GARAGE VANDERVEKEN

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : GARAGE VANDERVEKEN
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 842.283.167

Publication

28/08/2014 : ME. - JAARREKENING 31.12.2013, GGK 27.06.2014, NGL 25.08.2014 14466-0502-017
31/10/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 28.06.2013, NGL 25.10.2013 13641-0246-017
12/01/2012
ÿþmod 2.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Ondememíngsnr : 4 2 , 2 '5 .

Benaming : GARAGE VANDERVEKEN (voluit)

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Rijksweg 946

3650 Dilsen-Stokkem

Onderwerp akte : BVBA: oprichting

Bij akte verleden voor ondergetekende notaris Geraldine COPS te Maaseik,: Maastrichtersteenweg 85, op tweeëntwintig december tweeduizend en elf, werd een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid opgericht, onder de benaming "GARAGE VANDERVEKEN".

1) Vennoten-oprichters

De heer VANDERVEKEN Frank Johan Mario, geboren te Tongeren op negenentwintig:.

november negentienhonderd achtenzeventig, van Belgische nationaliteit,

[rijksregisternummer: 78.11.29-07.5911 echtgenoot van mevrouw VANDEBROEK Joke Linde Leen, geboren te Hasselt op vier oktober negentienhonderd achtenzeventig, wonende te 3650 Dilsen-Stokkem, Rijksweg 946.

2) Naam

De vennootschap wordt als besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

opgericht onder de naam "GARAGE VANDERVEKEN".

3) Zetel

De vennootschap is gevestigd te 3650 Dilsen-Stokkem, Rijksweg 946.

De zetel kan zonder statutenwijziging verplaatst worden in het Nederlandstalig gedeelte.:

van het land, mede in Brussel bij besluit van de zaakvoerder(s).

4) Doel

De vennootschap heeft tot maatschappelijk doel:

De vennootschap heeft tot doel:

-Groot- en kleinhandel in nieuwe en gebruikte auto's voor personenvervoer;

-Groot- en kleinhandel in nieuwe en gebruikte vrachtwagens, trekkers, bestelwagens,:: terreinwagens;

-Handelsbemiddeling in nieuwe en gebruikte auto's voor personenvervoer;

-Handelsbemiddeling in nieuwe en gebruikte vrachtwagens, trekkers, bestelwagens, terreinwagens;

-Het herstellen van motorvoertuigen;

-Carrosserieherstel (inclusief spuiten en verven);

-Revisie van automotoren;

-Het gewone onderhoud van auto's;

-De installatie van onderdelen en accessoires, inclusief de ombouw- en

uitbouwwerkzaamheden;

-Het slepen van auto's en hulpverlening bij pech onderweg;

-Groot- en kleinhandel in onderdelen en accessoires van auto's;

-Handel in en onderhoud en reparatie van motorrijwielen en onderdelen en toebehoren van.;

motorrijwielen.

-Takelwerkzaamheden;

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -12/01/2012 - Annexes du Moniteur belge

Voor' I1IfI 111(111111 1111f 1111111f11 1111f 1111f 1111 f111

behouder *12010555*

aan het

Belgiset

Staatsbia

der

/~ " v.KgrleCIlee 4n ~ ~.~1FLIl~3V 4

Op de laatste biz. van Luik B vermelden : Recto Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris: hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -12/01/2012 - Annexes du Moniteur belge

4

Voorbehouden

aan het

Belgisch Staatsblad

mod 2.1

-Verhuur en leasing van auto's, bussen, camions en

machines;

-De afbraak en het stallen van autowrakken;

-Reinigen van alle voertuigen;

-Het transport van alle voertuigen;

-Het laten keuren van voertuigen.

Deze opsomming is niet beperkend en dient in de breedste zin te worden geïnterpreteerd. De vennootschap mag daarbij in België of in het buitenland alle financiële, nijverheids-, handels-, roerende en onroerende handelingen verrichten, die rechtstreeks of onrechtstreeks in verband staan met haar doel, en aandelen nemen door inschrijving, inbreng, deelneming of op een andere wijze, in elke vennootschap of onderneming met een gelijksoortige, verwante of aanvullende bedrijvigheid, en, in het algemeen, alle handelingen verrichten die de verwezenlijking van haar maatschappelijk doel kunnen bevorderen.

Zij mag alle leningen en kredieten aangaan, zowel ten hare behoeve, als tot voordeel van derden, zo ook leningen, voorschotten en kredietopeningen toestaan aan vennootschappen en/of particulieren onder om het even welke vorm, hypotheek verlenen en toestaan, zich borgstellen (onder meer voor de goede afloop van verbintenissen door derde personen , aangegaan), solidariteit, ondeelbaarheid en dadelijke uitwinning bedingen, alsmede alle andere waarborgen geven en nemen.

Zij kan ook functies van bestuurder of vereffenaar van andere vennootschappen uitoefenen.

5LMaatschappeliik kapitaal

Het geheel geplaatste maatschappelijk kapitaal van de vennootschap bedraagt TWEEHONDERD VIJFTIGDUIZEND EURO (250.000,00 EUR).

Het is verdeeld in honderd (100) aandelen zonder aanduiding van een nominale waarde. 6) Inschrijving op het kapitaal: - inbreng in natura

De heer Vanderveken verklaart en erkent dat het maatschappelijk kapitaal vastgesteld wordt op TWEEHONDERD VIJFTIGDUIZEND EURO (250.000,00 EUR)

Het is verdeeld in honderd (100) aandelen zonder aanduiding van een nominale waarde. De heer Vanderveken verklaart de handelszaak als éénmanszaak thans uitgebaat met ondernemingsnummer 0705.743.987 in te brengen. De handelszaak omvat de activa- en passiva-elementen, op basis van de toestand afgesloten op éénendertig december tweeduizend en elf.

REVISORAAL VERSLAG

De besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "HUBERT VENCKEN" met maatschappelijke zetel te 3960 Bree, Bruglaan 31, vertegenwoordigd door de heer Hubert . Vencken, bedrijfsrevisor, aangeduid overeenkomstig artikel 219 van het Wetboek van Vennootschappen, heeft een verslag opgesteld betreffende voormelde inbreng in natura en de waardering ervan, gedateerd op eenentwintig december tweeduizend en elf, waarvan het besluit luidt als volgt:

"Uit mijn onderzoek met betrekking tot de geplande inbreng in natura van bestanddelen van de éénmanszaak van de heer Frank Vanderveken ten bedrage van ¬ 815.390, 87 in de op te richten GARAGE VANDERVEKEN BVBA, is gebleken dat:

1. de verrichting werd nagezien overeenkomstig de normen uitgevaardigd door het Instituut der Bedrijfsrevisoren inzake inbreng in natura en dat de oprichter van de vennootschap verantwoordelijk is voor de waardering van de ingebrachte bestanddelen en voor de bepaling van het aantal door de vennootschap uit te geven aandelen ter, vergoeding van de inbreng in natura;

2. de beschrijving van de inbreng in natura aan de normale vereisten van nauwkeurigheid en duidelijkheid beantwoordt;

3. de door de partijen toegepaste waarderingswijze in het geheel genomen en onder normale omstandigheden bedrijfseconomisch verantwoord is en leidt tot een inbrengwaarde van ¬ 815.390, 87 die tenminste overeenkomt met het aantal en de fractiewaarde van de tegen de inbreng uit te geven aandelen, zodat de inbreng in natura niet overgewaardeerd is;

Op de laatste blz. van Luik 8 vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

moe 2.1

4. de als tegenprestatie verstrekte vergoeding bestaat uit 100 aandelen aan de heer' ' Frank Vanderveken van GARAGE VANDERVEKEN BVBA evenals een vordering in rekening-courant ten bedrage van ¬ 565.390,87;

5. er een voorbehoud wordt geformuleerd met betrekking tot de voorraden voor een bedrag van ¬ 290.509, 74 gezien de onmogelijkheid tot fysieke controle op de datum van stockopname;

6. er een voorbehoud geformuleerd wordt over de niet-tegenstelbaarheid van de rechtshandeling aan de bevoegde overheidsinstantie en de hoofdelijke aansprakelijkheid van de overdrager (m.b.t. art. 442bis uit het Wetboek der Inkomstenbelastingen en art. 93undecies B van het BTW-Wetboek) gezien er geen fiscale certificaten aangevraagd werden.

Mijn opdracht bestaat er echter niet in een uitspraak te doen betreffende de rechtmatigheid en billijkheid van de verrichting.

Bree, 21 december 2011."

BIJZONDER VERSLAG VAN DE OPRICHTTER

Overeenkomstig artikel 219 van het Wetboek van Vennootschappen heeft de oprichter een bijzonder verslag gedateerd van tweeëntwintig december tweeduizend en elf opgesteld waarin zij uiteenzet waarom de inbreng in natura van belang is voor de vennootschap. TOEKENNING VAN DE AANDELEN

Als vergelding voor de inbrengen wordt aan de comparant de volgende aandelen toegekend ter vergelding van zijn inbreng in natura:

-honderd (100) volgestorte aandelen;

-een vordering in rekening-courant op de vennootschap ten bedrage van vijfhonderd vijfenzestigduizend driehonderd negentig euro en zevenentachtig eurocent (¬ 565.390,87).

Ingevolge deze inbrengen bedraagt het geplaatst kapitaal TWEEHONDERD VIJFTIGDUIZEND EURO (250.000,00 EUR) en wordt het vertegenwoordigd door honderd (100) aandelen zonder vermelding van de nominale waarde.

7) Tijdstip werking en duur

De vennootschap wordt opgericht voor onbepaalde duur te rekenen vanaf de datum van de

neerlegging ter griffie van het uittreksel van de oprichtingsakte.

8) Bestuur en vertegenwoordiging

De vennootschap wordt bestuurd door een of meer zaakvoerders, al dan niet vennoot (vennoten).

De zaakvoerder is bevoegd om alle handelingen van intern bestuur te verrichten die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van het doel van de vennootschap, met uitzondering van die handelingen waarvoor volgens de wet alleen de algemene vergadering bevoegd is. Iedere zaakvoerder vertegenwoordigt de vennootschap in en buiten rechte.

Voor de duur van de vennootschap te rekenen vanaf heden wordt door de oprichter tot gewone zaakvoerder benoemd, de heer VANDERVEKEN Frank, voornoemd, die bevestigt dat de uitoefening van deze functie hem niet verboden is, inzonderheid krachtens het Koninklijk Besluit nummer 22 van vierentwintig oktober negentienhonderd vierendertig en die verklaart de hem verleende opdracht te aanvaarden.

De zaakvoerder zal maar zijn taak kunnen opnemen vanaf de neerlegging van de stukken ter griffie.

Het mandaat van de zaakvoerders is kosteloos, tenzij de algemene vergadering anders beslist.

9) Boekjaar

Het boekjaar van de vennootschap gaat in op één januari en eindigt op eenendertig

december van ieder jaar.

10) Datum en uur van de Jaarvergadering

De gewone algemene vergadering van de vennoten, jaarvergadering genoemd, moet ieder

jaar worden bijeengeroepen op de laatste vrijdag van de maand juni om zestien uur.

Indien die dag een wettelijke feestdag is, wordt de vergadering op de eerstvolgende

werkdag gehouden.

" 11) Eerste iaarvergaderinq en boekjaar

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -12/01/2012 - Annexes du Moniteur belge

}

voor-

behouden

aan het

Belgisch Staatsblad

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

mod 2.1

De eerste jaarvergadering (of) (gewone algemene vergadering) zal gehouden worden op de laatste vrijdag van de maand juni van tweeduizend en dertien om zestien uur .

Het eerste boekjaar loopt vanaf de neerlegging ter griffie van het uittreksel van de oprichtingsakte tot en met eenendertig december tweeduizend en twaalf.

12) Bestemming van de winst  Reserve - ontbinding

Van de winst zoals die blijkt uit de genoemde jaarrekening wordt ten minste één/twintigste voorafgenomen om de wettelijke reserve te vormen, totdat deze één/tiende van het maatschappelijk kapitaal bedraagt.

Het saldo wordt als dividend onder de aandeelhouders verdeeld naar verhouding van " ieders aantal aandelen en de daarop verrichte stortingen.

Nochtans kan de algemene vergadering besluiten dat de winst of een deel ervan zal worden gereserveerd.

De wijze van vereffening wordt bepaald door de algemene vergadering. De vereffenaars treden pas in functie nadat de rechtbank van koophandel is overgegaan tot de bevestiging van hun benoeming ingevolge de beslissing van de algemene vergadering, overeenkomstig artikel 184 van het Wetboek van Vennootschappen.

De vereffenaars zijn bevoegd tot alle verrichtingen vermeld in de artikelen 186, 187 en 188 van het Wetboek van Vennootschappen, tenzij de algemene vergadering bij gewone meerderheid van stemmen anders besluit, onverminderd de verplichtingen opgenomen in artikel 189 en volgende van het Wetboek van Vennootschappen.

13) Overneming van verbintenissen

De oprichters verklaren dat de vennootschap, met toepassing van artikel 60 van het

Wetboek van Vennootschappen, de verbintenissen overneemt die in naam van de

" vennootschap in oprichting zijn aangegaan te rekenen vanaf heden, en dat deze overname slechts uitwerking zal hebben vanaf de datum van de neerlegging ter griffie van het uittreksel van onderhavige oprichtingsakte.

VOOR EENSLUIDEND ONTLEDEND UITTREKSEL Notaris Geraldine COPS te Maaseik.

Tegelijk hiermee neergelegd:

- expeditie van de oprichtingsakte dd. 22/12/2011

voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

©p de laatste blz. van Luik B vermelden : Recta : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris: hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Coordonnées
GARAGE VANDERVEKEN

Adresse
RIJKSWEG 946 3650 DILSEN-STOKKEM

Code postal : 3650
Localité : DILSEN-STOKKEM
Commune : DILSEN-STOKKEM
Province : Limbourg
Région : Région flamande