GENK LOGISTICS

société coopérative à responsabilité à finalité sociale


Dénomination : GENK LOGISTICS
Forme juridique : société coopérative à responsabilité à finalité sociale
N° entreprise : 833.797.647

Publication

09/07/2014 : ME. - JAARREKENING 31.12.2013, GGK 20.06.2014, NGL 04.07.2014 14272-0159-024
17/07/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 21.06.2013, NGL 12.07.2013 13300-0345-024
07/09/2012
ÿþMod 2.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

e

11!11.151i119111

Neergelegd ter grille der rechtbank v, koophandel te TONGEREN

2 9 -08- 2012

De Hoofdgriffier, Griffie

Ondernemingsnr : 0833.797.647

Benaming

(voluit) : GENK LOG1STICS

Rechtsvorm : NV

Zetel : Industrielaan 18, 3730 Hoeselt

Onderwerp akte : BENOEMING BEDRIJFSREVISOR

Uittreksel uit het jaarverslag van de Raad van Bestuur dd 1/6/2012

Met eenparigheid van stemmen wordt de benoeming van VRC Bedrijfsrevisoren, vertegenwoordigd door de heer André Geeroms, als commissaris voor een periode van 3 jaar bekrachtigd. Het commissarismandaat betreft de boekjaren 2011 tot 2013 Het bedrag van dit mandaat wordt bepaald op 2.300 euro per jaar, aanpasbaar aan de index vanaf het tweede jaar.

Paul !vens

Bestuurder

Dirk Cordeel

Bestuurder

Op de laatste blz. van Luik B vermeiden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 07/09/2012 - Annexes du Moniteur belge

06/09/2012 : ME. - JAARREKENING 31.12.2011, GGK 15.06.2012, NGL 30.08.2012 12507-0534-022
28/02/2011
ÿþ

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



I lII1I III III ItII IIIIUIII LII lihI I1I

11031964

be a

Sta

Neergelegd ter griffie der rechtbank v, koo handel te TONGEREN

1 6 -02- 2011

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 28/02/2011- Annexes du Moniteur belge

Ondernemingsnr : Q 8 3 3. 7 9 7" 6 4 7

Benaming : Genk Logistics

(voluit)

Rechtsvorm : Naamloze vennootschap

Zetel : Industrielaan 18

3730 Hoeselt

Onderwerp akte :Oprichting

Uit een akte verleden voor Meester Lucas NEIRINCKX, geassocieerd notaris, te Temse, op 1 februari

2011, Voor registratie uitgereikt, met als enig doel te worden neergelegd op de griffie van de rechtbank van

koophandel.

Blijkt dat :Een naamloze vennooatschap werd opgericht met volgende kenmerken

Oprichters:

1. De heer Filip CORDEEL, (nationaal nummer 70.12.26-035.60), bestuurder van vennootschappen, wonende te Temse, Rotstraat, nummer 16.

2. De commanditaire vennootschap op aandelen "CORDEEL INVEST", gevestigd te Temse, Eurolaan 7.

Hebbende als ondernemingsnummer 0458.393.294.

De verschijners verklaren een naamloze vennootschap op te richten met een kapitaal van vijfhonderd duizend euro (500.000,00 EUR), vertegenwoordigd door vijfhonderd (500) aandelen zonder aanduiding van nominale waarde, waarop zij ingeschreven hebben in geld, als volgt :

1) door de heer Filip Cordeel, welke verklaart in te schrijven op het kapitaal voor een bedrag van duizend euro (1.000,00 EUR) welk bedrag hij op zevenentwintig januari tweeduizend en elf volledig volstort heeft en waarvoor hem één (1) aandeel zonder nominale waarde wordt toegekend;

2) de commanditaire vennootschap op aandelen "CORDEEL INVEST", welke verklaart in te schrijven op het kapitaal voor een bedrag van vierhonderd negenennegentigduizend euro (499.000,00 EUR) welk bedrag zij op zevenentwintig januari tweeduizend en elf volledig volstort heeft en waarvoor haar vierhonderd negenennegentig (499) aandelen zonder nominale waarde wordt toegekend.

De verschijners verklaren en erkennen dat de ingetekende aandelen volledig volgestort zijn door een deposito in geld en dat de vennootschap vanaf zevenentwintig januari tweeduizend en elf kan beschikken over een som van vijfhonderdduizend euro (500.000,00 EUR).

STATUTEN.

Naam.

De vennootschap heeft de rechtsvorm van een naamloze vennootschap naar Belgisch recht onder de volgende naam : "Genk Logistics".

De naam moet in alle akten, facturen, aankondigingen, bekendmakingen, brieven, bestelnota's en andere stukken uitgaande van de vennootschap onmiddellijk worden voorafgegaan of gevolgd door de vermelding "naamloze vennootschap" of de beginletters "N.V.", leesbaar weergegeven. Zetel.

De werkelijke zetel van de vennootschap is gevestigd te 3730 Hoeselt, Industrielaan, nummer 18. Hij kan naar een andere plaats worden overgebracht zelfs bij gewoon besluit van de raad van bestuur, die, de bevoegdheid heeft om deze overdracht bekend te maken.

De raad kan administratieve of exploitatiezetels, bijkantoren en dochtervennootschappen, depots, vertegenwoordigingen of agentschappen vestigen overal waar hij dit nodig acht, in België of in het buitenland.

Doel.

De vennootschap heeft tot doel in België en in het buitenland, uitsluitend voor eigen rekening en in eigen naam:

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris. hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verse : Naam en handtekenin,

Luik B - Vervolg

-Het ontwikkelen en uitbaten van een logistiek centrum.

Zij mag bij wijze van inbreng in speciën of in natura, van fusie, inschrijving, deelneming, financiële tussenkomst of op een andere wijze, een aandeel nemen in alle bestaande of op te richten vennootschappen of bedrijven, in België of het buitenland, waarvan het maatschappelijk doel identiek, gelijkaardig of verwant is met het hare, of van aard is de uitoefening van haar maatschappelijk doel te bevorderen.

Deze opsomming is niet limitatief en de termen vermogensbeheer of advies in deze statuten vermeld zijn activiteiten andere dan deze bedoeld door de Wet van zes april negentienhonderdvijfennegentig inzake de secundaire markten, het statuut van en het toezicht op de beleggingsondernemingen, de bemiddelaars en de beleggingsadviseurs.

Daartoe kan de vennootschap samenwerken met, deelnemen in, of op gelijk welke wijze, rechtstreeks of onrechtstreeks, belangen nemen in andere ondernemingen.

De vennootschap kan zowel tot waarborg van eigen verbintenissen als tot waarborg van verbintenissen van derden borg stellen, onder meer door haar goederen in hypotheek of in pand te geven, inclusief de eigen handelszaak.

De vennootschap kan eveneens optreden als bestuurder, volmachtdrager, mandataris of vereffenaar in andere vennootschappen of ondernemingen.

De vennootschap kan in het algemeen alle commerciële, industriële, financiële, roerende of onroerende handelingen verrichten in rechtstreeks of onrechtstreeks verband met haar maatschappelijk doel of welke van aard zouden zijn de verwezenlijking ervan geheel of ten dele te vergemakkelijken.

Duur.

De vennootschap is aangegaan voor onbepaalde duur.

Kapitaal - Vertegenwoordiging - Toegelaten kapitaal.

Maatschappelijk kapitaal.

Het geplaatst kapitaal van de vennootschap bedraagt vijfhonderdduizend euro (500.000,00 EUR), het is vertegenwoordigd door vijfhonderd (500) aandelen, zonder nominale waarde, elk dezelfde rechten en voordelen verlenend.

Samenstelling van de raad van bestuur.

De vennootschap wordt bestuurd door een raad, samengesteld uit tenminste drie leden, natuurlijke of rechtspersonen, al of niet aandeelhouders, benoemd voor ten hoogste zes jaar door de algemene vergadering der aandeelhouders en van wie het mandaat te allen tijde kan worden herroepen. Wanneer evenwel op een algemene vergadering van de aandeelhouders van de vennootschap wordt vastgesteld dat de vennootschap niet meer dan twee aandeelhouders heeft, mag de raad van bestuur uit slechts twee leden bestaan tot de dag van de gewone algemene vergadering, die volgt op de vaststelling, door alle middelen, dat er meer dan twee aandeelhouders zijn. Zolang de raad van bestuur slechts twee leden telt, houdt de clausule  vermeld onder artikel 13 van deze statuten  krachtens dewelke aan de voorzitter van de raad van bestuur een beslissende stem toekomt, op gevolg te hebben.

Wanneer een rechtspersoon tot bestuurder wordt benoemd, is deze verplicht onder zijn vennoten, zaakvoerders, bestuurders of werknemers een vast vertegenwoordiger, natuurlijk persoon, aan te duiden die belast wordt met de uitvoering van de opdracht van bestuurder in naam en voor rekening van de rechtspersoon.

Voor de benoeming en beëindiging van de opdracht van de vaste vertegenwoordiger gelden dezelfde regels van openbaarmaking alsof hij deze opdracht in eigen naam en voor eigen rekening zou vervullen.

De bestuurders zijn herbenoembaar.

De bestuurder, waarvan de termijn van zijn mandaat is verstreken, blijft in functie tot zolang de algemene vergadering, om welke reden ook, niet in de vacature voorziet.

In geval van voortijdige vacature in de schoot van de raad van bestuur, om welke reden ook, hebben de overblijvende bestuurders het recht voorlopig in de vacature te voorzien totdat de algemene vergadering een nieuwe bestuurder benoemt. De benoeming wordt op de agenda van de eerstvolgende algemene vergadering geplaatst.

De raad van bestuur kan onder zijn leden een voorzitter benoemen. Bij ontstentenis van benoeming of bij afwezigheid van de voorzitter wordt het voorzitterschap waargenomen door de oudste in jaren der aanwezige bestuurders.

Bestuursbevoegdheid van de raad van bestuur.

De raad van bestuur is bekleed met de meest uitgebreide macht om alle handelingen te verrichten die nodig of dienstig zijn voor het bereiken van het maatschappelijk doel, met uitzondering van die handelingen aan de algemene vergadering voorbehouden door de wet.

De raad van bestuur kan in zijn midden en onder zijn aansprakelijkheid een of meer adviserende comités oprichten. Hij omschrijft hun samenstelling en hun opdrachten.

Voor-brkh csucr aan het Belgisch Staatsblad

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris. hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

kiersn : Baat* handzel'.e-'n,-

Voor-bchouclow aan het Belgisch Staatsblad

Luik B - Vervolg

De raad mag het dagelijks bestuur van de vennootschap, het bestuur van een of meer sectoren van haar activiteiten of de uitvoering van de beslissingen van de raad delegeren aan hetzij één of meer bestuurders, directeurs of volmachtdragers, al dan niet aandeelhouders, delegeren.

De raad, evenals de gevolmachtigden voor het dagelijks bestuur binnen het kader van dit bestuur, mogen eveneens specifieke bevoegdheden aan één of meer personen van hun keus toekennen. Verteaenwoordigingsbevoecirdheid van de raad van bestuur.

De vennootschap wordt ten overstaan van derden, voor het gerecht en in de akten, met inbegrip van deze voor dewelke de tussenkomst van een openbaar ambtenaar of een notaris vereist is, geldig vertegenwoordigd, hetzij door twee bestuurders samen optredend, hetzij door het afzonderlijk optreden van een gedelegeerd bestuurder, aangewezen door de raad van bestuur. Een gedelegeerde bestuurder is eveneens bevoegd om de vennootschap te vertegenwoordigen wanneer zij wordt benoemd tot bestuurder of vereffenaar van een andere vennootschap.

Binnen het kader van het dagelijks bestuur, is de vennootschap tevens geldig vertegenwoordigd door een gevolmachtigde tot dit bestuur.

Ze is bovendien, binnen het kader van hun mandaat, geldig verbonden door bijzondere gevolmachtigden.

Bovendien kan de vennootschap in het buitenland vertegenwoordigd worden door iedere persoon uitdrukkelijk daartoe aangesteld door de raad van bestuur.

Jaarvergadering  buitengewone algemene vergadering..

De jaarvergadering wordt bijeengeroepen in de zetel van de vennootschap of op een andere in de uitnodigingen vermelde plaats, op de derde vrijdag van de maand juni te twintig uur of, indien die dag een wettelijke feestdag is, op de eerstvolgende werkdag.

Indien wordt geopteerd voor de procedure van schriftelijke besluitvorming zoals uiteengezet in artikel 32bis van deze statuten, dan moet het rondschrijven waarvan in dat artikel sprake minstens twintig dagen vóór de datum van de jaarvergadering worden verstuurd.

Een bijzondere of buitengewone algemene aandeelhoudersvergadering mag bijeengeroepen worden telkens als het belang van de vennootschap dit vereist.

Deze aandeelhoudersvergaderingen mogen bijeengeroepen worden door de raad van bestuur of de commissarissen en moeten bijeengeroepen worden op aanvraag van de aandeelhouders die één vijfde van het maatschappelijk kapitaal vertegenwoordigen. De aandeelhoudersvergaderingen worden gehouden op de zetel van de vennootschap of op iedere andere plaats in de oproepingsbrief of op andere wijze meegedeeld.

Deponering van de effecten.

Om te worden toegelaten tot de algemene vergadering moet elke eigenaar van aandelen, indien dit in de oproeping wordt vereist, minstens drie werkdagen voor de datum die bepaald werd voor de bijeenkomst, zijn effecten aan toonder of zijn certificaten van aandelen op naam, neerleggen op de maatschappelijke zetel of bij de instellingen die in de bijeenroepingsberichten worden vermeld. Vertegenwoordiging.

Elke aandeelhouder mag zich op de algemene aandeelhoudersvergadering doen vertegenwoordigen door een volmachtdrager, al dan niet aandeelhouder.

De volmachten dienen een handtekening te dragen (met inbegrip van de digitale handtekening zoals bedoeld in art. 1322 al. 2 B.W.) en dienen schriftelijk ter kennis te worden gebracht per brief, telefax, " e-mail of enig ander middel vermeld in artikel 2281 van het Burgerlijk Wetboek en worden

neergelegd op het bureau van de vergadering.

De raad van bestuur mag evenwel eisen dat zij op de door hem aangeduide plaats worden neergelegd drie werkdagen voor de algemene vergadering. Zaterdagen, zondagen en wettelijke feestdagen worden voor de toepassing van dit artikel niet als werkdagen beschouwd. Aanwezigheidslijst.

Alvorens aan de vergadering deel te nemen zijn de aandeelhouders of hun volmachtdragers verplicht de aanwezigheidslijst, met aanduiding van de naam, de voorna(a)m(en) en de woonplaats of de maatschappelijke benaming en de statutaire zetel van de aandeelhouders en van het aantal aandelen dat zij vertegenwoordigen, te ondertekenen.

Boekiaar  jaarrekeningen  dividenden  winstverdeling

Het boekjaar begint op één januari en wordt afgesloten op éénendertig december van elk jaar. Op het einde van elk boekjaar maakt de raad van bestuur een inventaris, alsmede de jaarrekening bestaande uit de balans, de resultatenrekening en de toelichting op. Deze documenten worden overeenkomstig de wet opgesteld en neergelegd bij de Nationale Bank van België.

De jaarrekeningen worden met het oog op hun neerlegging geldig ondertekend door een bestuurder of door een persoon belast met het dagelijks bestuur, of hiertoe uitdrukkelijk gemachtigd door de raad van bestuur.

De bestuurders stellen bovendien jaarlijks een verslag op overeenkomstig artikel 95 en 96 van het Wetboek van Vennootschappen. De bestuurders zijn evenwel niet gehouden tot het opstellen van

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 28/02/2011- Annexes du Moniteur belge

Op de laatste biz, van Luik B vermeiden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris. hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verse Maar' e- handte;_en-1,

Voor-behoudei aan het Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 28/02/2011- Annexes du Moniteur bel

Luik B - Vervolg

een jaarverslag zolang de vennootschap beantwoordt aan de voorwaarden gesteld door artikel 94, eerste lid, 1° van het Wetboek van Vennootschappen.

" Winstverdeling.

Van de nettowinst van de vennootschap wordt elk jaar ten minste vijf ten honderd afgenomen voor

de vorming van de wettelijke reserve. Deze afneming is niet langer verplicht van zodra de wettelijke

reserve één tiende van het maatschappelijk kapitaal bedraagt.

Op voorstel van de raad van bestuur beslist de algemene vergadering over de bestemming van het

saldo van de nettowinst.

interimdividenden.

De raad van bestuur is bevoegd om op het resultaat van het boekjaar een interimdividend uit te

keren, mits naleving van de voorwaarden van artikel 618 van het Wetboek van Vennootschappen.

Ontbinding en vereffening.

Ontbinding en vereffening.

Verliezen.

a) Wanneer, ten gevolge van geleden verlies, het nettoactief gedaald is tot minder dan de helft van het maatschappelijk kapitaal, moet de algemene vergadering bijeenkomen binnen een termijn van ten hoogste twee maanden nadat het verlies is vastgesteld, of krachtens wettelijke of statutaire bepalingen had moeten worden vastgesteld, om in voorkomend geval, volgens de regels die voor een statutenwijziging zijn gesteld, te beraadslagen en te besluiten over de ontbinding van de vennootschap en eventueel over andere in de agenda aangekondigde maatregelen. De raad van bestuur verantwoordt zijn voorstellen in een bijzonder verslag dat vijftien dagen voor de algemene vergadering op de zetel van de vennootschap ter beschikking van de aandeelhouders wordt gesteld.

b) Wanneer het nettoactief, tengevolge van geleden verlies, gedaald is tot minder dan één vierde van het maatschappelijk kapitaal, kan de ontbinding van de vennootschap uitgesproken worden wanneer zij wordt goedgekeurd door één vierde gedeelte van de ter vergadering uitgebrachte stemmen.

c) Wanneer het nettoactief gedaald is tot beneden het wettelijk minimumbedrag, kan iedere belanghebbende de ontbinding van de vennootschap voor de rechtbank vorderen. In voorkomend geval kan de rechtbank aan de vennootschap een termijn toestaan om haar toestand te regulariseren.

Ontbinding en vereffening.

Voor zover de statuten niet anders bepalen wordt de wijze van vereffening bepaald door de algemene vergadering.

De vereffenaars treden pas in functie nadat de rechtbank van koophandel is overgegaan tot de bevestiging van hun benoeming ingevolge de beslissing van de algemene vergadering. De bevoegde rechtbank is die van het arrondissement waar de vennootschap op de dag van het besluit tot ontbinding haar zetel heeft. Indien de zetel van de vennootschap binnen zes maanden voor het besluit tot ontbinding verplaatst werd, is'de bevoegde rechtbank die van het arrondissement waar de vennootschap haar zetel had voor de verplaatsing ervan. De rechtbank gaat pas over tot de bevestiging van de benoeming nadat zij heeft nagegaan dat de vereffenaars alle waarborgen van rechtschapenheid bieden. De rechtbank oordeelt tevens over de handelingen die de vereffenaar eventueel gesteld heeft tussen zijn benoeming door de algemene vergadering en de bevestiging ervan. Zij kan die handelingen met terugwerkende kracht bevestigen, dan wel nietig verklaren indien ze kennelijk in strijd zijn met de rechten van derden. Een akte houdende benoeming van een vereffenaar kan slechts geldig worden neergelegd overeenkomstig artikel 74 wanneer er een afschrift van de beslissing tot bevestiging of homologatie door de rechtbank van koophandel wordt bijgevoegd.

Zo de bevoegde rechtbank weigert over te gaan tot homologatie of bevestiging, wijst ze zelf een vereffenaar aan, eventueel op voorstel van de algemene vergadering.

De rechtbank van koophandel wordt aangezocht bij eenzijdig verzoekschrift van de vennootschap, dat wordt ingediend overeenkomstig de artikelen 1025 en volgende van het Gerechtelijk Wetboek. Het verzoekschrift wordt ondertekend door het bevoegde orgaan van de vennootschap dan wel door een advocaat, en wordt ingediend met een boekhoudkundige staat van activa en passiva. De rechtbank doet uitspraak uiterlijk binnen vierentwintig uur nadat het verzoekschrift is ingediend. De rechtbank kan eveneens worden aangezocht bij verzoekschrift van de procureur des Konings dan wel van iedere belanghebbende derde, overeenkomstig de artikelen 1034bis en volgende van het Gerechtelijk Wetboek.

Ingeval de vereffenaar een rechtspersoon is, moet de natuurlijke persoon die hem vertegenwoordigt voor de uitoefening van de vereffening in het benoemingsbesluit worden aangewezen. Iedere wijziging van deze aanwijzing moet overeenkomstig deze paragraaf worden besloten en overeenkomstig artikel 74, ten tweede worden neergelegd en openbaar gemaakt.

Verder wordt verwezen naar de artikelen 184 en volgende van het Wetboek der Vennootschappen.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris. hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ter aanzien van derden te vertegenwoordigen

1,erar Nae-, e nandteYeninc

Luik B - Vervolg

SLOT EN OVERGANGSBEPALINGEN.

De vennootschap zal in toepassing van artikel 2, 4° van het Wetboek der Vennootschappen rechtspersoonlijkheid verkrijgen vanaf de dag van de neerlegging van een uitgifte van onderhavige oprichtingsakte op de griffie van de bevoegde rechtbank van koophandel, overeenkomstig artikel 68 van het Wetboek der Vennootschappen.

Ten uitzonderlijken titel neemt het eerste boekjaar een aanvang op datum van de neerlegging van het uittreksel van de oprichtingsakte en van de statuten ter griffie van de bevoegde

rechtbank van koophandel met het oog op publicatie in de Bijlagen tot het Belgisch Staatsblad. Ten aanzien van de duur van het eerste boekjaar verklaren partijen dat het eerste boekjaar een aanvang neemt op het ogenblik van de neerlegging van de statuten op de Griffie van de Rechtbank van Koophandel, met dien verstande evenwel dat de vennootschap de verrichtingen voor vandaag in haar naam tot stand gebracht door de oprichters, voor haar rekening neemt en dit te rekenen vanaf één februari tweeduizend en elf en dat het zal worden afgesloten op éénendertig december tweeduizend en elf.

De eerste jaarvergadering zal gehouden worden op de derde vrijdag van de maand juni tweeduizend en twaalf te twintig uur.

BENOEMING VAN DE BESTUURDERS.

De statuten van de vennootschap vastgesteld zijnde, verklaren verschijners het volgende.

Het aantal bestuurders bedraagt drie. In deze hoedanigheid worden benoemd :

-de heer Paul IVENS, (nationaal nummer 69.10.31-091.13), wonende te Lier,

Broechemsesteenweg, nummer 16.

-De heer Cordeel Dirk, wonende te Haasdonk, Dennenlaan, nummer 34

-De heer Cordeel Filip, wonende te Temse, Rotstraat, nummer 16.

Deze bestuurders zijn hier aanwezig en aanvaarden deze opdracht. De bestuurders kunnen maximaal voor een periode van zes jaar benoemd worden.

Hun mandaat is onbezoldigd. De algemene vergadering zal de bezoldiging telkenmale bevestigen. De bestuurders worden benoemd vanaf 1 februari 2011 met dien verstande dat zij vanaf heden tot op de datum van neerlegging van het uittreksel van de oprichtingsakte en van de statuten ter griffie van de bevoegde rechtbank, zullen optreden als volmachtdragers van de gezamenlijke aandeelhouders en dat zij vanaf het ogenblik van de neerlegging zullen optreden als orgaan van de vennootschap overeenkomstig de bepalingen van de statuten en het Wetboek der Vennootschappen. Zij hebben de bevoegdheid om reeds voor de neerlegging over te gaan tot benoeming van de voorzitter van de raad van bestuur en de gedelegeerde bestuurder op de wijze zoals voorzien in de hiervoor vastgelegde statuten, welke benoemingen ook na de neerlegging zullen blijven gelden voor de rechtspersonen, onder voorbehoud van ontslag overeenkomstig de statuten en de ter zake geldende wettelijke bepalingen.

Er wordt voorlopig geen commissaris benoemd gelet op de wettelijke en statutaire bepalingen terzake.

Overeenkomstig hetgeen hiervoor werd bepaald besluiten de aldus benoemde bestuurders vervolgens, onder de opschortende voorwaarde van de neerlegging van het uittreksel van de oprichtingsakte en van de statuten ter griffie van de bevoegde rechtbank met éénparigheid van stemmen, de heer Dirk Cordeel, voornoemd, tot voorzitter van de raad van bestuur en de heer Dirk Cordeel en de heer Filip Cordeel, voornoemd, tot gedelegeerde bestuurders te benoemen. De mandaten van de aldus benoemde voorzitter van de raad van bestuur en de gedelegeerde bestuurders gaan in op het ogenblik van de neerlegging van het uittreksel van de oprichtingsakte en van de statuten ter griffie van de bevoegde rechtbank.

De comparanten verklaren dat de vennootschap bij toepassing van artikel 60 van het Wetboek der Vennootschappen de verbintenissen overneemt die voor rekening en ten name van de

vennootschap in oprichting zijn aangegaan te rekenen vanaf 1 februari 2011.

Deze overneming zal maar effect sorteren van zodra de vennootschap rechtspersoonlijkheid heeft verkregen. De verbintenissen, aangegaan in de tussenperiode, zijn eveneens onderworpen aan artikel 60 van het Wetboek der vennootschappen, en dienen, eens de vennootschap rechtspersoonlijkheid heeft, te worden bekrachtigd.

VOLMACHT

De hiervoor aangestelde bestuurders stellen aan als bijzondere gevolmachtigde : mevrouw Arckens Renilde (nationaal nummer 71.11.03-278.36), wonende te Tongeren, Houbbenstraat, nummer 57, aan wie de macht verleend wordt om alle verrichtingen te doen, verklaringen af te leggen en documenten te ondertekenen, teneinde de inschrijving van de vennootschap in de Kruispunt Bank

" Ondernemingen en de toekenning van een ondernemingsnummer bij de bevoegde diensten te bekomen en verklaringen af te leggen en documenten te ondertekenen op de dienst BTW en andere

" administraties.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris. hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Annexes du Moniteur belge

Voor-

bohoud ,

aan het

Belgisch

Staatsbiad

4\7_

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 28/02/2011 - Annexes du Moniteur belge

03/06/2015
ÿþ Maf Word 11.1

ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



y I.~ini,,ta~ _^fi ^~tl ~,Lrpti ~, aid T', it.n

..i

2 1 41'03. `,:))01

t,t ,;fiffie,r,

Griffie



Ondernemingsnr : 0833.797.647

Benaming

(voluit) : GENK LOGISTICS

(verkort) :

Rechtsvorm : NV

Zetel : Industrielaan 18 te 3730 Hoeselt

(volledig adres)

Onderwerp akte : Verlening mandaat commissaris

Uittreksel uit de notulen van de bijzondere algemene vergadering van aandeelhouders van Immo Motches NV gehouden op maatschappelijke zetel dd 2010612014:

De algemene vergadering bevestigt formeel de herbenoemen als commissaris, de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een CVBA "VRC Bedrijfsrevisoren", Voormelde revisorenvennootschap duidde de heer André Geeroms, kantoorhoudende te 1702 Groot-Bijgaarden, 't Hofveld 6 bus C3, aan als vaste vertegenwoordiger voor de uitoefening van voormeld mandaat. Dit mandaat geldt voor een duur van drie jaar, hetzij tot aan de in 2017 te houden jaarvergadering. De jaarlijkse fee bedraagt 2.500 euro excl BTW, te indexeren vanaf het tweede boekjaar..

PAUL IVENS

GEDELEGEERD BESTUURDER

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 03/06/2015 - Annexes du Moniteur belge

Coordonnées
GENK LOGISTICS

Adresse
INDUSTRIELAAN 18 3730 HOESELT

Code postal : 3730
Localité : HOESELT
Commune : HOESELT
Province : Limbourg
Région : Région flamande