GHIJSENS INVEST

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : GHIJSENS INVEST
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 560.869.440

Publication

10/09/2014
ÿþ"c

behc

aar

Bel5,

Staal

IteodWordM

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

w1 II III iII ii flS

*14167598*

flECHTDANK van KOOPHANDEL te ANTWERPEN, afdeling HASSELT

01 SEP. 21114

Griffie

Op de laatste blz. van Luik B vernielden: Recto: Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso Naam en handtekening.

Ondernemingsnr Benaming

(voluit) : GHIJSENS INVEST (verkort) :

Rechtsvorm: besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel: Sint-Truidersteenweg 14 3500 Hasselt

(volledig adres)

Onderwerp akte OPRICHTING

Er blijkt uit een akte verleden voor notaris Bénédicte van Parijs te Borgloon op 21 augustus 2014 hetgeen volgt:

I. oprichters

1, Mevrouw VANSCHOENWINKEL Magda Leonia Maria, geboren te Sint-Truiden op 24 januari 1941, nationaal nummer 41.01,24-204.41, weduwe van de Heer Ghijsens August, wonend te 3830 Wellen, Sampstraat 13.

2. De Heer GHIJSENS Bart Octave Jérôme, geboren te Sint-Truiden op 5 augustus 1966, nationaal nummer 66,08.05-323.96, echtgenoot van Mevrouw Lenaers Ann Ghislaine, wonend te 3840 Borgloon, Hoogstraat 4,

Gehuwd te Borgloon op 30 juni 1989 onder het wettelijk stelsel bij gebrek aan voorafgaandelijk huwelijkscontract, ongewijzigd volgens verklaring.

3. De Heer GHIJSENS Pieter Paul René, geboren te Sint-Truiden op 8 februari 1969, nationaal nummer 69.02.08-345.05, echtgenoot van Mevrouw Rebecca Van Audenaerde, wonend te 3830 Wellen, T.ervoorstraat 19.

Gehuwd te Wellen op 23 april 2004 onder het stelsel van scheiding van goederen ingevolge huwelijkscontract verleden voor notaris Wilsens te Wellen, ongewijzigd volgens verklaring.

4. Mevrouw GHIJSENS Els Johanna Gerda, geboren te Sint-Truiden op 23 mei 1970, nationaal nummer 70,05.23-320,10, echtgenote van Mevrouw Thijs Christel, wonend te 3800 Sint-Truiden, Tongersesteenweg 295.

Gehuwd te Sint-Truiden op 16 mei 2013 onder het stelsel van scheiding van goederen ingevolge huwelijkscontract verleden voor notaris Colla destijds te Borgloon, ongewijzigd volgens verklaring.

De comparanten verzoeken mij, notaris, de authentieke akte te verlijden van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid die zij oprichten onder de naam "GHIJSENS INVEST', met maatschappelijke zetel te 3500 Hasselt, Sint-Truidersteenweg 14, waarvan het geheel geplaatste maatschappee kapitaal vierentwintigduizend euro (24.000,00 EUR) bedraagt en verdeeld is in zevenhonderd vijftig (750) aandelen.

De vennootschap is opgericht voor onbepaalde duur en zal haar activiteit beginnen na neerlegging van de uitgifte op de griffie van de Rechtbank van Koophandel.

B. Financieel plan.

Voor het verlijden van de oprichtingsakte en na uitleg verkregen te hebben over de eis van toereikend kapitaal, hebben de oprichters mij een financieel plan overhandigd, ondertekend door de oprichters , waarin zij het bedrag van het kapitaal van de op te richten vennootschap verantwoorden.

Dit stuk wordt door mij, notaris, bewaard, overeenkomstig de voorschriften van artikel 215 van het wetboek der vennootschappen.

C. Inschrijving voor het kapitaal en storting.

De comparanten verklaren dat het kapitaal van de vennootschap, groot vierentwintigduizend euro

(24.000,00 EUR), volledig is geplaatst

Het is verdeeld in zevenhonderd vijftig (750) aandelen zonder nominale waarde.

Inbreng in geld

Mevrouw VANSCHOENWINKEL Magda, comparant sub 1, brengt volgende speciën in: twaalfduizend euro

(12.000,00EUR)

De heer GHIJSENS Bart, comparant sub 2 brengt volgende speciën in : vierduizend euro(4.000,00 EUR)

De heer GHIJSENS Pieter, comparant sub 3 brengt volgende speciën in vierduizend euro(4.000,00 «EUR)

Mevrouw GHIJSENS Els, comparant sub 4 brengt volgende speciën in: vierduizend euro(4.000,00 EUR).

Totaal : vierentwintigduizend euro (24.000,00 EUR),

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 10/09/2014 - Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 10/09/2014 - Annexes du Moniteur belge

VOLSTORTING:

Mevrouw VANSCHOENWINKEL Magda, comparant sub 1, verklaart op heden te volstorten twaalfduizend

euro (12.000,00EUR)

De heer GHIJSENS Bart, comparant sub 2, verklaart op heden te volstorten: vierduizend euro(4.000,00

EUR)

De heer GHIJSENS Pieter, comparant sub 3, verklaart op heden te volstorten: vierduizend euro(4.000,00

EUR)

Mevrouw GHIJSENS Els, comparant sub 4, verklaart op heden te volstorten: vierduizend euro(4.000,00

EUR)

Totaal vierentwintigduizend euro (24.000,00 EUR).

Ondergetekende notaris bevestigt dat de gelden overeenkomstig de bepalingen van het wetboek van

vennootschappen bij storting of overschrijving zijn gedeponeerd op een bijzondere bankrekening bij de KBC

Bank te Wellen, geopend op de naam van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid in

oprichting, zoals blijkt uit het bewijs van deponering, afgegeven door voornoemde instelling op heden, dat haar

is overhandigd.

Als vergoeding van hun inbreng wordt aan de inbrengers het volgend santal aandelen toegekend

Mevrouw VANSCHOENWINKEL Magda, comparant sub 1, driehonderd vijfenzeventig (375) aandelen;

De heer GHIJSENS Bart, comparant sub 2, honderd vijfentwintig (125) aandelen;

De heer GHIJSENS Pieter, comparant sub 3 honderd vijfentwintig (125) aandelen;

Mevrouw GHIJSENS Els, comparant sub 4 honderd vijfentwintig (125) aandelen.

Totaal: zevenhonderd vijftig (750) volstorte aandelen.

D. Oprichtingskosten,

De kosten, uitgaven, vergoedingen en lasten, in welke vorm ook, die voor rekening van de vennootschap komen of worden gebracht wegens haar oprichting, bedragen bij benadering duizend tweehonderd euro (1.200,00 EUR).

E. Verklaringen,

Op zicht van de door de wet vereiste bewijsstukken bevestigt ondergetekende notaris de identiteit van de oprichters.

Ondergetekende notaris verklaart lezing gegeven te hebben van artikel 220 van het wetboek van vennootschappen dat betreft de verkrijging door de vennootschap van activa, eigendom van vennoten of zaakvoerders, binnen de twee jaar na de oprichting, voor een prijs die minstens één tiende van het kapitaal van de vennootschap bedraagt

Ondergetekende notaris verklaart lezing gegeven te hebben gedaan van artikel 212 van het wetboek van vennootschappen dat bepaalt dat de oprichter-natuurlijke persoon slechts van één enkele besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid de enige vennoot kan zijn en dat hij geacht wordt hoofdelijk borg te staan voor de verbintenissen van iedere andere besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid die hij nadien alleen zou oprichten of waarvan hij nadien de enige vennoot zou worden, behalve wanneer de aandelen wegens overlijden aan hem overgaan.

Il- STATUTEN

Artikel 1 ; Rechtsvorm - Naam

De vennootschap is een handelsvennootschap die de rechtsvorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid heeft, met als naam: "GHIJSENS INVEST".Bij gebruik zal deze naam steeds dienen gevolgd te worden door de woorden "besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid" of in het kort "BVBA".

Artikel 2 Zetel

De zetel is gevestigd te 3500 Hasselt, Sint-Truidersteenweg 14.

Het bestuursorgaan kan de zetel binnen het Vlaamse gewest en het Brussels Gewest verplaatsen en waar ook bijkantoren en andere centra van werkzaamheden oprichten.

Artikel 3 : Doel

De vennootschap heeft tot doel in België en in het buitenland, in het groot en in het klein, rechtstreeks of onrechtstreeks, voor eigen rekening en voor rekening van derden en/of tussenpersonen:

1)Onderneming in onroerende goederen, welke onder meer omvat: de verwerving, de vervreemding, het beheer, de uitbating, de valorisatie, de verkaveling, de ordening, de huur en de verhuur, het doen bouwen en het verbouwen, de procuratie. Tussenhandelaar, de makelarij evenals welkdanige onroerende verhandeling in de meest ruime zin, met inbegrip van onroerende leasing.

2)Het verlenen van technische, administratie, administratieve, financiële en commerciële bijstand, in de meest ruime zin genomen aan derden of aanverwante bedrijven, kortom het verlenen van consultancy aan bedrijven.

3)De verwerving voor eigen rekening van participaties, onder welke vorm het ook zij, in de oprichting, ontwikkeling, omvorming en controle van het om het even welke ondernemingen, Belgische of buitenlandse, commerciële, industriële of andere vennootschappen.

4)0e verwerving voor eigen rekening van eender welke titels of rechten door middel van participatie, inbreng, onderschrijving, intekening , plaatsing, waarborg, koop, aankoopoptie, verhandeling, of op iedere andere wijze.

"

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 10/09/2014 - Annexes du Moniteur belge

5)Het verlenen aan de ondernemingen waarin zij deelneemt, al dan niet bezoldigd, van aile bijstand, hetzij technisch, commercieel, administratief of op het vlak van algemeen beheer, hetzij financieel, met inbegrip van de borgstelling, hypotheek verlenen, avalgeving en in pandgeving van onroerende goederen.

De vennootschap mag belangen hebben bij wijze van inbreng, inschrijving of anderszins, in alle ondernemingen, verenigingen of vennootschappen die een gelijkaardig doel nastreven, of wier doel van aard is dat van de vennootschap te bevorderen.

Zij mag zowel voor eigen rekening als voor rekening van derden in België en in het buitenland aile .commerciële, industriële, financiële, roerende en onroerende verrichtingen doen, die rechtstreeks of onrechtstreeks in verband staan met haar maatschappelijk doel.

De vennootschap mag functies van bestuurder of vereffenaar van andere vennootschappen uitoefenen.

De vennootschap kan alle verrichtingen uitvoeren die nodig of dienstig zijn voor de verwezenlijking van haar doel.

Artikel 4 Duur

De vennootschap bestaat voor onbepaalde duur.

Artikel 5 Kapitaal

Het maatschappelijk kapitaal van de vennootschap bedraagt vierentwintigduizend euro (24.000,00 EUR)

Het is vertegenwoordigd door zevenhonderd vijftig (760) aandelen zonder vermelding van nominale waarde met een fractiewaarde van 1/750ste van het kapitaal,

Artikel 6: Kapitaalverhoging

Tot verhoging van het kapitaal wordt besloten door de algemene vergadering volgens de regels gesteld voor wijziging van de statuten.

De aandelen waarop in geld wordt ingeschreven, moeten eerst aangeboden worden aan de vennoten, naar evenredigheid van het deel van het kapitaal door hun aandelen vertegenwoordigd.

Het voorkeurrecht kan worden uitgeoefend gedurende een termijn van ten minste vijftien (15) dagen te rekenen van de dag van de openstelling van de inschrijving. De termijn wordt bepaald door de algemene vergadering.

De uitgifte met voorkeurrecht en het tijdvak waarin dat kan worden uitgeoefend, worden aangekondigd in een bericht dat bij aangetekende brief ter kennis wordt gebracht van de vennoten.

Op aandelen waarop niet wordt ingeschreven zoals bepaald in de tweede alinea, kan slechts worden ingeschreven door de hierna genoemde personen aan wie overdracht enlof overgang van aandelen vrij is conform de statuten, behoudens instemming van ten minste de helft van de vennoten die ten minste drie/vierde van het kapitaal bezitten.

Is een aandeel met vruchtgebruik bezwaard, dan komt het voorkeurrecht toe aan de blote eigenaar.. De nieuw verkregen aandelen zijn met hetzelfde vruchtgebruik bezwaard als de oude. Laat de blote eigenaar het voorkeurrecht onbenut tijdens de voorziene termijn, dan kan de vruchtgebruiker het uitoefenen. Hiervoor moet hem eveneens een termijn aangeboden worden van minstens vijftien (16) dagen. De aandelen die deze alleen verkrijgt, komen hem toe in volle eigendom.

Wanneer naar aanleiding van een beslissing tot kapitaalverhoging de betaling van een uitgiftepremie wordt voorzien, zef deze premie worden bestemd voor de niet-beschikbare rekening 'uitgiftepremies" die in dezelfde mate als het kapitaal de waarborg voor derden zal uitmaken en waarover, behoudens mogelijkheid tot omzetting in kapitaal, slechts kan worden beschikt overeenkomstig de voorwaarden vereist voor statutenwijziging.

Artikel 7 Kapitaalvermindering

Tot een vermindering van het maatschappelijk kapitaal kan slechts worden besloten door de algemene vergadering op de wijze vereist voor de wijziging van de statuten, waarbij de vennoten die zich in gelijke omstandigheden bevinden, gelijk behandeld worden.

De oproeping tot de algemene vergadering vermeldt het doel en de werkwijze van de voorgestelde vermindering.

Artikel 8 Aandelen op naam

De aandelen zijn op naam.

De eigendom van de aandelen wordt bewezen door de inschrijving in het register van aandelen dat overeenkomstig de wettelijke bepalingen moet worden gehcuden.

Artikel 9 : Afstand van aandelen

De aandelen van een vennoot mogen, op straffe van nietigheid, niet worden afgestaan onder levenden noch overgedragen wegens overlijden dan met instemming van alle mede-vennoten.

Deze schriftelijke toestemming is evenwel niet vereist bij afstand of overgang tussen vennoten of echtgenoten of aan voor- of nazaten.

Artikel 10 : Voorkeurrecht tot overname

De vennoten genieten van een voorkeurrecht tot overname van de over te dragen aandelen op basis van de prijs vastgesteld door de vorige jaarvergadering of, bij gebreke daaraan, voor de waarde vastgesteld door één of meerdere experten aangesteld op verzoek van de meest gerede partij door de betrokkenen zelf of, bij gebrek aan overeenkomst, door de Voorzitter van de Rechtbank van Koophandel van het arrondissement waar de zetel van de vennootschap gevestigd is; Waardevaststelling die imperatief zal gelden als basis voor de overname, zonder enige verhaalmogelijkheid.

Dit voorkeurrecht zal kunnen uitgeoefend worden in verhouding tot het aantal aandelen dat ieder van de andere vennoten, die geïnteresseerd zijn in de verwerving, bezit, tenzij onder hen éénstemmig een andere verhouding is overeengekomen; De mededeling van het gebruikmaken van het voorkeurrecht tot aankoop zal per aangetekende brief moeten worden gedaan respectievelijk aan de erfgenamen en de kandidaat-

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 10/09/2014 - Annexes du Moniteur belge

afstanddoener binnen de drie maanden na de mededeling van het overlijden of na de vraag om toelating tot afstand aan derden.

De termijn van betaling is één jaar zonder dat rente verschuldigd is.

Gezegde mededeling van overlijden of vraag tot afstand aan derden moet per aangetekend schrijven geschieden, gericht aan de vennootschap waarin de volledige identiteit, beroep en woonplaats van de erfgenamen of voorgestelde overnemers worden opgegeven en het aantal betrokken aandelen en, in voorkomend geval, de prijs.

Gezegd voorkeurrecht tot overname bestaat evenwel niet bij overdracht of overgang tussen vennoten, voor-en nazaten en echtgenoten,

Artikel 11: Opsplitsing van aandelen

Elk aandeel is ondeelbaar. Ingeval er verschillende rechthebbenden zijn omtrent hetzelfde aandeel, heeft de vennootschap het recht de uitoefening van de rechten verbonden aan dit aandeel, te schorsen tot een gemeenschappelijke vertegenwoordiger wordt aangeduid.

Artikel 12: Opsplitsing vruchtgebruik - naakte eigendom

Indien aandelen zouden opgesplitst zijn in vruchtgebruik en naakte eigendom, komen de rechten, behoudens andersluidende overeenkomst tussen betrokkenen, toe aan de vruchtgebruiker, met uitzondering van het stemrecht ingeval van fusie, splitsing, ontbinding, kapitaalverhoging en -vermindering, het voorkeurrecht bij kapitaalverhoging, alsook in die gevallen waar deze statuten het anders regelen of er dwingende wetsbepalingen bestaan die hiervan afwijken.

Artikel 13 ; Intern Bestuur

De vennootschap wordt bestuurd door één of meerdere zaakvoerders, al dan niet vennoten.

Het bestuursorgaan heeft de meest uitgebreide machten om in aile omstandigheden namens de vennootschap te handelen en alle daden van beheer en beschikking te stellen die betrekking hebben op het doel, behoudens die waarvoor, volgens de wet of onderhavige statuten, alleen de algemene vergadering bevoegd is.

Taakverdeling tussen diverse zaakvoerders even min als kwalitatieve of kwantitatieve

bevoegd heidsbeperkingen die de algemene vergadering bij de benoeming zou opleggen zijn niet tegenwerpelijk aan of door derden.

Artikel 14 ; Vertegenwoordigingsmacht

Iedere zaakvoerder vertegenwoordigt de vennootschap jegens derden en in rechte; Ook indien er verschillende zaakvoerders worden aangesteld, hebben zij het vermogen om ieder afzonderlijk op te treden voor aile handelingen, tenzij bij hun aanstelling anders wordt besloten,

Het bestuursorgaan mag zijn machten voor bepaalde handelingen overdragen.

Het mandaat van zaakvoerder zal onbezoldigd zijn, tenzij bij de benoeming of nadien anders wordt beslist. Artikel 15 :, Controle

De controle op de vennootschap zal geschieden in zoverre zulks wettelijk vereist 'is ofwel indien de algemene vergadering hiertoe besluit door één of meer commissarissen,

Wordt geen commissaris benoemd, dan heeft iedere vennoot individueel de onderzoeks- en contrclebevoegdheid van een commissaris. Hij kan zich laten bijstaan of vertegenwoordigen door een accountant

Artikel 16 ; Algemene Vergadering - Boekjaar

De algemene vergadering vertegenwoordigt aile vennoten.

Het bestuursorgaan en de commissarissen, indien er zijn, kunnen de algemene vergadering bijeenroepen. Zij moeten die bijeenroepen wanneer vennoten die één/vijfde van het maatschappelijk kapitaal vertegenwoordigen, het vragen.

De oproepingen tot de algemene vergaderingen vermelden de agenda met de te behandelen onderwerpen. Zij worden, desgevallend samen met de stukken welke overeenkomstig het Wetboek van vennootschappen moeten worden meegezonden, binnen de wettelijk voorziene termijnen bij een per post aangetekende brief verzonden aan de vennoten, de zaakvoerders, de eventuele houders van certificaten die met medewerking van de vennootschap werden uitgegeven, de eventuele obligatiehouders en de eventuele commissarissen, tenzij deze bestemmelingen individueel, uitdrukkelijk én schriftelijk hebben ingestemd om de oproeping alsmede de begeleidende stukken via een ander communicatiemiddel te ontvangen.

Voormelde bestemmelingen zullen hun eventuele instemming en voorkeur inzake communicatiemiddel als volgt aan de vennootschap kenbaar maken:

- de vennoten en obligatiehouders: via een annotering in het register van aandelen, respectievelijk het register van obligatiehouders;

- de zaakvoerders en commissarissen; in het stuk waaruit de aanvaarding van hun mandaat blijkt;

Het bestuursorgaan heeft het recht tijdens de zitting de jaarvergadering één enkele maal drie (3) weken uit te stellen, tenzij de vergadering bijeengeroepen is op verzoek van één of meer vennoten die ten minste één/vijfde van het kapitaal vertegenwoordigen. Deze verdaging doet geen afbreuk aan de reeds genomen besluiten, behoudens andersluidende beslissing van de algemene vergadering hieromtrent.

De jaarvergadering heeft plaats de eerste maandag van de maand juni om 20 uur,

Indien deze dag evenwel een wettelijke feestdag is, wordt de jaarvergadering op de eerstvolgende werkdag op hetzelfde uur gehoudenAl de jaarvergaderingen worden gehouden, behoudens andersluidende bijeenroeping, cp de zetel van de vennootschap.

In de notulen van de algemene vergadering dient expliciet vermeld te worden hoe elke aanwezige of vertegenwoordigde vennoot heeft gestemd aangaande enige kwijting te verlenen aan een zaakvoerder,

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 10/09/2014 - Annexes du Moniteur belge

De vennoten kunnen éénparig en schriftelijk aile besluiten nemen die tot de bevoegdheid van de algemene vergadering behoren met uitzondering van die welke bij authentieke akte moeten worden verleden. De personen bedoeld bij artikel 271 van het Wetboek van vennootschappen mogen van die besluiten kennis nemen.

Het boekjaar begint op één januari van ieder jaar en eindigt op éénendertig december van het jaar.

Ieder jaar zal het bestuursorgaan de inventaris opmaken en op de jaarvergadering het eventuele jaarverslag en de jaarrekening aan de goedkeuring der vennoten onderwerpen.

Artikel 17 : Vertegenwoordiging van vennoten

Onverminderd de regels betreffende de wettelijke vertegenwoordiging kan elke vennoot op de vergadering vertegenwoordigd worden door een gevolmachtigde, al dan niet vennoot, drager van een schriftelijke volmacht. Artikel 18: Stemrecht

Elk aandeel geeft recht op één stem.

Artikel 19 : Winst

Jaarlijks houdt de algemene vergadering een bedrag in van ten minste een/twintigste van de nettowinst voor de vorming van een reservefonds; De verplichting tot deze afneming houdt op wanneer het reservefonds éérdtiende van het maatschappelijk kapitaal heeft bereikt,

Omtrent het overschot zal de jaarvergadering ieder jaar soeverein besluiten mits inachtneming van een gelijk recht voor elk aandeel,

Artikel 20 ; Ontbinding  Vereffening

Behoudens toepassing van artikel 184, paragraaf 5, van het Wetboek van vennootschappen geschiedt bij ontbinding der vennootschap de vereffening door de zaakvoerder(s), alsdan in functie en die een college zullen vormen, tenzij de algemene vergadering één of meer vereffenaars benoemt waarvan zij tevens de machten en de bezoldiging vaststelt.

Een vereffenaar treedt evenwel pas in functie nadat de bevoegde rechtbank van koophandel is overgegaan tot de bevestiging of homologatie van diens benoeming.

Elk aandeel geeft een gelijk recht bij de verdeling van het overschot na vereffening rekening houdend met de reeds verrichte volstorting.

Vooraleer de vereffening wordt afgesloten dien(en)(t) de vereffenaar(s) het verdelingsplan voor te leggen aan de bevoegde rechtbank van koophandel.

Artikel 21 Ontbinding wegens verlies

Wanneer tengevolge van geleden verlies het netto-actief gedaald is tot minder dan de helft van het maatschappelijk kapitaal moet de algemene vergadering door het bestuursorgaan worden samengeroepen en moet zij bijeenkomen uiterlijk binnen de twee maanden na de vaststelling van dit verlies of nadat het, Ingevolge wettelijke of statutaire bepalingen, had moeten vastgesteld zijn teneinde, volgens de regels voorzien voor statutenwijziging, te beraadslagen en te besluiten over de ontbinding der vennootschap en eventueel over andere in de agenda aangekondigde maatregelen.

Het bestuursorgaan stelt een verantwoord verslag van zijn voorstellen op dat, vijftien dagen vooraf, op de zetel ter beschikking ligt van de vennoten.

Indien het bestuursorgaan voorstelt de activiteiten voort te zetten zef zijn verslag de maatregelen opsommen die hij overweegt te nemen tot herstel van de financiële toestand der vennootschap. De agenda vermeldt dit verslag en een afschrift ervan wordt verzonden overeenkomstig de voorschriften van het Wetboek van vennootschappen.

Indien het netto actief tengevolge van verlies gedaald is tot minder dan een/vierde van het kapitaal wordt op dezelfde wijze gehandeld maar zal de ontbinding plaats hebben wanneer zij wordt goedgekeurd door éénlvierde van de op de vergadering uitgebrachte stemmen.

Artikel 22 : Woonstkeuze

Iedere zaakvoerder en vereffenaar, die in het buitenland woont, doet voor de uitvoering der statuten keuze van woonplaats in de zetel der vennootschap waar hem geldig alle betekeningen kunnen worden gedaan.

III- OVERGANG- EN SLOTBEPALINGEN.

1. Benoeming van eerste niet-statutaire zaakvoerders.

Worden als eerste niet-statutaire zaakvoerders benoemd;

1. De Heer Ghijsens Bart, voornoemd;

2. De Heer Ghijsens Pieter, voornoemd;

3. Mevrouw Ghijsens Els, voornoemd.

Hier aanwezig en zij verklaren allen hun opdracht te aanvaarden.

Het mandaat van zaakvoerder is niet bezoldigd.

2. Eerste jaarvergadering - Eerste boekjaar.

Het eerste boekjaar loopt vanaf heden tot 31december 2015 .

De eerste jaarvergadering zal gehouden warden op de eerste maandag van juni 2016 om 20 uur.

3. Volmacht voor administratieve handelingen na de oprichting.

Als bijzondere gevolmachtigde wordt aangesteld: de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid Accountantskantoor Jordens, met zetel te 3500 Hasselt, Kramerslaan 13 bus 0.1, vertegenwoordigd door mevrouw Appeltans Ingrid, aan wie alle machten worden verleend om:

Vopr-

behoudën aan het Belgisch

Staatsblad



- aile formaliteiten te vervullen inzake de inschrijvingen, de wijzigingen (voorgaande, huidige en

toekomstige) en schrappingen van handels- en ambachtenondernenningen bij de ondernemingsloketten of

andere administratieve diensten;

- aile formaliteiten te vervullen bij de Kruispuntbank middels tussenkomst van een Onder-nemingsloket;

- alle formaliteiten te vervullen bij de griffies van de Rechtbank van Koophandel, met name de neerlegging

en ondertekening van de nodige formulieren;

- te dien einde ook alle hoegenaamde stukken en akten te tekenen, met mogelijkheid van subdelegatie

Voor eensluidende ontledend uittreksel

Notaris Bénédicte VAN PARIJS

Tegelijk hiermee neergelegd: expeditie van de akte dd. 21/08/2014





Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 10/09/2014 - Annexes du Moniteur belge





Op de laatste blz. van Luik B vermelden: BQ: Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

12/12/2014
ÿþ34 Mod Wort 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Voor-

behoude aan het Belgiscl

Staatsbh

RECHTBANK van KOOPHANDEL

teANïWERPFN, afdeling HASSELT

8 3 DEC. 2814

Griffie

mi

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -12/12/2014 - Annexes du Moniteur belge

Ondernemingsnr : 0560.869.440

Benaming

(voet} : GHIJSENS INVEST

(verkort) :

Rechtsvorm : Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid

Zetel : Sint-Truidersteenweg 14 te 3500 Hasselt

(volledig adres)

Onderwerp akte : Quasi-inbreng, neerlegging verslagen

Neerlegging van het verslag d.d. 19/11/2014 van de Burgerlijke Vennootschap onder de vorm van een Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid "BECKERS, LOENDERS & Co, bedrijfsrevisoren, met maatschappelijke zetel te 3510 KERMT (HASSELT), Diestersteenweg 146, vertegenwoordigd door Luc BECKERS, bedrijfsrevisor-zaakvoerder en van het verslag van de zaakvoerder met betrekking tot een quasi-inbreng, overeenkomstig artikel 222 van het Wetboek van vennootschappen.

GHIJSENS Bart

zaakvoerder

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

30/01/2015
ÿþ101111101

*15016856*

Mod Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

RECHTBANK van KOOPHANDEL

te ANTWERPEN, afdeling HASSELT

2.0 JAN, 2015

Griffie

Ondernemingsnr : 0560.869.440

Benaming

(voluit) : GHIJSENS INVEST

(verkort) :

Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Sint Truidersteenweg 14 3500 Hasselt

(volledig adres)

Onderwerp akte : QUASI-INBRENG - neerlegging stukken in vennootschapsdossier

- verslag zaakvoerders Ghijsens Invest bvba inzake quasi-Inbreng

- verslag revisoren, Beckers Loenders & C° BVBA inzake quasi-inbreng

Notaris Bénédicte VAN PARIJS

Tegelijk hiermee neergelegd: verslag van de zaakvoerder en bedrijfsrevisoren

Op de laatste biz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de Instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Coordonnées
GHIJSENS INVEST

Adresse
SINT-TRUIDERSTEENWEG 14 3500 HASSELT

Code postal : 3500
Localité : HASSELT
Commune : HASSELT
Province : Limbourg
Région : Région flamande