GE IMMO

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : GE IMMO
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 534.566.406

Publication

22/05/2013
ÿþMod PDF 11.1

Luik B In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

*13303004*

Neergelegd

17-05-2013

Griffie

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Ondernemingsnr : 0534566406

Benaming (voluit): GE Immo

(verkort):

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : 3580 Beringen, Terbekstraat 28

(volledig adres)

Onderwerp(en) akte: Oprichting

Uit een akte verleden voor notaris Paul Boesmans te Beringen (Koersel) op zeventien mei tweeduizend dertien, nog te registreren, blijkt dat:

** oprichters : 1. Mevrouw PETIT Godelieve Yvonne Alphonsine, geboren te Lommel op 23 april 1940, wonende te 3580 Beringen, Hasseltsesteenweg 38, ingeschreven heeft op 765 aandelen voor een bedrag van zevenhonderdvijfenzestigduizend euro (¬ 765.000,00), door inbreng in natura van een onroerend goed, volledig volstort; 2. De heer GEYSKENS Axel Marcel Gaby Gerard, geboren te Hasselt op 19 augustus 1966, wonende te 3580 Beringen, Terbekstraat 28, ingeschreven heeft op 1 aandeel voor een bedrag van duizend euro (¬ 1.000,00) en dit bedrag volledig volstort heeft door inbreng in geld; 3. Mevrouw GEYSKENS Sigrid Marcel Hubert Josée Godelieve, geboren te Hasselt op 02 augustus 1970, wonende te 3460 Bekkevoort (Assent), Rijnrode 47B, ingeschreven heeft op 1 aandeel voor een bedrag van duizend euro (¬ 1.000,00) en dit bedrag volledig volstort heeft door inbreng in geld.

-- een handelsvennootschap hebben opgericht met volgende kenmerken:

** rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid;

**

naam : GE Immo;

** zetel : 3580 Beringen, Terbekstraat 28;

** doel: De vennootschap heeft tot doel voor eigen rekening :

Het verkrijgen door aankoop of anderszins, verkopen, ruilen, verbeteren, uitrusten, bouwen en verbouwen van alle onroerende goederen, residentiele (woningen, appartementen, serviceflats) en industriele, belasten met, beschikken over, productief maken, het verhuren en in huur nemen, de leasing van alle onroerende goederen, in het algemeen alle onroerende verrichtingen.

In het algemeen zal zij alle maatregelen treffen tot vrijwaring van haar rechten en zal alle, om het even welke, verrichtingen uitvoeren, die rechtstreeks of onrechtstreeks aansluiten bij of bijdragen tot de bevordering van haar doel.

Zij mag eveneens belangen hebben bij wijze van inbreng, inschrijvingen of anderszins, in alle ondernemingen, verenigingen of vennootschappen die een gelijkaardig, analoog of aanverwant doel nastreven, of wier doel van aard is dat van de vennootschap te bevorderen.

Zij mag leningen doen aan en waarborgen stellen voor derden.

Deze opsomming is indicatief en niet beperkend.

De vennootschap mag haar doel verwezenlijken, zowel in België als in het buitenland, op alle wijzen en manieren die zij het best geschikt zou achten. Daartoe kan de vennootschap samenwerken met, deelnemen in, of op gelijk welke wijze, rechtstreeks of zijdelings, belangen nemen in ondernemingen van allerlei aard, alle verbintenissen aangaan, kredieten en leningen toestaan, zich voor derden borgstellen door haar goederen in hypotheek of in pand te geven, inclusief de eigen handelszaak. Kortom, zij lmag alles doen wat verband houdt met bovengenoemd doel of kan bijdragen tot de realisatie ervan.

** kapitaal : het maatschappelijk kapitaal bedraagt zevenhonderdzevenenzestigduizend euro (767.000 EUR) en wordt vertegenwoordigd door zevenhonderdzevenenzestig (767) aandelen zonder vermelding van nominale waarde. Dit bedrag werd enerzijds volstort door een inbreng in natura ten belope van ¬ 765.000,00, en anderzijds ten belope van ¬ 2.000,00 voorafgaand de oprichting gestort in geld op een bijzondere rekening geopend op naam van de vennootschap in oprichting, bij het KBC Bankkantoor te Beringen.

** boekjaar : van 01 april tot 31 maart van het volgende kalenderjaar; het eerste boekjaar loopt vanaf de neerlegging ter griffie van de expeditie van deze oprichtingsakte tot en met 31 maart 2014;

** jaarvergadering : elke derde maandag van de maand september om 19.00 uur, en voor het eerst in het jaar 2014;

** reserves, winstverdeling : Het batig saldo van de resultatenrekening vormt de netto-winst van de vennootschap, waarop jaarlijks tenminste één/twintigste wordt voorafgenomen tot vorming van het wettelijk reservefonds, totdat dit één/tiende van het kapitaal bereikt.

De aanwending van het saldo wordt volledig overgelaten aan het besluit van de algemene vergadering, met inachtneming van de beperkingen voorzien in het wetboek van vennootschappen.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 22/05/2013 - Annexes du Moniteur belge

Luik B - Vervolg

** zaakvoerders : de oprichters benoemen tot gewone of niet-statutaire zaakvoerder, voor onbeperkte duur, vanaf het verkrijgen van de rechtspersoonlijkheid:

1. Mevrouw PETIT Godelieve voornoemd, wonende te 3580 Beringen, Hasseltsesteenweg 38;

2. De heer GEYSKENS Axel voornoemd, wonende te 3580 Beringen, Terbekstraat 28;

zij hebben bevestigd dat de uitoefening van deze functie hen niet verboden is en verklaarden de hen verleende opdracht te aanvaarden.

** externe vertegenwoordigingsbevoegdheid : De enige zaakvoerder vertegenwoordigt alleen de vennootschap in en buiten rechte. Indien er twee of meer zaakvoerders zijn, vertegenwoordigen zij elk afzonderlijk de vennootschap in en buiten rechte.

** bijzondere volmacht : de oprichters hebben in de oprichtingsakte volmacht gegeven aan de heer Eddy Hermans, wonende te 3550 Heusden-Zolder, Halveld 33, met macht in de plaats te stellen, om alle documenten te tekenen, teneinde alle formaliteiten te vervullen nodig of nuttig naar aanleiding van de oprichting van de BVBA, bij de diensten van het rechtspersonenregister en/of de kruispuntbank, en bij alle fiscale en administratieve diensten.

** revisoraal verslag : aangaande de inbreng in natura heeft de heer Philip De Meyer, bedrijfsrevisor, namens de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een coöperatieve vennootschap met beperkte aansprakelijkheid  VGD Bedrijfsrevisoren , daartoe door de oprichter verzocht, het revisoraal verslag opgesteld de dato 10 april 2013, waarvan de besluiten letterlijk luiden als volgt:

 5. BESLUITEN

Voorgaande uiteenzetting laat toe als volgt te besluiten:

5.1. De verrichting werd nagezien overeenkomstig de controlenorm van het Instituut der Bedrijfsrevisoren. 5.2. De beschrijving van de inbreng voldoet aan de normale vereisten van nauwkeurigheid en duidelijkheid. 5.3. De waardering van de inbreng die wordt ingebracht is geschied op basis van gebruikelijke en aanvaardbare waarderingsmethoden, zoals toegelicht hiervoor.

Deze waardering is bedrijfseconomisch verantwoord.

5.4. De waarde waartoe deze waarderingsmethoden leiden bedraagt zevenhonderd vijfenzestig duizend Euro (765.000 Euro). Deze waarde komt overeen met de fractiewaarde van de tegen de inbreng uit te keren uit te geven aandelen, zijnde zevenhonderd vijfenzestig (765) aandelen zonder vermelding van nominale waarde, die in totaal een waarde vertegenwoordigen van 765.000 Euro.

5.5. De werkelijke vergoeding als tegenprestatie voor de inbreng verstrekt is rechtmatig en billijk, zodat de wederzijdse rechten der betrokken partijen volkomen geëerbiedigd zijn en hun verplichtingen volledig vastgesteld zijn.

Wij willen er tenslotte aan herinneren dat onze opdracht er niet in bestaat een uitspraak te doen betreffende de rechtmatigheid en billijkheid van de verrichting of, met andere woorden, dat ons verslag geen  fairness opinion is.

Dit verslag werd opgesteld overeenkomstig artikel 219 van de vennootschappenwet in het raam van de oprichting van een naamloze vennootschap door o.a. inbreng in natura en mag niet voor andere doeleinden gebruikt worden.

Opgemaakt te Beringen, 10 april 2013

(getekend)

CVBA VGD Bedrijfsrevisoren

De aansprakelijke vennoot Philip De Meyer

Pieter Bruegelstraat 7, 3580 Beringen

Voor ontledend uittreksel

Notaris Paul Boesmans te Koersel

Tegelijk hiermee neergelegd :

- expeditie van de oprichtingsakte;

- verslag van de bedrijfsrevisor dd. 10 april 2013;

- verslag van de oprichters dd. 10 april 2013.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 22/05/2013 - Annexes du Moniteur belge

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

Coordonnées
GE IMMO

Adresse
TERBEKSTRAAT 28 3580 BERINGEN

Code postal : 3580
Localité : BERINGEN
Commune : BERINGEN
Province : Limbourg
Région : Région flamande