór de vergadering.

Toezenden van stukken

Samen met de oproepingsbrief, wordt aan de houders van aandelen op naam, aan de bestuurders en aan de commissarissen een afschrift toegezonden van de stukken, die hen krachtens de wet moeten worden ter beschikking gesteld.

Er wordt ook onverwijld een afschrift gezonden aan degenen die, uiterlijk zeven dagen voor de algemene vergadering, hebben voldaan aan de formaliteiten, door de statuten voorgeschreven om tot de vergadering te worden toegelaten. De personen die deze formaliteiten na dit tijdstip hebben vervuld, krijgen een afschrift van deze stukken op de algemene vergadering.

Iedere aandeelhouder, obligatiehouder, warranthouder of houder van een certificaat dat met medewerking van de vennootschap werd uitgegeven, kan, tegen overlegging van zijn effect, vanaf vijftien dagen voor de algemene vergadering ter zetel van de vennootschap kosteloos een afschrift van deze stukken verkrijgen.

Schriftelijke besluitvorming

De aandeelhouders kunnen eenparig en schriftelijk alle besluiten nemen die tot de bevoegdheid van de algemene vergadering behoren, met uitzondering van die welke bij authentieke akte moeten worden verleden.

ARTIKEL DRIEËNTWINTIG - VERTEGENWOORDIGING

Elke aandeelhouder mag zich op de algemene

aandeelhoudersvergadering laten vertegenwoordigen door een bijzondere volmachtdrager, die al dan niet aandeelhouder is.

De minderjarigen, onbekwaamverklaarden en rechtspersonen kunnen vertegenwoordigd worden door hun wettelijke of statutaire vertegenwoordigers. Elke getrouwde persoon wordt door zijn echtgenoot vertegenwoordigd.

De raad van bestuur kan het model van de volmachten bepalen en eisen dat zij op de door hem aangeduide plaats worden neergelegd, vijf volle dagen vóór de algemene vergadering.

De mede-eigenaars, de vruchtgebruikers en naakte eigenaars, de schuldeisers en de borgstellers zijn gehouden zich respectievelijk te laten vertegenwoordigen door één en dezelfde persoon.

ARTIKEL VIERENTWINTIG - BUREAU

De algemene aandeelhoudersvergaderingen worden voorgezeten door de voorzitter van de raad van bestuur of, in geval van afwezigheid van deze laatste, door een persoon aangeduid door de raad van bestuur. De voorzitter van de vergadering duidt de secretaris aan. De vergadering verkiest twee stemopnemers. De aanwezige bestuurders vervolledigen het bureau.

ARTIKEL VIJFENTWINTIG - STEMRECHT

Elk aandeel geeft recht op één stem, behoudens de wettelijke beperkingen.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 30/08/2011- Annexes du Moniteur belge

ARTIKEL ZESENTWINTIG - BERAADSLAGING

De vergadering mag maar beraadslagen over de punten die op de dagorde vermeld staan, behalve indien alle aandeelhouders aanwezig zijn op de vergadering.

Behoudens de gevallen voorzien door de wet, worden de beslissingen, ongeacht het aantal der op de vergadering bijeengebrachte aandelen, genomen bij meerderheid van stemmen.

Een aanwezigheidslijst die de naam van de aandeelhouders en het aantal van hun aandelen vermeld wordt ondertekend door elk van hen of door hun volmachthebber, vooraleer zij ter zitting gaan.

ARTIKEL ZEVENENTWINTIG - PROCES-VERBALEN

De afschriften of uittreksels van de notulen die bij een rechtspleging of elders moeten worden voorgelegd, worden door een bestuurder of een gedelegeerd-bestuurder ondertekend.

HOOFDSTUK ZES - INVENTARIS - MAATSCHAPPELIJKE BESCHEIDEN DIVIDENDEN

ARTIKEL ACHTENTWINTIG - MAATSCHAPPELIJK BOEKJAAR

Het boekjaar van de vennootschap gaat in op één januari en eindigt op eenendertig december van elk jaar.

ARTIKEL NEGENENTWINTIG - MAATSCHAPPELIJKE BESCHEIDEN

Op deze laatste dag maken de bestuurders een inventaris op, alsmede de jaarrekeningen, overeenkomstig de wettelijke bepalingen.

De bestuurders stellen bovendien jaarlijks een verslag op waarin rekenschap wordt gegeven van het beleid, overeenkomstig de bepalingen van artikel 96 van het Wetboek van vennootschappen.

Na lezing gehoord te hebben van het beleidsverslag door de raad van bestuur en van het verslag van de commissaris(sen), beslist de gewone algemene vergadering over de jaarrekeningen en, bij bijzondere stemming, over de ontlasting van de bestuurders en commissaris(sen).

De nettowinst van het boekjaar wordt bepaald overeenkomstig de wettelijke voorzieningen.

Van de nettowinst van de vennootschap wordt elk jaar tenminste één/twintigste afgenomen voor de vorming van de wettelijke reserve. Deze afneming is niet langer verplicht van zodra het reservefonds één/tiende van het maatschappelijk kapitaal bedraagt.

Geen enkele uitkering mag gedaan worden indien bij de afsluiting van het laatste boekjaar, het netto-actief, zoals ze blijkt uit de jaarrekeningen, of na een dergelijke uitkering, minder zou bedragen dan het volstorte kapitaal, vermeerderd met alle reserves die de wet of de statuten niet toelaten te verdelen. Met netto-actief wordt bedoeld het totaal van het actief zoals dit blijkt uit de balans, verminderd met de voorzieningen en schulden. Het bedrag van de nog niet afgeschreven vestigings-kosten en, behoudens uitzonderlijk geval, het bedrag van de nog niet afgeschreven onderzoeks- en ontwikkelingskosten zijn niet vervat in het netto-actief.

ARTIKEL DERTIG - PUBLIKATIE JAARREKENINGEN

De jaarrekening moet binnen dertig dagen nadat zij door de algemene vergadering is goedgekeurd, door één van de bestuurders op de Nationale Bank van België worden neergelegd.

Tegelijk daarmee worden de andere stukken voorgeschreven door artikel 98 en volgende van het Wetboek van vennootschappen neergelegd.

Het jaarverslag wordt tegelijk met de jaarrekening neergelegd zoals bepaald is in de eerste alinea. Deze verplichting tot neerlegging van het jaarverslag geldt niet indien een ieder op de maatschappelijke zetel van de vennootschap inzage kan nemen van het

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 30/08/2011- Annexes du Moniteur belge

jaarverslag en daarvan, zelfs op schriftelijke aanvraag, kosteloos een volledig of gedeeltelijk afschrift kan verkrijgen. Een gedeeltelijk afschrift bevat ten minste de gegevens bedoeld in artikel 94 van het Wetboek van vennootschappen.

De vennootschap is niet verplicht het jaarverslag van de raad van bestuur neer te leggen indien zij hiertoe wettelijk niet verplicht is.

ARTIKEL EENENDERTIG - INTERIMDIVIDENDEN

De raad van bestuur kan, op eigen verantwoordelijkheid, voorschotten op dividenden uitkeren, door aftrek van de winst van het lopend boekjaar. De raad stelt het bedrag van die voorschotten en de datum van uitbetaling vast.

Zij dient echter de voorwaarden van artikel 618 van het Wetboek van vennootschappen na te leven.

HOOFDSTUK ZEVEN - ONTBINDING EN VEREFFENING

ARTIKEL TWEEËNDERTIG - VERLIES VAN KAPITAAL

I. Wanneer, tengevolge van geleden verlies, het netto-actief gedaald is tot minder dan de helft van het maatschappelijk kapitaal, moet de algemene vergadering bijeenkomen binnen een termijn van ten hoogste twee maanden nadat het verlies is vastgesteld, om in voorkomend geval, volgens de regels die voor een statutenwijziging zijn gesteld, te beraadslagen en te besluiten over de eventuele ontbinding van de vennootschap en eventueel over andere in de agenda aangekondigde maatregelen.

De raad van bestuur verantwoordt zijn voorstellen in een bijzonder verslag dat ter beschikking van de aandeelhouders wordt gesteld, overeenkomstig de wet.

II. Wanneer het netto-actief, tengevolge van geleden verlies, gedaald is tot minder dan één/vierde van het maatschappelijk kapitaal, kan de ontbinding van de vennootschap uitgesproken worden wanneer zij wordt goedgekeurd door een/vierde van de ter vergadering uitgebrachte stemmen.

III. Wanneer het netto-actief gedaald is tot beneden het wettelijk minimumbedrag, kan iedere belanghebbende de ontbinding van de vennootschap van de rechtbank vorderen. In voorkomend geval kan de rechtbank aan de vennootschap een termijn toestaan om haar toestand te regulariseren.

ARTIKEL DRIEËNDERTIG - ONTBINDING - VERENIGING VAN ALLE AANDELEN

Buiten de clausules van wettelijke ontbinding, kan de vennootschap maar vereffend worden bij beslissing van de algemene vergadering, die beraadslaagt in de vorm en onder de voorwaarden vereist inzake statutenwijziging.

De vereniging van alle aandelen in de handen van één enkele aandeelhouder, brengt niet de vereffening van rechtswege mede, noch de gerechtelijke ontbinding van de vennootschap.

Indien na een termijn van één jaar, de vennootschap niet ontbonden is, noch verrijkt is met een nieuwe aandeelhouder, noch

omgezet in een besloten vennootschap met beperkte

aansprakelijkheid, wordt de enige aandeelhouder geacht hoofdelijk borg te staan voor alle verbintenissen die de vennootschap aangegaan heeft sinds de vereniging van alle aandelen in één hand tot op het ogenblik dat de nieuwe aandeelhouder de vennootschap vervoegd heeft of tot op het ogenblik dat haar ontbinding of omzetting gepubliceerd werd.

ARTIKEL VIERENDERTIG - VEREFFENING

Ingeval van vereffening, wordt deze doorgevoerd door de raad van bestuur in functie op dat ogenblik of door één of meer

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 30/08/2011- Annexes du Moniteur belge

" vereffenaars, benoemd door de algemene vergadering, ingevolge een beslissing van de vergadering.

" De vereffenaars treden pas in functie nadat de rechtbank van koophandel is overgegaan tot de bevestiging van hun benoeming ingevolge de beslissing van de algemene vergadering. Zo de rechtbank weigert over te gaan tot bevestiging, wijst ze zelf een vereffenaar aan, eventueel op voorstel van de algemene vergadering. Te dien einde beschik(t)(ken) de vereffenaar(s) over de meest uitgebreide machten vermeld in de artikels 186 en volgende van het Wetboek van vennootschappen.

In voorkomend geval stelt de algemene vergadering de bezoldigingen van de vereffenaar(s) vast.

ARTIKEL VIJFENDERTIG - VERDELING

Na aanzuivering van alle schulden, lasten en kosten van vereffening, wordt het netto-actief eerst aangewend voor de terugbetaling, in speciën of in effecten, van het volstorte bedrag van de aandelen dat niet werd gedelgd.

Indien de aandelen niet allemaal in een gelijke verhouding werden volstort, zullen de vereffenaars, vooraleer over te gaan tot de verdeling, het evenwicht herstellen door alle aandelen op gelijke voet te stellen, ofwel door een bijkomend beroep te doen op fondsen ten laste van de titels die niet volstort werden, ofwel door voorafgaandelijke terugbetalingen in speciën ten voordele van de aandelen die in een hogere verhouding werden volstort.

Het saldo wordt gelijk verdeeld tussen alle aandelen.

Vooraleer de vereffening wordt afgesloten, leggen de vereffenaars het plan van verdeling van de activa onder de verschillende schuldeisers voor akkoord voor aan de rechtbank van koophandel van het arrondissement waarbinnen de vennootschap haar zetel heeft.

HOOFDSTUK ACHT - ALGEMENE BEPALINGEN

ARTIKEL ZESENDERTIG

Voor alle betwistingen met betrekking tot de

vennootschapsaangelegenheden en de uitvoering van onderhavige statuten, doen alle aandeelhouders, obligatiehouders, bestuurders, (commissarissen), directeurs en vereffenaars die in het buitenland wonen, woonstkeuze op de maatschappelijke zetel, waar hun alle mededelingen, aanmaningen, dagvaardingen en betekeningen geldig kunnen worden gedaan.

V.OVERGANGSBEPALINGEN

BUITENGEWONE ALGEMENE VERGADERING

De verschijners, verenigd in vergadering, hebben onder meer volgende beslissingen genomen:

1. Eerste boekjaar:

Het eerste boekjaar gaat in de dag van de neerlegging ter griffie van een uittreksel van deze akte en wordt afgesloten op eenendertig december tweeduizend en twaalf.

2. Jaarlijkse algemene vergadering:

De eerste algemene jaarvergadering heeft plaats op de vierde

dinsdag van de maand juni tweeduizend dertien

3. Bestuurders:

a) Het aantal bestuurders is vastgesteld op twee.

b) Worden tot bestuurders benoemd voor een periode van zes jaar:

1.-De besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid VAN LISHOUT, met zetel te 3500 Hasselt, Jan Van Helmontlaan 52A,

ingeschreven in het rechtspersonenregister onder nummer. 0817.523.225, rechtsgebied Hasselt. In deze functie vast' ;vertegenwoordigd door de heer VAN LISHOUT Johan, voornoemd.

2.-De heer NARTUS Didier voornoemd.

Deze verschijnen hier en verklaren te aanvaarden, en niet getroffen geweest te zijn door een gerechtelijke beslissing die het: opnemen van dergelijk mandaat onmogelijk maakt.

c) De bestuurders worden benoemd voor een periode van zes jaar.

d) Het mandaat van de bestuurders is onbezoldigd, tenzij andersluidende beslissing te nemen door de algemene vergadering.

e) er wordt voorlopig geen gedelegeerd bestuurder benoemd.

4. Commissarissen:

De vergadering beslist geen commissaris te benoemen,

overeenkomstig de bepalingen van het Wetboek van vennootschappen.

5. Overname van de verbintenissen die zijn aangegaan in naam van de vennootschap in oprichting.

In toepassing van artikel 60 van het Wetboek van .vennootschappen herneemt de vennootschap de verbintenissen namens: haar aangegaan zolang zij in oprichting was.

De comparanten verklaren hieromtrent geen enkele verbintenis te: zijn aangegaan voor de vennootschap in oprichting voor dewelke; bijzondere publiciteitsvoorwaarden zijn voorzien.

VOOR EENSLUIDEND AFSCHRIFT

:Tegelijk hierbij neergelegd:

-een expeditie van de nog niet geregistreerde akte

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 30/08/2011- Annexes du Moniteur belge

Voorbehouden aun het Belgisch Staatsblad

Coordonnées
GALLETAS

Adresse
LEOPOLDPLEIN 38 3500 HASSELT

Code postal : 3500
Localité : HASSELT
Commune : HASSELT
Province : Limbourg
Région : Région flamande