GARAGE & CARROSSERIE YVARO

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : GARAGE & CARROSSERIE YVARO
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 426.288.670

Publication

11/02/2013 : RUBRIEK EINDE (STOPZETTING, INTREKKING STOPZETTING, NIETIGHEID, GER. AK., GERECHTELIJKE REORGANISATIE, ENZ...
22/01/2013 : RUBRIEK EINDE (STOPZETTING, INTREKKING STOPZETTING, NIETIGHEID, GER. AK., GERECHTELIJKE REORGANISATIE, ENZ...
29/10/2012 : RUBRIEK EINDE (STOPZETTING, INTREKKING STOPZETTING, NIETIGHEID, GER. AK., GERECHTELIJKE REORGANISATIE, ENZ...
13/03/2012
ÿþMod Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

11.1111,)11,1 uil h i9*i aii

Vt

beha

aal

Bel

Staa

III



RECHTBANK VAN KOOPHANDEL

0 1-03- 2012

HASSELT

Griffie

Ondernemingsnr : 0426.288.670

Benaming

(voluit) : GARAGE & CARROSSERIE YVARO

(verkort)

Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : te 3530 Houthalen-Helchteren, Europapark 2010

(volledig adres)

Onderwerp akte : BUITENGEWONE ALGEMENE VERGADERING

Uittreksel afgeleverd voor registratie om neer te leggen ter griffie van de Rechtbank van Koophandel te Hasselt.

Uit een proces-verbaal van buitengewone algemene vergadering gesloten door Anne-Mie Szabó, notaris, vennoot van de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "Notaris Anne-Mie Szabó, met zetel te 2300 Turnhout, Grote Markt 21, BTW BE 0862.389.980, RPR Turnhout, op 28 februari 2012, kortelings te registeren, blijkt dat de aandeelhouders zijn samengekomen om ondermeer te beslissen:

Eerste beslissing:

De naam van de vennootschap wordt gewijzigd en artikel 1 van de statuten wordt aangepast als volgt:

"De vennootschap is een handelsvennootschap en heeft de rechtsvorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid. Haar naam luidt "INT, TRANSPORT LOUIS--YVARO",Deze naam zal gebruikt worden in alle akten, facturen, aankondigingen, bekendmakingen, brieven, orders en andere stukken uitgaande van de vennootschap, onmiddellijk voorafgegaan of gevolgd door de woorden "Besloten vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid" of door de afkorting "B.V.B.A." met nauwkeurige aanwijzing van de zetel van de vennootschap en onder toevoeging van het woord "rechtspersonenregister" of de afkorting "RPR", gevolgd door de vermelding van de zetel van de rechtbank van koophandel in welk rechtsgebied de vennootschap haar zetel heeft, en het ondernemingsnummer."

Tweede beslissing:

Kennisname bijzonder verslag van de zaakvoerder met de staat van aktief en passief van de vennootschap afgesloten per 31 december 2011.

Het doel van de vennootschap wordt uitgebreid en artikel 4 van de statuten wordt aangepast als volgt:

"De vennootschap heeft tot doel te verwezenlijken, hetzij voor haar rekening, hetzij voor rekening van derden of in deelneming met anderen:

Werkplaats voor het herstellen van, motorvoertuigen, koetswerk, motorrijwielen, rijwielen en bromfietsen, rubberartikelen.

Werkplaats voor het slopen van motorvoertuigen, vervaardiging van miniatuurmodellen; groothandel en kleinhandel in rubberproducten, motorvoertuigen, motorrijwielen en toebehoren, onderdelen en toebehoren voor autovoertuigen; invoerhandel van diverse goederen; uitvoerhandel van diverse goederen; kleinhandel in, tweedehandsauto's en onderdelen, tweedehandsmotorrijwielen en onderdelen, onderdelen en toebehoren voor, motorvoertuigen, brandstoffen en smeermiddelen, onderneming voor het verhuren van autorijtuigen, machines en diverse materieel, uitbating van garage en stalling voor motorvoertuigen.

Goederenvervoer over en langs de weg, voor eigen rekening of voor rekening van derden.

Het vervoer van goederen over de weg voor rekening van derden tegen vergoeding en opslag van goederen.

De exploitatie of uitbating van overig vervoer van personen te land met personenwagens en autobussen zonder dienstregeling zoals chartervervoer, busreizen, toeristische excursies, enzoverder.

Transportbedrijf in de ruimste zin van het woord,

Onderneming voor goederenvervoer langs de weg, lucht of water,

Nationaal en internationaal goederenvervoer over de weg, zee en lucht voor eigen rekening of voor rekening van derden,

Verhuizingen,

Expeditie-, verzendings- en transportbedrijf in de ruimste zin van hel woord.

Vervoer en verzending van goederen en personen in de meest ruime zin van het woord.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -13/03/2012 - Annexes du Moniteur belge

~ 1 ~ Verhuisdiensten van het meubilair van particulieren, kantoren, werkplaatsen of fabrieken.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -13/03/2012 - Annexes du Moniteur belge De exploitatie of uitbating van een taxibedrijf en van taxi's zowel van personenwagens als lichte en zware vrachtwagens.

Personenvervoer (taxi).

Begeleiding en organisatie van allerlei evenementen in de meest uitgebreide zin (bijvoorbeeld huwelijken als' ceremoniebedrijf, bedrijfsfeesten. enz.)

Collievervoer en/of verhuur van voertuigen en personenwagens met chauffeur,

De verhuur van vrachtwagens met bestuurder.

Alle expeditie- en commissiewerken alsmede tussenkomst in het vervoer en bevrachtingen, inbegrepen; scheepsbevrachtingen,

Onderneming voor goederen behandeling, opslagplaatsen en magazijnen,

Het wegen en controleren van goederen.

Het groeperen en stockeren, de opslag, de distributie, het stouwen, het behandelen, het verzenden en bevrachten, het beheer, de exploitatie en de uitbating van alle goederen en transportmiddelen. Vertegenwoordiging in voornoemde zaken.

Het optreden als vervoers-commissionnair, als commissionair-expediteur bij het vervoer en als vervoermakelaar,

Het vervullen van alle administratieve formaliteiten en diensten die met al het voorgaande verband houden. De handel, import, export, bestelling, aan- en verkoop, commissie, verdeling en het op de markt brengen, het transport, de transit, verpakking en het stockeren van verschillende waren, gereedschappen, producten, koopwaren, fabricaties en grondstoffen.

Alle vervoer van goederen, grondstoffen en andere, in binnen- en buitenland, opslag, aankoop en verkoop van goederen, douaneagentschap, garage-uitbating, aan- en verkoop van allerhande brandstoffen, alsmede

alle nijverheidsverrichtingen, handelszaken en verhandelingen van roerende, onroerende of financiële of commerciële aard die zich rechtstreeks of onrechtsreeks en of bij deelneming, hierbij aansluiten of de

uitbreiding ervan kunnen bevorderen.

Het aannemen en uitvoeren van verhuizingen, de meubelbewaring en het vervoer van alle aard langs de weg, ter zee, in de lucht en per spoor, alsmede alle verrichtingen die hiermede rechtstreeks in verband staan.

Zij mag tevens zowel hoofdhandelaar als in hoedanigheid van makelaar, commissionaris, bemiddelaar, of depositaris, alle handelingen verrichten die tot doel hebben de import en de export van alle mogelijke goederen en voorwerpen.

Het laden en lossen van goederen in spoorwagens, vrachtwagens en andere vervoermiddelen.

Het overslaan van goederen uit een vervoermiddel in een ander vervoermiddel.

Het inpakken, verpakken, herverpakken en uitpakken van goederen, zoals het verpakken van goederen in kisten, kratten of vaten, het paletteren van goederen, het opzakken, het opensnijden van zakken, het samenstellen of ontbinden van eenheidsladingen, het inladen in container, het uitladen uit containers, de controle op voorgaande handelingen.

Het klasseren en het sorteren van goederen met het oog op het vervoer en het opbergen; het stofvrij maken en ontsmetten van de goederen.

Het verplaatsen van goederen met bijzondere toestellen op laadkaaien en in opslagplaatsen.

Het opbergen, opslaan, bewaken en het bewaren van goederen en al de diensten die met deze handelingen verband houden, zoals het behandelen van goederen in opslagplaatsen.

Het wegen, meten, peilen, nazien en onderzoeken van goederen: de controle op de genoemde handelingen; het tellen van vaten, zakken en balen; de hulpverlening bij deze handelingen en de controle erop,

Het in ontvangst nemen van de goederen; het nemen en analyseren van monsters; het opmaken van gewicht- en meetnota's; het opmaken van rapporten en getuigschriften in verband met het meten, wegen en andere handelingen die verband houden met de inontvangstname van de goederen,

Aile verrichtingen van een stouwersbedrijf, van een onderneming voor goederenbehandelingen voor het exploiteren van opslagplaatsen en magazijnen.

Alle commerciële, industriële en financiële operaties van welke aard ook die rechtstreeks of onrechtstreeks

verband houden met aankoop, verkoop, onderhoud en herstellen van voertuigen van alle aard, zowel nieuwe als tweedehands, de verhuring en leasing van personenwagens, de leasing van bedrijfswagens, zo voor eigen rekening als voor rekening van derden en het verrichten van alle handelingen welke hiermede in verband staan, dit zowel in binnen- als buitenland, deze benamingen genomen in de meest ruime zin en zonder uitzondering.

Alle handels-, financiële, industriële, roerende en onroerende verrichtingen van aard om haar maatschappelijk doel te verwezenlijken, uit te breiden of te vergemakkelijken, in rechtstreeks of onrechtstreeks verband met bovenstaand doel, en met alle gelijkaardige of verbandhoudende doelen, zo in België als in het buitenland.

Alle beheer, alle deelname of rechtstreekse of onrechtstreekse belangen nemen in alle verrichtingen in verband met haar doel, hetzij door oprichting van vennootschappen, inbreng in bestaande vennootschappen of bij alle personen, van geheel of gedeelte van haar roerende en onroerende goederen, van inschrijving, aankoop en verkoop van effecten en maatschappelijke rechten van commandiet, voorschotlening of anderszins, zo in België als in het buitenland.

Het doel kan gewijzigd worden bij een besluit van de buitengewone algemene vergadering gehouden ten overstaan van een notaris volgens de regels die in artikel 287 van het Wetboek van Vennootschappen gesteld zijn:'

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL,

Anne-Mie Szabó.

NOTARIS.

Tegelijk hiermee neergelegd;

-een expeditie van de buitengewone algemene vergadering;

-het bijzonder verslag van de zaakvoerder met staat van aktief en passief;

-de gecoordineerde statuten.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -13/03/2012 - Annexes du Moniteur belge

'VbOr-behoud, n aan het ' Belgisch Staatsblad

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

12/03/2012
ÿþ ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de-akte

I1I*1 I1 IlBllll I IIIIIJII

2053850*

V ber

ae

Be Sta:

A

(l4TPANK VAN KOOPHANDEL

2 8 -02- 2012

HASSELT

Ondernemingsnr: 0426.288.670

Benaming

Rechtsvorm Zetel

: GARAGE EN CARROSSERIE YVARO

besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid Europark 2010 - 3530 Houthalen-Helchteren

Onderwerp akte ONTSLAG EN BENOEMING



Ingevolge de buitengewone algemene vergadering van de aandeelhouders van de besloten vennootschap met, beperkte aansprakelijkheid GARAGE EN CARROSSERIE YVARO, met maatschappelijke zetel te 3530 Houthalen-

Helchteren, Europark 2010, ingeschreven in het rechtspersonenregister van Hasselt onder het, ondernemingsnummer 426288.670 van 30 januari 2012 werden volgende besluiten met eenparigheid van`

stemmen heeft genomen:

Eerste beslissing. -

De vergadering beslist het ontslag te aanvaarden met ingang van heden van al de zaakvoerders van dé

vennootschap, zijnde

- de heer CLAES Yvo Emiel, wonende te 3540 Herk-de-Stad, Neerstraat 20,

- de heer VANOPPEN Valére August Gabriel, wonende te 3550 Heusden-Zolder, Halstraat 6,

Tweede beslissing. -

De vergadering beslist te benoemen tot zaakvoerder van de vennootschap voor onbepaalde duur :

De vennootschap naar Zwitsers recht Andreas Metal Company, met maatschappelijke zetel te 6340 Baar; (Zwitserland), Rathausstrasse 14, met ondememingsnumer CH-170.4.010.477-9, met als vaste vertegenwoordiger de heer van de VINNE Andreas Hubertus Marie, van Nederlandse nationaliteit, geboren te Venlo (Nederland), op dertig oktober negentien honderd drieënvijftig, wonende te 41334 Nettetai (Duitsland), Poststrasse 44

De benoeming neemt aanvang op heden.

De aandeelhouders en de ontslagnemende zaakvoerders verklaren dat de garage vakbekwaamheidsattesten van de ontslagnemende zaakvoerders ter beschikking zullen blijven staan van de vennootschap, totdat de nieuwe zaakvoerder redelijkerwijze een oplossing gevonden heeft.

Derde beslissing.

De aandeelhouders en de zaakvoerder beslissen de jaarrekening van het boekjaar 2011 en januari 2012 te laten opmaken door het boekhoudkantoor Goorts en zullen bij de goedkeuring van deze jaarrekeningen kwijting geven aan de ontslagen zaakvoerders, waarbij de ontslagen zaakvoerders zullen betrokken worden.

Getekend

Andreas Metal Company

Vast vertegenwoordigd door van de Vinne Andreas

Zaakvoerder

Bijlagen bij ]ïëfBèTgïsch

Op de laatste blz, van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

15/07/2011 : HA062668
20/07/2010 : HA062668
14/07/2009 : HA062668
16/07/2008 : HA062668
04/07/2007 : HA062668
11/07/2006 : HA062668
12/07/2005 : HA062668
13/07/2004 : HA062668
11/05/2004 : HA062668
15/07/2003 : HA062668
05/07/2002 : HA062668
04/07/2001 : HA062668
30/11/2015 : RUBRIEK EINDE (STOPZETTING, INTREKKING STOPZETTING, NIETIGHEID, GER. AK., GERECHTELIJKE REORGANISATIE, ENZ...
11/07/2000 : HA062668
11/01/1990 : HA62668
14/06/1989 : HA62668

Coordonnées
GARAGE & CARROSSERIE YVARO

Adresse
EUROPAPARK 2010 3530 HOUTHALEN-HELCHTEREN

Code postal : 3530
Localité : Helchteren
Commune : HOUTHALEN-HELCHTEREN
Province : Limbourg
Région : Région flamande