GEMICA

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : GEMICA
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 413.121.317

Publication

26/05/2014 : ME. - JAARREKENING 17.12.2013, GGK 03.03.2014, NGL 21.05.2014 14131-0146-012
17/02/2014
ÿþ Mod21

..~ In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



Rechtbank van koophandel

Ire r-tAbSEt,.T

Griffie

f^

Ondernemingsnr : 0413.121.317

Benaming

(voluit) : GEMICA

Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Russelenberg 49 te 3980 Tessenderlo

Onderwer" akte : FUSIE

Blijkens proces-verbaal opgesteld door notaris Philip VERTESSEN te Tessenderlo op 17 december 2013, geregistreerd te Beringen 1 op 2 januari 2014, zes bladen, geen verzending, boek 435 blad 88 vak 06, ontvangen vijftig euro (¬ 50,00), hebben de buitengewone algemene vergaderingen van de twee nagenoemde vennootschappen

1. De naamloze vennootschap "IMMOBILIA", met zetel te 3980 Tessenderlo, Russelenberg 49.

Cie vennootschap is ingeschreven in de Kruispuntbank voor Ondernemingen onder het nummer

0416.352.506.

ede overnemende vennootschap";

2. ige besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "GEMICA" met zetel te 3980 Tessenderlo,

Russelenberg 49.

De vennootschap is ingeschreven in de Kruispuntbank voor Ondernemingen onder nummer 0413.121.317.

"de overgenomen vennootschap".

_- bij eenparigheid hetvolgende beslist :

EERSTE BESLUIT :

1, PRINCIPIEEL BESLUIT TOT FUSIE

a. De voorzitter gaf een korte samenvatting van de fusievoorstellen, waarin voorgesteld werd dat de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "GEMICA" door fusie wordt overgenomen door de naamloze vennootschap "IMMOBILIA".

De raad van bestuur en zaakvoerder van de betrokken vennootschappen hadden er zich van vergewist en bevestigde dat er zich, sinds de datum van opstelling van de fusievoorstellen tot de datum van huidige algemene vergaderingen, in de activa en passiva van de respectievelijke vermogens van de twee vennootschappen geen belangrijke wijzigingen hadden voorgedaan.

b. De algemene vergadering van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "GEMICA" besloot tot ontbinding van de vennootschap, zonder vereffening, met het oog op voornoemde fusie met de naamloze vennootschap "IMMOBILIA" en zonder toekenning van aandelen.

~. De algemene vergadering van de naamloze vennootschap "IMMOBILIA" besloot tot de fusie door overneming van gans het vermogen van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "GEMICA", over te gaan.

Deze overgang werd verwezenlijkt zonder kapitaalsverhoging van de overnemende vennootschap IMMOBILIA en zonder omwisseling van aandelen op basis van een boekhoudkundige staat per tien september tweeduizend dertien.

uit die staat bleek dat het eigen vermogen van de overgenomen vennootschap "GEMICA" honderd vijfentwintig duizend zevenenvijftig euro (¬ 125.057,00) bedroeg.

Alle verrichtingen en handelingen gesteld door de vennootschap GEMICA, zijn sedert elf september tweeduizend dertien tot op de dag van de verwezenlijking van de fusie voor rekening van de vennootschap "IMMOBILIA".

2. GEVOLGEN

als gevolg van voornoemde fusie, ging gans het vermogen van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "GEMICA", met alle rechten en plichten, over op naamloze vennootschap "IMMOBILIA". pan bijzondere publiciteit onderworpen inbreng :

In het door de overgenomen vennootschap aan de overnemende vennootschap overgedragen vermogen, is het onroerend goed begrepen, waarvan de beschrijving, de oorsprong van eigendom, de voorwaarden van overdracht en de bijzondere voorwaarden hierna worden beschreven en die een aan bijzondere publiciteit onderworpen bestanddeel van het vermogen uitmaakt :

Gemeente Tessenderlo, eerste afdeling :

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -17/02/2014 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

4-, c.- Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -17/02/2014 - Annexes du Moniteur belge - perceel grond te Tessenderlo, eerste afdeling, Diesterstraat, thans op het kadaster bekend onder sectie A, nummer 832/F, groot 01a31ca;

~ - In een appartementencomplex genaamd "RESIDENTIE DE BOOMGAERDT", op een perceel bouwgrond, gekadastreerd volgens een recent uittreksel uit de kadastrale legger sectie A nummer 827/L, met een oppervlakte volgens meting van tien are zeventig centiare (10e 70ca), afgebeeld op het opmetingsplan opgesteld door landmeter-expert Steven Verspreet te 3980 Tessenderlo, Lindenstraat 33 op acht oktober tweeduizend en acht, onder:

-het perceel palende aan de Diesterstraat met achttien meter en negen centimeter, gemeten tien are negenendertig centiare (10a 39ca);

-het rechthoekig perceel achteraan, van vijf meter op zes meter twintig, met een oppervlakte van éénendertig centiare (OOa 31ca) met de vermelding "Parkings";

Zoals dit plan werd gehecht aan de basisakte verleden voor ondergetekende instrumenterende notaris op veertien november tweeduizend en acht, overgeschreven op het tweede hypotheekkantoor te Hasselt op tweeëntwintig januari nadien, onder formaliteitsnummer 071-T-22/01/2009-00600:

1) het appartement gelegen op de derde en ten dele op de vierde verdieping, met huisnummer 34/3, met

code "APPARTEMENT 7", omvattend :

** in privatieve eigendom :

- in de ondergrondse verdieping : de gesloten garage en de aansluitende berging aangeduid op het

bouwplan 2 ais "garage appartement 5" en "berging";

- op de derde verdieping : inkom, ontvangst- en bureel, leefruimte met keuken en terras achteraan,

circulatieruimte, slaapkamer 1, dressing, badkamer, slaapkamer 2;

- op de vierde verdieping : de volledige bruikbare zolderruimte, op de plannen onder andere aangeduid als

CV-lokaal/berging en de gang ertoe;

** in medeéigendom en gedwongen onverdeeldheid : duizend zeshonderd dertig/tienduizendsten

(1.630/10.000sten) in de gemeenschappelijke gedeelten van het appartementencomplex, waaronder de grond;

2) De autostandplaats, gelegen in de ondergrondse garage, gelegen, aangeduid op het goedgekeurde bouwplan 2 en in de basisakte onder code "P6", omvattende:

** in privatieve eigendom:

de autostaanplaats zelf;

** in medeëigendom en gedwongen onverdeeldheid: honderd/tienduizendsten (100/10.000sten) in de gemeenschappelijke gedeelten van het appartementencomplex, waaronder de grond.

Zoals dit appartement en de autostandplaats beschreven staan in de basisakte opgemaakt door ondergetekende instrumenterende notaris op veertien november tweeduizend en acht, overgeschreven op het tweede hypotheekkantoor te Hasselt op tweeëntwintig januari nadien, onder formaliteitsnummer 071-T22/01/2009-00600, onder KAVEL ZEVEN en KAVEL DERTIEN,

b. De aandelen van vennootschap "GEMICA" in het bezit van vennootschap "IMMOBILIA", zullen door de bestuurders van vennootschap '"IMMOBILIA" worden vernietigd.

c. Deze overgang geschiedt zonder kapitaalsverhoging en zonder omwisseling van aandelen op basis van een boekhoudkundige staat per tien september tweeduizend dertien, waaruit blijkt dat het eigen vermogen van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "GEMICA" honderd vijfentwintig duizend zevenenvijftig euro cent (¬ 125.057,00) bedraagt.

Alle rechten, plichten, handelingen en verbintenissen ontstaan vanaf elf september tweeduizend dertien, worden geacht boekhoudkundig te zijn verricht voor rekening van de overnemende naamloze vennootschap "IMMOBILIA". De schulden van de vennootschap GEMICA gaan over op vennootschap "IMMOBILIA".

d. Alle rechten, kosten en erelonen voortvloeiend uit deze fusie door overneming, zijn ten laste van de overnemende vennootschap IMMOBILIA",

e. Vervolgens stelde de algemene vergadering vast dat

- enerzijds de fusie door overneming van vennootschap "GEMICA" met zetel te 3980 Tessenderlo, Russelenberg 49 door de vennootschap "IMMOBILIA" met zetel ter zelfde plaats, werd verwezenlijkt;

- anderzijds vennootschap "GEMICA" definitief opgehouden heeft te bestaan.

Dit besluit en deze vaststellingen worden, door de algemene vergadering van de naamloze vennootschap "IMMOBILIA" en de algemene vergadering van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "GEMICA" in al zijn onderdelen, met eenparigheid van stemmen goedgekeurd.

TWEEDE BESLUIT : GOEDKEURING VAN DE REKENING VAN DE OVERGENOMEN VENNOOTSCHAP TOT FUSIEDATUM EN DECHARGE AAN DE ZAAKVOERDERR VAN DE OVERGENOMEN VENNOOTSCHAP VOOR HAAR BESTUUR TIJDENS DEZE PERIODE.

De rekeningen van de over te nemen besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "GEMICA" tot fusiedatum werden door de algemene vergadering van de naamloze vennootschap "IMMOBILIA" goedgekeurd en er werd kwijting verleend aan zaakvoerder van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "GEMICA" voor haar bestuur tijdens deze periode.

Dit besluit werd door de algemene vergadering van de naamloze vennootschap "IMMOBILIA" met eenparigheid van stemmen goedgekeurd.

Vastgesteld werd dat er geen noodzaak is tot doelswijziging van de naamloze vennootschap "IMMOBILIA", aangezien de doelsomschrijving van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "GEMICA" ten dele reeds vervat is in de huidige doelsomschrijving van de overnemende vennootschap en het niet de intentie is van de overnemende vennootschap de overige aktiviteiten van de overgenomen vennootschap te beoefenen of uit te voeren.

a ~ V x



Vzorr behouden

aan hot

Belgisch Staatsblad

De vergadering machtigde de bestuurders om de beslissingen die hierboven genomen werden aangaande de voormelde punten, uit te voeren, en machtigde de instrumenterende notaris om de statuten te coiirdineren. SLOT

1. De voorzitter stelde samen met de instrumenterende notaris vast dat alle punten van de agenda's besproken zijn, en dat over deze punten werd besloten met de vereiste meerderheid van stemmen binnen elke algemene vergadering.

2. Ondergetekende notaris stelde bijgevolg vast dat de fusie door overneming van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "GEMICA" door de naamloze vennootschap "IMMOBILIA" verwezenlijkt is, en dat eerstgenoemde vennootschap definitief opgehouden heeft te bestaan.

3. Ondergetekende notaris wees er evenwel op dat de schuldeisers van elke vennootschap zekerheid kunnen eisen, uiterlijk tot twee maanden na bekendmaking van de fusie in de Bijlagen tot het Belgisch Staatsblad.

4. Daarenboven heeft de ondergetekende notaris vastgesteld dat alle formaliteiten werden nageleefd zoals die door de wet zijn voorgeschreven. Hij bevestigde derhalve, na onderzoek, het bestaan van de externe en van de interne wettigheid van de rechtshandelingen en formaliteiten in de zin van artikel 700 van het Wetboek van vennootschappen aan de hand van de hem verstrekte inlichtingen.

Verklaring pro Pisco

De fusie door overneming heeft plaats met toepassing van artikel 117 Registratiewetboek, met toepassing van artikel 11 van het Wetboek op de Toegevoegde Waarde en met toekenning van de voordelen van artikel 211 Wetboek Inkomstenbelastingen.

Voor eensluidend uittreksel

Notaris Philip Vertessen



Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -17/02/2014 - Annexes du Moniteur belge

Tegelijk hiermee neergelegd ; expeditie van het proces-verbaal



Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto ; Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

23/10/2013
ÿþ Mad Word 11.1

ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



X13161 8

Recttthankvan koophandel

11 OKT. 2013

t'HAagitT

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 23/10/2013 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Ondernemingsnr : 0413.121.317

Benaming

(voluit) : GEMICA

(verkort) :

Rechtsvorm : BESLOTEN VENNOOTSCHAP MET BEPERKTE AANSPRAKELIJKHEID

Zetel : Russelenberg 49, 3980 TESSENDERLO

(volledig adres)

Onderwerp akte 6 Geruisloze fusie via overname

FUSIEVOORSTEL opgesteld door de bestuursorganen van de

NV "IMMOBILIA°, Russelenberg 49, 3980 TESSENDERLO en

van de BVBA "GEMICA", Russelenberg 49, 3980 TESSENDERLO

in het kader van de geplande geruisloze fusie via overname

door de NV "IMMOBILIA"

(overnemende vennootschap)

van de BVBA "GEMICA"

(over te nemen vennootschap)

(.Rechtsvorm  Naam - Zetel  Duur  Doel  Kapitaal  Aandelen  Boekjaar  Algemene vergadering  Bestuursorganen van de te fuseren vennootschappen

A. De NV "IMMOBILIA"

De vennootschap werd opgericht onder de vorm van een Personenvennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid bij authentieke akte verleden dd. 03 augustus 1976 voor Meester Jean ROGGEN, Notaris te TESSENDERLO, gepubliceerd in de Bijlage tot het Belgisch Staatsblad van 28 augustus daarna onder nummer 1976-08-2813400-4,

Haar benaming luidde bij oprichting "P.V.B.A. IMMOBILIA".

De maatschappelijke zetel werd bij oprichting gevestigd te 3980 TESSENDERLO, Diesterstraat 22. Zij werd opgericht voor een termijn van dertig (30) jaar.

Het maatschappelijk kapitaal werd bij de oprichting vastgesteld op driehonderd duizend (300.000,-) Belgische frank verdeeld over driehonderd (300) aandelen met een nominale waarde van duizend (1.000,-) Belgische frank elk.

Het maatschappelijk boekjaar vangt aan op 01 januari om te eindigen op 31 december van ieder jaar. Bij wijze van uitzondering ving het eerste boekjaar aan op 03 augustus 1976 en eindigde het op 31 december 1976, waarbij alle handelingen en transacties vanaf 01 juli 1976 tot de datum van de aanvang van het eerste boekjaar geacht werden te zijn verricht in naam en voor rekening van de "P.V.B.A. IMMOBILIA" in oprichting en aan deze toegerekend werden.

Oorspronkelijk werd de gewone algemene vergadering jaarlijks gehouden op de eerste maandag van de maand mei en dit voor het eerst in 1977,

De vennootschap had bij haar oprichting tot doel:

"Het aankopen, verkopen, bewerken, verbeteren, aanplanten, ontginnen, huren, verhuren en het laten oprichten van onroerende goederen.

De vennootschap mag alle industriële, commerciële of financiële verrichtingen, zo roerende als onroerende, zo voor eigen rekening als voor rekening van dlerden, uitvoeren die rechtstreeks of onrechtstreeks met voornoemd doel verband houden, of welke van aard zijn de uitbreiding of de verwezenlijking eivan te bevorderen of te vergemakkelijken,

De vennootschap mag haar doel verwezenlijken, zowel in België als in het buitenland, op aile wijzen die zij het best geschikt zal achten.

De vennootschap zal zich mogen interesseren, door middel van inbreng, versmelting, deelname of

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 23/10/2013 - Annexes du Moniteur belge

anderszins, in alle bestaande of op te richten vennootschappen ondernemingen, zowel in België als in het buitenland, die een gelijkaardig doel nastreven of waarvan het doel in innig verband met het hare staat."

Blijkens beslissing van de buitengewone algemene vergadering dd. 30 april 1991 gehouden voor Meester Jean ROGGEN, Notaris te TESSENDERLO, gepubliceerd in de Bijlage tot het Belgisch Staatsbias[ van 28 mei daarna onder nummer 1991-05-28 / 511, werd:

-de rechtsvorm van de vennootschap gewijzigd in "Besloten Vennootschap met Beperkte

aansprakelijkheid";

-de naam van de vennootschap gewijzigd in'B.V.B.A. IMMOBILIA';

-het maatschappelijk kapitaal verhoogd met vierhonderd vijftigduizend (450.000,-) Belgische frank om het te brengen van driehonderd duizend (300.000,-) Belgische frank op zevenhonderd vijftigduizend (750.000,-) Belgische frank door incorporatie van beschikbare reserves met creatie van vierhonderd vijftig (450) nieuwe aandelen in alle opzichten gelijk aan de bestaande, met een nominale waarde van duizend (1.000,-) Belgische frank elk.

Blijkens beslissing van de buitengewone algemene vergadering dd. 30 december 1999 gehouden voor Meester Jean ROGGEN, Notaris te TESSENDERLO, gepubliceerd in de Bijlage tot het Belgisch Staatsblad van 22 januari 2000 onder nummer 2000-01-22 / 277, werd:

-de naam van de vennootschap gewijzigd in "IMMOBILIA";

-de nominale waarde van de aandelen afgeschaft;

-het kapitaal uitgedrukt in Euro;

-het kapitaal verhoogd met acht (8,00) Euro om het te brengen van achttienduizend vijfhonderd tweeënnegentig (18.592,00) Euro op achttienduizend zeshonderd (18.600,00) Euro door incorporatie van beschikbare reserves, zonder creatie van nieuwe aandelen;

-het kapitaal verhoogd met vierhonderd duizend (400.000,00) Euro via inbrengen in natura om het te brengen van achttienduizend zeshonderd (18.600,00) Euro op vierhonderd achttienduizend zeshonderd (418.600,00) Euro met creatie van zestienduizend honderd negenentwintig (16129) nieuwe aandelen, in alle opzichten gelijk aan de bestaande, zodat het maatschappelijk kapitaal vastgesteld is op vierhonderd achttienduizend zeshonderd (418.600,00) Euro verdeeld over zestienduizend achthonderd negenenzeventig (16.879) aandelen zonder nominale waarde, elk vertegenwoordigend éénzestienduizend achthonderd negenenzeventigste deel van het maatschappelijk kapitaal;

-de datum van de jaarlijkse gewone algemene vergadering verplaatst naar de derde maandag van de maand juni om 17.00 uur;

- de vennootschap omgezet in een Naamloze Vennootschap;

-het doel van de vennootschap uitgebreid met de volgende activiteiten:

"Het verkrijgen, behouden, beheren en uitbreiden van een vermogen, hoofdzakelijk bestaande uit roerende en onroerende goederen. Binnen het kader hiervan kan de vennootschap overgaan tot het verwerven, vervreemden, ruilen, verhuren en andere verrichtingen betreffende roerende en cnroerende goederen onder het voorbehoud dat vervreemdingen van onroerende goederen slechts plaats zullen hebben wanneer gebiedende omstandigheden zoals onteigening voor openbaar nut dit noodzakelijk maken of wanneer in het kader van een oordeelkundig vermogensbeheer, het behoud van één of ander onroerend goed in het vennootschapspatrimonium niet meer als verantwoord kan beschouwd worden. De vennootschap mag ook alle roerende en onroerende werkzaamheden verrichten welke direct of indirect betrekking hebben op haar hoofddoel en die er de uitbreiding of uitbating van zouden kunnen bevorderen, in welk land ook, Zij kan de functies van lasthebber, bestuurder of vereffenaar van vennootschappen uitoefenen"

Blijkens beslissing van de buitengewone algemene vergadering dd. 8 december 2006 gehouden voor Meester Michel VRONINKS, Notaris te HAM, gepubliceerd in de Bijlage tot het Belgisch Staatsblad van 29 december daarna onder nummer 2006-12-29 / 193851, werd het maatschappelijk kapitaal verhoogd ten belope van zestienduizend vierhonderd Euro (16.400,00) om het te brengen van vierhonderd achttien duizend zeshonderd Euro (418.600,00) op vierhonderd vijfendertigduizend Euro (435.000,00) door inbreng in natura en met creatie van tweehonderd drieënnegentig (293) nieuwe aandelen in alle opzichten gelijk aan de bestaande, waardoor het totaal aantal aandelen zeventienduizend honderd tweeënzeventig (17.172) bedraagt.

Blijkens beslissing van de buitengewone algemene vergadering dd. 19 maart 2010 gehouden voor Meester Michel VRONINKS, Notaris te HAM, gepubliceerd in de Bijlage tot het Belgisch Staatsblad van 11 november daarna onder nummer 2010-10-11 / 0148553 werd:

-de naamloze vennootschap "PHILAN" overgenomen door de overnemende naamloze vennootschap "IMMOBILIA", waarbij alle activa, reserves, overgedrageniresultaten, uitgestelde belastingen en schulden overgaan naar de naamloze vennootschap "IMMOBILIA";

-na de fusie overgegaan tot uitreiking van elf (11) nieuwe aandelen aan de derden-aandeelhouders van de NV "PHILAN";

-de maatschappelijke zetel verplaatst naar 3980 TESSENDERLO, Russelenberg 49.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 23/10/2013 - Annexes du Moniteur belge

Blijkens beslissing van de buitengewone algemene vergadering dd. 29 november 2011 gehouden voor Meester Philip VERTESSEN, Notaris te TESSENDERLO, gepubliceerd in de Bijlage tot het Belgisch Staatsblad van 08 februari 2012 onder nummer 2012-02-08 / 0033843 werd:

-het maatschappelijk kapitaal verhoogd met eenenveertig Euro vijf Eurocent (41,05) om het te brengen van vierhonderd vijfendertigduizend Euro (435.000,00) op vierhonderd vijfendertigduizend eenenveertig Euro vijf Eurocent (435.041,05) door incorporatie van beschikbare reserves zonder creatie van nieuwe aandelen; -het maatschappelijk kapitaal verhoogd met vierhonderd negenennegentigduizend negenhonderd achtenvijftig Euro vijfennegentig Eurocent (499.958,95) om het te brengen van vierhonderd vijfendertigduizend eenenveertig Euro vijf Eurocent (4.35.041,05) op negenhonderd vijfendertigduizend (935.000,00) Euro door inbrengen in geldspeciën en met creatie van drieduizend zevenhonderd zevenenzestig (3.767) nieuwe aandelen, zonder nominale waarde, in alle opzichten gelijk aan de bestaande.

De Raad van Bestuur van de NV "IMMOBILIA" is als volgt samengesteld :

- Mevrouw Virginia THIJSMANS, wonende te 3980 TESSENDERLO, Russelenberg 49, gedelegeerd

bestuurder;

-Mevrouw Anja CAERTS, wonende te 2900 SCHOTEN, Struikenlei 13, bestuurder;

-De heer Philip CAERTS, wonende te 3290 DIEST, Kleine Schaluinweg 5, bestuurder.

De aandelen van de NV "IMMOBILIA" zijn momenteel als volgt verdeeld:

-De heer en mevrouw Renaat CAERTS Virginia THIJSMANS, wonende te 3980 TESSENDERLO,

Flusseienberg 49, eigenaars van het vruchtgebruik van twintigduizend negenhonderd (20.900) aandelen;

-Mevrouw Anja CAERTS, wonende te 2900 Schoten, Struikenlei 13, eigenares van vijfentwintig (25)

aandelen in voile eigendom en eigenares van de naakte eigendom van tienduizend vierhonderd vijftig

(10.450) aandelen;

-De heer Philip CAERTS, wonende te 3290 Diest, Kleine Schaluinweg 5, eigenaar van vijfentwintig (25)

aandelen in volte eigendom en eigenaar van de naakte eigendom van tienduizend vierhonderd vijftig

(10.450) aandelen

Totaal:Twintigduizend negenhonderd vijftig (20.950) aandelen, vertegenwoordigend de totaliteit van het

maatschappelijk kapitaal 20.950

De NV "IMMOBILIA" is ingeschreven in het rechtspersonenregister te HASSELT en heeft als ondememingsnummer BE 0416.352.506.

B. BVBA "GEMICA"

De vennootschap werd opgericht onder de vorm van een Personenvennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid bij authentieke akte verleden dd. 30 maart 1973 voor Meester Jean ROGGEN, Notaris te TESSENDERLO, gepubliceerd in de Bijlage tot het Belgisch Staatsblad van 25 april daarna onder nummer 1973-04-25 / 1038-10.

Haar benaming luidt "GEMICA".

De maatschappelijke zetel werd bij oprichting gevestigd te 3980 TESSENDERLD, Stationsstraat 85 bus 2.

Daarna werd de maatschappelijke zetel overgebracht naar 3581 BEVERLD (BERINGEN), Hanebergstraat 29.

Zij werd opgericht voor een termijn van dertig (30) jaar.

Het maatschappelijk kapitaal werd bij oprichting vastgesteld op tweehonderd vijftigduizend (250.000,-) Belgische frank, vertegenwoordigd door tweehonderd vijftig (250) aandelen met een nominale waarde van duizend (1.000,-) Belgische frank elk.

Het maatschappelijk boekjaar vangt aan op 1 januari om te eindigen op 31 december van ieder jaar. Bij wijze van uitzondering ving het eerste boekjaar aan op 30 maart 1973 en eindigde het op 31 december 1973.

Jaarlijks wordt de gewone algemene vergadering gehouden op de eerste maandag van de maand mei en dit voor het eerst in 1974.

De vennootschap had bij haar oprichting tot doel:

"De vennootschap heeft tot doel: aannemingen van beton- en metselwerken voor openbaar en privaat gebruik met levering van de nodige materialen. Handel in natuursteen en alle soorten vloer- en muurtegels in allerlei grondstoffen, levering en plaatsing van natuursteen, vloer- en muurtegels."

Blijkens beslissing van de buitengewone algemene vergadering dd. 14juni 1990 gehouden voor Meester Jean ROGGEN, Notaris te TESSENDERLO, gepubliceerd in de Bijlage tot het Belgisch Staatsblad van 14 Mi daarna onder nummer 1990-07-14 / 049 werd:

-het maatschappelijk kapitaal verhoogd met vijfhonderdduizend (500.000,-) Belgische frank om het te brengen van tweehonderd vijftigduizend (250.000,-) Belgische frank om zevenhonderd vijftigduizend (750.000,-) Belgische frank en met verhoging van de nominale waarde van de aandelen, door deze te brengen van duizend (1.000,-) Belgische frank op drieduizend (3.000,-) Belgische frank per aandeel; -de termijn van de vennootschap omgezet van dertig (30) jaar naar onbepaalde duur;

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 23/10/2013 - Annexes du Moniteur belge

-het maatschappelijk doel uitgebreid en vervangen door:

"Onderneming voor ruwbouw en onder dak brengen van gebouwen, algemene bouwwerkzaamheden, slopingswerken, plaatsen van vloer- en muurbekleding, arduin en marmerwerken, restauratiewerken, handel in bouwmaterialen, vervoer voor eigen rekening als voor rekening van derden."

Blijkens beslissing van de buitengewone algemene vergadering van 27 juli 1995, gehouden voor Meester

Jean ROGGEN, Notaris te TESSENDERLO, gepubliceerd in de Bijlage tot het Belgisch Staatsblad van 24

augustus daarna onder nummer 1995-08-24/142 werd:

-de maatschappelijke zetel verplaatst naar 3980 TESSENDERLO, Russelenberg 49;

-het maatschappelijk doel uitgebreid met:

"- Het uitvoeren, ontwerpen, vervaardigen, verkopen en uitgeven van periodieke uitgaven, vakbladen,

reclame en reclamebladen, en meer in het algemeen het verrichten van alle reclame;

- Het uitvoeren, ontwerpen, vervaardigen, verkopen en uitgeven van fotoreportages en drukwerk in

het algemeen, zowel digitaal als traditioneel;

- Multimedia-ontwikkelingen en applicatie en toepassing van audio-visuelen in de breedste zin van het

woord;

- Publiciteitsondememing, omvattende reclameagentschap, reclameadvies, reclameverdeling,

impressariaat, reclame-techniek, agentschap voor public relations;

- Onderneming voor de verdediging van auteursrechten;

- Informatiekantoor, omvattende bureau voor adressenverkoop, dienst voor

persknipsels en de opsporing van artikels met betrekking tot bepaalde beroepen;

- Werkplaats voor typografisch zetten en drukken;

- Werkplaats voor steendruk, chromosteendruk en offset;

- Werkplaats voor diepdruk;

- Werkplaats voor zeefdruk en etsen;

- Werkplaats voor fotogravure en galvanoplastiek;

- Werkplaats voor het mechanisch zetten en het zetten tegen maakloon;

- Werkplaats voor fotografische en andere reproducties;

- Fabricage van clichés van allerlei aard;

- uitgeversbedrijf;

- Het aan huis bedelen van reclamedrukwerk;

- Alle werkzaamheden in verband met de opname onder welke vorm ook van geluid

en beeld volgens de gangbare of toekomstige technieken;

- Alle werkzaamheden in verband met de uitgaven, de reproductie en de verdeling

van geluids- en beelddragers.

Dit alles in de ruimste zin."

Blijkens beslissing van de zaakvoerder van 03 mei 1999, gepubliceerd in de Bijlage tot het Belgisch Staatsblad van 08 juli daarna onder nummer 1999-05-03/082 werd de maatschappelijke zetel verplaatst naar 3980 TESSENDERLO, Geelsebaan 54.

Blijkens beslissing van de buitengewone algemene vergadering dd. 23 januari 2003 gehouden voor Meester Hans DERACHE, Notaris te TESSENDERLO, gepubliceerd in de Bijlage tot het Belgisch Staatsblad van 11 februari daarna onder nummer 2003-02-11 / 0019104 werd:

- de nominale waarde van de aandelen afgeschaft;

- het kapitaal uitgedrukt in Euro;

- het maatschappelijk kapitaal verhoogd met zeven Euro negenennegentig Eurocent (7,99) om het te brengen van achttienduizend vijfhonderd tweeënnegentig Euro één Eurocent (18.592,01) op achttienduizend zeshonderd (18.600,00) Euro door incorporatie van reserves zonder creatie van nieuwe aandelen.

Blijkens beslissing van de zaakvoerder van 01 januari 2005, gepubliceerd in de Bijlage tot het Belgisch Staatsblad van 27 januari 2005 onder nummer 2005-01-2710017985 werd de maatschappelijke zetel verplaatst naar 3980 TESSENDERLO, Diesterstraat 22.

Blijkens beslissing van de buitengewone algemene vergadering dd. 02 maart 2010, gepubliceerd in de Bijlage tot het Belgisch Staatsblad van achttien maart daarna onder nummer 2010-03-18 / 0040190 werd de maatschappelijke zetel verplaatst naar 3980 TESSENDERLO, Russelenberg 49.

Het bestuursorgaan van de BVBA "GEMICA" is als volgt samengesteld:

- Mevrouw Virginia THIJSMANS, wonende te 3980 TESSENDERLO, Russelenberg 49, zaakvoerder.

De aandelen van de BVBA "GEMICA" zijn momenteel als volgt verdeeld:

-De Naamloze Vennootschap "IMMOBILIA", ondernemingsnummer 0416.352.506, met maatschappelijke

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 23/10/2013 - Annexes du Moniteur belge

zetel te 3980 TESSENDEF1LO, Russelenberg 49, eigenares van honderd vijfentwintig (250) aandelen Totaal:Tweehonderd vijftig (250) aandelen, vertegenwoordigend de totaliteit van het maatschappelijk

kapitaal 250

De BVBA "GEMICA" is ingeschreven in het rechtspersonenregister te HASSELT en heeft als ondernemingsnummer BE 0413.121.317.

I1.Ruilverhouding van de aandelen

Berekening van het aantal ais tegenprestatie te verstrekken aandelen

De bestuursorganan van de NV "IMMOBILIA" en van de BVBA "GEMICA" stellen aan de respectievelijke algemene vergaderingen, de overneming door de NV "IMMOBILIA" van de BVBA "GEMICA" voor.

Aangezien de NV "IMMOBILIA" alle aandelen van de BVBA "GEMICA" bezit zal de geplande fusie geruisloos gebeuren zodat geen nieuwe aandelen van de NV "IMMOBILIA" zullen worden uitgegeven. Bijgevolg dient geen ruilvoet te worden vastgesteld op basis van de waarde van alle bij de fusie betrokken vennootschappen.

In de volgende tabellen geven wij een overzicht van de fusiebalans.

Ill. De handelingen van de overgenomen vennootschap, met name de BVBA "GEMICA", worden boekhoudkundig geacht te zijn verricht voor rekening van de overnemende vennootschap, de NV "IMMOBILIA", vanaf 11 september 2013.

IV.Geen bijzondere rechten zullen worden toegekend door de overnemende vennootschap aan de aandeelhouders van de overgenomen vennootschap.

V.Aan de leden van de bestuursorganen van de te fuseren vennootschappen worden geen bijzondere voordelen toegekend.

VI.De bestuursorganen van de vennootschappen hebben beslist dit fusievoorstel opgesteld overeenkomstig artikel 719 van het Wetboek van Vennootschappen voor te leggen aan zijn buitengewone algemene vergaderingen en dit overeenkomstig de bepalingen van artikel 719 t.e.m. 727 van het Wetboek van Vennootschappen. De bestuursorganen van vermelde vennootschappen hebben het initiatief genomen een fusie tot stand te brengen tussen de vennootschappen die de overdracht van het gehele vermogen, zowel de rechten als de verplichtingen, aan de overnemende vennootschap tot gevolg heeft, en dit overeenkomstig de beschikkingen van artikelen 682 van het Wetboek van Vennootschappen. Voornoemde bestuursorganen verbinden zich wederzijds om alles te doen wat in hun macht ligt met het oog op de verwezenlijking van de fusie, onder de in het voorstel geformuleerde voorwaarden, en leggen bij deze het fusievoorstel vast dat zal worden onderworpen aan de goedkeuring van de respectievelijke buitengewone algemene vergaderingen.

VII.De kosten van de fusieverrichting zullen worden gedragen ais volgt;

-In de veronderstelling dat onderhavig fusievoorstel niet zal worden goedgekeurd, zullen de hieraan verbonden kosten worden gedragen door de overgenomen vennootschap,

-In de veronderstelling dat onderhavig fusievoorstel zal worden goedgekeurd, zullen de kosten voortspruitend uit de fusie worden gedragen door de overnemende vennootschap.

VIII.De ondergetekenden verbinden zich onderling en wederzijds om alles te doen wat binnen hun macht ligt om de fusie te verwezenlijken op de hiervoor uiteengezette manier onder voorbehoud van de goedkeuring van dit voorstel door de buitengewone algemene vergadering en met inachtneming van de wettelijke voorschriften van het Wetboek van vennootschappen. De ondergetekenden eveneens de vennoten zullen onderling alle nuttige inlichtingen meedelen op de door het Wetboek van Vennootschappen voorgeschreven wijze.

De in het kader van dit voorstel uitgewisselde elementen en gegevens zijn vertrouwelijk. De ondergetekenden verbinden zich onderling en wederzijds ertoe het vertrouwelijk karakter te respecteren. IX.Het onderhavig voorstel zal worden voorgelegd aan de buitengewone algemene vergadering van de over te nemen en van de overnemende vennootschap, ten minste zes weken na publicatie in het Belgisch Staatsblad, voorzien bij artikel 719 van het Wetboek van Vennootschappen.

X.Huidige fusie beoogt de formele samenvoeging van beide rechtspersonen om na de activiteiten ook de in de overgenomen vennootschap resterende activa en passiva formeel onder te brengen in de overnemende vennootschap.

Tessenderlo 07 oktob1r 2013

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad Voor de NV "IMMOBILIA" Voor de BVBA "GBMICA"







Mevrouw Anja CAERTS Mevrouw Virginia THIJSMANS

Bestuurder Zaakvoerder

De heer Philip CAERTS Bestuurder

Mevrouw Virginia THIJSMANS Gedelegeerd bestuurder



Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 23/10/2013 - Annexes du Moniteur belge







Op de laatste blz. van Luik 8 vermelden : recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

12/09/2013
ÿþé. Mod Word 11.1

fN , r In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie van de akte

RECHTBANK VAN KOOPHANDEL.

0 3 -09- 2013

fsuT

11

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

Ondernemingsnr : 0413.121.317

Benaming

(voluit) : Gemica

(verkort) :

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Russelenberg 49, 3980 Tessenderlo

(volledig adres)

Onderwerp akte : Ontslag en benoeming zaakvoerder

Uit de notulen van de Bijzondere Algemene Vergadering der vennoten gehouden op de maatschappelijke zetel op 19 augustus 2013 blijkt volgende:

De Bijzondere Algemene Vergadering beslist met eenparigheid van stemmen om het ontslag van dhr, Renaat Caerts wonende te Russelenberg 49, 3980 Tessenderlo als zaakvoerder met onmiddellijke ingang te aanvaarden,

De Bijzondere Algemene Vergadering beslist met eenparigheid van stemmen om dhr. Renaat Caerts kwijting te verlenen voor zijn bestuur.

De Bijzondere Algemene Vergadering beslist met eenparigheid van stemmen mevr. Virginia Thijsmans,

wonende te Russelenberg 49, 3980 Tessenderlo, N.N. 44.0927-174-03, met onmiddellijke ingang

te benoemen ais zaakvoerder.

Haar mandaat is onbezoldigd.

Virginia Thijsmans

Zaakvoerder

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

18/07/2012 : ME. - JAARREKENING 31.12.2011, GGK 07.05.2012, NGL 13.07.2012 12296-0472-013
22/07/2011 : ME. - JAARREKENING 31.12.2010, GGK 02.05.2011, NGL 16.07.2011 11308-0341-011
30/07/2010 : ME. - JAARREKENING 31.12.2009, GGK 03.05.2010, NGL 26.07.2010 10343-0198-013
03/09/2009 : ME. - JAARREKENING 31.12.2008, GGK 04.05.2009, NGL 29.08.2009 09693-0126-010
02/07/2008 : ME. - JAARREKENING 31.12.2007, GGK 05.05.2008, NGL 28.06.2008 08313-0096-012
02/10/2007 : ME. - JAARREKENING 31.12.2006, GGK 02.05.2007, NGL 27.09.2007 07740-0264-013
02/10/2006 : ME. - JAARREKENING 31.12.2005, GGK 02.05.2006, NGL 29.09.2006 06818-5357-016
20/07/2005 : ME. - JAARREKENING 31.12.2004, GGK 02.05.2005, NGL 18.07.2005 05510-3703-015
27/01/2005 : HA045662
29/07/2004 : HA045662
16/07/2003 : HA045662
11/02/2003 : HA045662
17/12/2002 : HA045662
17/07/2002 : HA045662
24/07/2001 : HA045662
08/04/1994 : HA45662
14/07/1990 : HA45662
01/01/1988 : HA45662
01/01/1986 : HA45662

Coordonnées
GEMICA

Adresse
RUSSELENBERG 49 3980 TESSENDERLO

Code postal : 3980
Localité : TESSENDERLO
Commune : TESSENDERLO
Province : Limbourg
Région : Région flamande