GELIN

Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée


Dénomination : GELIN
Forme juridique : Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 432.838.447

Publication

31/07/2014 : ME. - JAARREKENING 31.12.2013, GGK 30.06.2014, NGL 29.07.2014 14353-0405-010
30/01/2014
ÿþMod Word 11.1

"ltr 1 j In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

MON1T

23

BBLGISC

_UK BELGE Neergelegd ter griffie der rechtbank v koophandel te TONGEREN

01- 201/i

STAATS?r,;

/n 1 if -01- 2014

De Hoofdgiiffèiiffie

SOIF90

behc

aar Beld Staat

Ondernemingsnr : 0432.838.447

Benaming

(voluit) : GELIN

(verkort) :

Rechtsvorm : Burgerlijke Vennootschap onder de vorm van een Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid

Zetel : 3600 Genk, Mettenveld 12

(volledig adres)

Onderwerp akte : Kapitaaisverhoging - Statutenwijziging

Er blijkt uit een proces-verbaal van de buitengewone algemene vergadering van aandeelhouders van de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap niet beperkte aansprakelijkheid "GELIN", met maatschappelijke zetel te 3600 Genk, Mettenveld 12, ingeschreven in de Kruispuntbank der ondernemingen onder het nummer 0432.838.447, gehouden voor Meester Bram VUYLSTEKE, Notaris ter standplaats Riemst (Zichen-Zussen-Bolder), op 10 januari 2014, nog te registreren, dat de regelmatig samengestelde vergadering met eenparigheid van stemmen onder andere volgende beslissingen heeft genomen:

EERSTE BESLISSING

De vergadering verwijst naar de bijzondere algemene vergadering van de vennootschap, gehouden op 20 december 2013, waarbij beslist werd om, gebruik makende van de overgangsmaatregels, zoals bepaald in artikel 537 van het Wetboek van inkomstenbelastingen 1992 (WIB 1992), ingevoerd door de programmawet van 28 juni 2013, een tussentijds dividend uit te keren ten belope van twee miljoen duizend euro (2.001.000,00 EUR).

Gelet op gezegd artikel 537 van het Wetboek van de inkomstenbelastingen 1992 (WIB 92), beslist de vergadering om het maatschappelijk kapitaal te verhogen met één miljoen achthonderd duizend negenhonderd euro (1.800.900,00 EUR), om het te brengen van achttien duizend zeshonderd euro (18.600,00 EUR) op één miljoen achthonderdnegentien duizend vijfhonderd euro (1.819.500,00 EUR), door inbreng in natura, zijnde het totaal bedrag van het voormeld ontvangen bruto-dividend door voornoemde aandeelhouder  verminderd met de tien komma nul ten honderd (10%) roerende voorheffing.

Bijgevolg neemt de vergadering kennis van volgende verslagen:

A.Het verslag van Ira N1COLAIJ bedrijfsrevisor in kantoor te 3800 Sint-Truiden, Kortenbosstraat 126, de dato 8 januari 2014, overeenkomstig artikel 313/602 van het Wetboek van Vennootschappen, met het oog op nagemelde inbreng in natura en de toegepaste waarderingsmethodes,

De conclusie van dit verslag luidt als volgt:

In verband met de geplande kapitaalverhoging bij de BV oW BVBA GELIN met zetel te 3600 Genk, Mettenveld 12, werd het dossier van de inbreng in natura, bestaande uit een netto-dividendvordering voor een bedrag van 1.800.900,00 EUR, welke ontstaan is ingevolge de tussentijdse dividenduitkering dd, 20 december 2013, gecontroleerd overeenkomstig de geldende controlenormen van het Instituut der Bedrijfsrevisoren.

Bij het beëindigen van mijn controlewerkzaamheden, ben ik van oordeel dat, mits naleving van de overige door artikel 537 WIB 1992 gestelde voorwaarden inzake de dividenduitkering en kapitaalvermindering:

-de beschrijving van de inbreng in natura beantwoordt aan de normale vereisten van nauwkeurigheid en duidelijkheid;

-het bestuursorgaan van de vennootschap verantwoordelijk is voor de waardering van de over te dragen bestanddelen en voor de bepaling van de als tegenprestatie verstrekte vergoeding;

-de toegepaste methode van waardering in het geheel genomen en onder normale omstandigheden bedrijfseconomisch verantwoord is en leidt tot een inbrengwaarde van 1.800.900,00 EUR. De waardering is gebaseerd op de nominale waarde van de in te brengen vordering;

-er worden geen nieuwe aandelen uitgereikt als tegenprestatie, De fractiewaarde van de 750 bestaande aandelen zal evenwel stijgen van 24.80 EUR per aandeel tot 2.426,00 EUR per aandeel... "

B,Het bijzonder verslag van de zaakvoerder, overeenkomstig artikel 313 van het Wetboek van Vennootschappen de dato 8 januari 2014.

Beide voormelde verslagen zullen samen met een uittreksel en een uitgifte van onderhavige akte worden

neergelegd op de griffie van de bevoegde Rechtbank van Koophandel. _

Op de laatste blz. van Luik B vermelden ; Recto : Naam en hoedanigheid van áe instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso ; Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 30/01/2014 - Annexes du Moniteur belge

Voor-behouyen aap-fiet . Belgisch Staatsblad

4\7-

C.Onmiddellijk verklaart de vennoot inbreng in natura te doen van zijn schuldvordering op de vennootschap tengevolge van de uitkering van dividenden, met een inbrengwaarde van één miljoenachthonderd duizend negenhonderd euro (1.800.900,00 EUR), na afname van de tien komma nul ten honderd (10%) roerende voorheffing, om het kapitaal te brengen van achttien duizend zeshonderd euro (18.600,00 EUR) op één miljoen achthonderdnegentien duizendvijfhonderd euro (1.819.500,00 EUR), zonder creatie van nieuwe aandelen, volledig volstort. Er wordt besloten geen nieuwe aandelen uit te geven, vermits de aandeelhouder van de ' vennootschap inbreng verrichten in verhouding tot zijn aandelenbezit. De uitgiftepremie moet geacht worden zelf het voorwerp van inbreng uitgemaakt te hebben,

De vennoot beslist bijgevolg het kapitaal te verhogen ten belope van één miljoen achthonderd duizend negenhonderd euro (1.800.900,00 EUR) zonder creatie van nieuwe aandelen, doch door het bewerkstelligen van een overeenstemmende toename in de fractiewaarde van de bestaande aandelen. Bijgevolg wordt ook geen uitdrukkelijke uitgiftepremie bepaald, één en ander zoals hierboven reeds werd toegelicht.

Na voornoemde kapitaalverhoging, zal de voornoemde aandeelhouder, eigenaar blijven van het totaal van de stemrechten van de bestaande aandelen van de vennootschap (cfr. artikel 1401§5 van het Burgerlijk Wetboek). Voornoemde aandeelhouder verklaart op de hoogte te zijn dat de vermogenswaarde valt in het gemeenschappelijk vermogen bestaande tussen hem en zijn echtgenote, mevrouw KESTEMONT, voornoemd. In zoverre treedt de heer GELIN, voormeld, eveneens op in vertegenwoordiging van mevrouw KESTEMONT Anne-Marie, voormeld, in het kader van deze kapitaalverhoging, bij wijze van wettelijke vertegenwoordiging.

De vennoot, na lezing gehoord te hebben van wat voorafgaat, verklaart volledig kennis te hebben van de statuten, de financiële toestand van de betreffende vennootschap en bevestigt dat de notaris hem volledig heeft ingelicht over de rechten, verplichtingen en lasten die voortvloeien uit de rechtshandelingen, dewelke hij bij huidige akte heeft gesteld en dat hij hem op onpartijdige wijze raad heeft gegeven. Hij verlangt van ondergetekende notaris geen enkel fiscaal advies, temeer daar hij in dit verband beroep heeft gedaan op andere personen en van deze laatsten specifiek advies in dit verband hebben bekomen, hetgeen voor hem volstaat, zo verklaart hij.

TWEEDE BESLISSING

De vergadering stelt vast dat de kapitaalverhoging werd verwezenlijkt en dat het kapitaal thans één miljoen achthonderdnegentien duizend vijfhonderd euro (1.819.500,00 EUR) bedraagt en vertegenwoordigd wordt door zevenhonderdvijftig (750) gelijke aandelen zonder vermelding van nominale waarde, die ieder één/zevenhonderdvijftigste (1/ 750ste) van het geplaatst kapitaal vertegenwoordigen.

De vergadering beslist dan ook artikel 5 van de statuten aan te passen.

DERDE BESLISSING

' De vergadering beslist bijzonder volmacht te verlenen aan "NV Van Haverrnaet Groenweghe BV", met zetel

te 3500 Hasselt, Diepenbekerweg 65, vertegenwoordigd door mevrouw Marie-Jeanne Vrijsen, wonende te 3941 Hechtel-Eksel, Gerard Jehoelstraat 42 of mevrouw Stephanie Casado, wonende te 3665 As, Vennekeslaan 29, met de mogelijkheid tot in de plaats stelling, om alle formaliteiten inzake inschrijving, wijziging of stopzetting bij het Ondememingsloket en de Kruispuntbank der Ondernemingen alsmede bij de Administratie voor de Belastingen over de Toegevoegde Waarde te vervullen en te dien einde ook alle stukken en akten te tekenen, inclusief alle benodigde documenten en formulieren jegens de bevoegde instanties en de Rechtbank van Koophandel, en tevens alle formaliteiten te vervullen (met name ondertekening van formulieren) met betrekking tot de aansluiting bij het sociaal verzekeringsfonds zowel voor de vennootschap als de vennootschapsmandatarissen, eventueel met verzoek om vrijstelling.

VIERDE BESLISSING

De vergadering beslist volgende wijzigingen aan te brengen in de tekst van de statuten:

-Wijziging van artikel 5 van de statuten door hetgeen volgt:

"Het kapitaal van de vennootschap bedraagt één miljoen achthonderdnegentien duizend vijfhonderd euro (1.819.500,00 EUR) en is volledig geplaatst. Het wordt vertegenwoordigd door zevenhonderdvijftig aandelen die ieder één/zevenhonderdvijftigste van het maatschappelijk kapitaal vertegenwoordigen."

VIJFDE BESLISSING

De vergadering verleent alle machten aan de zaakvoerder om de getroffen beslissingen uit te voeren en aan de instrumenterende notaris om de coördinatie uit te voeren.

VOOR EENSLUIDEND UITTREKSEL

Tegelijk hiermee neergelegd: Uitgifte akte - Gecoördineerde statuten - Verslag zaakvoerder - Verslag

bedrijfsrevisor

Bram VUYLSTEKE, notaris.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

19/08/2013 : TGT000074
16/07/2012 : TGT000074
01/08/2011 : TGT000074
31/08/2010 : TGT000074
11/09/2009 : TGT000074
02/09/2008 : TGT000074
18/09/2007 : TGT000074
30/08/2007 : TGT000074
29/09/2006 : TGT000074
03/09/2005 : TGT000074
23/07/2004 : TGT000074
02/03/2004 : TGT000074
01/10/2003 : TGT000074
24/08/2015 : ME. - JAARREKENING 31.12.2014, GGK 01.06.2015, NGL 18.08.2015 15443-0054-010
17/10/2002 : TGT000074
26/09/2001 : TGT000074
03/10/2000 : TGT000074
07/08/1997 : TGT74
07/01/1988 : TGT74
22/08/2016 : ME. - JAARREKENING 31.12.2015, GGK 30.06.2016, NGL 18.08.2016 16437-0147-010

Coordonnées
GELIN

Adresse
METTENVELD 12 3600 GENK

Code postal : 3600
Localité : GENK
Commune : GENK
Province : Limbourg
Région : Région flamande