GIBA

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : GIBA
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 822.091.034

Publication

14/02/2012
ÿþIn de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Ondernemingsnr: 0822.091.034

" Benaming : GIBA

RECHTBANK VAN KOOPHANDEL

0 1 -02- 2012

MAgaEI.T

*iao3~oi3*

Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel Schellestraat 36 - 3511 Kuringen (Hasselt)

Onderwerp akte STATUTENWIJZIGING

Uit een akte verleden voor notaris Bart Drieskens met standplaats te Houthalen op achtentwintig december' tweeduizend en elf, blijkt dat de buitengewone algemene vergadering van de aandeelhouders van de besloten: vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "GIBA", met maatschappelijke zetel te 3511 Hasselt, Schellestraat 36, ingeschreven in het Rechtspersonenregister Hasselt onder ondememingsnummer 0822.091.034., volgende besluiten met eenparigheid van stemmen heeft genomen:

Verslaggeving

De vergadering ontslaat de voorzitter van de voorlezing van de verslagen opgemaakt door de zaakvoerder en

door de bedrijfsrevisor over de voorgestelde inbreng, over de toegepaste schattingswijzen en over de ais tegen-j

prestatie verstrekte vergoeding.

De vennoten verklaren, voorafgaandelijk dezer in kennis gesteld te zijn van deze verslagen en er geen

opmerkingen op te formuleren. "

Het besluit van het verslag opgesteld door "Jo Plettinx & C° BV ovv BVBA, vertegenwoordigd door mevrouw Jo

PLETr111X, bedrijfsrevisor, op 26 december 2011, luidt als volgt :

"5. BESLUITEN

De inbreng in natura tot kapitaalverhoging van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid GIBA

bestaat uit de inbreng van een gedeelte van een schuldvordering ten bedrage van 150.000,00 ¬ van dhr. Tony'

Gus en mevr. Diane Baeten.

':. Bij het beëindigen van onze controlewerkzaamheden zijn wij van oordeel dat:

5.1 de verrichting werd nagezien overeenkomstig de normen uitgevaardigd door het Instituut der" : Bedrijfsrevisoren inzake inbreng in natura en dat het bestuursorgaan van de vennootschap verantwoordelijk is voor de waardering van de ingebrachte bestanddelen, en voor de bepaling van het aantal door de vennootschap uit te geven aandelen ter vergoeding van de inbreng in natura;

s 5.2 de beschrijving van de inbreng in natura beantwoordt aan de normale vereisten van nauwkeurigheid en° duidelijkheid;

5.3 de voor de inbreng door de partijen weerhouden methoden van waardering bedrijfseconomisch! verantwoord zijn, en dat de waardebepalingen waartoe deze methoden van waardering leiden tenminste overeenkomen met het aantal en de fractiewaarde van de tegen de inbreng uit te geven aandelen.

De inbrengers hebben er kennis van genomen dat het eigen vermogen per 30 september 2011 van de beslotene vennootschap met beperkte aansprakelijkheid GIBA aangetast is door gecumuleerde verliezen en per 30 september 20112.689, 59 ¬ bedraagt.

De vergoeding van de inbreng bestaat in 1.500 aandelen van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid GIBA, zonder vermelding van nominale waarde, met een fractiewaarde van 1/1.500 ste deef van het kapitaal elk.

Dit verslag werd opgesteld overeenkomstig artikel 313 van het Wetboek van Vennootschappen in het raam vanj een kapitaalverhoging door inbreng in natura en mag niet voor andere doeleinden gebruikt worden.

Wij willen er tenslotte aan herinneren dat onze opdracht er niet in bestaat een uitspraak te doen betreffende de e rechtmatigheid en billijkheid van de verrichting of, met andere woorden, dat ons verslag geen `faimess opinion is.

Opgemaakt te Herenthout 26 december 2011'

De verslagen van de raad van bestuur en van de bedrijfsrevisor worden samen met een uitgifte van de akte i neergelegd op de griffie van de bevoegde rechtbank van koophandel.

Kapitaalverhoging.

Op de kaatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij liet Belgisch Staatsblad -14/02/2012 - Annexes du Moniteur belge

behouden aan het Belgisch Staatsblad

BijlagenTiffhet Belgisch Staatsblad -14/02/2012 - Annexes du Moniteur belge

Luik B - vervnm

De vergadering beslist het kapitaal van de vennootschap te verhogen niet een bedrag van honderdvijftigduizend euro (150.000,00 EUR), zodat het kapitaal verhoogd zal worden van vijfentwintigduizend euro (25.000,00 EUR) te

verhogen tot honderdvijfenzeventigduizend euro (175.000,00 EUR). "

De vergadering beslist dat deze kapitaalverhoging zal verwezenlijkt worden door inbreng in natura van een vordering onder de vorm van een rekening-courant die de heer GILIS Tony en zijn echtgenote mevrouw BAETEN Diane, beiden voornoemd, hebben tegenover de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid GIBA, en dat zij zal gepaard gaan met uitgifte van duizendvijfhonderd (1.500) nieuwe aandelen die van dezelfde aard zijn en dezelfde rechten hebben als de bestaande aandelen en in de winst zullen delen vanaf heden.

De inbreng in natura geschiedt onder meer onder de volgende algemene voorwaarde:

Het saldo van de voormelde rekening-courant wordt ingebracht in volle eigendom, onder de gewone waarborg als naar recht en vrij van enig pand of beslag.

ieder kapitaalaandeel zal onmiddellijk volgestort worden in kapitaal tot beloop van honderd (100 %) procent. Inschrijving op de kapitaalverhoging - Volstorting

Vervolgens hebben de aandeelhouders voornoemd, verklaard volledig op de hoogte te zijn van de statuten en de financiële toestand van de vennootschap. Door de heer GILIS Tony en zijn echtgenote mevrouw BAETEN Diane, beiden voornoemd, wordt elk voor een gelijk deel ingeschreven op duizendvjfhonderd (1.500) nieuwe kapitaalaandelen van de vennootschap "GIBAA door inbreng van een vordering onder de vorm van een rekening courant, en dit ten bedrage van honderdvijftigduizend euro (150.000,00 EUR).

De voorzitter verklaart en alle aanwezigen op de vergadering erkennen dat ieder nieuw kapitaalaandeel waarop aldus werd ingeschreven, volgestort is.

Vaststelling van de kapltaalverhoging,

De vergadering stelt vast dat de kapitaalverhoging van honderdvijftigduizend euro (150.000,00 EUR) daadwerkelijk verwezenlijkt werd en dat het kapitaal aldus daadwerkelijk gebracht werd op honderdvijfenzeventigduizend euro (175.000,00 EUR), vertegenwoordigd door duizend zevenhonderdvijftig (1.750) kapitaalaandelen zonder vermelding van waarde, die ieder één/duizendzevenhonderdvijftigste' (1/1.750ste) van het kapitaal vertegenwoordigen.

Wijziging van de statuten.

Teneinde de statuten in overeenstemming te brengen met de beslissing tot kapitaalverhoging die voorafgaat, beslist

de vergadering artikel 5 van de statuten te vervangen door de volgende tekst : "

"Arfikel 5. - Kaaitaal

Het maatschappelijk kapitaal van de vennootschap bedraagt honderdvijfenzeventigduizend euro (175000,00 EUR). Het wordt vertegenwoordigd door duizendzevenhonderdvijftig 1.750) kapitaalaandelen zonder vermelding van waarde, die ieder één/duizendzevenhonderdvlftigste (1/1.750) van het kapitaal vertegenwoordigen.". Machtiging - Coördinatie.

De vergadering beslist om de zaakvoerder te machtigen de genomen beslissingen uit te voeren en de Instrumente- rende notaris te machtigen om de statuten te coördineren.

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL.

Getekend

Notaris Bart Drieskens

Tegelijk hiermee neergelegd:

- expeditie van het verslagschrift van de buitengewone algemene vergadering;

de gecoördineerde statuten;

- verslag van de zaakvoerder;

- revisoraal verslag.

Op de laatste blz, van Luik B vermelden ; Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

03/08/2011 : ME. - JAARREKENING 31.12.2010, GGK 27.05.2011, NGL 27.07.2011 11355-0506-010

Coordonnées
GIBA

Adresse
SCHELLESTRAAT 36 3511 KURINGEN

Code postal : 3511
Localité : Kuringen
Commune : HASSELT
Province : Limbourg
Région : Région flamande