GEMEENTELIJKE SPORTRAAD GROOT BERINGEN

Association sans but lucratif


Dénomination : GEMEENTELIJKE SPORTRAAD GROOT BERINGEN
Forme juridique : Association sans but lucratif
N° entreprise : 419.583.495

Publication

31/07/2012
ÿþOndememingsnr : 419.583.495

Benaming

(voluit) : VZW Gemeentelijke Sportraad Groot Beringen

(verkort)

Rechtsvorm : vzw

Zetel : Mijnschooistraat 88, 3580. Beringen

Onderwerp akte : vrijwillige ontbinding - aanduiding vereffenaar - sluiting vereffening

Uittreksel uit de notulen van de 2e buitengewone algemene vergadering van 19-06-2012 van de VZW Gemeentelijke Sportraad Groot - Beringen behoorlijk opgeroepen in toepassing van artikel 20 en 8, vierde lid van de VZW wet.

Aanwezige clubs (37): FC De Muur, FC Scherpe Plank, FC Tram, Welkom Boys&girls, BC Pluma, Karteria Paal, Padavoc, Tennis Paal, Atletiek Beringen, Belofteschutters Beringen, Duikschool Gobius, Frysy, Reddend Zwemmen VZW , Weerstand Koersel, Basic Defence, PC Damais, Shotokan Beverlo, ZVC APK Beringen, De Moedige Bijters, Kempische Oriëntatielopers, MTB Bevercrossers, Schuttergilde Sint Joris, St. Denijsgilde Beringen vzw, St Pietersgilde Tervant, Wandelclub Paul Gerard, WSV Wandelend Paal, Zeilclub Sirocco vzw; Aikido Koersel, Ay Yldiz, De Vagant, Het Suikerpotje West Limburg, Judoclub Koersel, Ju Jitsu Sakura, KVLV Koersel, RSC Koersel, Vatana Beringen KBBC, ZVK Relemko Koersel.

Aanvang : 20.00 uur

1. De voorzitter stelt dat de 20 buitengewone algemene vergadering bij tweede oproep geldig kan vergaderen ongeacht het aantal aanwezigen. De algemene vergadering beslist met 32 stemmen voor en 5 stemmen tegen en dus met de vereiste 4/50 meerderheid om vanaf heden de VZW Gemeentelijke Sportraad Groot Beringen vrijwillig te ontbinden.

2. De algemene vergadering aanvaardt met 32 stemmen voor en 5 stemmen tegen het vrijwillig ontslag van

de volledige raad van bestuur als bestuurder van de vereniging zonder winstoogmerk. De algemene

vergadering verleent met dezelfde stemmenverhouding aan deze bestuurders kwijting voor hun bestuursdaden

tijdens de bestuursperiode in de vzw en bevestigt hun mandaten in de opvolgende feitelijke vereniging «

Gemeentelijke Sportraad Beringen » als volgt :

- Louis Bervoets (voorzitter)

- Mdniaue Gheyselinck (secretaris)

- Henri Reynders (ondervoorzitter)

- Omer Breugeimans (penningmeester)

- Eric Reekmans (werkgroep Beringen)

- Patrick Heymans (werkgroep Beverlo)

- Jozef Henkens (werkgroep Koersel)

- Marc Dries (werkgroep Paal)

- Caroline Jaspers (werkgroep SAC)

- Rik Snoekx (werkgroep individuele buitensporten)

- Willy Brockmans (werkgroep voetbal)

Kamiel Lemmens (werkgroep recreatie  en liefhebbersvoetbal)

- Isidoor Van Winge (werkgroep scholen)

3. De algemene vergadering beslist met 30 stemmen voor, 5 stemmen tegen, I ongeldige stem en I blanco stem om de heer Louis Bervoerts wonende te Oude Baan 17, 3580 Beringen, aan te stellen als vereffenaar van de VZW Gemeenteraad Sportraad Groot Beringen. De vereffenaar oefent zijn mandaat alleen en kosteloos uit.

4. De algemene vergadering stelt op verslag van de vereffenaar vast en gaat met 32 stemmen voor, 4 stemmen tegen en 1 blancostem akkoord dat de VZW zal worden verder gezet in de vorm van een feitelijke vereniging genaamd "Gemeentelijke Sportraad Beringen" en dat de activa en de passiva van de VZW Gemeentelijke Sportraad Groot Beringen worden overgenomen door deze feitelijke vereniging. De feitelijke vereniging « Gemeentelijke sportraad Beringen » werkt verder met inachtneming van het huishoudelijk reglement en intern reglement zoals goedgekeurd door de raad van bestuur van de sportraad op 01-02-2011 en de gemeenteràad van de Stad Beringen op 14-02-2011. De algemene vergadering besluit vervolgens met 32

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de vereniging, stichting of organisme ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso; Naam en handtekening.

M0D 2,2

Luik B

ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging van de akte ter griffie

II

V, bah, aal Bel Staa

RECHTBANK VAN KOOPHANDEL

2 4 .iiSi.i zog

i,áLT

Ih

*12135295*

M0D 22

Luik B - Vervolg

stemmen voor, 4 stemmen tegen en i blanco stem van de aanwezige leden tot de sluiting van de vereffening en om de vereffenaar te ontslaan van zijn mandaat waarvoor hem tevens kwijting wordt verleend.

De algemene vergadering stelt vast dal de vereniging heeft opgehouden te bestaan Vanaf heden en dat de activiteiten en de rechten en verplichtingen met onmiddellijke worden overgenomen door de feitelijke vereniging

"Gemeentelijke Sportraad Beringen". " "

5. De al9emene vergadering gelast met 33 stemmen voor en 4 stemmen tegen de heer Louis Servoets, wonende te. Oude Baan 17, 3580 Beringen met de vereiste bekendmakingen en publicaties van voormelde beslissingen van de algemene vergadering in het Belgisch Staatsblad.

voor ontlenend uittreksel uit de originele notulen, (get.) Louis Bervoets - lasthebber - vereffenaar "







Op de laatste biz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de vereniging, stichting of organisme ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Coordonnées
GEMEENTELIJKE SPORTRAAD GROOT BERINGEN

Adresse
MIJNSCHOOLSTRAAT 88 3580 BERINGEN

Code postal : 3580
Localité : BERINGEN
Commune : BERINGEN
Province : Limbourg
Région : Région flamande