GILLE INTIMATES

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : GILLE INTIMATES
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 893.260.627

Publication

31/07/2014
ÿþ Mod Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



il

H

*14147439*

RECHTBAN4S van KOOPHANDEL te ANTWERPEN, afdeling HASSELT

2 2 JOLI 2014

Griffie

' Ondernemingsnr : 0893.260.627

Benaming

(voluit) : Gille Intimates

(verkort)

Rechtsvorm: Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid

Zetel: 3550 Heusden-Zolder, Boterbosstraat 6 bus 1

(volledig adres)

Onderwerp akte

ONTBINDING EN ONMIDDELLIJKE SLUITING VAN DE VEREFFENING

Het blijkt uit een akte verleden voor meester Eric Gilissen, geassocieerde notaris te Hasselt, op 27 juni 2014, vôôr registratie, dat de buitengewone algemene vergadering van vennoten van de Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid "Gille Intimates", met zetel te 3550 Heusden-Zolder, Boterbosstraat 6 bus 1, is bijeengekomen en dat zij met eenparigheid van stemmen volgende beslissingen heeft genomen (bij uittreksel):

EERSTE BESLUIT

GOEDKEURING VAN DE VERSLAGEN

De vergadering neemt kennis:

a) van het verslag opgemaakt door de zaakvoerder, in overeenstemming met artikel 181 van het wetboek van vennootschappen, dat het voorstel tot ontbinding van de vennootschap inhoudt; aan dat verslag is een staat van activa en passiva gevoegd, afgesloten op 6 juni 2014.

b) van het verslag van Ingrid Vosch, bedrijfsrevisor, op datum van 12 juni 2014 in toepassing van artikel 181 van het Wetboek van Vennootschappen over de staat waarop het actief en passief van de vennootschap werden samengevat en die gevoegd werd bij het verslag van de zaakvoerder. De besluiten van dit verslag zijn letterlijk gesteld in de volgende bewoordingen:

"In het kader van de procedure tot ontbinding voorzien door het Wetboek van vennootschappen, heeft het bestuursorgaan van de vennootschap Gille Intimates bvba een boekhoudkundige staat afgesloten op 6 juni 2014, opgesteld, die, rekening houdend met de vooruitzichten van de vereffening van de vennootschap, een balanstotaal opgeeft van 1.112,24 EUR en een netto-passiefvan 97.887,76 EUR. Artikel 332 en 333 van het Wetboek van Vennootschappen zijn van toepassing. Uit de controlewerkzaamheden, die wij hebben uitgevoerd overeenkomstig de toepasselijke normen van het Instituut van de Bedrijfsrevisoren, kunnen wij bevestigen dat de boekhoudkundige staat rechtstreeks voortvloeit uit de boekhouding en dat deze toestand van de vennootschap in het vooruitzicht van de vereffening volledig, getrouw en juist weergeeft, onder voorbehoud van eventuele navorderingen inzake vennootschapsbelasting, BTW, sociale zekerheid en eventuele andere schulden en vorderingen die op heden nog niet werden gevestigd of aan de vennootschap werden betekend maar die wel na de vereffeningsprocedure zouden kunnen ontstaan.

Dit verslag behelst uitsluitend de vereisten van artikel 181 àç 1 van het Wetboek van vennootschappen en is niet bestemd voor gebruik in een andere context.

Neerpelt, 12 juni 2014.

De bedrijfsrevisor

[HANDTEKENING]

VMB Bedrijfsrevisoren cvba

Vertegenwoordigd door

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 31/07/2014 - Annexes du Moniteur belge

Vobr-

"- behouden

, aan het Belgisch Staatsblad

Ingrid Vosch"

Met eenparigheid van stemmen ontheft de Vergadering de Voorzitter voorlezing te geven van deze

verslagen. De aanwezige vennoten erkennen dat zij een exemplaar hebben ontvangen en dat zij er

kermis van hebben genomen.

TWEEDE BESLUIT

ONTBINDING EN SLUITING VAN DE VEREFFENING

De Vergadering beslist de vennootschap te ontbinden en dit vanaf heden.

De voornoemde vennoten verklaren dat:

1/ de staat van activa en passiva zoals opgesteld op 6 juni 2014 volgend vreemd passief vermeldt:

SCHULDEN OP TEN HOOGSTE 1 JAAR e 99.000,00

Overige schulden e 99.000,00

2/ het hierboven vermelde vreemd passief betreft een schuldvordering ten belope van negenennegentigduizend euro (99.000,00 EUR) in rekening-courant in hoofde van de vennoot op de naamloze vennootschap BERGHOFF WORLDWIDE op de vennootschap. De naamloze vennootschap BERGHOFF WORLDWIDE verklaart op heden te verzaken aan deze schuldvordering en deze kwijt te schelden in het voordeel van de vennootschap;

3/ ingevolge bovenvermelde kwijtschelding op heden geen vreemd passief meer bestaat;

4/ het netto-actief van de vennootschap, na voormelde kwijtschelding, positief is, hetgeen ook blijkt uit de verslagen van het bestuursorgaan en de voornoemde bedrijfsrevisor.

5/ er geen vereffenaar werd of zal worden aangeduid.

6/ voldaan werd aan de voorwaarden zoals opgenomen in artikel 184 § 5 Wetboek van: Vennootschappen zodat onderhavige ontbinding in één akte mogelijk is.

Dientengevolge, gezien de situatie van de rekeningen van de vennootschap en gezien de eenvoud daarvan, beslist de Vergadering geen vereffenaar te benoemen, keurt de rekeningen en de verdeling goed, verleent kwijting aan de zaakvoerders en beslist om de vereffening onmiddellijk te sluiten en de definitieve ontbinding van de vennootschap vast te stellen.

Teneinde zich aan te passen aan artikel 195 van het Wetboek van vennootschappen, blijven de boeken en de sociale documenten van de vennootschap in het bezit van de naamloze vennootschap BERGHOFF WORLDWIDE om bewaard te worden te 3550 Heusden-Zolder, Boterbosstraat 6 bus 1 gedurende minimum vijf jaren.

De naamloze vennootschap BERGHOFF WORLDWIDE, in haar hoedanigheid van vennoot verklaart alle actief en passief vermogen van de huidige vennootschap te zijnen laste te nemen, zelfs indien deze niet voorzien zijn door de huidige sluitingsrekeningen van de vennootschap en die na de ontbinding kunnen verschijnen; zij betaalt vanaf nu alle passief ten laste van de vennootschap dat nog zou kunnen bestaan.

DERDE BESLUIT  VOLMACHTEN

De vergadering geeft opdracht en volmacht aan de zaakvoerder tot uitvoering van de genomen besluiten.





Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 31/07/2014 - Annexes du Moniteur belge







Voor eensluidend ontledend uittreksel Notaris Eric Gilissen.

Tegelijk hiermee neergelegd

een uitgifte van de nog niet geregistreerde akte

de-geseiàgtieGerde-statuten

verslag van de bedrijfsrevisor

verslag van het bestuursorgaan

staat van activa en passiva





^- "



Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto: Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso: Naam en handtekening

25/03/2014
ÿþOndernemingsnr : 0893.260.627

Benaming

(voluit) : Gille Intimates

(verkort) :

Rechtsvorm : Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid

Zetel : 3550 Heusden-Zolder, Boterbosstraat 6 bus 1

(volledig adres)

Onderwerp akte : WIJZIGING VAN DE DATUM VAN AFSLUITING VAN HET BOEKJAAR - WIJZIGING VAN DE DATUM VAN DE GEWONE ALGEMENE VERGADERING - STATUTENWIJZIGING

Het blijkt uit een akte verleden voor notaris Eric Gilissen te Hasselt op 12 december 2013, vóór registratie, dat de buitengewone algemene vergadering van vennoten van de Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid "Gille Intimates", met zetel te 3550 Heusden-Zolder, Boterbosstraat 6 bus 1, is bijeengekomen en dat zij met eenparigheid van stemmen volgende beslissingen heeft genomen (bij uittreksel):

EERSTE BESLUIT

Wijziging van de datum van afsluiting van het boekjaar en wijziging van de datum van de gewone algemene

vergadering

De vergadering beslist, na beraadslaging, volgende wijzigingen:

1) Wijziging van de datum van afsluiting van het maatschappelijk boekjaar, om deze te brengen op dertig juni van ieder jaar, zodat het boekjaar begonnen op één januari tweeduizend dertien zal worden afgesloten op dertig juni tweeduizend veertien, en bijgevolg een totale duur zal hebben van achttien (18) maanden.

2) Wijziging van de datum van de gewone algemene vergadering, om deze te brengen op de laatste donderdag van de maand december van ieder jaar om twintig uur, en voor de eerste maal in tweeduizend veertien

TWEEDE BESLUIT - WIJZIGING DER STATUTEN

De vergadering beslist de artikelen 18 en 22 van de statuten te wijzigen en de tekst van voornoemde artikelen integraal te vervangen, zoals volgt, om deze in overeenstemming te brengen met de genomen beslissingen, met de huidige toestand van de vennootschap en met het Wetboek van vennootschappen:

Artikel 18: Gewone, biizondere en buitengewone algemene vergadering.

De gewone algemene vergadering van de vennoten, jaarvergadering genoemd, moet ieder jaar bijeenkomen op de laatste donderdag van de maand december om twintig uur, in de zetel van de vennootschap of op elke andere plaats en op het uur, in de uitnodiging bepaald.

Indien die dag een wettelijke feestdag is, wordt de vergadering op de eerstvolgende werkdag gehouden.

De algemene vergadering mag verder bijeengeroepen warden telkens het belang van de vennootschap dit vereist, op verzoek van de zaakvoerder(s) of commissarissen indien er zijn. Deze moeten de algemene vergadering bijeenroepen wanneer vennoten die een vijfde van het maatschappelijk kapitaal; vertegenwoordigen, het vragen.

De oproepingen tot de algemene vergadering vermelden de agenda met de te behandelen onderwerpen en de krachtens de wet mee te delen documenten. Zij worden vijftien dagen voor de vergadering bij een per post; aangetekende brief verzonden aan de vennoten, de commissarissen en de zaakvoerders.

Evenwel kunnen de vennoten eenparig en schriftelijk alle besluiten nemen die tot de bevoegdheid van de algemene vergadering behoren, met uitzondering van die welke bij authentieke akte moeten worden verleden. Artikel 22. Boeklaar.

Het boekjaar van de vennootschap gaat in op één juli van ieder jaar en eindigt op dertig juni van het daarop volgende jaar.

DERDE BESLUIT  VOLMACHTEN

De vergadering geeft opdracht en volmacht aan de zaakvoerder tot uitvoering van de genomen besluiten en. volmacht aan de optredende notaris om over te gaan tot het opmaken, ondertekenen en neerleggen op de griffie van de Rechtbank van Koophandel van de gecoördineerde tekst der statuten.

Voor eensluidend ontledend uittreksel

Op de laatste btz. van Luik B vermelden Ftecto Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de persofoln(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso Naam en handtekening.

Mod Word 11.1

Luik B

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

X16066 88'

i

11111

il

RECHTBANK VAN KOOPHANDEL

i 2 -03- 201k

HASSELT

urittie

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 25/03/2014 - Annexes du Moniteur belge

Notaris Eric Gilissen.

Tegelijk hiermee neergelegd

een uitgifte van de nog niet geregistreerde akte

de gecoördineerde statuten

Op de laatste blz van Luik B vermelden Recto Naam an hoedanigheid van de instrumenterende notaris hetzrl van de perso(o)nten) bevoegd de rechtspersoon ten aanzren van derden te vertegenwoordrgen

Verso Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 25/03/2014 - Annexes du Moniteur belge

Voor-

`~ f houden

aan het

Belgisch

Staatsblad

04/07/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 27.06.2013, NGL 28.06.2013 13247-0213-029
25/07/2012 : ME. - JAARREKENING 31.12.2011, GGK 28.06.2012, NGL 19.07.2012 12316-0280-014
12/07/2011 : ME. - JAARREKENING 31.12.2010, GGK 30.06.2011, NGL 07.07.2011 11271-0271-014
14/04/2011
ÿþ Mod 2.1

a In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



li

" 11056881

RECHTBANK VAN KOOPHANDEL

0 4 -04- 2011

C1i6ELT

Ondernemingsnr : 0893.260,627

Benaming

(voluit) : Gille Intimates

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Boterbosstraat 6/1, 3550 Heusden-Zolder

Onderwerp akte : STATUTENWIJZIGING - KAPITAALVERHOGING

Het blijkt uit een akte verleden voor notaris Eric Gilissen te Hasselt op 30 maart 2011, vóór registratie, dat de buitengewone algemene vergadering van vennoten van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid Gille Intimates is bijeengekomen en dat zij ondermeer volgende beslissingen heeft genomen : (bij uittreksel)

EERSTE BESLUIT KAPITAALVERHOGING IN GELD

De algemene vergadering besluit het kapitaal van de vennootschap te verhogen met een honderdduizend euro (100.000,00 EUR) om het te brengen van achttienduizend zeshonderd euro (18.600,00 EUR) op honderd achttienduizend zeshonderd euro (118.600,00 EUR) door inbreng in geld ten belope van het overeenkomstige bedrag, zonder creatie en uitgifte van nieuwe aandelen, door verhoging van de fractiewaarde van ieder bestaand aandeel.

Verzaking voorkeurrecht

De enige vennoot verzaakt vervolgens aan het voorkeurrecht, verslagen en termijnen voorzien door de statuten en het Wetboek van vennootschappen en verklaart zich volledig akkoord met de hiernavolgende inschrijving.

Inschri'vin

Bankattest

TWEEDE BESLUIT  VASTSTELLING VERWEZENLIJKING KAPITAALVERHOGING

De vergadering stelt vast dat de voorgaande kapitaalverhoging effectief verwezenlijkt is zodat het kapitaal van de vennootschap thans honderdachttienduizend zeshonderd euro (118.600,00 EUR) bedraagt, vertegenwoordigd door honderd zesentachtig (186) aandelen.

DERDE BESLUIT - WIJZIGING DER STATUTEN

Ingevolge de genomen beslissingen besluit de vergadering de statuten aan te passen aan de genomen besluiten als volgt:

- artikel vijf van de statuten wordt vervangen door:

"Het maatschappelijk kapitaal van de vennootschap bedraagt honderdachttienduizend zeshonderd euro (118.600,00 EUR). Het is verdeeld in honderd zesentachtig (186) gelijke aandelen zonder aanduiding van een nominale waarde elk één/honderdzesentachtigste van het kapitaal vertegenwoordigend." VIERDE BESLUIT  VOLMACHTEN

De vergadering geeft opdracht en volmacht aan de zaakvoerder tot uitvoering van de genomen besluiten en volmacht aan de optredende notaris om over te gaan tot het opmaken, ondertekenen en neerleggen op de griffie van de Rechtbank van Koophandel van de gecoördineerde tekst der statuten.

Voor eensluidende ontledend uittreksel

Notaris Eric Gilissen

Tegelijk hiermee neergelegd:

- een expeditie van de akte,

- de gecoördineerde statuten.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 14/04/2011 - Annexes du Moniteur belge

30/06/2010 : ME. - JAARREKENING 31.12.2009, GGK 24.06.2010, NGL 25.06.2010 10221-0252-010
06/07/2009 : ME. - JAARREKENING 31.12.2008, GGK 25.06.2009, NGL 01.07.2009 09345-0129-010

Coordonnées
GILLE INTIMATES

Adresse
BOTERBOSSTRAAT 6, BUS 1 3550 HEUSDEN-ZOLDER

Code postal : 3550
Localité : HEUSDEN-ZOLDER
Commune : HEUSDEN-ZOLDER
Province : Limbourg
Région : Région flamande