GDW THEUWIS - MATHE

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : GDW THEUWIS - MATHE
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 548.922.604

Publication

07/04/2014
ÿþO8976612 A 14:14:47 26-03-2014 2/9

089766112

Voorbehouden aan hot Belgisch Staatsblad

oct 2.1

ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Neergelegd ter griffie der '

rechtbank y. koophandel te TONGEREN

28 -03- 2014

De Hoofdgriffier, Griffie

.....,..__

Ondernerningsnr zg. wec

Benaming

(voluit); GDW THEUWIS MATHÉ

Rechtsvorm besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Dokter Haubenlaan 29, 3630 Maasmechelen

e @,

II 111111!IIJII 11111

Ilij1Keirl5ifliérBélgigéliStaKebtattz-07/0472014 - Annexes duielininur ' line

: Onderwerp akte OPRICHTING

: Er blijkt uit een akte verleden voor geassocieerd notaris Tine Smeets te Elsden-Maasmechelen op 25 maart 2014 neergelegd voor registratie met het oog op de publicatie dat;

1) 'THEUWIS Peler Jan, gebaren te Hasselt op 23 mei 1955, nationaal nummer 55.05.23 185-24, echtgenoot , van JAGENEAU Brigitte Marie Georges Jeannine, wonende te 3630 Maasmechelen, Paul : Lambertiaan 66.

Gehuwd onder het wettelijk stelsel ingevolge huwelijkscontract verleden voor notaris Jos Jansen, destijds te Kermt, op 22 april 1952, gewijzigd met behoud van stelsel Ingevolge akte wijziging huwelijkse voorwaarden verleden voor geassocieerd notaris Tine Smeets te Eisden-Maasmechelen op 11 januari 2013, volgens zijn verklaring niet gewijzigd tot op heden; en

2) De burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid " "KANDIDAAT GERECHTSDEURWAARDER LUC MATHE", waarvan de maatschappelijke zetel Is gevestigd te 3500 Hasselt, Sepuikrijneniaan 5, opgericht bij akte verleden voor notaris Eric Gilissen te Hasselt op 1 augustus 2007, bekendgemaakt in de bijlegen tot het Belgisch Staatsbiad van 16 augustus 2007 onder nummer 07121640.

" De vennootschap Is ingeschreven in het rechtspersonenregister te Hasselt onder het nummer 0891.221.223 en ". BTW-plichtig onder het nummer BE891.291,923.

. Hier vertegenwoordigd overeenkomstig artikel 14 van de statuten door haar zaakvoerder MATHÉ Luc Maria Eugeen Willem, geboren te Turnhout op 6 met 1957, nationaal nummer 67.05.06 051-47, . wonende le 3500 Hasselt, Sepulkrijnenlaan 5.

Een burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap Met beperkte aansprakelijkheid " hebben opgericht onder de benaming "GDW THEUWIS -

Zetel

De zetel van de vennootschap is gevestigd te 3630 Maasmechelen, Dokter Haubeniaan (M) 29.

Doel

De vennootschap heeft tot doel In België en in het buitenland, uitsluitend in eigen naam en voor eigen rekening:

-Het uitoefenen van het ambt van gerechtsdeurwaarder en/of kandidaat-gerechtsdeurwaarder en aile aanverwante activiteiten die verenigbaar zijn met-het statuut van gerechtsdeurwaarder door de vennoten-zaakvoerder(s) met dien verstande dat aile professionele activiteiten van de gerechtsdeurwaarders en/of kandidaat-gerechtsdeurwaarders in gemeenschap worden ingebracht en alle daaruit voortvloeiende honoraria geïnd worden in naam en voor rekening van de vennootschap. Dit alles evenwei zonder afbreuk te doen aan de persoonlijke aansprakelijkheid van de gerechtsdeurwaarder.

1, . ." ^ N 1- - " " . " - " ^ ." " - a 1{

Op de laatste blz. van Luik B vermelden: Recto ; Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso{o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso ; Naam en hahdtekening.

À.

089766 11 2

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 07/04/2014 - Annexes du Moniteur belge

14:15:01 26-03-2014 3/9

089766112

-0e uitoefening door de vennoten-zaakvoerders van alle taken en het stellen van alle handelingen zoals deze omschreven zijn in artikel 518 en volgende van het Gerechtelijk Wetboek

-Het in opdracht van de cliënt invorderen op minnelijke wijze van schulden en/of het opmaken, bekomen en opvolgen van financiële betalingsregelingen.

-Het stellen van aile verrichtingen, hetzij voor eigen rekening, hetzij voor rekening van derden, die verband houden met de uitbating van een gerechtsdeurwaarderskantoor, zulks in de ruimste zin van het woord, met inbegrip van het organiseren van publieke verkopen, het geven van cursussen, het publiceren van artikels en boeken, het optreden als gerechtelijk mandataris, het uitoefenen van gerechtelljke opdrachten, incassoactiviteiten, het organiseren van congressen, de bijstand en de vertegenwoordiging van opdrachtgevende partijen en aile dienstverleningen van juridische aard.

Zij mag alle verrichtingen en alle roerend en onroerend goed verhandelingen uitvoeren, die rechtstreeks of onrechtstreeks verband houden met haar doel, of clie van aard zijn de verwezenlijking ervan te bevorderen. De vennootschap mag daarenboven belangen nemen, hetzij door deelneming, inbreng of elke andere wijze in andere professionele vennootschappen van beoefenaars van zelfstandige beroepen met een aanvullend karakter aan haar doel en deeinemen in interprofessionele vennootschappen van beoefenaars van zulke beroepen, In de mate dat het voorgaande strookt met de wetgeving en de toepasselijke deontologische normen, dit ailes in de ni eest ruime zin.

De vennootschap zal alle rechtshandelingen mogen verrichten, die in rechtstreeks of onrechtstreeks verband staan met haar duel, of dle van aard zijn de verwezenlijking ervan te bevorderen. De vennootschap mag daarenboven belangen nemen, hetzij door deelneming, Inbreng of elke andere wijze in aile vennootschappen, ondernemingen of groeperingen, bestaande of op te richten, zowel ln Belle als in het buitenland, die een aanvullend of soortgelijk doen nastreven, of die van aard zijn de ontwikkeling van haar onderneming te bevorderen.

Zij kan optreden als bestuurder of vereffenaar in andere vennootschappen.

Zij kan zich borg stellen voor derden, zaakvoerders en vennoten, Zij kan hen eveneens leningen, voorschotten en kredieten toestaan, behoudens de wettelijke bepalingen terzake.

Duur

De vennootschap is opgericht voor onbeperkte duur, te rekenen vanaf heden.

Kapitaal

Het geheel geplaatste maatschappelijk kapitaai bedraagt veertlgduizend Euro (40.000,00 E)

Het is vertegenwoordigd door veertig (40) aandelen op naam zonder nominale waarde, die leder één/veertigste (1/40ste) van het kapitaal vertegenwoordigen.

-THEU WIS Peter voornoemd, schrijft In op het kapitaal met een volstorting ten bedrage van twintigduizend Euro (20.000,00 E), in ruil waarvoor hij twintig (20) aandelen bekomt, met volgnummers één (1) tot en met twintig (20);

-de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "KANDIDAAT GERECHTSDEURWAARDER LUC MATHÉ'voornoemd, schrijft in op het kapitaal met een volstorting ten bedrage van twintigduizend Euro (20.000,00 E), in rull waarvoor hij twintig (20) aandelen bekomt, met volgnummers eenentwintig (21) tot en met veertig (40);

De vennootschap beschikt overeenkomstig het bankattest over een bedrag van veertigduizend Euro (40.000,00 Aigemene vergadering

De gewone algemene vergadering van de vennoten, jaarvergadering genoemd, moet ieder jaar worden bijeengeroepen op de maatschappelijke zetel op de derde donderdag van de maand juni om twintig uur (20.00 uur); Indien die dag een wettelijke feestdag is, dan wordt de vergadering gehouden om twintig uur (20.00 uur) op de volgende werkdag,

Bestuur

OB97661;12 14:15:14 26-03-2014 4/9

089766112

Bestuursorgaan

14.1. De vennootschap wordt bestuurd door één of meerdere zaakvoerders, natuurlijke personen of rechtspersonen, al dan niet vennoten, die hetzij statutair zaakvoerder zijn hetzij benoemd worden door de algemene vergadering.

Wanneer een rechtspersoon tot zaakvoerder wordt benoemd, is deze verplicht onder zijn vennoten, zaakvoerders, bestuurders of werknemers een vaste vertegenwoordiger, natuurlijke persoon, aan te duiden die belast wordt met de uitvoering van de opdracht van zaakvoerder ln naam en voor rekening van de rechtspersoon. Voor de benoeming en beëindiging van de opdracht van de vaste vertegenwoordiger gelden dezelfde regels van

- openbaarmaking alsof hij deze opdracht in eigen naam en voor eigen rekening zou vervullen.

De zaakvoerder(s) respectievelijk het college van zaakvoerders hebben de meest uitgebreide bevoegdheid om alle handelingen te verrichten die nodig of dienstig zijn voor het bereiken van het maatschappelijk doei, met uitzondering van de handelingen waarvoor, volgens de wet, de algemene vergadering bevoegd Is.

14.2. Worden tot statutaire zaakvoerders van de vennootschap benoemd:

THEUWIS Peter Jan, wonende le 3630 Maasmechelen, Paul Lambertiaan 66.

Het mandaat van THEUWIS Peter zal eindigen op 30 juni 2014.

Opvolgend statutair zaakvoerder

Bij beëindiging van het mandaat van THEUWIS Peter voornoemd als statutair zaakvoerder zal hij vanaf 1 juif 2014 van rechtswege In dezelfde hoedanigheid worden opgevolgd door de burgerlijke vennootschap (thans nog handelsvennoolchap) onder de vorm van een commanditaire vennootschap op aandelen "FIL-INVESTMENTS', waarvan de maatschappelijke zetel is gevestigd te 3630 Maasmechelen, Paul Lambertiaan 66, opgericht bij akte verleden voor notaris Thierry Veighe te Maasmechelen op 12 maart 2004, bekendgemaakt In de bijiagen tot het Belgisch Staatsblad van 5 april 2004 ander nummer 04053281.

De vennootschap Is ingeschreven in het rechtspersonenregister te Tongeren onder het nummer 0864.301.672; heden benoemd tot opvolgend statutair zaakvoerder.

Haar mandaat zal van onbepaalde duur zijn.

Voor deze vennootschap wordt aangesteld, ais vaste vertegenwoordiger; THEUWIS Peter Jan, wonende te 3630 Maasmechelen, Paul Lambertlaan 66 die verklaart te aanvaarden.

- De burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "KANDIDAAT GERECHTSDEURWAARDER LUC MATHÉ", waarvan de maatschappelijke zetel is gevestigd te 3500 Hasselt, Sepulkrljneniaan 5, opgericht bij akte verleden voor notaris Eric Gilissen te Hasselt op 1 augustus 2007, bekendgemaakt in de bijlagen tot het Belgisch Staatsblad van 16 augustus 2007 onder nummer 07121640.

De vennootschap is Ingeschreven in het rechtspersonenregister te Hasselt onder het nummer 0891.291.923 en BTW-plichtig onder het nummer 5E891.291.923.

Haar mandaat is van onbepaalde duur.

Vroor deze vennootschap wordt aangesteld ais vaste vertegenwoordiger: MATHÉ Luc, wonende te 3500 Hasselt, Sepuikrijnenlaan 5, die verklaart te aanvaarden.

14.3. Een statutaire zaakvoerder kan slechts worden afg.ezet:

-hetzij door beslissing van de algemene vergadering beraadslagend zoals voor een wijziging der statuten;

-hetzij am zwaarwichtige redenen, door beslissing van .de algemene vergadering beraadsla-gend bij volstrekte meerderheid van de aanweze ôr vertegenwoordigde vennoten; indien de zaakvoerder recht op schadevergoeding meent te hebben, zal hij gebeuriljk zijn vordering voor de handelsrechter brengen.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 07/04/2014 - Annexes du Moniteur belge

0897661.12 14:15:27 26-03-2014 519

089766112

Het ongevraagd ontslag van een statutaire zaakvoerder heeft slechts gevolg vanaf het besluit van de algemene vergadering.

Een nlet-statutaire zaakvoerder kan daarentegen te allen tilde worden ontslagen bij besluit van de algemene vergadering, met gewone meerderheid van de aanwezige en vertegenwoordigde vennoten. Het ongevraagd ontslag van een nlet-statutaire zaakvoerder heeft slechts gevolg vanaf het besluit van de algemene vergadering.

14.4. Het vrijwillig aftreden van de enige zaakvoerder kan niet eerder effect sorteren dan nadat de algemene vergadering van het ontslag kennis heeft genomen en een nieuwe zaakvoerder heeft benoemd,

is er meer dan één zaakvoerder, dan kan een zaakvoerder te allen tijde aftreden mits hij zijn voornemen ten minste een maand vooraf bij een gewone brief ter kennis brengt van de andere zaakvoerders. De aftredende zaakvoerder Is verplicht zijn opdracht verder te vervullen totdat redelijkerwijze in zijn vervanging kan worden voorzien, behoudens andersluidende beslissing van de algemene vergadering.

Bestuursbevoegdheid

14.5. De enige zaakvoerder kan alleen handelend aile besluiten nemen.

14.6, indien er twee zaakvoerders zijn benoemd, dienen zij gezamenlijk besluiten te nemen. Zo ook indien er meerdere zaakvoerders benoemd zijn en de algemene vergadering uitdrukkelijk beslist heeft dat de zaakvoerders niet als een college dienen te beraadslagen en te besluiten,

In afwijking van hoger vermelde gezamenlijke bevoegdheid van de zaakvoerders indien er twee of meer zaakvoerders zijn benoemd, zijn de zaakvoerders evenwel gemachilgd alleen handelend te besluiten en de vennootschap te vertegenwoordigen betreffende de hierna vermelde rechtshandelingen:

- de dagelijkse briefwisseling van de vennootschap houden en ondertekenen;

- namens de vennootschap de briefwisseling en elle zendingen van waarden en goederen in ontvangst nemen, evenals aile colli's en pakken, aangetekende zendingen met of zonder aangegeven waarde die aan de vennootschap gericht zijn alsmede alle waarde-overschrijvingsdocumenten en handelseffecten. Deze ophalen in aile post-, vervoer- en expeditiekantoren, evenals bij aile ondernemingen of personen; aile klachten terzake ontvangen en indienen en aile nodige stukken ondertekenen.

- alle (rechts)handelingen, welke betrekking hebben op het uitoefenen van het ambt van gerechtsdeurwaarder en/of kandidaat-gerechtsdeurwaarder en de aanverwante activiteiten die verenigbaar zijn met het statuut van gerechtsdeurwaardér;

- de vennootschap vertegenwoordigen bij aile nationale en regionale instellingen; verzoekschriften, bezwaarschriften en hoger beroep indienen tegen de beslissingen van deze.instellingen; alle documenten ter zake ondertekenen en in het algemeen elke handeling te vervullen I.v.m. de bedoelde Instellingen;

- (rechts)handelingen, welke op het dagelijks bestuur van de Vennootschap betrekking hebben en het bedrag van twee duizend vijfhonderd euro (2.500,00 EUR) nlet overschrijden:

14.7, indien de algemene vergadering beslist een college van zaakvoerders te benoemen, welke ln voorkomend geval uit minstens drie of meer zaakvaerders dient te zijn samengesteld, vormen de zaakvoerders een collage dat beraadslaagt en besluiten neemt volgens de regels van de beraadsiagende vergaderingen, voor zover de statuten geen bijzondere regels-opleggen.

14.8. ln geval van de bencreming van een college van zaakvoerders, dienen de zaakvoerders een voorzitter te benoemen.

Bij ontstentenis van benoeming of bij afwezigheid van de voorzitter wordt het voorzitterschap waargenomen door de oudste in jaren van de aanwezige zaakvoerders. Indien één of meer zaakvoerders rechtspersonen zijn, zal de leeftijd van de vaste,vertegenwoordiger die de zaakvoerder-rechtspersoon vertegenwoordigt, determinerend zijn.

Het collage van zaakvoerders vergadert na oproeping dooide voorzitter telkens het belang van de vennootschap het vereist, alsook binnen de 16 kalenderdagen na een daartoe strekkend verzoek van één van de zaakvoerders. De oproapingsbrIef tot een vergadering van tiet

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 07/04/2014 - Annexes du Moniteur belge

À

0897661.12 14:15:41 26-03-.2014 6/9

089766112

college van zaakvoerders wordt, behoudens in geval van dringende noodzakelijkheid, tenminste vijf (5) voile dagen voor de vergadering verzonden,

De oproeping geschiedt geldig per brief, teiefax of e-mall. De oproepingsbrief bevat de agenda. Over de punten die daarin niet vermeld zijn, kan slechts dan rechtsgeldig worden beraadsiaagd en besloten, wanneer aile zaakvoerders aanwezig zijn en ermee instemmen,

Iedere zaakvoerder kan door middel van een stuk dat zijn handtekening draagt volmacht geven aan een ander lid van het college van zaakvoerders om hem op een welbepaalde vergadering te vertegenwoordigen. De volmacht mag slechts worden gegeven voor één vergadering; bovendien kan een zaakvoerder slechts één medelid van het college van zaakvoerders vertegenwoordigen.

Elke zaakvoerder die een vergadering van het college bijwoont of zich erop laat vertegenwoordigen wordt ais regelmatig opgeroepen beschouwd.

Het collage van zaakvoerders kan slechts beraadslagen en besluiten, wanneer tenmin-aste de meerderheid van zijn leden aanwezig of vertegenwoordigd is op de vergade-tring.

De besluiten van het college van zaakvoerders worden genomen bij gewone meerderheid van de aanwezige en vertegenwoordigde leden van het college van zaakvoerders. Van de besluiten van het . collage van zaakvoerders worden notulen gehou-iden die worden ingeschreven in een bijzonder register en onder-itekenci door de meerderheid van de aanwezige leden van het college van zaakvoerders.

Vertegenwoordigingsbevoegdhetd

14.9 De vennootschap wordt vertegenwoordigd als volgt:

- is er slechts één zaakvoerder benoemd, dan vertegenwoordigt de enige zaakvoerder de vennootschap jegens derden in alle handelingen in en buiten rechte;

- zijn er twee of meerdere zaakvoerders aangesteld zonder "een college van zaakvoerders" te vormen, dan vertegenwoordigen zij gezamenlijk optredend de vennootschap jegens derden in aile handelingen in en buiten rechte;

- is er een college van zaakvoerders dan vertegenwoordigt het college van zaakvoerders de vennootschap jegens derden in aile handelingen In en buiten rechte, Het college handelt door twee zaakvoerders gezamenlijk optredend.

Boekjaar

Het boekjaar van de vennootschap gaat in op één januari en eindigt op éénendertig december.

Bestemming van de winst reserve

Het batig slot dat de balans aanwijst nadat alle lasten, de algemene onkosten, de nodige provisies en afschrijvingen zijn afgetrokken, maakt de zuivere winst van de vennootschap uit. Van deze winst wordt tenminste een twintigste voorafgenomen om de wettelijke reserve te vormen, totdat deze een tiende van het maatschappelljk kapitaal bedraagt.

Het saldo wordt als dividend tussen de vennoten verdeeld naar verhouding van ieders aandelen en de daarop verrichte stortingen.

Nochtans kan de algemene vergadering besluiten dat de winst of een deel daarvan zal warden gereserveerd.

Geen uitkering mag gedaan worden als op de datum van de afsluiting van het laatste boekjaar het netto-actief, zoals blijkt Ut de jaarrekening., is gedaald of als gevolg van de uitkering zou dalen beneden het bedrag van het gestorte of Indien dit hoger is, van het opgevraagde kapitaal, vermeerderd met aile reserves die volgens de wet of de statuten niet mogen worden uitgekeerd; dit ailes zoals verder wordt uitgewerkt in artikel 320 wetboek vennootschappen.

Eerste boekjaar

Het eerste boekjaar loopt vanaf de dag van de neerlegging van deze akte op de griffe van de rechtbank van

koophandel te Tongeren tot 31 december 2014.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 07/04/2014 - Annexes du Moniteur belge

A.

0139766112 14:15:54 26-03-2014 7/9

" 089766112

"

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

Eerste jaarvergadering

; De eerste jaarvergadering zal gehouden warden op de derde donderdag van de maand juni van het jaar 2015 om twintig uur (20.00 uur).

: Overname 'verbintenissen

De comparanten verklaren in dit kader, dat de vennootschap bij toepassing van artikel 60 van het Wetboek van Vennootschappen de verbintenissen overneemt die voor rekening en ten name van de vennootschap in oprichting zijn aangegaan te rekenen vanaf 1 april 2014. Deze overname zal maar effect sorteren van zodra de vennootschap rechtspersoonlijkheid heeft verkregen. De verbintenissen, aangegaan In de tussenperiode, zijn eveneens

onderworpen aan artikel 60 van het Wetboek van Vennootschappen, en dienen, eens de vennootschap rechtspersoonlijkheid heeft, te worden bekrachtigd.

Volmacht

" Bijzondere volmacht werd verleend aan de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een naamloze vennootschap 'VAN HAVERMAET GROENWEGHER, met maatschappelijke zetel te 3500 Hasselt, Diepenbékerweg 65, vertegenwoordigd door mevrouw Marie-Jeanne Vrijsen,

wonende te 3941 Hechtel-Eksel, Gerard Jehoelstraat 42) enfof mevrouW Stephanie "

Casado (wonende te 3665 As, Vennekeslaan 29), met de mogelijkheid tot indeplaatsstelling, om alle formaliteiten inzake Inschrijving, wijziging of stopzetting bij het : Ondememingsloket en de Kruispuntbank der Ondernemingen alsmede bij de Administratie " voor de Belastingen over de Toegevoegde Waarde te vervullen en te dien einde ook aile stukken en akten te tekenen, inclusief aile benodigde documenten en formulieren jegens de bevoegde instanties en de Rechtbank van Koophandel, en tevens alle formaliteiten te vervullen (met name ondertekening van formulieren) met betrekking tot de aansluiting bij het sociaal verzekeringsfonds zowel voor de vennootschap als de vennootschapsmandatarissen, eventueel met verzoek om vrijstelling.

Voor eensluidend uittreksel.

Geassocieerd notaris Tine Smeets.

Werden gelijktijdig hiermee neergelegd: een uitgifte van de akte voor registratie met het oog op publicatie.

Op de iaatste bi.. van Lu B vetmeiden : Recto *. NtiaM en lioedanigheid van de inahumenterende notaris, hetzij van de perso(o)nten) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso.: Naam en handtekening

01/09/2015 : ME. - JAARREKENING 31.12.2014, GGK 27.08.2015, NGL 31.08.2015 15507-0204-016
02/10/2015 : ME. - VERBETERDE JAARREKENING 31.12.2014, GGK 28.09.2015, NGL 30.09.2015 15618-0498-016

Coordonnées
GDW THEUWIS - MATHE

Adresse
DOKTER HAUBENLAAN 29 3630 MAASMECHELEN

Code postal : 3630
Localité : MAASMECHELEN
Commune : MAASMECHELEN
Province : Limbourg
Région : Région flamande