GEBO CONSULTING

Vennootschap Onder Firma


Dénomination : GEBO CONSULTING
Forme juridique : Vennootschap Onder Firma
N° entreprise : 838.363.773

Publication

18/08/2011
ÿþd

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Neergelegd ar griffie der rechtbank v. koophandel te TONGEREN

0 5 -O8. 2011 -, :%r

De HooidgrilliePriffie

11i ia ~sa uiuidiui~iuuu uu

" iir

Vc

bah( aai Belg, Staa

Ondernemingsnr : fl 8 3 8. 3 6 3" 7 73

Benaming : Gebo Consulting

Rechtsvorm : Vennootschap onder Firma

Zetel : Oostlaan 56A 3600 Genk

Voorwerp akte : Oprichting

Op 1 augustus 2011, werd bij onderhandse akte opgericht tussen:

1. Bortels Erwin Romain, gehuwd, geboren te Leuven op 28 juni 1968, wonende Oostlaan 56A te 3600 Genk

2. Geuens Sonja Astrid, gehuwd, geboren te Koersel op 16 februari 1965, wonende Oostlaan 56A te 3600:

Genk

een Vennootschap onder de vorm van een vennootschap onder firma,

Artikel 1. Doel van de vennootschap.

De vennootschap heeft tot doel , in België en in het buitenland, in eigen naam en voor eigen rekening: Het verlenen van bijstand, advies en leiding aan bedrijven, privé personen en instellingen, voornamelijk maar niet uitsluitend op het vlak van management, marketing, productie en ontwikkeling, processing en het besturen van vennootschappen, dit alles in de meest ruime betekenis. De vennootschap kan zelf of als tussenpersoon alle' hulpmiddelen verschaffen, bestuurdersfuncties, waarnemen of laten waarnemen, diensten verlenen die direct of indirect verband houden met de voorgaande, borgstelling verlenen voor het bekomen van kredieten of garanties: voor verbonden ondernemingen.. Deze diensten kunnen worden geleverd krachtens een contractuele of statutaire benoeming en in de hoedanigheid van externe raadgever of orgaan van de cliënt. Ter uitvoering van; haar opdrachten en voor het waarnemen van bestuursmandaten kan de vennootschap zich latent vertegenwoordigen door haar zaakvoerder of elke andere derde vertegenwoordiger, die door de vennootschap; worden afgevaardigd om op te treden in eigen naam maar voor rekening van de vennootschap. Zij kan tevens; de functie van bestuurder of vereffenaar in andere vennootschap uitoefenen.

Artikel 2. Vorm, maatschappelijke naam.

De vennootschap heeft de rechtsvorm van een Vennootschap Onder Firma. Haar naam luidt Gebo; Consulting. Deze naam zal gebruikt worden in alle akten, aankondigingen, bekendmakingen, brieven en; andere stukken uitgaande van de vennootschap.

Artikel 3. Maatschappelijke zetel.

De maatschappelijke zetel is gevestigd te 3600 Genk, Oostlaan 56A. De zetel kan zonder statutenwijziging verplaatst worden in België binnen het Nederlands taalgebied of het tweetalig gebied Brussel hoofdstad bij besluit van de zaakvoerders.

De vennootschap mag ook in België of in het buitenland bijhuizen oprichten door beslissing van de zaakvoerder, mits inachtneming van de taalwetgeving.

Artikel 4. Duur.

De vennootschap is opgericht voor onbepaalde duur. Behoudens door de rechter kan de vennootschap slechts worden ontbonden door de buitengewone algemene vergadering met inachtneming van de vereisten voor; statutenwijziging.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 18/08/2011 - Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 18/08/2011 - Annexes du Moniteur belge

Artikel 5. Maatschappelijk kapitaal en inbrengen.

1. Maatschappelijk kapitaal

Het maatschappelijk kapitaal van de vennootschap is vastgelegd op 1000 Euro, volledig volstort, vertegenwoordigd door 10 aandelen

Het wordt als volgt onderschreven:

a. Bortels Erwin Romain ten belope van 500 Euro, wat 5 aandelen vertegenwoordigt.

b. Geuens Sonja Astrid ten belope van 500 Euro, wat 5 aandelen vertegenwoordigt

2. Vaststelling van de volstorting

De vennoten stellen vast dat de aandelen die elk van hen heeft onderschreven, geheel volstort zijn.

3. De aandelen die het kapitaal van de vennootschap vertegenwoordigen, zijn voor overdracht vatbaar, mits eenparig akkoord van alle vennoten, verenigd in algemene vergadering.

Deze overdracht die verplicht zal gepubliceerd worden in de Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad, zal gebeuren aan de intrinsieke waarde van elk aandeel, rekening houdend met de eventuele meer- en minderwaarden.

4. De overnemer van de aandelen wordt titularis ten overstaan van de vennootschap van de rechten en plichten die eraan verbonden zijn.

5. Wanneer een vennoot uittreedt of overlijdt binnen een termijn die korter is dan drie jaar te rekenen van zijn in vennootschapstreding, zullen de vennoot of zijn rechtverkrijgenden recht hebben op de waarde van de aandelen van deze vennoot.

Artikel 6. Wijzigen van het kapitaal.

Het maatschappelijk kapitaal kan verhoogd of verminderd worden, in een of meerdere keren, mits eenparige beslissing van alle vennoten, verenigd in algemene vergaderingen.

Elke wijziging van het kapitaal zal verplicht gepubliceerd worden in de Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad. Artikel 7. Aansprakelijkheid van de vennoten

Te rekenen vanaf heden zijn de vennoten tegenover derden persoonlijk en hoofdelijk gehouden tot het maatschappelijk passief.

Artikel 8. Aantal, toelating, uittreding en overlijden der vennoten.

1. Het aantal vennoten mag niet lager zijn dan twee.

2. Tot de eventuele toelating van een eventuele nieuwe vennoot, kan beslist worden bij eenparigheid der vennoten, verenigd in algemene vergadering. Deze beslissing zal gepubliceerd worden in de Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad.

De nieuwe vennoot zal slechts over rechten en plichten ten aanzien van de vennootschap beschikken vanaf zijn intrede in de vennootschap.

Hij zal tegenover derden gehouden zijn tot de maatschappelijke schulden die ontstaan zijn na publicatie van zijn toetreding.

3. Elke vennoot heeft het recht zich op elk ogenblik terug te trekken, zonder het akkoord van de andere vennoten, mits een opzegging van zes maanden. Deze zal bij aangetekend schrijven ter kennis gebracht worden van de vennootschap en van elk der andere vennoten.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 18/08/2011 - Annexes du Moniteur belge

Ue eventuele uittreamg van een vennoot zat stecnts uitwerking nebben, zowel ten overstaan van cie vennootschap als ten overstaan van derden, vanaf de vijftiende dag die volgt op de publicatie in de Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad van de wijziging der statuten en de overdracht van zijn aandelen.

De vennoot die ophoudt deel uit te maken van de vennootschap blijft onder meer gehouden tot de maatschappelijke schulden die ontstaan voor de vijftiende dag volgend op de publicatie van zijn vertrek.

4. ln geval van uittreding of overlijden van een vennoot, kan de overblijvende vennoot voorzien in zijn vervanging.

Artikel 9. Bevoegdheden der vennoten.

De vennoten delegeren alle beheersbevoegdheden van de vennootschap aan één of meerdere onder hen, die de zaakvoerder(s) worden van de vennootschap.

De vennoten - niet zaakvoerder hebben evenwel het recht om, samen of individueel, daden van controle en toezicht te stellen, onder meer wat betreft de jaarrekeningen en de maatschappelijke bescheiden.

Artikel 10. Aanduiding en herroeping van de zaakvoerder.

Worden tot gewone zaakvoerders benoemd voor onbeperkte duur:

Bortels Erwin Romain, wonende Oostlaan 56A te 3600

Genk Geuens Sonja Astrid, wonende Oostlaan 56A te 3600 Genk

Het mandaat van de zaakvoerder is, in principe, onherroepelijk, behoudens in geval van vrijwillig ontslag of

herroeping om wettelijke redenen. Het mandaat wordt onbezoldigd uitgeoefend zolang een algemene

vergadering hen voor het toekomende geen bezoldiging zal hebben toegekend.

ln geval van ontslag, herroeping of overlijden van de vennoot zaakvoerder zullen de vennoten, verenigd in

algemene vergadering, overgaan tot de aanduiding, bij eenparigheid, van een nieuwe zaakvoerder, door middel

van een wijziging der statuten, gepubliceerd in de Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad.

Artikel 11. Bevoegdheden van de zaakvoerder.

De zaakvoerder wordt belast met het beheer van de vennootschap, met uitsluiting van de andere vennoten, binnen de perken van het maatschappelijk doel, zoals het is vastgelegd in artikel 1 van onderhavige statuten. De zaakvoerder is bevoegd om alle daden van beheer en van beschikking te stellen die nodig of dienstig zijn tot de verwezenlijking van het doel van de vennootschap.

Hij mag, zonder dat deze oplossing limitatief is, personeel aanwerven en afdanken, materiaal aankopen, de schuldvorderingen innen, handelseffecten aanvaarden, elke verzekeringspolis tekenen, rechtsvervolgingen instellen, enz.

Hij heeft het recht beleggingen te doen in aandelen, obligaties, e.a.

De zaakvoerder beschikt alleen over de maatschappelijke handtekening, zonder dat hij moet doen blijken van het akkoord van de andere vennoten.

Hij mag evenwel, op zijn eigen verantwoordelijkheid, en buiten het geval bepaald in artikel 11, eerste alinea van onderhavige statuten, voor de daden van dagelijks beheer, de maatschappelijke handtekening delegeren aan een (of meer) venno(o)t(en) of bediende(n).

Artikel 12. Boekjaar - jaarrekeningen van de vennootschap.

De vennootschap is ertoe gehouden een boekhouding in overeenstemming met de wet met betrekking tot de boekhouding in de jaarrekeningen van de ondernemingen en de gecoördineerde wetten op de handelsvennootschappen te voeren.

Het boekjaar van de vennootschap gaat in op één juli en eindigt op 30 juni van het volgend jaar. De maatschappelijke bescheiden worden ieder jaar op 30 juni afgesloten. De zaakvoerder maakt inventaris, de balans en de winst- en verliesrekeningen op.

De jaarrekeningen van de vennootschap worden goedgekeurd, op definitieve wijze, door de vennoten, verenigd in algemene vergadering, ten laatste op 30 november.

Artikel 13. Verdeling der winsten en verliezen van de vennootschap.

Voorbehouden Luik B - Vervolg

aan het _._ I. Het batig saldo van de balans, na aftrek van de algemene onkosten, lasten en afschrijvingen, maakt netto

Belgisch Staatsblad winst uit van de vennootschap.

2.De vennoten, verenigd in algemene vergadering ten laatste op 30 november van elk jaar, zullen bij

eenparigheid beslissen:

-over de bestemming van het resultaat;

en/of

-de bestemming van een deel van de netto winst naar een reservefonds.





Artikel 14. Ontbinding van de vennootschap.

Het overlijden, de onbekwaamheid of uittreding van een vennoot brengt niet de ontbinding van de vennootschap met zich mee.

Artikel 15. Diversen.

Alles wat niet voorzien is in onderhavige statuten, wordt geregeld door de gecoördineerde wetten op de bande lsvennootschappen.

De eventuele nietigheid van het geheel of een deel van een artikel der onderhavige statuten zal in geen enkel opzicht de geldigheid van de andere beschikkingen aantasten.

Opgemaakt te Genk op 1 augustus 2011



Eiiïiïëxés dïï 1VTónitëür üëlgë

Handtekeningen,



Bortels Erwin Romain Geuens Sonja Astrid

Zaakvoerder Zaakvoerder















Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Coordonnées
GEBO CONSULTING

Adresse
OOSTLAAN 56A 3600 GENK

Code postal : 3600
Localité : GENK
Commune : GENK
Province : Limbourg
Région : Région flamande