GENNE ROGER

Société en commandite simple


Dénomination : GENNE ROGER
Forme juridique : Société en commandite simple
N° entreprise : 843.706.889

Publication

28/02/2012
ÿþnr Mod Wart i1.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Voor-behouden

aan het

Belgisch Staatsblad

i;ii iii iiii i isi ss s si;ss isis suh

*iaoas~a~*

RECHTBANK VAN KOOPHANDEL

15 -02- 2012

HASSELT

Griffie

Ondernemingsnr : e=: -S

Benaming

(voluit) : GENNE ROGER

(verkort)

Rechtsvorm : Gewone commanditaire vennootschap

Zetel : KEMPENSTRAAT 3 - 3590 DIEPENBEEK

(volledig adres)

Onderwerp akte : OPRICHTING

Tussen de ondergetekenden

1.GENNE Roger Henri Gustaaf, geboren te Diepenbeek op 14 september 1943, echtgenoot van mevrouw HAEX Agnes Josée, geboren te Gruitrode op 06 februari 1951, wonende te 3590 Diepenbeek, Kempenstraat 3. Hierna werkend of beherende vennoot genoemd.

1~n

2.GENNE Koen Andy, geboren te Hasselt op 09 december 1974, echtgenoot van MARCHAL Leen

Ghislaine, geboren te Hasselt op 21 augustus 1976, wonende te 3830 Wellen, Russeltstraat 67.

Hierna stille vennoot genoemd.

werd overeengekomen een gewone commanditaire vennootschap op te richten waarvan de statuten luiden als volgt

Artikel 1 : Benaming.

De gewone commanditaire vennootschap wordt opgericht onder de benaming "GENNE ROGER"

Artikel 2 : Maatschappelijke zetel.

De zetel Is gevestigd te 3590 Diepenbeek, Kempenstraat 3. De zaakvoerder is gemachtigd bestuurszetels, bijhuizen, agentschappen, zowel in België als in het buitenland op te richten.

Artikel 3 : Doel.

pe vennootschap heeft tot doel ;

"Adviesbureau op het gebied van bedrijfsbeheer en bedrijfsvoering, alsook het verlenen van advies in verband met boekhouding en de organisatie van boekhoudingsdiensten voor rekening van derden. Het verlenen van adviezen en bijstand aan het bedrijfsleven op het gebied van planning, organisatie, efficiëntie en toezicht ; het verschaffen van informatie aan het bedrijfsleven ; consultant en bijstand in de administratie voor zelfstandigen en zaakvoerders van kleine ondernemingen m.a.w. tussenpersoon m,b.t beschermde beroepen.

De vennootschap mag haar doel verwezenlijken op alle wijzen die haar het meest geschikt voorkomen,; zowel in het binnen- als in het buitenland, Zij mag alle beheers-, commerciële, productieve, financiële, industriële, burgerlijke, roerende en onroerende verrichtingen doen, die zich erbij rechtstreeks of onrechtstreeks " aansluiten of die van aard zouden zijn om de verwezenlijking ervan te vergemakkelijken, te bevorderen of te beveiligen, dit zowel in België als in het buitenland. Zij mag aile zaken verrichten die rechtstreeks of onrechtstreeks in verband staan met haar doel.

De vennootschap mag ook de functie van bestuurder of vereffenaar van een andere vennootschap uitoefenen.

De vennootschap mag zowel in België als in het buitenland, op welke wijze ook, betrokken zijn in zaken, ondernemingen of vennootschappen, die hetzelfde, een soortgelijk of samenhangend doel hebben, of die de ontwikkeling van haar onderneming kunnen bevorderen."

Artikel 4 : Duur

De vennootschap wordt aangegaan voor onbepaalde duur en krijgt rechtspersoonlijkheid vanaf de dag van de neerlegging van het uittreksel uit de oprichtingsakte op de griffie van de rechtbank van koophandel.

Behoudens de gerechtelijke ontbinding, kan de vennootschap slechts ontbonden worden bij besluit van de algemene vergadering.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 28/02/2012 - Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 28/02/2012 - Annexes du Moniteur belge

Artikel 5 ; De werkende of beherende vennoten.

Zij nemen deel aan de oprichting ais hoofdelijk aansprakelijke vennoot voor de duur van de vennootschap.

Zij hebben steeds het recht om de onmiddellijke volstorting van de onderschreven aandelen te eisen.

Artikel 6 : De stille vennoten.

Zij die optreden als stille vennoten dragen niet bij in de schulden en de verliezen van de vennootschap. Zij

zijn slechts aansprakelijk tot het bedrag dat zij beloofd hebben te zullen inbrengen in deze vennootschap,

De machten van de stille vennoten bestaan in :

" Controle van de vennootschap.

" Stemrecht op de algemene vergadering.

Artikel 7 : Toetreding en ontslag.

Andere vennoten kunnen slechts na schriftelijke instemming van alle medevennoten toetreden. Zij moeten steeds de vereiste kwalificaties hebben om met de overige vennoten aan de gezamenlijke beroepsuitoefening deel te nemen.

Iedere vennoot kan zich uit de vennootschap terugtrekken door zijn ontslag aan de overige vennoten bij aangetekend schrijven aan te bieden. Het ontslag heeft uitwerking zes maanden na de datum van de verzending van deze brief.

Bij overlijden van één der vennoten wordt de vennootschap voortgezet onder de levende vennoten. Hetzelfde geldt indien één van de vennoten werk onbekwaam wordt, bij ontslag ,bij uitsluiting en bij professionele (tuchtrechtelijke) afzetting.

Artikel 8 : Maatschappelijk kapitaal.

Bij de oprichting van de vennootschap wordt het maatschappelijk kapitaal vastgesteld op 2.500,00 ¬ (tweeduizend vijfhonderd euro). Het maatschappelijk kapitaal wordt vertegenwoordigd door 25 (vijfentwintig) aandelen zonder nominale waarde.

Op de aandelen wordt terstond ingeschreven in geld door :

-GENNE Roger, voornoemd, 20 (twintig) aandelen mits storting van 2.000,00 ¬ (tweeduizend euro). -GENNE Koen, voornoemd, 5 (vijf) aandelen mits storting van 500,00 ¬ (vijfhonderd euro).

Het maatschappelijk kapitaal werd volledig volstort.

Artikel 9 : Overdracht aandelen.

Zowel ten gevolge van overdracht van aandelen onder levenden als ten gevolgen van erfrechtelijke overgang, mogen de aandelen van een vennoot, op straffe van nietigheid, enkel toekomen aan personen die de instemming krijgen van alle medevennoten. Die instemming is eveneens vereist ais de aandelen overgedragen worden aan medevennoten of aan de echtgenoot of bloedverwanten in rechte lijn van de oorspronkelijke eigenaar van de aandelen.

Een verzoek tot instemming wordt aan de vennoten gericht en moet de volledige identiteit, beroep en adres van de eventuele nieuwe venno(o)t(en) vermelden, evenals het aantal aandelen dat deze zou(den) verwerven.

Vennoten die in gebreke blijven binnen één maand hierop te antwoorden zullen geacht worden in te stemmen.

Tegen de weigering van instemming staat geen beroep open.

Bij gebrek aan instemming zal dergelijke verkoop dan gebeuren aan de werkelijke waarde van de aandelen op de dag van de overgang, vast te stellen door een deskundige, aan te stellen door de betrokken partijen of, zo niet, door de voorzitter van de rechtbank van koophandel waar de zetel van de vennootschap gevestigd is.

De afkaap van de aandelen zal in elk geval tot stand moeten komen binnen zes maanden na de dag waarop de waarde, zoals hierboven bepaald, definitief zal vastgesteld zijn. Na het verstrijken van die termijn kunnen de rechthebbenden de weigerende vennoten tot betaling dwingen door alle rechtsmiddelen.

Erfgenamen mogen in geen geval zegels laten leggen of gerechtelijke inventaris laten opmaken noch de normale voortgang van de vennootschap belemmeren.

Artikel 10 : Bestuur.

De vennootschap wordt bestuurd door één of meerdere beherende vennoten of zaakvoerders, benoemd door de algemene vergadering.

Iedere zaakvoerder kan aile handelingen verrichten die nodig of dienstig zijn voor het verwezenlijken van het doel, met uitzonderling van die handelingen die door de wet aan algemene vergadering zijn voorbehouden. Iedere zaakvoerder vertegenwoordigt de vennootschap in en buiten rechte.

Voor alle vervreemdingen van onroerende goederen van de vennootschap, voor alle vestigingen of overdrachten van zakelijke rechten op onroerende goederen en voor het aangaan van leningen is evenwel het eenparig akkoord van alle vennoten vereist.

Beperkingen of verdelingen van de bevoegdheden van de zaakvoerders kunnen aan en door derden niet worden tegengeworpen. De zaakvoerder kan volmachten geven voor één of meerdere zaken aan één of meerdere gevolmachtigden.

Artikel 11 ; Salaris.

De beherende vennoten oefenen hun mandaat kosteloos uit, onverminderd het recht van de vennoten op de toekenning van een vergoeding voor de geleverde prestaties.

Artikel 12 : Algemene vergadering.

De jaarlijkse algemene vergadering wordt gehouden op de tweede dinsdag van de maand mei om 11.00 (elf) uur. Indien die dag een feestdag, wordt de vergadering gehouden op de eerstvolgende werkdag.

i

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 28/02/2012 - Annexes du Moniteur belge

De beslissingen worden bij gewone meerderheid genomen ongeacht het aantal aanwezige of vertegenwoordigde aandelen, behoudens afwijkende bepalingen in huidige statuten, De vennoten mogen zich op de algemene vergadering laten vertegenwoordigen door een medevennoot, doch geen enkele vennoot mag echter drager zijn van meer dan één mandaat,

Wijzigingen aan de statuten kunnen evenwel slechts met eenparigheid van de stemmen van de aanwezige vennoten worden goedgekeurd, onverminderd elders vermelde bepalingen.

Elk aandeel geeft recht op één stem.

De beraadslagingen van de algemene vergadering worden in notulen vastgelegd die ter ondertekening worden voorgelegd aan alle vennoten die de vergadering hebben bijgewoond.

ledere vennoot heeft bovendien het recht een vergadering van vennoten bijeen te roepen, die oordeelt dat het belang van de vennootschap zulks vereist. Daartoe moet hij al zijn medevennoten uitnodigen per gewone brief die hij ten laatste acht dagen vébr de vergadering in de post afgegeven moet hebben. Deze brief moet de dagorde vernielden.

Artikel 13 : Boekjaar.

Het boekjaar vangt aan op één januari en eindigt op eenendertig december van ieder jaar.

Artikel 14 : Winstverdeling.

Het batig saldo van het boekjaar wordt bepaald overeenkomstig de boekhoudwetgeving. Dit saldo wordt ter beschikking gesteld van de algemene vergadering.

De vennoten mogen evenwel bij gewone meerderheid beslissen een reservefonds te vormen, geheel of gedeeltelijk vooraf genomen op de winsten. Zij zullen eveneens bij gewone meerderheid mogen beslissen de gereserveerde winst van voorgaande boekjaren geheel of gedeeltelijk uit te keren pro rata hun aandelenbezit en dit hetzij bovenop de winst van het afgelopen jaar, hetzij bij gebrek aan winst.

Artikel 15 : Verliezen.

De verliezen zullen onder de vennoten verdeeld worden in dezelfde verhouding dan deze die voorzien zijn voor de verdeling van de winsten. Nochtans zal de bijdrage in de verliezen van de stille vennoten nooit hun ' bijdrage mogen overtreffen.

Artikel 16 : Ontbinding en vereffening.

In geval dat de vennootschap ontbonden wordt en de algemene vergadering geen vereffenaar heeft benoemd, zullen de zaakvoerders ten aanzien van derden als vereffenaars worden aanzien. De vereffenaars vormen een college.

De vereffenaars beschikken over de wettelijk voorziene machten, tenzij de algemene vergadering die hen benoemt anders beslist,

De vereffenaars treden pas in functie nadat de bevoegde rechtbank van koophandel is overgegaan tot bevestiging of homologatie van hun benoeming.

Vooraleer de vereffening wordt afgesloten, leggen de vereffenaars het plan voor verdeling van de activa onder de verschillende schuldeisers voor aan de bevoegde rechtbank van koophandel.

Het batig resultaat van de vereffening wordt tussen alle vennoten in verhouding tot hun aandelenbezit verdeeld. Gebeurlijke verliezen zullen door alle beherende vennoten worden gedragen naar verhouding van hun aandelenbezit.

OVERGANGS-EN SLOTBEPALINGEN

De oprichters nemen met eenparigheid van stemmen de volgende besluiten

'.Eerste boekjaar.

Het eerste boekjaar gaat in op heden en eindigt op eenendertig december tweeduizend en twaalf.

2.Eerste jaarvergadering

De eerste jaarvergadering zal bijgevolg gehouden worden in tweeduizend en dertien.

3.Ovemame verbintenissen.

De comparanten verklaren hij toepassing van artikel 60 van het Wetboek van Vennootschappen aile

verbintenissen over te nemen en te bekrachtigen die voor rekening en ten name van de vennootschap in '

oprichting werden aangegaan vanaf een januari tweeduizend en twaalf.

4.Benoeming niet-statutaire zaakvoerder.

Als zaakvoerder wordt benoemd voor onbepaalde duur : de heer GENNE Roger, voornoemd, die verklaart

zijn mandaat te aanvaarden, Het mandaat van de aldus benoemde zaakvoerder is onbezoldigd,

Aldus overeengekomen te Diepenbeek op acht februari tweeduizend en twaalf, in vijf originele exemplaren waarvan iedere partij verklaart er één ontvangen te hebben.

Gvt: GENNE ROGa

zaakvoerder

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

Tegelijk hiermee neerelegd:oprichtir>gsakte



Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Coordonnées
GENNE ROGER

Adresse
KEMPENSTRAAT 3 3590 DIEPENBEEK

Code postal : 3590
Localité : DIEPENBEEK
Commune : DIEPENBEEK
Province : Limbourg
Région : Région flamande