GERVE

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : GERVE
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 549.942.587

Publication

14/04/2014
ÿþ Mod2.0

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

SUIF

Vo( behot aan Belgi Staats

Ne3r3o9d ter gtf c.ler. '

rechtbank y. kuophande ONGEREN

0

-2 -04- 201k

De lioofdgriffier,Griffie

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 14/04/2014 - Annexes du Moniteur belge

Ondernemingsnr : efiz

Benaming

(voluit) : GERVE

Rechtsvorm : starter besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel: 3680 Maaseik (Neeroeteren), Elerweg 45 A

Onderwerp akte: OPRICHTING

Uit een akte verleden voor ANITA INDEKEU, notaris met standplaats Neeroeteren (Maaseik), op 31 maart 2014, blijkt dat:

" De heer JANSSEN Gerrit Henricus Christine, geboren te Genk op acht juni negentienhonderd

éénenzeventig, nationaal nummer 71.06.08-115.14, echtgenoot van mevrouw CLAESEN Lydia, geboren te

Bree op vier december negentienhonderd vierenzeventig, nationaal nummer 74.12.04-070.90, wonende te 3680

Maaseik (Neeroeteren), Elerweg 46 A.

Die verklaarde:

gehuwd te zijn te Maaseik op vijftien mei negentienhonderd achtennegentig onder het wettelijk stelsel der

gemeenschap van goederen blijkens huwelijkscontract verleden voor ondergetekende notaris op éénentwintig "

april negentienhonderd achtennegentig;

dat hij en zijn echtgenote geen wijzigingen aan hun huwelijkse voorwaarden hebben doorgevoerd.

Een starter besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid heeft OPGERICHT onder de NAAM

"GERVE", met maatschappelijke ZETEL te 3680 Maaseik (Neeroeteren), Elerweg 45 A.

De vennootschap heeft tot DOEL:

Het verlenen van adviezen van algemeen management, van financiële, technische, commerciële,

' strategische, personeels of informatie-technologische aard in de ruimste zin, bijstand en diensten verlenen,

rechtstreeks of onrechtstreeks, op het vlak van administratie, financiën, verkoop, productie en algemeen

beheer.

Het actief participeren bij de uitvoering van de hierboven vermelde activiteiten binnen andere bedrijven.

Het uitgeven van publicaties en het organiseren van cursussen, symposia, workshops of andere

communicatievormen, in verband met hogervemoemde onderwerpen.

Het waarnemen van beheersopdrachten, het uitoefenen van mandaten en functies welke rechtstreeks of

onrechtstreeks met haar maatschappelijk doel verband houden.

Het management van ondernemingen waarnemen.

Deze diensten kunnen worden geleverd krachtens een contractuele of statutaire benoeming en in de

hoedanigheid van externe raadgever of orgaan van de cliënt.

De vennootschap mag zich bovendien onledig houden met het aanhouden, beheren en valoriseren van

" participaties en het financieren van Belgische of buitenlandse vennootschappen alsmede het aanhouden, beheren en valoriseren van een onroerend patrimonium, hetgeen eveneens impliceert de uitoefening van roerende en onroerende leasing activiteiten.

De vennootschap mag aile roerende en onroerende goederen, materiaal en inrichting kopen, verkopen, huren, verhuren, bouwen of ruilen.

De vennootschap kan zich borgstellen voor aile verrichtingen van roerende en onroerende aard.

De vennootschap kan zelf of als tussenpersoon aile hulpmiddelen verschaffen, bestuursfuncties waarnemen en diensten verlenen die direct verband houden met het voorgaande.

De vennootschap kan aile verrichtingen uitvoeren die rechtstreeks of onrechtstreeks verband houden met het magtschappelijk doel en die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van haar doel.

De vennootschap kan, binnen de perken van haar maatschappelijk doel, zowel in België als in het buitenland, aile roerende, onroerende, financiële, industriële, commerciële of burgerlijke verrichtingen doen.

De vennootschap kan ook de functie van zaakvoerder, bestuurder of vereffenaar van een andere vennootschap uitoefenen.

Bovenvermelde opsomming is niet beperkend, zodat de vennootschap aile handelingen kan stellen, die op welke wijze ook kunnen bijdragen tot de verwezenlijking van haar maatschappelijk doel.

De vennootschap mag haar doel verwezenlijken zowel in België ais in het buitenland, op aile wijzen en manieren, die zij het best geschikt zou achten.

Op de laatste biz. van Llik Bvermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 14/04/2014 - Annexes du Moniteur belge

Algemene bepaling: In de mate dat voor de voormelde activiteiten bijzondere erkenningen, machtigingen en/of vergunningen vereist zijn of opgelegd werden door de bevoegde overheid, kunnen deze door de vennootschap slechts uitgeoefend worden van zodra deze erkenningen, machtigingen en/of vergunningen werden bekomen.

Het geplaatst maatschappelijk kapitaal bedraagt ACHTTIENDUIZEND VIJFHONDERD NEGENENVEERTIG EURO (¬ 18.549,00). Het is verdeeld in honderd (100) gelijke ondeelbare aandelen op naam zonder vermelding van waarde en die elk één honderdste (1/100e) van het kapitaal vertegenwoordigen.

Alle aandelen hebben stemrecht.

De oprichter schreef in op dit kapitaal tegen pari in geld voor het volledig bedrag.

Hij verklaarde hiertoe gebruik te maken van persoonlijke gelden en dit ten titel van wederbelegging, hetgeen door zijn voomoemde echtgenote, mevrouw CLAESEN Lydia, uitdrukkelijk werd erkend.

Hij verklaarde dat elk aandeel waarop door hem werd ingeschreven volstort werd ten belope van vijf komma negenendertig honderdsten ten honderd (5,39 %).

TOEKENNING VAN AANDELEN: Als vergoeding voor zijn inbreng in speciën werden er honderd (100) aandelen, elk volstort ten belope van vijf komma negenendertig honderdsten ten honderd (5,39 %), toegekend aan voornoemde heer JANSSEN Gerrit, die verklaarde te aanvaarden voor rekening van zijn persoonlijk vermogen.

De vennootschap wordt BESTUURD door één of meer zaakvoerders, al dan niet vennoot.

Tot niet-statutaire zaakvoerders werden voor onbepaalde duur benoemd: voomoemde heer JANSSEN Gerrit en voornoemde mevrouw CLAESEN Lydia. Hun mandaten zijn bezoldigd en gaan in op het ogenblik van het verkrijgen van rechtspersoonlijkheid door onderhavige vennootschap.

Iedere zaakvoerder kan alle handelingen van intern bestuur verrichten die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van het doel van de vennootschap, behoudens die handelingen waarvoor volgens het wetboek van vennootschappen alleen de algemene vergadering bevoegd is.

Indien er verscheidene zaakvoerders zijn, kunnen zij de bestuurszaken onder elkaar verdelen. Zodanige verdeling van taken kan aan derden niet worden tegengeworpen.

Iedere zaakvoerder is bevoegd om alle rechtshandelingen te verrichten, behoudens die handelingen waarvoor volgens het wetboek van vennootschappen alleen de algemene vergadering bevoegd is. De onbevoegdheid van de zaakvoer(d)(st)er(s) die uit deze bepaling voortvloeit kan door de vennootschap aan derden worden tegengeworpen.

De vennootschap is verbonden door de handelingen van de zaakvoer(d)(st)er(s), zelfs indien die handelingen buiten haar doel vallen, tenzij zij bewijst dat de derde daarvan op de hoogte was of er, gezien de omstandigheden, niet onkundig van kon zijn; bekendmaking van de statuten alleen is echter geen voldoende bewijs.

Iedere zaakvoerder vertegenwoordigt de vennootschap in en buiten rechte.

Ingeval er echter meerdere zaakvoerders gelijkertijd een bestuursmandaat bekleden in onderhavige vennootschap, is er bij wijze van interne regeling die niet kan worden tegengeworpen aan derden uitdrukkelijk bedongen dat er minstens twee zaakvoerders gezamenlijk moeten optreden voor het aangaan van verbintenissen namens de vennootschap waarbij een bedrag gemoeid is dat groter is dan tweeduizend vijfhonderd euro (¬ 2.500,00).

De zaakvoer(d)(st)er(s) kan (kunnen) gevolmachtigden van de vennootschap aanstellen. Alleen bijzondere en beperkte volmachten voor bepaalde of een reeks bepaalde rechtshandelingen zijn geoorloofd. De gevolmachtigden verbinden de vennootschap binnen de perken van de hun verleende volmacht, onverminderd de verantwoordelijkheid van de zaakvoer(d)(st)er(s) in geval van overdreven volmacht.

Elk BOEKJAAR valt samen met het kalenderjaar.. Het eerste boekjaar zal ingaan op de dag van neerlegging van een afschrift van deze oprichtingsakte op de griffie van de bevoegde rechtbank van koophandel. Het zal eindigen op éénendertig december tweeduizend veertien.

De oprichter verklaarde dat de vennootschap bij toepassing van artikel 60 van het wetboek van vennootschappen de verbintenissen overneemt die voor rekening en ten name van de vennootschap in oprichting zijn aangegaan te rekenen van één april tweeduizend veertien. Deze overneming zal maar effect sorteren van zodra de vennootschap rechtspersoonlijkheid heeft verkregen. De verbintenissen, aangegaan in de tussenperiode, zijn eveneens onderworpen aan artikel 60 van het wetboek van vennootschappen, en dienen, eens de vennootschap rechtspersoonlijkheid heeft, te worden bekrachtigd.

De GEWONE ALGEMENE VERGADERING van de vennoten, jaarvergadering genoemd, moet ieder jaar worden bijeengeroepen op de tweede maandag van de maand juni om achttien uur. Indien dit een wettelijke feestdag is, wordt de vergadering gehouden op de eerstvolgende werkdag. De eerste jaarvergadering wordt gehouden in het jaar tweeduizend vijftien.

AANLEG RESERVES - VERDELING WINST - VERDELING VAN HET NA VEREFFENING OVERBLIJVENDE SALDO

De netto-winst wordt ais volgt verdeeld, respectievelijk gereserveerd:

1) tenminste vijf ten honderd wordt voorafgenomen tot vorming van de wettelijke reserve, totdat die één tiende (1/10) van het maatschappelijk kapitaal bedraagt;

2) over de bestemming van het saldo wordt door de jaarvergadering op voorstel van de zaakvoer(d)(st)er(s) beslist met inachtneming van artikel 320 van het wetboek van vennootschappen.

Vooraleer de vereffening wordt afgesloten, leg(t)(gen) de vereffenaar(s) het plan voor de verdeling van de activa onder de verschillende schuldeisers voor akkoord voor aan de bevoegde rechtbank van koophandel.

Voor ontledend uittreksel:

ee



(Get.) Anita Indekeu, notaris.

Tegelijk hiermee neergelegd: afschrift der oprichtingsakte.

Voor-

feshouden aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 14/04/2014 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden: Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso: Naam en handtekening

4

31/08/2015 : ME. - JAARREKENING 31.12.2014, GGK 08.06.2015, NGL 28.08.2015 15488-0427-012

Coordonnées
GERVE

Adresse
ELERWEG 45A 3680 NEEROETEREN

Code postal : 3680
Localité : Neeroeteren
Commune : MAASEIK
Province : Limbourg
Région : Région flamande